Nattskräck

Är så trötttttt.. Vaknad med halsont också, men det verkar gått över liiiite nu... 

Albin har skrikit typ 15 ggr & vrider sig, så man måste stoppa om honom hela tiden.. Orkar inte mer! Det måste bli bättre?! Stått ut nu sen han var typ 2-3 månader för att jag trodde att det skulle gå över.. 

Men verkar inte bli bättre, snarare tvärtom! Senaste veckorna har han ju vaknat på natten & vill äta också.. 

Hoppas det blir bättre snart...

Funderar på att lägga mig när Albin somnar.. Kan ej hålla ögonen öppna!




/ trött mamma

bärsele

ska beställa en ny bärsele från "ergobaby" som är ergonomisk för både barn & förälder! den går upp till 20 kg & man kan även ha den på ryggen.. den är på rea nu, därför jag tänkte investera i en. den vi har är från babybjörn & belastar mina axlar & är inte alls skön.. dessutom går den inte så högt upp i kg.. 
 
vill kunna ta albin i selen ibland ist för att dra på vagnen hela tiden.. men som sagt får jag ont i kroppen av den vi har nu. albon gillar att sitta i selen, så hoppas han gillar denna också! den kostar nu ca 699 annars runt 1200-1500.. dock så kan bebis ej sitta framåtvänd .. kanske en nackdel? dock så tyucker jag då jag har haft albin framåtvänd i babybjörn så har han fått massa tårar & snor som bara rinner för han får blåset i ansiktet.. :/ 
 
och sen ska jag även beställa en ny skötväska från brio (likadan som emmi, dan & hugo har!)  för jag blir GALEN på vår..... åh den är sämst! HITTAR ALDRIG något, den är svintung, ramlar av vagnen, dödar min rygg när jag måste släpa den + albin för trapporna..........!!
 
haha MEN såklart finns inte väskan i brunt på jollyroom där bärselen finns på rea , och lekmer finns väskan i brunt men då finns inte bärselen på rea.. ahhaa så dår får jag antingen TVÅ frakavgifter eller en väska i en annan färg.... åh i landsproblem!
 
nä nu kanske man ska göra någon nytta? från 22 igår till typ 1 , så vek jag tvätt, plockade undan i köket, fixade ordning i soffan osv......
 
albin i bärselen fårn babybjörn.. <3 
 
/ sanera 
 
 

mellandagarna

micke har varit ledig en del, så vi har myst mycket med han! 
 
i torsdags kom fisi över & vi myste med sushi & gott. mickey & albie åkte över till mickes morbror.
 
i fredags gick jag, micke, fisi, anton, anna & mamma på bio! vi såg "100 åringen som gick ut genom fönstret" den var väldigt bra! rolig!
 
igår hade jag & emmi egentid! vi shoppade en del! jag köpte två fina ramar, liknade som jag fick av min mamma i julklapp, så jäkla fin älskar den! 
sen handlade jag 2 jeans på lager 157 för 300 (!!) kr! och såklart en body till albie på rean. sedan åkte jag & emmi hem till våra grabbar & käkade middag. :)
 
har handlat en del barnkläder på rean, till abins kusin som kommer om bara 2 veckor! och sen en del till albin. ALLT jag har handlat till albin i strl 74 har jag handlat med rabatt eller på rea! bra jobbat, sanera!! :) 
 
idag var jag albin & micke i farsta.. vi skulle kolla ringar <3 vi bestämde att vi ej skulle köpa några idag. men hittade en superfin på en gång. den är hälften matt/ putsad med 3 stenar för som står för mig, albin & micke. man kan lägga till för nästa barn! superfin var den. vi sa 3000 kr är max för båda ringarna, men dessa skulle bli 3500kr men micke tyckte vi skulle ta det för han ville att jag skulle få den ring jag vill ha <3
 
men vi bestämde att kolla lite till,, men när jag väl har hittat ngt så vill jag ha det.. micke sa att jag är så impulsiv.. men om man ser ngt man vill ha, varför leta vidare?! ;D
 
vi hade det iallafall väldigt mysigt! :) sen pkte jag & albin hem & micke åkte till jobbet. 
 
albin blev LIVRÄDD när grannarna började borra i väggen.. aldrig sett han så rädd.. fattar inte varför han reagerar så på vissa plötsliga ljud.. :/ ..
 
imorn ska vi till lijleholmen & micke ska klippa sig (äntligen!! fick tjata haha) & sedan ska vi kolla lite & sen ska vi hem till mickes föräldrar på middag. mysigt!
 
på tisdag är det nyår! shiiit det går så snabbt.., jag, micke, albin, fisi, anton, emmi, dan, hugo & kanske pappa & inga ska vara här hemma & mysa! det ska bli trevligt, jag & emmi laddar med spel ;D 
 
jag förra nyår. med älskade albin i magen <3 ett år går FÖR fort!
 
