skiiiit

hej & jag mår skit. sådär jävla dålig så man kan varken äta eller dricka. jag vill bara ligga i min säng i fosterställning hela dagen. men icke. har väl sovit ca 2 timmar, alltså vafan? jag mår sååååååååååå jääääävla dåligt. jag ska fan aldrig mer supa! ... typ. 
 farsta nu typ. baaajsis. mer om kvällen sen. looovar moahahfcbf

/ sanera 

frågan är hur (o)normalt det kan bli

nathalie är en kvinna som ingen ann! En snopp i högra handen å en i vänstra ibland! Säger aldrig nånting om sin egen kropp. men nog fasen vet vi alla att hon gillar snopp!

hon är så väldigt fager men riktigt jävla mager, en glad liten flicka som man gärna skulle pricka! I munnen i rumpan och nånsannanstans! Penis blir fan som i obalans Hon rullar runt i staden med sin snygga lår! Dom e nog tillåmed sexigare än hennes tår! Hon bad mig nog å suga på dom men ack jag sa nej. Fast jag skulle bitit av dom så det var nog bäst för dig!

Ett gäng som en än gång. Var ganska glada och vackra. Men det ändrades på en gång. Vi blev som små monster som älskar sex å våld. Välkommen till riksäpplet. Våran borg.

Vi hade söta kvinnor när vi börja här. Nu när vi ska sluta har blivit en misär. Dom e fasen galna precis allihop. Man borde fasen elda upp dom i en stor jävla grop. Vi killar vi blev kvinnor. FÖrvandlades från män. Av två ton mens och skitsnack på räls. Vi trodde vi var fina och trevliga små barn. Men nu har vi insett att vi är som en taliban.

hahahahahahhahahahah. vafan. det stämmer. det där med nattas tår också, hon bad monzy suga på dom ihihihhoh. texten är av monzy till natta paaaaatttta.
 
/ sanera


stressa? skulle jag aldrig göra

alltså. jag kommer typ dö av en hjärtinfarkt pga av allt JÄVLA stressande.. (tackar vi natta för, mohaha) vaknade typ 12.30 & sen den sekunden har jag varit så jävla streeeessad, för att jag vet att jag inte kommer hinna. men ändå sitter jag här vid datajäveln & tamefan har jag inte duschat. suuuck. tänkte vara duktig att duscha innan jag satte mig här & sen så tänkte jag att fan varför ska jag börja bryta ett mönster? haha.
farsta idag med syster-yster, fika & lite shopping. ikväll är det ju fest. typ 50 pers ringde natta mig nyss & sa kommer. börjar ångra att vi har lovat att städa innan 9 imorn bitti. (nu kom min syster in & sa : skämtar du eller?! du kommer komma försent!!, lillmaaaaamman)

gammaaaaaaal.


juste update från kryssningen HAHAH , en har en bruten arm, en tjej har blivit skallad & hon svarade då med att riva av örhängen & hår, några blev avslängda i åbo.. knullat runt har man gjort också. haha.

19.00 ska jag vara hos natta. fast hon sa SENAST 20.00 & inte en sekund försent. för då släpper hon inte in mig. haha vi ska komma ikapp dom från kryssningen. så vi måste börja snart...... ska dricka sprit ikväll. flera månader sen sist. Helvete säger jag bara. hur kommer detta gå? fast frågan är: hur kommer detta sluta? haha. jag återkommer mina vänner. som vanligt. nääää nu ska jag & natta ut på vidare äventyr!! sitt hemma & ruttna!


