<3

man vill ju bara må bra & slippa ångesten............ sandra hjälper mig med det, tack!

/ sanera

-

Älska mig mest när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det bäst. Och tro på mig, när jag inte klarar det själv.

/ sanera

saturday

sjäääääälvklart strulade mekonomen till det idag, IGEN! igår så skulle grejerna vi beställt ha kommit, men icke! & idag åker micke tidigt som FAN, när dom öppnar för att hämta det-. ja då finns det inte alls. inte någonstans,. dom hade kollat fel.. då sa jag till micke att jag önskade att jag var med! micke ba : nää inte jag, för då hade det inte funnits någon mekonomen kvar ..

men men! dom ska fixa på bilen imorn iaf.. just nu håller vi på & sätta upp min nya säng hos papi. lisen har fått min gamla, ASmys blev det i hennes rum.. :D i mitt.. gick det inte som vi tänkt :/ benen var för korta, & 30 cm ben finns tydligen inte kvar längre .. BLÄ, hatar låga sängar :( så vi sätter upp min säng provosoriskt .. tills vi kommer på hur vi ska ha det .. typiiiskt.. annars måste pappa dra om typ alla sladdar i hela lägenheten för att jag ska kunna ha sängen där jag vill, men det känns ju onödigt för han!

jaja.. blev basar idag! mys! mickes föräldrar kom förbi en stund också. sen hälsade jag, micke & mormor på lisen på donken.. :) micke var hemma idag & vårdade sjuk flickvän.. SNÄLLIS. hur fick jag världens snällaste pojkvän?

snart blir det prommis till mamma en snabbis.
naaaaaaaw nu slog pappa i armbågen.. SORRRRRRRYYY för att jag skrattade pappa! hahahaaha kan.inte.sluta.. hhhhhiiih. såg kul ut .. FÖRLÅTTTTTTTT.

tack Gud för att jag har världens snällaste pappa & pojkvän. & mormor & mamma & systrar & vänner. jag älskar min familj & mina vänner sååååååååå mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tack micke för att du tar hand om mig när min själ & hjärna vill lämna världen. love you.

/ sanera


fredagen + lördagen

oooopsie.. har glömt att uppdatera om fredagen (en vecka sen nu haha)..
iallafall
.. sandra kom över till mig & var på sitt vanliga glada humör & vägrade ta tag i mig som stod i morgonrock.. haha. tillslut gjorde hon det & jag fick på mig en vit tröja (som nu har fullt med rose fläckar, förvånade? haha vafan gör jag med glaset? ;o) borde lära mig..men icke!
så sminkade vi oss. & drack vin. & jag håller i min favvo pensel jag har fått av mina tjejer i 20 års present.. toan är stängd med massa smink på.. på NÅGOT jävla sätt så lyckas jag tappa penseln, slå till den när jag försöker fånga den & PÅ NÅGOT sätt flyger den in i toan?!?!???! sandra dör av garv, & mina hjärnceller dör, för vad gör jag?!
jo.. jag SLÄNGER upp toalocket & om ni läste noga så låg precis ALLT mitt smink där.. så allt flyger åt helvete.. & i toan ligger min pensel :( .. rengjorde den noga, men har fortf inte använt den.. & mitt smink klarade sig faktiskt!!! MIRAKEL!

sen kom pappa hem & så pratade vi med han & så blev det politik & det spårade.. haha. sen drog vi till lobby & mötte upp killarna. oskar hade fått någon inbjudan att han & 10 vänner kom in gratis så det var ju soft för en fattig kvinna som inte gjorde av med ett öre denna kväll! (tack micke & viktor!)

ganska coolt ställe, för det var liksom i gallerian & i en lokal.. & eftersom vi var ett sällskap på ca minst 13 pers så tog vi upp dansgolvet (vilket inte var så jäkla stort) så det var askul att dansa med alla, för det var ju bara folk jag kände! :D fick agera killarns flickvän när någon skum tjej dansade med dom haha.. rasmus försökte verkligen få tjej att tro att jag var hans flickvän om vi säger så.. haha.
sen så dansar viktor & har ut mitt nya vinglas & micke skriker NEEJ sankes viiiin.. & jag : NEJ MINA SKOR! viktor springer till baren & köper vin åt mig & vips så hade jag glömt det med skorna! :)

sen så står jag & dansar & ser ett ansikte jag känner igen.. aaaaaaaaaaandreeeeas!! *springer till han* & då hinner jag får syn på natta & jessica också!! snacka om glada tjejer ! shiiiit. har inte träffat de sen studenten *skäääms* blev så glaaaad! så partade med dom & pratade en massa. min pojkvän fick väldigt bra betyg av dom, WOHO!


