stoppa mig

helt förvirrad.
Jag förstår ingeting, men samtidigt känns det som att jag förstår allt. och det skrämmer mig. hur gör jag? vad gör jag? VAFAN är det som händer? varför i helvete räddar ingen mig? oss?

jag gör som vill alla gör , som jag har lärt mig; ignorerar problemen & skjuter dom in under längst ner någonstans. men när det inte går längre då? när allt bara bubblar upp hela tiden? jag vill fortsätta blunda, men jag håller på att bli galen här.

det här är fan sinnessjukt. & jag vill inte vara med. jag vill bara vara. fan. allt går så snabbt. jag vill inte.

säger jag det högt till DIG så är det sant. och det får det fan inte vara.

/ sanera

redan juli?

Började jobba 10e juni. Dom körde med ett skönt 13 timmars pass, slutade 23,30 & började 11,45 dagen efter så det var ju riktigt SKÖNT. jag var helt JÄVLA död.

efter några dagar sa en kille till mig när jag sa att jag skulle träffa en kompis, "din vanliga kompis eller från grönan?"
 
jag: HAHAHAHAHAH.. vaaaaaa?.. har man inget liv här eller?"
han: du kommer märka vad jag menar..

och jag fattar nu. man har fan inget liv, haha. jag sa till han härom dagen "ska träffa mina vanliga kompisar i helgen" ..
 min pojkvän känner sig nedprioterad. och min syster & B var det tusen år sen jag träffade dom känns det som .. men jag har lärt känna så jävla roliga människor och var det inte för dom hade detta jobb SUGIT.

jobbar & jobbar & jobbar. ledig 2 dagar på rad. sen jobbar typ 7 dagar på rad. minsta arbetspass: 7 timmar.

men jag klagar inte, har jävligt roligt! och blir man vän med rastavlösarna får man alltid extra rast ;)

snart kommer min fisi hit, vi ska äta middag ihop, saknat min hjärtunge! hon flyttar hit idag, (vi bor hos micke, hans föräldrar är bortresta..) & nästa onsdag flyttar en annan sötnos hit i några dagar, kitty! ska bli så myyys.

och sen ikväll ska jag på Harry Potter maraton och dricka häxblandning. med gröna lunds vännerna (haha).

och  moster kommer snart också. i fredags var jag, anna & micke på skansen. SÅ MYSIGT. älskar alla dessa mysiga dagar. man njuter verkligen när man är ledig. igår var jag, pappa, syster & mice på vingåkers outlet, myyys. hittade lite roliga kläder & väska (a)..

imorn öppnar jag korven. själv. för första gången. jag kommer få slåss med 2 fristöser & en oljetunna som jag ALDRIG får upp..

sådääääär, nu kanske folk slutar klaga i månad till :) på uppdateringen i denna blogg alltså.

/ sanera


RSS 2.0