Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

här sitter jag helt naken.. hahahaha. har duschat, satt i linserna & packat ihop det mesta.. SHIT. jag var snabb som fan!  imorse vaknade jag upp med svullna ögon.. gjorde så j'äkla ont.. FYFAN. helt röd & svullen.. men nu verkar det mesta ha lagt sig! som tur är!

jag & bini drog till stan i jakt på något man kan ha på sig ikväll.. som tur var så hittade jag en blus! genomskilning.. sexigt woooohoo.. nä, men FAN vad kul det ska bli! SUPER taggad.. haha sanera har fått fram "the beast" hahaah KIDDING. men nu släpper jag alla tankar HÄR. och så går jag in med: FAN vadkul det ska bli istället! jag ska inte tänka. farligt.. jiuuuuuhuhuh


snart blir det bubbel & rosé & sushi hos bini & kitty.. har hört att det var längsen kitty festade! tant sanera ska nog hjlpa henne! :) sen kommer denize, natta & jessica! ska bli kul med att för en gångskull föra med tjejerna ihop innan man drar ut! jäkligt kul!! så jäkla taggad.. m'ärks? hehehehe

/ sanera





bus

HAHAH juste .. i onsdags övningskörde jag & micke.. FÖRSTA gången sen förr förra sommaren med han.. då jag råkade köra in mammas bil i en bom... hahahahahahahahahahahaha typiskt lilla sanera.. men iallfall.. igår gick det ganska bra!
 bara det iblandglömde jag att det var jag som gasade när jag tyckte det gick lite snabbt.. så jag råkade blunda.. & då skrek micke. & så skrek han : RATTA RATTA!!!!!!!!!!!!!!!! det stod en bil väldigt nära då.. hahahahaha. antar att det var första & sista gången på VÄLDIGT länge. tråkigt. jag är ju ganska duktig när jag kommer ihåg gas & att ratta. :)


/ sanera
 


snart så flyger du bland stjärnor


sådär nu har jag testat HELA min garderob.. INGA bra nyheter.. fyfan.. antingen är det för somrigt, eller för fult eller så har jag använt det 2360 ggr.. så .. jag MÅSTE till stan imorn.. någon som är på? bini & emmi? NÅGON?
jag & denize sökte efter kläder idag.. men utan lycka! blöhö..

imorn blir det iaf PARTY.
 jag till pappa : imorn blire UNTZ UNTZ!!
pappa: jag vet inte ens vad det där betyder..
jag: det betyder : UNTZ UNTZZZZZZ *dansar*

pappa: *skakar på huvudet*

hah micke var as glad för bini skulle med. tills han kom på (citerar han rakt av) : nä fan.. det är ju bini som vill festa hela natten när hon är på humör.. MOHAHA nog är hon på humör!! med sin nya regel & allt... men imorn går vi hela vägen.. haha det där kan misstolkas (fast bara om man heter sanera eller bini..) FNISSSSSSS! (det där med..)

jihuuuuu imorn är det fredag när jag vaknar!!!!!!!!! VIIIN ÅÅÅH FAN SKA SUPA LEVERN I SMÅ BITAR YEAAH. nä, men om "omgiviningen" får bestämma så är tydligen att festa 1 gång i veckan varning på att bli alkis.. när man är 20?!?!?!? KOM IGEN. BITTERF*TTOR. ursäkta. men jag tycker det inte är kul att sitta hemma varenda jävla helg & hoppas på ett bättre liv när man kan vara ute & leva det! JIHU ..



/ sanera


en onsdag

imorse blev man väckt av mannen & en ros. sötnosen. & så hade han köpt frukost. frallor & phille (philadelphia) & så scrambled eggggs, notera. hahaa... sen blev det shopppping. snäll man. skor, det behöver man alltid. sen jeans det behöver jag på riktigt. så klämde ner mig i ett par. syster joinade också.. myyys. sen åt vi "fossia" som lisen säger ;p

och det var inte bara jag & fisi som shoppade.. hihioh mannen shoppade mest tror jag ;) ..


