härliga kvällar

i söndags promenarade jag & bini runt på djurgården & så vidare in mot stan/söder i några härliga timmar! så fick jag låna boken "viktoria" av henne! började läsa den igår & har typ 15 sidor kvar (a)

i måndags jobbade jag. sedan drog vi till söder , till mickes föräldrar som firade 30 år som gifta (!!!!) vi åt på långholmen, mysigt! mickes pappa skålade & sa "jag är fortfarande lika kär i eran mamma" alltså åååååh så söta. *tårögd*
 sedan så ringde killarna.. så vi drog till tanto med en box rosé. sen blev alla töntar & ville hem.. min inte sanke som hade kommit in i partymode! så jag ogmar, vigmar &migmar åkte till stan  (haha härliga nicknames ;)) ogmar ville till hotellbaren på söder , så där satt vi.. hahahahahaha. alltså vilka teorier killar har! så vi prövade några av dom ;) mohahah.
oskar hade en liten påse med massa olika saker.. hahhahaha. "en mitella om man gör illa axeln" den åkte snabbt på viktor!! hahahaha , han kan spela bra teater ;) sen pratade jag & oskar om bröllop medans viktor fick ragg med mitellan.. hahaha av en 44 årig kvinna.. euuuw... sen stängde hotellbaren kl 2 så vi skulle in på studio 54, men oskar var tydligen för full.. hahahah... så vi gick runt & letade efter ett kl 5 ställe! en måndag!! hahahaha.. vi hittade till mc donalds ;) hhiihihih.. rolig kväll hade jag :D



 idag bjuder micke mig på premiären av "eclipse", kl 21.00 på rigoletto. han har precis dammsugit & dammat heeeeela mitt rum.. tänk om alla hade en kille som jag ;)

/ sanera



MIDSOMMARAFTON 2010

hahahahaha vart ska jag börja då? jo, kanske med att jag & micke åkte till nyköping, henkes landställe. ville egentligen vara med mina älskade vänner. men fick offra mig.. och det var en sån jäkla rolig kväll, så jag ångrar mig inte.. eller? ;) men för livet! aja, bered er på en koran & en massa "olyckor".. haha. och handipackade människor.. och sex.. och rock n' roll.. inte för att glömma drogerna.. (KIDDDDDINNNNNNN' förfan!! det sista alltså!!!!)

På fredagsmorgon åker jag, micke & anton i den lilla lilla hyrbilen, en smart typ.. INGEN baklucka.. och min packning :) sov 5 timmar.. micke stressar. alla stressar lilla mig. gick upp 08.15 ......................... vid 9 börjar rasmus ringa & tjata på oss om att vi måste åka.. (alla var redan där förutom jag, micke & anton). tillslut åker vi. micke kör som en galning.. "nu får jag ha mitt roliga mohahah" eeeeeeh?
hamnar i världens bilkö i södertälje i typ 30 min om inte mer.. & jag tjatar om kaffe.. sen när vi ÄNTLIGEN kommer ut ur bilkön.. ja då vill micke KÖRA istället för att ge mig kaffe... BITCH.. tillsut stannar vi efter typ LÄNGE... hahaha..

efter ett tag´e vi framme.. hälsar på alla föräldrar.. mickes mamma & pappa, mia & peter (våra chefer) & henkes föräldrar.. sen går vi möter upp alla "ungdomar" vid bryggan.. rasmus,phille, jonas, viktor, oskar, henke, fredrik+ hans flickvän,patrik & henkes flickvän och hennes vän.dom hade glassat i båten ;p
viktor,rasmus, oskar phille försökte alla knuffa ner mig i vattnet.. men jag övertygade dom att jag inte hade några andra kläder med mig (HAHAH dom hade inte sett min packning än ;)) tillslut kramar viktor mig dygnsur istället....
well well. lunch blev det.. och en JÄVLA massa nubbevisor, men jag hoppade nubben!! (har blivit jäkligt duktig med alkoholen, mina vänner!!) fast hade nog behövt en eller 3 när rasmus får för sig att TVINGA i mig sill.. han var helt förvånad att jag tyckte det var så äckligt.. brydde mig inte så mycket då jag satt & mobbade oskar :) sen skulle vi ner till midsommarfirandet.. killarna skjuter lite båge osv.. sen så är alla så himla taggade på dragkampen.. killarna alltså.. dom kör några gånger osch sista gången slutade mindre bra.. med sjukhus..
ser bara att oskar ligger ner & jag ba "hehe har oskar skadat sig? hahaha böööög!!" typ så.. sen efter att han ligger kvar på gräsmattan några sekunder för länge,  inser jag att något har hänt.. han är inte den som ligger ner .. höhöh. hör bara "axel" och inser att hans acel som han har operarat i höstas är ur led.. tyckte jävligt synd om han.. en läkare som var där skjutsar till slut in han, phille & viktor åker med.. ingen vågade trycka axeln på plats då han inte har någon kula kvar typ..
alla andra gick tillbaka gick tillbaka till stugan, helt deprimerade.. haha. sen tvingar henke oss att vi måste bli glada igen, för annars skulle oskar lacka när han kom tillbaka..

