Ständiga oron

Först oroar man sig innan v 12 för missfall, sen oroar man sig för skador på fostret , sen oroar man sig för sent missfall, sen i slutet är man rädd för döttfött , sen vid förlossningen så oroar man sig för stt bebis dör då...... Sen oroar man sig för plötslig spädbarnsdöd... Den är nog den värsta.. Vissa dagar är värre än andra , som idag. Grov ångest!!!

Han har sovit väldigt mycket idag & spytt en del. Så då oroar jag mig .. Och idag är en sån dag. Som jag & psykologen pratade om.. Mycket handlar om vad som hönde vid förlossningen tror hon, stt det sitter kvar hos mig.. Vi bearbetar det .. Men det är så jobbigt.

Älskar min prins så jävla mycket.. Händer något honom så vet jag inte vad jag gör..

Min lilla älskade Sötnos <3 mamma gör allt för dig & lite till ❤

Antar att oron hör till livet som mamma..?

/ sanera


Inatt <3


Påväg till koster

Mickey mådde väldigt bra igår, någon form av magsjuka.. Nooooot. Bakissjukan! Men han fick vara uppe & ta hand om bebis för jag mådde inte heller bra!
Vi åker ju till koster idag! Kommer hem kanske om en vecka, vi vet ej än!

Inatt var första natten min bebis sov borta förutom bb, & nu är det dags för hans första resa :)

Det tog lååång tid för oss att packa igår, en som springer & spyr & en som ligger i sängen helt slut av förkylning.. Vi var hos mickes föräldrar vid 20 & åt middag då! Sen la vi oss, har sovit sådär! Albin vaknade efter 3 timmar & jag kunde inte somna, så hade sovit typ 2 timmar & sen efter amning så somnade han ej om. Så min älskade Micke har haft han sen 4,30.. Direkt när vi la han i vagnen (ca 8.30) så somnade han & sover fortf!

Sitter på tåget nu, är väl framme i Strömstad ca 15.30.. Tåget gick 9.50.

Det är inte bara vi med barn som ska till koster. & alla barnfamiljer verkar ha hamnat här. En unge framför mig är åksjuk, så han spyr typ hela tiden .. Men hans mamma är inte så snabb med påsen, hon har missat de senaste gånger så det är spya i gången.. Tur att jag är förkyld.. Men ljudet av när någon spyr eller har en genomskinlig påse, ja den är riktigt vidrig!
Sen har vi ett par till ungar här som alldeles nyss hade ut hans mammas kaffe över hela mamman.. & nu hade han mjölk över sig själv..

Haha man intalar ju sig att sådär kommer inte min Albin bli.. Det gjorde nog dom också. Men om några år sitter jag nog här med kaffe över hela mig & en Albin som sitter & skriker att han minsann bara var 8 veckor när jan var på koster första gången (barnen "tävlade" om det nyss.. ) haha. Men det är ju bars barn. Men jag gillar bara mitt egna haha. & har nog bara förståelse för min lilla skrutt.. Hehe.

Sitter & läser en bok som jag köpte, "i stundens hetta".. Handlar om mord på Sandhamn! Den är spännande :)

Saknar redan min mamma,pappa, systrar osv.. Buhu.. Mamma har nog aldrig varit ifrån Albin mer än 1 vecka .. ;o

Nu var det dags för den åksjuke ungen att kaskadspy, spyr han på mig eller Albin skriker jag fan rätt ut & kastar ut han & hans mamma!

/ sanera


Grill

Hade ju suprisegrillningen för Micke idag! Väldigt lyckat & trevligt :)
Micke blev lagom full ;) han var så glad för jag hade fixat det, såklart för min älskling <3
Han lär ju ångra sig snart när hsn för ta Albin , hehe. Känner mig ännu sämre nu, det rinner ur mina ögon för hela kroppen värkeeeer...

Mickes föräldrar är så gulliga, kommer hit på deras (33e!!!!) bröllopsdag.. Längtar tills jag får fira sån med min mickey <3

Annars då? Jo ligger & funderar på montessoripedagogik eller Inte.. Det är frågan. Många val.. Dagmamma eller dagis? Vill ha dagmamma! Men det är inte så jäkla lätt att hitta nu som då.. Kanske jag ska starta själv?! Hehe, vore ju perfekt om vi hade haft större lägenhet & jag hade några kurser inom ämnet.. Ska ha min bebis hemma så länge som möjligt iallafall!!!


Fyfan., tror febern nått mig nu.. Tror kanske Micke får ge ersättning nästa gång. Är helt jääääääävla slut!!!

/ sanera


Bästa barnfilmerna

Mår sämre nu än igår.... Jobbigt.

Hittade Astrid Lindgrens samlingsbox, alla 23 filmer för 2000 :- på ginza.. Men den är slutsåld & nu verkar den inte säljas någonstans :( det hade ju varit billigare ön att köpa alla för 149-199 kr st!!!! Åh.. Tänkte ju att man kanske kunde önska sig den till dopet.. Får väl leta vidare..

Min son ska växa upp med hennes filmer & tecknat är mumin & pingu som gäller, fan Inge jävla svampbob här inte .. (Delade meningar pm den saken hos mig & Micke , hehe) ...
/ sanera


Uppdatering

Det är mycket nu. Sammanfattar;

- har svinont i halsen & känner mig väldigt sjuk. Var knappt sjuk under graviditeten , såklart hinner det gå 8 veckor så blir jag sjuk som fan.