jag & natta på vår skiva. <3 miss u

sen så börjar dimman ta över här men så börjar jag & ogmar att snacka., hahahahaha. herregud. känslosamma jävlar.. det var en massa snack allt från hur många man har legat med till att jag blev en hallick osv osv.. haha.

OCH TILLSLUT NÄR HAN BETSÄMMER SIG ATT SATSA DÅ HAN HAR VELAT GÅ I 30 MIN MEN JAG HAR FÅTT HAN ATT STANNA .. ja.. då STÅR MIN VÄN & PRATAR MED EN ANNAN MÄNNISKA . MORR! så han vände på klacken & gick. då gav jag upp. (för den natten alltså!!) så det blir nog ingen saga här. micke & de andra 2 inblanade tvingar mig att inse det.. men jag hade ju dom den kvällen. oojoj alltid triangeldrama.. hehe. menmen. ska sluta vara jobbig & ska sluta tjata. (jag lovar att försöka iaf sandra!! u know me, jag ändrar mig lika ofta du hoppar i ...... med *******.. dont kill me (a) )

sen drar vi till donken.. haha & viktor hade tydligen druckit hur MYCKEt som helst så han ligger ner på bordet.. & sandra ba:" kan inte någon bara lyfta på hans huvud & smälla ner det i bordet?"
HAHAHAHAHAH & då vaknar viktor till liv & ställer sig på sin pall & ba DET ÄR ALLTID DU SANDRA!! DU ÄR DUM osv & håller ett tal om hur dum hon är.. hahaha. dom brukar alltid ryka ihop.. när en viss man inte får som han vill.. mohahahaha.


sen vaknade jag hos micke & upp till svenska cupen. nerövst som FAN. BAJEN MÅSTE VINNA! man blir taggad när lasse snackar om att han har tryckt upp guldtröjor osv.. folk hoppade över staket för att ta sig in på matchen då biljetterna såldes slut på 25 min.. &  över 200 bengaler smugglades in osv.. träffade på en väldigt MYCKET ÄCKLIG människa. självklart halkar jag JUST då med mina gummistövlar. men det tog jag som en kvinna.. (= kunde inte sluta skratta & kliade mig med långfingret mohaha) haha,. men för att göra en lång historia kort (det är inte min bästa sida..): vi vann inte. & det suger. & jag & lisen fick iaf garva åt pappas "babbe hälsningar" med olika unga pojkar. *fnisssss*

blev en hemmakväll med svärisarna & mannen. & hemmagjord thai & idol. på bättringsvägen. nästan helt feberfri idag.!

/ sanera

sjukling :(

är så jävlaaa sjuk. haft nästan 39 graders feber. natten till onsdagen var värst.. sov hos micke, vi åkte & hämtade bilen för den skulle besiktas på onsdagen. det var då jag började bli sjuk, på natten vid halv 5 vaknade micke av att jag låg & skakade så mycket & hackade tänder. hade hög feber. men han tog hand om mig trots han skulle upp om typ 3 timmar, sötiiiiiiis! sen när jag vaknade på morgonen, var jag helt dygn sur.. BLÄÄÄÄ.. helt genomsvettig..