/ sanera
 

albins första jul (igen)

här kommer inlägget om Albins jul!
 
 
Först på morgonen så öppnade vi lite paket här hemma, bara vi 3 lilla familjen. vi myste (medans jag stressades som vanligt haha). runt 10,30-11 åkte vi till mickes föräldrar. påvägen dit såg jag flera hemlösa människor & det gör SÅ ONT I MITT hjärta att se dom ute i regnet, en man gick & försökte hitta pengar i en patuomat. satt på bussen , men annars hade jag såklart gett han pengar.. 
vill verkligen göra något för alla hemlösa/utsatta människor. inte bara på julafton, utan alla dagar.. 
 
nu kom jag av mig.. men men..
 
hos mickes föräldrar åt vi jullunch & myste väldigt mycket. albin kunde inte somna, för mycket att kolla på.. av mickes ena bror fick vi (eller ablin snarare ;)) en tv! gissa om micke blev glad?! haha, han hade tänt fråga om han fick köpa den.. 
 
vi åkte hem strax innan kalle & här hemma väntade min farbror & pappa. vi kollade lite kalle & gjorde ordning här hemma. mina vänner, att göra något med min farmor & min pappa..... ja det är inte det lättaste. pappa säger hur det ska vara, sen kommer farmor och gör EXAKT så fast EXAKT tvärtom hahhahaha.. MEN tillslut fick vi upp bord & stolar i vardagsrummet ;D 
 
mamma & co skulle åka direkt efter kalle. som slutar 16. så dom skulle vara framme senast 16,40 kan man tycka. men som i vanblig ordning så drööööööööjde det. alla var hungriga., pappa ställde fram sillen. sen ställade han tillbaka den. haha. 
 
17,30 kom dom... sen tillslut blev det MAAAAAAAAAAAAAAAAAT: julmat är så gott!!!!!!!! min favorit är min farmors revbensspjäll. åt hur mycket som helst. sen skinka med potatis & röbetssallad. äter ju bara en skinka haha & det är julskinka ;D 
 
 sen var det dags för julklapps utdelning. 75 % var typ till albin.. fast å andra sidan stämmer inte det, för det känns som att jag & micke fick hur mycket som helst.. albin var super trött stackarn, han öppnade lite m,en det var liksom kaos. så vi la han .. 
 
jag hade nästan ingen aning/ koll på vad vi fick av vem.. höll på att missa ett kuvert från min farbror med en del pengar i.. 
 
det var hursom en hur mysig jul som helst! trots mycket folk! <3 älskar min familj/släkt, dom finaste som finns!
 
detta kommer jag ihåg nu i mitt huvud vad ALBIN fick i julklapp:
- KLÄDER. 
- aktivetstavla. som han älskar.
- bultbräda. den är rolig.
- bitleksaker. skönt för hans tandkött.
- toasits till senare.
- en hel del leksaker. tex. ett "hus" som har mönster/ form som man ska passa i. 
 
nu står det still...............
 
vad jag & micke fick i julklapp (som jag kommer ihåg nu);
-pengar.
- 1 års förbrukning på blöjor.
- vantar
- presentkort på lina matkasse.
- tofflor fick jag.
- böcker, tex. för matlagning, matlagning för barn osv.
- doftpinnar & ljus av världens bästa fisi <3 
- vinglas av världens bästa fisi. 
- stekpanna. (micke har inte testat den än, men ändå "smeker" han den & säger att han älskar den??? hahahahaa knäpp.)
- far & dotter dag!!!!! <3 
 
och nu minns jag ej mer........ som sagt! hur bra julafton som helst & grymma/välbehövliga klappar, känner mig sjukt bortskämd.. förväntade mig inte alls mycket <3
 
jag är så glad över denna dag & kommer minnas den länge. utan bråk, bara mys & massa härligt <3
 
bilderna är på kameran. orkar ej ladda över dom nu...
 
/ sanera

Albins första julafton ❤

Åh är såååå trött! Får bli ett snabbt inlägg! 

Ligger på soffan med Micke, mamma osv gick för ca 1 timme sen..

Haft en sån underbar julafton! Albin har fått så mycket paket, så han får fortsätta imorn! Jag & Micke har fått massa fina paket!! Albins förta jul kunde inte blivit bättre!

14 pers i en 2a, Inge bråk eller så! Skönt, så jäkla mysigt & härligt att få fira med hela älskade familjen/ släkten samtidigt. Kul att se alla bli glada för de julklapparna man ger bort ❤❤❤

Nu; godnatt!!!! Trött som en dåre ..

