idag

imorse väcktes jag av hans röst & att täcket försvann efter ett tag..
han: sandra du måste upp nu!
jag: mm... snartttttttt
han: nu.... stäng av alarmet..!
jag: mm.. *stänger inte av det*
han:  SANDRA ! * täcket åker bort* UPP!
jag: men jaaa!
han: på hedersord! sa så till han inatt att han var tvungen att väcka mig på hedersord..
jag: pussa mig så går jag upp..!
han: *pussar* så *knuff*
hahahaha. lätt att gå upp när han får ligga kvar i 3 timmar.. morr!


efter skolan åkte jag till mormor en stund, efter det mötte jag upp sandra i farsta & vi pratade & kollade runt dock utan lycka på jakt efter en studentklänning..
sen åkte sandra iväg & bini kom till farsta & så fikade vi. <3

imorn är det valborg & såhär ser den hittills ut:
- lektion 12.15- 14.00 (?)
- mösspåtagning 14.00-14.30
- ollan efter mösspåtagningen
- efter ollan hem till micke med sandra & grilla & festa till lite.

för tillfället är planerna så. men dom kan ju snabbt ändras.

& just nu har jag ont i magen. & jag vill bara spy på allt.! jävla mycket just nu.

/ sanera

hihioh

han ligger i min säng & kollar fotbollen, så jag sitter här & kollar bloggar. så ville jag ha hans uppmärksamhet (vilket inte är så lätt eftersom han låter exakt som min pappa & är HELT inne i matchen) tillslut kommer jag på det:
jag: brukar du läsa blondinbellas blogg?
han: pppppppf hahahahahahahahahahahahahah hör man från sängen. nja fikus varning på den va i såna fall?
jag: men du kollar ju gossip girl
...

& nu sitter han klistrad framför tv:n igen. nu ska jag pluggggggga!

/ sanera

no

så slog allt precis till. jag vill fan bara dö. och inte kunde jag ringa dig heller, för du skulle inte svara för att du såg att det var jag som ringde. </3

/ sanera


LOVE

det gör så ont när en man älskar så mycket mår dåligt. när man inte kan göra något. när inte ens de mest värdefulla ord hjälper. då gör det så ont. att veta när personen skrattar & skojar egentligen bara vill ligga ner & dö. det är en fasad. man fyller 19 & så tror alla att man är vuxen & tål sanningen, att nu behöver man minsann inte "finslipa" sanningen. fast det gör så ont att veta hur illa det är . att man låter sig själv må så. jag vill bara göra allt bra. det är bra ett tag, när det är dåligt så är det så jävla dåligt. nerver ending story säger du. men det behöver inte vara så. man kan ändras om man vill. jag kommer hålla din hand för evigt. då du behöver du det som mest. och släppa din hand kommer jag aldrig göra. att veta att du gör allt för att du inte orkar må mer dåligt, . men vilket är bäst, att må dåligt under en tid eller hela tiden då & då?
jag älskar dig. jag vill att du ska skratta för att du tycker livet är bra.

om ändå kramar & tårar hjälpte. men det blir bra. för det måste det ju bli. bara en fråga om när.

/ sanera


klant

som sagt fest igår med frida. ute i skogen typ (gudö) träffade denize där av alla ställen! sen ställde jag upp för frida. sötnos. sen blev jag full typ. sen åkte jag till liljeholmen utan batteri på mobilen. där var alla fulla & glada. förutom rasmus som var as lack. sen åkte jag & micke hem. sov. imorse gjorde han frukost medans jag duschade. kommer ur duschen. han: jag vill ha en riktig kram. jag: men då tappar jag handduken. han: jag vet. jag: as garv ..

sen skulle vi äta frukosten på balkongen. så han tar sina 3 mackor, en oboymugg, 2 glas & ett juicepaket. haha jag garvar & frågar "ska jag ta ngt?" exakt då han tappar allt. & jag? självklart asgarvar jag medans han muttrar över hans mackor på golvet & oboy överallt. han" fan jag tänkte exakt säga: man har ju serveringsskills efter igår & så tappar jag allt.." jag : HAHAHAH., han ger sig inte. så efter han har tagit upp allt igen, så gör han samma sak igen,. och självklart händer samma sak igen. & självklart skrattar jag tills tårarna rinner. han" det är tur att jag kan glädja ngn iaf..."

typ så. jobbat har jag gjort också. till 23. fyfan blääääääääää. imorn med. vill inte. just nu är jag arg. bögungen har inget tidsbegrepp. nada. precis som mig.