& igår hade jag hög feber & bara låg :( .. bläää. var så dum att jag gick till kickboxningen i måndags fast jag hade ont i halsen.. SÅ DUM! trots att jag veckan innan sagt till bini att hon INTE får träna om hon känner sig sjuk. hon sa att hon blev förvånad att jag tränade, jag blev fan själv förvånad.. & sen tydligen är det extra farligt att träna med halsont.. min chefs kompis barn har fått en hjärtsjukdom pga det.. så mia skällde ut mig & alla andra. blää. ska aldrig göra om det!

nu blire ingen vin för mig i helgen :O haha *det är ju verkligen det värsta* hhöhö
men så typiskt mig, att bli såhär sjuk.. USCH.

har kollat på "en julsaga" med anna, lisen & mamma, den var bra! :)

bilen gick inte igenom :/ de var minst 2 stöddämpare som behövde bytas, mickes bror som vi skulle köpa bilen av för 1000kr sa att om den inte gick igenom, men ville ha den ändå slapp vi betala honom.. skönt! pappa är SÅ snäll! han erbjöd sig att bidra. SNÄLLIS. sen så ringde mickes föräldrar (som var emot detta från början, för de tyckte inte att vi inte har råd, vilket vi egentligen inte har) & sa att om dom får låna den var 3e helg så betalar dom 4 st nya stöddämpare, fixar ett ställe där dom kan fixa det + hjälper till. SNÄLLT! en börda från mina axlar , för jag började inse att det inte skulle gå.. jag har liksom 200 kr kvar efter lönen att handla julklappar för :/.. så på söndag ska ugly bettan fixas. som jag kallar den. så JÄVLA ful. värst av allt: micke gillar den! hahaha..


snällaste, så lycklig att jag har dig.

hoppas jag är frisk imorn, för då skulle det bli mys med tjejerna hos katti. men är nog inte det :( IT SUCKs! men på lördag hoppas jag iaf på.. då ska jag, micke, mormor & kanske mamma & anna på basar :)

nu har iprenen sluta verka.. :( = feber........

/ sanera


rosetanten

hahaha, ni skulle sett min pappas min igår när jag kom hem från sandra igår .. haha hade intorkat rödvin på läpparna.. HAHAHA! .. hade iaf as mys med min älskling! (som alltid står ut med mig & mina hyss!! <3<3<3)

idag blev det träning med binis! sen fick hon köpa ut åt mig, då jag hade glömt mitt pass .. sen mötte jag upp pappa & peppe i farsta & pappa försökte tvinga på mig en ny mobil.. men det är ju as svårt? vad ska man ha ? htc, iphone? pappa tyckte typ en htc , men jag vill ha med tagnet bord tror jag.. aja, avstod idag! duktig.. hihioh.

just nu funderar jag på vad jag ska ha på mig! .. BAJS! väderäckel! kan inte ha mina mockaskor, fast tar nog dom ändå,dom är typ redan förstörda .. vi ska ut ikväll, jag & sandra + killarna! KUL. och imorn är jag LEDIG!! Tack bini & mamma!!!!! ni är bäst! (mest tack till bini, utan dig hade det inte gått <3) så nu blire svenska cup finalen iaf ! :D SÅ GLAD!!!!!! så jag jobbar söndag ist.. mammas enda krav var att micke måste hämta mamma 23 imorn .. hahha.. micke ba: så jag får inte dricka öl på heeela dagen? Noooop ..

nu ska man väl kasta sig i duschen , & sen så ska denna jvävla mardömm av kläder & smink fixas & hittas! BAJS. varför har man inte en snygg kropp för? rosevinet ligger på kylning! pappa & peppe kallar mig för rosetanten.. hahahahaha. SÅ GOTT.. kan dricka det som vatten! sen om det är bra eller dåligt vill jag inte bry mig om ;)

och känn ingen press älskling.. men ikväll smäller det! mohaha.. detta kommer lätt bli det BÄSTA paret efter mig & mice!!! :D hihihih *kommer bli dödad av min vän när jag möter henne*


                                                   inte för att jag skulle tacka nej till dessa.. självklart tänker jag satc tjejerna i varsin drink.. haha 

/  sanera

skit bra

vet ni vad det bästa är med att jag bara jobbar 10 timmar i veckan & sandra är arbetslös?

ATT VI FÅR DRICKA RÖDVIN NÄR VI KÄNNER FÖR't!!!!! haha.. så nu ska jag springa över till henne med ett vin med 13.5 % ojoj.. detta kan bli en rolig historia!

/ sanera


less

idag slängde vi all skit. duktiga. sen passade jag anna & ozzy! ozzy blev så glad att han pussade sönder mig , hihi.