/ sanera 





En vit jul

Svabbat- check!
Målat naglarna- check!
Gjort knäck- check!
Trött som en jag vet ej vad - check!

Osv.. Ligger på soffan & väntar på att Micke ska komma hem.. Igår skrattade han åt mig när jag gick & kolla alla klappar, klämde & kände.. Haha som en femåring ;) 

Åh julafton imorn! Det är dock inte alla barn som längtar.. Idag går många små barn & lägger sig med magont & ångest, för att dom vet att deras föräldrar kommer bli berusade & kanske bli otrevliga eller så.. Jag har en kusin som hellre jobbar på julafton så han ej kan åka hem pga alkohol.. Det gör ont i mitt hjärta att det är så! 

Jag är så glad över att min pappa har gett oss vita jular i 14 år, även fast andra har varit fulla så har pappa varit tryggheten. ❤❤❤❤ alla barn har det ej så. 
Jag tycker det är obehagligt att dricka när jag har ansvar för Albin.. Tänk om jag snubblar till? Eller något annat.. Ibland tänker jag att ja men jag tar ett glas.. Men sen känner jag att det vara känns onödigt. Så känner jag, sen får alla andra göra som dom vill! Nyårsafton kanske jag tar ett glas eller två, men bara så att jag ej blir berusad. Jag tycker felet är när en förälder blir så full att han/ hon ej kan ta hand om sina barn eller när barnet känner sig osäker med sin förälder.. 

Det jag ville säga är att jag försöker i samma anda som min far & vill vara nykter & att min son ska vara trygg med mig & hans pappa. Att Albin aldrig ska känna obehag när mamma eller papps tar ett glas, aldrig behöva oroa sig. Det kommer Jag alltid kämpa för , att han ska vars trygg oavsett högtid! :) 

Önskar jag kunde ta hand om alla barn i världen & alla hemlösa som imorn sitter ute & fryser! Världen är bra orättvist! Men jag är så lycklig för min stora fina familj & jag vet att jag en dag kommer kunna hjälpa dessa barn & hemlösa på något vis .. <3

Nu ska jg hoppa i duschen! Mickey kom med en stor trisslott, vann iaf 60 kr haha! 

Snart julafton! Ska sova snart känner jag också.. 

God jul! 

/ sanera 

Dan före doppardan!

Åh vilken dag! Natten var sådär, sovit skitdåligt & Albin har vaknat en hel del.. Kl 8.30 tyckte Albin att vi skulle gå upp.. 

Sen efter det var det full rulle! Vi gick till Lidl & bea & handlade som resten av Sveriges befolkning! Haha nä men vi var där vid 12 & 1 timme senare hade det varit olidligt.. Nu var det mycket folk, men jag dödade ingen iallafall.

Sen bakade vi cheesecake & gjorde köttbullar, städade (igen), fixade & försökte underhålla Albin samtidigt.. Inte så lätt..

Kl 19 somnade Albin.. Så trött! Julbadat honom har jag gjort också. Men nu låg jag på soffan & försökte samla kraft att svabba av & duscha, måla naglarna & göra ansiktsmask, men Albin bara skriket rakt ut i sömnen & vänder till mage i sömnen.. Alltsåååå det börjar bli sjukt jobbigt nu.. Han gnäller en massa.. Har bumbat rumpa osv.. Men har han ont i magen borde han ju ha det på dagarna med.... Så nu måste jag vänta med dusch osv tills Micke kommer hem från jobbet, kl 23 :( 

Åh är så jävla trött & har så ont i ryggen & världens jävla helvetes mensvärk!!!!!!!! Morrrrr!!!!
Ett under att Micke inte slängt ut mig idag.. 

Nu ska jag unna mig lite choklad & cola!

Längtar tills imorn! Längtar efter att få se vad Albin får haha & även fast han ej Förstår något så kommer jag alltid Komma ihåg hans första jul ❤❤❤❤❤ 

Imornbitti ska han få öppna julklapparna från gudföräldrarna & lite från oss.. Sen på morgon åker vi över till Mickes föräldrar & tillbaka hit till Kalle! Kommer tydligen inte ifrån det där med att vara en jävla studsboll pga föräldrar som ej är ihop .. Jaja.. NÄSTA år rör vi oss fan inte ut fläcken! Jag vill vara på en strand men Micke vill att Albin ska få en riktig jul när det är den första han kommer förstå vad som händer :) 




Äntligen satt upp Albins fina tavlor! ❤❤❤ *snabba föräldrar* 

/ sanera 

Klädde julgranen i lördags ❤









Haha stackars Mickey ... 

/ sanera 

4e advent!