/ sanera

chilllare

det här med fyllelovet.. haha, och "chillkvällar" hos monzy. börjar spåra ut börjar jag tro. hahahahaha. igår var det ju ännu en vild kväll. slutade med en trekant hahahahahaha. ojoj. jag är inte inblandad! finns nog några som har en rejäl ångest idag. & en som bara utnyttjade läget. jag kommer nog inom kort få pris för världens segaste människa av natta. trots jag hade duschat tidigt igår fick jag stressa som en liten apa.. hur lyckas jag?

igår var det en filmkväll tänkt. men som vi alla vet så blev det icke så, bubbelpoolen igen, slänga sig i snön osv. och nu har jag fan fler blåmärken än innan! nico blev typ våldtagen.. haha.. av en vampyr.. haha. som suger & spyr. det gör tydligen han med. ihohohhha.
nico: sandra rädda mig!
jag: sluuuuuta hahahahah jag kissar på mig....


klockan 4 på morgonen drog filmkvällen igång.. monzy kom upp med te & bullar & mackor. och då bestämmer natta sig för att vi ska sova. men det tyckte nico var otrevligt. så vi kollade film.. somnade väl vid 6..upp vid 9.. hem. till slemmi. jag med brie med mig. hon skrattade åt mej när jag berättade att jag trodde jag var diskret i lördags.. "sanera, du är aldrig diskret när du tror att du är det!!" tack jag märkte det. för igår visste alla allt. hahahahaa. hööööööööh. och jag vet en liten mupp vi ska tacka det för!  *mordhot på g*

ja du.. välkommen till riksäpplet: alla ligger med alla, välj någon som är snygg. eller det positiva är att människan behöver inte ens vara snygg, för det fixar drickan åt dig!
Hah jag orkar inte ta livet seriöst.

på torsdag kör vi igen. & jag har lovat natta att vara klar 19. så jag är väl hos henne vid 20. ahaha. torsdag ska bli vildaste kvällen ever har vi nästan bestämt! MOOOOOOOOOOHAHAH.

/ sanera

SÅ JÄVLA BRA

fyfan vad ac/dc var bra! fattade knappt att det var ac/dc vi skulle se förrens typ 1 timme innan (!) agnus , 53 år. hahahaha shit hitta mer energi :D som en liten fisk.. aja, kan inte förklara. jävla suckers som inte var där.

just nu sitter jag här & har duschat (!!) det kommer natta aldrig tro. mitt huvud värker fortfarande. troligtvis fest ikväll? haha hoppas iaf!!!!!!!!!!!
nu ska jag vidare, bye suckerssssssssssssssssssssss.




/ sanera

ac/dc


pappas urtvättade tröja . hiiho

sitter & taggar till nu. mother fucking ac/dc. aja mitt huvud får palla idag. sen ska jag vara snäll mot min kropp& själ. Haaaaaaaahahaha. visst.

/ sanera

ojoj då

fyyyyyyyyyfan. vad jag mår. jag har hjärnskakning (typ). somnade väl vid 8 imorse. sjuuuuuuuuuk kväll. haha. ac/dc ikväll. haha folk skämtade varmt om detta & mitt huvud imorse när vi vaknade upp hos monzy. ja du. vem fan har ett TAK som gr över sängen? hm. slog i huvudet 13 ggr. alla skrattade. jag skrek hjärnskakning. jag blev galen på dom som försökte hjälpa mig, sen tröttnade man.. ramlade i duschen också. fetaste blåmärket. vi badade bubbelpool. la oss i snön. min tuttar var aldrig på plats. natta var full. jag var full. men fullast var nog andreas. hahah.

imorse vaknar jag upp & glömmer HELT min bula i huvudet & slå i det 14.e gången gillt.. då var det en liten mupp som började as garva. jag svarade med att hoppa på hans ben. kommer ner & andreas var hög på koffein. "jag har druckit 7 koppar kaffe!" hahaha.. mitt huvud.... ni kan inte fatta hur många gånger det slog i. eller hur det såg ut. eller hur jag mår nu. eller varför jag blir så elak på fyllan. & jag kan inte fatta att jag ska på ac/dc ikväll.. haahahaha hur ska jag orka?
"haha ska du på ac/dc ikväll? du kommer fan dö.!" haha ,, fan vad jag mår.