BAAAAAAAAAJS. alltså är så trött/lesspå mitt jobb.. varje gång jag går dit så får jag ont i magen & vill inte vara där.. vet inte om det är för att jag alltid måste prata med pappa i telefonen när jag går in i butiken, vilket påminner mig om min frihet har blivit borttagen ifrån mig. ALLTSÅ PALLA, DET HAR SNART GÅTT 1 ÅR!!!!!!!!! när slutar man vara rädd?! när ska man våga gå ut själv efter kl 17 för det är mörkt då?! .. och att jag inte kan jobba kväll.. JAG KAN, men jag VÅGAR inte! SÅ JÄVLA FEG. det värsta är att ok om dom dödade mig, men nu har dom bara satt skräck i mig & gett mig en jävla rädsla & vågar inte gå själv någonstans.. jag som inte var LIKA rädd förut , jag ska ju vara den som skyddar syster när hon är ut & möta henne.. men det är tvärtom! ..

jag mår så jävla dåligt när jag går dit. men är kvar. för att jag vill inte leva HELT på någon annan. men vafan ser ingen utväg.. orkar må såhär meeeerrrrrrrrrr!!! kommer sakna mia! för hon är snäll för det mesta.. men .. jag hänger kvar vid arbetsförmedlingen pga jag hoppas dom kan hjälpa mig med att hitta ett volontär jobb.. men ska försöka hitta ett själv, ska ringa till kryckan imorgon .. jag tänker (eller vill) sluta på mitt jobb & istället ge min tid till någon/några som behöver den.. om jag får pengar från AF eller något så blir jag ju så jävla glad, men det verkar ju vara omöjligt att försörja sig i det här jävla landet? min man är inte så pigg att dra härifrån.. men jag är.

vill så GÄRNA hjälpa mina medmänniskor!!! helst skulle jag vilja hjälpa hemlösa/alkolister osv.. dom är så jävla härliga & blir så glada för så litet. tex när man bjussar på 1 spänn eller en kopp kaffe. eller gårdagens bröd. det brukar jag göra i butiken. *dont tell the boss, snållisen*

/ sanera


moooormor <3

ett litet sammanbrott igår , inget ovanligt i min värld!!
idag har jag tränat med mice & sen gick jag hem till mormor & vi rensade i hennes källare. som jag har erbjudit mig att göra i över 1 års tid,. när jag kom hem till henne så sa hon : sandrrrra, jag känner ingen lust idag ..
& det hade hon sagt redan 3 ggr innan, så jag sa : MEN då kommer du aldrig göra det !! du kommer aldrig ha lust! vi gör lite *galen*
mormor: det är bra att du ger mig en spark i ändan!

haha.. så började vi........... FYFAN. alltså jag tänkte 456600000 ggr : VAFAN I HELVETE har jag gett mig in på?! varför är jag så jävla snäll??????????????????! *ångrade mig en smula*

ni förstår inte. kläder. som hon har sparat från 50 talet (!!!) HUR MYCKET KLÄDER SOM HELST. överallt. öppnade man en påse så var det kläder, öppnade man en väska , så var det kläder.. öpnnade man en låda så var det kläder. & tidningar. det var inte det att det var mycket grejer, det värsta var när jag tog något & la i släng så i sekunden efter höll mormor i det & sa : ÅÅÅÅHHH det här är ju ÄKTA silke/linne osv.. det kan man INTE kasta!!! *brytandes på tyska* men mormor : hur ofta har du använt denna?
mormor: men den är ju så fint!! & så hittar hon något annat & ÅÅÅÅÅÅÅH DEN HÄR..