/ sanera


fredag

hela dagen har spenderats med friiida. shoppat, ätit, tagit bort naglarna. hann även med det mest otroliga (haha illa) legat i solen lääänge. satt på fåtöljen vid slussen. määätta. vad ska vi göra nu? jag sa att inte festa var ett alternativ. sen fick hon ett sms som jag inte kunde tacka nej till. så nu är det party on mina vänner. hihioh.
somebody gets lucky tonight mohahaha.

/ sanera

sooooooool

började 8,30 & sen dess till nu har min mobil beslagtagits av louise. som har skickat alla sms. hur slutatde detta då? hm , det lovades phonesex & att jag skulle sova över inatt osv. = fel. hahaha. snart är det PAYBACK!!!!!!!!!!!!!!!!

snart ska jag & frida ut i solen. hihioh. 

 / sanera


sol

har fått in musik på min nya mp3 nu, yäääj! laddade 10 timmar inatt så nu var den redo hihi!
igår låg vi i sängen läääääääänge, sen blev det lång promenad på långholmen & satt på ett berg så fort solen tittade fram. sen efter ett lååångt tag kom vi överns om att äta köttbullar & makaroner till middag. & var tvunga att handla godis så vi kunde kolla gossip girl 3e gången gilt (hahhaha) då gick det bra. tills vi kom på att äta halva godisen & ge varandra den andra halvan. en persikogodis, var jag helt säker på så jag bet tag.. & då skriker han: aaaj, ta en bit av min läpp gör du det! hööhöhöh..

killarna när v var påväg till bromma. hihihioh. rasmus i mina brillor..hahaha.

sen sov vi efter ha kollat 30e november (alla rassefilmer här du, ..)
'vaknade imorse av ett sms att vi var lediga idag! LYCKA. så idag har vi suttit på hans balkong i solen hela dagen! sen började vi dricka sprit & köra drickspel.. haha. bränt sönder min axel ! :( .. 
sen har jag varit  på promenad med katti :) imorn är det sandra & frida dag , HELA fucking dagen. längtat som in i jävla helvete. blir gamla stan & äta glass & snacka skit & göra vad vi vill för att citera frida :D imorn blir de ju fint väder hihioh, & stackarn ska jobba heela dagen. ( mohaha) liiite synd om han . kanske.

om det är såhär du vill ha det. så kan jag väl inte göra så mycket. faktiskt så är jag trött på att bråka med folk hela tiden (tro det eller ej!!) då jag har accepterat vissa situationer nu. vi har uppenbarligen ett problem. ett som du uppenbraligen inte vill lösa (?). förlåt men jag orkar inte med det här nu. du vet att jag älskar dig & inte vill dig annat än väl, tror du ngt annat så är det tvär fel & det borde du veta. min mage & hjärna går på högvarv varje dag för att det är såhär & jag vill inte ha det så. för övrigt är det du som sysslar med payback eller liknande nu (?) hade jag velat så  hade jag gjort det här  nu. finns otroligt mycket jag kan säga & sen bara säga att jag inte orkar förklara. men jag gör det ej för jag vet att du skulle bli så jävla ledsen.

