10 dagar kvar

Herre. Om 10 dagar är min älskade syster hemma igen. Känns helt sjukt! Vi människor är verkligen vanedjur.. Jag kommer nog glömma de första dagarna att hon faktiskt kommer vara hemma haha! 

Som jag har saknat henne.. Det gör vi alla.. Babyn har det riktigt tufft utan henne hemma, det märker man.. Vi alla längtar. Så kom hem nu Fisi & antåååån!

Kommer lämna över Albin & Micke till farmor & farfar & låsa in Fisi här i lägenheten med mig i en dag. LÄNGTAR. <3 


  Alltså jag KISSAR på mig... Du är fan den enda jag vet som kan sova på så osköna Sätt med glajjorna på sne!!!! Hahahah. Skönt att ni snart är hemma era tokfransar!! <3 

/ saknar  

En vacker dag

Godmorgon! 

Varit vaken sen 6. Sitter nu på balkongen & dricker min 3e kopp kaffe nu! Albin somnade precis, så nu ligger båda mina killar & Sover <3 då får man passa på att njuta av lugnet.. Har varit & kastat lite skit osv, Micke vågar inte kasta saker som egentligen inte ska kastas här vid soporna vid oss.. Haha men när till & med moralkärringarna erkänner att dom inte orkar gå till
Tippen så tyckt jag det är ok! 

Igår hade vi en väldigt mysig dag! Den började sådär.. Vi pratade på riktigt om jag skulle lägga in mig på psyket. Ni förstår jag är levande död. Alla mina känslor sitter utanpå (ja dom gör väl alltid det, men nu är det extra jobbigt) & denna sömnbrist äter mig levande. Denna vecka har Albin varit väldigt hostig igen & väldigt grinig. Man kan säga att han har skrikit nästan hela dagarna & nätterna , så jag började nästan gråta varje gång han var påväg.. Allt blir bara för mycket. Min kropp
Ger upp också, har så mycket skakningar i kroppen så den gör ine som jag vill. Jag svimmar nästan flera ggr om dagen, synen faller bort ofta & allt bara snurrar & det är så läskigt när man är ensam med Albin. Men igår natt så ville jag på riktigt göra mig väldigt illa & då är det ju ett starkt tecken att ma inte mår bra, men jag försöker kämpa på. Det sista jag vill är att lägga in mig, men jag är rädd för vad jg känner mig benägen att göra med mig själv &
Micke ibland.
På nätterna är vi varandras slagpåsar, det är hemskt! Vi säger så fula saker & är
Så otrevliga. Jg har tydligen sagt att jag ska slå in pannbenet på han & kasta ut han genom fönstret.. 

Denna vardag vi lever i nu är hemsk. Alltså vi mår skit.. Jag vill inte ha det såhär. Jag orkar inte med någon eller något längre. Min livsglädje försvinner ofta. Men den kommer tillbaka så fort jag ser Albin. Det är för han jag kämpar såhär. Jag MÅR SKT!!!!!! Helvete!!!!!!! HAG ORKAR INTE MER. Snälla gode Gud nu måste du hjälpa oss här, nu finns det inte mycket kvar att hämta..!

Och i hela den historien om att det är så synd om oss så glömmer vi den riktiga kämpen & hjälten. Det är
Albin, han har aldrig sovit normalt under hela sin livstid.. På ett år. Det är sjukt. Det är sjukt att en kille på 11,5 månader har påsar under ögonen. Det gör ont i mig att se hur mycket han påverkas av detta. Så förlåt dör att jag gnäller , när det är Albin det är mest synd om. Men som mamma sa ; det är ni som kämpar för han för han kan inte kämpa & klara sig själv, ni måste hjälpa han. 

Och det gör vi. Försöker varje dag att inte låta detta påverka oss, men det gör set såklart. Bara min Prins kan få sova någon gång.. 