                                                 haha såhär kul har vi det med den nya datan...

imorn skulle det bli kryckan, men dom tyckte jag skulle vara hemma & friskna till.. så imorgon blir det låång promenad med mannen & sen träffa denize.

sen är det fredag!!! jihuuuu.. middag & utgång. äntligen.. längeseeeen bini & saneran satte klackarna i taket.. jihuuu kan bli farligt.. (inte så som du tror bini!! ihih )

/ sanera

Crazy, but that's how it goes

instabil vecka. känslomässig berg & dal bana.. idag var det dags igen. tack bini. för att du finns. och står ut med saneran som bara gråter, haha. världens finaste vän.

mys dag med bini idag! "tid är pengar" - "näää, tid är tid, pengar är pengar!" *neeeeerds* jihuu.

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like


/ sanera

hellllooo

ny vecka. IGEN. snart helg. (jihuuu) & imorgon är det lön. & fikamys med binis!

i lördags blev det party. på berns. SUGER att dom har toa för tjejer OCH killar.. fattar verkligen INTE grejen.. blir ju inte bättre av att natta måste kissa efter en klunk vin :) ahah skooooja.. jihuuu trevligt var det iallafall! brännmärke på min armbåge av trängsel på "balkongen" ..

igår så promenerade jag & micke bort bakisheten i typ 2 timmar.. söder, slussen , gamla stan.. trevligt!

är jäkligt trött.. skulle städa idag, men somnade istället! och sen lagade JAG mat! den ni ;)

men tjejer, tack för i lördags iallafall! love you <3 mohahaha det är många som undrade om sandra fick sig ett nyp i lördags .. hahahahahah sa ju det att alla tror något!! ;O


/ sanera


I just came to say hello

hahaha vilka sköna vänner man har! ALLA sitter & är hatiska .. nää men LOVE U! bäääst!

idag har jag gått från slussen till södra station. utan vinterjacka & med endast t-shirt under. & min rumpa frös. så en urinvägsinfektion kan väntas SNARAST. och ännu sjukare imorn också.. MEN NOO. imorn MÅSTE jag vara frisk! då jääääääääävlar. först jobb. sen middag +  födelsedagsfirande hos micke & sen ut & partaaaa!!!!!! JIHUUU

igår så träffade jag denize! fika + promenad i timmar! myyys! och sen höll jag på att när jag trodde hon höll på att dö.. haha! nää dåå.. rätt beslut iaf!!

försöker kirra en bild till mitt cv... vad sägs om denna?


i mitt rätta jag! = fastklistrad vid telefonen!


btw.. sitter här & slipar kniven.. ska genomföra en av mina berömda operationer.. dock är denna lite mer avancerad! ska avlägsna mina fettklumpar (vissa kallar de tuttar men jag vet inte..)jag, bini & kitty i onsdags tog han om emmi! som i tisdags operarade sina tuttar till ett par jäkla snygga behag!!! så igår fick jag se de utan bhn.. I fucking died! .. iuhihph inget som hänger här inte! kort sagt: AVIS! fan att man är rädd för att bli sövd..

ikväll ska jag hälsa på världens bästa vän. fyfan. jag blir mörkrädd när jag tänker på om hon inte skulle finnas hos mig .. LOVE U!!!!!!!!!!!! 

/ sanera



love

vad gör saneran utan binis? INGET. Love you! u're my never ending story.

/ sanera


weekend

TJOHO!

blä. jag har ont i halsen & nyser hela tiden. börjar jag bli sjuk för 5e gången på detta år?.. sitter iaf på min nya data :D jihuu. idag åkte vi & handla lilla rosa datan, hihi. samsung N150-JP04 (rosa). helt räntefri. me like.

i lördags fyllde ju natta år. & det började med att jag, natta & jessica åt middag på flower city. myys. sen stod vi som 3 20 åriga fjortisar (hihih trevlans!)  & hä'llde i oss asti. tills vi insåg att det var som att dricka vatten.. hahahaha. sen blev det moda. & vin. massa vin. vinglaset fyllt till MAX,.. sen blev det lobby. och sen. minns jag inte mycket mer. och sen lovade jag mig att dricka cider i fortsättningen :) eller något..

söndagen mådde jag lagom bra. & sen mådde jag ännu värre. & sen undrade man vart fan världen är påväg..

och idag köpte vi datan & sen hämtade vi fisen i skolan.. hihih & nu är jag as trött..

