Sista dagen på året!

JAG TROR ATT JAG BAJSAR PÅ MIG !!!!!!!!!!!!

Hade skrivit ett JÄVLIGT långt inlägg, års resumé! Men vafaaaan, allt försvann.. Åh bajs!!!!!!

Skitsamma! Skriver ett nytt 2013 :)

Nu är det snart bara 1 timme kvar på 2012! Har varit ett bra år! Med många nya spännande saker som hände & som ska hända 2013!
Hänt mycket, hoppas 2013 blir ett bra år! Vilket jag tror att det kommer bli, helt säker faktiskt! För då kommer ju vår lilla ängel till oss <3

Mycket spännande saker som ska hända, flytta hemifrån, Thailand & bebis!

Hoppas ert nyår blir bra, drick ej för mycket! ;) (Fisi hehe)

Ses nästa år!

Njuter av första nyktra nyåret på måååånga år! Firas med mamma, Anna, Kenny, Micke , dan & Emmi! Mys!

/ sanera


Thailand bokat!

Kollar "de tre musketörerna" med pappa! Trött som fan, jobbat igår, idag & imorn.. Är så jäääkla trött & har så ont i ryggen, täppt i näsan & har ett "tryck" över bröstet.. Och svårt att andas + slem i halsen..
Men ska till doktorn i veckan och kolla om astman se blivit värre..

Imorn blir det mys, middag hos mamma med Anna, Kenny, Micke,Emmi & dan.
Men mår inte så bra så får se hur mkt jag orkar..

Thailand är bokat nu! Så jäkla skönt ska det bli! 25/1- 9/2.. Läääängtar! Blir Phuket. Ska bli så skönt att få komma iväg i 2 veckor, men lite läskigt också när jag är gravid. Har mer ångest över ALLLT nu än vad jag hade innan flubber.. Illa..

Och igår kände jag första "fjärilssparken" !! Stod på jobbet & så kände jag "ett fladder" på höger sida & sen ett till & då fattade jag chockat att det var flubber 👶 vilket jäkla känsla..

Längtar efter dig min älskade lilla snutte!

Nu ska jag lägga mig så jag kanske orkar imorn..

/ sanera


juldagen

åååh vad trött jag var imorse, kunde inte somna inatt.. världens bästa mickey följde mig till tåget 05,30 imorse! vad har jag gjort för att förtjäna dig? <3
 
vi bytte ju julklappar igårkväll.. jag hade önskat mig en systemkamera, men han sa att det var för dyrt & den jag hade hittat kostade kanske 1800:- & enligt honom var det en skitkamera. och han handlar aldrig sånt om han inte tycker att det är värt det , om det ska vara så ska det vara på "riktigt", bra grejer för att citera han själv. HURSOM så trodde jag ju då att jag inte skulle få en eftersom att det är dyrt.
MEN han hade ju såklart slagit in paketet i en tröja osv. och där i låg en systemkamera! en nikon nikon d5100. det säger mig inte så mycket dock, men enligt mickey var det en jävla bra kamera & själva nikon reklamen är tydligen filmad med just denna kamera. snäppet över nybörjare. så det låter ju jäkligt nice, vågar knappt hålla i den , haha.
jävligt dyr var den också sa han, så jag måste fixa en försäkring på den så att jag kan ha den i thailand :D
 
men är så glad för nu kan jag ta så fina kort på mina nära & kära, & om inte alltför länge på min nyfödda flubber <3
mickey du är verkligen bäst. skämmer bort mig på alla sätt & vis. me likey hehe.
 
och av mig fick han för andra gången gilt: TADADAAAAAAAAAA playstation 3. som han sitter fastklistrad framför nu. han fick fifa 13 av mama också. så ja. där lär ju han sitta i några månader framöver. men det får jag unna min kille, som han sliter för sin blivande lilla familj.
 
detta är sista julen på läänge som vi kan vara ego & köpa dyra julklappar, så det känns bra ändå att köpa "viktiga" saker, som vi vill ha. snart är det lägenhet & barngrejer för HELA slanten. fast det är jävligt kul det med!
 
jobbade ju idag. zzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz. har så förbannat ont i min rygg, något jag gör fel på jobbet. ALLA som inte visste frågade mig idag om jag var gravid. HELVETE hur mycket åt jag igår egentligen? varit borta 1 vecka & min chef klappade mig på magen & sa "¨ååååh madame du börjar bli så stooor!" hahah ja, uniformen passaar inte riktigt längre.
alla är iallafall så snälla & hjälper mig & inte låter mig slita & bära en massa.
tröttnade på att alla fråpgade idag så när en kille frågade mig sa jag "nej." han: eh... hehe.. jag: skoja! han: åååååååååååååååååh herregud!
 
