Jag har sen liten haft dig i hjärtat

oj, nej jag dog ju inte i en flygkrash. (tack gode Gud för det) MEN påvägen hem var det ett antal moln som ställde till det för mig & min lilla hjärna (och hjärta..)
Men mamma satt tryggt brevid & höll mig handen & lugnade mig, fisi hon sov (SOV??????!) haha.

Men vi hade det iallafall skitmysigt i London, DOCK regnade det & var kallt varje dag förutom sista dagen, då vare soool!
"hotellet" var dock inte så fräscht, men vi överlevde!
shopping blev det (SKA ALDRIG GÅ IN PÅ PRIMEMARK igen, uuuuh *mardrömmar* haha) & sen såg vi även såklart big ben, tower bridge, london bridge, buckingham palace osv!

i lördags började jag på grönan (igen), tråkigt hehe. inte lika kul som förra året, meeeeeeen det är ett jobb & sköna människor! jag & min trefemma kommer jobba ihop!

på fredag är det fucking priiiiiiiiince of darkness! som emma sa: ååh, äntligen! som du har tjatat i flera månader alltså..

tanken var väl att jag skulle slänga upp bilder också, men det är jag för lat för just nu..

längtar till mice kommer hem så vi kan kolla sons igen! AS spännande! vi har 4 avsnitt kvar av säsong 3.. och då började vi kolla säsong 1 för en vecka sen & jag har varit borta 4 dagar... haha.. så jäääääääääääävla bra!!!!!!!!!!!!


nä, nu ska jag fortsätta youtube:a på sveriges bästa klack! åååh ni (vi) nummer 12 ger mig rysningar!


/ sanera


LONDON, BABY

egentligen har jag inte tid med detta, men å andra sidan vad har jag tid med då?

LONDON IMORN!!!!!!!! med mina 2 tjejor. (mamma frågade hur det känns att lämna booooyfriend hemma.. trots att jag var borta i 4 månader så känns det jobbigt! hahah..)

 03:48 går vår nattbuss in till stan.. (knappt brukar jag & fisi vara påväg hem.. hehe) och kl 07:05 går planet. (och DÄR mina vänner, fick jag en klump i magen. VARFÖR HATAR JAG ATT FLYGA?!?!?!??!?)

kommer hem igen på torsdag. kommer bli lååånga dagar av att gå hehe. och typiskt så har jag inga bra skor.. ååååååååh. har redan skavsår.

är trött & mår illa. (flygrädd.) ska slänga ner lite kläder & micke har fixat de sista avsnitten av (en jääääävligt bra serie! åååh) sons of anarchy. *dreglar* jaaaaaaaax är så snyyyyygggg. (charlie hunnam) åååååååååååh.

nä men nu ska jag & mina tjejor har det jävligt nice!!

och tack SNÄLLASTE Bini som tar hand om vår busiga kille. <3


senast vi var på tjejsemester. 2009, grekland.


okej, om jag dör så vet ni alla att jag älskar er.
(detta är också jobbigt med flygrädsla, man måste skriva ett brev som om man skulle dö varje gång.. men jag hoppas att jag överlever!!!!!!)
nä nu blev det ännu jobbigare......

/ sanera


london baby

hej skithögar!

här sitter jag & har skickat upp mamma & städa.. haha. imorse var jag på ungdomsmottagningen kl 8 på morgonen...................... sedan följde jag mamma till gyn.

nu städar vi (eller mamma just nu). Emmi, du kan bli STOLT nu! igår dammade jag mitt rum & kastade MASSA skit. glasen var fyllda med damm euuuuw.
senare ikväll när min älskade mice kommer hem blir det att möblera om i mitt rum.

imorgon kommer äntligen EMMMAAAA! som jag har längtat! så imorgon blir det en liten utgång, någon som är sugen?!


och en sak till: LONDON ÄR BOKAT!!!!!!!! åker måndagen den 14/5-17/5!!! yäääy kommer bli super! med mina 2 tjejor :)


haha hittade en väldigt vacker bild på mice :)

/ sanera


RSS 2.0