NYÅR!

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har vi käkat middag, väntar bara på bini & putte så vi kan käka cheesecaken :D som JAG har gjort , sjääääääääälv. ;) Nu är söta Angelina här vid datan också! WIHOOOOOOOO  PARTYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/ sanera & Angelina!

sammanfattning 2009

Sammanfattning år 2009


*. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
blev tillsammans med min man. och med det kan jag nämna mycket ;) bla. utomlands med pappa,syster & mannen. Blev hundägare! eller gjorde & gjorde .. haha. Började & slutade röka! ;) Tog studenten!!

*. Höll du några av dina nyårslöften?
tror inte jag gav några förra året!

*. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nopp!

*. Dog någon som stod dig nära?
nej, som tur är!! men många kändisar dock!

*. Vilka länder besökte du?
bullen (bulgarien) & grekland ;p

*. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
nja, tror inte det. om 2010 fortsätter som 2009 har gjort nu på slutet så skulle jag vara väldigt lycklig. eller jo en sak saknar jag. eller det handlar mer om att en person ska våga ta det "rätta" beslutet. det hoppas jag på 2010.

*. Vilket/vilka datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
1/5 - då blev det jag & micke.
6/12 - blev med hund + att jag blev rånad


*. Största misstaget?
att klaga så jävla mycket på mig själv. haha jag vet att det bara jag som mår dåligt. men.kan.inte.sluta. & vara dum ibland. börja röka fyffaaaaaaaan.

*. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ja, förkyld som satan. åkte säkert på svinis där!

*. Bästa köpet?
eeeeeh, eftersom jag inte köpte vår vovvsing så kan jag nog ej säga det höhö. men julklapparna? alla verkade bli nöjda!

*. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder & sånt som vanligt. sen på min man & de som behövde höhö.

*. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- när jag blev ihop med micke satt jag inte & grina direkt!
- Ozzy (vovven)
- jag tror jag & pappa fick tillbaka en del av den kontakt som jag har saknat i 2 år!

*. Var du gladare eller mer ledsen i år jämfört med tidigare år?
GLADARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yä

*. Vad önskar du att du gjort mer?
haha, tränat! (a)

*. Vad önskar du att du gjort mindre?
listan kan göras lång men vafan. varit så jävla tjurig & envis, svalt min stolthet ett par gånger..

*. Hur tillbringade du julen?
först hos mamsen & sen hos farmor med paps och släkten! <3

*. Blev du kär i år?
nu kan jag äntligen svara: JA SOM FAN! :)

*. Hur många one night stands?
0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*. Favoritprogram på TV?
Gossip, seinfeld typ. DH.

*. Bästa boken du läste i år?
"14 år till salu" bäst & bäst, riktig hemsk snarare.

*. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Var hemma & firade :)

*. Den bästa nya människa du träffade?
Micke :)

*. Någon person som längre inte ingår i ditt liv?
näää. alla som ska ingår!

*. Saknar du något nu som du hade tidigare under 2009?
bättre kontakt med tjejerna i klassen!


* . Vad var din största framgång 2009?
vet ej. jobbade?

*. Vilken del av 2009 var bäst? Första eller andra halvan?'
jag vet ej. båda. mest den andra kanske.

*. Hur tror du 2009 blir i sin helhet?
jag har blivit 1 år äldre & 1 år klokare sen sist jag svarade på den frågan. så med min visdom (haha) så måste jag säga att man kan tro så jävla mycket, men det blir ALDRIG så. det är de som är de härliga med livet; det kan ta dig varsomhelst , eller ingenstans alls. men jag tror väl på mycket resa med mannen.

*. Hur vill du att 2009 ska bli?
ett år fylld med resor. lyckliga minnen & mycket skratt. att alla i min omgivning mår bra & alla lever kvar med mig!

* . Hur tillbringar du nyår?'
hos micke med bini,putte,marie, emmi,dan,katti,krille osv! här på söder!

