bakismode

ligger i sängen med en liten sovandes prinsessa brevid mig.. haha hon sussar sött, pappa kom in nyss & ba : var är lisen?! jag pekar där hon ligger.. haha hon syndes inte såg jag sen när jag gick ut ur rummet & kom in igen , gömd bland alla täcken & kuddar.. haha :) & min pojkvän sitter med min pappa & kollar liverpool, vi var SÅÅÅ tvunga att vara hemma tills dess.. annars hade man inte fått något ikväll.. haha skoja.

trööööttt.. BAKIS! klockan är 18.30, men trodde den var halv 8 haha.. igår var jag & sandra på fest i tyresö.  ojoj.. alltså jag & sandra , vi är nog ett ganska bra par. fyfan vad roliga vi är, hihi. när vi var hemma hos sandra så hade vi as hög musik på & jag stod med ryggen åt dörröppningen & då kom det en tjej (sandras bror kompis) & ba "hej" jag ba : AAAAAAAAAAAAH! skriker högt som fan.. sen blev det buss & jag hade tråkigt så jag sjöng. högt som fan & sandra skämdes & folk vände sig om & kollade på mig.. gahagahahahah jaja ibland måste man bjuda på sångrösten :D (som man inte har ..)

sen hade sandra ingen aning om vart vi skulle av , så hon blev tjenis med 14åriga tjejer. hahahaha.-.. sen rökt jag min 1a cigg på 4 månader. FYFAN önskade att jag kunde säga att det var gott & att det var värt det, jag menar fick ett helt paket , men kunde knappt röka upp 1 & satt & tjatade om hur äckligt det var? måste jag vara så jävla duktig? :D så ja varför jag skrev det här , är för att jag är så JÄVLA stolt över mig hur jävla äckligt det var :) hihio.( inte som min pojkvän som gömmer sig bakom busskuren & kedjderöker & jag leker dektetiv & ser hans skor & han kollar åt lisen & julia & ser inte mig komma.. hahahaahahahah)

väl där blev det massa alkohol & en tjej som vi skulle slänga ut.. & om jag minns rätt.. dom fattade inte varför jag jag kallade mig själv sanera.. EHH uppenbart? "sandra & sandra från skogås!" haha..

jaja, sen mötte jag upp lisen & julia & mötte douglas i stan och woho :D micke var på metro & hade festat klart om 25 min , men sen kom jag på att man ställde om klockan så han festade på 1 1 timme til istället.. hagaga.. och en killa på MC vände sig om till mig & ba; SKÄGG! hahah lisen : SKA JAG NITA HAN?!?!? helt agro.. hihi

& nu sitter jag här trött :D ska hoppa in  i duschen! imorgon blire jobb, möte på AF & sen middag med baby & förmodligen bio. 1 år & 6 månader imorgon. OMG min maaaaan! LOVE U!!

nu ska jag väcka törnrosa.. middag! liverpool gjorde nog mål nu lät det som ..

/ sanera


Viiiiiiiiiiiin

sitter hos sandra & dricker vin. hon tvingar mig att sätta på "neger mucsik" eller något HON Kan. KISS passar tydligen inte henne. ingen rock säger hon & kastar mig från datan. nu har jag tagit mig tillbaka, CRAZZZZZZY CRAZZZY NIGHTSSSSSSSSSSS! ihihoh..

SES I DIMMAN!!!!!!!!!!!!! om ni ser en 2 tuttar & en tjej så är det jag.. är ingen hora .. LOVAR!!!! bajstuttar :@

/ sanera

cozy

kom hem från bini för ett tag sen.. idag har vi tränat, körde 65 i benpress *stolt* hihi & gymmade på duktigt! sen så åkte jag hem till bini så åt vi thai & kollade satc! & myste med de 3 små hundarna ( saknar ozzy!!). phoenix låg på min tutte & sov typ, sötiiiiiiiiiiiis. hihi. fick smaka binis GODA morotstårta som hon hade gjort själv också! som patric tyckte var njaaa.. hahaha..

