visste ni

att jag vill - lägga mig i sängen & kolla tv
att jag har - världens finaste vänner
att min senaste kyss - var för några timmar sen
att jag lyssnar mycket på - musik
att jag funderar på - framtiden
att jag pratar – hela tiden
att jag inte gillar – elaka människor & denna kyla
att min första riktiga kyss – minns jag inte haha

att jag avskyr när folk snackar - när jag har något viktigt att säga ;)
att kärlek är – något fint
att jag gillar – glass
att jag alltid kommer att – ha fula tuttar
att jag är förälskad i – micke
att sist jag grät var – i torsdags tror jag
att min mobiltelefon är – påväg till ett nervsammanbrott

att när jag vaknar på morgonen – pussar micke mig tills jag börjar prata & ser levande ut
att innan jag går och lägger mig – måste jag få min godnatt puss av micke :$
att idag har jag – jobbat
att jag just nu tänker på - thailand & allt därikring (ärligt? på mina cheesecrunsher som ligger på sängen!)
att i kväll ska jag – sova

att i morgon kommer jag – gå till en resebyrå
att jag hoppas –  att jag blir frisk snart
att jag verkligen vill- så mycket.


man var brun iallafall.. ;p

/ sanera


S E

syster kom in nyss. vi "dansade" till empire state. hahahaha. sen så visade hon hål på sina leggins..
lisen: nu ska jag gå sy det här!!
jag: haha, kan du det ?
lisen: nej!

lika glad för det är hon.. hahahahaha.

blir deprimerad av att läsa mina vänners bloggar.. (emmis iaf) haha. men är vi 30 eller? jag får ju en klump i magen när jag måste läsa sånt här; "Jag vill bara slappna aaaaaaaav, äta riktigt god mat.. och shoppa såklart!" det jag vill läsa är ju det här; "FYFAN VILKET JÄVLA ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖS!
Fortfarande full, yeeeeees! (a) Lyckat brudar, love you ;)

Kommer med detaljer en annan dag, ska vidare på nya äventyr nu ;)
Ännu vildare ;)" kommer du ihåg sexy? kryssningen & sen hem till dan efter typ 2 dagars krökande! hahaha.

hahahaha. vafan hände egentligen , emmi????????????! vi ska väl inte längta till helgen för att äta middag & slappna av? vi ska ju vara fulla som kastruller! :D fast det som är bra med att vara 30 är att man får sänka 1 hel vin flaska själv mitt på en tisdags eftermiddag, om man vill! :)

nu är jag ju bara 19 så det närmsta jag kommer med att sänka är mammas mat. möjligtvis några ostbågar. om jag har tur.

med detta vill jag att emmi förstår att hennes uppgift numera ligger på att tänka ut var vi ska supa de närmsta helgerna! haha ;) lilla sanera är ju icke hemma på sin 20 årsdag !!!!!!!!! SNYFT! MEN micke har lovat party när jag kommer hem! (emmi don't kill me.. haha bättre att säga detta i bloggen än i verkligheten (a) )



en av de saker vi är bäst på.... HAHAHAHAHAHAH bilden kan TOTAL misstolkad , så nu kanske man tror att vi är smyglebbisar..... moooohahaha. *kokar till i hjärnorna*

/ sanera


fast cash

igår blev det bio & middag med älskade mormor!!!!!!! :) snabba cash + tacobar. filmen var bra, lite våldsam tyckte vi.. ;p men jag tyckte boken var mkt bättre. själva grejen i boken är en sak som är precis i slutet. satt & längtade som F.A.N. men näääääää då är det inte ens i närheten med ;( .. men den har massa bra skådisar iaf!

jag är sjuk som en mussla. vettefan hur det blir thai vaccinationen... vi bokar biljetter i helgen iallafall! frågan är- ska man ta svinis? (varför heter den typ inte rosa tulpan? då hade det varit mycket mer lockande :) eller typ "brie" då hade jag tagit sprutan först av alla .. hahahha), wihoooo. pirrrr!! drömt att vi blir kidnappade där inatt.. hahaha. ikväll ska jag & loverboy vara barn&hundvakt..

min mobil är nära slutet nu (?)fått något riktigt ryck. står att jag har sms , sen när jag ska kolla så finns de ej.. & så får jag arga sms dagarna efter & undrar varför jag icke svarar på smsen .. hehe. men så ni vet varför jag inte svarar 1.a gången.. så skicka igen! när ni har skickat ett 3e sms utan svar så är det inte pga av mobilen ;)

snart kommer papsen hem. fan skött lägenheten bra :D förutom kastrulljävlen :(.. nä, nu måste hoppa en buss strax & fixa en massa ärenden. (fan vad vuxet det låter.. hehe. mkt nu innan reeeesan!)

