En vacker dag

Godmorgon! 

Varit vaken sen 6. Sitter nu på balkongen & dricker min 3e kopp kaffe nu! Albin somnade precis, så nu ligger båda mina killar & Sover <3 då får man passa på att njuta av lugnet.. Har varit & kastat lite skit osv, Micke vågar inte kasta saker som egentligen inte ska kastas här vid soporna vid oss.. Haha men när till & med moralkärringarna erkänner att dom inte orkar gå till
Tippen så tyckt jag det är ok! 

Igår hade vi en väldigt mysig dag! Den började sådär.. Vi pratade på riktigt om jag skulle lägga in mig på psyket. Ni förstår jag är levande död. Alla mina känslor sitter utanpå (ja dom gör väl alltid det, men nu är det extra jobbigt) & denna sömnbrist äter mig levande. Denna vecka har Albin varit väldigt hostig igen & väldigt grinig. Man kan säga att han har skrikit nästan hela dagarna & nätterna , så jag började nästan gråta varje gång han var påväg.. Allt blir bara för mycket. Min kropp
Ger upp också, har så mycket skakningar i kroppen så den gör ine som jag vill. Jag svimmar nästan flera ggr om dagen, synen faller bort ofta & allt bara snurrar & det är så läskigt när man är ensam med Albin. Men igår natt så ville jag på riktigt göra mig väldigt illa & då är det ju ett starkt tecken att ma inte mår bra, men jag försöker kämpa på. Det sista jag vill är att lägga in mig, men jag är rädd för vad jg känner mig benägen att göra med mig själv &
Micke ibland.
På nätterna är vi varandras slagpåsar, det är hemskt! Vi säger så fula saker & är
Så otrevliga. Jg har tydligen sagt att jag ska slå in pannbenet på han & kasta ut han genom fönstret.. 

Denna vardag vi lever i nu är hemsk. Alltså vi mår skit.. Jag vill inte ha det såhär. Jag orkar inte med någon eller något längre. Min livsglädje försvinner ofta. Men den kommer tillbaka så fort jag ser Albin. Det är för han jag kämpar såhär. Jag MÅR SKT!!!!!! Helvete!!!!!!! HAG ORKAR INTE MER. Snälla gode Gud nu måste du hjälpa oss här, nu finns det inte mycket kvar att hämta..!

Och i hela den historien om att det är så synd om oss så glömmer vi den riktiga kämpen & hjälten. Det är
Albin, han har aldrig sovit normalt under hela sin livstid.. På ett år. Det är sjukt. Det är sjukt att en kille på 11,5 månader har påsar under ögonen. Det gör ont i mig att se hur mycket han påverkas av detta. Så förlåt dör att jag gnäller , när det är Albin det är mest synd om. Men som mamma sa ; det är ni som kämpar för han för han kan inte kämpa & klara sig själv, ni måste hjälpa han. 

Och det gör vi. Försöker varje dag att inte låta detta påverka oss, men det gör set såklart. Bara min Prins kan få sova någon gång.. 

Såååå gnäääällt klart just nu. Men jag tänker fortsätta. För detta är jobbigt. Och nej ingen förstår hur det känns eller hur sömnbrist äter en levande under ett års tid på detta sätt, så säg förFAN inte att ni förstår för det gör ni inte. Förlåt. Men är bara så frustrerad för det enda varenda jävel säger är" åh stackars er jg förstår hur det känns.." NEJ det gör så fan heller :)

Ja igår då. Supermys. Vi städade hela lägenheten, dammade, svabbade, dammsög, skurade fönster, fläkten osv. Sen gick vi ut i parken & lekte med Albin. Han fick sitta i gräset gör första gången, det var en hit!! :) 

Så igår var en bra dag! Vi fortsatte rensa när vi kom hem. Äntligen är tv:n från sovrummet borta, vi har använt den EN gång sen Albin kom.. Hehe onödigt!

Vi har ju kört varannan natt länge nu, så den som hade han på natten gick upp med han på morgonen. Sjukt korkat kom jag på häromdagen, så vi testade att den som får sova går upp med han på morgonen & tvärtom.. Det visade sig vara jävligt bra! Nu är vi båda lite mindre helt jävla dödströtta!!! Så imorse vid 6 när Albin vaknade så var jag bara halvt död, inte helt! Fan att man inte kom å detta tidigare! Haha! Micke sa igår "man kan Tro att vi får sova med all denna ernegi" haha ..

Idag ska vi ut i parken igen, till bandängen & se om djuren är
Ute :) imorn ska jag Anna , mamma &
Mormor & Albin på kryssning! Det ska bli mysigt!! 

/ trött fast hög på koffein 

Just nu :) 


Igår :) 


Kommentarer
Postat av: Ems

❤️❤️❤️❤️❤️

2014-04-20 @ 21:14:53
URL: http://gallanbrallan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0