LYCKA till imorgon emmi! love u <3

/ sanera


friday

FREDAG! jihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! & imorgon är det lördag = natta 20!!! :D längtat som fan till helgen!

i onsdags & igår så volontär jobbade jag ju på kryckan! sorterade kläder, märkte upp, skickade vidare till myrorna, var i köket & gav de som ville ha matlådor osv.. städade, städdag på torsdagar! lite sånt.. ska vara där 1-2 ggr i veckan. trevliiigt! personalen där är så mysiga & människorna som kommer också oftast! alla var så förvånade att jag är så ung & är där & hjälper till.. blir man ju lite rädd nästan! menar vi är ju den nya generationen,.. jaja..

just nu sitter jag & väntar på mannen! över till pappa idag för 2 veckor! är så JÄKLA trött.. BLÄ! och inget har jag att ha på mig heller! :'( FAAAN.. det suuuuuuuuuuuger. as mycket.

men imorn ska det bli JÄVLIGT trevligt med vin + trevligt sällskap! väldigt länge sen..
så ska man få träffa sin man lite mer än 1 timme hahah, vi har gått om varandra exakt med 1 timme denna vecka. och det har ju faktiskt varit ganska trevligt :) hahaha . elak..


längtar som FAN till våren. igår pratade jag med min moster. 16-27 juli har hon hyrt hus i österskär (?) typ vid vaxholm, TREVLIGT! & så undrar hon när jag & micke kommer.. det UNDRA JAG med! måste bara bestämma näääääär,.. ska väl inte vara så jävla svårt?!?!?


alltid lika trevlig min moster :)

/ sanera


hon är allt annat än dum

den där binin!

"jag är hellre den lyckliga drömmaren än super realistisk bitterfitta"

jag med! så nu lever vi livet, JIHUU!



/ sanera


juste

den 30e maj - 6e juni (tror jag det var) ska jag, micke + hans familj m. flickvänner till spanien. för äldsta brodern fyller 30 & för att micke fyller år. såhär börjar micke vårat samtal:

micke: sandra, jag måste fråga en sak.. & du MÅSTE säga ja..!
jag: *håller på dö mitt huvud, vad nu då? ska vi börja i swingersklubb? ska vi ha öppen dör när jag kissar? VAAAD? * men nä!
micke: MEN Joooo snälla!
jag: MEN SÄG!
micke: men annars är jag den enda utan min tjej :( ..
jag: *anar vart vi är påväg* men ..
micke: vill du följa med oss till spaninen? dom betalar allt! vi behöver bara liite fickpengar!
jag: men alltså..
micke: bra :) du SKA med!

& tillslut blev jag övertalad, på några villkor. ny bikini som HAN betalar osv. haha. sandra tycker jag är knäpp som måste få saker för att åka med på en gratis resa. nä men ärligt. har så jävla svårt för bikni & mig.
 blää hatade när vi var på stranden i thai.. hehe. så detta kommer bli RIKTIGT jobbigt! men men... nu har jag lovat :( ÅH varför kan man inte vara normal & varar överlycklig för en gratis resa till spanien? istället bara för att se allt det negativa?!



denna tröja var min trogna vän på stranden :)


/ sanera


happy

haha. satt & tänkte på vad man skulle skriva här medans jag klämde på mina tuttar.. HAHAHAHAH alltså dom såg ut att vara så jävla stora i denna tröja insåg jag nu. det värsta är att tröjan inte ens är tight! (läs inte ens ska vara tight...!) ÅÅÅh intresseklubben SKRIVER nu.

såååååååååå.

