idag

emmi & dan gick nyss! vi har hängt hela kvällen.. lagade mat åt alla , blev pannbiffar & potatis.. mums.,
micke är hos en kompis & sa att han skulle komma hem senast 1 .. hmm.. nu kollar jag på bröllopsduellen..
 
jag & emmi var i nacka forum idag & fikade & kollade lite..
 
idag hade flubber hicka & det syns på hela magen som guppar upp & ner haha.. gulligt. nu har flubber sin obligatoriska gympa.. eller numera är det så trångt så det är mer att flubber "vrider" sig .. det känns.. oich jag ska ligga ner, helst ej sitta. men ligger jag kn ner får jg inte lft ner i lungorna .. så jag halvsitter nu i soffan..
 
flubber väger ca 2,6 kg nu & är ca 45 cm lång! anna vägde 2,8 kg när hon föddes! och hon föddes efter sin bf! ..
 
tur att vi ska skaffa en y data! haha det tog mig fan 20 min innan jag kunde gå in på internet.. den är fan segare än vanligt..
 
imorgon ska vi kanske tvätta på förmiddagen.. eller kanske bio med systrar & mickey & anton.. får se vilket jag orkar och så..
 
min rygg har pajat nu.. och pucklarna gör så in i helvetes ont!! dom kläms och har blivit ännu värre.. men ska till bm på onsdag & för'ldrarutbildning, så då ska vi boka tid för doktorn!
 
ska fortsätta & kolla på filmen nu´..& äta lite ben & jerrys!
 
/ sanera
 

Härliga lördag!

Ligger i soffan! Pappa gick precis, han har sovit här. Mys!

Bröderna lejonhjärta går på Sfkanalen nu.. Åh min favvo film :)
Så jäkla hemsk film!!

Igår hade jag iallafall en supermysig födelsedag!! :) jag var lite trött efter fredags natten attack men det gick bra!

Vi gick & köpte sushi/ yakuniko till middag igår & åt här hemma! Jag, mamma, Micke, pappa, Fisi, babyn, Anton & mormorrrr!!!

Fick massa fina presenter! Försökt önska mig bra grejer! Fick en muffins maskin av mamma & Anna, & stolarna , en tavla som jag önskat mig länge , pengar, leopard converse jag såg på kryssningen som Lisen & Anton köpte till mig, och leopard gästtofflor! Jättefina blommor, och av Mickey fick jag ett set från bodyshop som luktar supergott & ett kort med värdecheckar :)
Sötisen!! :)
Och av pappa fick jag hjälp till en dator! Behövdes verkligen! :)

Tack för alla fina presenter & alla som firade mig! Åh älskar er! <3

Idag ska jag nog träffa Emmi! :) Micke jobbar & sen skulle han till en kompis , han lånade mitt busskort så jag kommer ingen vart nu hehe.. Glömde bort det!!

23 år nudå.. Känns ju bra, hehe. Tror jag ;)

/ sanera

Fina kortet av mickey haha :)


Underbar födelsedag! <3


23 barrar!

Jag firade in min födelsedag igår exakt vid tolvslaget av att bli magsjuk av kycklingen jag åt på vapiano igår! Fyfaaaaan, trodde fan jag skulle dö..

Hann knappt få hinken & sen spydde jag tills all kyckling var ur mig.. Spydde ner hela badkaret.. Stackars Micke som fick stöda upp allt.. :(
Jag mådde så dåligt, kycklingen var inte färdig..
Fick sp ont i ryggen!! & magen var ivägen & flubber lekte karatekid samtidigt..

Men sen när allt var ute mådde jg bättre kunde äntligen sova!

Micke, Lisen & bonden sjöng för mig imorse & så fick jag en macka & te! Sen gjorde Micke amerikanska pannkakor till oss <3

Nu har Emmi, Susku, Emil, & Peppe varit hör & grattat mig! Farmor kom precis också & mamma, Anna , mormor & pappa är påväg nu med :)

Sen ska vi ut & äta middag, vad som helst men inte vapiano! Hehe :)

Sååå ska njuta av min födelsedag nu :)

/ sanera


Mar. 29, 2013

Eller glöm tårtan!
Lejonkungen började nu.. BÄSTA!!! :)

/ sanera & babyn


Vårig lördag

Ligger i soffan med babyn, Micke & dan! Micke & Anna blev precis klar med dammsugningen & svabbning i alla rum..

Nu känns det fräscht & fått bort många lådor & massa skräp! Det är några lådor kvar, men kan inte packa upp dom nu i brist på plats .. Men å andra sidan, vi har inte bott hör i 2 veckor så lite lådor får vara kvar här imorn när släkten & familjen kommer & firar mig! :)

Stackars dan, varje gång han kommer hit så sätts han i arbete haha.. Så snäll som hjälper till! Nu har vi 2 stolar till! Dock utan överdrag TROTS mamma frågade igår på Ikea om det följde med, ja sa dom men Nääää... Mamma var så snäll & åkte till Ikea & handlade stolar , spjälsäng osv :) fick stolarna i present , snälla mamma :)

Jag & Anna skulle baka bullar idag.. Det gick åt helvete! Dom ville inte jäsa :|

Och igår skulle jag & Anna görs hemmalagad pizza, men vi gjorde lite fel med degen haha , jag började visst baka ut den utan att "dra ut den" haha..

Mamma kom med en ny! Tur det .. Sen ställde hon iordning allt här, haha "här kan Denhär stå.." "Kan jag packa ur denna?" Precis som en Mamma ska :)

Babyn sitter klistrad framför Disney kanalerna 24/7 haha.. Heeeela tiden.. Imorse kollade vi på Lotta på bråkmakargatan.. :)

Ikväll blir middag med tjejerna på vapiano!