HJAHAHAHAH ni skulle sett hans min. den gjorde min dag.
 
läst på en massa om graviditetspenning & denguefeber nu..
 
nu ska jag avsluta denna bibel & nog ta mig en liten powernap! imorn ska jag försöka få med mig babyn & mickey & se "berättelsen om pi".
 
kameran jag fick!
 
 
 
 
p.s jag vet nu vad halsbränna är. fy satan, detta var inte så kul. tror att det är spya som kommer upp varje gång.
 
 
/ sanera
 
 

Dec. 24, 2012

Ååh nu är jag så trött! Ligger i soffan & väntar på att Micke ska komma så vi kan gå över till pappa & så ska vi byta våra julklappar!

Har också så ont i min rygg idag.. Vet ej varför.

Har haft en supermysig julafton! Med alla mina fina (Micke en stund dock..) har fått en massa fina saker också! Men får ångest när det känns som att allt bara handlar om julklappar..
Sitter folk ute nu, utan hem, ingen man, ingenting & här sitter jag mätt & glad, med tak över huvudet & en massa fina klappar!! Vill bara säga att jag är så lycklig & tacksam över allt här i livet!!
Älskar er mina nära & kära!

/ sanera


God jul önskar systrarna & ozzy! <3


God jul!

Doppardan! Här råder det kaos som vanligt, haha.. Nästa år drar jag nog fan med mig lilla familj till ett varmare land & bort från julstressen!
Hehe, nåväl så farligt är det inte, tur att det är jul en gång om året.. 😉

Vi väntar på att äta jullunch nu, är så jäkla hungrig..

Vi har öppnat lite julklappar imorse eftersom mickey snart ska åka till sin familj. :)

Ha en trevlig jul alla! Ska njuta av min sista jul som "barn" hehe.

Såhär ser jag & flubber ut idag!

/ sanera


Dan före doppardan!

Dan före doppardagen! Ligger här hemma hos mamma, ätit middag nyss..

Har gjort köttbullar, cheesecake (ska göra en till strax..) städat, dammsugit, tvättat osv.. Så jag är ganska trött just nu....

Har lite ångest (eller Ågren som min moster & far säger),
1. För att jag inte har varit hos min mor under hela december för att jag börjar så tidigt & då är det lättare att direkt à bussen från pappa.
Och så insåg jag att detta är sista december hos mamma, så det kändes lite jobbigt.
2. Detta är sista julen innan jag blir mamma & då kommer allt handla om en annan liten person, men mest handlar det om att detta är sista julen som jag firar då jag bor hemma. Det känns lite läskigt. Men kul såklart, men nog mest läskigt.

Så nu har jag ågren för allt detta. Men då får jag ångest för att jag får Ågren för allt det.. Buhu..

Äh, det känns bara lite jobbigt.. Är ju ännu mera känslig nu också detta gör ju allt ännu bättre, hehe. Vill bara att allt ska vara mysigt & lungt, men det är mina tankar som alltid ställer till!

Hur som så handlar julen om att vara med familjen & ta hand om varandra & det är precis det jag tänker göra <3

Ska sova hos pappa idag, börjar julafton där & går sedan över till mamma innan Kalle. Tyvärr så firar Micke med sin familj men men! Vi ses ju på kvällen. Sen efter jag har varit hos mamma är det över till pappa igen för att mysa med han & för att jag jobbar juldagen 6.30-12.30.
Dom ville att jag skulle jobba julafton, men någon måtta får det fan vara! Åker nog på nyårsafton istället.. Hehe.

Nä, nu ska jag mysa med babyn innan jag ska över till pappa för att laga dagens 2:à cheesecake.

/ sanera


Flubber v20+2 <3


hjärtljud

Leia var så duktig på dopet! så söt unge.. <3
 
jag har blivit råförkyld igen. kan inte andas genom näsan & känner mig febrig.. men ska snart in till stan för att träffa Amanda som är i stan i ca 1 timme, innan hon drar vidare till sälen.
 