& "den här hade jag när jag var sååååå smalt.." * 345 ggr.. hon sparade byxdresser osv & saker jag inte ens får på mig.. om jag smög ner något i släng så var det som hon hade hök ögon & ba VAd kastade du??!? men mycket gick till myrorna .. "åååh den är så fint!! så synt att slänga!!! okej dååå, myrorna!! fort innan jag ångrar miggg!"

men vi fick över en hel svart sopsäck till myrorna/kryckan & över 3 svarta sopsäckar med skit ska slängas + en massa annat bråte, tex alla hennes 100 reseväskor som är trasiga.. hihi hittade såkalrt en sidenblus (a) ..
mormor var iaf jätteduktig! imorgon ska jag & peppe åka & slänga allt ... innan mormor går & plockar upp allt.. hahah

vi trodde vi var smarta med att sätta en tejpbit över lampknappen.. för den släcks typ varannan minut.. ASJOBBIGT!!!!! tillslut efter 3 timmar blev jag galen! när jag stod längst in & det var grejer ÖVERALLT.. kryckor & skit jag snubblande på .. grejer ööööverallt.. & hungrig.. haha..

vi gjorde iaf ett jättebra jobb! mormor var såå glad att jag hjälpte henne! stolt över henne.. hon säger att hon tror att hon har svårt att slänga saker pga kriget, kan stämma.. <3

MEN vi är ju inte klara! haha.. men det kommer bli lättare nu, när alla kläder är borta.. HOPPAS jag! kommer säkert hitta massa mer.. vi hittade hennes garn iaf.. :)

nää. nu ska jag börja läsa "i am ozzy" äääääntligen! pappa hade beställt den åt mig.. fört väntade jag på att den skulle komma på svenska & sen när det ÄNTLIGEN gjorde de ville jag läsa den på engelska & då hittade jag den ingenstans.. men nu ska jag läsa den på engelska .. dock är den röd istället för lila, för er som antecknar!

är helt slut, var ju hos mormor sen 14.30 tills 21.30 .. & minst 3 timmar rensade vi, resten spelade vi spel!! LOVE YOU älskade mormor!! <3


& just nu är jag så ledsen.. ingen kan byta/ta mitt pass på lördag :( har frågat ALLA:.. :'( .. så nu blir det ingen svenska cupen final för mig .. ÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAJS!!!! & förmodligen ingen utgång på fredag.. måste ju inse att man börjar bli gammal.. ELLER? sandra, få mig ung!

/ sanera

The road to nowhere leads to me

du vet verkligen hur man får mig att må sämre än sämst, fast jag redan trodde att jag hade nått botten. anklaga mig för att ha shoppat en massa, när jag inte har det. en varmare jacka för att det är kallt ute & så hämtade jag ut hmpaketet. thats it. resten har min man fått stått för. jag blir så ledsen på mig själv. att jag inte lyssnar på andra. du sa idag att jag har ett för stort hjärta för mitt eget bästa. FAN i mig vad rätt du har i det! för hade jag inte haft det hade jag inte suttit här & vart så jävla ledsen , eller alla de gånger som jag alltid står upp för dig & försöker hjälpa till osv. om jag inte hade haft mitt stora hjärta hade jag lyssnat när dom säger att jag aldrig kommer duga åt dig. vad jag än gör. FAN VAD ONT DET GÖR ATT SÄGA HÖGT. men det stämmer. jagvet det, men ville liksom aldrig erkänna det för mig själv. så istället försöker jag göra allt & visa dig , så du ska bli stolt. varför duger jag inte åt dig? varför ?`jag vill bara vara lika älskad, är det så mycket begärt? det gör så ont .. alltid har alla sagt till mig att mitt största problem är att jag aldrig tror på mig själv.. men hur kan man göra det när någon man älskar så jääävla mycket inte ens tror på dig? tror du att jag vill sitta i den här skiten? utan jobb & pengar ? tror du inte att jag försöker? varje dag tänker jag att jag ska få det där jobbet, för det är det enda som gör att jag orkar fortsätta. tror du inte att jag försökt avsluta detta? så jag kan försvinna? så jävla ofta. men jag är väl för feg & så säger jag jämt att ni behöver mig ändå. det är så jävla jobbigt att vara utan jobb , känner mig som en jävla parasit som lever på andra.
när du sa "lisen kanske inte är så duktig i skolan för att hon ser på dig att det spelar ingen roll om man har bra betyg, du har ju ett skitjobb iallafall."  (ja du sa så eller har du "glömt" som vanligt?)

rsökte vara en bättre syster så att hon ska orka vara duktig i skolan & pushar henne helaaaa tiden. men sen sa någon till mig att det är inte mitt fel att det går som det går. men jag tog på mig det iallafall. fast det kan väl inte vara sant att det är mitt fel? men det är klart det inte är "gulddottern"s fel, måste ju såklart vara värdelösa parasiten sandra.

vet inte ens varför jag skriver detta. jo, för att jag käänner så. men du kommer som vanligt få det till något annat. att det är mitt fel. jag vill bara att du ska älska mig sådär villkorslöst & stötta mig, & faktsikt komma ihåg hur du behandlade mig för några år sen. är det så mycket begärt? mitt enda fel är att jag älskar dig sååå jävla mycket. hur kan det vara fel?

