fyfaaaaaaaan

vissa människor är så jävla korkade. & omogna. & dessvärre verkar det som att det finns en del av såna i min omgivning. fyfan. herrrrrreguuuuuuuud. tänk inte på dig själv hela jävla tiden..

nu lockar emmi ner mig på dill & sourcream ringar. men jag har förätit mig på dom.
och så har jag lyssnat sönder på adelle - rolling in the deep & maiden på spotify, så nu står det att jag ej kan lyssna på dom låtarna mer. det suger lika mycket som omogna människor.

3e helgen utan alkohol. det suger. vill festa med min partyprincess, natta. men hon får väl klara sig utan mig i några veckor. min lediga helg kommer inte förrens 23 juli. jag klagar inte, jag säger bara fakta.


väldigt gammal blid på mig & natta.

/ sanera


snyggggggggg

 





när jag frågade micke vem han tyckte den snyggaste/vackraste kändis kvinnan var, höll jag på att svimma när han sa Natalie Portman.. Tänkte bara på henne i "v för vandetta" haha.. men nu. efter "black swan" (där jag för övrigt tycker att hon VERKLIGEN var värd sin 1a oscar, så DUKTIG!!) & nu i reklamen för dior. så är jag mer än gärna med på att hålla med han. så jävla vacker.

när jag frågade mice från början trodde jag svaret skulle vara typ "megan fox" för hennes kropp.. men nä. då sa han en "alldaglig tjej". men som sagt. jävligt glad är jag för det nu!
Britney spears har länge varit "1:a" på min "lista".. men tyvärr. natalie portman är nog snäppet snyggare & vackrare..


/ sanera

suger

sen i tisdags har jag varit supersjuk. i måndags mådde jag super bra! var ute med oskar, marcus, jennifer & mice (sen kom fisi) , vi satt på uteserveringar & mådde bra. blev aldrig kall eller något sånt, tvärtom.. på tisdagen ska jag upp & jobba 7. har så ont i halsen, kan ej prata. går till jobbet. då kommer febern. slutar ca 1 timme tidigare.

tar mig ca 45 min att ta mig hem , ist för 20.. mamma ringer & är orolig. använder hela vägen för att gå. (folk måste ju ha trott att jag var full)

39 grader feber. mamma säger alltid att jag är super sjuk när jag typ har 36,5 .. såhär hög feber har jag aldrig haft. helt slut. & så blir man känslig också. ibland undrar man varför vissa människor är så jävla oförstående.
hostar & har ont i bröstet. på onsdagen skulle jag träffa B & krama sönder henne innan hon drog till Italy, men det orkade jag inte.
Hostar äckligt slem. & det äckligaste är att jag knappt kan andas ibland.. det är super jobbigt att vakna mitt i natten av panik, för att man inte får någon anda & näsan är helt täppt..
nu är det 4 dagar med feber. & det är sjukt jooooooooooooobbigt! har liggsår & rastlös som fan.. ! BAJS. hatar att vara sjuk!
& så har alla övergett mig för jobb & resa till italien .. hehe. det är väl ok :)


denna kille tar hand om mig. haha stackarn.. <3

fredagen den 13e idag.. jag som har otur alla andra dagar brukar kalla denna min lyckodag.. min hittills har den inte varit så jävla bra.. feber....... förmodligen ska jag till doktorn sen. om jag orkar.

egentligen skulle jag ha träffat frida idag.. men nä.. & imorn skulle jag från början på kattis tjejmiddag, men sen hade jag tydligen lovat mig själv till kumla (mice mormor & hela släkten) men det blir inget av det heller.

ska snyta ut resten av hjärnan nu. & ta hostmedecin..

/ sanera


meeen



du har inte ens varit borta 1 dygn.. men jag saknar dig! vem ska jag nu ringa & smsa hela tiden så fort det händer något? .. hoppas du & din mami har kul i Italy då .. hihi.

Love u.
 (& nu förstår jag varför jag inte får flytta utomlands. )

/ sanera


välkommen helgen!

hellströms igår, rocktema dagen till ära. pappas döttrar önskade ac/dc "you shook me all night long" (egentligen abba (HHAHAHA LISEN.. sa fel.. hahahahah) grön 800 grader, men den hade han ej, FAIL!)
så vi dansade hiihoh.

ikväll blir det "water for elephants" med mice. försöker få med bajza & lisen, mohaha



& imorn blir det utgång med bini (äntligen, håller tummarna nästa månad!) & natta! & fisi & gänget!

/ sanera


GRATTIS

Pappa, på 12 årsdagen!!!! stoltare döttrar går inte att hitta!



((coca) cola funkar ju lika bra! (för dig ;)) )

Vi älskar dig & du är världens bästa pappa!

/ sanera


städmani?

idag har jag & mice tvättat. eller mice, då man blev avbruten mitt i allt. & nu har han skakat alla sängkläder & så sitter jag här & tror att man får ta det lite lungt (haha) , men då trodde jag fel..

mice: *hype* jag tänkte dammsuga!
jag: jaha, haha du är ju knäpp .. varf..
mice: ska man göra det, ska man göra det ordentligt!!!!!!!! *hämtar dammsugaren & dammsuger nu hallen *

eh okej, sitter fortfarande som ett frågetecken.. haha har jag missat något eller, måste man dammsuga om man tvättar?

ska väl göra något vettigt, som att måla naglarna..


2 år i söndags <3

sen ska jag göra något ännu vettigare: ringa min B & störa henne på jobbet!

/ sanera


RSS 2.0