äh, än har jag inte gett upp. det ryktas om en fest inom en snar framtid.

/ sanera

stress

bakis typ. barnkalas hela dagen typ. nä sov till 14. sen MASSA barn. tvillingarna är sötast. aja sitter här nu & är ap stressad av natta. ska dit  nu, sen ska vi på fest. jag kommer må fiiiiiiiiint imorn på ac/dc.. trött som en liten mops. hiohohi. aja. det är ju för glammigt detta. mitt liv alltså . haaaaaaaaaaha.

p.s jag är full av hat.
p.s igen. jag fick kämpa i typ 10 min för att få på mig jeansen. säger det mig ngt? njaaaa.. borde det gör det? JA!!!
d.s gånger 2.

/ sanera

fyllelovet har börjat

bakis. men det har vi inte tid med nu, ska till bosse- fest ikväll! hihihoh.
aja såhär började kvällen:
får ett samtal av natta när jag står på stationen att hon har glömt legget HAHA! Men det fixade monzy.
natta & sanera blev pissss fulla. alla andra med dessutom. hihiooh. natta fick tutten krossad av danne & sin tur flashade natta min tutte. hahaha. sen var det as allt ute kan jag tala om för er, ni som inte stod ute vid 3 tiden. haha.

kommer hem till natta, nu är det bevisat att det spelar ingen roll om det är 140 eller 160 säng, hon ligger på mig ändå. haha mys inatt då jag frööööööööös. kastade mobilen i väggen gjorde natta också hahaha, så nu är den puklåst! hahaha.
somnade kanske vid 3.30, natta upp vid 7 typ , hör hur hon gör kaffe, duschar, fönar håret osv. hahaha vafan kvinna du har sovit typ 3-4 timmar? hon var tvungen att gå till skolan idag & servera ;) mohahah.
skööööööööön kväll!!

hihioh. nu ska jag väl börja göra mig iordning!

/ sanera


LOOV!!!!!!!!!!!!!!!

 mohahah. LOV! blev lov idag. rektorn ställde in våra lektioner hihi. så nu mina vänner. ska jag ställa om dygnet HELT har jag bestämt mig. Varför? för att jag vill, mohaha.
idag är det som sagt ut med natta-patta mfl.
imorgon är det party med bosse & frajda! .. hihioh.
frida lovade precis på msn att jag ska få bli full! :D Vi ska (in princip) supa varje dag. mohaha. det lovade frida nu! hihihi. can't wait. jobbar inte en daaaaaaaaaaaaag!!!!!!!!!! förutom nästa helg! eller det finns massa pass, som jag dock tänker ignorera stenhårt moahahahaha.

näää, dags för duschen.. Btw, AC/ FUCKING DC PÅ SÖNDAG!!!!!!!!! hur kan jag ha glömt? snart metallica ocksååååååååååååååååå.
muuuuuuuuumsi. hiihoho.


/ sanera

pass my bedtime

så är det de här med natten. man kan lixom tänka för mycket, det blir lixom bara så. så då tänker jag att om jag skulle ta & berätta för dig. ibland vill jag bara rycka loss dina ögonfransar en efter en, efter der vill jag bara knipsa av dina naglar från nagelbanden. typ. nä. men du gör mig jääävligt irriterad med att typ inte ens finnas hos mig. hmmm

aja, om typ 22 timmar är jag ju ändå full & glad. (& MOSTER om du läser detta, så har jag faktiskt varit jätte duktig & jag är inte full varjde helg längre. ville bara att du skulle veta det , ihihih)natta har kvällsöppet. klart man stödjer bruden när hon vill supa. verkligen om det är 1 dag tidigare än vanligt. mohahah. för övrigt verkar hon ta igen alla gånger hon typ aldrig blev full,typ .. ja ni listar ut resten själv.


 


har jag överträffat mig själv? förresten så kanske detta är en bra sak. hur vet man egentligen?