BLÄÄÄÄÄÄ. orkar inte. syster, jag älskar dig! tack för dina ord <3

/ sanera

kick

heeelt slut. hade jätteont i magen på jobbet idag :( .. syster hälsade på mig!! <3
sen var det en kund som kom in som var tatuerare & så pratade vi en massa så typ berättade jag om hur jag vill ha min 3e tatuering. men jag vet typ inte rikitgt vart jag ska ha den, beror på vart micke ska ha sin.. haha om han vill ha på samma ställe som mig så blire jobbigt, vill inte ha på samma ställe :p men killen hjälpte & förklarade lite.. så känner mig lite säkrare nu! (tror jag haha) FAN JAG VET INTE!! hahahaha :D

jag & micke kollade nyss på satc 2!! så JÄVLA bra!! micke sa att han kunde ha blundat igenom sig hela filmen för att han skulle försått den av att bara lyssna på mina kommentarer.. han tyckte det var facisnerade hur mycket jag älskar filmen & serien!

just nu står han i köket & lagar mat. hah, usch vad mina bristande kunskaper om mat kommer fram hihio. han påstår att han har gjort den bästa köttfärssåsen "in stada.." okeeeej, den verkade lite för stark för mig ;) men du är världens bästa iallafall!

ikväll blir det kickboxning! med mice, bini & syster. & mig såklart :)

/ sanera

inte en lugn stund

kom nyss in från promenaden med sandra! lagom röda kinder, haha. det är jävliiiigt kallt ute.. över 1 timme & 30 min var vi ute & inte fan var det tyst i sekund .. vi kan prata, hon & jag. sandra & sandra. från skogås. (intern skämt, hehe)

vi (läs JAG & micke på ett hörn) har planerat hennes framtid.. sandra påstår att jag & micke är ett par av ett eget slag & att vi lever ut vårat singelliv genom henne.. förstår inte alls vad hon menar?? vi hjälper bara litetraven, bortlovar är ett starkt ord. fniss.

tack sandra för allt prat! skrattat igenom mig varenda sekund. det är det ska vara. pratat om allt & ingeting. påstod att jag kan vara en bitch & en dramaqueen om jag vill.. nu förstår jag inte vad hon menar? men hon nekade inte att hon heller kan vara en.. mohaha. I LOVE U!!!!!!!!!!

nu kryper jag ner under täcket..

/ sanera

allhelgona helgen

i fredags så blev det ju middag + bowling. trevligt! trots att jag sööööööööög på bowlingen.. haha alla fick kasta åt mig, är så JÄVLA rädd för att mina fingrar & handleder ska gå av!
sen blev det lite drama för att sanera var tvungen att säga något (som vanligt, undra om jag någonsin kommer kunna hålla käften? hehe troligtvis inte! men det är tydligen bra det säger dom! ) minns inte så mycket förutom att jag har världens finaste vänner <3 & att pappa lekte dr phill tyckte han? hahah.. (alltid på mickes sida .. morrr´;O) & somnade tillslut av att micke sa att jag var världens underbaraste & att han alltid kommer älska mig för den jag är.. naaaw. love u babyyyyy.