en ganska bra dag idag! förutom något som gör mig ont i hjärtat.. väldigt ont. varför visar du inte att du bryr dig på rikitgt? tur att man har fina vänner som finns där & hjälper en. <3

natttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

/ sanera


:(

kan knappt röra mig. hade fortf igår träningsvärk från i fredags.. & igår så blev det fika med tjejerna! & sen träning., & sen bestämde jag & bini oss för att köra kickboxningspass med lisen & yammi. så idag är min kropp inte så rörlig.. var helt slut innan passet, hade gymmat också. helt slut på uppvärmningen också,. fikat med syster. mässa att jobba utomlands/volontär var jag & micke på också..

blääääääää alltså mådde redan dåligt , men nu ännu dåligare. :( var inne på en sida som hade skrivit kommentarer om volontär jobb.. och det var den sidan den unga killen använde sig av som sände sitt självmord live.. klickade VERKLIGEN INTE på bilderna.. men alla kommentarer som alla & han hade skrivit innan.. alltså fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. jag mår så illa. & värsta av allt är att han skriver "måste skynda på nu, börjar ångra mig.." & alla elaka kommentarer & sen alla kommentarer om hans kläder & att han är helt blå i ansiktet & alla sitter & väntar på att polisen ska komma.. & sen när polisen tar ner honom... blir så ledsen.

uppdaterar om lördagen imorgon istället. är helt slut & mår blä. men imorgon ska bli en bra dag!

/ sanera

JÄVLA FAN HELVETES MORGON!!

VILKEN JÄÄÄÄÄÄÄÄVLA SKIT MORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FÖRST SÅ VAKNAR MAN AV ATT MICKE SÄGER ATT DET ÄR SNÖ, SÅ TROR JAG ATT HAN SKOJAR, MEN ICKE!!!!!!!!!!
OCH NU FICK JAG REDA PÅ ATTB ALICE HOPPAR AV IDOL!!!!!!!!!! HON SKULLE JU FÖRFAN VINNA!! VADÅ "ATT HON INTE KÄNNER GLÄDJEN?!" DET SKITER JAG FAN I!! HON SKULLE JU FAN BARA STÅ DÄR & SJUNGA & VINNA SKITEN!!! DET ÄR TACKEN FÖR ATT MAN RÖSTAR!!!!!!!!!! NU BOJKOTTAR JAG IDOL & SNÖN!!!!!!!!!

FAAAAAAAAAAAAAN. JAG HATAR DEN HÄR SNÖÖÖÖÖN!!!!!!!!! NU KAN JAG INTE HA SKORNA JAG TÄNKTE HA IMORGON! SKA FAN ALDRIG MER GÅ UT!! BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

OCH SÅ UNDRAR MAN VARFÖR FOLK TAR LIVET AV SIG?! KOLLA UT!!!!!!!!!! :@

NU SKA JAG TRÄNA SKITEN UR MIG MED BINI. BAJS

/ AS ARGA SANERA

love

okej, så det blev bättre dagar tillslut! igår köpte jag friskis&svettis kort & gick även på arobics med katti, bini, emmi & lisen! emmi skrattade åt mig när jag inte fattade & hittade på egna moves, trodde man skulle göra det? :( ..
 idag lekte jag, bini, kitty & ozzy! dom hade jättekul & vi skrattade när dom sprang runt.. sen åt ozzy typ människobajs & jag höll på att dö. men hans mun är nu renad av mamma. Äckliga hund :)

imorgon blir det gym med bini kl. 12, någon som är på?
& på lördag jobb & förmodligen kalas hos oskar, som micke tvingar med mig på. någon so, är på? haha 
& söndag yoga med bini & katti kl. 16. någon som är på? ;D

för tillfället har jag grov mensvärk. så ville jag bara tacka min älskade pappa som är JÄVLIGT snäll! & som jag älskar JÄVLIGT mycket! & min farmor för att hon faktiskt är jääävligt snäll!
nu undrar jag om jag ska skratta eller gråta då anna sjunger "shake ruuuumpan för sean bannan" osv.. eller nu gick hon över till "uuuuu can seeeeee my heaaaaart" så nu ska jag spela upp några ozzy låtar.


kitty & ozzy! :) hahahaha

/ sanera


FORTSÄTTNING ..


Hong Island



poookkiiiie


Phra nang


phra nang, micke lekter spider man ..


phra nang, snopparna ..


utanför chicken island. snooorkling


chicken island


monkey. poda island



2 sek senare kastar mannen i båten längst till vänster bröd i vattnet, så att fiskarna äter upp mig :( ..