/ sanera

BORIIIIIIIIIIING

sooooft. tröttt. slutade 9.15 imorse. fikade med malin,bosse & frida. gjorde om mina naglar. tvärdeckade i sängen. promenerade i typ 1 t & 30 min, gick till katti och tog pengarna till studentskivan & glömmer självklart biljetten. haha. grey's. blev först lämnad av natta, sen frida & sist bosse - på msn. nu sitter jag här & försöker fundera om jag ska sova eller om det blir ben & jerry's.

så där var min dag i princip. fan det här måste vara det TRÅKIGASTE inlägget jag NÅGONSIN skrivit. & jag är typ aldrig tråkigt. mohaha. ingen bb här inte. ihihiohohoh.


roooooooooosa.


jag ljög precis på sms.
- varför är du så seg på sms?
jag: (tänkte vara ärlig & skriva att det finns annat än att svara på sms, men..): för att jag inte är en mobilnörd.

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA. jag lever för mobilen. ihihoh. (inte just min utan bara ngn man kan sms med) höhööhhööh . SOOOV SANERA SOOOOV SA JAG! ehhhh.

/ Sanera


vilka sötnosar

Nathalie säger:

nemen det va ju förrut!

Nathalie säger:

han är säkert anurlunda nu!!!

vilka vänner man har :D hahahahaha. det roligate är ju lixom killen det handlar om.. hahahahahaha!!!!!!!!!!!! jag <3 töntar 4- ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mohahahaha. geeeks. suckers, nerds. ville bara poängtera.

/ sanera


JOSSE-BOSSE!!!

josse säger:

jag kan tänka mig att han skulle vara världens snällaste mot dig (L)

Josefine Ulmestedt (Fredrika Bremergymnasierna ) skrev
klockan 18:58 HAHAHAHAHAHAHAHHAHA terror felix :D
på lovet ;);););););) vi kan ju alltid försöka ;D jag ska allt hjälpa dig med de dära :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw , vilken vän bosse!!!! <3

inte lika heartbroken längre..! :D

/ sanera


saneras tisdag

för tillfället är jag helt heartbroken. fast nja. min objektfixare natta (& josse? ) verkar göra allt i sin makt att fixa detta nu hihoioh. happyface.?! hihihihi. fick studentmössan idag, nu känns det verkligt!!!! iiiiiiiiih. fast jag vill inte sluta.hur ska jag klara mig utan alla dagar utan allt garv som mina klassmates ger mig dagarna i ända? planerade även balen! 20.e maj.. softis..
mer då? jo bet av en av mina naglar,, ska göra om dom imorgon 12.30. för övrigt har jag namnsdag idag (grattis till mig) & fick en gratulation av världens mest otippade person. mohahaha. tvivlade ett tag på min tal förmåga, kom hem & gjorde inte det längre. jävla suckers. det heter ju visst fibrer. det sa min pappa! sen grät jag lite för att mina päron fortsätter casha in MINA pengar, sen förklarade pappa innebörden av "låna" . hiohohioh.

så nu funderar jag om jag inte ska äta lite ben & jerry's till middag. shit får orgasm av den varje gång. for real. & jag behöver typ inte göra ett skit. bara stoppa det i munnen. hihihihihiooohoho mohahaiiaai.


natta & sanera. hihiohoh.



/ sanera

SANDRA'S NAMNSDAG!!

Idag har jag namnsdag, GRATTID TILL MIG!. den 25.e fyller bloggen 1 år. Frajda är "lite" knasig. Mohahah,. jag har en väldig sjuk klass. just nu sjunger frajda i mitt öra.

vi har precis hämtat biljetterna till studentskivan.. :
josse: har vi fått biljetterna nu?
jag, frida, louise samtidigt: JA!


hihihohohohihioh. Balmöte 14.30. jag & Bosse. Björn tema. say no more lixom.