Nu funderar jag på att dra nytta av Anna & be henne hjälpa mig att baka 1 tårta.. :)

/ sanera


<3


Trött tjej <3


42 dagar <3

Ligger i vår nya sköna soffa med babyn på mig :) snarkar för fullt haha :)

Och till min stora glädje; sex and the city filmen går på 4an!!! Åååh världens bästa film..

Igår var jag på Ikea med ems & handlade lite saker! Nattduksbord, gardiner osv .. Nu börjar det kännas mer som ett hem här! Trots alla jävla lådor haha..

Det vi verkligen behöver är är en garderob & ett soffbord så är jag nöjd en stund ...

Imorn blir det städning & gå till tippen med alla kartonger & bakning med babyn! Sen på kvällen blir det middag med mina tjejer!
Juste vi måste ta oss till Willys också haha . Fan skulle vara skönt med bil nu....

Måste vila också, stränga order från bm... Känner det också, men är så jäkla svårt när man känner att man måste göra saker..

/ sanera


wednesday morning

Vaknade 8 av att jag var tvungen att springa & kissa.. Svintrött men jag kunde inte somna om.. Typiskt.. Så nu har jag ätit frukost & ligger i sängen & kollar satc..

Ska försöka köra ett megaryck här, men jag har så jäkla ont i min rygg/ rumpa.. Jäkla foglossning ... Kl 14 måste jag vila för att annars kommer Emmi ha ihjäl mig när vi är på Ikea , haha..

Så innan 14 ska jag rensa upp lite här, försöka iallafall, känner mig konstig idag haha.. Går Inte förklara .. Men flubber har sagt godmorgon för längesen, kör sitt kickboxingpass nu :)

Men som sagt , ska försöka göra iordning här, men tänker ta det lugnt för min kropp är helt slut.. Måste baka inför lördag också, men Anna kommer o sover hos oss imorn så hon får hjälpa mig med det :)

/ sanera

Babyn & mickey trötta!


43 dagar kvar, flubber <3


Tisdag mars 2013

Fyfan nu förstår jag att vara fotomodell är ett jobb, haha..!

Nä men vart helt slut efter 2 timmars fotografering! Fotografen var supersnäll & sus jobbar ju där med (Lucas mamma) .. Det kändes naturligt & så , många olika positioner osv..
Har redan en favvo bild! Cheesy bild som Micke kallar det, han står på knä & pussar magen.. MEN allt är mörkt så man ser bara kontrasterna på han & magen.. Skiter i vad han säger, den ska upp på väggen!

Längtar tills jag får se dom, så ska vi godkänna vilka som får användas osv!

Blev iallafall fina bilder , känner mig nöjd :)

Sen åt vi lunch i Farsta & Micke skulle skruva ihop soffan men det gick ej & han var tvungen att åka till jobbet! Men han hann iallafall sätta ihop så hans gravida hormonella kvinna får alla kanaler att titta på :)

Sen var jag helt slut så var tvungen att sova lite!

Bonden & Fisi har varit här & myst! Dom gick precis & Micke är påväg nu :)

Ååååh känns som att det aldrig blir klart här, & pappa säger att dethär är mitt hem nu, men det känns inte så.. Saker överallt & inget blir klart..

Vill ju inte gnälla på Micke för han sliter som ett djur, men att ha det såhär sliter på mig.. & på han.. Vill bara få allt klart.. Måste bara hålla ut, hehe.. Åh ..

Nu ska jag sova, helt slut! Godnatt!

/ sanera


Foton

Igår firade världens bästa Fisi! <3
Supermys var det, familjen precis som den ska vara.. Mycket skratt & då blir jag lycklig.

Fisi & Anton ska sova hos oss på fredag så att hon kan fira mig innan hon ska till jobbet på lördag.. Min söta älskling <3 och på torsdag ska morrihoppi sova hos oss & på lördag sover pappa hos oss! Haha fullt hus! Precis som jag vill ha det :)

Nu sitter jag & mickey & väntar på tåget i Älvsjö! Vi ska ju åka & ta gravid bilder nu..

Min lugg ser för jävlig ut haha.. Sminket orkade jag inte bry mig om.. Har inga trosor som passar nästan så nu hoppas jag att trosorna jag tog inte visar allt för mycket haha.. Detta är ju verkligen inte min grej, men jag vill verkligen ha en sån hör bild.. Vi får göra detta gratis mot att dom får använda våra bilder i sin reklam.. Hehe tur att studion inte är så stor , den ligger i Skogås!

Hoppas det blir bra :)

/ sanera


Grattis världens bästa Fisi!!

Nu är du inte tonåring längre min lilla Fisi!

Nu får du gå själv till systemet, skönt att vi andra slipper ;)

Kan inte fatta att du är 20 år.. Det betyder ju fan att jag är 23 snart ......

Älskar dig min fina syster! <3

/ sanera


Kidnappning

Ligger i sängen & kollar på satc! Har precis ätit frukost..
Väntar på att vår soffa ska komma idag mellan 10-13 .. Så det är lite jobbigt, lovar att den kommer 12.50.. Nu kan jag inte duscha, handla osv..

Åh ångest, fick lön idag.. Mindre än 2000 kr, räcker inte ens att betala mina skulder , åååååh... Jag ville ju handla lite inredning, gardiner och så.. Men det får väl vänta som allt annat.. Behöver köpa amningsbh & så ..

& Micke är ledsen för att han inte har råd att handla en present till mig.. Men men, allt löser sig nog.