efter några timmar kommer han tillbaka.. ett gott tecken är när det första han säger "ge mig en öl!" och så berättade han.. hahaha och jag sa förlåt för att jag hade skrattat,., han ba" det var DU som stod och pekade och sprakade p mig va?!?!??!" hahhahaah och vad gör jag? skoj-slår han på onda axeln :) ... haha. stackrn..

sen blev det middag. grillspett.. rött kött.. inte min grej...... efter 3e gången & alla hade ätit upp  hade jagskickat tillbaka mitt spett för att det var för rött så insåg han att jag ville ha de snustort.. haha. micke tog över.. tillslut fick jag en kycklingfile för att de andra tyckte jag skulle få middag inom 5 timmar... klockan 19.30 hade jag endast druckit 3 cider.. massa cola & vatten! alla andra var fulla, men inte duktiga jag! vilket jag var snabb att ändra på ;) hahahah... nää då! men runt 20.00 började jag med mitt rosevin! hade 1 box & 4 cider.. sen började alla dansa i köket , så att ugnen hoppade med oss!! hahahaha.......

Efter ett tag så ska vi alla dra in till "farbror fläsk" det var ett band som spelade.. på krogen vi skulle till.. jag blev in schasad i en stor taxi med några av killarna & tjejerna.. min man var inte med iaf.. haha.. sen hör jag bara hur de längst bak börjar köra aik visor... hahah. det slutade med att phille försvarade sig " men åh jag har typ inte varit p en match på as länge , så jag vet inge visor förutom dom vi snor från er!!" hahah jag"alla era då eller?" han "jaaaa.. men.." hahahahaha min kväll var gjord ;)

in till farbror fläsk.. först ringa mackan och önska trevlig midsommar.. éfter ett svarar säger telen "marcus" (tror att det är han och inte en jäkla röstlåda?!?!?) så jag ba "HEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeejj??" tills jag inser att killarna viker sig av garv.. för efter "marcus" säger rösten "kan inte svara just nu".. hahaha.
drag inne på farbror fläsk! holy diver & massa bra låtar :D prat med lilla oskar.. handipackade mannen.. haha. han har gett mig ett smeknamn :( sanke.. SANKE=?! och killarna har även döpt om micke till malte för länge sen.. så sanke & malte.. men oskar heter nuför tiden: ogmar.. hahahahah .. INTERNT!

hahaha alltså sen står vi utanför hur länge som helst när det stänger... ungeför som i GSH "were the fuck is the CABS?!??!?!?!?!" haaahahaha.. en del syrianer.. börjar köra ramsor.. eh varför liksom? aja.. micke joinar med mig.. & sen kommer några bajare.. en kille förklarade sin kärlek till mig alldels för länge pga av min tatuering.. hahahaha. det viktigaste : syriarnerna tystanar & stämmer tillslut in med mig & mice :) hahaha.

efter det så kommer henke & ba alla har åkt i svarttaxi.. hur kommer vi hem? hahaha vi mätkte ¨nada. tillslut springer jag ut i gatan & fixar en taxi :)
hahaha när vi typ är framme.. ringer viktor & ba "var är ni?" haahahahahahahha .. han hade legat i en park.. hahahahahahaha. han fick sova där. mohaha.

ommer till stugan.. party.. rasmus sänker 5 bira.. och blir så sjukt handipaclkad. allstå det är fan det roligaste jag varit med om!!!!!!!!!!! vi har en massa videos, ska visa er, fastän jag inte får ;) han fösöker tackla mig, kasta i mig i vattnet.. och jag vet inte vad! hagag.. det roligaste är när han säger "alltså hur kunde hon ligga med mig?!??!?!?" hahahahaha. sen så säger han till micke "kolla sandra! ser du sandra?!" så springer han allt han har mot mig, men micke hinner fälla honom så han flyger.. hahahahah..