/ sanera

det regnar nudlar

hahahahahahahahahahaha. alltså. jag har en pojkvän på 21 & en syster på 16 (snart 17). vi står i köket så lägger micke nudlar i lisens hår. sen förstår ni hur detta slutar. jag uppmanar dom att INTE kasta. men det var alltså fullt nudel krig. jag stod vid sidan & skrattade medans jag försökte få dom att sluta. faaaaaaaan att det blev så mycket nudlar kvar. det ligger just nu nudlar i HELA köket. som de håller på att städar upp nu............. hahahhahah fyfan. att pappa har min kamera. annars hade jag haft riktigt schyssta bilder ;D

/ sanera

mäster (FAIL) kock

nyss käkat middag. jag, syster & mannen. blev kycklingwok med nudlar. skulle bli ris för min del. men det var JAG som gjorde det, såklart så slutade det med att jag har förstört pappas ena kastrull. FAN. blev så jävla galen att jag fan funderade på att slå den i min egna skalle. vem fan tror att man ska koka ris i 18 minuter på högsta värme?! JAAAAAAAAAG. jävla faaaaaan. så. från & med idag ska jag ALDRIG laga mat. slutar ju ändå bara såhär. kastrullbotten är svart. alltså S.V.A.R.T. :(

jobbat igår & idag. igår blev det shopping med min princess. hon hade redan investerat i en väska på morgonen, så hon följde snällt med mig i affärerna. blev en kräm & sen ett par jeans, ÄNTLIGEN hahaha. bini skrattade åt mina metoder om att få igen jeans som är för små. höhö. lägga sig på fåtöljerna utanför provrummet & dra igen magen & få igen knappen. misslyckades. såklart.

idag skulle det bli träning. men var så jäääääääävla trött & så ont i halsen. så hoppade det. ska väl hoppa (snarare rulla) förbi gymmet imorn. hade ju tänkt att vaccinera mig inför thailandsresan idag, men jag och micke bråkade om att det ej var bra att göra det när man har ont i halsen osv.... jag behövde inte säga ngt tyckte jag & så började han med sin jävla predika. hahahaa. slutade med att jag sparkadetoadörren så hårt att jag fick så ont i foten ;p .. man måste stå upp för sig själv! eller snarare är jag så jävla envis att jag aldrig lägger mig utan en fight :)

nääääääääää, nu ska jag & syster kolla klart på gamlingar som ramlar på youtube. HAHAHAHA. skadeglädjande systrar :) *evil laugh*


old school. fisen hiiiiiiihihihhi

/ sanera


degis

egentligen borde jag ha duschat & käkat middag för timmar sen! men icke :) hängt tvätten har jag icke gjort heller...................... jobbar imorn. sen blire att pröva linser! (äntligen kan jag sluta skrika på micke när han slår i mina glajor hööh) sen blir bini. haha. alltså. vi ska leka. typ shopping kan vara passande? ;)

igår blev det vin med mina tjejer , myyys! idag har jag legat inne heeela dagen & kollat film!

nu blir det nog duschen & middag. hungriiiiiiig. märks att man är ensam hemma? fniiiiiiiiisss

/ sanera

wasted

igår var jag full. haha. det är jag snart också om några timmar om jag känner mina kära vänner bini & slemmi!
idag har jag & bini jobbat. i 2 olika butiker. teleonkontakt , banankontakt höhöhö. pojkvännen kom inte hem innan 2 igår. 4 närmare bestämt. och tappar smörflaskan på sin fot.. hahahah då låg jag & skrattade för mig själv :) (micke hävdar att jag är sadistisk? för jag skrattar när folk gör illa sig & att jag påstår att jag har en sjukdom som gör att jag skrattar när folk gör sig illa. = sadism enligt han... vettefan om jag håller med.!) rosé + det vita vinet ligger på kylning!

liten snygg uppdatering sådär. för övrigt måste jag bara säga; GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS FARBROR! idag fyller han 40 barre! & detta år tydligen det enda som han är dubbelt så gammal som mig. han 40 & jag 20. haha. jag fattar aldrig sånt där. :)

