fan i helvete

yäääääy.. har ca mindre än 500:- kvar av lönen efter betalat av det mesta. inte ens allt. fyfan. man får ju förfan mer i socbidrag! lönar sig ju FAN INTE ATT JOBBA I DET HÄR JÄVLA LANDET!!!!!!!!!!!!!!!!!

älskar när vissa kommer samma dag & säger till om & saker.. KUL.
FAN & nu har jag ingen lunch till görnan imorn heller. eller frukost.
men lika glad e jag för det! JIHUUUU

och sen vågade man inte gå till tåget, så fick man springa hem igen. & missa tåget. tur att ens pojkvän är snäll då. FAAAAAAAAN. det borde ha gått över nu......... det är värsta är att allt händer just idag. när det liksom inte får hända idag. vilken dag som helst men inte idag. men allt händer idag. jag hade precis lärt mig allt igen, nu är jag tillbaka på ruta 1. ORKAR INTE.

stackars mina föräldrar. inte fan trodde dom för 21 år sen att dom fick världens fegaste & lataste unge. som inte kan tro på sig själv. nä inte fan trodde väl dom att jag skulle misslyckas såhär. dom måste skämmas över mig. det gör fan jag med.!

& så tappade man sin mobiljävel så den är ful nu ... varför börjar det alltiddåligt igen när det precis började bli bra igen??????????...!!!

ett steg fram , 72 steg bak.
FUUUUCCKKKK BLÄÄ

/ sanera


the bitch is back

VILKEN vecka.........
i måndags var det en jäkla match, låg under tills 88e minuten.. haha helt sjukt.. Björn kämpade som vanligt på. & vi hade över 12000 fanns, och det är bra för en allsvensk match, underbart för en superettan match. men jag menar, vi är störst, bäst & vackrast ;) det har vi bevisat 1200000000000000000000000000 ggr om!

måndag- jobb, sen vare alltså match.
tisdag- jobb.
onsdag- ledig. träffade bini & sov hos mice.
torsdag- jobb, mice åkte till koster, jag drog ut på krogen & sov 4 timmar ..
fredag- jobb. bakis. passade anna & hade mys med mina systrar.
lördag- jobb. firade påsk med mamma, systrar, mormor, bini & 4 hundar. SUPER mys. <3
söndag- jobb. mys med syster.
måndag- jobb. (IDAG) & idag kommer min mice hem.
tisdag- jobb. sen läkaren.
onsdag- utbildning på görnan kl 9
torsdag- kryckan 9.30
fredag- LEDIG. "genrep" grönan. = jag fick 5 biljetter & åka massa kul! så jag, micke,  bini, patric & fisi ska ha jäkligt kul!
lördag- jobb. sen är det väl valborg?
söndag- 2 år med min mice. han jobbar. jag lär va bakis. ROMANTIK BABY!

ja, jag är heeeelt slut. men en skön lön i maj väntar! ;) sådär ja. fullspäckat schema.. men jag gillare! jag är en rastlös människa, ingen planerare dock men har ju B i mitt liv så det är ju lungt! (hon sitter väl & planerar mitt bröllop i detta nu..) sen mice drog i torsdags har fisi sovit med mig.. MYS. så jag har faktiskt inte saknat han så mycket.. myst med syster! men mice brukar ju sova borta 2 dar i veckan, detta var ju bara 2 dar till.. hehe. han får nog åka iväg igen, kommer sakna mitt "nya" sovsällskap :)
 längtar tills jag & mice flyttar, så bor fisen med oss! :D myyys

haha jag & bini kom på en sak.. nu när våra killar varit borta exakt lika länge så har vi setts mindre.. haha. men det är bara för att vi båda har jobbat.. efter varandra ..

så.. ska väl till mice snart då. blää mina ben värker.

/ sanera


haha mina älskade.


det vet ni



väntar på natta, jessica, lisen & hennes killpolare för att komma hit & förkröka! sen blir det utgång för mig jessica & natta! SKÄRTORSDAGEN måste firas ;) börjar 10 imorn.. så måtta ska hit också! hoppas han stannar hela kvällen, han brukar dissa mig :/ ..

p.s mice har dissat mig & kommer hem på måndag. så man måste ju passa på att festa,... HAHAHA ...

/ sanera


JUST IDAG ÄR JAG STARK

äntliiiiiiiigen. idag är det hemmapremiär! & slutsålt som fan. och det viktigaste är: Björn is back. efter 5(!!) år är han tillbaka & försöker i detta nu hålla nerverna lugna ..
dessvärre är Paulinho skadad.. men men, litar på min Runa :)

"Det är din första match på Söderstadion på nästan fem år. Det är förstås en speciell dag för dig.
- Ja, så är det. Det är lite spänt men det ska bli väldigt kul att få spela där igen. Det är väl så gott som slutsålt och det är det här man har saknat och det kommer som sagt bli jäkligt roligt. " Björn



nu ska jag åka & lämna anna på mammas jobb & sen bär det av mot söderstadion!

/ sanera


turkland

skype:ar med rasmus! jäveln jobbar i turiket på fritidsresor.. han verkar ha det riktigt bra .. och inte ledsen för att han tog jobbet.. NÄHÄÄÄÄÄ.. får försöka klämma in en vecka hos han i sommar! 2 rum & kök liksom, perfekt!