/ sanera


26 timmar left

idag har det varit jävliiiiiiiiigt kallt. haha men ändå så var mina fötter fuktiga (?????????!) när jag drog av mig uggsen. av FOTSVETT! kunde inte sluta skratta. så det var ju jävligt bra :)

idag blev det farsta. sen stan. eller. snarare; hem till micke & sen stan. där satte jag vårat förhållande på prov. mohaha. sprang runt som en galning i typ varenda affär medans micke räknade ner minuterna tills vi skulle käka hemma hos han ;p. det gick bra. vi är fortfarande tillsammans & lyckliga. jag sitter här & han ligger i vardagsrummet & kollar tv ;) hahaha.

vi har handlat middagen tills imorn. vi bjuder (eller mickes föräldrar snällisar) på förrätt: toastskagen. varmrätt: hasselbackspotatis & fläskfile & sallad & sånt skit. efterrätt: cheesecake. eller ska försöka på mig de sista ;)
imorn på dagen ska vi vara hundvakt åt ozzy, så vi håller på att "ozzy- säkra" mickes rum!

nyårsafton imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och jag ska fira den med emmi & katti vilket var längeeee sen! & med binisssssssssss som jag aldrig har firat med?!??!??!?!& mariiiiiiiie som jag heller aldrig har firat med!. wiho. nu blir det av!!!


/ sanera

BUS

idag var det stan med mannen,syster, finaste vännen & sötnosen kitty. julklappsshopping till mannen. vi har precis öppnat varandras. han fick strikta order om vad som skulle köpas. max 2000 sa vi. & uggs & ett guess armband var det som stod på min lista. det blev uggsen! hihi. var lite orolig ;p hahaha



av mig fick han en tommy hilfiger kofta & en acne t-shirt. imorn ska vi leta efter en skjorta till mannen också.
upp tidigt blir det. brottsofferjouren väntar 11.00. palla att små bajsisar ska förstöra för lilla mig!
nu ska vi alla 3 fuska. bus. hööhö.

/ sanera


sådan far inte sådan dotter? höhö

jag hade tänkt i ren protest mot mig själv låta tystnaden få tala här pga av psykfallsinlägget nedan. men så blev icke fallet bara för att min pappa är så söt. jag frågade var norrmalstorg ligger (hahahahahaha. herregud. jag vet) och så förklarade jag. och så tittade far på sin dotter & insåg att förstår icke vad jag menar. så han förklarar igen. & så tittar han på mig igen. tillslut börjar han vika ihop min t-shirt samtidigt som han säger "vi gör såhär" med en mjuk röst.. då inser jag vad han ska göra, han ska  döpa tshirten till "max" mobilen till donken & axelremen på väskan till hamngatan. han brukar göra så när han tittar på mig & jag tittar tillbaka sådär frågande. aja. jag vet iallafall vart norrmalmstorg ligger nu. lilla pappa. låt mig aldrig växa upp. snälla. jag vill alltid att du ska förklara med att döpa olika saker. love YOU!


världens snällaste pappa.

/ sanera


hat

det är så konstigt. alltså jag tror att jag vet fast jag gör nog inte det. alltså ibland hatar jag mig själv så jävla mycket att det är olidligt. för mig & för andra. ibland förstår jag bara inte på mig själv & mina känslor, mina tankar. jag förstår mig nästan aldrig. jag får dagarna att gå genom att bara vara. tänker att alltid kommer det en ny dag. den ska vara bättre. men den är liksom inte det. dagen är bättre, med nära & kära. men JAG är inte bättre. samma känslor & tankar. varför hatar jag mig så mycket, när det är tydligt att det är människor som älskar mig. - för att jag sårar dessa människor.
 ibland vill jag göra allt i världen ogjort & göra om allt. jag hatar mig själv för jag låter dumma människor förstöra så fina människor. jag vill rädda dig. men det är försent. men jag vill göra något. jag måste göra något. jag avskyr mig själv ibland.
& ibland gråter jag & gråter & gråter utan att egentligen veta varför. men egentligen så vet jag, önskar bara att jag kunde berätta. men jag kan liksom inte det. men jag orkar inte med att det bara är jag som vet hela jävla tiden. måste få dela ansvaret med någon. men, det är ett så stort ansvar att lägga på någon bara för att man inte orkar. jag hatar mig för att jag är så jävla självisk.
men jag älskar mig för att den finns så många fina människor som älskar mig. det måste jag. för deras skull.

otroligt hur känslosamt det kan bli ibland, haha. illa, mina vänner, illa.