jag har varit sjuk. inte ätit på typ 3 dagar, förutom soppa. så jag hade ingen energi. & en jätteliten magsäck. som bara ville ha flied lice. (sötis bini guide eh saneran som inte kan ta beskrivningar......)
i fredags somnade jag 22. innan anna 8 år. K.U.L. micke tviiingade mig att sjukskriva mig. i söndags jobbade jag på solna mässan. cash i handen. NIIIIICE (sparas till lördag då natta fyller 20 , WOOOOOHOOOOO!)

igår lekte jag med sandra. hon hade en toppen dag! HAHAHAHAHAHA. karma is a bitch :) s
en undrar jag vad jag har gjort för jävla bra för att förtjäna en michael kors väska :O?! tydligen så behövde jag bara säga det till micke så skulle vi "fixa" det. okej? har jag glömt att säga, FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN MANNEN! haha. nää , men glad tjej!
dock har jag även spanat på en SJUKT snygg gant väska. JAJA. väskan kanske var något tröstande då min man ville skeda med mackan & killarna ist för mig? (ja, mackan & micke sov i samma säng med ett täcke. STORT enligt micke.. yeye..) drack öl också.. så inatt sov jag med min syster, myyyyyyyyyyyyyyyys fisi! 

idag så åkte vi till kryckan i handen & jag frågade om dom behövde frivilliga medhjälpare... "jo, just nu med att sortera kläder.. kom imorn kl 8!" okej!! hon: hehe, nä skoja! men kom när du har vaknat!"
ALLTSÅ.. när jag gick där ifrån så fick jag tårar i ögonen för jag var så glad!! SJUKT jag är överlycklig för ett gratis jobb! :D så nu börjar mitt första volontär jobb, imorgon! JIHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

sen åkte vi & kollade på en mini data, rosa samsung. micke sa att vi skulle "sova" på saken. så imorn ska vi väl åka & handla den :)

mumsar på chokladen från kaffemaskinen.. MUUUUMS.! men vill ju helst mumsa (läs: smutta) på vin!


charming as usual!

/ sanera


HORHUS

FAAAAAAAAAAAAN I HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAN JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT!!! ELLER NÄR, JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT!!! OCH HAR VARIT DET NU JÄVLIGT LÄNGE. FAAAAAAAAAAAAN. DET VAR INTE SÅHÄR DET SKULLE BLI!!! BLIR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA FÖRBANNAD!!!!!!!

vafan ska jag göra LIKSOM. BÖRJAR LITE LÄTT UNDRA OM JAG ÄR DEN ENDA MÄNNISKAN KVAR HÄR MED LITE VETT I HJÄRNAN! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAn. SÅ JÄVLA DUM ?!?!? ELLER?!!??!!

ffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!! HAT är mitt ord FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! kukkkkkkkkkkkkkkkhoooooooooooooooooooooooooora!

NU drar jag till stan med sandra! JAG KOLLAR INTE MITT KONTO INNAN . FÖR DÅ BLIR JAG VÄL GALEN. MEEEEEN FÖRLÅT!!! JAG ÄR TYDLIGEN REDAN DET!

/ sanera

Nobody said it was easy

så nu har jag sökt en massa jobb. bara för att man är sjuk så betyder det inte att man får ligga på latsidan om man vill komma någonstans! finns ursäkter till allt.. hm..

jag är 20 år, snart 21. & det var INTE såhär jag hade tänkt att mitt liv skulle se ut vid min ålder. inte kommit NÅGONSTANS i livet. jag trodde med all säkerhet att jag skulle ha barn. & jobb.
 fast jag visste inte vad. men helt ärligt så trodde jag att jag skulle vara ihop med någon kille som behandlade mig "sådär" men jag älskade ju han & jag har barn med han, att han bara skulle sitta på sitt arsle medans jag slet mig med att städa, laga mata, tvätta diska & osv. ta hand om barnet & jobba. jag vet inte varför jag trodde det. kanske för att de enda förhållanden jag har sett har typ sett ut så. alternativt ensamstående mamma. Det är ju det jag har sett, och det jag kan relatera till. ALDRIG trodde jag att jag skulle hitta en sån fin man! & känna i 20 års ålder att VI kommer vara ihop resten av livet, till och med gifta oss. det trodde jag kanske aldrig att jag skulle göra.
Nu är jag 21 & jag blir så JÄVLA ledsen när jag tänker på att jag inte kommer få barn innan jag är typ 23.. Ville / vill så gärna vara en UNG mamma. & jag tycker man blir "för gammal" för en ung mamma runt 20.. Alla säger "men herregud, du är så ung" .. Nä, jag är 21 och har inte kommit någonstans. bor fortf hemma.