/ sanera

behövde bara säga det

jag har tydligen blivit en sån person som jag hatar. jag visste inte det, men nu vet jag. personen som aldrig träffar mig längre, hon vet. varför? nä det orkar man inte säga , men man orkar få mig att må dåligt. man orkar vara den som stöttat hela tiden & sen ba som en käftsmäll bara säger så. jag fattar verkligen inget alls. men aja, vill du ha det såhär så visst. måstebara säga att det är otroligt omoget. väx upp? om du har ett probelm, säg det så vi kan lösa det istället för att du vill vara min "ovän"? haha.. ajaa. men det är väl för att det går bra för dig nu, som du inte behöver det så då kan du bråka med mig lite (?) jag har ingen aning, gissar vilt. det är bara du som tycker att jag har förändrats . du som knappt träffar mig längre. jag behövde bara säga det. hoppas även du växer upp , så jag slipper gå runt & ha ont i magen.


btw, har min mp3! blev en jääävla tur till bromma med micke & rasmus ! mer om det sen neeeerds. nu ska jag hem till en vän!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
derbyt , 3-1. mohaha. lycka. trots att man fick ett jävla sms 2 min innan matchstart.
/ sanera

eh?

Kärlek
Kärleken betyder mer än något annat för dig just nu. Du är passionerat förälskad, eller blir det snart.

mitt horoskop. vafan hände? det brukar ju alltid stämma! är inte ens i närheten av det som står ovanför. tyvärr..

/ sanera

DERBY IKVÄLL

igår åkte vi till (äckel skit f*tt) bromma för att handla min jävla mp3 jävel. går av bussen mitt i ingenstans men som tur var hade han vart smart & tagit kort på kartan & hade vg i oreintering så jag följde bara efter & klagade på att det blåste :) efter ett taaag så hittade vi till onoff... allt rullade förvånadsvärt bra, tills vi kommer till kassan..... mitt presentkort funkade inte (!!!!) hon kunde endast fixa det på en vardag då huvud(äckel) kontoret har öppet. så vi får åka dit imorn igen. fast då tar vi bilen. haha & han litar på att jag ska läsa en karta......... hahahha. han tror på att jag är otursförföljd, för vi kom fram till att det bara kan hända mig.

sen på kvällen blev det tacos med tända ljus (haha) det var ju hm. mys ;) sen kollade vi på nattbuss 807. sen undrade jag om Gud har satt mig på pröving eller så.. tror det iaf. börjar bli riktigt illa nu...! sen råkade jag knäa honom (igen) så han var tvungen att andas sa han (= ligga minst 10 meter ifrån mig) men han försökte hugga av min arm i hissen & sedan  dunkade han mitt huvud i hissväggen. hahahahahahha. aggressioner? nääääääää


imorse gjorde han frukost till mig medans jag sprang runt & gjorde allt & ingeting.

ikväll är det derby. Bajen- dif. smäääääääääääller (på PLAN) hoppas jag.!

/ sanera

grattis världens bästa

Grattis till världens bästa & snällaste mormor som blir 74 år idag!!!!!!!!! <3 <3

hann knappt komma hem till han igår kväll innan magvärken satte igång igen. värre än på dagen. låg ner på sängen & skrek att jag skulle , blandat med att jag ville hem & hans svar var bara: nä, jag släpper inte iväg dig nu. trodde helt seriöst att jag skulle spy så han hämtade en spyhink åt mig, då kved jag fram att jag inte kunde spy inför han för då skulle jag dö & då sa han : det rör mig inte ett dugg, jag kan gå ut ur rummet om du vill. så länge du inte spyr på mig bara.
jag: men nu får jag ju panik om jag gör det!
han: men jag menade bara att det kanske inte är så fräscht!


haha den sötaste..!

kvar där blev jag & har aldrig känt mig så ynklig i hela mitt liv. värsta smärtorna i mitt liv. FYFAN. så halv sov medans han låg & skrattade till madagaskar 2 & jag kved fram ett : heheheheheeee.. då & då. tillslut somnade & vaknade 10 & värken hade släppt & jag hade inte spytt!. under dagen höll vi båda på att stoppa fötterna i den jävla spyhinken, hehe... 
 då blev de planer till bromma för att köpa min jävla mp3-jävel. men han överskattade oss, vi hann ej innan jag skulle på teater 16. så det blev en promenad runt söder & satt på en brygga vid vattnet i solen..

teater , peter pan. riktigt bra! sen bjöd jag syster på middag & nu sitter jag här & väntar på att han ska sluta jobba så vi kan ta tåget hem till han.. badat har jag precis gjort också..!