Poda island.



elefant tur, namping hette hon! och det var as läskigt att sitta på hennes nacke ..



påväg upp till vårat hotellrum hoppar denna äckliga groda över mickes fötter. han var helt säker på att den var farlig så han fotade den & gick till han som datt i receptionen. man kan bli blind av den om den sprutar vätska i ögonen.. & typ indianerna använde deras gift på deras spjut osv.. sen vågade jag inte gå ut.

PHI PHI ISLAND



vi hade hängmatta på vår lilla "altan"


micke gick under fire limbo..


puss!



linus & micke lagom nyktra :)


hahaha vi lekte pirater med mickes trasiga solglasögon ..


:)

KOH MOOK



i våran beach bungalow, ön vi firade min 20 årsdag på!



utsikt från restaurangen.



sötnosen.



en kväll efter att det hade regnat.



saknade alla , så det skrevs ofta i sanden..



inte så vackert ritat, men det är ju tanken som räknas :) (blev ofta mobbad för mina hjärtan av mannen.)



hahahaha. micke hittade en tvättpåse. & lekte att jag kidnappade honom. & sen var han med i ku klux klan...



20 barrar dagen. blåbärscheesecake.. med typ cornflakes hah , god var den iallafall!



födelsedagsdrink!



<3



några timmar innan vi ska lämna ön!


haha snygging, snodde mina glases ..


micke påstod att det var kul att ligga i vattenbrynet när vågorna kom... SANDVÅGOR!! = INTE KUL!!! har fan fortfarande sand på ställen där man INTE ska ha sand..!



"såja älskling , se GLAD UT!!!!" " men jag ser ut som en strandad val!!" hahah åh ..


ni förstår inte vilken glädjde detta var för oss.. vip bussen.. och den var flera 100lappar billigare än den vi tog från bangkok.. & på denna fick vi mat, stora säten, snacks, storbilds tv & redan tog bara typ 8 timmar, skillnad när den andra påväg från bangkok tog 19 timmar .. & mer än dubbelt så dyrt.. vi blev ju så jävla blåsta på redan från bangkok..... haha. LITE kul såhär i efterhand ;p

BANGKOK runda 2



ca 30 min innan jag tatuerar rumpan.. drack vatten, men sen blev jag så nervös att jag snodde mickes öl! :D


aj som fan...


5 min efter tatuering.. gick rakt över gatan & beställde en bucket! även sista kvällen i bangkok/ thailand! :(


jag & tatueraren. han bjöd in på fest & erbjöd oss fixa en kille som kunde ge oss visum .. haha, vi var sugna på det..


hjäääärta


rosen som vi köpte från en liiiten tjej.. max 4 år .. gav henne rejält med dricks & hon blev så glad.. ÅH vill ta med alla barn hem :( ..



flied lice!! "sista måltiden" haha .. njöt av varenda tugga!!


micke tvingade mig att stå här bara för att hans killar hade tagit kort exakt där innan dom åkte.. haha & golvet var STEK hett!!


suvarnabhumi flygplats.



kan inte påstå att det var snön man ville se påväg hem.. det stavades då : ÅNGEST!

så det var alles. please take me BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/ sanera


eftersom

jag inte har så mycket att säga så drömmer jag mig tillbaka till thailando istället. gör det ganska ofta faktiskt.

Bangkok runda 1


jag & micke delade på en bucket (1a gången för mig) på binis födelsedag, blev aspackade & åkte iväg till en pingpong show...........

KOH LANTA


ni kommer aldrig förstå denna lycka. vi har åkt buss/van / färja osv i 19 timmar. det enda vi ville var till stranden .. haha


denna bild behöver väl inte så mycket beskrivning ..


vovvisen som kom & vaktade oss & låg som ozzzzzy.


2 sek senare har jag sönder detta glas. micke skäms


2a hunden som kom & vaktade oss på det nya stället. saknade vi ozzy ännu mer. även samma hund som skrämde skiten ur mig så att jag låste ut micke.. ehehe.


en av hundvalparna som bodde på stranden, koh lanta.


ananas daiquiri.. MUMS


lonley beach


största gekkon .. kastade löv för att se om den levde. det gjorde den.


vi hittade en hotellanläggning som var övergiven.


stammis stället

KOH HAI


bläää.. haha, vi bytte till ett lyxhotell 8 på morgonen dagen efter.


desto mysigare att äta på stranden


lågvatten


desto gladare utanför nya hotellet!


utsikten från vårat frukostbord


mys på stranden

KRABI


plusmeny ..


hahahaha


micke hade kul...