I lördags så kidnappade vi ju Fisi, det vsr inte så enkelt.. Hon gjorde precis allt annat än vad jag försökte få henne att göra haha .. Men tillslut fick vi med henne & vi tänkte ett tag lämna henne på bussen själv för hon var så jobbig hahah , skoja :)

Hursomhelst så blev Fisi jätteglad & vi hade superkul! Det var väldigt trevligt att hänga med alla :) panteoz var där & sjöng.. Vid 1 gav jag & mormor upp.. Men jag kunde inte somna för att mormor snarkade så högt.. Vid 4 kom micke ner till hytten full som en kastrull.. Haha då gav jag upp & så flyttade vi till Linn & Ruths hytt ..

Dagen efter var alla lagom trötta ;) Anna vann en tävling & vann påskägg och så fick hon träffa panteoz & ta massa kort osv :)

Det var supermys :)
Igår låg jag & Micke i sängen hela kvällen efter att vi kom hem.. Kollade satc & myste..

Så jag har haft en supertrevlig helg!

Idag ska vi över till pappa & fira Fisi! :) grattis världens bästa!!! <3

Imorn ska jag & micke ta gravidfoton i en studio 10.30 .. Spännande!

/ sanera


Trött mickey <3


Lördag 23/3

Godmorgon!

Förstår inte varför jag envisas med att ställa klockan när jag ändå vaknar över 1 timme innan ändå.. Vaknade för 30 min sen av att det var jäkligt bråttom för att tömma blåsan!

Mickey ligger här brevid mig & snarkar så sött! Vill egentligen väcka honom för jag hsr tråkigt & är hungrig, men min älskling behöver faktiskt få sova!

Har en sån orokänsla (haha ovanligt?) i magen.. Usch , vill bars att den ska försvinna.. Vill bara att bebis är här så jag kan sluta oroa mig lite för en stund..

Ångest för vi inte har några bebis saker hemma, bf är ju faktiskt om SEX veckor / 47 dagar..
Igår sa jag det till Micke att jag var stressad över det & då sa han att vi ska fixa det.. Haha jag sa tänk om bebis kommer tidigare, då får DU fixa allt själv..

Och gissa vad jag drömde inatt då? Jo, att bebis var påväg inatt & vi inte hade något alls, bb väskan var ej packad osv.. Men bebis kom inte, fick åka hem & sen tillbaka flera ggr.. Haha..

Jag tror att det är dags att packa bb väskan faktiskt! Har önskat mig en perfekt väska av tjejerna i present , haha hoppas jag får den (a) (pik EMS!) men ska iallafall tvätta upp flubbers kläder & köpa nappar att koka och så..

Och så får jag nog nöja mig i början med att skötbordet sitter ovanför toan, vill inte .. Men har väl Inte sådär jättemycket att välja på ..?!

Vid 14 kommer Fisi & Anton hit! Mys :)

På måndag kommer vår soffa, och vardagsrummet är fullt med lådor, så idag blir det ett megaryck!

/ sanera

Trött mickey .. <3


en torsdag

åååååh herrrre.
 
sitter & försöker bli svensk medborgare.. tusen konstiga frågor.. haha var tvungen att fylla i om min sambo.. tur att han är svensk hehe. men nu tog det stopp för jag behöver mitt pass & det ligger i lägenheten & jag är hemma hos pappa.
 
som tur är har jag e leg så jag kan avbryta & fortsätta sen. annars hade jag blivit galen.
 
vaknade 6,45 imorse & trodde klockan var 8,45, men somnade om tills den var 8,45 på riktigt.. hehe.
 
igår åt jag & pappa middag & myste :) idag vandrar jag över till mitt andra hem & myser med babyn & fisi! och lite med mamma innan hon ska iväg!
 
kl 12,30 ska jag ÄNTLIGEN klippa mig, senast jag klippte mig var dagen innan lisens student.. 9 månader sen hahaha......
 
/ sanera

Kaos

Försökt styra upp lite här i lägenheten.. Men det är fan inte lätt.. Igår skurade jag hela jävla badrummet med klorin..

Stod fan på alla 4 & skurade överallt, så jäkla äckligt! Låg sågspån kvar från bär dom satt upp skåpet? Alltså dom innan oss!
Sen lagade jag mat & matlåda åt min mickey medans han tog ett bad.. Han tycker jag är en bra hemmafru.. Tur att jag kan bidra med något då medans han kämpar på för den här lilla familjen..
<3

Idag började jag med mina hudvårdsprodukter , Fyfan! Visste inte ens att jg hade så mycket .. Tur som är så kommer Emmi efter jobbet & hjälper mig! Ska hoppa in i duschen nu & tvätta lite..

Vi har bara 1, 2, 4 & 6:an här.. Tog en paus och la mig i sängen en stund & så började jag kolla på "Jersey girl" .. Såklart så dör mamman när hon föder sitt barn.. Så nu har jag världens ångest för att jag ska dö under förlossningen & Micke blir själv med vårt barn.. :(
Man får såna sjuks tankar när man är gravid ... Tänker på allt & inget .. Usch ..

/ sanera


50 dagar kvar <3

Längtar som en galning.. 50 dagar kvar.. Är "bara" i v 33 men ändå tänker jag på värkar hela tiden haha..

Skulle inte förvåna mig om flubber tittar ut tidigare då jag verkligen inte vilar som man ska.. Jag vet, men det är lite svårt när man har en lägenhet som är i kaos & en bebis påväg..

Älskar dig redan så mycket min lilla flubber.. Fast jag inte vet om du är en embla eller en Albin, eller hur du ser ut.. Vill ha dig här nuuu! Meeeen jag & din pappa behöver å andra sidan all tid i världen , så vänta gärna liiiite med att titta ut.. Mest för att din pappa inte ska dö av stress!

/ sanera


Första morgonen här

Godmorgon!

Vafan gör jag uppe nu & varför i helvete har jag varit vaken i 40 min!?
Jo, för att 1. Min kropp ställer om sig nu på att bli mamma, och förbereder sig på att vakna av små ljud så jag vaknar av flubber sen. Visst är det fantastiskt ? (Men kan det inte dröja 7 veckor? Flubber är ju inte här än!)
2. Vaknade ju av att Micke gick upp för att gå till jobbet.
3. Kunde inte somna om direkt eftersom jag är tvungen att tömma blåsan , trots jag gör det under natten..

