micke är min bajsis

micke är en bajskorv. han sa precis - "ska du in igen och skriva?" bitch! så ni som klagar på min dåliga uppdatering (som för tillfället är bättre än andras, nämner inga namn men EMMI..) kan hädanefter klaga hos micke.
så nu är det glasklart, så kan jag berätta att jag & micke har nu suttit i över 1 timme & sökt jobb! innan det så var vi ute på en promenad här i woodhill i över någon timme. vi hann sparka fotboll på en fotbollsplan & prata om livets stora frågor. blöhö.

för övrigt, så hittade vi en jobbannons hos skogås sushi. hahaha, ska fan söka! ni kanske hittar mig där sen ;p och bara massa mehmet och skit.

nu ska jag väl ta mig något att äta. hahahahahahhaha. hur ofta avlsutar jag inte mina inlägg så? :D hahaha. matglad tjej! iiiiiiiiiilllllllllllllaaaa!

juste
. dom ringer från det där jobbet imorn 8 eller 9. alltså om några timmar. kul. jul. snart. hihioh.


papsi. honom ringer jag alltid när jag måste ta ett beslut. och han svarar alltid så bra. love u <3

/ sanera


dagen

har bränt mitt fu- finger. kokande vatten. jag grät & sprang in på toan. men nu känns det bättre.
lönen var ju ingen höjdare kanske. men micke fick ett par nya röda chinos av sin snälla flickvän. (man ska ge & ta, haha) vi gick runt i västermalmsgallerian. sen käkade vi lunch.
alltså efter arbetsintervjun.
 haha. jag hade inte förberett mig när jag gick dit då jag inte hade planer på att jag ville ha jobbet, ville bara se vad var det var & så. hade läst lite skit på nätet osv. det är som en telefonförsäljare, man tjänar 4000 i veckan, vilket var grundlönen. sen provition & bonus. men jag vet inte... iaf. dom ska ringa mig imorn mellan 8-9 & ge mig besked. det är ju heltid vilket jag vill ha. men iaf. helt oförberedd. så när hon frågar mig om mina svaga sidor blir mitt svar: "eh.. ja.. hehe. eh.. ja .. men. eeh. alltså. du vet.. ääh." hahahah. hon : "men vad bra, då har du inga svaga sidor!" haha :) aja. blä. jag vet inte om det är något för mig dock ..

jag har ju tydligen en hund att tänka på nu också. kommer förmodligen hem nästa helg. ja det blir den fula hunden. men som är så söt nu. men det säger vi inget till mamma. haha. hon undrar fortf varför jag inte följer med och hämtar den. i hässleholm. haha! låååååååångt åt h-vete!


här har vi valpen. sötis. eller ;)? haha. ozzy, angus osv. är namnen. aldrig! haha. jag säger björn men det är ingen som lyssnar. kisen föreslår mamma med jämna mellan rum. själv tycker jag att det ser ut som en bosse. eller bajsis. hahahahahahah :D

nu ska jag & min man kolla på film. stackarn som måste stå ut med mig & mina utbrott hela tiden. just nu har jag ett. = inte prata med någon... varför vet jag inte ens själv! ILLA!
jag älskar honom massa iallafall!

/ sanera


nu

nu ska jag på en arbetsintervju på fridhemsplan. det hela krockar med ett viktigt samtal. fuck. aaaaaja. löning idag! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! ingen är nog gladare än mig :) ligger back flera tusen. illa. haha.

aja önska mig lycka till eller någet. eller när. skit i det. jag har aldrig varit på en arbetsintervju. det jobbet jag har nu, kom jag bara tid & fick det... aaaaah

/ sanera

grattis mamma !

back on track. nästan. det kommer dröja innan jag kommer dricka alkohol igen. haha. i lördags var det fest hos mackan. alla blev fulla & glada. fullast blev nog ändå jag. (haha) det var mys, men igår morse fick jag sota för det när jag satt & fick ur det sista i mig. 2 timmar var det dags igen. men då hann jag ej öpnna toalocket utan det blev handfatet. hahahahah. egentligen. jävla mackan som hade så mycket sprit í alla drinkar ;p

igår blev jag totalt utklassad av anna 7 år på guitar hero. hahah, hon spelar på medium & jag nybörjare! hahahaha. & så hade jag, micke & anna kittelmatch i min säng. sen attackerade dom mig så då hämtade jag lisen som förstärkning. slutade med att alla hoppade på henne. haha.

idag fyller min älskade mamma 41! jag & micke har precis varit i farsta & handlat present :) träffade på marie i farsta också ;p jobbar ikväll till 22, så kan ej fira henne förrens mitt i natten. haha. hööhöh.

jag och micke vann 50 kr på en tianlott, så nu ska vi öppna dom nya vi löste in ;p man kan ju hoppas på 5 siffrigt belopp. :D


grattis :D <3

/ sanera


ööööööh

jag sitter & spanar på grannarna här som jag brukar göra här ibland.. & jag tror en granne bårkar. eller alltså min "johan falk" hjärna tror det. haha. 2 män står i en lägenhet, ena har typ en jacka på sig. dom har persienner halvt fördragna. tänk om det typ är ngn knarkdeal på g? haha. eller om dom hittar ena snubben död & så typ har jag sett en del utan att ringa falken? ja eller polisen? hahahahah.
nu ska jag dra med mig micke ut på balkongen & spionera mera. sen lär det ju bli sista falken antar jag. så kan jag börja kolla om dom igen! hahahahahahaha. ser ni. när micke kollar match eller vafan han gör så sitter jag här & skriver skit. eller bajs. eller kiss.