- inte nog med att all energi gå till tt amma. Ska ju göra allt på en gång också, städa, packa, laga mat, baka, amma, ta hand om bebis. Ligger back med energin.

- idag om några timmar ska vi grilla för Micke fyllt 25 , han vet ej om det . Såklart känner jag stt jag tagit på mig för mkt.

- åka till koster på söndag. Har inte tid att bli sjuk nu.

- hamnade mitt i "sammandrabbningen" mellan bajen & dif idag. Var bara att stå stilla när hur många smågrabbar kommer emot mig & barnvagnen & vi inte har ngnstans att ta vägen. Flaskor flyger & civilpolis kommer med blåljus på & stannar precis vid oss. Stackars barn.
Dom har såklart snott ramsor av oss igen. Södermalm är Djurgårdsland.. HAHAHAHAHA. Aa fast aldrig.
Såhär kommer det alltid vara nu. Sen när vi ska spela så kommer dom också hitta bomber.
Vemfan är hjärnan bakom "delad arena"? Han måste känna sig jävligt smart nu.

- jag är så arg. Jag har kommit i sorgestadiet att jag är arg & förbannad. Vill inte in i nya tider. Vill stanna på gamla älskade söderstadion.

- jag är helt slut. I kropp & själ. Jävla förkylning .

- hur kan min son vara så sjukt jäkla söt? 8 veckor idag. Så mkt kärlek son jag har till honom.. Visste jag Inte var möjligt. Det bästa som har hänt oss alla, jajamen. Han har en fet familj som älskar honom jävligt mycket. Stoltare morfar, mormor, mostrar, farbröder, farmor & farfar går fan Inte att hitta <3 (& mamma & pappa såklart) nä stoltare morfar, den är fan svår alltså. Och jag som var rädd att mina människor skulle glömma mig när flubber kom. Tvi fick jag!

Älskar er. Tack för att ni alltid ställer upp & hjälper min lilla familj. <3. Ni har en del att hämta hos oss sen! ;)

/ sanera


Rip söderstadion 1967-2013 <3

Är heeelt slut.. Både fysiskt & psykiskt. Kanske mest psykiskt, är helt tom. Känns så svårt att förstå att idag var sista matchen NÅGONSIN på vårt älskade söderstadion.. ÅH vad det inte går att förklara dessa känslor.

Denna sorgedag kunde iallafall inte ha varit bättre. Pappa & Peppe kom & hämtade upp mig & Albin så åkte vi till söderstadion för att få ta bilder osv., känna söderstadion på djupet en sista gång, sista andningen liksom.

Morfar är så stolt över sin lilla Albin, haha det är verkligen sonen han aldrig fick ;) vi la honom på mittcirkeln & tog kort med en halsduk, haha då kom det hur många som helst som också ville ta kort på han.. När jag tar upp han är han helt blöt., då kom pappa på Att dom har hällt massa öl där.. Hehe. Var bara att byta byxor!

Rosa hörselkopor föll inte morfar i smaken, blev ett jävla liv! Haha.,
Pappa: han kommer få men för livet!
Jag: han kommer inte minnas det..
Pappa: men jag kommer berätta det för honom!

Haha men det gick bra ändå :)

Det är nog Inte en enda person på söder som har missat att pappa har blivit morfar åt lille albin & att det är hans första & sista match, stoltare än stoltast <3


Sen gick jag, Peppe & pappa & Albin & åt på pizza hut.. Bajare överallt, alla uteserveringar på medis var det endast grönt & vitt. Precis som det ska vara. Old school foto tog dom också, på dom äldre herrarna ;)

Åkte hem & ammade & sen tillbaka med Fisi & Albin till söderstadion en sista, sista gång.. Det var grym stämning, men det går väl Inte annat med Sveriges största & bästa klack.. <3

Albin var så duktig & sov nästan hela matchen hos mig, hade han i bärselen för första gången, mys! När dom brände av en massa bengaler så gick jag över till södra för att inte få alla rök på oss. Tur att vi stod på västra & Inge satt på norra sitt.. Då hade nog min lilla skrutt fått astma senare..

Rysningar genom hela kroppen när "just idag är jag stark" sjöngs en sista gång på SÖS.
När Kennedy gör 1-1 så kunde jag längre inte hålla emot tårarna, tro mig jag försökte.. Men då insåg jag liksom hur länge vi har hängt där allihopa , 2001 & Kennedy var med .. Nä så då forsade tårarna .. Ingen märkte när domaren blåste av.. Tyvärr inga tre välbehövliga poäng, utan det blev 1-1.. Är förvånad stt matchen fick spelas klart, trodde att planen skulle stormas tidigare..

Sen gick vi alla ut på plan & sa hejdå en sista gång..

Stötta på Alexander Skarsgård! Full som en kastrull,, vi skulle ta kort med han & Albin.. Pappa :neeeej han får Inge hålla o mitt barnbarn ..
Haha. Nej det fick han såklart inte.. När vi kom fram sa han åh herre nej oj.. Haha han var nog lite rädd stt han skulle få hålla!!