Såååå gnäääällt klart just nu. Men jag tänker fortsätta. För detta är jobbigt. Och nej ingen förstår hur det känns eller hur sömnbrist äter en levande under ett års tid på detta sätt, så säg förFAN inte att ni förstår för det gör ni inte. Förlåt. Men är bara så frustrerad för det enda varenda jävel säger är" åh stackars er jg förstår hur det känns.." NEJ det gör så fan heller :)

Ja igår då. Supermys. Vi städade hela lägenheten, dammade, svabbade, dammsög, skurade fönster, fläkten osv. Sen gick vi ut i parken & lekte med Albin. Han fick sitta i gräset gör första gången, det var en hit!! :) 

Så igår var en bra dag! Vi fortsatte rensa när vi kom hem. Äntligen är tv:n från sovrummet borta, vi har använt den EN gång sen Albin kom.. Hehe onödigt!

Vi har ju kört varannan natt länge nu, så den som hade han på natten gick upp med han på morgonen. Sjukt korkat kom jag på häromdagen, så vi testade att den som får sova går upp med han på morgonen & tvärtom.. Det visade sig vara jävligt bra! Nu är vi båda lite mindre helt jävla dödströtta!!! Så imorse vid 6 när Albin vaknade så var jag bara halvt död, inte helt! Fan att man inte kom å detta tidigare! Haha! Micke sa igår "man kan Tro att vi får sova med all denna ernegi" haha ..

Idag ska vi ut i parken igen, till bandängen & se om djuren är
Ute :) imorn ska jag Anna , mamma &
Mormor & Albin på kryssning! Det ska bli mysigt!! 

/ trött fast hög på koffein 

Just nu :) 


Igår :) 


Mysiga dagar ❤❤❤


Igår var vi hos gammelmormor ❤❤



Lekt i sandlådan för första gången! Det var kul, men inte kul att få sand på
Fingrarna tyckte Albin.. Sen var det sand överallt, men det är så det ser ut framöver! Gör inte mamman så mycket 😍


Älskade skrutt ❤❤❤


Haha tokfransen ligger & sover på
Knäna! ❤❤

/ trött mamma som har haft en mysig lördag med sin syster & son ❤❤

lite bättre

igår bröt jag ihop lite. är bara så trött och allt känns så jäkla jobbigt ibland. natten var fruktansvärt, albin gallskrek rätt ut & inget hjälpte förutom att stå upp med han i min famn , typ i två timmar höll jag på. det är TORTYR. jag blir hellre stucken av 100 getingar än att få vakna sådär. och sen när han väl somnade låg jag & spände mig varje gång han rörde sig för att jag var rädd att han skulle vakna. men han sov till 7,30 ganska bra, bara kanske 6 skrik efter de där två timmarna. men när man vaknar av att världens finaste kille står i sängen & skrattar och är jätteglad så glömmer man ALLT de jobbiga. älskade barn.
 
jag känner mig misslyckad, fast ändå jävligt bra. jag har den finaste lilla prinsen. mitt lilla busfrö. jag är inte en dålig mamma. jag kände igår att jag var det. sen inser jag att jag faktiskt är en jävligt bra mamma. jag kanske inte har något jobb eller någon utbildning just nu, men jag ger min son kärlek. käääääääääääärlek, jag leker & busar, kämpar med att hitta de bästa sätten för han & oss att utvecklas tillsammans, lyssnar på hans behov, ger närhet när han behöver osv. så är det NÅGOT jag är bra på , så är det faktiskt att vara mamma. jag bryter ihop ibland. det får man. jag känner mig dålig. men jag är albins bästa mamma. och det kommer jag kämpa med varje dag att vara.
 
fick svar från ett av jobben igår efter 1 timme, att hon ville ha en liten intervju med mig. alltså då kände jag bara att tack , mitt cv är inte sämst, och jag bryr mig inte ens om hon inte höär av sig mer, men  att hon ens svarade gav mig ett hopp & jag insåg att jag fakstikt kan. jag ska göra allt i min makt att FÖRSÖKA. om jag har gjort ALLT, så har jag gjort allt. sen kan man inte göra mer. så är det. så nu ska jag kämpa på. jag har gjort en plan, söka några jobb varje kväll, eftersom jag hatar att skicka iväg "halvbra" cv så tar det sån tid för mig att göra alla bra till varje jobb. så däför letar jag upp jobb tex när albin sover & sen på kvällen söker jag dom. ska även ringa olika ica & höra om dom behöver någon. så är planen just nu. 
 