/
sanera


ANNANDAGEN.

80 timmar sen sist. stolt. jag är duktig. så jävla duktig. trodde att det skulle vara svårare än så. men å andra sidan, detta ska hålla hela livet inte bara i några futtiga timmar..  HÖHÖ. bara inte loverboy kommer hem imorn & förstör detta ;p han har inte varit lika duktig som jag hiiiiiiiii.

idag var det skärholmen med mina vänner emelie & katja. slogs med människor. folk är ju fyfan som DJUR. blev ett skärp & en tröja från monki. en julklapp till svärisarna (mickes föräldrar, de svär inte mer en förkortning av svärföräldrar haha.) & en hårfärg/toning som jag nyss har sköljt ur. så nu är man svarthårig igen. WIHO.

nu ska jag läsa på min bok. haha. nörd. sen ska jag nannnnna kudden. jobb imorn juu. sen kommer min man hem! :D

för övrigt så har bini (nästan) alltid rätt. att jag jämt ska envisas med att jämt tro tvärtom. haha. hon sa jämt att jag & lisen kommer bli "bästisar" sen. alltså detta sas för typ ngt år sen. och då hatade jag & lisen varandra. men nu är hon ju en ganska trevlig typ. för det mesta, förutom när du bankar på toadörren när jag tvättar av sminket. morr. världens finaste människor iallafall.


haha jag älskar dig din lilla töntis ;)

/ sanera


GOD JUL!

Igår var det julafton! Mysigt! i onsdag kom jag hem från fjällen, bussresa på 7 timmar.. kroppen mådde väl sådär.. Runt i stan med massa jävla människor & en oerhört tung väska. men jag överlevde! I fjällen, eller björnrike som vi var i var det ca -17 varje dag. Första dagen var det väldigt fint väder , men jag hade ont i halsen så tänkte åka skidor dagen efter, men då var det -20 , ingen sol & så snöade det.. Så då blev det inga skidor heller! Men pulka med samuel & emma! & bastu med baby! saknar honom.. han kommer hem på söndag!
var jättemysigt där uppe! riktig fjällstuga dock en fet plasma tv som inte passa in haha..

igår firade vi först hos mamma, 11.00 var vi i kyrkan & lyssnade på annas kör! och hon var en av änglarna då de spelade upp när jesus föddes. sen blev det jullunch & mamma & jag gick loss på rödvinet! MUMS! sen paket öppning! pengar,lotter, lotions m.m.. Sen hämtade farmor & pappa oss. åkte till farmor , fikade lite, sen paket öppning med farbror  & kusin, för de skulle iväg. sen middag & sen resten av paketen! fick massor av pengar (går direkt till resan!) massa fina saker :) & en spikmatta till hela familjen! den var skön.. dock har jag & micke icke köpt varandras julisar än. + att det är ngt jag & han ska få av mamma när han kommer hem & jag är så jäääävla nyfiken på vad det kan vara (a).


solnedgång i björnrike :)


älskling!

förutom resan & allt så fick jag ett par as sköna (som jag sitter i nu) pjamasbyxor & en tvål av mina kära "svärföräldrar" , jag hade tänkt att åka hem till dom & lämna en liten julkapp till dom innan dom kommer hem..
haha en sak till.. fick julklapp av jobbet, cancerfondslotter 2st.. & champange. jag vann 1000 på lotten :D hihih..