Det var en känslofylld dag. Vissa människor förstår inte detta, men det är inget man kan förstå heller.. Något man bara kan uppleva. Men såklart, en plats man har gått till i 23 år, helt plötsligt ska man Inte det..

Nu börjar ett sorgearbete, så mycket minnen.. Både bra & dåliga. Man har upplevt allt där.. Glad, ledsen , arg, trött, tom, hat, kärlek , hopplöshet osv..

Jag kan fortsätta i 100 år! Men jag är som sagt så trött & ska passa på & sova nu när lillgrodan sover här brevid mig! <3

Rip söderstadion, 1967- 23/6 2013 <3 (kunde du fått bli iallafall 50 år..?)

/ sanera


Farväl söderstadion <3

Snart är det dags att för sista gången vandra över till söderstadion, se en sista match. Sista sångerna. Det går liksom inte att förklara.. Detta har varit mitt andra hem sen jag var liiiiiten, jag har bokstavligen vuxit upp på söderstadion, varit med & sett hur den har ändrats & kommer ihåg hur det såg ut innan östra osv.. Jag kommer ihåg när jag & pappa var på match & jag var trött & fick vara i hans famn.. Vi stod mitt i klacken & jg minns stt jag vaknade när det var tyst, när alla hade gått & sångerna var slut, då vaknade jag.
Jag har så många minnen därifrån, både roliga & tråkiga. Bästa minnet är såklart smguldet, är så glad att jag fick vara med om det , att jag fick vara där.. Då var det liksom stängsel emellan & Douglas stod på andra sidan , men brevid oss ändå liksom.. När smguldet är ett faktum & alla är påväg ner på plan så minns jag att pappa skriker efter lisen, såklart var galningen påväg ner själv typ först av alla haha..
Jag minns när Björn kom till oss, hur kan jag glömma? Haha. När jag var 15 & mitt framför mig i klacken står Alexander Skarsgård. Trodde jag skulle svimma.
Jag minns derbyt mot Djurgården som fick oss att inte få spela fler derbyn på söderstadion. Och då var det mycket oroligt, men är på ändå något sätt tryggt.
Söderstadion har varit ett ställe där jag & min syster har vuxit upp, stolta som tuppen har vi fått följa med pappa & jag har alltid trott att jag kommer ta med mina barn till söderstadion. Men så blir ju tyvärr Inte fallet, förutom imorn då. Och jag vet att Albin kommer vara stolt om många år <3


Istället får jag ta han till nya söderstadion.. Jag är en av dom som är lite fundersam till att dela arena med "fienden" , Djurgården.. Det känns bara så fel & konstigt & jag vet inte.. Jag vill inte ha in dom till bajenland, vem fan vill det? Dom ska hålla sig på sin del av Stockholm, söder är vårt. Vi har sveriges största & bästa klack & vi vill inte dela med apor.. Det är lite som att hitler & judar skulle ha delat på samma hem , fast man är aldrig där samtidigt sp vet ju hitler att judarna har varit dör & då blir det jävligt olustigt för honom & han börjar sanera hela hemmet & sen kommer judarna dit & vet att hitler har varit där & det blir ännu olustigare för dom så dom sanerar ännu mer med klistermärken osv.. Ni fattar, det funkar bara liksom inte.
Är såklart orolig över att det Inge kommer vara samma känsla , jag gillar söderstadion inte för stort & ljudet & allt funkar.

Jag vill liksom inte detta, aldrig trodde jag att jag skulle vara tvungen att begrava mitt andra hem. Så jag har Aldrig reflekterat över detta förut. Det har alltid varit så långt borta, men nu är dagen här. Fyfan. Det känns inte bra, får tårar i ögonen när jag tänker på detta. & är rädd för att många bajare aldrig kommer återhämta sig efter detta.

Som sagt kanske inte lätt att förstå, men tänk er en plats ni ofta är / besöker där man känner sig trygg, glad , uppfylld osv & älskar att vara.. Så helt plötsligt så ska man döda den platsen .. Känns inte helt ok va?

Försöka blicka framåt säger dom. Nä , alltså. För mycket att ta in.
Man har nog tagit SÖS för givet, man är ju uppvuxen med stt den alltid finns där. Men Inte längre.

Imorgon kommer vara en sorgedag, från början tillslut. Ska bära svart, ska ju på begravning av väldens finaste plats..

Imorn kommer jag gå dit med tunga steg, gå hem med ännu tyngre steg. Söderstadion, tack för att du alltid har funnits där & jag tackar alla år med dig, mitt andra hem. Dags att skiljas nu & det känns piss. Nya tag. Men du kommer alltid ha den speciella platsen i alla våra bajares hjärtan <3

23/6 2013 kommer jag alltid att minnas , det vet jag redan nu.

1967 - 23/6 -2013. <3

Tack för alla dessa år, skratt & tårar!

/ sanera


Bilder midsommar


Midsommar 2013

Igår var det midsommar & det var min första nyktra på mååååånga år! (Kommer ihåg en midsommar när jag typ var 14-15 & det var första gången jag fick fira med mina kompisar förutsatt att jg kom hem ibland & visade mig för mamma & moster.. Hahaha sista "visningen" var jag ganska full & jag minns att Fisi hjälpte mig.. Hehe)

Med bebis blir det många liksom saker som är första gången, vår chans att skapa våra traditioner osv, så jäkla mysigt!

