ångest

kollade fotboll med papsi. myyys. <3 försöker alltid få mig på bra humör.

allt känns som kaos just nu.. känns aningen jobbigt. börjat (?) få en jävligt grov ångest. lovar att jag kommer få magsår snart. men ändå känns det som om att jag ändå inte kan göra så mycket åt saken, eller jag vet inte hur jag ska förklara. men jag vill inte bryta ihop som förr. det är bara en jävla ångest blandat med min åldersnoja som också är jävligt grov och jobbig eftersom jag måste ligga halva natten & fråga mig själv samma sak varenda JÄVLA natt/ dag,. : vafan har jag gjort i 22 jävla år?
och kommer alltid fram till : inte ett skit. vilket leder till att jag kommer fram till vad jag skulle kunna ha gjort/ha i mitt liv nu: ett barn, ett jobb, lägenhet.. ja, vuxenlivet.

ja det är en jävla ond cirkel & jävligt jobbigt just nu. blir ju inte bättre att jag faktiskt har kommit till inskit att jag måste börja undra varför jag alltid blir pissfull hela jävla tiden? och ångesten dagen efter att jag ahr druckit, den är nog värst. min barnmorska sa att det inte var så bra med den typen av ångest. men hursom har jag tagit 1 vit månad., för jag orkar inte med ångesten dagen efter, men sen när den dagliga ångesten tar över känns det skönt att bara få tänka på annat & då glömmer jag ångesten jag får dagen efter.

och smärtan i knät hjälper faktiskt inte alls. men tabletterna gör. lite. och då har vi ännu en ångest just nu i mitt liv, och det är mitt jobb. min möjlighet att faktiskt tjäna lite pengar på ett par månader & kunna betala en del av mina skulder. men nä, kan ju inte gå & jobbet dom erbjöd mig, kan jag inbte ta om jag tänker efter så kommer det tyvärr inte funka. jag kan inte jobba utomhus i spel, för då får jag bara ondare.. pallar inteeee. vill jobba, vill inte förlora massa pengar.. speciellt inte när man inte har ett heltids jobb, då hade det inte varit lika jobbigt.. men nu är det säsongsjobb & jag vet inte när jag kommer tjäna pengar igen.. ååååh.. och en operationstid kan talång tid att få.. denna smärta.. inte kul. ska inte säga att vi har världens sämsta vård, men det var fan lättare i österrike..

det är liksom som att man kommit till den punkten, den känslan att det bara blir jobbigare och jobbigare, men tillslut orkar man bara inte bry sig. mer skit kommer, men det är liksom stopp. det är som att hit men inte längre. som om att jag inte bryr mig , men jag bryr mig så jävla mycket men jag orkar bara inte mer. så därav all denna ångest, hela jääävla tiden. alla timmar på dygnet. till och med i mina drömmar..
drömmer om att jag tappar mina tänder, och pappa säger att det typ betyder att man är stressad.

och det kan man väl säga att jag är. lite lätt bara. att allt ska komma på samma jävla gång.
orkar inteeeeeeeeeeeee. nä. det gör jag inte.

men det finns väl inget jag kan göra mer nu. känns det som. vad som jag hade kunnat gjort, ha ett heltidsjobb, pluggat, haft pengar till att leva lite osv.. skulle vilja ta den lätta vägen, bara vinna en massa pengar.. hahahaha. åh, så naiv liten flicka. vafan ska jag göra med mitt liv? måste ta reda på det. men jag hatar dethär bara.. måste få bort denna ångest. måste få bort allt. eller jag vet inte. jag vet ingeting.

varför sa inte mamma och pappa till mig att verkligheten är så grym och att världen är så jävla stor. fast IBLAND (väldigt, väldigt sällan) kan vara så fin & så liten.
åååh. bitter ja, som fisi skulle ha kallat mig: BF. men denna smärta gör en väldigt bitter. denna värld gör en väldigt bitter.
men ändå känns det ganska bra. fast ändå inte. eller typ. fast jag vet inte.

men annars mår jag bra, tackar som frågar. även fast mitt liv är helt jävla cp.
men jag mår bra. typ. eller något. jag vet inte. men vem vet då?

nä, nu ska jag sova med min ångest. jag hatar detta. japp, det gör jag. jag hatar allt. ångestjävel.

/ sanera

Bajs

Var hos doktorn imorse.. Ååååh, är så rastlös.. Är så segt att bara vara hemma hela tiden, utan att jobba..
Men som sagt, så var jag ju hos dr och blev sjukskriven tills 15:e , om dom på grönan inte kan hitta ngt annat arbete åt mig ett tag..
Kan inte stå upp i 10 timmar.. Går ju på kryckor.. Dom skulle ringa idag..
Blir skickad till ortopeden, förmodligen titthållsoperqtion..... :( vill inte opereras alls.. Bssasjs...
Största sannolikhet att en del av menisken har slitits sönder och ligger så kag inte kan sträcka ut benet helt.....
Hmm... Micke fick en bra lön, men inta jag.. Så jag ska köra på att jag behöver uppmuntras! Verkar funka ;) blir bjuden på sushi ikväll!
/ sanera

klant

jag tappade precis linns sista toarulle i toan... hahahhaha .
slash sanera

Midsommar 2012

Tjo!
Igår var det midsommar och bröllop här i Arboga! :) var jättefint, bölade massa i kyrkan..
Fick mamma att lova att om hon gråter på mitt bröllop, så måste hon betala hela :) hehe. Detta var inte lätt att blogga från bondens mobil! Imorgon åker vi iallafall hem , tråkigt...
Fisi tvingade mig att skriva ett inlägg!
/ sanera

tjeeeeeeena

sjukt dålig är vad jag är på detta. men mest för att jag aldrig har tid med något. snart är jag gammal & gaggig. åpåååh.

gammal har jag redan blivit. hoppar runt på kryckor. lagom bra tajming. eller? mitt knä har pajat helt. överansträngt det, då jag skulle ha gått till doktorn från första början.. jaja, typiskt mig att gå dit då förrens jag inte kan gå på knät. men det böir nog bra.
slopar kryckorna imorn. ska fira min mice. jag & 10 killar på middag. blir kul!

på tisdag tar min älskade syster studenten. var precis & handlade alkohol för 700 spänn.. haha. till flaket & champangefrukosten....

jag & bini ska med på flaket. kommer bli askul! dock har jag inga kläder att ha på mig på hennes student.. panik... likaså när det gäller presenten.............. INGA SMYCKEN?! fast sen ändrade sig skitungen till att "ja okej då.."

emma & lucas var förbi mig idag också. myyys. emma lämnar mig (återigen) och drar till sandhamn.. hon jobbar till 23:30 på grönan idag & imorn på sandhamn börjar hon 11. om hon har packat? nää, när jag frågade henne sa hon "vad troru??? borde väl ha lite panik över det kanske......" hahahaha älskade emma!

åååååhåhåh. och barnvakt åt anna just nu också. mamma är på srf. (rockfestival.) sov 1 timme inatt.. kunde ej somna & hade världens madröm att micke ströp mig haha.. vakande helt svettig & försökte få sympati av fisi .. "mm, ojdå,... *snark*" hjahahaha.

lilla fisi. på tisdag blir hon stor. och full. som ett as.


älskar dig, fisiiiiii!

/ sanera

RSS 2.0