min busunge! vi 3 systrar dansade i lisens rum då anna kom på att busa till det med att sätta sina trosor på mitt huvud.. ;p & om ni ser ngt guldigt vid hennes vänstra öga så är det paket snöre hon klistrade fast med lim. "jag gillar ju att pyssla, sandra" sa hon stolt. medans jag tänkte på hennes fina långa ögonfransar. haha.

idag jobbade jag. trodde jag skulle jobba imorn men icke så nu e jag glad men SÅ trött! (jävla sömnsvårigheter & mardröms jävlar!) jobbar söndag dag. nu ska jag avsluta min "koran" med att säga tack min fina familj för en väldigt fin jul :) så myysssiigt  hihihoh. fast mitt humör är som det är. men har klarat mer än 48 timmar utan gift i min kropp nu.! SÅ stolt över mig själv. & en sak till (haha) tack min fina familj & vänner som ställer upp för mig nu när det är lite jobbigt. Älskar er. alltid. ovasett vad.

 syster på julafton :)  jag & lillkillen!

/ sanera


vovve

förr förra söndagen blev jag rånad på jobbet, det var ju inte så jävla kul. rättare sagt - jävligt tråkigt. därav har jag inte orkat så mycket. har fått en ny kollega på mitt jobb , bini! :D just nu packar jag , imorn åker jag till fjällen med micke & hans familj. kommer hem den 23.e. ska strax iväg till micke & sen till dan som fyller år imorn.

haha jävligt snabb uppdatering! och samma kväll som jag blev rånad fick vi ju lilla ozzy! världens sötaste vovve, trots det jag har sagt innan ;p



 
sötiiiiiis(ar). nu springer han runt här som en galning :)
 
p.s nu biter han sönder min sovtröja. alltså mickes t-shirt...
/ sanera


friday

jobbat. tills 23. jobbar imorn tills 23. jobbar på söndag tills 22. jobbar på måndag tills 22. jobbar tisdag till 17. jobbar onsdag till 17. jobbar torsdag 7.00(?!) tills 15. fredag hundvakt. jobbar lördag & söndag där med. bajsis. haha. men resan känns närmre :D vi har kollat på olika biljetter nu osv. blir nog tvungen att flyga ändå, minst chans för terrorattack & krascher & annat som gör mig LIVRÄDD!!.

imorgon åker mamma & systrar + kenny & hämtar vovven. haha. pratade med min chef i typ 30 min om hundar igår. haha, hitta snällare & pratgladare chef. för övrigt så blir jag med mer pass. om jag ej hittar ett annat jobb. & en sak till, någon sugen på jobb? söker en ny människa (haha eller vad man säger)som förhoppningsvis blir till personal. haha. hör av er till moi isånt fall ;)

meeer då? nja. inte mycket. förutom. bini. du kan väl höra av dig när du ser detta.

meeeeeen. tove åkte ut mot kalle idol? :O illa. ville ha tove & erik i finalen. nu är nog min lilla baby ledsen. & micke med tydligen .. hahahahaha. :D



love you.

åh vilket tråkigt inlägg
:D wiho. jag brukar råka nocka micke med min armbåge när han kittlar mig. har hänt 2 dar i rad nu. hihihi stackarn. men han tänker tydligen inte sluta kittla mig säger han. det blir vi nog allt 2 om. Mohahaha.

/ sanera


"det är någon som ställt massa bråte på muren"

vi borde sova. jag var så trött vid 23 typ som vanligt.. & nu har jag huvudvärk , men känner mig pigg ... hahahaha. illa.
ibland undrar jag varför den elakaste får den snällaste pojkvännen? det finns människor som är mycket snällare än mig, men alla är inte lika snälla tillbaka. fast dom borde vara det. fina människor vi pratar om. jag måste väl ha gjort ngt bra i mitt förra liv haha. ja eller så har jag bara otur i allt annat utom kärlek :D

nu säger micke att jag är världens snällaste. "jag tycker det.. bara att du har lite humör ibland.. hade du inte haft det hade ju varit perfekt & du hade du inte vilja ha mig." cutieman. det hade jag visst.

nu sitter han & pratar gotländska (han hittade en gotländsk kortlek) hahahah. sjuk man ! underbar man.
& nu norska... hahaha. aja måste väl hoppa till sängen & spela kort med min man!