Vi var iallafall på Skansen från 14 till typ 21! Kön var såååå lång när vi kom, trodde det skulle ta flera timmar & komma in! Men tog Max 30 min :) det var jag Micke, Albin, mormor, mamma, anna, kenny, viktor, simon mickes föräldrar & Rachel! Vi satt på en gräsplätt & hade väldigt trevligt. På eftermiddagen åkte mickes föräldrar & Rachel hem.. Vi kollade djur & åt gott. Väldigt mysigt!

Idag var jag helt slut i mina ben.. Skulle träffa min vän idag, men vi tr det en annan dag.. <3 jag ska hjälpa dig med allt jag kan kära du <3 (ibland känner man sig så hjälplös att det skär i hjärtat, det enda man kan göra är att finnas & försöka hjälpa till.. Det gör så ont ibland & livet känns så jäkla orättvist för vissa.. Blir så jäkla arg & ledsen för det, finns vissa människor som förtjänar vissa saker mer än andra...)

Idag har vi ätit middag hos mickes föräldrar , jäkligt gott & mysigt :)

Imorn är en svart dag. Sorg för oss alla. Imorn är sista dagen någonsin på söderstadion. Första& sista matchen på söderstadion för Albin. Det kommer han nog vara glad för sen när han blir äldre & går på nya söderstadion :)

Det är ett fullspäckat schema imorn på SÖS.. <3

/ sanera


Dumma mamma


Jag har ALDRIG låtit det gå mer än fem timmar mellan måltiderna för Albin.. Även fast han ska säga till själv så har jag alltid ställt klockan på 5 timmar.. Han brukar alltid säga till innan .. Så nyss vaknade jag av lite skrik, intet mer än vanligt, knappt det ..
Kollar på klockan & inser att jag har sovit igenom mitt larm som var på 4 & att klockan bu är 6. Alltså fick han mat för sju timmar sen.... Stackars barn.. Man han var Inte hysteriskt eller så, det var lätt att få han & amma på en gång.. Om han är överhungrig brukar det vara lite svårare..
Men känner mig taskig ändå.. Fy. Vekar inte vara någon större fara skedd, men iallafall..

Känner mig pigg ändå efter ha fått sovit 5 timmar sammanhängande .. Senare idag blir det midsommarfirande på Skansen! Med mickes föräldrar & sen min mormor, mamma , Anna & Kenny! :)

Igår så bokade jag kyrka! Min lilla bebis.. Ville ha ett litet dop, men med mickes släkt blir det inte så ... Hehe.

/ sanera


Såklart

Skulle hämta en filt i vardagsrummet med Albin i famnen för han hade äntligen somnar till, när jag kommer in i sovrummet igen så slår jag i knät jävligt hårt i sängkanten.. Så hårt att jag måste med all kraft kämpa för att ej ramla med Albin i sängen & jag mumlar fan ganska högt för det gjorde så jäääääääävla ont.

Kollar ner i famnen. Två klarvakna blåa ögon stirrar upp på mig.. När jag äntligen hade fått han att komma till ro efter 1 Tim & 30 min kämpade av sånger, vaggning, närhet osv.. Det var bara att börja om igen, men han vägrade att sova i vaggan, tillslut skrek han lite. Så jag la han i vagnen & han somnade på mindre än 2 min........ Då känner man lite "varför la jag han inte där på en gång, då hade jag sovit nu.."

Men jag ger mig själv beröm ist för jag kämpade så länge ändå! Det är inte lätt när man är så jävla trött & det är lättare att välja det snabbare alternativet..

Nu godnatt. Man vet aldrig när grodan vill ha mat igen..

/ sanera


Sov du lilla videung

Ammat i en timme nu & försöker få prinsen att somna i vaggan utan att jag ska behöva dra han i vagnen.. Det går sådär.. Han är lugnare nu & då tänkte jag att det var dags att få han att somna utan vagnen för annars vänjer han sig vid det ännu mer & vi kommer aldrig få honom stt sova på annat sätt.,

Det går sådär .. Han ligger & snackar med sig själv med pigga ögon., jag vet att lägger jag han i vagnen så somnar han snart, men försöker kämpa emot det & kör på vaggan även fast det kommer ta betydligt längre tid....... Tur att denna mammans envishet går före trötthet. En stund till iallafall. Men annars brukar jag somna före Albin & sen somnar han, det har hänt..

Vi får se hur detta blir, nu rör sig hela vaggan för Abbe verkar har fest & inga större planer på att låta sin mor sova!

/ sanera


Grattis pappa <3

Igår var vi över hos mickes föräldrar & träffade familjen Josefssons, trevligt! Äldsta brorsan i familjen har ju fått barn som är exakt 1 vecka äldre än Albin, hans blivande bff månntro?
Sen åkte Micke & jobbade, jag & Albin passade på att få lite kvalitetstid med farmor & farfar! Så vi stannade kvar & dom bjöd på god middag som vanligt :) trevligt.

Idag har vi varit på BVC & min lille skrutt väger nu 4230 gr (jag gissade innan på 4200!) & är 54 cm lång! Han följer kurvan bra :) killen som är 7 dagar äldre än Albin är så sjukt mycket större! Vi sa det stt det är sån stor skillnad ..