Uppdatering denna vecka (det jag minns);
 
- i torsdags träffade jag & Albin pappa & hans vän inga! Det var väldigt trevligt, blev lite fika + julklappsshopping! Innan var jag hos sjukgymnasten! 

- i fredags träffade jag & Albin gudmor! Det var väldigt mysigt! Albin fick massa julklappar & en obligatorisk ekologisk giraffi! Bini passade Albin & jag fick testa massa kläder.. (Hittade inte ett skit, beställde massa kläder till Albin & några till mig från nätet ist)

- sen på kvällen kom Anna & mamma över till oss & dom passade Albin medans jag & Mickey fick åka iväg själva (LYX ) & handla plast julgran & julklapp till Albin! Haha det var längesen jag & Micke kunde sitta i bilen & sjunga (läs skrika/ överösta varandra) på högsta volym.. Haha man behöver inte mycket egentid, det lilla räckte för mig att förstå varför jag blev kär i han & ingen annan. Mickey är den charmigaste & roligaste människan jag någonsin träffat! ❤❤❤❤ han får mig alltid att skratta! Även fast jag ska skälla på han precis ;)

Sen myste jag Anna & Mickey! Jag & Anna sov i sängen & Micke på soffan. Albin skrek till typ 14 ggr den natten. Trött mamma.

- lördag, Fisi kommer över & myser! Mamma & Kenny kommer & hämtar dom. Sen kom Emmi & gosi över & vi bakade pepparkakor! Mys!

- söndag. Jag, Micke, Albin, Emmi, dan, gosi, mamma & mina systrar åkte in till gamla stan & kungsan för julmarknad .. Det var väldigt mysigt, men önskade att snön var på marken så hade man haft lite mer julkänlsa! :) sen gick vi alla frusna & hungriga till pizza hut & åt! ❤❤❤❤

Nu på kvällen har vi ätit saffransostkaka & kollat på Geordie shore & vikt tvätt! Tjuvkikat på julklapparna som pappa & Peppe lämnade idag.. Albin får ett berg av julklappar 😳

Nääää nu ska jag sova! Imorn är det dan före doppardan! & jag har hur mycket som helst att fixa! Vi firar ju jul hos oss, 15 pers i en tvåa.. Ska bli kul att se vem som åker ut genom balkongen först ;) 

/ tröttare mamma får man leta efter 







Albin status

Jahaaaaa.. Alltså dagarna räcker Inte till alls känner jag! Allt går för snabbt & här hinner jag inte ens skriva..

Tiden går för snabbt;

-Albin är snart 8 månader.
- han sitter själv.
- han vill nu leka själv. Kommet jag & leker med han kan han medvetet släppa den leksaken jag leker med & ta en annan & inte bry sig om mig. (Men IBLAND Gud nåde mig om jag går!) 
- så fort man lägger ner han rullar han till mage i sängen.. Så nattningarna är ej som dom brukar! 
- rullar som sagt till mage på 2 röda. Och går upp på knäna lite..
- han har börjat rulla från mage till rygg nu också..
- han gör nya ljud/ läten hela tiden.
- sa jag att han snart är 8 månader? ÅTTA MÅNADER?! fan. Stanna tiden. Någon. Nu!

Fan, jag vill aldrig börja jobba igen. Jag vill aldrig "lämna" ifrån min bebis. Jag vill alltid vara med när han gör nya saker. Jag vill lära han allt. Jag vill ha han nära heeeeeeela tiden. Jag vill att Micke ska få lära känna han som jag gör, MEN Det gör ont ändå för jag vill ju alltid vara hemma med min skrutt. Älskade unge. Denna kärlek. Nu tjatar jag igen, men jag bryr mig inte. Min lilla son. Vad har du gjort med din mamma? Hehe. 


Älskling ❤❤❤❤❤

/ sanera 

Mondaaaaay

 Färgar håret just nu.. Är helt slut! Fattar inte varför dock.. Har bara gått promenad med en mamma från mannagruppen & sen med Emmi & Hugo..

Sen lekte jag & Albin.. Lyssnar på sagor & sånger. Sen skulle jag laga mat så det var klart när pappan kom hem, som slutade 19. Men det var ju lättare sagt än gjort med en missnöjd kille.. Försökte med allt.. Men maten blev klar tillslut.. 

Måste fixa en massa inför julafton.. Är superstressad, inte riktigt fattat att det är julafton imorn pm en vecka! Vi har ej köpt julgran än! Morr.. Ska försöka ta oss till rusta.. Men imorn ska Micke jobba 7-17.30 fick jag precis reda på.. Ååhhh.. 

Ska snart ta ut färgen ur håret.. 