aja, det var en jävligt rolig kväll! hahaha nu har jag skrivkramp! men var tvungen att få med det mesta!! för att kunna använda emot dom sen ;) men en del har jag censureart.. lika bra det , annars hade jag nog haft fiender.. menar, killar blir väldigt pratglada & avslöja saker för lilla mig.. mohahahahaha ;)

/ sanera aka. sanke höhöhöh


frossa

det blev satc igår,.. nästan hela.. LOVE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idag är det ännu mer bröllopsfrossa! köpte bröllopstidningarna.. MASSA bilder *me like* hatar egentligen expressen, men mitt sug gav efter.. hahahaahahhaah.

just nu: funderar på vilket land brudparet dragit till! vill pussa på victoria.. men skulle nog inte uppskattas av säpovakterna.. vet dock inte hur prins daniel skulle ta det.. hans hår vill jag bara rufsa till. :)

håller på att rensa mitt rum just nu.. mamma har ju fått psykbryt de senaste månaderna.. så nu är det TOTAL rensning.. VAFAN har jag gett mig in på?
 det första jag hittar är massa skit från 1998 , typ biobiljetter och sånt.. hahahaha. man är ju för söt... sparat ALLA biobiljetter från de bio's jag & mice har gått på .. hahaha , och jag blir kallad oromantisk & kall? är nästan lika fin som vickan .. mohahaha nää, ingen kan vara! *tröttnar snart på mig själv* *not*

iiiiiiiiiihihihhi. jag vet vilka som ska vara mina brudtärnor, 5 stycken :) inte svår gissat? ;) deras namn börjar på B, E, K, L, A. ;p har redan börjat fråga ut mice om vilka killar han vill ha vid sin sida.. måste vara lika många! .. ååååh... vill gifta mig nu :(.......... mice har ju redan friat.. hahha. 1a maj 2014.. undrar om detta fortf gäller? och så ska jag kasta min bukett emmi så hon får gifta sig med sin dan :) snäll sanera..


henne skulle jag också vilja gifta mig med!!!! <3

/ sanera


wedding

har nu suttit & bölat till PRINS Daniels tal!!!!!!! herregud.. alltså dom var så fina!! ååhh.. Victoria var/ är så vacker (sjukt mycket snyggare än syrran!)
*bröllopsfeber* har bestämt att jag ska ha en liten tiara på huvudet när jag gifter mig , jag menar.. sessan var ju så jääävla fin i sin krona! hehe, mina nära kära kallar mig besatt av sessan & vår nya prins (a)..

igår var jag mamma, anna, micke & kenny inne & kollade på bröllopet *såklart* jävlar vilken folkfest!
stod vid strandvägen och kollade kortegen, satt på mice axlar & filmade :D hihihi... vilket fint par!

sen drog vi oss mot slottet, stod mittemot & hörde victorias tal.. sötiiiiiiiis. vackert! har köpt alla tidningar så jag kan spara.. detta är något historiskt som vi har fått vara med om! vilket somliga inte verkar förstå! & dom får mer än gärna "ta" våra pengar för att få ett sånt fint & lyckat bröllop tycker jag. Och jag menar det har ju varit världens folkfest, och det hade de ju icke varit annars. så vi har nog ändå mycket att tacka det nygifta paret, tycker jag! längtar till en liten bebis kommer!! all lycka till de fina brudparet!!


otroligt fina!!!!


efter slottetdrog mamma,anna & kenny hem! så jag & mice var så jääääävla hungriga så vi mötte upp lisen, så bjöd jag på middag :) sen satte vi oss i kungsan & drack vin.. lisen fick snällt titta på! jag drack vatten emellanåt :) *duktig* skulle ju haft en vit helg.. men var tvungen att fira ;) BRÖLLOPET!!! hahaa..

sen kom phille, sen drog vi till zansi bar, sen kom sandra. sen drog vi till gustav adolfs torg.. (inte som jag sa.. en man med ett efternamn som börjar på h..........) där var det för mycket folk, så vi åkte hem till phille.. hahaha. sen på tidig på morgon blev det taxi hem. & jag fick sova med min loverboy.

har nyss varit hos binisss!! (saknat henne!!!) & hälsat på henne på jobbet.. e dödstrött! skulle kolla satc filmen (MER BRÖLLOP) men lisen sover redan.. hahaha.. men har ju stjärnor att sysselsätta mig med ;p eller kanske kolla lite mer på bröllopet? (a)

