stoltheten i magen, louie

ingen kunde sagt det bättre själv än Louise. haha. love her.
så nu sväljer jag stoltheten så jag kan få vara borta härifrån i 18 dar igen. (mohaha)

i fredags blev det rödvin hemma hos micke med sandra, bini, rasmus, oskar, anders, leo & micke såklart. brie också. mys. sen bar det av till metro. igår jobbade jag. idag ska jag jobba. i juli jobbade jag 20 dar på raken. bläää. nya jobb söks i självaste nuet.

micke & jag gick till badudden för ett tag sen. på onsdag får jag min fina ring från evfa attling av micke. min älskling.


Love conquers all. fast på latin. ringen.


nu ska jag hämta benan & jerran. (haha) & ligga brevid min man & pussa på han.
nä nu har pappa gjort lunch. benan får vänta i frysen. kötbullar mumsiiii

för övrigt hade vi det bäst i bulgarien. love.


imorse, badudden. love you.



/ sanera

Gästblogg

Okej, nu får det fan vara nog.
Ingen uppdatering sen 18 dagar tillbaka. Nytt världsrekord?

Jag kan iallafall meddela att 'Miss Never Ending Story', a.k.a Sanera, är vid liv. Jag förstår hur ni trogna läsare måste känna er..svikna, ledsna & lite smått nära ett psykbryt. Men som sagt, hon är vid liv och tro mig - jag tjatar varje dag att hon ska skriva här, så förr eller senare ger hon väl upp stoltheten och kommer tillbaka.

Det är väl kul med en liten gästbloggare sålänge? Och speciellt mig. Jag är ju skitrolig. Anyway, Sanera är ju rätt busy som ni märker. Jobbar, träffar Micke, träffar vänner, träffar Micke igen, jobbar, träffar Micke, träffar vänner, träffar Micke osv osv..ja, you get the picture. Alla älskar Sanera. Jag menar, hur kan man inte älska henne? Alla hennes underbara psykbryt hon får, när hon drar en i håret sådär kärleksfullt (*host*) eller när hon jagar en runt halva skolan för man råkar skicka ett gulligt sms från hennes mobil.

(Någon annan än jag som tycker att det här låter som ett tal jag håller på hennes bröllop? Ni vet, när man berättar massa saker om the bride).

Nu är det såhär, jag och Sanera har inte träffats sen vi tog studenten. Eller correction - jag gav henne hennes jeansjacka genom tågdörren under 5 sekunder en vecka efter det..men det räknas nog inte (?). Men vi håller kontakten så bra ändå. Smsar & ringer varandra var och varannan dag för att keep each other updated och helt enkelt skvallra om saker. Folk kallar mig ju inte Louise 'skvallrarn' Sandberg for nothing. Eller ja, vissa kallar mig 'biffen', men det passade inte in i sammanhanget. (Alla som inte fattade ironin i den där meningen är LOSERS!).

Nu är det nog dags för mig att säga tack & hej,
så ha det så bra fucktards så hörs vi!

/ Louise, www.lovise.blogg.se
(ja, jag tänker köra lite smygreklam, while I'm at it!).

fucking popipop

p.s popcornen i skålen tog slut när jag läste bb's blogg. men sen kom mannen med mera. så det räckte till kissies. men nu är dom snart slut igen....... ihihihoh

så nu är min tunga sträv & jag mår illa.

/ sanera

bulgarien fre-fre suckers

leverrrrrr.

fredag åker pappa, jag lisen & micke till bulgarien. nu äter jag popcorn. micke packar sin väska. vi är hemma hos mannen, ja.

vi har klarat 4 månaders krisen, gråt & själ som lämnade kroppen. men vi överlever ju. precis som bini princess. alltid.
har varit vaken sen halv 8. en lättnad iaf. woho. hiihoh. fan vad detta är lame. hhhhhhhhhhhhhhha.


jag älskar min man. mest. av. allt. fast jag är arg på han. ofta.re. typ
han är den goda & jag den onda. redan konstaterat hööööööö

/ sanera


RSS 2.0