Är så trött, inatt sov jag inte bra alls :(


❤❤❤❤❤❤ mammas prins sitter själv!! Han är så jäkla duktig, min prins! ❤❤❤❤❤

/ sanera 

Knasigt

Ligger på soffan & försöker samla ork att göra mina övningar på bollen.. Så trött...

Var ju i stan idag med Emmi, Katti & Marie! Fyfaaaaan, så jävla mycket folk!! HATAR att vara i stan under julruschen (i vanliga fall också iof..) .. Finns ju ändå inget till mig, behöver fler tröjor! Men jag orkar inte ens leta.. Får beställa från internet!
 
Mina grabbar var hemma när jag var i stan, så jag saknade min prins som en tok. Det är så sjukt.. Man kan ju tycka att jag borde tycka det känns skönt.. Men icke! Känner mig inte hel utan han nära mig.. Undrar om man kan bli sjukskriven för det så jag aldrig slipper lämna min älskling...? :) 

Var hos Mickes farbror , mysigt! Påväg hem så sjunger jag & Micke.. Haha vi brukar göra det ibland, HAHAHAHAHAAHAA .. Speciella , jag vet.. Men bättre nu, får då kanske folk tror vi sjunger för Albin, hehe innan då? Men iallafall , för några år sen så sjöng vi alltid en massa sånger innan vi skulle sova..
En gång kom vi ej på hela låten, så vi startade datorn för att ta reda på texten.. HAHAHAHAHAAHAA det skrattade vi gott åt! Nu kan bara ta fram det med mobilen på 2 swkunder, läskigt.. När Albin blir äldre & jag berättar det kommer han tycka att jag är gammal som dinosaurie .. Heheheheheheh...


/ sanera 


Utveckling

Inatt var det min natt & det var ej helt lätt med träningsvärken i magen , hahah!

Idag ska jag till stan med Emmi, Katti & Marie! Sen ska jag & lilla familjen hem till Mickes farbror. Imorn är det minijul hos Susku. Micke är ledig hela denna helg, LYX! Men vi har massor att göra ;)

Albin har börjat gilla ligga på magen, han HATADE det innan.. Nu hittar jg han på magen i sängen när han vaknade utan att skrika!
Har även upptäckt att det kanske är tänder på g! Inte konstigt att han hugger mot allt :) 

Händer så jäkla mycket med Albin nu! Han har börjat med nya ljud.. Låter som han säger "hej" & sen bbbbb.. "Blåser" med nappi i munnen.. Suger in underläppen.. Kan sitta nästan själv nu! Han parerar med benen & ryggen bra nu! Men ibland ramlar han bakåt..

Min stora fina kille! Det går så snabbt! ❤❤❤❤


/ stolt mamma 

Sjukgymnasten

Igår var jag hos sjukgymnasten & jag skulle få övningar att göra på en pilatesboll.. Tänkte ju att "så farligt" kan det ju ej vara... Haha jo tjena mannen! Jag har världens träningsvärk , tom i ryggen?! HAHAHAHAHAAHAA!

Vi kom fram till att jag är världens mest osmidigaste 23åring & smidig som ett kassaskåp.. Fyfan vad jobbigt det var! Har ju ingen balans heller. Så först försökte jag hitta den! Men jag hittade aldrig den.. Kommer nog aldrig göra.. 

Har iallafall gjort mina övningar så gott det gick idag! Hade glömt hur jag skulle göra en.. Fyfan är verkligen helt otränad & stel som en pinne.. Men på onsdag ska jag tillbaka igen & få fler övningar..
Hon klagade på min hållning.. Som mamma & Emmi ;) hehe.. 

Sen åkte jag , pappa & Albin till Globen & handlade lite julklappar. Är så glad för att min far är världens snällaste & ALLTID ställer upp ❤❤❤❤❤❤❤ älskar dig!! Tack älskade du ❤❤❤❤ 

Idag gick jag, Emmi, Hugo & Albin världens långpromenad! Det var mysigt! Men är så jäkla trött & ska sova nu! 

/ sanera 

Love

Försökt få Lilleman att somna om sen 6.20.. När han väl somnar på mitt bröst kan jag inte förmå mig att lägga ner han.... ❤ Kärlek ❤




en uppdatering om allt & ingeting

Har inte haft tid/ ork att titta in här.. Albin spydde på lördagen hos mormor..  på fredagen vägrade han äta. från 14,30 till 8,30 på lördagen åt han inte.. fick i han liiiite fruktpure.. men nu mår han mycket bättre! han har ju haft diarre & bajsat flera ggr per dag, men nu går det mot det "normala" (man vet typ inte vad normalt är när dom är små, för så fort man börjar tro att det är på rutin så ändras det..) men idag har han bara bajsat 2 ggr!
 