/ sanera

sysselsättning

min tanke var att kolla upp vad jag ville göra med mitt liv efter skolan (typ) men så helt plötsligt kom jag på mig själv med att sitta & leta skor. så fort lönen kommer blir jag ca 800 :- fattigare & inte ett dugg smartare ang vad som händer efter studenten. men iallafall, då har jag ju 2 snygga skor att visa upp mig i & göra succé om sommarnätterna! hiihoh, det gäller att tänka steget längre. mohahahaha.

går ej att få in bildjäveln på skorna, så for lov att länka:
http://dinsko.se/Dam/Modeller/Sandaletter.aspx?art=244904

http://dinsko.se/Dam/Modeller/Sandaler.aspx?art=244955

middag hos susku. sen över till han den där, ni vet. lilla sötnos . ;) hihihoh

/ sanera


äntligen fredag

min mage - aj. aj. aj. aj.

igår blev det greys. & sitta & kolla ut över vattnet vid hans lägenhet så finns det en bänk med utsikt över hela stockholm. fint på kvällen. där satt jag & han låg i mitt knä & jag delade med mig av mina hotellkunskaper & mina spökupplevelser. han skrattade & jag blev arg. sen så öppnades dörren av sig själv & då trodde han på mig. lite.

imorse kom jag knappt upp. så han fick dra upp mig & ta bort täcket.. tvingade iväg mig till skolan medans han fick ligga kvar.. elaking...! mohahaha.

för övrigt , fint väder idag. en typisk sådan dag (läs alla dagar) som jag njuter av att allt går åt helvete för alla runt omkring mig :) härlig känsla det där. mohahahahah. nä, men det känns ju faktiskt lite bättre då. eller mycket? haha, ibland låter jag mer elak än vad jag faktiskt är. man är ju inte mer än människa, eller?

hihihioh kalle anka?

/ sanera

O' BOY

kenny starfighter igår, as bra. som vanligt skriker & pratar jag när det är helt tyst .. *-) sedan blev det söderhof ett tag, elin & sandra kom & joinade oss .. sen blev det hemgång till han & sen oboy i sängen :) & nu ska jag iväg till han igen för han har gårdagens grey's på datan åt mig nu ;) 

idag är det helsingborg - bajen, började för 4 min sen.. uppdatering via sms idag!

/ sanera

pain

ibland vill jag bara skrika. & gråta. få slut på smärtan. det gör så jävla ont. jag vill ju bara att du ska förstå. att det ska vara som förut. du har alltid lyssnat på mig. nu lyssnar du, men du hör inte. jag säger saker som ingen annan vet & du ger mig inte ens en reaktion. om du ändå visste på riktigt.  om du ändå ville lyssna på riktigt. jag blir så ledsen. jag kan inte sluta tänka på att det kommer aldrig bli som det var. jag vill bara ha tillbaka dig. är det för mycket begärt? det känns som att du inte bryr dig längre. jag har pratat med dig 1000 gånger & du säger att vi ska prata, att allt ska bli bättre. det blir det. i några dagar. sen blir du dig igen. jag vill bara att du ska lyssna & bry dig.. finns ingen annan som förstår mig som du. & du bryr dig inte ens om det längre. det gör att mit hjärta går sönder i 1000 bitar. det gör så jävla ont. när ska du förstå? så ont gör det. ibland orkar jag inte ens tänka framåt. jag vet inte vad jag har gjort för att du ska bli såhär mot mig.  jag saknar riktiga dig. & oss.