/ sanera

rock n' roll

fråga mig imte hur lång tid det tog för mig att logga in på denna sida! fråga mig heller ej hur lång det tog attt kriira denna stavning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

börjar 10 imoron. sen blire parttttttttttty. ikväll var vi hos mannens föräldrar & firade pappan + bror. sen blev det gamla söderhof. nu e jag här. min systers & henner vänner e här och jag antyar att jag aldrig får sova ;)

ville bara visda att jag lever. sjla återgå till mina popcorn & briE!!!!! :D man kan ju hoppas att pojkvännen kommer hem sgtrax .... iNte. förvånar mig om han kommer innan 2 ! hihihohohohohoh.

nu ere leeeeeennnny kravitz på spotify - are you gonna go my way! roooooock n' roll!



förra sommaren tror jag. så¨skulle jag väl INTE beskriva mig själv & hela världen nu :D:D:D:D:D (ursäkta bh:n på dnna bil, med stora tuttar kommer stort ansvar HAHAH. som jag icke lever upp till!!!!!!)

/ sanera


medkänsla

har varit & käkat hos pappa med micke. muuuuuuuuummmmma. vi tackade pappa för maten när vi satt där hemma vi 2 & varandra (micke) för tillagningen ;p .. jobbat idag. slemmi (aka sjuklingen) kom förbi! sötnos. & så jobbade bini efter mig sötnos hon med! :)

idag ska jag göra ett försök till ett opatetiskt & seriöst (å andra sidan e jag alltid seriös med mina inlägg! tror jag.) inlägg. Det är så att det har ju varit en jordbävning i Haiti. Folk med vett i skallen kan ej ha undgått detta. Jo förlåt. förutom gunde swan. ?????!?!??!?!? han sa i någon interljuv eller så "vilken jordbävning?".. pinsamt. tyckte han med. så idag för att "gottgöra" allt så skänkte han 10 000 kr. så nu är han istället en slags "hjälte" eller så, vad vet jag. fan bränn han på bål istället eller något vettigt. (efter han har skänkt pengarna, dom behöver ju pengarna) blir så jävla irriterad hur vi svenska människor blundar för såna här katastorfer när vi har det så bra här osv. sånt skulle aldrig hända här & blaa BLA. vafan om det gör det då? då får vi fan ingen hjälp. och detta är vi nog svenskar bäst på; pratar med våra medmänniskor om allt det hemska i de fattiga länderna "åh stackarna" sen går vi vidare hem säkert med choklad eller något som dessa fattiga människor knappt vet vad det är. sen stannar det där. som om vi tror att tanken hjälper. i detta fall så gör den tyvärr inte det. gör ngt förfan! säg inte att man inte kan. för det kan man! man kanske inte kan sätta sig på första bästa plan & åka dit & hjälpa dom. men man kan faktiskt unna dom några kronor. tänk om ALLA vi här i Sverige skulle skänka 1 kr var. det är väl typ 9 MILJONER. skulle göra en hel del för massa fattiga människor. jag & micke ska sätta in pengar på deras plugiro iaf. skänkt 50 spänn från mobilen har jag redan gjort.. jag vill hjälpa barn i fattiga länder. men alla säger att jag inte skulle klara det för att det är så hemskt & bla. ja men vafan. det är klart. men om alla tänker så får dom ingen hjälp alls. sen säger dom att jag bara skulle vilja rädda alla & ge alla våra pengar till dom. men jag vet att man inte kan rädda alla. men några. detta är en av anledningarna till varför vi inte ska åka till Indien i år. skulle inte klara alla fattiga barn säger dom.. ööööh. aja. det är vad jag vill göra & micke har redan gått med på att göra det. det är verkligheten & vardagen för massa barn.

så nu gör jag som kenza & bini;

SMSA "10katastrof" till 72950 (10:-)
eller
SMSA "katastrof" till 72950 (50:-)

VI här i Sverige dör inte av 10 kr mindre.. troligtvis inte 50 kr heller.