testade att ge han morot idag för att börja gå över till mat igen.. men han gillar verkligen inte bara morot. det går oftast när det är blandat med något. men annars nej. testade även pytte advokado men det var ej heller poppis.. leverpastej, det var poppis! 
 
när albin blev sjuk & vägrade äta så dom på 1177 att jag skulle ge välling för det är skonsamt för magen & för att han behöver mer näring än ersättningen.. jag vill ju egentligen inte ge välling för jag har läst en massa skit som finns där i osv. MEEEEEEEEEN. har pratat med bvc marie & sökt en massa på internet (fuck alltså , det var bättre förr när man inte kunde vara så jävla medveten!) och som marie sa så är barnmats marknaden så jäkla kollade osv, man får inte stoppa i vad som helst.. nu ger jag majsvälling från semper, helt ok ingredienser ändå eller vad ska man säga.. egentligen vill jag ju bara ge ekologiskt till albin men nu var det micke som handlade vällingen på den dåliga coop. 
 
det jag skulle komma till var att;
jag har ju gett albin gröt ist för välling, för jag inte har velat ge välling. och nu så gav jag det & han gillar det verkligen, han får välling morgon & kväll. 
och idag när jag la prinsen så gav jag han vällingen & han var så JÄKLA trött så han somnade som när han var mindre = med flaskan i munnen! det har han ej gjort på fleeeeeeera månader, GULLE. & då satt jag med han lääänge i min famn & kollade på han.. och då insåg jag; när vi slutar med ersättningen så försvinner ju flaskan & det är albins lilla tryggheten & vår älskade mysstund.. så jag vill nog ge välling iallafall. ett bra sätt att varva ner (om det inte är sötningsmedel i förstås..) 
 
kan göra min egna välling såklart.. men typ alla recept finns med ägg osv & jag vill ej ge ägg hela tiden till han.. men men, vi får se hur det blir.. men kommer fortsätta ge välling än så länge! 
vill börja komma igång med mat igen till han, men vill inte stressa på hans mage heller..
 
igår fyllde min älskade babyn 11 år!! så vi var där & firade henne :) idag har vi bara varit hemma, gick en liten prommis lilla familjen.. micke blev ju magsjuk han med , hade diarre i flera dagar stackarn :( men idag var han tillbaka på jobbet..
 
nu slökollar jag "ring så golar vi" (=efterlyst).. pratade med pappa i telefon.. HAHAHAH stackarn.. två döttrar. ena har flyttat hemifrån men inte fan blev det lättare för det va ;) 
 
hmmmmmm.. ska man göra kolakakor? eller är man för trött för det?
 
idag gjorde jag lax/spenatpaj med keso, haha alltså albin skrek så det blev lite kaos där ett tag, den blev helt ok .. tvingade i mig resterna av albins advokado med maaaaaaaassa keso. gillar inte advokado egentligen.. men men, hehe det var väl gott ;D 
 
förresten i måndags var jag änrligen hos sjukgymnasten! har förmodligen en överrörlighet i ländryggen efter min svåra foglossning. ska göra övningar & hoppas att det hjälper annars måste jag söka till läkaren.. imorn ska jag tillbaka & gå igenom övningarna..
 
åååååååh varför kollar jag efterlyst?! om jag inte var mörkrädd eller rädd för människor redan så vad fan är jag nu?!??!?! bajs. vilka jävla människor det lever i vår värld! så jävla äcklad.! 
 
världens finaste lilla tomtenisse!! <3
 
p.s nu skrek min lilla prins. hemskt skrik.. usch.,. när ska nattskräcken försvinna?! 
 
/ trött mamma
 
 

Natten

Igår mådde Albin bra igen & var sig själv! Det är lite sådär med rutinerna & mat dock! Han brukar sova typ minst 3 timmar på dagen (olika tillfällen) men igår sov han endast 1 timme & var vaken till 21 utan att vara grinig av trötthet!

Emmi, dan & Hugo kom över på middag & mys & bus! :) 

Inatt var det Mickes natt & Albin började  gnälla / skrika vid 23.. Micke blev såklart frustrerad , men blir ledsen när han säger "vafaaaaan nu har jag haft 2 helvetes nätter & du värsta drömnatten" & vill att jag ska ta honom.. Men jag måste också få sova? Den natten jag hade honom var inte en dans på rosor , det var bajsbyte * 2 & matning osv.. 
Åh .. Han skulle aldrig ta Albin om det var tvärtom.. Aja, förstår honom också! Men nu var jag själv trött..

Så Albin gnällde typ hela natten & bajsade hur mycket som helst..