Så nu funderar jag på att äta frukost eller försöka somna om igen... Hmmm.. Är dödstrött!


Igår så åkte jag & Micke till lägenheten för att röja lite & skruva ihop sängen osv, sen kom Emmi & Fisi över så åkte vi och handlade rullgardin, lite kuddar (fick en jättefin kudde av Fisi <3) osv! Sen blev det storhandling på Willys, Fyfan.. Haha.. Jag försökte få Micke i flera timmar hemma att komma på olika maträtter istället för att springa runt där , men ja nä det gick ju inte..

Sen åt jag, Micke & Fisi middag hos oss :) vi gjorde egen pizza, haha när Fisi ska öppna tonfisken "har ni sånhär som man öppnat med?" Haha bröt fan nästan ihop för vi hade kämpat med att kavla ut degen ut brödkavel haha..
Sprang över till grannen..
Och osthyveln vi köpte på Ikea hitta vi inte heller.. Så måste jaga osthyvel & konservöppnare idag!

Vi hade det supermys igår! Stackars Fisi missade bussen & sen tåget.. Snart så behöver hon inte åka hem, soffan kommer snart!!

Första natten gick bra! Tror att det beror på att min älsklings Fisi var med & myste med oss, känner mig alltid hemma med Fisi & mickey!
<3

Önskade dock att hon skulle vara här nu när jag måste hitta plats åt allt haha.. Kommer få ett utbrott :)

Känns dock lite konstigt att jag bor här nu, har nog inte fått in det i min skalle än , hehe..


/ sanera

Flubber sparkar på som vanligt & jag har fruktansvärt ont i min navel ..


Första natten i lägenheten


Ångest

Sover hos mamma idag,. Ångest inför inflyttningen imorn.. Ren ångest, det är jobbigt & jag vill verkligen inte. Spelar ingen roll hur fint det är eller hur bra det kommer bli, jag vill bara liksom inte. Kommer förmodligen deppa ihop, men men det går väl över någon gång kanske..
Jag kanske låter fånig som tjatar om hur jobbigt det är, men mina föräldrar, min familj är min trygghet, min kärna till livsglädje, jag älskar att ha dom nära mig. Psykologen sa att jag är en trygghetsnarkoman som redan hade anlag för att vara det men så var jag med om del saker när jag var liten då min trygghet helt försvann.. Som jag sagt tidigare så sitter det kvar. Och jag är livrädd.
Det känns inte som mitt hem, för mitt hem är där min familj är, hela min familj.
Micke tycker också att det jobbigt, såklart alla tycker väl det. Men för han är det jobbigt att han inte kan fråga en förälder om hjälp som han sa , att vi måste ta besluten själva, ingen trygghet att fråga någon.
För mig handlar det om att ha dom nära, att bara kunna gå till vardagsrummet & sätta mig hos pappa och få en kram & bli tröstad för dom ser om jag är ledsen, och nu i graviditeten hsr jag varit så jäkla glad av att bo hemma för att bara där har det varit en trygghet att bo med mina föräldrar , dom hsr båda varit med om detta förut och stöttat mig & lugnat mig en massa när jag inte riktigt vet hur jag ska känna osv. Framförallt mamma har varit ett sånt stöd, så skönt att bo hemma för att hon hsr varit med hela tiden & hjälpt mig.. Och mamma & pappa har varit så förstående också. Och fått en jävla massa kärlek av alla..
Jag vill vara en del i deras vardag & få vara med , inte sitta ensam i en lägenhet när Micke jobbar och så :( jag vet att det är en del av att bli vuxen , men jag vill inte bli vuxen..

Det känns bara så jäkla tungt & jobbigt, allt på en gång som alla varande oss för. Men det är jäkligt jobbigt iallafall.. Jag försöker tänka att detta är för Micke & flubber som jag gör det för, men det blir liksom inte lättare för det.. Jag är kanske bara ett sånt barn som aldrig kommer klippa navelsträngen som andra gör, jag delar allt med mina föräldrar, berättar allt, dom vet det mesta om mig & så kommer det fortsatt vara..
Nu bidrar väl mina gravid hormoner till alla mina känslor också .. Men det är så jag känner & det är gulligt att ni säger att det blir bättre, men tyvärr hjälper det inte nu.. Hoppas bara jag inte blir allt för ledsen & mina älsklingar inte glömmer bort mig i lägenheten.. Hehe.

Ska sova hos pappa på onsdag & torsdag för att Micke jobbar kväll så det ska bli skönt! Mjukstart i lägenheten ..

Lilla Sandra ska bli stora tjejen.. Vill inte, vill bara vara mamma & liten..

/ sanera


Smguld smguld

Idag har vi kört över allt från pappa! Så nu är allt på plats i lägenheten.. Tomt i mina rum :(

Ska sova hos pappa idag, skönt.. Eller kanske det blir hos mamma, hehe är här nu & vet ej om jag orkar gå över till pappa..

Vi åkte till Ikea & skulle handla sängben till sängen eftersom Micke damp på mig en gång när jag låg i sängen & lyfte upp hela sängen med mig i & då vek sig benen..
Men såklart fanns inte dom benen kvar, så nu ska han försöka platta till dom & borra nya hål..
Vi kan inte sova på golvet , eller jag kan Inte för jag kommer Inte upp haha! Det är jobbigt & jag kissar några gånger om natten.. Jobbigt att väcka Micke för att han måste hjälpa mig upp, hehe..

Nu har jag myst här Hemma med mamma , Anna, Fisi, & Teddy! Mys :) babyn är sjuk :/ kokhet är hon stackarn!