/ sanera


hårresande

nu sitter jag här. har precis duschat. pappa sover förmodligen. klockan är väl halv 4 på morgonen i thailand ;p lyssnar på eya- anywhere is. hahahaha.

för någon dag sen så var jag med mannen i farsta (reakåt som man är) jag babblade på om allt jag ville ha & han bad att få låna min lypsyl & en pistol (bögig kombination?!) fick det mesta som jag "behövde". där på rean på åhlens fanns något schampo som jag antar är "bra" haha, det kostade ju bara 50 kr på rean nu! vad det kostade innan bryr jag mig inte om, REA ju! .....så jag köper schampo & balsam. luktar INTE på det. jag luktar ALLTID på allt. aja, som sagt har precis duschat.
använt det där jävla schampot. det luktar fan INTE gott. hahahaha. typiskt. & mina vänner det hårresande (nu fick jag till ett jävla bra skämt hahaha) är att det är ju inte så att det är en lagom stor flaska på vanliga 250 ml.. nänä, JÄVLA 500 ml.... kommer fan aldrig bli av med skiten! jag hade längtat som faaaaaaaan att få en sån där orgasm schamponering som dom får på tv reklamerna.. besvikeeeeeeeeeeeeen. luktar svagt av kokos typ, men ändå inte.. så jag började skälla ut schampot i duschen.. ja, jag vet. emmi vill ringa vitrockarna vid det här laget av inlägget. men iaf. BESTÄM DIG SCHAMPO JÄVEL OM DU SKA LUKTA KOKOS ELLER EJ! inget jävla mitt emellan. som tur är har jag något evital balsam spray som luktar något fruktansvärt gott.! så vad har jag lärt mig: lyssna inte på frisöerna! & försök inte ge ditt hår något bra för det är bara skit.. höhöhö. nä , men ärligt alla dom där schampona som kostar typ 20-30 kr luktar så gott att man fan ramlar av stolen. tänkte precis säga som tur är betalade jag inte för skiten.. men tror fan jag visst gjorde det! haha illa ;o hoppas det är bra & "helande" för mitt hår då! annarssssssssssss !!!!!

patetiskt. jag har precis skrivit ett helt JÄVLA inlägg om ett jävla schampo. syster kom in & snodde det nu,. "vadå? det luktar ju gott?" AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. hahahahha. sen ville hon hoppa ur genom fönstret när jag började mima till enya... nu ska jag föna håret & kolla paradise!!!!! JACKIEEEEEEEEEE är för jävla bra!



hahahahhaahhahaha. julafton. "lEEEEE förfan LE!" mohaha.

/ sanera


kanske en barapuda? (baracuda)

nu är man hos pappsen. han ringde precis. klockan är nu midnatt i thailand. & jag ska snart käka middag, höhöö wierd! allt är som det ska, han har redan ätit någon konstig fisk! haha. (när pappa är utomlands så är det nästan bara fisk som gäller ;)) baruba? eller den  kanske hete barpuda? hahah iaf 2 meter lång & silvrig , man ska tänka på en gädda sa han. nu får man (iaf jag får) massa roliga bilder i huvudet, där pappa & peppe äter från en varsin ände *-)

idag skulle det tränas. men bini & sanera var så trötta. så dom ska ge gärnet som FAN på torsdag. för övrigt så vill min man put a ring on my finger. för han vill inte att killar ska tänka något om mig osv osv. och jag som trodde jag var en svartsjuk brutta! haha. alltså. den mannen kan argumentera ska jag berätta! slutade lyssna efter 2 min... (a)

nä. nu ska man väl kolla på film. eller äta middag.. eller naaaaaanis kudde. dock BORDE man städa rummet som man har dragit på i några veckor (a)

P.s - MOTHERf.... sökte på fisken................. helt paff


baracuda.. det var den läskigaste fisk jag har sett på länge!! (hajar räknas icke, de är inte av denna värld!!)
hoppas magen mår bra, pappa! haha tänka på gädda var ju rätt ;p

/ sanera


party

i fredags blev det ju party-party på olearys! som vanligt var jag & bini (jag) sena! haha.. så malin kom hem till min pappa & så fick vi skjuts med henne! så drack vi lite på olearys & sen var det dags för mig att dra för jag jobbade lördag dag! Medans de andra åkte på efterfest i garget ;p var helt slut på lördagsmorgonen.. spy lite påväg till jobbet... HAHA. anna var med mig 10-13 på jobbet.. hahah. hon svabbade HELA butiken. jag bara stod där .. haha. anna:" men sandra, jag gör det för din skull!" & hon har blivit så pass gammal att hon fattar om hon gör ngt inte så bra som vi "vuxna" , så heeeeeela tiden fick jag höra "sandra, kommer du göra om efter mig?" neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. hahah. gratis barnarbete :)

lördagen soooooooooov jag. söndagen gjorde jag inte så mycket, hälsade på min chica på jobbet!!!!