/ sanera




chocking

jobbat idag på coop.. dema malaco truly. tåget försenad.. dagen började icke så bra.. (slutade betydligt bättre!!)
mötte upp micke på tåget. skulle kolla mitt konto från hans telefon, för att se om jag hade pengar till mat..
hahaha.
fick mig en REJÄL chock,.. trodde jag typ skulle ha 134 :- kvar, men istället fanns ett 5 siffrigt belopp :D jag har fått en del av mina skadeståndspengar!!!!!!!!!!!!! :D äntligen har den där jävla äckel kvällen (som gjort att jag hoppar under soffan när skådespelare har rånarluvor i filmer............) kommit något "bra" ur. nu har det ju gått 7 månader sen dess, så det är ju inte lika jobbigt längre. MEN det är ju fortf jobbigt tyvärr.. undrar fortf om jag kommer vara en sån jävla fegis hela mitt liv? aja, thailando here we come!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

men nu ska jag & micke korka upp skumpan som han fick på sin födelsedag :) hihih.. (skulle ju ha en vit helg.. men har hittat anledningar hela dagen till varför man kan få ta sig ett glas vitt.. och nu tyckte micke jag VERKLIGEN hade en anledning! ) imorgon blire bröllop med mamma, syster & mannen! sen blire filmkväll med mary,emmi, katti & bini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3


vill bara säga att jag älskar min pappa så jävla mycket. <3 allt kommer att ordnas (jag hoppas verkligen det, av hela mitt hjärta. )du är världens finaste pappa i vilket fall som helst!

/ sanera


GRATTIS ÄLSKADE PAPPA!

Pappsen fyller 44 år idag! så vi har varit ute & käkat :) myyyyyys! & nyss åt vi min egna cheesecake! recepet var på rymmen så jag fick gå på minnet.. hehe ;) varit en mys dag med pappsen! älskar dig!! <3

Bini kom hem idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Idag har jag även sprungit.. hela rundan!!!!!!!!!! SÅ JÄVLA STOLT! emmi vet hur stolt jag är.. hihi. drog med mig bakismannen ut.. tillslut gick han med på det!

idag har även kusino ÄNTLIGEN muckat! blivande roommate kanske? ;p

imorgon blir det jobb i nynäs. sen blir det en VIT helg. men jag kommer sakna min kära vän vinet.. mycket ...........!!!!  hahahahahhahaha,.........

/ sanera


I NEED YOU NOW







kom hem. saneran saknar dig så jävla mycket. love you!

/ sanera


tekniskt problem

jobbat idag! baaaajs. min mobil har ett eget liv , skriver man en bokstav så kommer det 34 till.. så jag svarar knappt på sms, då jag blir galen på mobiljäveln!!!!!!!!!1 så ring istället, fuckers!  likså är det med min data... SEG. bajs på den. nu la facbook av, så nu kastar jag datan genom fönstret :)

ääääh, tröstar mig strax med vin! ikväll blire vin, jag & sandra i en härlig dimma! :) hahah.. hon har förberett sig på iaf att få ett samtal av mig som lät såhär (citerar henne nu) : jag har inga kläder!! jag är så fuuuuuul!!!!!11 jag har förstora tuttar!! ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!! HJÄÄÄÄLPPP!!!!!..

hahahah, det värsta är att slemmi håller med henne ;) nä, ska väl leta fram något nu.. men det är ju som det är.. kläder sitter ju inte snyggt på mig, så jag har bara handlat en massa skor.. men vad hjälper det mig nu? :( man kan väl inte ha skor på tuttarna? eller det kanske man kan......... hihih..

BAJSSSSSSSS. idag e en äckeldag typ.. ÅÅåååh.... nu ska jag ringa sandra & gnälla på något :)

/ sanera

när pappan inte är hemma, dansar döttrarna på bordet

hööhöhöh. men nästan.. klackarna i taket iaf!
igår satt jag & drack vin med syster & hennes tjejer.. maria, kajza & felix :) hpoohohho... samtal om livet. typ. eller iaf om att strippa på en möhippa. och om att bögen inte tycker om låten "baby" hahahahaha. roliga typer det där!
så idag var man lagom pigg! igår & idag har jag har varit hos min fina mormor! & syster & hund hihihoh.

så nu sitter jag här med klackarna på.. mina sista pengar gick åt till dom vackra skorna! höhöhöh.. hehe. men. var. ju. tvungen. dom är betalade i natura kan man säga! hahahahahaaaaaaaaa ööööööööööh

saknar bini. men hon saknar nog inte mig i paradiset!