igår var jag, anna & micke på halloween party hos susku & jimmy i hässelby! masssa barn (så jag var sysselsatt hihiihi) vi var ett helt gäng bla. lucas, peppe, lilla malin, algot & märta osv! jimmy & susku hade skattjakt för barnen med värsta kartan & ledtrådar osv.. & utklädda & barnen var glada som f*n! jag sa till micke att han har lite att leva upp till sen när våra barn kommer :)  haha, han svarade att han redan är så för anna.  sööötiiis (dom brukar leka pirater & det har hänt att han har haft min lackleggings på huvudet & min stringtrosor utanpå byxorna.......) det var väldigt kul! & jag lekte med malin & märtiiis. anna ville inte åka hem, kom hem runt 22! hon sovde nog väldigt bra inatt! ;)

idag har jag, mormor & lisen varit ute i solna på kyrkogården där! i katolska delen. vi sjöng med prästen & gick över hela kyrkogården hehe. sen tände vi ljus & skänkte en tanke åt alla döda. sen blev det kinamat & värma upp oss lite! väldiiigt mysig dag!!!!!!! tack för idag, älskar er. <3

snart blir det promenad med sandra, hon kollar på mamma söker...... haaaaaha :D

/ sanera


sorry

kom nyss hem från farsta med min hjärtunge, lisen hade fått ngt erbjudande om att färga bryn & ögonfransar , 2 betala för 1. & det gick ut idag, så ringde & bokade tid & kastade oss på bussen! så nu har vi assnygga ögonbryn & fransar! riktigt nöjd :D får tacka mannen som sponsrade mig med alla pengar.. haha.. shiiiit vad det suger att vara så här fattig..

igår var det spinning med lisen & katti.. ska ALDRIG mer gå!! fyffffan min rumpa! & katti ba kom igen sandra!! lackade lite på henne för där satt hon & gjorde allt & var skit snygg & skirbrun & inte ens anfådd :@ skoja hjärtis, skit duktig var du!!!!!!!!


ikväll ska jag till emmi på middag & bowling. får se hur det blir. alltså vill inte vara otacksam eller något, VERKLIGEN INTEEE!!!!!!! (snälla så missförstå mig ej!) MEN jag undrar vad som gett er rätten att TJATA på mig? för att jag sa nej/kanske? det fanns en anledning till varför. blää känner mig inte alls som ett sällskap idag. men men. ni kommer ha mig där. mer kroppsligt än så kan jag ej erbjuda just nu.. så jag ber om ursäkt i förväg om jag kommer avara otrevlig eller så för jag är verkligen inte på humör. är såååå jvävla slut i kropp & sinne. vet inte ens varför.. heeeeeeelt slut. BAJS! orkar ingetting!!!!!1 men tro FAN inte att ni kommer komma undan med ett nej nästa gång.. då jvlar!!!!!! :) jag älskar er tjejer! så JÄVLA mycket.  hoppas ni ej tar detta på fel sätt. men jag är bajs just nu. katti är den enda som förstått & sagt att jag ska göra som JAG vill. ingen annan. ville bara poängtera det. det är hela sanningen bakom det mesta.

igår skulle jag & micke ut på promenad.. men jag kunde inte en klä på mig.. låg bara i sängen & världens finaste man la sig brevid & sa "är det en sån dag? är du lite nere?" & så kliade han min rygg i några timmar. i love u.

nu ska man väl leta efter något att sätta på kroppen. hahahah syster du är för GULLIG!!!!! "det var inte det svaret jag ville ha" ang alla mina skor i hallen..  LOVE U!

/ sanera

BAJSVÄDER

vilket bajsväder!!!! vaknade typ vid 10 av att det spöregnade & så ville jag bara somna om i mickes famn, men inte fan låg han brevid mig!! ;@ .. sen vaknade jag av att micke ringde mig, men somnade om igen & vaknade när pappa kom hem..

emmi vill dricka vin med mig ikväll, men är lite (mycket) seg & otaggad! emmi säger att våra själar har bytt plats.. så kan det vara, det har hänt förut! så jag tycker vi ska dela på min så blir hon mer taggad sen när vi har bytt tillbaka själarna :) haha. nää men det är lite sisådär nuuu!!!!!1

ska snart möta upp micke :) ryktas om en morotstårta? hihih. vad jag älskar att mickes kläder passar mig :D hihihi. han är inte lika förtjust i det (a) micke mamma såg att jag hade hans kofta han fick av mig i julas, hon ba : har du ärvt den? :)
micke var snabb som fan att svara: NÄÄÄ LÅNADE!!  hööööhhhh..

är inte så taggad för att jag orkar inte sitta & ba låtsas vara glad osv.. vill bara skrika. kan inte förklara. sorry.