Min mamma var 21, skulle fylla 22. och jag ÄLSKAR att mina föräldrar var så "unga".. kan prata med allt med dom & dom kommer med råd & vi står varandra väldigt nära. men som tex med mickes föräldrar som är 50 alltså betydligt äldre, så har en "föräldrar relation" med sina, och jag vill ha den där kompisrelation med mina barn, som jag har med mina! Micke pratar mer "allvarliga" saker med mina föräldrar än vad han gör med sina..

Jag har någon form av åldersnoja.. & kämpar hela tiden med att hitta ett jävla jobb så jag kan få resa utan att mamam gnäller innan jag börjar föda barn. Ja, för inte nog med att jag vill vara en ung mamma, så vill jag hinna resa en massa. men jag kommer ju typ vara 30 när jag får barn.. FÖR gammal!
det här är sjukt men sant; ibland gråter jag för att jag inte har barn, för att jag inte kommer bli en ung mamma, för att jag inte har ett jobb. ibland tänker jag; äh vafan tar ut min p-ring & blir med barn! & sen tänker jag jag vill INTE få barn på det sättet.
jag vill vara lite som mina föräldrar. dom hade inte varit ihop länge innan dom fick mig. jag & micke har varit tillsammans i snart 2 år. micke säger att jag allatid vill ha allt så fort. att jag måste njuta av livet. MEN SJÄLVKLART! men vad är det av att njuta av när man jobbar 2 dagar i veckan & har knappt råd med något alls?
& sen ena sekunden så känner jag mig INTE redo att dela micke med någon annan.. att han sak springa till lilla Albin/Lilly först istället för mig.. men jag vill ha ett barn. men jag vill inte ha det såhär.

jag vill hinna resa (tex. volantär jobb osv..) jobba (mamma tjatar att jag måste jobba upp föräldrarpenningen så jag kan vara mammaledig läänge) & ha en lägenhet. men tanken att vara ansvarlös lockar mig. men jag vill ge mitt barn allt i världen. jag vill inte att jag ska jobba på typ ica & micke med ngt kroppsligt arbete (hahah bara för att jag klarar inte se han smutsig!!) han är typ mer än kontorsnisse, fast han mer än gärna jobbar på ett lager eller ngt! haha.. varje dag känner jag mig som skit för jag inte har börjat leva mitt liv ordentligt. jag vill INTE bli en svennemorsa , jag vill inte bo i sverige hela livet. det passar liksom inte mig.. men vad passar mig då? allt hade varit så mycket ENKLARE om jag visste det.
därför är det skönt att få vara med vänner som inte bryr sig. som bara är. som "accepterat" vart dom är. dom kämpar på iaf.