Vid 8.30 vaknade Albin & jag var så trött! Gav mat & sen var han så trött igen & försökte få honom att sova.. Men han bara skrek så fort jag la ner honom.. Det enda som funkade var att vagga honom runt i lägenheten.. Tillslut somnade han!
Sovit i ca 1 timme.. Tänkte lägga mig men var tvungen att äta frulle, & nu är det ingen idé för han vaknar väl snart!

Idag ska vi sova hos min mamma! Vi ska till Ikea & handla en byrå på Ikea som vi får i julklapp av mamma :D snälla mamma! ❤❤❤❤❤

Pratade med farmor igår & hon hade hört att det skulle komma 30 cm snö idag :o frågan är om man ska gå en promenad innan snön faller! :)

Min tok :)

/ sanera 


Albins första snö

Är äntligen här!!!!! :) snöregn men ändå, det var stoooora flingor & Albin var så fascinerad & satt & kolla ut hela tiden! 

Spännande , både jag & mickey längtar efter att få åka pulka med Albin! Fast vi verkar ha olika uppfattningar om hur man åker pulka med En 7 månaders bebis :) 

Mina grabbar kollar på snön.. 

/ mamman 

Bättre <3

Natten gick över förväntan!!!!! :)

Prinsen somnade ca 23, sov till 4. Då vaknade både jag & Albin av att han bajsade som en tok! Pyjamasen var nerbajsad.. Undrar hur många pyjamser, kläder, snuttar , handdukar vi har gått igenom dessa två dagar.. 

Gav han mat vid 4 & sen somnade han om till 10!! Då bajsade han som en galning igen & även denna pyjamasen blev nerbajsad.. 

Han äter ca 150 ml åt gången, i vanliga fall 210 ml.. Men vi ger ofta & vätska! 
Man ser att han har gått ner i vikt.. Man får spänna blöjan som fan & magen är inte vanliga "blöjmagen" .. Lite skrämmande hur snabbt det går för bebisar att gå ner i vikt! :/

Men det går han upp snart igen sen när han blir 100 % igen :) 

Känns skönt att man
Märker att han mår bättre! Det är jobbigt att se sin lilla skrutt sjuk :( ❤❤❤❤❤

Micke stannar hemma idag & hjälper mig hela dagen. Vi ska städa & dammsuga.. Egentligen vill jag bara ligga på soffan & äta tomteskum! 

Nä men om man ska göra någon nytta kanske.. 



/ sanera 

Stackars skruttski ❤

Ooooooj vilken natt/ dag/ kväll..

Igår preciiiis innan emmi & Hugo kom över så kände jag att Albin var varm & tog temp, han hade feber.. 37.8 det är inte så mycket, men mycket för han ändå.. Hans temp ligger på 36,6 i vanliga fall.. 
Han var verkligen påverkad av febern, han hade gnällt hela dagen & jag förstod inte varför.. Men sen förstod jag ju.. Min lilla älskling var sjuk!

Sen dröjde det ej så länge innan spydde ner HEEEEELA mig & helaaaa han själv.. Visste inte att så mycket spya fick plats i en liten kille 😳

Fick i han lite mat vid 16, sen dröjde det till 02 på natten innan han åt ordentligt igen..

Micke jobbade kväll så jag hade han själv på kvällen.. Han hade feberyra & gnällade, låg i min famn hela kvällen ❤ 

Han fick Alvedon från 16 & sen var fjärde timme. Senast kl 05 inatt, men då bajsade han 5 min senare..

Inatt var det mickes natt, men sov knappt 4 timmar.. Man kan inte sova när ens älskade son är sjuk & ligger & gnäller för att han har ont & feber. Runt 2 tar jag upp han & hör bara hur magen vänder sig & sen var hela jag dygnsur igen! Albin med... Sen fortsatte Albin spy ner pappan, så han fick ställa sig i duschen..

Sen fick vi sova lite.. Till 8. Sen under dagen har han somnat lite i min famn.. Imorse så var han pigg & jag kände igen han , glad, pratig & skrattades :) 
Tänkte; nu är febern på g ner! 

Och det var den & jag tänkte att detta skulle gå ur nu.. Men icke. Sen gick febern upp till 37.9  igen. Kämpade hela dagen för att ej ge Alvedon , ville ha lite koll på hur han mår utan det i kroppen.. Så nu har jag inte gett han det sen 05 inatt! 

Sen gick febern ner igen & sen upp.. Så har det hållt på .. 

Hade tid hos läkaren kl14.40 , gick en promenad så han fick luft & sova lite.. 

Hinner knappt sätta mig ner med Albin i väntrummet innan han KASKAD spyr hela mig, hela han & halva vagnen.. Nu kom det liksom i två omgångar lika mycket.. 
Som tur hör en av bm (BVC & vc ligger i anslutning till varandra) som jag hade i mammagruppen, så hon kände ju igen oss & hjälpte oss.. 