Köpte magdroppar till han så tarmarna ska bli bättre om det är det som är problemet ..
Ska även ge tillägg efter amning om jag känner att ha fortf är hungrig .. Testade idag & då ammade han först & sen fick han ner 120 ml tillägg! Hungrig kille :) han brukar få 120ml när vi ger ersättning..

Idag fyllde min älskade pappa 47 år! Så vi har firat han :) han, farmor & Fisi kom över & vi bjöd på mat & fika. Mycket trevligt <3
Haha vi försökte skriva ihop listan till dopet, Micke har redan struckit över 25 pers men har ändå massa mer än mig, haha.. Hur ska detta gå?
Ska ringa kyrkan imorn iallafall & kolla datum osv!

Har precis duschat & ligger & ammar nu.. Måste säga att igår började Albin bli lite lugnare & inte lika grinig , känns skönt.. Natten var ändå helt ok.. Men vagnen är fortf det enda som funkar för att få han & sova.. Men han skriker inte konstant mellan sova/ amning som innan iallafall ..

/ sanera


Prince charming <3


Trevlig lördag

Nyss gett Albin ersättning & dragit han tills han somnade i vagnen.. Ska också sova nu...

Natta & Jessica kom ju över igår & vi hade det väldigt trevligt här & drack lite vin! Sen gick vi ut till sommar.
Jag hade det väldigt trevligt! Så skönt att få komma iväg & träffa mina kompisar, att bara få vara Sandra & släpps allt en stund, även fast jag inte riktigt kunde släppa min lilla kille..

Alkohol kommer jag nog vänts med ett bra tag med innan jag dricker igen! Det är liksom riktigt inte värt det för mig, pumpa brösten & ge prinsen ersättning.. Nä, någon gång ibland, visst! Men jag kan faktiskt ha kul utan alkohol också! Blev inte full igår & det var väldigt skönt, höll mig på mattan haha! Påverkad , ja verkligen. Men inte så att jag inte kan ta hand om mitt barn, men å andra sidan gjorde min stora prins det ❤

Skönt att få hänga med natta & Jessica, saknat dom! Jessica & jag stöttar varandra när det gäller att gå ut som mamma, man kan känna sig lite dum & som en dålig mamma för man väljer att gå ut & ha kul.. Men varför? Vi har väl rätten att också ha roligt & för det är vi inga dåliga mammor, tvärtom! Om man bara sitter hemma hela tidn så blir man nog bitter & DÅ blir man en dålig mamma!

Min mamma tjatade hela tiden igår (Anna & mamma kom över & var hör med Albin & Micke hela kvällen) om hur kul & bra det var för mig att få komma iväg en stund..

Jessica & natta tyckte det var tråkigt stt jag åkte hem vid 00.30, men jag var så trött & det räckte för mig! Klubbning & dansa har jag inte saknat haha!

Väldigt trevligt & skönt! Men om jag ska vara ärlig så kunde jag Inte släppa tanken på mina grabbar hemma & det är okej för jag är en mamma nu & mammor släpper aldrig helt kontrollen har jag hört..

/ sanera


Lördah

Tröttttt ovanligt? Nej. Abbe har varit skrikig återigen ..

Natta & Jessica är påväg hit, vi ska dricka lite vin & gå ut en sväng! Fast jag vet inte om jag vill dricka, känns läskigt.. Inte druckit på över 10 månader .. Men vi får se, kanske tar ett glas. Har inte varit så sugen heller..


/ sanera


Mysig fredag

Igår på dagen kom pappa över & hjälpte mig med Albin, så jag kunde få sova lite! & så hjälpte han mig & bada han också :)

Han skrek konstant & det enda som funkade var att dra barnvagnen hör hemma så han somnade.. Han hade skrikit hela natten..

Sen efter det kom Fisi till oss på kvällen
& vi myste & kollade Crossroads (bästa haha!) & magic Mike! Fisi satt & drog barnvagnen tills Han somnade.. Annars skrek han hela tiden..

Hade det supermys med mina älsklingar <3

Så efter sex veckor av "lugn" bebis så börjar nu en skrikperiod? Hoppas den inte håller i sig , jobbigt när inget hjälper .. Min lilla bebis <3

Ammar nu, Micke har dragit barnvagnen ett tag , ett jävla bra tag..


/ sanera


Äntligen

Jag har nog aldrig varit lyckligare Av att vakna upp med ena armen i bebisbajs! Albin hade bajsat ner hela filten & sig själv, blöjan var överfylld & det var bajs överallt.. Äntligen!


Efterkontroll

Nu ska jag & grodan iväg till mvc för min efterkontroll! Jag "tror" (=hoppas) typ stt hon säger " så nu är fu läkt både psykiskt & fysiskt & nu kan du leva som vanligt igen!! Du kommer inte få attacker & tänka på förlossningen & det kommer Inte göra ont när du bajsar längre.."

Men tyvärr funkar det ej så! Men men, kropp & sinne tar den tid de behöver ..

Efter det ska vi möta pappa/ morfar ❤❤❤❤

Inatt hade jag ställt larm på 01.30 för att mata prinsen , men sen så hade han ej vaknat & jag snoozade i 100 år, tände lampan osv.. Men somnade om haha, sen kom Micke in med han 03.30 hehe. Han hade sovit med Albin i vagnen & Micke på soffan..