för ca 1 timme sen var jag, anna & micke ute & åkte pulka & snowracer.. jag ville inte åka den men anna "tvingade" mig. livrädd för såna. pappa fick jämt åka med mig när jag var lite & skulle åka såna ;p aja. åker. gupp. min fot under snowracern. = PAIIIIIIIIIN. fyfan det gjorde så JÄVLAAAAA ont! ville gråta, men orkade inte .. hahaha ;)


mina favoriteeeeeeeer.

nu ska vi nog till min lilla tjej som jobbar! imorn blire träning med min lilla tjej! biniiiiiiiiiiiiii såklart! får terror sms av henne så ska väl överraska henne! grejen är att nu lär man väl skrämma henne istället om hon inte är förberedd!  HAHAHHAHA nu höjde jag britney's låt "3" på datan till högsta volym. kollade på micke. som langar the MÖRDARblick.. hahaha. han höjde tv:n. så då var det inte lika kul längre. nu undrar han hur det går med städningen jag började med för några timmar sen.. ja, det kan man ju undra! om inte annat gissa ;) mohahahahahahahahah! äääääääääh, nu drar jag till min älskadeeeeeeeeeee vän!

nu satt jag & sjöng till ovannämnda låt. på skoj. ni vet ord som egentligen inte är ord. (hahahaha) & så kom jag på att min man var i samma rum. nu har jag tomat röda kinder :D

/ sanera


HAHAHAHAHA

jag: det här är doris! *visar malins hund på datan*
micke: heter inte din fasters man så?
jag: HAHAHAHAHHAHAHA VAAAAAAAAAAA?! *tårarna sprutar*
micke: ja, men han heter väl så?!
jag: DORIIIIIIIIIIS?!
micke: men vad heter han?!
jag: haha för det första så har jag ingen faster & för det andra kan man inte heta doris om man är kille. han heter dessutom turi...!
micke: låter ju som doris! & din kusin heter ju lorris, det e ju en blanding!

så nu har min man offiellt mobbat min kusin & min mosters man namn utan att ha träffat dom. bitch. men det e lungt moster! ozzy bet micke i snoppen alldels nyss! hahaha. fast det är väl jag som blir utan barn då :( höhöhöh.


det är tur att man har en rolig man iallfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallL! kan ju inte sitta här & klaga med all denna underhållning han bidrar med dagarna i ända! ;p

nu ska vi åka till farsta! & pappa,peppe & lucas sitter nu på planet till thailand!

/ sanera


friend

sitter & dricker vatten. min käraste vän drog nyss. hon kommer tillbaka snart! ikväll blir det olearys i handen. med tjejerna från klassen. trevliiiiiiiiiigt. äntligen kan man! tog bara 7 månader .. höhö. satt mannen på systemet också. alltid lika bra med en flaska vin extra! man ska väl dra över till mamma strax. men är så seeeeeeeg, pallar inte :D har ju faktiskt dammsugit mitt rum precis! ;)

detta ska göras:
- sminka mig
- hitta kläder tills ikväll
- måla naglarna
- packa klart till mamma
- gå över till mamma
- äta middag
- över till pappa & dricka vin med bini

fan. skulle behöva ett dygn till. var på annas skola & kollade på henne när hon & hennes kompisar sjöng. haha söööööötiiiiiiiiisar. imorse låg en bini i lisens säng. det är inte alltid man har en sån tur med en sån fin vän i syrrans rum! hihi.

imorn blire jobb. så får ej bli allt för sent ikvällllllllllll. & ej för mkt dricka. big risk. kommer säkert köra en micke hahahahahhah. nu bryter typ andra världskriget ut utanför min dörr.. faaaaan kunde hon inte stanna några dagar hos sin kompis :D? om hon ska vara såhär alltsåååååååååå!

/ sanera

minus 2

micke ringde mig nyss. han stod utanför dörren. "varför ringde du inte på?" frågade jag. "jag trodde att din pappa kanske sov..." jag gick & skulle öppna. pappa: var det micke? jag: jaa... pappa: står han utanför? varför plingade han inte? jag: han trodde du sov.. pappa: vafan jag sover inte, jag är en rocker!

HAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAA,. & sen skyllde pappa på mig att jag hade lurat honom & sitta & lyssna på musik med mig fast det var fotboll på tv:n. hööh. nu stack min pojkvän ut till pappa & kollar den där J*vla fotbollen. 2 sek var micke i rummet innan han sa åt mig att sänka. så att gå ut & kolla fotboll med pappa skulle göra alla glada menade han. jag behöver ju icke sänka. hahahha,. nu e man själv IGEN. nyss hade man 2 män i rummet. nu är man minus. illa. mina män har lämnat mig för fotbollen på tv. hööhöhöhöh. men vad gör det när man har "kharma - wonderland" pååååååååå!? & kolla bloggar & saker som micke ska köpa åt mig den 25.e ska jag göra som straff också!! mohaha :D

såhär tycker jag om att dom lämnade mig:


hahahahahahahaha. JÄVLA fyllomonster! sommaren 08. hade precis ramlat i en kurva & tappat skor & mobil. slemmi satt brevid & grät av skratt. hahhahaha. jag fick nöja mig med en vrickad fotled.......

nu ska jag äta upp min bulle & mina kinapuffar (a) .. mensmonster.

/ sanera


paps

Pappa är bäst. vi sitter i min säng & lyssnar på Overkill. eller pappa ligger ner. mohaha. idag har jag varit med bini. hon bjöd på middag. & sen shoppade vi upp pengarna. imorgon blir det olearys med tjejerna från klassen. innan blir det vini med bini. (pappa fick till ett skämt :D)


(old pic)

/ sanera & pappsen


livi'n

käkar kinapuffar. fick min mens idag så behöver nog inte nämna så mycket om min dag. är bara så jävla lycklig att min man fortfarande står vid min sida. trots allt han behöver genomlida. hahaha. men vafan. han säger jämt att jag "kör" med honom.. whaaaaaaaat? skulle jag aldrig göra! man kallas ju inte chefen för inget ;) mohaha. för övrigt är jag völ ganska nöjd med livet för tillfället. sugen på vin. men man får väl vänta tills helgen. imorn ska jag iaf träffa bini. tid. oklart. tror hon ligger & sussar i sin lilla säng just nu :) micke & jag beställer förmodligen biljetter till thailand snart. blir nog 1-2 månader. wiho!

nu ligger mannen & sjunger om mig... hahahahah. "sandra du e så fin, finare än en limosin" HAHAHAHAHHA.


nä. om man inte ska ta sig lite brie bara för att jämna upp all choklad & cola light denna kropp får i sig dagligen. *fniss*

/ sanera

weekend

idag är det tisdag. måndag & tisdag har jag jobbat 7-12. i lördags jobbade jag. micke kom förbi jobbet med en ros! söööööööööötis. så "vad har han gjort nudå?" tänkte jag. fick till svar: "för att du är så söt!" då blev jag glad! sedan blev det fest! hos putte i bromma. samåkte med emmi! som var nykter den kvällen! sedan efter en del glas vin så bestämde bini att vi skulle till garaget! vi åkte med emmi, jag & micke (kändes tryggast så!) haha ;)
 & där hade vi riktigt kul! hahahahahah. jag blev såld för 2 kameler & 1 åsna?! micke sålde mig till bini. innan jag föddes sålde min morbror min mamma till min pappa för 2 kameler.. HAHAHHA. jag har dragit upp priset med 1 åsna. hahaha. hoppas på lisen nudå.. höhöh. iaf. där blev vi fulla. angelina,jag & bini. & putte,micke & daniel. & massa andra. och sen lekte jag & bini att hon var min chef & jag var hennes anställd. hahahahaha snarare hon var min pimp! hahahahaha. fyfan vad kul det var :D
bini är ganska sträng som chef.... hahhahaha.

 micke skulle jobba söndag dag. klockan 3 säger jag åt han. men han vill stanna. han vill ha mer vin. så jag & bini fyller ett helt glas. typ en halv flaska vin räknade vi ut senare.. han trodde det var fruktsoda i , men icke. så efter bilresan hann mcike stiga ut ur bilen & sen spyr & spyr & spyr osvvvvvvv... stackaren! var så JÄVLA orolig den natten, sov inte ett skit! fan alltså. i klass med lisens natt i somras..... jag sa att jag skulle ta hans söndag , men vaknade med migrän. han åkte & jobbade. jag var hundvakt. klockan 14 hade han spytt 10 ggr uppe på kontoret så jag åkte dit & bytte av han.. illa!




nu ska vi äta annans & kolla på paradise hotel som börjar snart hihihi. för en gångs skull är jag lite pigg efter 21.. hahaha börjar låta som emmi ;O imorn ska jag till farsta & sen fixa lite saker! måste fixa vaccinet till thailand också.

GODNAAAAAAAAAAAAAAAAtttttt.