varför blir livet ALDRIG som man har tänkt sig? varför känner jag mig som 30 i mina tankar, fast jag är 20?
därför söker jag alltid jobb & KÄMPAR , för det är typ det enda som får mig att gå "jag kasnke får det här jobbet" .. varje gång jag söker ett.. och jag är liksom inte kräsen. det får min inte vara i min situation, jag kan jobba på donken. verkligen INGET jag vill, men JAG KAN. hatar att vara en jävla parasit som lever på andra. fan HATAR det , blir fan äcklad. visst jag betalar 500 kr men vafan är det? 21 år & så ska man FAN klara sig själv! och jag som sa att jag skulle bli en "golddigger" när folk frågade mig vad jag skulle bli.. HAHAH skulle jag fan inte klara en dag! skulle nog dö helt om jag inte hade mina 2 dagar i veckan .. inga EGNA pengar alls.. inte kunna bidra med något. nä, så man ska väl vara glad för det lilla. men jag har lite svårt för det. jag har alltid haft ett "storhetsvanisnne" på något sätt.. men det är bara för att min mamma har sagt från dag 1 "du kan bli precis vad du vill! den enda som stoppar dig, är du" och alla lärare har sagt att allt är bra, bara det att jag måste tro mer på mig själv. det säger mamma ALLTID. tex. när jag söker ett jobb.. jag :nja jag vet inte! mamma: sandra, du måste tro på dig själv!
men inte så kontsigt att man inte gör det när man har ett skitjobb! & tog studenten för hur länge som helst. ja, då försöker folk trösta.. "men du har ju varit utomlands i 1 månad" .. & "vissa har ju inte ens jobb, dom kämpar ju inte ens" nää men tänk om man var så bekväm att man inte ens kämpade ? det hade på ett sätt varit skönare, för då hade jag kunna skyllt på att jag var lat eller något.

blir bara så jävla ledsen liksom. var`t är min bebis? vart är mitt jobb? osv. jo, KÄMPA SANDRA. så kommer det tillslut. jag vet. men jag kommer tycka jag är gammal då. DET SUGER! JAG SUGER! BAJS. ALLT SUGER!!!!

jag vill liksom börja skriva min livshistoria. tacka gud, för fina vänner & familj!

åååh, frustreande. har babblat på hur mycket som helst men har inte ens fått med hälften av det jag menar. men så känner jag iaf.. varför kunde inte min mamma tjata om barn istället för att uppfostra mig som en duktig tjej med bra verderingar? HHA micke sa det sista "du är en tjej med jävligt bra verderingar, både för dig & dina medmänniskor.." HAHAH .. han får mig att skratta iaf :) VIKTIGT!

Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard


/ sanera

sjukling

mår piss. fast idag mår jag lite bättre. sen i tisdags har jag legat död i soffan. sprungit på toa .. BLÄÄ.. inte kunna äta något förutom soppa en gång om dagen :( ..
 någon form av vintersjukan.. och denna vecka skulle jag jobba alla dagar förutom igår.. så idag jobbar bini åt mig! sötisss!!

har inte duschat på flera dagar,.. haha EUW. & så säger micke igår "fan vad snygg du är!" & då blev jag liksom lack.. hur fan kan han säga det när håret är fettigare än olja, helt vit i ansiktet, springer på toa 24/7 ??!?!?!
jag: men du säger bara så!
micke: nää! det är fan SJUKT att du är snygg fast du är sjuk!
jag: käften!
micke: du kanske är sjuk för att du är sjukt snygg..

HAHA.......... fick iaf apelsin, vanilj & choklad glass :D muums.. han tog hand om mig heeela dagen & hämtade allt, sötisen.. sen ville han dra till dan. han ska alltid dra när jag är sjuk! så då blev jag arg..
micke: men det kanske finns ett sätt som får dig glad? ;) är det inte något du vill ha?
jag: nää bara dig!
micke: sööööötis! ett par skor kanske? *säkert kort*
jag: åååh, skor! njaaa..
micke: och ngt mer? :)
jag: vill ju ha den där ögonfrans serumet!
micke: men det kostar ju fan 1000 spänn!
jag: mm :) stanna hemma du ..!
micke: jag betalar halva.. får betala mina föräldrar en annan gång! & så får du skorna!
snart mina hihi

hahaha. alltså STACKARN. han har inte mycket pengar.. & dom går alltid till mig.. fast jag åker alltid dit när vi är i affäer (alltid jag som vill dit..) & så prövar han ngt & så blir jag såld för han är så snygg i den.. så får man bara se glad ut & betala & så går man till en skoaffär så ser jag glad ut sen :) nä men det går jämt upp! som tur är ihih. hahah. micke säger att typ hela hans garderob består av sånt jag har köpt till han (hur hade jag råd med det?.. hmm aha). men han tycker också jag använder de lika bra :) hahaahha .. SVAMMEL. mår baaaajs. svimfärdig.. krig i min mage.. bubblar.. var ute med ozzy nyss.. som ÄLSKAR snö, åkte efter han .. han är jäkligt stark för att vara så liten..!