/ sanera

trötter

tröötttt.. ovanligt? nej. inte många timmars sömn inatt (ska dock strax ta igen det)  var inte lätt att gå upp imorse med ett jävla element liggandes iu sängen, haha. så det var han som gick först. så sa han: gå upp. lägg dig inte igen. gjorde tvärtom & tvär försov mig..
inatt när vi skulle sova så lackade jag lite ( läs otroligt jävla as mycket) på kuddarna så jag slår allt vad jag har på dom en stund tills han säger "aj, det där gjorde ont" & jag fattar inget alls.. då säger han " det hårda du slog på var min arm...." jag " varför sa du inget?!" & as garvar. & garvar & garvar. sådär mycket så emmi jämt måste säga åt mig att komma ihåg att andas , fast inatt fick han säga åt mig.. haha för innan det har jag hållt på att peta ut hans öga med min nagel & innan det råkade jag knäa honom när jag skulle hoppa ur sängen. hahahahahaha, där låg jag & tårana sprutade.. han säger med sin röst " men guuuuummman då" & då garvar jag ännu mer, för jag brukar jämt härma honom när han säger så.. hahahhaaaaahaha. kul var det.



ikväll blir det kenny starfighter & sen tydligen söderhof ett tag. men nu blir det framförallt - soooooooova.
boliboli! HIIIHOHOH.

/ sanera

AJ!

grym mensvärk. jag kommer misshandla sönder ppillerna inom kort. fyfan. j.ä.v.l.a h.e.l.v.e.t.e.! det blir inte bättre. aj. trött. sovsällskap påväg hit. min mage. aaaaaaaaaaaj. skola 8 imorn. blääääääääääääääääääääääääääääää.

aj. spyr strax. nu ska jag tycka synd om mig & alla kvinnor med mensvärk.
jag hatar killar just nu. ett brutet näsben är inget jämfört med vår mensvärk alldels för ofta i månaden,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



/ sanera

detaljer

jag lever. och ja ni ska få en uppdatering (era jävlar)

lördag:
jag & sandra drog till rasmus där resten av gänget var.. efter ett tag skulle jag, jonas & micke skjutsa hem sandra & då drog vi in till sandra ett tag. hahaha & dom (läs micke ) var helt fascinerade av elbosses bar. helt seriöst så har nog fortfarande inte återhämtat sig (haha) efter det drog jag , micke & jonas tillbaka till rasmus, kommer in där & där sitter rasmus & spelar gitarr medans oskar sjunger. hahaha. det var så jävla kul & sen började jävla planer att smidas, haha och jag började bli lite rädd när dom började med "ääh sittta i fängelset är inte så farligt, fyfan vad tufft! jag spöar på dig varje dag rasmus så dom inte tror att jag är värsta mesen!"  sen fick jag damp pga av alla jävla pussar & råkade skrika på stackarn... sen blev det taxi hem till mig & han upp 9 & jobba.

söndag:
hemma premiär. jävla helevte förlorade. dampade loss i mc donalds kön på några killar, stackars syster får jämt stå ut med mina utbrott.. dock är hon , då jag helt har ärvt mitt pappas såna där utbrott.. sen blev det hem till vännen & kolla film, "the strangers"  dålig var den ;p somnade.

måndag:
vaknade upp & såg att det var ej sol. vi som skulle till tanto, & efter ett tag fick jag med mig sandra. jag & micke som bara hade några minuter att gå från han till parken kom nästan sist ;D haha.. det var iaf jag, micke, anders, rasmus, mackan & sandra. sen kom även henke & hans flickvän & hennes kompis. sen kom elin & efter ett tag nettan,.  där satt dom & drack öl medans jag upp med spritflaskan, hahaha. rasmus: "alkis sandra!"   så där satt vi på dagen i typ 4 timmar & drack & hade det mys :)  ingen hade käkat ngt på hela dagen. as full blev jag ( & dom andra)  mohaha.  sen blev det piiiiizzza. & sen sitta vid en bänk vid vattnet & nyktra till. sen hem till han & kolla film. somnade innan 1! shit maaan. vaknade typ vid 12. rekord av oss. haha.. sen så drog jag hem & här sitter jag & inser att lovet är tvär slut ..!

imorn blir det nog bio. kenny starfighter.!