/ sanera


ice

idag var jag & katti i stan. fikade & myste. såg kissie. hahahaha... jag trodde hon kunde i klackar men ack så fel man kan ha.. just nu sitter jag här & micke sitter nedanför mig på golvet & spelar på sin elgitarr. & sjunger såklart emellanåt. (bini skulle varit här nu, haha)

vi har lagat mat till oss & hans päron. kycklingfile & klyftpotatis ihihoh. määäääääääätttttttt. snart ska vi nog kolla gossip girl. & sen wallander. imorgon ska jag på julmarknad på annas skola (för er som ville veta).

/ sanera

red wine

nyss hemkomna från coop vid zinken. vi handlade bire & kex till det röda vinet som korkas upp nu :) (som han fick av grabbarna att dricka vid ett speciellt tillfälle. han tyckte att det var nu) vi åkte till the old town. gick runt. jävliiiigt kallt var det idag! (börjar tro att vi är vampyrer för vi kommer aldrig ut innan det är svart ute...!) (HAHAH nu tappade han ngt i köket för jävlar vad det lät , hööhö) vi gick in på "min" bh affär. och jag fick pröva en bh som måste vara sänt från ovan. mina vänner - min första vadderade bh sen jag gick i 9an!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! den är lila, i spets (som jag älskar) mina tuttar var så fina att jag heeeelt glömde att den kostade 800 :-. men micke tyckte att jag var värd den & det tyckte jag med (vettefan om mitt kontokort gjorde?). och nu är den min. sista som fanns. MÅSTE vara ett tecken. dock har jag 900:- att handla julklappar för. illlla!

efter det så drog vi mot söder & käkade middag på en mysig liten resturang. (varför envisas jag med att skriva resturang när jag vet att man skriver restaurant?) micke åt en söderburgare & jag biff plankstek. muuuma :D och så drack vi röd vin & satt & pratade en massa. bla om nyår. så emmi,bini, katti, marie & alla vad händer på nyår? hehe ;) och nu blir det som sagt bire, vin & film. med min älskade man. & imorn ska jag träffa min älskade katti-patti :D

nu kom micke in & gav mig ett glas vin. läste vad jag har skrivit. han säger: "jag gillar att jag är med :)" jag: men det är klart du är alltid med. jag är ju alltid med dig" han: "ja, jag har en egen huvudroll :)" så gick han med en leende på läpparna. lycka.

/ sanera

7 månader

idag har jag & loverboy varit tillsammans i 7 månader :) och jag blev väckt av att jag fick en jättefin rosa ros & vecko revyn :D även frukost på sängen med tända ljus fick jag. sööööööööötnos. väldigt viktigt var det för han att jag var tvungen att veta att igår när vi åkte till mitt jobb såg han rosen & tänkte handla den på morgonen idag när jag låg & sov. höhö. vi ska strax till gamla stan & mysa. äta på någon mysig resturang. :)

i torsdags var jag & micke på new moon :D jävligt bra! innan så var vi på middag hos micke, sen frågade jag om vi skulle på bio. sagt & gjort. dock var det typ 1 & halv timme tills bion skulle börja, så vi satte oss på ett cafe & drack kaffe. & pratade om julklappar & massa annat. höhö. mys.

igår pratade vi om våra framtida tatueringar. han föreslog att vi skulle tatuera oss idag, men om jag inte ens får köpa ett x-box i julklapp till han för att han tycker det är för dyrt... så har vi inte råd med en vacker kroppsmålning tyvärr. jag funderar på ett hjärta eller mickes pussmun på rumpan. alternativt ett M på min högra skinka. ;)

nä, nu ska vi väl dra till old town.

/ sanera

RSS 2.0