/ sanera


falken

från i måndags tills nu har jag & micke lyckats beta av 5 johan falk filmer. 6:e kanske blir nu. sitter här på mickes rum. imorgon ska jag på bio med mormor, så pappa jag äter inte middag hemma imorn!

när jag & emmi var mindre, eller ja innan jag träffade micke så sa jag jämt att jag skulle gifta mig med en komiker.. så jag kunde få skratta hela tiden. & se om dom är så jävla roliga när dom ej jobbar. iaf. jag har ju en man vars jobb inte är en komiker, även fast jag börjar tro det...
 när eftertexterna på johan falk filmerna drar igång är det som ngn slags indian musik. och micke hoppar upp & dansar som en indian till rytmen. jag gråter. av skratt. igår så säger han vänta; så kommer han in helt naken med en rosa filt på huvudet & dansar som en indian. hahahahahaha. jag filmade. men fick ej lägga ut den för att han är naken.. hahahah. fan. det var as roligt. han får mig att skratta hela tiden. komikerna där.

försökte tvinga han att säga att kenza hade en snygg kropp. men bara rycker på axlarna.. jag ; MEN KOLLA TUTTARNA!!!!!!!!!!!! han; jag tycker du har en fin kropp. ger mig en puss & går. jag försöker sätta dit honom varje gång en tjej går förbi. men det går lixom inte, för han märker lixom inte ens det. tur att han inte kör med samma test som jag gör. hahaha. då hade jag säkert varit busted för länge sen. jag vet inte varför :D . nu menar jag inte att jag vill att han kollar på andra tjejer hela tiden. men ngn gång ibland så man kan få ge han ett punggrepp som han förtjänar ngn gång. nu ger jag dom när jag känner för det. känns som karman ger sig på mig strax... ?! näääääääääää. elak. han har mig. det får fan räcka.

åh vad långt detta blev. nu måste jag ju kissa.

/ sanera


seven

vin i lördags! igen. wiho. mys! fick skjuts av putte & bini. jag & micke deckade på hans säng ihopkurade med våra kläder på, höhöh.

idag började jag 7. så just nu känns klockan som typ 23, med tanke på att vi vaknade vid 15 igår... iaf. vi har kollat johan falk 1. hatar kill filmer, men ville vara snäll mot min loverboy så jag tog med mig filmen & den var så bra så vi åkte & hyrde 2:an ;p shit man vilken snäll kvinna! klockan är typ 19.45 & jag har redan duschat. snart sovdags, är så jävla trööööööööööööööötttt. börjar 7 imorn igen. sweeeeeeeeeeeeeet.

babyn på halloween :)

just nu skriker lisen & micke. lisen försöker få micke gå till centrum & handla choklad åt oss.. går ej så bra. så nu ska jag gå & flasha mina booobs & se vad som händer! hahahahahahha. herre.

/ sanera


såklart

försökte borsta mitt nyfönade hår. varför försökte jag ens? nu är det tovigare än tidigare. jag äger tydligen inte ens en borste? hahaha palla.

förresten. dockan anna vann.. jag frågade om det var en tjej eller kille. anna tar fingret & känner efter på dockan (där en snopp/ murra skulle sitta..) anna: "det är en tjej! jag kände ingen snopp!"
hahahahahaha.

nu ska jag kila till tåget.

p.s emmi. hur går det med bilderna? har du sminkat dig? klätt på dig? om du har klätt på dig, vad ska du ha på dig? om du inte har klätt på dig, vad ska du då ha på dig? har du ätit? när tror du att du är klar? för jag tror jag kommer vara klar tidigt idag :) hihihi. eller jag vettefan.

p.s x 2. Bini, hur & när åker du till dan? call me lovergirl.



denna brud ska tydligen plugga ikväll.. (alltså lisen, inte jag höhöhö). fast jag bjöd med henne till dan. suktarn. mohahahahahaha. fast å andra sidan. hon & vin= det väntar vi med ett (bra) tag ;p

/ sanera


weeekeeeeend

sanera in tha buldiiiiiiiing!

varit på basar idag. katolska kyrkan. med mormor & familjen. anna vann en docka. jag skulle vara dockans röst. jag & lisen började bolla med dockan. anna ville att jag skulle kasta dockan till henne. det gör jag. rakt i ansiktet. så då var det anna som grät & inte dockan. hahah dum storasyster.

har precis duschat. ska snart åka till micke & så ska vi gå & köpa mat. sen ska vi till dan & dricka vin igen. micke mumlar hela tiden om ngn jävla revansh på nitendo wii. hahaha.

jag är hungrig & för jävla trött.


kusin på söderstation i somras. sötnos.
jag undrar hur hans första tatuering kommer se ut sen när han har åldern inne? ;) haha.