/ sanera


träning

idag blev det lunch med pappa, sushi! MUMS. myys. sen så somnade jag & vaknade av larmet, trodde jag skulle till jobbet (igen) men denna gång var det gymmet! drömt så jäääävla SJUKA drömmar inatt & på eftermiddagen..

 blev cirkelfys med katti.. shiiiit man! kondition fick sig en rejäl träning! så nu sitter jag här nyduschad & mätt.. gjorde en champion omelett med kalkon & lök! muuums, förut åt jag ALLTID det, då gjorde pappa dom alltid åt mig (godare så!) men jag tycker att mina är ju helt ok, men pappas är tusen gånger godare.. vettefan vad för hemlig ingrediens han har i!! höhö.

min man är hos rasmus & kolla fotboll.. tydligen så blir han nog kvar där över natten.. så = SATC MARATON HEEEELA NATTEN!!!!!! :D WOHOOO. nää då, är jävligt trött.!

alltså haha.. när jag duschar så smörjer jag in hela min kropp, rumpan , tuttarna osv.. har ju en tatuering på rumpenstumpen (haha) så blir bra med lite lotion där. MEN iallfall det jag vill komma till är.. (förmodligen är det bara jag & ingen annan, som vanligt...) men så ibland så har jag druckit för mycket vatten & kommer på det 2 sek efter rumpan är insmetad med lotion.. så igår (& några gånger innan) har det hänt att jag slänger mig på toa ringen (som hos pappa är typ av porslin/glas?) & så GLIDER JAG AV & rakt ner med rumpan på golvet & oftast river med mig lite saker tex. tandborstar, toapapper osv.. slår i huvudet osv.. har dock hitills INTE kissat på golvet då jag inte har hunnit börja i toan.. hahahahah
är det bara jag elller? har så jäääääävla ont i rumpan idag! såklart det bara är jag.. fan jag vill bli volontär, men jag kan fan inte sätta mig på toan själv! haha.. åååh varför ska jag ha så bråttom hela tiden?! (sätter i halsen när jag har något viktigt att säga, alltså i halsen menar jag då luft/saliv. men det är en annan historia!!)

och dom vill att jag ska till en psykolog.. börjar förstå varför.. hööööhöh.

/ sanera


compassion

jobb imorse. sitter & letar efter volontär jobb, i soppkök tex i jul.. eller något sånt! får ringa svenska kyrkan eller stadsmissionen..
jag & pappa pratade idag & jag har ont i magen för alla uteliggare & alla hemlösa barn i utsatta länder.. pappa påstod att jag redan gör allt som jag kan, skänker kläder osv , men jag skulle mer än gääärna jobba i ett soppkök eller något! pappa sa då att han ville att jag skulle vara med på julafton , men några timmar kan man avvara för att ge lite glädje till några hemlösa.. men det skulle nog sluta med att jag stod & gräät & kom hem med 10 hemlösa människor hem till farmor eller något.. herregud, vad känslosam jag är. som ett stort sår & jag tar åt mig av allt. pappa säger att jag inte kan hjälpa alla. han tycker att indierna ska börja använda kondom eller äta kossarna som dom ha som heliga djur.. förklarade att dom inte tror på det .. då sa han att då får dom skylla sig själva & svälta ihjäl.. nää då han skämtade! (hoppas jag) men där fick jag mitt svar varifrån INTE mitt medlidande för mina medmänniskor kommer ifrån .. det gör ont i hjärtat att så många människor har det så jävla svårt & jag gnäller för att jag tjänar lite pengar,, vilket skulle vara hur mycket som helst för dom .. :/ .. orkar inte bara sitta & vara när jag har massa tid över. då skänker jag gärna den till någon som behöver den. måste göra något för dom som inte kan göra något för sig själva!

nu ska vi snart sticka & käka , myyyyys. middag med min älskade man.  vi ska självklart till en thailändsk buffe ;)
skulle ju på möte på AF , men då var det tydligen fel, kom dit & fick åka .. bor man inte haninge kommun så .. aja, skiter nog i det!! mackan ska ju hjälpa mig med CV & jobb! snällisssss!

/ sanera


RSS 2.0