/ sanera

TJENIS

jag har ont i magen. skulle kunna skriva om allt som hänt de senaste dagarna då jag har bojkottat denna blogg (läs jobbat på som fan) men det orkar jag inte. jag skulle lixom kunna berätta att jag & josse-bosse var i stan i fredags & tänkte hitta på en sak men vi var så fega eftersom det var fredagen 13.e, men vi tar det en annan dag! & natta är på krigsstigen & hon är min nya objektsfixare. mohaha som sagt så orkar jag inte berätta det. höööööööhöhöh.

har ont i magen, kollar beck. deckade på dagen idag. kanske blir systar i jeans 2 snart. hihi, kanske ben & jerry's nu?



mumsi. come to mama.
(hihi tack pappa & tack mig för att jag gick & handlade den)

/ sanera

FREDAGEN DEN 13.E HAR BÖRJAT!?

för jag tok försov mig imorse.. säger ju att jag aldrig kan duscha på morgonen, har lite annourlunda "torkvanor" , för jag går nämligen & lägger mig i sängen blöt under det varma täcket. (idag i pappas säng) & jag somnade. big time.

nää. undrar hur denna dag slutar.. Om  jag har otur 24/7 annars så borde detta vara min tur dag? men nä eftersom jag alltid har otur så får jag väl ingen tur av Gud? mohahahaha återstår att se.

Nu blir det stan med jossebosse.

p.s bosse & louise. ni är 2 sjuka människor!! ni skrämmer mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! d.s

/ sanera

i promise you

I won't cry
I'm telling you that I won't cry
And even if I do, it's not because of you
I promise you that I won't cry


/ sanera

sådant barnbarn, sådan mormor

fikat med katti & slemmi idag. myyyyyyyys.

Pratade med mormor nyss.. så kom vi in på serien "the tudors" & Jonathan Rhys Meyers är med & han är så snyyggggg.
jag: han som spelar kungen är såååå snygg!!!!
mormor: tycker du också det?! ja han är snyggt jaaaaa *mormor brytter på tyska*
jag: mmm...
mormor: han är ganska ungt?!
jag: ja det är han! men så snygg!!!
mormor: jaaaa! hihi det tycker jag också. kul att vi har samma smak!

hahahahaha. Världens sööööötaste älskade mormor. hon förgyller alla mina dagar! med sin brytande tyska & mumlande. får inte heller glömma hennes envishet som jag har ärvt en stor del av (dock har hon lika mycket kvar, hihiöhöh)

du har oss båda sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;) usch vad snygg. mitt hjärta smäälter.

 nä, nu blir det ben & jerry's!!!!

/ sanera

summan av det slutgilltiga

gjort mitt bästa. för tillfället. det var mitt bästa vad jag hade ork & tid för. det handlar om att priotera. ångest. men. jag gjorde mitt bästa.  nästa gång ser det annourlunda ut. det vill jag lova. nu.



liiiiiiiiiiiten sanera. mindre hylla. dock snyggare hylla. fan.

/ sanera


high - on life

min lärare tror for real att jag röker på. hon har t.o.m frågat mig detta. men vafan vi har henne ALLA dagar förutom torsdagar. och vi börjar tidigt (borde vara olagligt!!). & jag är ofta hög på koffein. & sen är jag ju inte som alla andra. men det är väl bra att jag ger henne ett gott skratt ? med att se så jävla lost ut. och., ja hög. höööööööööööööööhö.
jovisst är jag hög. on lifeför övrigt en skön klyscha.


it's cream. nothing else. eller..? mohahaha

/ sanera

så jävla finish

så jävla färdig. sån jävla ångest. överskattat. underskattad. besvikelse. men ändå inte. applåd till mig. för att jag är så jävla bra egentligen. med jobb och allt. klapp på axeln. sova. godnatt, och nej. det är ingen mening att man ska förstå något utav att detta inlägg. eller jo. kanske en person. dig gillar jag.
vem är det egentligen som spelar roll?