/ sanera


no

jag håller på med en grej till micke. ska göra en åt bini också, därför jag inte kan skriva vad det är.. ska göra en åt micke först för att se om det blir bra, MEN det finns inga bra bilder. illa. alltså. på oss. utan att tönta oss. så bini kanske får blir försökskaninen ändå ;p där finns det mer roliga saker att hämta :D hahahahaha!

/ sanera

sleeeeeepIE

deckade på soffan med ozzy efter att gett han mat 9.30. micke telefonterrade mig. 11 missade samtal på mobilen. var så jävla trötttttttt. lillkillen också. först sov han på min arm, sedan mellan mina ben, sedan på mina ben & sen på min vänstra tutte. myshundiiiiiiis. har precis gett han lunch. knäppisen skäller fan åt allt. haha. smet ner hit för att ladda upp nyårsbilderna på facebook. men pallade ej. mohaha (a) han piper inte längre så han roar sig väl med att äta sitt egna bajs ;p

ska städa lite. har satt på disk & tvättmaskinen iaf! ska söka jobb nu också! hittade ett intressant jobb igår, men pallade inte skriva det där personliga-smör-brevet just då. kanske jag orkar nu höhööh! ska ju få en väska av micke ikväll så måste ju förtjäna den ;)


en av de första gångerna han var ute i snön :)

/ sanera


KLUMPSI

precis hemkomna från jobbet. var där & handlade chips & klubba 8 min innan stängning ;p kan ju säga att det blir nog inga kvällar för mig på ett tag.. mitt hjärta bankade som f.a.n när dörren åkte upp av kunder som kom på att det var några minuter kvar till stängning... ;(

innan vi åkte så "råkade" jag kaste en film på hans arm & bita han i läppen.. klumpig som fan är jag. råkar ALLTID knocka han med min armbåge.. så iallafall. så tog han tag i man hand & skrek "snälla slå mig inte!!!!" så höll han på sådär.. haha. så jävla kul. & sa att jag kommer bli en sån fru som mördar sin man?! illlllla.

                                                             nyår... the man beater. haha. neeeeeeee
/ sanera



princess

efter jag hade avslutat inlägget innan så letade jag faktiskt jobb! *duktig* & nu har jag kollat också! för övrigt så har jag ÄNTLIGEN fått in mina bilder till datan, från bulgarien osv! eller kenny hjälpte mig, fattar såklart nada haha.

i tisdags var det bara jag & ozzy hemma, mamma & micke jobbade & lisen dissade mig. så vi kollade på snygg,sexig & singel. as bra! eller han sov i mitt knä för det mesta ..
igår jobbade jag. sen blev det vin med binis! idag blev lilla ozzy vaccinerad. & katti kom förbi en stund!


jag & lillkillen.

imorn jobbar micke. jag är hemma med ozzy. lördag blir det feeeeeeeest. i bromma!?

/ sanera


bajs

jag bara söker & söker jobb. (nu ljög jag, men ibland söker jag jobb) & det är så tråkigt, så tråkigt. så det slutar ALLTID med att jag hamnar på en blogg sida. innan jag ens har hunnit läsa om det första jobbet. haha.

men jag har ju ett jobb så jag borde ju inte behöva ett nytt tänker jag då när jag aldrig hittar mitt dröm jobb. men då är det ju såhär att det var ju 3 killar som förstörde mitt jobb. eller mina kvällar. & nu i januari skulle jag jobba som FAN. typ heeeeela denna månad. för att kunna komma till thailand. men. det var ju 3 killar som förstörde detta, så nu jobbar jag inte ens hälften av det jag skulle jobba. inte ens en 3:e del. faktum är att jag kanske har 3 pass kvar denna månad. & denna månad har precis börjat. så det är därför jag måste söka ett jobb. (var tvungen att motivera mig själv till att läsa igenom de där värdelösa jobbansökan eller vafan man kallar det) så jag kan ju ställa ett litet ultimatum till mig själv: inget nytt jobb= ingen thailandsresa då vi hade planerat. eller. så söker man helt enkelt upp dessa 3 & kräver dom på some money. eller. det är ju de polisen ska sköta. eller brottoffermyndigheten. eller så får saneraenheten göra det. sköta allt. då skulle jag slippa söka jobb & patric skulle slippa göra polisens jobb = jaga tjuvar


det är tur att man har en underhållande man när man inte har så mycket att göra om dagarna. hahahaha.






eller jag skulle vilja l
igga på soffan som lisen & micke gör. tror dom skickar bajsozzy emellan varandra. för de skriker till ibland. han äter ju alltid upp sitt bajs. ozzy alltså. inte micke. det vore ju nästan skit äckligt.

nu har jag fått till ett sånt där osammanhängande inlägg igen. & nu är jag för hungrig för att söka jobb!

