typiskt

jag är sjuk. igen. doktorn bara skrattade åt mig när jag blev ditskickad från jobbet iförrigår.. han: sandra vad ska vi göra med dig?

så nu har jag fått ännu en antibiotikakur.. en annan och en starkare.. jaja, man hör knappt vad jag säger. låter som en riktig crackhora.

har varit hemma sen i måndags & mår typ värre.. vaknar på natten att jag är helt svettig & inte kan andas genom munnen. carro (min sängkamrat) har vaknat flera gånger när jag har satt mig upp helt rädd.. inatt vaknade jag av att hon stoppade ner mig i sängen igen, hade satt mig upp och gjort något.. haha.. ibland vaknar jag av att hon klappar på mig & säger "såja , gumman.. " haha sötisen.
måste nog in till doktorn igen & be om längre sjukskrivining.. är bara rädd att dom på jobbet tröttnar på att jag har varit sjuk så många ggr.. men pallar verkligen inte jobba imorn, för nu jobbar jag ju med att bära skidor & dra i tunga hyllor, så det är ganska ansträngade. och jag vill vara frisk till min fisi kommer!

det sjuka är att man får 80 % av sin lön när man är sjuk, från dag 1. MEN jag får betalt för FEM timmar ist för tre (som jag egentligen ska jobba..) så jag tjänar mer på att vara hemma ;)

har ägnat hela dagen att kolla sex & staden. sjuuukt hur en serie kan vara så bra. det jag älskar med den är att så fort man sätter på ett avsnitt så försvinner hela världen & alla bekymmer & helt plötsligt har jag kollat 7 avsnitt.. har kollat alla nu , så måste börja om igen haha ..

lovade Amanda att skriva mitt cv idag, så därför var jag tvungen att hoppa ur den fantstiska världen & in i verkligheten.. typiskt..


ska uppdatera om dagarna som gått också! hehehe.......... ska väl pilla på mitt cv nu! sen försöka ta mig in till doktorn utan att svimma..


p.s varför jag inte vill vara i verkligheten nu är för att jag inte kan släppa att jag ej får se black sabbath.... alla spelningar är inställda förutom 1 .. och den spelas ju såklart ej i sverige.. inte heller följer slash med till stockholm utan till malmö.......... (ozzy & friends spelar istället för black sabbath........) d.s


/ sanera

ni gör mig så lycklig


ska uppdatera om de senaste dagarna en annan gång. men var bara tvungen att tillägna detta inlägg till mina fina tjejer. som jag älskar mer än vad jag någonsin kommer kunna förklara.


Kom hem idag till ett paket idag som stod på brevlådan. Det roliga var att jag tänkte "juuuste mamma frågade efter min adress.." och så ser jag att paketet var till mig! kom knappt innanför dörren innan jag slet upp paketet...
ÅÅÅÅÅH SÅ FINT. där satt jag i min ensamhet & storböla. Finaste breven från mamma & babyn! och ett handgjort hjärta av anna och på brevet från anna satt en såndär "armbandsdjur", en rosa delfin som jag skojade med henne i julas att jag ville ha. och en jättesöt groda som gör pussljud. och LÖSVIKTSGODIS! (som jag gömmer på ett jävla bra ställe!)

jag DÖR. jag har VÄRLDENS finaste familj! så JÄKLA lycklig lottad!
och i kortet från mamma, fisi & babyn stod det en sån fin dikt på engelska. pratade med mamma nyss & då berättade jag att jag bölade som sjutton & då sa hon "ja det var så jag tänkte med när jag såg det.."
finaste mamma.

detta kommer jag leva länge på.. dock var det lite jobbigt på något sätt, för jag inser hur mycket jag saknar dom.. känns som mitt hjärta blöder lite ibland för er där hemma. men snart är jag hemma.. vilket inte heller känns så jäkla kul.. hehe. nä, men så jäkla kul att vara här, men samtidigt är mina hjärtan inte hos mig. då kan man faktiskt inte vara hel.

Nu ska jag & carro & virranafterski! hehehehehe. så imorn kommer jag väl ha en ny samling med blåmärken, jag verkar samla på dom nu .. klär mig fint säger emma.. :)

efter denna afterski (säger det i förväg) så ska jag ta det lite lungt med flaskan, ska vänta in min KÄRA syster så vi kan köra tillsammans! Kommer bli galet ;)


/ sanera


inte min dag

ååååååååååååh. så jävla arg och jävlig! menshelvete.. hungrig är jag också! ska äta pizza hehehhe..