Sen efter det har han vaknat varannan timme för att äta, lagom trött är jag!

Fortf Inge bajs...... Idag blir min älskling 6 veckor! Tänk att idag för 6 veckor sen schakt nu så låg jag & var helt öppen & bara väntade på att få föda ut honom! Dröjde 3 & halv timme innan han äntligen kom, men det var jag då lyckligtvis ovetande om! ;)


/ sanera


Sammanbrottet är nära

Ligger med tuttarna i värdet igen, precis fått i mig lite middag.. Amma verkar vara det enda som hjälper idag, annars skriker han bara.. Efter en halvjobbig natt hade det varit skönt att få sova lite, men så lär det nog ej bli har jag en känsla av..

Jag är helt slut, orkar inte amma varannan timme. Men med bebis finns det inget som heter "orkar inte" , bara slänga fram tuttarna iallafall.

Alla berömmer mig för mitt tålamod när han bara skriker & skriker, att jag är lugn ändå även fast han har skrikit & skriker hur länge som helst & jag är själv förvånad över hur mycket jag orkar.. Ibland undrar jag om jag liksom ignorerar skrikert eller hur jag orkar, men jag är bara lugn för det finns inga andra sätt att hantera bebisar eller barn. Man kan Inte skrika på en bebis, man kan bli trött, less & irriterad men det är inget som hjälper ändå..

Men oavsett all beröm så är jag på riktigt typ en minut ifrån ett sammanbrott. På riktigt. Jag vet inte hur jg orkar allt, gör nog inte det. Går snart in i väggen. Dessvärre så får Micke ta smällen befarar jag, varnade han. Önskade att jag var en supermamma, men jag är bara vanliga Sandra & jag är helt slut. Helt jävla matt. Fyfan. Ibland vet jag inte ens vad jag känner eller hur jag ska hantera alla dessa känslor..

Men när min lilla kille kollar på mig med sina stora blåa ögon så smälter jag & orkar allt en liten stund till ❤

/ sanera


Nu är det sommar på riktigt

Här ligger jag med tuttarna i värdet! Gör inte mycket annat nu förtiden.. Hehe.
Grodan har ont i magen idag & har inte bajsat på heeeela dagen, sp jag bara spänt går & väntar på en överfylld bajsblöja, då skulle denna mamma bli så glad!
Så det enda som lugnar prinsen är att amma honom, så det har jag gjort mest hela dagen känns det som..

Vi var ju på babyns skolavslutning. Min fina stora tjej!!!! ❤ Tiden går så snabbt, snart tar hon väl studenten.. Detta var hennes sista avslutning på mörtviksskolan, hon börjar kulturama till hösten!

Sen myste vi hos mamma & sen åkte vi till mormor & åt lunch & rensade (vi försökte , men mormor bara spar allt som vi kastar..,...)

Kom hem nyss.. Måste säga att det är jävligt skönt att bo utan insyn så man kan gå omkring i trosor hela tiden, är så varmt här! Och det är ändå ingen idé att ha på sig en tröja , blir ju blöt av all jävla mjölk på 2 SEK..

I helgen kanske jag ska ut & ta mig ett glas med natta & Jessica! Ångrade mig i samma sekund som jag sa det, haha.. Nä men har inte varit sugen än, men blev lite sugen på ett glas kallt mousserande, men skulle lika gärna kunna vara alkoholfritt för mig! Men vi får se hur det blir, är jag redo att lämna prinsen igen? ❤

Ligger & väntar på att storprinsen ska laga mat, tror det blir hemlagade köttbullar idag.. Fyfan vilken lyx att få middagen serverad varje dag ❤

/ sanera


41 dagar gammal ❤

Prinsen har "bara" funnits här hos oss i 41 dagar! Det låter så sjukt lite, men känns som han alltid har funnits här.. <3
Min lilla groda..

Är svintrött, men vi ska snart åka iväg till Skogås för att gå på Annas skolavslutning , egentligen orkar jag inte. Är så fruktansvärt trött, men det får bli en stund & sen åka hem & vila..

/ sanera


Jag har verkligen världens vackraste son 💙

Bebis. Mamma älskar dig. Så mycket att om några (många) år kommer du tycka det är riktigt jobbigt. Men det struntar din mamma i, för hon älskar dig så fruktansvärt jäkla mycket! 💙


/ sanera



Lycka ❤

Micke gick precis till jobbet, han hade bråttom då han ska möta ogge halv.

Hör hur han håller på därute & fixar, tänkte att jag inte ska störa han när han har bråttom..

Hör hur han stänger dörren & låser & tappar nycklar osv.. Sen låses dörren upp igen & han springer in till mig & lillgrodan ..
& pussar oss hejdå..
Så då frågar jag "har du inte bråttom ? Vad glömde du?"
Han svarar "jo det har jag! Glömde ju pussa hejdå på er.."

Ååååååh , smälter ❤❤❤❤ fina storprinsen har bråttom, men aldrig för bråttom för att visa sin kärlek till oss.,
Hur lyckades jag fånga världens bästa kille & hur kunde jag få ett sånthär lyckligt liv?! ❤❤❤❤

Ibland är man rädd för att något ska hända när man är såhär lycklig, men psykologen säger att det är normalt att känna så, lycka & sorg ligger så nära varandra till hands.. Samma sak med livet & döden. Allt är så skört..