"one size fit all" .. my ASS!


railey beach


poooookiiiiie.. gamla mopsen tjock & allllllldels för långa naglar :( .. men satt alltid & väntade på oss!

fortsätter en annan gång!

/ sanera

-

så jäkla fina människor runt omkring mig. vill göra allt för mig. min man, som hoppar runt en lyktstolpe för att få mig att skratta, medans människor går förbi & undrar vafan han håller på med. säger att allt blir bra, att allt ordnar sig. på ett sätt ger mig ett lugn. försöker & försöker, står ut med mig. mina vänner. alltid lyssnar. emmi. utan henne så skulle jag inte vara en fungerande människa. det är som bakom ett filmteam, ni fattar inte hur mycket hon peppar & gör sin sanera glad. pappa. får mig alltid att skratta när jag känner mig som mest värdelös. min mamma, mormor & systrar - så fina & snälla. men det är en demon som en sa till mig. jag försöker kömpa emot & har gjort det. men jag orkar lixom inte längre. jag har sagt det förut. men nu orkar jag inte. orkar inte med mina tankar, min exitens. alla fina människor omkring mig, det är lixom mig det är fel på. jag orkar inte. om jag inte orkar med mig. hur ska någon annan göra det? det är som ett rop på hjälp. jag vet inte, men jag tror det. insåg att det håller inte längre, detta. återigen inte människornas fel, utan mitt. jag vet inte. men å andra sidan är det inte mycket jag vet. förutom - jag vet att jag måste kämpa emot. men jag vet inte om jag orkar. är en svag tjej. har varit stark. men det är som borta. vet inte ens vad jag vill med detta.- eller med mig själv. varje dag är en kamp för mig & jag orkar inte ha det så längre. jag vill älska mig själv som alla andra älskar mig. jag vill leva. på riktigt.

För ett bättre liv,
må dåligt konstruktivt.
Du tänker, du lever,
befinner dej alltid nånstans.
Du skrattar å du gråter,
du lever som sej bör.
Du turistar i tillvaron
medans du väntar på att få dö.

Börja leva, må dåligt konstruktivt.
Sluta sväva för du kan inte fly.
Börja leva, må dåligt konstruktivt.
Sluta sväva... du lurar dej själv.

Var e alla svar,
alla dessa svar,
alla jävla svar
på dom frågor som vi har?
Sluta existera,
sätt igång att leva.
Befria dej själv,
låt inga myter styra ditt liv.

Börja leva...

/ sanera


mascara

tja tja!

lite extra lycklig, för emmi smsade att hon hade fått sin mascara som vi beställde i tisdags (?) & det hade jag också fått .. hihi. sitter & försöker få upp paketet.. lättare sagt än gjort ........


denna beställde vi för endast 129:- då var det med frakt.. det mååste man ju bara ha! hahahaha .

har varit vaken sen 8,45 idag! på min lediga dag *bravo* skulle passa ozzyboy! vi kom nyss in från en låååååååång prommis, så han ligger under sängen & vilar , min bebis.
snart kommer tant emmi & leker med oss!

/ sanera

bajs

FÖR TILLFÄLLET
Humör: bus
Smak: kaffesmak
Kläder: jeansleggings & tröja
Bakgrund: radion
Nagellack: beige
Tid: 10.45
Omgivning: ozzzzzy!!!!!!!
Irritationsobjekt: när ozzy snor papper ur min papperskorg & springer under sängen ..

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner:

Brutit mot lagen: haha ja, senast igår :)
Blivit arresterad: alltså rent spontant skulle jag säga nej, men alla håller inte med där..
Badat naken: ja
Varit med på tv: nää
Kysst någon du inte känner: ja..

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
ingen. men det mesta ; emmi!
Du tycker om: mormor
Du inte gillar: falska människor

2 VAL
Kaffe eller te:
både och.
Vår eller höst: höst & vår.. haha

1 ÖNSKAN

att jag slutar vara så jävla feg & blir "normal" & slutar tänka så jävla mycket!