åkte skidor idag själv. vilket jag ALDRIG tänker göra igen. '
för det 1a: livrädd att någon ska köra på mig igen .. så stod och kolla hela tiden om någon åkte bakom mig. JÄVLIGT jobbigt.

för det 2.a : när jag nästan är framme, släpper bindningen på ena skidhelvetet!!!!! går ej att få den mindre, den åker upp hela jävla tiden.. satt i en kvart och försökte fixa skiten.

för det 3e: mitt vänster knä dödar mig... FAN vad ont det gör.......

aja, kom upp i backen iallafall. sen skulle jag gå till BIPA (sminkaffär , billig som fan!) skulle köpa EN sak. linsvätska. sitter på bussen hem, vafan glömde jag?! LINSVÄTSKA. men å andra sidan massa smink rikare :)

är så arg & trött på allt.. haha , mathias sa att han ej gillar mig när jag har mens. vem fan gör det?

solen skiner & nu skajag slänga i mig pizza & kolla på sex & staden. ikväll vankas det KANSKE utgång, men känner mig inte pigg på det just nu .....

tog en liten paus i skrivandet här för att lägga på champinjoner på min pizza.. och vadfan händer?! JO DÅ ÄR DET NÅGON DUM JÄVEL (MATHIAS) SOM HAR STÄLLT IN EN ÖPPEN TOMATSÅS SOM FLYGER UT NÄR JAG ÖPPNAR KYLJÄVELN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAAAAAAN. detta straffade jag dock honom med att sno champinjonerna från han :)


buhu, vilken jävla dag ..... åååhåhåhå. längtar tills min fisi & mice kommer. dock vill jag inte åka hem.. förlänger nog vistelsen till början på april.. vi får se.

på måndag fyller virran år, så då blire partey! & på tisdag är det alla hjärtans dag & då blir det valentines tema på swedish night.. har inte varit ute på läääääänge. förutom afterski då. det räknas FAN inte. man kommer ju ändå inte ihåg något efter kk (krazy kangarhu) , man vaknar bara upp med två FETA blåa blåmärken på rumpan. har nästan lust att lägga ut en bild här för att ni ska förstå hur hårt livet på afterskin här är .. men å andra sidan så blottar jag inte rumpan här ......


nu ska jag försöka äta pizzan utan att dö eller spilla ut något. sen ska jag försöka ta mig till sovrummet utan att ha ihjäl någon.. hehehehe

/ sanera




tryi'n

sådärja!

försöker att bättre mig här.. hehe. (dock har jag inget att skriva om......)

nu sitter jag i köket & lyssnar på lite RIKTIG musik..! fyfan mina öron blöder av allt jävla håkan, veronica, house osv.............. tråkigt att bill ward (trummisen) har hoppat av black sabbath (igen), så om han ej ändrar sig & spelar i sommar så blir det ju inte riktiga black sabbath.. ÅÅÅH JAG SÄGER JU DET .. det var bättre förr..... då inte alla var sönderknarkade & dom spelade för att det var KUL & inte för pengarna.. då var dom bara unge & dumma & påtända .. jaja... hoppas på att han ändrar sig!
kan sitta & älta i 100 år att jag inte föddes typ 40 år tidigare............

idag blev det skidåkning med ena delen av systrarna, Emma. Men det var så JÄÄÄVLA kallt, men förfrös typ kinderna.. blev blå om kinderna.. blää............. blåste som fan uppe på toppen! sen blev det jobb.


men jag blir tydligen bättre! stolt var hon iallafall.. :) men får så ont i mitt vänsterknä så att jag dör när jag åker :/ .. har fått låna ett knäskydd av Hanna. hjälpte liiite.. måste leta vidare efter ett "starkare".

imorgon blir det jobb 8.30-12. sen blir det faktiskt skidor själv! :) första gången jag åker själv här, men ska bli skönt. måste öva lite varje dag känner jag,. jävligt bra träning!

träningskort ska jag nog köpa också här på gymmet.. 55 euro för en månad.. tror jag ska fixa det , men får se!


snart blir det nog godnatt, ska bara ha en liten skypedejt med papsi! hihi.. 