Jag är iallafall evigt tacksam för min stora & lilla familj & alla älskade runt omkring mig ❤❤❤

/ sanera


Grinigt

Idag skulle vi iväg & äta brunch men ovädret fick oss att ångra det! Ville inte gå ut med min bebis när det blixtrade & åskade.. Regnet vräkte ner.

Och så har bebis varit grinig inatt, så mamman & pappan var griniga på varandra.. Tur att mamman kunde följa liveuppdateringen kring bröllopet inatt.. Kunde somna ordentligt vid halv 6 när alla hade lämnat slottet & festen var över ;) vad fina dom var & nu gillar jag Madde & Chris hehe.


Albin har varit lite grinig hela dagen & är det nu med .. Knappt sovit så mycket så han är väl övertrött... Det kommer bli en låååååååång natt..

/ sanera


Vänja sig

Klockan 4 blev jag väckt av mitt larm som jag hade satt för att jag ska känns mig lugn med att "släppa" mat tiderna ..

Och eftersom larmet väckte mig betyder det att det har gått 5 timmar sen Albin åt., så det var första gången vi slutade med tider som han inte så till själv.. Fick ångest när jag vaknade av larmet & inte av Albin, men bm sa att jag ska göra såhär.. Svårt att vänja mig bara haha.

Men hsn hade väldigt svårt stt komma till ro & äts direkt , hsn var nog över hungrig..

Är rädd att han ej blir mätt, haha fast jag vet att Han är det efter 1 timmes amning..

Inatt när jag skulle sova så hör jag världens hjärtskärande skrik.. Rusar ut till Albin & Micke, det var Albin som skrek rätt ut när han sov, måste drömt världens mardröm :( skriket lät så hemskt.. Sen hade jag svårt stt somna :(

Skönt att få sova lite längre & sammanhängande, längesen sist!

/ sanera

/ sanera


En liten skrutt


Mutad

Mutningen har börjat.. Igår frågade Micke vad jag skulle ha för att han skulle få sova på soffan.. Trodde han menade en puss eller så, men han slängde in ett par skor i potten direkt..

Och å andra sidan är det inte mer än rätt, han har fått sovit 3 nätter i rad på soffan utan att jag sagt ett LJUD , men igår när det var min tur.. Jävlar vilket gnäll, haha.. & jag har 1 natt till kvar :)

Men natten har gått bra för mig & prinsen.. Han har låtit mamman få sova rätt mycket, ammade senast 3.30 & blev först väckt 6.30 men vi båda somnade om till 7.30 ..

Är svintrött, så ska sova lite till hade jag tänkt oss .. Ikväll kommer natta, Jessica & leia äntligen hit! ❤

/ sanera


Mysig dag <3


Min älskling 25 år <3

Idag har min stora prins fyllt 25 barrar! & det började vi fira redan inatt genom att han fick sova på soffan hela natten, lyx! (Sån lyx hade inte ens jag & då var Inte flubber ens född men körde bongotrumma mot min blåsa varvat med revbenen!)

Så imorse kom jag & Albin & sjöng för han! ❤ & gav presenter! Av mig fick han tre linnen/ tröjor & ett par shorts & av Albin fick han en eltandborste :) sen ska vi även ta med han på brunch på Clarion sign, super gott där! Så han var väldigt nöjd! Han fick en resa av sina bröder till Riga & pengar & en Gant klocka av sina föräldrar! & en föräldrar bok , som är superbra!

Fastställt faderskapet har vi gjort, så nu är han pappa på papper också :)

Sen bjöd jag på lunch i Globen & sen kom hans föräldrar & Simon & Rachel! Vi har ätit god middag & haft en trevlig kväll.. Märks att man är lite äldre nu hehe, när man njuter av sällskap & god mat istället för dansa hela natten & vara full!

Vi drack alkoholfri champagne istället , satt bättre än med alkohol för nu minns jag allt ;)

Inatt ligger lillgrodan på pappans sida, skönt.. Imorn 11.30 ska jag & syster på ansiktsbehandling , ska bli mys!! ❤

/ sanera


Mamma fick skatteåterbäringen idag

Så då passade jag på att handla lite fina kläder till min lilla prins! Vi ska ju på dop på lördag & sen så har vi ju nu fixat midsommar outfiten! :) MEN alla "fin" kläder är ifrån strl 62-68 så det är väldiiiiiigt stort, men det får gå! Hehe :)

Handlade även en kjol & klänning till mig, så nu har jag 5 plagg att röra mig med, skönt haha :)

Sen resten av pengarna ska gå till att betala alla mina skulder hehe, en JÄVLA massa!


/ sanera


Skön dag

Idag har Albin inte låtit mamma göra så mycket, skrikit så fort jag la ner han.. Hann dock slå in mickes presenter, men annars var det bara att ha han på armen ❤

När jag bytte på han så fäste han blicken på djuren ovanför skötbordet & skrattade utan ljud, men det kommer snart tror jag! Stolt mamma.. Han gjorde det flera ggr :)

Sen hade vi BVC, han väger 3975 gr & 53 cm! Min stora kille ❤ växt 300 gr på 2 veckor, följer kurvan perfekt!