Imorse var jag hos barnmorskan, hon är så jäkla gullig! finsk, modell större , men kan ju säga att hon har ju verkligen rätt yrke! hon kramade till & med mig hej & hejdå. har fått mitt moderskapsintyg och massa andra papper.
 
fick även intyg till flygbolagen om det behövs där det tydligt står vilken datum jag ska föda.
ska ju (förmodligen) till thailand med mamma & anna i slutet av januari , och mitt försäkringsbolag ersätter mig ifall att något skulle hända upp till v. 28 & jag kommer vara i ca v26 när jag flyger hem.
 
det enda som är att anna är jättesjuk nu & hon måste hinna ta vaccinet innan vi åker, annars blire inget med det.
 
haha, hade med mig en lista med 100 frågor till barnmorskan om allt. och det är bara bra att man åker utomlands under vintern när man är gravid för man behöver verkligen D vitamin.  men jag har tunna blodkärl nu & pigmenten blir mycket känsligare när man är gravid så jag måste smörja mig ordentligt, annars kan jag få pigmentfläckar som aldrig försvinner.. & det vill jag inte!
 
 
har låga järn dopaminer, man ska ha 60 men jag hade 33. men inget konstigt när man är gravid, men dock måste jag ta än nu mer tabletter så jag ska orka förlossningen.
 
mitt jobb var inte helt bra tyckte hon.. jag sa att jag inte bär så tungt, men hon påpekade att jag står upp hela dagarna & springer runt.. så hon tyckte att jag skulle ansöka om "graviditetspenning", det kan man ansöka så fort man har fått sitt moderskapsintyg & man behöver inte ta ut det om man inte vill. det är om man har ett tungt jobb osv, så kan man få gå 60 dagar tidigare på föräldrarledighet fast det är inte föräldrarpenningen som "drabbas". men man måste vara frisk innan man söker det, man kan tex inte söka det då man har fått ont i tex i ryggen av jobbet.
 
läste om det , stod att man måste be sin chef om omplacering. men ska prata med min & se om han kan hjälpa mig att bara fixa det isåfall. det är som min barnmorska säger, att jag orkar nu men kanske inte om några månader.
 
men vad ska jag göra hemma i två månader i förtid? haha. jaja, den rastlösheten är ett senare problem.
 
men det roligaste idag var att få höra flubbers hjärtljud!!!!! åååååååååååååååååååh <3 slog så fint så!
 
och vi mätte magen, den är så rund & fin  sa hon. och min vikt ska jag ej oroa mig för, hade gått upp mer ön vad vågen hemma visade! det är bara bra att man går upp mer i början sa hon, för sen kan det inte lägga sig så mycket på magen & då lägger det sig på andra ställen.. men det är lite läskigt det där..
men micke har lovat att han ska fixa ett gymkort till mig sen efter förlossningen. ska hitta någon som vill sitta barnvakt om dagarna bara ;)
 
idag ska min kära kusin köra upp! hoppas du klarar det <3
 
/ sanera

145 dagar kvar <3

Godmorgon!

Idag ska jag på Leias dop kl 14. Vaknade runt 9 av att mickey gick upp för att kolla julkalendern & kände att det var lika bra att gå upp!

Ledig igår & idag, jäkligt skönt eftersom jag har jobbat så jäkla mycket! Jobb imorgon , men sen är jag ledig nästa vecka om dom inte ringer in mig, skönt. Börjar få riktigt ont i halsen & känner mig lite krasslig!

Idag är det 145 dagar kvar till lilla flubber kommer till oss, stressad mamma här hehe! 48,0 % av graviditeten har nu passerat.

Igår köpte jag & moster kläder till vår lilla ängel! Hihi Åååh längtar!!!!

/ sanera


Torsdag

Ligger i sängen, mår inte bra.. Skulle ha jobbat idag, men jag orkade inte.. Kändes som jag hade feber när jag vaknade. Säker pga min vandring i snöstormen igår..

Känner att min kropp inte orkar allt hela tiden , måste lära mig att lyssna på den.. Vilket är lite svårt , men jag kan inte bara tänka på mig själv längre ❤

Har svinont i huvudet.. Ska nog bara ligga i sängen att vila idag.. Även fast jag skulle behöva handla present till Anna och så vidare..