/ sanera

äventyr

bajs bajs!

idag har slemmi lekt med mig & micke till hela 21.30 ! haha, shiiiit man.. vi var nyss ute på äventyr, men micke försökte typ förstöra våra olagliga äventyr.. *tönt* hihi.

vi har lekt i nacka idag & busat. dansat i bilen som vanligt. sen bestämde emmi sig för att joina lebb sidan.. & jag bestämde det nu.. jäkla killar ......... micke påstod att vara tillsammans med mig skulle vara dom med dan, men jag är mjukare & snällare :D love you min "flickvän"! (mormor kallade henne för min flickvän idag, hehe)

nu klappade micke mig på ryggen.. så kanske joinar lebbsidan en annan dag .. nu ska han få höra hur otacksam han är för att JAG precis hängt & tvättat HANS kläder... vafan det ska man ju slippa? enligt min mor så tvättade min farmor pappas kläder trots han flyttat hemifrån ;O .. det kan man ju också hoppas på! (a)

imorgon blir det passa ozzy & leka med slemmi :)

nu ska jag väl sätta på min vaniljansikst mask.. köpte en choklad till micke.. har dock ej bestämt mig för om han ska få den eller ej!

BAAAAAAAAAAAAAAAJS!

/ sanera


lovers

bajs .. trött. orkar inte vänta på min man. måste. sova... rensat  garderoberna.. mannen fick 1 ny hylla & nyckel hem.. efter 1 & halvt år. ha.ha.ha. herrrrreguuuud.

jag hatar inte min emmi (älskarinnan) jag älskar henne. imorn ska vi "leka" senast vi "lekte" (igår) så gick något sönder i min ljumske. det gör fortfarande ont. nu ska jag sova bort det onda. eller så får nog emmi massera där imorgon. när vi leker.

/ sanera

tjuvade av slemman

BLANDAT OM MIG
namn - Sandra
födelsedag - 30e mars
hemstad - sthlm
ögonfärg - mellerade
hårfärg - mörkbrun
längd -  165?
höger/vänsterhänt - höger
civilstatus -loverboy
ovanor - cola light & lypsyl, kanske vanor snarare? haha
stjärntecken - vädur
är dina föräldrar skilda - japp
svagheter - blir lätt väldigt arg IBLAND.
rädslor - äckliga insekter, för människan ibland
mål för året - skaffa ett NYTT JOBB!
det första du tänker på när du vaknar? - "vill somna om"
går du och lägger mig - EH?
den upplevelse jag saknar mest - att få ta hand om utsatta barn! volantär är fan inte billigt :(

FAVORIT
mat - thaimat, pappas kött, mammas brocolli paj  & lax osv
sport - hammarby fotboll
djur - Ozzyboy & annas hamster maja, hehe
glass - choklad! benans "half baked" <3
godis - lakrits & choklad
låt - just nu: ozzy - road to nowhere  & journey - don't stop believing
helgdag - lördag
årstid - sommar
tandkrämssmak - mint ?
radiostation - rockklassiker (men det får man ju inte ha på jobbet för sin chef :@)
smör - lätta / becel



HAR DU NÅGONSIN
rymt hemifrån - japp, det ahr ju hänt 1 & 2 ggr (a)
skolkat - oh ja
sovit utomhus - hmm, nää?
gråtit i skolan - japp..
spytt i skolan - nä?
velat bli modell - kanske när jag var mindre?
sett en död människa - ja , min farfar :( <3<3<3
druckit alkohol - NÄ !!!!!!! *vin <3*
använt droger - japp varje dag!! men NÄ!!!!!!!!!!
ätit sushi - japp, mumsi

KAN DU
gå ner i split - hahahahaaha näääääääää kan fan inte ens sära på benen.. typ ;O
skriva med båda händerna - knappt alltså
vissla - haha , pappa klagar när jag försöker ..
blåsa en bubbla - japp, håller på att lära anna ;)
rulla din tunga i en cirkel - nä?
ha dina ögon i kors - ja :D
nudda tungan med näsan - haha nääää


VEM VAR SENASTE PERSONEN
du nuddade - mamsen
du pratade i telefon med - micke
du msnade med - oj.. det är över 1 år sen .. frida kanske?
du kramade - mamma!
du skällde på -  micke :)


SENAST DU
skrattade - nyss (när jag läste emmis version av denna lista)
grät - igår
såg en film - i söndags
tuggade tuggummi - någon timme sen
drog ett skämt - nyss med mor
sjöng en sång - sjunger "shot in the dark" nu ..