/ sanera

påskafton

trött som satan. helt sluuut. jobbat dag. sovit ca 2 timmar. klockan 02.00 kom det nattligt sovsällskap till mig. full. haha, varm som in i helvete & snarkade som en jude. & jag? låg & vred mig som fan. payback time tonight, då han börjar som jag gjorde idag ;)

orkar egentligen inte festa men eftersom det stackars bakistrollet gick till systemet åt mig & sandra så är man nog illa tvungen. hemma premiär imorn! *längtat*

har ätit middag, duschat & letat påskägg nu! hiihoh. gjorde ett påskägg till mams också, snääääll idag. mohahah

glad påsk era töntar ;D



en sur liten påskkärring! sötnooos.

/ sanera

fredag

det här lovet har inte blivit så mycket av ett "supar" lov.. natta är besviken. sooooorrry! vi tar igen det med alla skivor på vardagarna, va?!

sooolen skinner, min mobil är död, jag är död efter har legat & pratat i telen i typ 3 timmar inatt.. hiihihoh. jobba ikväll. & imorn dag.  nu mp3 med frida!

/ sanera

Because

      Because the night belongs to lovers
 Because the night belongs to lust
Because the night belongs to us


/ sanera


update geeks

lov. & det har firats med sandra! orkar typ inte uppdatera, i lördags var iaf as kul! HAHAH! sandra ramlade hela tiden, ur taxin & allt.  http://macens.blogg.se/2009/april/utkast-halla-antligen.html läs & dö av garv ;)

söndag. minns ej vad vi gjorde. tror jag sov hos en vän.

måndag. hm var det då jag ringde & skrek på sandra? haha.. slutade med att det blev "ballar av stål"

tisdag. fridays i solen med en margarita & sandra , micke , anders & anton. sen på kvällen blev det bio, "män som hatar kvinnor" & sen hem till en vän & kolla "yes man" hahah sjukt rolig.

onsdag (igår) utgång. seeeg som vanligt. haha. drog runt över halva stan. "hem". & nu har jag påskat halva dagen med syyster. min lilla sötnos. http://macens.blogg.se/2009/april/nykoping-och-fest.html  för en mer ingående berättelse ;)

hiihoh. alltså lovet har tillbringats med sandra & några vänner (; imorn jobbar jag tyvärr SYND då sandra e ensam hemma!!!!!!!!!! jobbar dag på löradg också!  DET SUGER! säga upp sig????????? (a)

världens snyggaste sandror :)


ska ju bli rik, bartender i killarns bar ;D mohahahaha..

det är jobbigt att vara så bra ibland :) mohahahaha

/ sanera


morr

känns som att jag ska stanna hemma idag. totalt otaggad. irriterad. säger åt mig att bestämma vart vi ska , sen så är allt jag säger fel men man kan inte ge förslag på var man vill?

aja sandra är bra. tvingade henne att vara klar 19, & hon var på fridays & drack drinkar. mohaha. förfest i hammarby sjöstad iaf. sen vet jag inte vart vi ska & jag bryr mig inte längre. jag är arg. har lust att säga dumma saker. fint väder iaf.

/ sanera

hm

det är som en drog. kan.inte.sluta.nu. bitchy är i farten. elakingen. jag vet i huvudet att jag ska vara snäll, men sen tar fingrarna över smsandet & så råkar det bara bli sådär.
jag vet. jag förstör för mig själv. men. jag behöver min respons. (läs jag vill ha min vilja igenom & han ska få lida lite) & det ahr ju skett nu, så då vill jag ha mer. men jag vet inte vad. jag vet bara att det sitter en person nu & tycker jag är en stor bitch. mohaha. allt är som det ska va då. sanera är påväg att förstöra. igen. som alltid. hm.

jag hatar allt.