på lördag ska micke jobba på solnamässan, som jag & syster jobbade på för några månader sen! & på söndag ska jag jobba där! skönt med cash rakt i handen! hihi, TROTS att det är vitt! NICE!

blää lägga sig i soffan med blöt hund.. myyyyyyyyyyyyyyyys! :D

/ sanera




kronprinsessparet

jag ser reklam för "året med kungafamiljen" på tv:n..
såhär förstörde rykten (fast min mamma är säker på att det är sant. jag med. alltså boken om kungen. )  mammas tro på kungafamiljen. man kan nu inte längre prata om någon i familjen utan mamma börjar om kungen. min mamma tycker synd om silvia..

jag: på måndag är det året som gått med kungafamiljen!!!
mamma: JAH?A?! bara otrohet otrohet & kaffeflicko..

men vi kollade iaf.. och mamma satt & suckade över kungen.. väntat.. ahah..
men åååååh. kronprinsessan & prins daniel... SÅ FINA!!!! så JÄKLA GULLIGA! & skämtar med varandra hela tiden.. längtar tills dom represnterar vårat land!. hihih.



snyggaste i kungahuset!!!!

/ sanera


AW

vilken snäll dotter & flickvän jag är.
beställde precis hem en varsin parfym till micke & mamma. ihih. & 88 ögonskuggor till mig själv :) det är så jävla trevligt med faktura på 30 dagar, NU dock inte om 30 dagar.................... då ekar plånkan 800 kr mindre. (räknar hur många vinflaskor det är .. det var många .......) MOAHHAHA

/ sanera

?????

vem lär hon sig av ????????????..




 mohaha. lär henne allt jag kan, & lite till.


/ sanera

jihuuuuuuu

jag: vad ska vi göra i helgen? *frågar för jag vill ut*
micke: vi ska ta det lungt & mys. SPARA pengar. *menar på att jag ej ska ut*
jag: HAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! varför sa du så?
micke: för du tror att du ska ut. men de ska du inte :)
jag: HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA.. jag tror ingeting! jag vet!
micke: nä :) du har inga pengar.
jag: det löser sig! PARTYYYYYYYYYYY!
micke: men.. åh.



/ sanera

hahahahahahah

när jag har tråkigt kollar jag på dessa bilder på babyn;







HAHAHAHAHAHAH.....





hahahahaha stackars julia!


kan. inte. sluta. skratta. HAHAHAHAH

/ sanera

blllllllllllllllllläääää

jäkla trött på snön nu. när jag kollar på denna bild så undrar jag ibland om den är photoshopad? jag var väl där? eller drömde jag? ser bara vitt....... SUUUUUUUUUUG!



JAG VILL HA VÅR/SOMMAR! något med sol.. helst vill jag ha en thailands resa. alternativt en resa till schweiz. bara för att jag saknar min moster.

/ sanera


2011

hade en jättetrevlig kväll igår med mina fina vänner! & god mat!!!! (det måste ni göra om, snacka om mat orgasm!!)


pappa tycker att vi har blivit vuxna som har parmiddag på nyårsafton, haha men det kan ju snabbt raseras! ;) kom hem vid 3-4 inatt? fick ÄNTLIGEN sova någourlunda bra iaf, me like! usch.. torsdag+fredags nätterna sov jag 6 timmar ihop på.......

men som sagt en  trevlig kväll med prat & skratt! LOVE YOU! dock saknades marie, väldigt mycket!


<3

första dagen på året började (som de flesta 1a jan?) med kebabtallrik på moonlight med micke & katti. sem blev det byteshandel så emmi kom till oss & micke till dan. kollade film & myste. mannen är påväg hem nu.. han beodrar mig att kolla datorer.. men.. sånt kan ju inte jag?!

work imorn. HOPPAS på sömn, börjar bli smått lack på att gråta mig till sömns..

/ sanera


RSS 2.0