Idag är en trevlig dag för en bajare, vi vann smguld i bandy & bajen fans hockey gick upp till div 1 :) sköööönt!!

Snart är det dags för sista hemmapremiären på söderstadion! 14 april, tre veckor kvar till bf då! Hoppas jag orkar stå upp i 90 min! Bara jag får lite kokt korv med bröd så ska det väl gå. ;)

Fy vad trött jag är ..

/ sanera

3 hem blir 1 nu, vart börjar man? Inte alls?


Äntligen klart i lägenheten!


Söta Teddy 💕


Helg

Ligger i fisis säng med henne, babyn & ozzy & kollar film! Eller babyn snarkar brevid oss..
Är så jäkla trött.. Inatt sov vi alla 4 här i fisis säng, haha lite trångt men mysigt!! <3

Idag har vi flyttat över alla våra möbler & alla grejor förutom mina lådor hos pappa, det ska vi göra imorn! Nu är det tomt här i mitt rum hos mamma!

Haha Sötis mamma kom in nyss & sa:
"Jag tänkte att vad skönt att vi blev av med alla grejer & så.. Sen kändes det så jobbigt & så tänkte jag "nä det här går inte, Sandra får inte flytta! Hon kan ta tillbaka alla sina saker, mer om hon vill!" Det här kommer bli jättejobbigt! Och jag har ändå 2 barn kvar här.."
Älskade mamma <3

Är inte så sugen på att flytta , har försökt dra ut på det nu dessa dagar hehe. Men måndag kommer jag inte undan.. Men jag tänker sova här ändå :) men det känns väldigt jobbigt!! Blä vill verkligen inte.. Men någon gång måste man väl bli stor..? Eller måste man verkligen det?
Dags att klippa navelsträngen , jag är väl det enda barnet som frivilligt stannar såhär länge, haha..

Anna har äntligen fått sin kanin, Teddy ., väger ca 500 g , mjuk liten hårboll som man bara vill klämma ihop haha Nää skoja :)

Idag sattes tapeterna i sovrummet upp! Skönt att allt är gjort nu iallafall :)

Somnar när somhelst .. Micke är ute & firar en kompis & ringde precis & sa att han endast druckit 2 öl.. :) han får inte vara bakis imorn för han ska ju köra bil.. Men jag sa åt honom att passa på att festa lite nu innan flubbe tittar ut..

Dröm sött!

/ sanera


V.32 (31+6) 80 %


Lugg


Grateful

Idag vaknade jag typ 10.30 , skönt! Det var väl ca 3 toapauser inatt, och så vaknar jag av mig när jag vill vända på mig, för jag kan längre typ inte vrids på mig själv i sömnen, speciellt om flubber ligger på ena sidan som jag låg på haha.. Men annars har jag sovit helt ok! Kanske till & med kan hoppa över eftermiddags vilan?!

Och känner mig mycket bättre , fortf lite hängig & ont i halsen! Men bättre än igår!
Idag ska jag till barnmorskan 15.45 & sedan ska vi ikväll på teatern "rain man" med mickes familj! Det ska bli kul, har läst boken & sett filmen för måååånga år sen!

Nu ska jag nog bara ligga i sängen & kolla lite andra avenyn, packa lite kanske..

Mina älskade killar kom hem typ vid 23 igår, då har dom varit där heeeela dagen! Stackarna.. Och idag åkte dom typ 11.30 & ska städa ur lägenheten.. Min fina pappa har tagit ledigt, vill Inte att han ska gå sönder.. Måste få honom att vila sen <3 dom är så duktiga! Fixar så att vår lilla familj ska få ett fint hem.. <3

Igår var jag ju då ensam heeeela dagen , då fick jag en känsla att det är så det kommer bli sen i lägenheten.. Hehe men ska nog tvinga över alla till mig! :)

/ sanera


Klart!


Under arbete


Sjukling

Mina killar är i lägenheten & fixar .. Dom har varit där hela dagen, tyvärr går det inte så bra med tapeten i vardagsrummet.. Stackarna :( är så glad & tacksam för all hjälp iallafall! Fast min älskade pappa har ont så är han där & hjälper till så fort det behövs!
Själv har jAg vilat, ringt försäkringskassan hade plats 470 i kön, efter en halvtimme las det bara på?! & sen kunde jag ej komma fram.. Men försökte igen & tillslut kom jag fram! Sen gick jag & handlade frukt till fruktsallad & soppa.. Nu tänkt jag sova en stund för att sen kanske ta tag i lite packning eller så!

Blä min hals gör så förbannat ont :(
Måste bli frisk till helgen!

/ sanera


Onsdag

Mamma & Douglas var så jäkla snälla som ställde upp igår! Det gick snabbt att måla ändå, alltid förarbetet som tar mest tid..
Sen åkte jag hem & deckade i sängen.. Vaknade för typ 1 timme sen av att min mickey hade ångest för han hade fått frågan om han kunde jobba på ett lager idag (som hans kompis jobbar på som tjatat på sin chef att ta in Micke hehe) & just idag går det ju verkligen inte..

Tapeterna måste upp idag., men man kan ju inte släppa allt heller, 1 timme innan man att man ska jobba,. Men förstår han för vi behöver verkligen pengarna.. Men förhoppningsvis behövs han imorn eller nästa vecka..

Ska ligga i sängen hela dsgen, kan knappt prata .. Halsen är så jäkla svullen & gör ont ..

Ska försöka packa lite också.. & sova ..

/ sanera


Soffan


Trött tjej

Sitter & dricker te & fryser.. Igår natt sov jag inte alls bra, typiskt när jag skulle vara hos psykologen 8.30.. La mig när jag kom hem igen & sov, på kvällen träffade jag Sandra! Jävlar vilken skillnad det är på den träningsnarkomanen nu :) hon är grym, hoppas jag har lika mycket disciplin när jag ska gå ner mina gravid kilon!