/ sanera

så jävla skönt när det går bra

uppe till 03.30. klockan ringer vid 10. smsar frida & frågar om hon kommer osv. sen slutar jag svara. jag har tvärdeckat. vaknar 12.23. soft. börjar 12.30.

allt för ingeting. ingenting. nothing. at all. baaaaaaaaaaaaaaajs.

/ sanera

dessa tankar

Är det ett skämt?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag har feber. & jag svettas som FAN. & plugga det går, pluggar gör jag, MEN finns ingen info. har googlat på allt. men det snackar jag bort sen. det är jag nog ganska bra på. virra bort folk med mina ord. det löser sig. det gör det alltid.

kanske blir en nattlig promenad? med en vän. hihi. måste. hålla.mig. vaken. det går rätt så bra. men mitt huvud börjar bli tungt & tankarna snurrar runt som fan som det brukar göra när man sitter uppe på natten & har för mycket tid att tänka. tanken just nu: jag är för bra för dig. min vän. shit. du är såååå överskattad!
livet är så underbart underligt ibland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 = OFTA!

HIIIIIIIIIIIIIIIOHH.


/ SANERA. i'll be back. soon. hihih.



nattugglor

frida & josse. attackerar mig. har väl lovat att hänga med ut på lördag då.. alla <3 dag & grejer. MYS (som dom säger)

som den nattmänniskan jag är så har jag laddat med kaffe, godis & läsk. plugg all night long. Frida & josse (?) ska vara vakna hela natten med mig. plugggggggggga. det var tanken iaf. men nu har våran konversation spårat ur. rejääääääääääält:



vi tatuerade fridas tuttar på projekt ....... hiiiiiiiiiiiiih

Sanera; jävla helvetes skit pluggg säger:

jag vill blir legitemerd kugsugare

Frida säger:

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA

Frida säger:

de e nog den skummaste meningen ja nånsin hört

Sanera; jävla helvetes skit pluggg säger:

HAhahahahahahahah
 
värre blire...................  aja, kommer väl bomba denna blogg. ska ju trots allt vara uppe hela natten. hög på kaffe. & socker.

/ sanera


jaaaaaaaaaaaaaaa


josse säger:
mitt hjärta går av

josse säger:

fridas med!!!

Frida säger:

ASSÅ DU GÖR OSS SÅ LEDSNA

Sanera; jävla helvetes skit pluggg säger:

nääääääääääääää inte på alla dag

Frida säger:

SERIÖST

Frida säger:

VI GRÅTER

Sanera; jävla helvetes skit pluggg säger:

sluta no pressar mej

Sanera; jävla helvetes skit pluggg säger:

jag blir sadface

Frida säger:

VI VILL FIRA ALLA HJÄRTANS DAG MED DIG

Frida säger:

VÅR BABY

Frida säger:

OCH FÅR VI DET

Frida säger:

NEE

josse säger:

på alla dag?!?!? !

Frida säger:

VI VILL HA MYS

Frida säger:

OCH DU DISSAR OSS

Sanera; jävla helvetes skit pluggg säger:

SLUTA

Frida säger:

FÖRSTÅR DU HUR DE KÄNNS

man vågar inte säga annat än ja :O..

/ sanera


söndag (REDAN?!?!?)

igår drog jag & sandra till michelle. sen kom bini. dorg till treat, drog ¨några shots, (bini) & jag bestämde oss för att dra hem, möjligtvis för att jag var en trött, bakis & hungrig subba. blev mc, sen blev det sitta & vänta på nattbussen i 50 JÄVLA minuter!!!!!!!!!!!!!? i en tunnnnnn kappa & strumpbyxor. så nu vet vi vad som väntar bini.
iaf är dödsförkyld & har ont i halsen & undrar vafan helgen tog vägen?!

jag som skulle plugga i helgen. hahaha ännu en såndär "tanken var god situation", för det gick ju åt helvete. pluggar nu. det går också åt helvete.
var med min kusin i farsta idag. detta gjorde min dag:
kusin (får ett sms av hans kill kompis kim) : "hej hur är läget? <3"
jag: hahahahahahah gör ni hjärtan till varandra?!
kusin: eh aa?
jag: HGAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa. du är fan bög!
kusin: japp & elin tycker det är okej.