/ sanera

maaaaaaaaaaaaaaaad girl

fyfan vilken dag på jobbet! datan har strulat som faaan. aja, hemma nu.

katti var ju orolig om imorn då jag har en tendes att bli as lack på fyllan & framförallt på killar, försvarsgrej (kallar hon det) & vi har mååånga psykologsessioner kvar ;D haha iaf, gumman. du behöver inte oroa dig, har redan börjat lacka nu som fan. inte bra. aggressionerna är större än förr lovar.

okej nu skäms jag. LITE. fan. jag är inte bra på det här. katti var fan är du när jag behöver dig? ;)


 

Friida säger (00:15):

o e han dum så hatar vi honom

e han snäll så kanske vi förlåter honom


hon är bäst den tjejen.

/ sanera


VÅR!!!!!!!!!!!!!!

blev ingen skiva igår.. tyvärr. kusin hade feber, stackarn gick hem från sin egen skiva :(

skola idag, efter inte många timmars sömn.. <3 kom hem & sov ett tag.. nu blir det jobb. som vanligt är jag otroligt stressad när jag nu kollade klockan. och som vanligt är jag inte ETT dugg redo. sitter i pjamas.. hihihioh. vååååår, äntligen! känns som sommar ju! så här sitter jag & ler för mig själv trots att jag är as sen :) hihihihioh

snart är det äntliiiiiiiiiigen lördag, som jag har längtat! hiihih. (a) sötnosssss.... imorn blir utgång debaser, med frida,josse,bini, elin, kicki & katti (emmi?)& micke & hans vänner.. hihioh.


:)

 

Elin säger (15:56):

haha aaw (helt sjukt att höra sånt från dig men skitgulligt!!)

Sanera; do it säger (16:01):

HAHAHAHAH

jag ska börja hålla käften!


/ sanera

GRATTIS MALIN!

GRATTIS MALIN TILL KÖRKORTET!!!!!! nu börjar man verkligen bli stressad, tjejen fyllde lixom år i december & har körkort reeedan! ;D

skola idag, sen stan med fraaajda! lämnade tillbaka mina converse idag för att dom var förstora :( så jakten fortsatte hela dageeeeen efter ett par, fanns ingenstans i min strl! INGENSTANS! tillslut, siiiiista affären jag kom på fanns dom! så det blev vanliga vita, inte dom helvita.. me haaaappy


miiiiiiiina!

frågan är, skiva ikväll? orkar man? hm... det är frågan!

/ sanera

dumma förkylning

fööööööööööörkyld !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MORRR NÄR GER DEN SIG?! sitter & sjunger till carola nu iaf... ihihioh. "ååååh mickey att du inte fattar vad du får" hahaah. smsandet med mobilen tar väl 100 gånger långsamare men 1000 ggr roligare ;) dock lider min sms tumme :( ..

idag har jag vart i farsta med slemmi, handlade äntligen mina första converse, dock är dom nog förstora kändes det som nu när jag prövade dom :( .. imorn har min kusin skiva, går nog tyvärr inte, vill..... :( ÅH VAD JAG HATAR ATT VARA SJUK! & om jag fortf inte mår bra på lördag så går jag ut ändå :) mohahah. den andra tatueringen skulle ju göras nu om jag var frisk.. får vänta tills i början på maj ...
hostar som en liten skit gör jag också.. uisch blääääääääääääääääääääääääää.!!!!!!!!!!

mamma är som ett barn.
imorse:
mamma: glömde sjukanmäla dig..
jag: mm *vet att hon ljuger & vill somna om!*
mamma: gör du det då?
jag: mmmmmmmm
mamma: sandra sandra SAAAAAAANDRA!
jag: *försöker att inte få mitt morgonhumör att få övertaget*
mamma: men saaaandrrraaaa.
jag: jag sover..
mamma: vad ska vi ha för tatuering då?
jag: hejdååååååååååååååååååååååååååååååååååå

tillslut gick hon då jag slutade svara :)

grey's snart!

/ sanera


RSS 2.0