/ sanera


Bästa som hänt <3

Åh jag är HELT slut!!! Försökt ta mig hem sen 15.30 , kom hem för ca 40 min sen........ Kaos.

Åååh vad härligt det var att få se vår lilla ängel ❤ gömde ansiktet bakom handen, vinkade till oss, fick se den öppna munnen, dricka , ta sig i pannan, såg att den var kissnödig (vilket är bra för då vet man att njuren funkar) så händer & fötter, man kunde se fingrar & tår.. Åååh.. Ville dock inte ligga i profil så barnmorskan tog massa foton! Hehe.

Allt såg bra ut sa hon :) fick gå tillbaka 4 dagar & nu är förlossningsdatum 9e maj!

Min moderkaka neråt , i livmoderns framvägg. Så den skyddar, & det kan göra att jag kommer känna saker lite senare just för att den skyddar så mkt.. Jag kommer förmodligen känna väldigt mycket på sidorna!

Att jag har ont som håll skrattade hon åt & sa "vännen din livmoder är stor som en grapefrukt, du har växtvärk! Inget ovanligt vid den hör tiden"
Sköööönt!

Är så glad att Micke är med , han tyckte det var så häftigt att få se. Man gör ju oftast bara 1 ultraljud & detta är ju de närmsta han kommer förutom att ta & pussa på min lilla mage 💖

Känner mig så lycklig. Detta "misstag" är det bästa som har hänt. Är så glad för att jag ska få gå igenom detta med världens bästa kille & världens bästa familj & vänner ❤

Nu ska jag nog ta & göra en omelett & sen sova,. Helt slut! Börjar 6 imorn med, till 14.30.. Sen, LEDIG fredag! & sen jobb hela helgen.. Fyfan jobbat 12 dagar på 14.. Blir lite lugnare nästa vecka! :)
& det är fan välförtjänt!

/ sanera


Kaos

Sitter här på sös & väntar på micke.. snökaos säger dom.. egentligen fattar kag inte vad problemet är? är väl härdad från st anton, jag menar kom igen när det är lavinrisk översllt.. åååh såklart händer defta idag då vi äntligen har tid för ultraljud, fick tid för 2 månaders sen så har liksom sett fram emot detta!!

Alla tåg är försenade & alls bussar i innerstan är inställda! Vår tid var kl 13 & kl 12,55 hade mickes tåg fortf inte kommit i skogås, han hade väntat sen 11.40 ... Jag fick gå från skanstull, helt dygnsur & ser ut som en snögubbe när jag kommer fram. Vill iallafall inte göra ultraljudet utan Micke, så jag säger det i receptionen, hon va så jäkla otrevlig! Åååh jäkla oförstående, så jobbar hon på förlossning liksom ..

Tillslut fick jag prata med barnmorskan som var så trevlig & snäll , hon ba men det fixar vi, kö 14.45 har vi en tid & då hoppas jag att din man har kommit! Ååh vad glad jag blev! Har längtat efter detta i 2 månader så att ställa in det idag hade jag inte velat! Så nu sitter jag på SÖS & väntar på Micke .. Vägrar gå härifrån nu får då lyckas jag väl inte komma tillbaka, hehe ..

Ojoj lilla flubber du ska veta hur mamma kämpar för dig redan nu , du är så efterlängtad!!!! ❤❤👶👶
Idag har 45,9 % av graviditeten gått! Eller ja beror ju på om jag får hoppa bak i veckor nu.. Hoppas inte hihi.

/ sanera


V.18

Kl är jävligt tidigt & jag sitter på bussen påväg till jobbet.. Fick sms av pappa nyss, dom har ca 35 grader & kl är inte 11 än..... -12 har vi & kl är inte ens 6 än..

Ååh så trött.. Men la mig 21 igår, så har iaf sovit 8 timmar.. Har som håll: träningsvärk i magen , känns skumt.. Hmm..

Inlägget innan försökte jag lägga upp för några dagar sen.. Idag är jag iallafall i v18 (v19) & på onsdag ska vi se bebiiiiis! Hihi

/ sanera


V. 17+2 (v.18)

Lilla flubber <3


RSS 2.0