Ska sluta väcka honom gör mat nu , känns läskigt! Men bm sa att jag kunde ställa ett larm på natten så det kändes bättre för mig :) haha, kontroll mamman..

Sen så kom världens bästa bff & gudmor förbi & så promenerade vi!! Längtar tills augusti, då har vi henne lite närmre ❤❤❤ supermys var det!

Imorn blir Micke 25 år! Så ska snart baka morotskaka & kakor som han har beställt :) Imorn kommer även hans familj över med middag & vi bjuder på fika :)

Kl 14 imorn ska vi till kommunen & fastställa faderskapet..
Tydligen om man inte är gifta & faderskapet inte är fastställt & tex om mamman dör vid förlossningen går vårdnaden över till mammans släktingar tills man har tagit blodprov & fastställt det.. Läskigt :o men jag överlevde! :)

/ sanera


Såhär kan jag spendera resten av mitt liv ❤


Mys dag med mormor/ mamma <3

Inatt fick jag & Micke lägga oss tillsammans för första gången på läääääänge! Micke brukar ha Albin tills han somnar så tar jag passet efter det sen, men inatt somnade han alltså innan oss.. Lite gnäll, men fick han att somna om!

Sen imorse så ammade jag han i över 1 & halv timme, ville inte sova .. Bara gnällde , tillslut somnade både han & jag i sängen. :)

Sen ringde mamma & var utanför med nyrakade ozzy! Så fin han är , nöjd kille! <3

Sen gick vi en låååångpromenad & fikade på ett café .. Kollade hus & pratade & myste,. Det var så mysigt att få vara med mamma , bara vi tre ❤ har Inte fått ha mamma för mig själv sen förlossningen! Blir lite så när man flyttat hemifrån & skaffat barn .. Hemma kom mamma alltid ner & myste i min säng & så.. Iallafall supermysig dag!

Sen körde mamma en mormor ;) började städa här hemma , haha skönt! Så jag fortsatte när hon gick, rensade ut TVÅ påsar med mat... Usch!

Men jag hann Inte mer ön så för sen ruttnade Albin på att ligga i babygymmet, så fort han var hos mig blev han lugn., han har nog ont i magen.. Blir bättre när jag bumpar han över rumpan.. Är nog alla ersättning från i fredags & igår! Vi var på Grönan hela dagen igår! Så idag var vi helt slut..

Nu ligger han & sover här på mitt bröst, väldigt mammig sen mormor gick, men det får man gärna va för mig! :)

Ligger i soffan & väntar på att Micke ska bli klar med kycklingsalladen..

Jag trodde innan min lilla bebis kom att nu skulle jag ha all tid i världen som mamma ledig, laga mat & städa & fixa .. Men icke, jag hinner inte annat än att amma, byta blöja osv.. Hinner knappt äta själv, slänger i mig frukost & sen blir nästa mål när Micke kommer hem, ibland en macka eller en glass .,

Men jag klagar inte!! Är så lycklig att få ta hand om min lille prins ❤❤❤❤

Snart kommer gudfar & Jennifer & Jakob förbi!
& imorn ska vi träffa älskade gudmor ❤❤❤ mys!!!

/ sanera


Ångest

Jag har fått någon sjuk ångest, jag får riktig dödsångest ibland .. Eller ofta. Det är så jävla jobbigt.. Kommer garanterat få ett magsår av detta, oroar mig hela tiden..

Först i 9 månader går man & oroar sig & livrädd att någon ska slå en i magen , man vill bara att bebis ska komma ut så man kan ha koll..tillslut har man kommit till sista månaden då är man livrädd att barnet ska vara döttfött.. Blir inte bättre av att ens bebis inte ger några livstecken när den kommer ut så man tror att den är död i flera minuter. När ska den trauman försvinna?

Sen när bebis är här så vill man bara stoppa in han igen.. Nä, men fy.. Nu är jag så rädd att något ska hända, att han slutar andas.. Varför finns det ingen garanti att allt kommer gå bra?! Denna ångest & oro kan ju aldrig vara bra för någon... Åh.. Detta är ju ibland fruktansvärt , tänk om något skulle hända min prins.. Fyfan , nä ..

Så det är såhär mina föräldrar har känt i 23 år? Varför varnade dom mig inte...?

/ sanera


Min lilla familj, mina killar <3


Prinsen en månad ❤

Ligger & ammar min fina kille.. Mitt i allt så bara släpper han tutten & ler mot sin mor. Inte en gång , utan tre.. Åh smälter. Dog lite inombords, jag har världens finaste son ❤❤❤


Som blir 1 månad idag!! Tiden går så snabbt.. Min älskling, så mycket kärlek till den lilla killen ❤❤
När han kollar på mig med sina blåa fina ögon.. Då fattar man vad livet är till för, det största man kan bli här i världen är att bli förälder .. Att bli mamma ❤
Allt är värt det tusen ggr om för min lilla prins ❤❤

Igår lämnade jag honom för första gången i flera timmar, ångest! Har jag lärt mig något så är det att : aldrig aldrig aldrig aldrig lämna honom igen. Haha. Men fy vad jobbigt det var ..

/ sanera


RSS 2.0