Och inatt sov jag knappt något alls, så täppt i näsan, & halsen hade jag så ont i , kunde inte ens svälja.. Vaknade halva natten av att jag fick panik för jag inte kunde andas.
Har svinont i halsen & rå förkyld.. Tror jag har lite feber..

Men måste strax åka till lägenheten & måla.. Orkar verkligen inte.. :( men annars blir det aldrig klart! Men världens snällaste mamma & kusin ställer upp & hjälper till, så hoppas det går snabbt..

Idag var jag & min älskling runt och handla det sista som behövs för målning/tapetsering , tapeterna till vardagsrummet har äntligen kommit!
Sen handlade vi massa kastruller & stekpannor , dammsugare osv.. Fan vad dyrt med dammsugare! 1600! Jävla rån! Men det var en tyst & en miljövänlig, tur att vi får det i inflyttningspresent av mickes föräldrar, annars hade jag fan nöjt mig med en borste hehe.

Beställde soffa också! Lite orolig att den är för stor, men orkar inte mer. Den får fan duga! Förhoppningsvis hinner den komma till min födelsedag så jag kan bjöda över min älskade familj & fira mig i vår lägenhet :)

/ sanera


Lugg & halvt ögonbryn

Det var så kul att få träffa Emma igår! Vi satt & snackade på ett café i några timmar, hon kommer hem 24 april, längtar!!

Sen på kvällen kollade jag & Emmi på mellon! Pappa slapp :) tror inte vi kommer vinna med låten haha men det blir nog bra!

Har ju funderat i & tjatat ett jävla bra tag nu på att klippa lugg & tillslut igår så klippte Emmi det på mig! Det blev superbra, är bars lite ovan!

Meeeeen sen får jag (dumma mig) för mig att trimma mina ögonbryn lite.... Och ops! Så hade jag bara ett halvt ögonbryn kvar!!! Hur fan lyckats man!?
Vilken jävla tur att vi klippte lugg igår så att man inte ser dom... Har sån ångest nu Hahaha, har inbillat mig innan att jag typ börjat tappa min ögonbryn..
Hoppas att det växer ut snabbt nu!!!

Idag ska jag nog förbi lägenheten en sväng , Micke har mätt upp hur soffan kommer få plats.. Den jag tycker var för stor, men det gör inget för tydligen så har pappa, Micke, Emmi & dan bestämt i fredags att det blir den ändå!
Så jag kan väl inte göra så mkt åt det :) skönt det ändå hehe!

/ sanera


Solig lördag

Ska snart åka & träffa Emma! Man får passa på så fort han tar sig från lilla håla i Åre ner till storstaden!

Inatt sov morrhoppan med mig, myyys.. Men hon är ju livsfarlig, i Thailand vakande jag av att hon nöp mig, sparkade mig & knockade mig haha..
Men hon lova att hon skulle sova lungt inatt & det gjorde hon faktiskt! :)

Sen ska jag packa lite hos pappa & tvätta upp lite sängkläder & handdukar till lägenheten..

Sen hade jag tänkt kolla melodifestivalen med någon med det är ingen som kan eller så är dom bortresta haha.. Orkar ändå inte ta mig någonstans så kan bli så att jag tvingar pappa att kolla med mig haha!
Det gillar han nog, dotter & pappa häng vid mellon! Fisi har övergett oss för bonden & Micke för sina föräldrar både igår & idag!

Mamma sa att det var vår ute, så längtar ut lite..
Ska väl ta & göra mig iordning & möta Emma!

/ sanera


Ni är kärlek för mig <3


Pissråtta

Man blir inte lite förbannad när man frågar killen i butiken 100 ggr om tapeten hinner komma SENAST fredag, jaaa inga problem säger han!
Dom kommer redan på torsdag!

Har dom kommit?! Näääää!

Blir så jävla arg för dom skulle sättas upp på söndag, för det var då det fanns tid.. Ååååh

Jag frågade extra liksom bara för att vara säker, då hade vi ju beställt på den andra butiken! Åh från att vara bästa butiken till den sämsta..


Aaaaaarg...! Hatar när allt är halvklart.. Vill bars fixa allt nu, ifall flubber skulle komma tidigare! Åh!

/ sanera


Friday

Idag skulle jag sova ut & bara ta det lungt.. Men kag vaknade för en stund sen av en kickspark mot blåsan = springa till toan! Haha..

Sen kände jag att jag inte ville somna om för att jag ändå var halvtvaken.. Men tänkte ta en eftermiddagsvila sen! :)

Nu ska jag ta tag & ringa lite samtal & så.. Såklart kolla andra avenyn, Hahaha så spännande!

Sökte ju engelska B distans heltid.. Fick inget svar förrens nu i Tisdags, att jag kom in.. Men den börjar den 18e , jag tänkte att det blir bra & så meeen jag tror inte jag orkar.. Eller pappa påpekade det först & mamma höll med.. Det är no bäst att läsa den deltid på 10 veckor ist för 5 i höst..
Orkar inte stressa nu, vill bara ta det lungt nu de sista veckorna innan flubber kommer!
Så så får det bli!

Ikväll ska jag hem till Jessica, skulle ha träffat dom för typ 3 veckor sen.. Hehe förra veckan ringde natta & var orolig varför jag inte svarade , så lovade att vi skulle ses nu i helgen, vilket jag såklart hade glömt.. Haha vad har jag för minne?!

Så nu när jag ändå är vaken kanske jag ska åka förbi mormor om jag orkar? Sen ska jag hämta min lilla morrhoppa på skolan!

Usch vad trött jag är .. Kanske borde sova ändå.. Hehe..