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
druckit alkohol - ja såklart :D
använt droger - nää du!
shoppat - hahahaha ja såklart! *sitter & beställer kläder*
skejtat - HAHAH !! nääääääää
bakat - ja, faktiskt! små kakor med anna!
motionerat - ja
solat - näää

/ sanera




emmi emmi emmi ....

hahahaAHHAHAHA. för ett tag sen fick jag ett samtal av Dan (emmi & dan är ju på kryssning..) han lät lagom nykter ;) & så fick jag prata med emmi. aka fläskis. HAHAHAHAHAH.. alltså tydligen igår så blev hon så JÄVLA packad, dan hade aldrig sett henne så full (förmodligen icke jag heller, så nu jävlar om jag inte får en favorit i repris ikväll!!) & så hade emmi suttit på toa... HAHA och ramlat framåt med underläppen på duschlisten.. HAHAHAHHA HUR LYCKAS MAN?! stackarn .. det måste ha gjort ont.. haha

MEN det betyder INTE att det inte blir vin ikväll! för jag skiter i om hon ligger på dödsbädden faktiskt, hon tvingade mig att vina ikväll så nu har jag tagit ledigt imorgon.. de som var med på kryssningen tyckte synd om henne för att hon visste att hon var tvungen att dricka vin ikväll med mig. men inte jag! emmi sa att jag kommer tycka synd om henne när jag ser henne, eller iallafall skratta ihjäl mig.. tror på det 2a!

kände på mig att emmi antingen skulle vara lugn eller flippa totalt under denna kryssning.. fan skulle ha satsat pengar.. hahahahah.

så, ses ikväll klantfia! ;)


hahahahah.....


/ sanera


It's too late to make it right

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell


/ sanera

fredag

idag har jag slavat i tvättstugan.. ikväll blir det en hemmakväll med mamma, syster & loverboy , kolla idol! skulle egentligen bli bio, men vi hittade inget roligt ;p .. så imorgon blir det vin! woho. (var ju tvungen , annars älskar ju inte kärringen mig....)

Hahahahaha, mamma ska lägga ut saker & ting på blocket & tar hjälp av micke.. hahaha det låter så kul, när dom håller på & fixar med kort & skit.. hatar sånt, så det är så skönt att micke alltid så glatt hjälper min mamma/pappa.. min sötnooos. hahaha nu såg micke en bild på min mamma & för att reta mamma så sa han "sandra, är det din mormor på bilden?" hahahaha......



<3

/ sanera


sådär

Nu (äntligen) har min man fixat en tid så att han kan besikta bilen. om 6 veckor dock ....... SEGT! hoppas nu att den går igenom bara, troligtvis inte säger han.. men nu har han 6 veckor på sig att åka & kolla igenom den. och gör han inte det........ DÅ JÄVLAR! hahaha, men han sa precis "jag lovar, min härskarinna" så det bådar gott.
alltså. man måste ju ha pli på sin man. annars funkar det inte (för mig) så det där med "härskarinna" är ytterst vanligt i vårat förhållande. hahahahah. KIDDING!!! (or do i? )
 
nääää. man vill ju ha bilen så man kan börja övningsköra.. har ju börjat läsa boken!! & det är BORING!!! vill köra runt med vinkärringen!

nu sitter han med sin (SORRY!! MIN ) mamma & kollar tv. tur det, när vi med blodsband flyr fältet ............. :/


hahahaha. in thailando.

p.s min mun is killing me.. :( FUCK vad ont det gör.. måste ha vin på .. FREDAG!

/ sanera


why?

har inget vettigt att säga. fast ändå så JÄVLA mycket. blandat med ilska. det är såndär jävla svacka igen. BAJS. varför? varför gör du såhär? du vet att du får mig att vilja kräkas i ena sekunden, & i andra bara krama om dig. älskar dig. men. älskar du mig?