p.s nu kom syster in & skrämde mig. då rev jag sönder hennes bröst :) hihihoh

äh, nu ska vi fortsätta dansa.. eller jag kanske bara ska kolla på när micke driver syster till vansinne när hon sminkar sig för fest.. hahahha.. lisen: snart får han fan en toarulle i huvudet!!!

nu tejpade micke mig .. över magen........... och nu bröt han något på lisen.. hahahahahahah lisen e nu fasttejpad HAHA

dags för en vit helg kanske? HAHAHA nä blev vardagsalkis också :) mohahahahahahahahahaaa LOVE IT

/ sanera

Lördagen + söndagen

I lördags firade vi som sagt mice! (att vakna på söndagen var ingen höjdare , mohaha)

Blev väckt på morgonen med färska hallon osv. och amerikanska pannkakor & massa gott! Micke fick 2 shorts, 3 tröjor, fred perry skor & en middag av mig :) *passa på att skämma bort mannen*

Åt god middag hos mice! (som "svärisarna" hade lagat typ) & jag bakade cheesecake! i alldels för kort klänning kunde lisen berätta för mig sen.............. Sen kom linus, mackan, phille, rasmus, oskar, jonas, viktor, phille, henke, kajsa .., kusin, syster & sin ninna! saknade dock emmi, bini, katti & marie!

Drack & åt & drack.. mohahah... efter ett tag så drog vi till tanto, där mackans kompis hade fest i en kolonistuga.. vi gick & gick.. sen kom vi fram! partyyypartyy,.. sen behövde jag vatten. mackan SNÄLL.
så han tog mig under sina vingar (hahahhahaha) & skulle fixa vatten åt mig i stugan. killen låser , mackan lackar. vi ska gå någon annanstans & fixa vatten. sitter & pratar först. om livets STORA gåtor. sen går vi. LÄNGE. micke hinner efterlysa oss ett PAR gånger.. vi gick i skog & jag vet inte vad.. vet bara att jag tänkte "hmmm, finns det vatten här?" hahaha.  tillsut är vi i zinken.. hahah. får en ramlösa. det första jag gör är att spiller. mackan har nu förstått att man inte kan göra annat än skratta. hööööhöhöhö. sen går vi tillbaka igen. den otroliga vandringen 2..

sen måste saneran kissa. mackan suckar. sen hittar vi tillbaka till de andra.. då kommer anders. HAHAHAHA alltså fyfan det var så kul! han hade avrit någon annanstans,. gav han en halv flaska rose typ. han sänker den på 30 sek. sen var han lika borta som vinet.. och det var så JÄVLA kul.. har typ fortf ont i magen av allt skratt den kvällen! BINI, han pratade som när vi åkte från soniiis! ;p

sen skulle vi hem. jag, lisen,micke, anders, viktor & oskar. krig i tanto med alla soppåsar.. hahah. har en video. vet ej om man vågar lägga upp den. hahahahah. klättrade i ett träd ovanför vattnet.. haha illa. jag fick inte .. för vingligt!  sen brottades jag och oskar, jag vann! men fick dock ett upplsaget knä .. men det var de värt! mohaha..
hoppade på viktor några gånger för att han var för grov i munnen.. hahaha. sen åt jag & mice. sen fick jag reda på att ligga på ett berg är inte mjukt.. mohahahahahah............
aja, hade en sån rolig kväll! micke har inte dumma kompisar han inte!


hahahahaaa.

i söndags mådde jag skit. mickes brorsor + flickvänner sjunger & hoppar på oss kl 13.. ILLA. sen blev det lax i "lasse i parken "på söder med ovannämnda + "svärisarna."
sen mötte vi upp lisen & drack lite cider i kungsan, hälsade på mackan som jobbade där.. mötte upp rasmus. firade nationaldagen! vinkade åt knugen & dom.. gladast blev jag när vickan kom :D höhöhöhö.

såååååååååja. nu har man denna koran avklarad!


/ sanera


GRATTIIIIIIIIS LOVERBOY!

partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! precis käkat middag! kusin & syster står här brevid mig ;D ninna e påväg! killgänget e här..! osv. ! handlat  alkohol för 850 kr! hahaha tur att mice har snälla föräldrar :) har gjort cheesecake också! :) hiiiiiih..... sen blire nog ut :D ..

SAKNAR BINI HÄR! <3

/ sanera as.packad. mohahahhaa

RSS 2.0