/ sanera


en jäkla massa

igår så åkte vi till en målarbutik i sockenplan & så hittade vi tapeten som vi ville ha i vardagsrummet & det var 15 % rabatt , så vi slog till! vi har ju letat & letat, och när jag väl hittar något jag vill ha så vill jag ha det. och micke gillade den jättemycket också! och typ 400 kr per rulle är det billigaste man kan komma undan om man inte väljer ngt från bauhaus / rusta!
 
så i helgen kommer micke, pappa & mickes pappa fixa i lägenheten & sätta upp tapeterna!
mickes bror & hans tjej hade en jättefin tapet i sovrummet förut & hade en rulle över , så vi kunde få den & den kostade 870 per rulle så vi behövde bara en till & då kändes det värt, för vi gillade verkligen den! så vi skulle beställa den också & då när dom ska beställa den har JUST den utgått :(
 
MEN, haha mickes bästa kompis mamma har den tapeten i sitt sovrum , så nu ska micke ringa & höra om det finns någon rulle över som vi kan få köpa! man kan ju alltid hoppas :)
 
igår var jag ju på atsmakliniken också & blåste en jäkla massa, men ska göra om det sen när jag har fött för att då kan man se bättre eftersom nu har jag en jättedålig utandningskurva pga magen haha.. idag var jag också hos läkaren , då var det astma & allergi utredning.. så fick blåsa idag igen, & läkaren var jätteroilig haha .. han trodde jag har astma, men ska som sagt kolla det sen igen. fick massa medecin jag ska ta nu när det är så svårt att andas, haha men det har jag ej råd med! men han trodde att det kunde bero på ozzy :( .,.
 
fick ett par till mammabyxor idag av mícke! så nu har jag iallafall två att välja emellan, min nutte ville göra mig så glad & hittade en skjorta som han tyckte jag ska ha .. men jag sa att det var viktigare med nya mamma trosor, så jag tyckte jag var så duktig som tackade nej! hha , men min älskling ville att jag skulle ha den ändå så får den vid lönen .. min snuttis.. vi klarar nog oss bra såhär tror jag, även fast det är jobbigt såklart.. har inte råd med medecin eller så men men .. det är väl inte dödsviktigt?!
 
nu ska jag kolla på andra avenyn & vila ... skönt!
 
/ sanera

Tapeeet zzzzzzz

Brun/svarta- vardagsrum kanske..
Beige med blommor- köpt till köket


Hets

Mår inte bra, skulle behöva sova några timmar till känner jag. Men det finns ingen tid till det.. Gick upp vid halv 10.. Hunnit äta frukost, göra mig iordning & bryta ihop några ggr!

Är helt slut, i kropp & i huvud.. Orkar inte mer, blivit förkyld också.. Idag är sista dagen jag orkar denna hets, sen ger jag upp, då får soffa & tapet komma någon annan gång. Vi är på ruta 0 igen med soffa, ...

Igår var vi ute & flängde från 11 till 16 & sen iväg på kvällen igen, hade så mkt i huvudet att jag missade tiden för förlossnings föreläsningen.. Men idag ska vi på en i huddinge iallafall..
Igår hittade vi iallafall tapet till köket, billig också! Skönt. Idag är sista dagen vi kan beställa tapet om vi vill ha den till helgen & det måste vi ju för annats blir det ingen tapet..

Skulle ha slipat ner skarvar i veckan & så, göra allt förarbete men jag orkar inte.. :/

Nu ska vi iväg igen & kolla tapeter & sen ska jag på spirometri & sen ska vi till huddinge för den där förlossningen föreläsningen..

Vi har hittat en tapet till vardagsrummet , men är rädd att den blir för brun.. Åh orka bry mig mer?! Näää hah..

/ sanera


V. 31 (30+4)


Djungeln bland soffor & tapeter hittar ni mig

Helt slut! Som vanligt.. Min kropp orkar inte mer, inte mitt huvud heller..
Tapeter , soffor osv.. Det är jobbigt & svårt när man inte riktigt orkar..
Men men finns inte så mycket att göra åt det!

Snälla pappa följde med oss idag, vi kollade soffor & tapeter,. Vi hittade 2 olika soffor som vi gillade & en tapet till vardagsrummet, men den var väldigt dyr så vi måste kolla lite till..
Skönt att ha med pappa, han tänker på saker som jag & Micke inte har börjat tänka på än och så! Så då blir det lättare att veta vad man vill ha & inte vill ha..

Pappa köpte knivar, stekpanna osv till oss idag.. Så jävla dyrt att starta upp ett nytt hem från grunden på 1 lön, ska ha barn osv.. Därför är jag så jäkla tacksam för all hjälp vi får , det betyder så mycket <3
Jag menar det är vi som "valt" att göra såhär med barn & lägenhet, ingen annan & därför är det ju ingen annans skyldighet att hjälpa oss eller stödja oss, fast alla gör det ändå & det känns så jäkla bra & är så lycklig för det <3
Det är inte alla som har den turen att ha så bra människor omkring sig, som stöttar & hjälper och förstår & respekterar vårat beslut..

Har legat & kolla andra avenyn i sängen efter vi kom hem idag, helt fast haha..

Den senaste tiden har jag blivit tröttare & mitt tålamod sjunker fortare.. Idag tyckte Anna att jag var arg på henne & dum för att jag satt tyst & åt middagen & låg i min säng.. Haha hon glömde att jag kom & pussade på henne när jag kom hem, att jag hjälpte henne att välja kläder till hennes uppträdande imorn i skolan osv.. Hehe. Sen sa hon "såååå mycket bättre.." När jag kom & pussade henne & förklara att jag var tyst för att jag är trött..

Det är jobbigt att ligga ner , så svårt att andas , känner flubber trycka uppåt & luften går inte ända ner i lungorna .. :/ ska försöka hitta en kudde till så jag kommer högre upp..