kusin & sanera. nyår. <3


hööhööhhöhö. aja återgå till pluggggg. smuttar på en pk (= power king) som pappa köpte hem till migggggg. jag tror jag har feber.

för övrigt. jag tål dig inte för tillfället (?) varför? så fort jag tänker på dig vill jag slita ut dina ögon & tvinga dig att äta upp dom. ( är detta normalt?...)
/ sanera

sanera slutar aldrig förvåna

helvete helvete helvete.
det här är inte bra egentligen. men man lever ju liksom bara en gång. det blir utgång idag med. sandra fyller ju förfan 18 bara 1 gång (som hon själv så fint sa) så här sitter jag i fettigt hår, gårdagens smink, trött som en j*vla jude & hinner inte sova & ska vara klar om 2 timmar. det kirrar vi.  nu kör vi. Tagga till förfan! eller iaf jag... fan vad jag kommer ångra detta imorgon, vilken jävla ångest. men man lever som man lär. (eller inte)
och jag hade ju ändå inte pluggat en lördag. haha vem försökte jag lura?

NU KÖR VIIIIII!!!!!!!!!! iiiiiiiiiih.. heheheeh eeeeeeeeeeh ÅNGEST. men det löser sig imorn ;)

/ sanera

trötttttttttt

eh plugga var det igår ja. & dricka vin med slemmi. MEN det blir ju ALDRIG som man har tänkt sig! så det blev helt enkelt en utgång med natta, tracy, robin, ante, daniel & niklas. sedan kom även katti & slemmi. Från början hade jag inga pengar & behövde verkligen plugga, men det är inte så lätt när man får tillbaka sitt kontokort på en fredag! (mamma & pappa hade beslagtagit det pga ett inkasso brev............) men iaf, vi hade riktigt kul!

hahah & lilla natta... nu har jag äntligen fått henne att gå på den där jävla bion. eller hon kanske fortf har dåligt samvete för kinesis? ahhahahaah. ja du.. vi låg & prata om trollen inatt & vips så kom det ett sms. vilket slutade med att jag fick gåshud & natta asgarvade. sovit väldigt lite inatt. natta låg typ PÅ mig. var iaf på bibloteket  vid klockan ett idag. STARKT jobbat. nu blire plugga på en fucking lördag. but what to do, what to do`?!

natta och hennes jävla samvete. hur ska detta sluta? - återstår & ser.


katti & sanera förra fredagen.

/ sanera

YESWOMAN

har precis lovat slemmi att säga ja till allt ikväll. ALLT. passa på. haha eller nä gör inte det.
slemmi : och om du säger nej en enda gång... dåååå!
jag: straff?
emmi: aa straffknull! med frivillig deltagare.!
jag: nääääää.


hur ska detta sluta? ...!

slemmi: det är tur att vi är så normala.
jag: mmmm.
slemmi: det lät tveksamt det där!

/ sanera

tilltaggning!!!!!!! på g!

hm har ingen aning om vad jag ska skriva (för första gången) men slemmi (kärringen) ville att jag skulle få henne taggad så vi kan dricka (mer) vin ikväll..
jag: men ska vi dricka vin eller?
slemmi: aa ..men vill du det då?
(hahaha visste hon inte att det var mig hon frågade eller?)

Okej tillbaka till "till-taggningen":
- vi måste komma upp i det tempo förmodligen my har varit i de senaste månaderna.
- vi blir så sjuuukt roliga på fyllan.
- vi ska ha as kul & dansa som 2 dårar!
- vi ska snacka skitttT!!!!!!!!!!!
massa.
- vi ska FESTA någonstans.

den sista har jag inte filat så mycket på... men vi ska ha det såhär kul (nästan iaf, my & moa är ju tyvärr icke med)  som vi hade på midsommar! & alla andra dagar på sommaren ... mihihih.

hahahahah. HAHAHAH.. fullla som sviiiiiiiiiiin. midsommar. do you rember hur det slutade? ;p

& jag som skulle plugga..................................................... åt helvete gick det!! & det får jag ångra imorgon,.....