/ sanera

 


2010!!!

Nu har man hittat hit igen. tog några dar att ta igen sig från nyårsafton ;) (iaf om man heter emmi! mohaha)

Som sagt så var det middag hos micke! först kom mackan & victor (som var lite ledsen eftersom han hade precis tappat ut sin oöppnade whisky för micke ringde & stressade honom..) kort därefter kom katti & krille (tror jag!) & sen emmi,dan & marie. jag får ett samtal ca 40 min innan krille & katti kommer; sandra, har micke en jacka att låna ut? jag; eh? katti; krille har en kavaj på sig. jag; kavaj?! han är väl sju.. Katti *avbryter* ; precis. kavaj. jag; han vet att det ska bli 20 minus va?
hahahahah, alltså önskar jag hade spelat in kattis tonläge där :D inte att leka med ;)

när de personer jag har nämnt innan hade kommit så satte vi (läs; killarna) igång med maten. Jag sminkade mig & fick mitt hår lockat av ems & katti. Marie var fotograf. Jag minns att jag hade dragit i mig mitt 1a vinglas & ville väldiiiigt gärna börja på ett nytt, men då skulle jag aldrig minnas tolv-slaget! haha. så jag väntade fint till middagen för mitt 2.a glas. men vafan gjorde det? inte ett skit. haha. mackans fel. jag minns ett tolvslag ganska så suddigt. mohaha. nä. men jag hade en 3 liters box som jag bjöd på så gärna (+ att jag hade 4 cider & hade bråkat med micke om att jag ville ha 6, men min vilja där fick jag icke igenom!) mackan ville bjuda tillbaka på sitt vin. jag hade redan vin i mitt glas. han beordrade mig att svepa. sagt & gjort. middagen var iaf jättegod, duktiga killar! dock så blev den 1 & 30 min försenad! men inte gjorde det oss ngt!

innan middagen anlände även daniel & angelina! :D klockan 23.40 kollade jag på klockan då victor stod & tvingade ut oss alla för att vi skulle hinna till skinnarviksberget. "fan såhär tidigt ?!" tänkte jag. 23.57 stod jag utanför mickes port själv & undrade vartfan alla var. de flestade hade sprungit låååååångt framför. men innan jag gick ut så hade jag folk framför & bakom. nu inga alls. hör därefter micke skrika : VÄNTA!. så sprang alla till berget & så firade vi tolvslaget. & micke kysste mig, gav mig champange & sa ; "detta ska bli vårt år" som han påminnde mig om dagen efter. haha. där på berget röktes det cigarr. jag var inte sen på att smaka fast det är de äckligaste som finns. "ta inget halsbloss" msa mackan. "*hoooooooooost* jag tog ett halsbloss" svarade jag. "jo jag såg det..........". hhahha.


några vid tolvslaget!


innan tolvslaget så hade binis & putte anlänt! :D & phille. sen fick micke & phille ta mig under en varsin arm & ta mig hem. därefter fortsatte festen. & så blev det cheesecake för hela slanten! :) & vatten för min! haha, jag vet när jag ska börja iallafall. iiiiiiiiiiinte.

lisen,kajsa, julia & mattias kom innan tolvslaget också. jag hade iaf en väldigt lyckat nyår! med fina vänner. mina bästa. :)

   

(mina bilder är som sagt inte på datan, så dessa får funka just nu ;p)

när lisen skulle följa kajsa så frågade lisen om jag hade några låga skor att låna ut.. "nä.." & så kom hon in i vardagsrummet. "men lisen.. är det där min jacka?" lisen - "jaaaaaaaa, jag hann inte fråga om jag fick låna!" hahaah bullshit bajsunge ;)

aja, bibeln är nu avslutad. mina bilder är på min kamera hos micke. jag är hos mamma. micke är på jobbet. så ska väl bänka mig framför tv:n! börjar 7 imorn.

det snyggggga paret; hahahhah.
  

Detta är nog årets 1a roliga bild;


eller denna (surkärringa??????? hahaha);

or this;

eller denna är det inte så mycket humor i, förutom att jag minns varför jag ligger där hahahahahhaha.

/ sanera

 


RSS 2.0