/ sanera
 


en såndär veckouppdatering. igen...........

jag har det inte lätt att hitta hit...............
åh vill ju ha något att kolla tillbaka till sen ju! måste bli bättre på detta.

snabb update då;

torsdagen:
 då jag SKULLE på afterski ju utan alkohol..
vad jag kanske inte insåg DÅ var att man faktiskt inte kan gå på afterski nykter. underskattade mig själv och alla säsongare lite då kanske.

det första Amanda gjorde var att beställa in 2 jägershots & vin till mig. sen fattar ni resten själv. PLUS att det var sista utgången & första afterskin med min trefemma. hon åkte ju hem på lördagen.

slutade med att vi gick på "efterfest" & "förfest" hos 2 killkompisar. alla var pisströtta . så det slutade med pizza på scottys & sen hemgång.

fredagen:
åkte till jobbet & snackade med bossen. jobbar nu mera i depon. förvaring för skidor. drar tunga hyllor varje dag, kommer få muskler!
emma SKULLE packa............... kl 23 hade hon fortfarande ej packat & trodde hon skulle ut. det satte jag stopp för.
sov sista natten brevid henne. buhu saknar henne!!

lördagen:
emma tvingade med mig att lämna av henne vid bussen 8.30. 10 min innan våran buss skulle gå står tjejen i duschen. men vi hann. hon ångrade sig lite när hon kollade på alptopparna för sista gången. (hur FAN kan man lämna alperna för trista åre? hmmmm. älskar tjejen skrapt, men fattar inte riktigt hur hon tänker ibland. hehe)

söndagen:
minns inget vettigt jag gjorde..

måndagen:
tanken var mysig middag & solsidanmaraton. MEN. jag ville åka skidor & gå på afterski. sagt & gjort. åkte 2 åk i blå backen. gick super! ramlade EN gång. framsteg.
sedan skulle vi föra i hytten. en liten stuga som ligger i en röd/svart backe. enda alternativet att komma dit : skidor.
fasade i flera timmar.
fredrik (amandas kompis) agerade skidlärare. hjälpte mig i den röda backen. gick jäkligt bra. blev dock påkörd! fredrik lackade som fan. haha. MEN jag ramlade inte ens då! klarade röd backe utan att trilla på rumpan. *stolt*

efter solen började gå ner var det dags att dra till taps. jag kände ej för att pka svart backe. så jag åkte på rumpan ner! AHHAHAHAH fyfan vad snabbt det gick. sen drog amanda mej resten av vägen med staven. sen blev jag full.
det var kul. sen skulle vi gå hem typ vid 18. och då var jag väldigt breusad. och jag var så smart att jag ej åkte skidor ner. för det hade nog slutat med gips. men det gick ej så bra att glida på pjäxorna ner med den alkholmängden i blodet.
så jag la mig ner i snön & tänkte att här kan jag ligga. men då kom det en tysk herre som hjälpte mej ner. han drog mig i staven och jag satt på rumpan.
tackade på skjutsen & ramlade in på jobbet för att lämna skidorna.
sen åt vi pizza. sen kom jag hem & alla skrattade på mig att jag var så nykter :)
sen somnade jag med hörlurarna på & amanda bäddade ner mig.

hytten i måndags!

söndagen:
städade hela huset. sen jobb. sen trött.

måndag:
inget vettigt tror jag. vad jag kan komma ihåg..

tisdag:
amanda hade en jävla förfest här. folk var fulla som fan & jag var nykter....

onsdag:
var i bludenz med virran. (hon som jobbar istället för mig & även carros (hon som flyttade in efter emma) kompis.
shoppade loss ganska mycket! hade VÄRLDENS mensvärk. var helt vit i ansiktet. hon trodde jag skulle dö typ. det trodde jag med. satt på tåget & var väldigt nära på att spy. sjukt tråkigt att min gamla vän supermegajävlamensvärken har hittat sig tillbaka. ogillas.
bokade biljett till mickey! som kommer ner den 1a mars! WOHO!

torsdag:
städade i ett hus, som jag ska städa typ 2 ggr i veckan.
letade biljetter med fisi. jobbade.
åt hemmalagade pannbiffar & hemmalagat potatismos. SUPERGOTT. har 2 duktiga systrar som är som mina kockar här hemma :)
skype med mamma, douglas & sen pappa. skönt att får prata med dom 3! <3 saknar.
nu sitter jag här & alla har lagt sig för 2 timmar sen. (afterski har dom varit på) amanda vaknade till nu & frågade när jag skulle komma & lägga mig brevid henne.

så jag ska väl lägga mej brevid henne & sova strax tänkte jag. min lilla mandis. så söt.
är så tacksam att jag har träffat så många nya & roliga människor! vilken upplevelse detta är. kommer bli härligt att kunna berätta detta för mina barn & ha och kolla tillbaka på.

klarar mig ändå lite själv faktiskt. ganska stolt.

hoppas på att min bff kan komma ner också. FYFAN vad kul det skulle vara!

imorn blir det skidor & sen jobb! skulle egentligen jobba morgon , men böt med mathias så jag "inte" kunde gå på afterski.. "ooooupsie" måste vila lite tänkte jag.. hehehehehe.

godnatt! nu ska jag & mensvärken sova.