samma sekund som jag äntligen fick min prins på bröstet lovade jag honom allt alltid göra ALLT för honom, alltid kämpa för han, ge han det bästa, älska han oändligt, och det har jag även gjort i samma sekund jag fick veta att han låg i min mage, så varför skulle jag ge upp nu? det ät bara svaga människor som ger upp. jag är faktiskt jävligt stark ändå, efter allt vi har gått igenom. så nu jävlar. jag behövde bara få gråta & hata mig själv lite. fast jag kan inte hata mig när jag har fött världens finaste son. som sagt något bra har jag gjort!
 
tack gud för att du gav mig min son, och du utsätter mig för jävligt många prövningar just nu, så du kanske kan sända lite ljus över mig också. vore jävla trevligt. 
 
men det ä'r denna trötthet som gör mig psyko, skakningarna i kroppen, när det svartnar för ögonen, när det känns som att jag svimmar, att jag glömmer allt, ja det är jobbigt. så det känns lite jobbigt & mycket just nu. och varje dag känner jag att en snus skulle vara på sin plats. jag vet att många skulle bli besvikna på mig då, men snälla var inte för hårda på mig om det blir så att jag börjar igen. inte nu, det kan ni vara sen. men jag känner bara att livet blir bättre av en liten kick. jag har använt nikotin sen jag var 13 år och nu har jag hållt upp i 2 år , så lång tid har det ALDRIG gått sen jag var 13. jag är svag för beroende, jag är en beroende människa. så är det. man kan se det på två sätt:
1. jag är sämst för att jag börjar igen. jävla dålig. helvete sämst.
2. FAN vad grym jag är som höll upp i två år!!! BRA KÄMPAT! men nu behöver vi snabba kickar , så välkommen tillbaka!
 
jag väljer att se det 2a alternativet! men men, jag har inte börjat än, kämpar på med det med. men jag kan säga att det är 2 sekunder från att jag springer till affären med albin under armen och kastar mina sista pengar på han i affären för en liten snus. ja så illa är det. kanske till och med så illa att jag tar en anvämnd på marken. nä inte så illa. men  nästan. 
 
nu ska jag dricka upp min redbull, klä på mig, hänga tvätt så jag är klar när albin vaknar, för då ska vi åka och leka med mammorna i min mammagrupp.. trevligt! albin älskar andra barn.
 
ja så nu har schizo sandra skrivit av sig. känns bra. fattas bara en snus. sen skulle livet vara bra härligt. haha.. jag är till & med sugen på en cigg-.. det är fan ILLA. FAN vad äckligt. 
 
 
haha. min älskade prins. jag gör allt för sig. jag älskar dig så det gör ont! du & jag, albin. du & jag. <3
 
/ en faktiskt jävligt bra mamma trots allt

Bajs

Känner mig jävligt misslyckad. Allt känns 100 ggr värre med denna sömnbrist. Tålamodet, humörsvägningar osv.. Ångestattackerna avlöser varandra nu för ofta. Mitt psyke är helt slut. Känslan att man bara lånar sitt barn.. Alltså jag pallar inte mer! Varför känner jag såhär?! Dom här känslorna DÖDAR MIG. Och så söka jobb på detta. Försöker verkligen men känner att det inte är tillräckligt.. 

Jag känner mig som världens sämsta mamma. Jag vill bara ge Albin allt. Men just nu får han min närhet så fort han behöver, han har blivit lite klängigare/ mammigare som han känner av att det inte är jag som kommer vara hemma med han sen hela tiden 😞😞😞😥😥😥😥😥 

/ misslyckad mamma som inte orkar 

Haha. Alltså du är det vackraste som finns!!! <3



Det värker i mitt hjärta! Som jag älskar dig! Är det ens möjligt att känna såhär?! Ååååh ÄLSKDE lilla barn! Du är det finaste & vackraste som finns & jag kämpar varje dag med att vara den bästa mamman till dig ❤❤❤❤ 

/ stolt mamma 

RSS 2.0