Stackars min kille :( helt likblek..

När han spydde så bajsade han så att det läckte igenom.. Efter dr så fick jg byta på han & då kissar han såklart ner mig & han HAHAHAHAHA. Jg kände då liksom att jag måste vara någon jävla superwoman. Skrattade bara.. Hehe. 

Läkaren sa ej så mkt.. Han är speciell alltså haha. Han sa att det är en bakterie & hoppades att jag & Micke Inte blivit smittade.. *peppar peppar* jag som har världens sämsta imunförsvar , verkar ha klarat mig?! Nä skulle inte ha sagt så haha. Mår illa men är nog för jag är trött.

Men efter dr så kom vi hem & jag skulle byta bajsblöja .... HAHAHAHAHA då bajsar han diarré över hela skötbordet & hela golvet....

Efter denna bibel förstår ni nog detta;
Jag är helt slut & det är jobbigt att se sin lilla kille så orklös! Man känner sig minst sagt hjälplös.. 

Micke stannar hemma imorn & hjälper mig! 

Albin somnade nyss.. Skönt, min lilla älskling. Hoppas natten blir någourlunda .. ❤❤❤❤❤❤

Albin har varit förkyld en gång, men annars är detta första gången han är sjuk med feber utöver vaccin, & han har ändå levt i 7 månader! :) 





/ sanera 


Älskade Fisi ❤

Har inte hunnit/ orkat skriva här! Fisi har sovit hos oss i 4 dagar!!!! Hon åkte hem igår :( så imorse när jag gick upp med Albie , låg det ingen moster på soffan som vi skulle väcka :( & snart kommer älskade Fisi vara borta i 4 månader..... 

Åh tänker på det hela tiden & börjar gråta hela tiden. Det känns så fruktansvärt jävla jobbigt. Finns INGEN i världen jag skulle orka ha här hemma i 4 dagar utan att känna att det var lite jobbigt, med Fisi känns det bara jobbigt när hon inte är här..

Hon hjälper mig & Micke väldigt mycket med Albin & han känner sig väldigt trygg med henne, så det känns bra! Hon vill inte byta bajsblöja & börjar hulka när jag måste ta ut slemmiga brödsmulor ur Albins mun, men det är bara kul att skratta åt.

Vi bråkar & tjafsar ibland, men det finns ingen som ändå alltid funnits vid min sida i alla år. När det har varit lite "otryggt"/ bråkigt  hos mamma eller pappa så är det min syster som har varit tryggheten. 

Det finns ingen som förstår mig som Fisi gör. Och jag kan umgås med henne 24/7 utan känna att det blir för mycket (det kan jag knappt med mickey ;)) , jag kan se ut som jag som vill, jag kan säga allt jag verkligen tänker, skäms aldrig för något med henne.

Om vi inte är med varandra så pratar vi ofta i telefonen, ringer varandra om bara små grejer. Som ingen annan skulle förstå varför man ringer om. Men Fisi förstår. Hon älskar Albin minst lika mycket som jag (fast det vi gör vi alla!) .

Hon jobbar 24/7 men klämmer ändå in oss & umgås med oss. Hon hänger med oss så fort tiden finns. 

Så om 32 dagar kommer det bli sjukt tomt & sjukt jobbigt. ingen att ringa om små saker, ingen som sover på vår sova & ingen som är här & hänger, ingen som avstyr mickes & mina smågräl, ingen som busar med Albin. 

Och det finns ingen som kan fylla det tomrummet! Bara Fisi ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Fyfan. Jag blir helt deppig. 4 jävla månader. Jag kommer inte klara det, men jag måste. 

Det är inte bara jag som kommer sakna henne här hemma. Mickey & Albie också. Micke tjatar lika mycket som jag att hon ska sova här :) 

Älskar att alla kommer överens & älskar varandra lika mycket som jag gör ❤

Hoppas att Fisi & Antååån kommer ha det bra & att dom reser runt! Fisi är lite orolig att hon kommer sakna oss så mycket att hon vill åka hem, men jag livar att när du väl är där så kommer du bara njuta! Jag ringde hem & grät några ggr men , sen gick man & tog en drink så kändes det bättre ;)

Som vår första dag i Bangkok när Micke snurrr mig i poolen & jag vänder mig om för att säga "wiiiie" till dig som MJ (när vi såg filmen). Meeeen, du var ju bara på andra sidan jorden & det hade jag glömt ... ❤❤❤❤❤❤

Kommer sakna ihjäl mig efter dig & jag kommer inte vara hel förrens u är hemma & trygg igen. Nu måste jag oroa mig konstant i 4 månader.. 

Älskar dig min fina Fisi ❤❤❤❤❤❤

/ storasyster 




RSS 2.0