älskar & saknar er mina älsklingar! inte så långt kvar nu.. känns väldigt tråkigt faktiskt................... gillar detta liv ganska så jättemycket. trevlig bubbla detta.

/ sanera


stay

sådärja!

då var man ensam hemma en stund.. skönt! Hälften av roomisarna är på skidutflykt & de andra jobbar. jag är sjuk, så inga skidor. plus att det är halvdåligt väder för mig, ingen sikt i backen..

sovit ganska bra inatt.. har liggsår för att jag har legat i sängen i flera dagar nu.. DÖR.. måste få tillbaka rutinerna känner jag.. fattar inte folk som är hemma hela jävla tiden? blir ni inte galna?

Micke tog med sig "damernas värld" när han kom hit, har sparat den tills nu.. ÅÅÅH längtar lite tills man får shoppa & ha massa fina kläder på sig.. längtar efter sommaren!

nu ska jag skriva cv & skicka till sommarjobb. sedan ska jag nog glo lite satc avsnitt. och ringa micke och säga hur mycket jag älskar honom. eller det gjorde jag precis. men en gång till.

vi är sådär ÄCKLIGT kära, lite så att man spyr.. det är någon form av "nykära" som har kommit fram. och som alla här tycker vara så jäkla gulligt.. "ååååh! pratar du med micke?! jag vill säga heeej" "åååh ni är så kära" "varför klarar ni distansförhållandet så bra? varför stöttar inte min kille mig som micke gör med dig?"

finns bara ett svar: för han är bäst. han är helt enkelt det. ibland tänker jag på illa hur den sommaren 2011 och våran paus kunde gå. USCH. jag längtar till sommar 2012 , det ska bli en liknade sommar som 2010. den sommaren var riktigt härlig. för då umgicks jag med familj & vänner. MYS.

detta känns som ett bra år. som vårt år. mitt & mickes. mitt & binis. mitt & mina vänners. mitt & min familjs.
som när jag ringde till micke och var förstörd för några dagar sen sa han: men lilla gumman, du trodde väl inte att ALLT skulle vara en dans på rosor? nu torkar du tårarna & tar dig i kragen. du stannar.

precis vad jag behövde höra. precis vad jag försöker att göra också. han är så fin dendär micke. som en annan person men precis som min micke. bara annat tänk liksom.



JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!!!!!

men det är klart jag drömmer om att jag är hemma hela tiden. saknaden för er där hemma är väldigt stor. men insåg att det faktiskt inte är så fasligt långt kvar tills jag är hemma igen & då kommer sakna denna tid.
så jag ska ta vara på denna tid här i österrike. ska ta mig i kragen nu. jag vill stanna.
det är faktiskt lite sjukt att jag har träffat min moster oftare än vad jag har träffat mamma&pappa på 2 månader.. har aldrig hänt tidigare. mysigt. hon är fin min moster.

snart kommer nog min mandis hem. sen ska jag nog på afterski. men HÖR&HÄPNA!!! jag ska inte dricka EN enda droppe alkohol. så jävla roligt på afterski ändå. på lördag åker trefemman hem (pisstråkigt) så imorn ska vi fira henne lite, och då skulle jag gärna vilja ta ett glas vin eller två.. men det får vi se hur det blir med den saken.


bini, ditt brev dröjer yttligare en jävla tid. var och skulle fixa grejen då faktiskt affräjäveln var öppen MEN då hade dom ju såklart inte kvar det jag sökte efter. ska dit om 1 vecka igen.. hoppas på bättre lycka då!

cv var det ja.. får väl sätta igång så jag får belöna mig med satc & massa godis.

/ sanera


hemlängtan jaaa

sjuk & feberfrossa varenda JÄVLA natt! 3 timmar sömn om natten i flera nätter i sträck..
och en jävla släng av hemlängtan!! buhu..... ses vi i sverige inom en snarare framtid än tänkt? det får vi se ..

ang jobbet (ni som vet) så ska jag prata med bossen på fredag 8.30, så får vi se hur allt blir.

ska tillbaka till jobben jag sökt & se om det finns något att hämta där.

nu ska jag invänta att mina insomningstabletter börja verka snart.

älskar & saknar ALLA er därhemma. buhuuuu.. åker jag hem kommer jag ångra mig, men hemlängtan nu äter mig fan levande.. skulle göra jäkligt mycket för en puss & kram från min papsi & mamsi!!

dessa män saknar jag väldigt mycket!

/ sanera  


RSS 2.0