/ sanera

OTREVLIGA INDIER

ringde indiska ambassaden för research till arbetet jag håller på med.
Fick vänta 3 min lyssnades till indisk musik. trycker 2 (= SVENSKA)
ändå svarar en indisk kille på ENGELSKA : Hello! do you speak english?
jag: eh yes?
han: *säger ngt mumlandes på engelska med sin indiska brytning*
jag: sorry?
I telefonen: tuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

eh la han precis på i mitt öra?
japp. det gjorde han.
nu har jag mail bombat dom istället. funderar på att ringa ännu en gång. jävla helvete.
nu ringer jag dom igen. för det tyckte slemmi.

UPPDATERING:
DOM LA PÅ IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! testar dom mitt tålamod tro? !!
/ sanera

update

kärringen klagar på en update... här får du en:

just nu, sitter hos ems & dricker vin. antar att vi firar att det är fredag? skulle hit & plugga som en dåre.. men vi båda kom fram till att jag nog är smartare på fyllan.. mohaha. förresten, är det för tidigt att dricka vin ? nää är väl aldrig för tidigt, eller försent ;)

i helgen: plugga. (gråter)

/ sanera

Goodbye my lover

Did I disappoint you or let you down?

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me

/ sanera

senil

ca 5 min sen i cafét:

josse- ska vi dela på kladdkaka?
jag- näää! har ätit på mc donalds, det får räcka idag!
louise- har du ätit på donken idag? *helt seriöst* ( & jag åt med HENNE)
jag- HAHAHAHHAAH

5 min senare
louise- (fortf lika seriös) men vem åt du med då? ..........

SENILA JÄVEL!!!!! :)

nu är det tyst & lungt i klassrummet, dock inte utanför där louise,frida & jessica hörs som 5838385 j*dar......

/ sanera

tanken som räknas (?)

min pappa säger alltid att det är tanken som räknas. min tanke. på senare dar har jag listat ut att det beror på att min teori inte funkar i praktiken. så att nu har jag ju lixom förstått det typ. så idag tänkte jag att jag ska ge lite pengar till min pappa för min mobilräkning han betalar varje månad. men sen så insåg det här med skatt & tycker att vi borde avskaffa kungahuset. men i alla fall. så det blir inga pengar till min pappa för eftersom i  min teori tänkte jag aldrig på skatten. men i praktiken så, mina vänner. så nu borde vi avskaffa kungahuset, visst?

förmodligen ska jag & susku börja på vattengympa. har ju ett löfte vs studenten ju!!! kamp mot tiden.

/ sanera


vad vill hon ha sagt...?

börjar 12.00 på måndagar. har ett schema på kylen & för övrigt vet min mamma det. men ÄNDÅ ca 9.20 -9.30 så kommer hon in och först pussar på mig 1 gång, 2 gånger, 3 gånger.. vid det här laget börjar jag vakna till... (antar att det är det hon vill?)
 & då frågar hon : när ska du upp?
 jag : 10...................
mamma: klockan är 9.30, älskar dig. hejdå! *puss*

detta är jävligt jobbigt att mitt i världens skönaste sömn så har man 30 min  kvar. inte okej. jag är 18 & min mamma pussar alltid på mig innan hon går. skulle hon sluta med detta skulle jag bli ledsen. & rädd.
jag pussar alltid på min  baby 345 gånger, tills hon vaknar typ.. börjar se ett mönster................ hihihihih

mensvärk. slutar skolan 16.40 , börjar jobba 17.00. kan bli tight?!. soft.

/ sanera


RSS 2.0