/ sanera


booooooooriiiiing

kom hem för några timmar sen. åkte till söder & fikade med bini på myyyys cafét. bästa vännen. lycklig för min princess. älskar dig.

nu ligger syster fisen & pojkvännen i min säng & kollar criminal minds. jag sitter här & kollade bloggar, men det var för jävla tråkigt, alltså finns inga roliga bloggar förutom mina vänners men dom är ju lika dåliga som jag på att skriva i den förbannade bloggen. MORR. så. nu kollar jag jobb. det är mycket roligare att inse hur jobb man faktiskt kan söka pga av all erfarenhet man INTE har. callgirl, eskortgirl, strippa osv.. man måste fan ha körkort! inte ens som de platsar jag.. hahahaha nu skoja jag. kul tjej. inte. jag har tråkigt för min syster & pojkvän är för inne i det där jävla tv programet & har förmodligen glömt att jag sitter här. japp det har dom. nu frågade jag "vem har dött?!" (för dom sa ngt om det som hände i serien..) micke: "hahahah, du har ju inte ens tittat.". sen återgick han till att kolla på tv:n utan att svara på frågan. så nu ska jag sura i min tystnad utan att han vet ngt tills han försöker prata med mig.

jag saknar min pappa. jag ska ge han en försenad fars dags present på fredag. kanske lördag. för han kanske drar iväg på en bandit kryssning (orättvist).

haha, andledningen till varför jag har skrivit all denna ointressanta info:n är för att jag vill irritera dom fisarna som sitter & kollar på tv:n.. hahahah. tror jag. eller jag vet inte. retapan sanera. haha. åh! jag kom på ett jobbb! "retapan sanera at your service" så ringer man till mig så ringer jag & retar & irriterar en person man är lack på. shit vad bra. jag är ju faktiskt fruktansvärt bra på det. hahahahahahahah. fyfan vilket jävla värdelöst inlägg. hahaha YES! nu kollade lisen på mig! & micke pratar med mig.. det funkade :D nu står fisen & tittar ......... nu sa hon åt micke att slå mig. haha. nu säger micke att jag är taskig för jag sa att jag hade tråkigt. hahahah. nu undrar dom vad jag skriver. nu läste micke klart inlägget, skrattade, gick tillbaka till sängen, fortsätter att kolla på tv:n. trots att criminal minds har paus. nu pratar dom ej med mig igen. så antar att detta inlägg kommer bli ännu längre..... äh, ska tvinga dom på en fia med knuff. det enda som spelas här . haha till halv 6 på morgonen. alltså jag & micke då. dags att sätta planen i verket! eller först måste jag nog ha ngt gott i magen :D


jag & anna passade micke & myste med massa gott :)

/ sanera


NO

When you try your best but you don't succeed

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?


/ sanera

panik

för ca 5- 10 min sen bjöd emmi upp sig själv till mig för hon vill se mitt nya rum.. PANIK! jag satt ju bara i min pyjamas.. & rummet var katastorf, (som vanligt haha). tur att man har en garderob ;D så nu har jag röjt undan & klätt på mig! Wiho. & emmi. hon är fortfarande icke här. man kanske hinner sminka sig.. INTE nu plingade hon på dörren!

/ sanera

tisdag

jag sitter här i min nya hello kitty pyjamas & väntar på emmi. hon är påväg hem från jobbet. egentligen skulle jag vara med bini , men blev återigen dissad. sadface. inatt hade jag förmodligen migrän så jag låg & höll på att spy halva natten. som tur var är micke en ängel & tar alltid hand om mig. sötnos.

för övrigt så kom vi igår på namnet på vår franska bulldog som vi ska ha sen när vi blir stora fåglar & flyger från boet. Bosse Björn. aaaaaaaw. & förresten. tror anna kom in imorse & sa"sandra! det blir hunden du inte vill ha !!! :D ".. men mamma har börja tvivla för att jag inte är med på noterna, ja det har hon..

jag längtar så tills vi slipper denna skit! du & jag.

/ sanera

ööööh

baaaaaaaaajs. inte orkat med skiten. förra lördagen fick vi reda på en jävligt hemsk grej. från att tro det allra värsta till helt ofarligt. det var en berg & dal bana.

jag har ont i huvudet. nu ska vi äta middag. mamma har ringt på en hund. ful. jag vill inte ha en sån. bajs.


på emmis fest. gene simmons & michael jackson.

/ sanera

sura & galna e vi allihopa. åhh


RSS 2.0