Nu måste jag sova! Imorn ska vi leta vidare efter tapeter & soffor.. Och på kvällen är det förlossning föreläsning på SÖS som vi ska på ..

Lägger upp på 2 bilder på sofforna .. :)

/ sanera


Helgen!

Vart ska man börja då...?
Jo i lördags så satte vi igång i lägenheten, vi var nästan 10 pers tror jag! Så det var inte alltid så mycket att göra haha, men Anna kämpade på och målade & vad duktig!

Tack alla för hjälpen! :) sen på kvällen blev det mys hemma med melodifestivalen .. Igår så åkte jag med mamma till sjukhuset, hon har förmodligen fått gallsten igen , trots hennes gallblåsa är bort opererad eller njursten.. Stackars mamma :(

Igår åt jag kokt korv med bröd för första gången på många år! Åt faktiskt 2 st! Haha , det var så jäkla gott, mamma bara skattade år mig.. "Ja men kroppen känner väl att den behöver ngt som finns i korv... Eller så är du bara sugen på det!"
Haha :) banan & korv alltså .. Jävligt gott är båda två!

Igår kväll åkte jag & Micke till lägenheten & målade ännu en gång i vardagsrummet & i hallen.. Han fick lite damp på tejpen, men han fixade det & nu är han nöjd igen!

Jag satt i köket & kolla ut & såg att man ser Globen från vårt köksfönster. Oxh så kände jag hur tomt det var utan alla där & insåg stt det så kommer bli sen, när vi bor där.. Är rädd för att bli bortglömd.. Det sitter från att jg är liten, blev lovad 1000 ggr att pappa inte skulle gå iväg på kvällen, men ändå vaknade kag & skrek efter han men farmor & farfar kom ner istället för pappa.. Den smärtan gör fortfarande ont, gick liksom inte att bota förrens han var hemma igen.. Men nu tror jag inte att det blir så igen, men kan ändå Inge sluta Ttror att alla säger att dom kommer , men ingen gör det.. :(  men nu vet jag att varken mamma eller pappa kommer göra så igen, men det är fortfarabde jobbigt, för jaf har ju alltid bott med någon av dom..

Kämpade för att inte bryta ihop, men det gick inte.. Stackars mickey
Idag ska iallafall åka & kolla soffa & tapeter.

/ sanera


1 mars = en lägenhet rikare

Sitter här i lägenheten & äter havrekakor & kollar på när pappa & Micke håller på att spackla, målartvättar osv.. Finns inte så mycket för mig att göra! Blir beordrad av pappa att sitta ner hela tiden., haha eller snarare "Sandra, sitt!!" "Sandra nu sitter du ju inte.."
Det är tur att jag har honom :)
Vi vandrade nyss till Lidl för att handla lite , men dom hade ju inte ett smack! Så nu måste jag få middag snart innan kakpaketet är helt slut, hehe.

Kan inte fatta att dethär är vår lägenhet.. Det känns faktiskt bra! Bättre än vad jag trodde, längtar faktiskt tills jag bor här (med mina människor som sover över här ofta, så ska det nog gå bra!) dock blir jag så stressad över allt, tror jämt att allt ska bli perfekt osv.. Jag stressar upp mig i onödan! Det blir nog bra tillslut :)

Jag, Emmi & Micke var ju runt & handla målarfärg & sånt idag också.. Vi har färg till hallen & vardagsrummet nu.. I köket blir det tapet , trots allt! För det blev för jobbigt att måla om hela köket! Så nu ska vi leta tapeter till köket, sovrum & vardagsrum.. Det får bli veckans projekt.. Sen behöver jag fan semester! Har så jävla ont i min rygg & tyngden som trycker mot min murra :( ..

Tack Emmi & pappa för att ni är så snälla & ställer upp!! <3

/ sanera


Some days I feel like I'm wrong when I am right.

Idag blir vi officiellt med lägenhet! Jihiuu, eller? Haha.. Mamma har ångest för att jag ska flytta , fast hon säger att allt kommer blir så bra.. Hehe!

Idag ska jag, Micke & världens bästa Emmi (som alltid ställer upp för mig <3) handla färg till lägenheten så att vi kan börja måla imorn!
Så länge sen jag var i lägenheten, ska bli kul att se den igen & få visa den för Emmi :)

Känner mig inte så bra.. Måste lära mig att vila, det går sådär ...

Igår var jag på Skatteverket & beställde nytt idkort! Har rest till Thailand två ggr på mitt pass som är helt trasigt, kommer till Sveriges myndighet & ja då ba ojoj får du använda detta? Oj du har varit i Thailand nyligen?'! Hmm ingen har sagt något förutom nudå, 2 personer .. vAFAN TROR NI JAG GÖR HÄR DÅ?!!!!!!! Haha för att jag inte vill använda det längre, idioter!

För övrigt , jag & Fisi virrade omkring i typ 30 min fast det låg nära hela tiden haha!

Sen åkte jag till mormor & myste & pratade om helmutt!! Hahaha en kille hon var lite förälskad i ,.. Hon förstod inte att jag aldrig hört helmutt HAHAHAHAHA..... Åh min älskade mormor!

Sen på kvällen tvättade jag & mamma upp massa bebiskläder som jag kan använda på min lilla vilde om inte alltför länge!!!!!!! 69 dagar kvar.., det är så overkligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen..
Flubber sparkade som en galning hela dagen igår, liksom uppåt det är första gången det gjorde riktigt riktigt ont.. Måste fan va en grabb, så som han övar fotboll mot min mage! Eller ja en tjej, som övar balett haha..

Nu ska jag äta upp frukosten & sen röra mig mot lägenheten! :)

/ sanera


RSS 2.0