100 meter till havet.. vad äckligt ................


han saknar oss & vi saknar han iallfall! :)

/ sanera


sunny SUNday

igår blev det partey på magenta. påvägen dit får jag hicka. säger åt natta att skrämma mig, men det gick väl sådär.. haha. slutade med att typ alla på seven försökte förklara mig hur jag skulle dricka vattnet för att bli av med den, och det blev jag tillslut!


sen mötte vi upp sandra & co! sen blev det partey!! och sen blev det dags för fyllekäk.. & jag blev av med min max oskuld.. OMG. jag ville till donken men näääääää. den kycklingburgaren med den bea dippen........ MUMS. upptäckte till min mindre glada förvåning att det var bacon på , men det fixade min sandra på 2 röda! sen råkade jag spilla ut bea dippen på en jävla brud & hela mig själv.. haha.

sen deckade jag i min pojkväns säng.. & idag blev det promenad med pappa, syster & pojkvän i solen.. MYS.

nu är det strax middag! sen blir det nog en liten promenad med sandra såhär på kvällskvisten..

upptäckte att jag på mitt nya schema på grönan jobbar MÅNGA helger.. men det löser sig! då blir det party på vardagarna istället , det klarar man när det är sommar !!!!!!!! UNTZZZZZZZZZZZ UNNNTZ duuuunk dunka!

slutar på maritime den 29e maj, åker till spanien den 30e & kommer hem 6e juni & börjar på grönan den 10e juni.. LÄNGTAR ...! jihuuu, ska bli kul att träffa nya människor & en massa party.. SOMMMAR!!!!!!!!

/ sanera

INGA KONSTIGHETER


så frågan är, ses vi i dimman?

nu är det bara natta som saknas! *som missat tåget...*
planerar en karatefylla åt henne.. mohahahahah


UNTZ UNNNNTZ  DUNKA DUNKAAAA!!!! * ny dans*

/ sanera


LILLA LADY

idag blev det först kryckis & sen blev det lååååååååååååååång promenad med bini i stormen.. fyfan, har så ont i mina ben! bäst på promenaden var nk, & nu har jag bestämt mig för en ny väska! (ist för plånboken..!) hihih. det är bra investeringar kom jag & bini fram till. (eller vi visste det redan men iallafall) jag har grus i håret efter att vi har gått runt hela stan ...... och nu planeras det farliga äventyr.. HAHA. tur att det är hon & jag. & ingen annan.
vi hann även med att kolla lite babykläder, som tant sanera ska skämma bort sina små sötisar! ojoj.. *LÄÄÄNGTAR*

och så hann vi även planera lite brudtärne klänningar! hihih. vi börjar bli vuxna. längtar till att få spendera mitt liv med bini, patric & mice! (+ kitty, barn, systrar, mammor & pappor osv..!)

sen mötte jag upp pappa & fisi! mysis.

det är perfekt med en 8- åring som självmant klär på sig pjamas & ber mig borsta tänderna & vips så inser jag att vi är mitt inne i hennes kvällsrutiner innan läggdags.. 20.15..
jag: men anna , ska du lägga dig nu?
anna: japp, klockan är ju över 20..

HAHAHAHA.. hon har sina egna tider. hon ska sova 20, kl ca 17 ska hon läsa sin läsläxa i 15 min, kl 6 på morgonen hör man ungen stå vid mammas säng & skrika: GÅ UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!
och lämnar man henne i skolan så hela vägen låter det såhär:" hinner vi i tid? hur mycket är klockan? vi kommer väl INTE försent? "
sen låg jag & lisen & nattade henne .. det var länge sen! myyys


min sötnos.

& imorgon blir det klippning kl 9.30 samtidigt som mamma. sen följer jag med henne till mammografin.
sen blir det promenad med ozzy, kitty & bini! sen blir det att fira kusin som fyller 21! (vafan ska man köpa?!)

och mitt öga har svullnat igen :( helt illrött.. JÄVLA POLLEN!!!!!!!!!!!!

/ sanera


helgen

i fredags var det tjejmiddag + utgång! trevligt som fan! haha och andreas kom till tjejmiddagen, enda killen (men han är van) haha. sen blev det nype & en massa party, & jag drack bara 2 cider! (haha på krogen, ja. )
sen drog jag, jessica, sandra, natta & fisi till fisi & käkade & sen blev det hemgång. & mannen kom hem & så skulle jag göra en taco åt han hahaha. & sen tappade jag en marmeladburk på min fot så den är blå & svullen FORTFARANDE, aj ..& sen la jag mig på soffan med min fisi & skrattade så tårarna sprutade när micke skulle berätta en godnatt saga för oss.. (as packad) HAHA. slutade såhär "åh helvete vad full jag är, vet inte ens vad jag heter" hahaha.

& 1a april skulle ju rökningen fimpas! (hahah) så jag började med det på lördagen istället! men sen fick jag ett psykbryt men jag har världens underbaraste man så det blev bättre tillslut! jag hatar när hjärnan kokar över & när man som polisen sa "spyr känslor". BLÄ.
rökte 2 cigg i lördags. men inga mer sen dess. elleR? hahahahaha. med mig kan man aldrig veta! micke säger att jag gör hans liv så intressant med mina ider.. haha man vill inte vara en tråkig brud? ;) mohaha.

i söndags blev det jobb. & så sa jag upp mig då. & i måndags blev det jobb & solning & promenad med B. & igår blev det jobb & tvättstuga & sen drog mannen på skiva & jag sov ca 12 timmar! haha .

snart blire träning med katti & krille. & imorn blire kryckan & sen promenad med B.
& på fredag ska jag klippa mig!.. haha. herregud. bara det SYNS. annars blir jag kompis med rakmaskinen!

 


mamman & pappan.

/ sanera


true story

You can’t stand beside me
And think you know me
I am wasting my time

/ sanera

RSS 2.0