/ sanera


& så mycket "älskade" hon mig

Emelie Gallaccio den 7 oktober kl. 22:12 Anmäl
joooo ;) älskar dig, men bara om du dricker vin med min på lördag!! jag vet att din pojkvän vill komma hit ;) HAHA, han får tvinga med dig :D ska nog ta ett snack med mickeboy ;D höhöhö

OMG!!! :( jag visste det ......... hon har utnyttjat mig i alla dessa 15 år.. för alkohol. hon älskar mig bara för att jag älskar vin. INTE OK!!!!!! så nu vet ni vad denna ALKOHOE går för!! VARNAR ER!!!

Fast jag älskar dig iallfall... trots dina vinproblem! (läs MINA ) hahahahaah


ALKOHOE'sen!

/ sanera


blir aldrig som man tror höhö

hittade en massa frågor som jag hade svarat på nyår 2008.. ;

*. Blev du kär i år?
nej. kommer nog troligtvis inte bli det nder 2009 heller ;) förutom i mig själv då. mohaha

HAHAH , ack så fel jag hade då!!

sova kanske? hör att mannen är full iallafall. ska låtsas sova? han lär inte märka något. hahahaha

/ sanera




mys

precis pratat med min mormor. nu har vi bokat in alla höstens basarer.. hihi.

kom hem från bini för ett tag sen! myyyys hade vi tjejer! massa prat & god mat. LOVE YOU!
 & mina fina vän som är lite ledsen; MASSSSSSSA kärlek till dig min fina! du kommer hitta någon BRA min fina tjej! LOVE U! <3<3








jahaa .. vad ska man säga om emmi? - INGET! finns fan inget att säga. har varit med förut när hon blir såhär jävla besatt. hon får helt enkelt för lite kuk! eller för mycket! HAHAHAHA ! läs hennes blogg. hon är långt ifrån normal, som jag är! normal alltså :) gallanbrallan.blogg.se

/ sanera


söt unge

anna & micke pratar:

anna: har du varit full någon gång?
micke: nää...
anna: jo!! när vi var hemma hos dig!
micke: då var jag trött..
anna: nä du skrek som fan på fotbollen!
lisen: så får man inte säga!! inte till lärarna.. då får man IG!
anna: nää det är en sjukdom!! jag har inte edhd!!
lisen: ahahahahah ADHD heter de..!
anna: men jag har ingen sjukdom!!

hahahahahahaha... man får fan magrutor av dom små liven!! :D



/ sanera


dinner

allsång med mig själv & ozzy.. "maaaaaaaaaaaama im comiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing homeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yäääääääääääääahhhhh" låter det just nu. tur att jag är ensam hemma..
mannen drog nyss, först fick han städa lite. hahaha. sötiiiiiiis. sen skickade jag iväg han, insåg att jag gör bara om allt han redan har gjort & då blir han lite arg på mig & säger att han "också kan, du behöver inte kontrollera allt!" eeeeeeeeh jo? aja, rensar upp mitt lilla rum eller något. för någon dag sen fick jag ett ryck & slet ut allllt för jag letade efter en sak. så kastade jag in allt igen.. = skor bland kläder & går knappt att öppna garderoben. & den som har varit så prydlig enda sen jag fick den av mamsen. hahahahaa HELA rummet har varit KAOS , men kollade man garderoben så var det prydligt & fint! höööööööhöhöhö.

imorse försov min mamma (stackars , hon var så ledsen :() sig, så på 2 sek var jag uppe & lämnade min lilla älskling i skolan! hon måste alltid vara i tid, annars blir hon jävligt arg. så idag var vi typ 9 min tidigt, chockad anna hiiho.
ska väl hoppa in i duschen. för idag är det middag hos bini. trevliiiiiiigt!




/ sanera


bibel

TJA TJA!!!!!!

Kom hem från kusin för någon timme sen! Jag & micke var där & käkade middag, par middag fast med bara 1 par.. hahaha.. fick hänga med 2 av mina älsklings grabbar :)

& för en stund sen fick jag sjunga för anskisen .. "du varg, du varg kom inte hiiiiit. ungen min får du aldriiiiig" om & om & om igen! 5 ggr minst! & hon låg i min famn & lekte bebis.. haha min älskling. får ju ingen bebis än, så hon får agera mitt barn. funkar väldigt bra :)

jahajaaaaaa.......... i fredags var vi som sagt hos slemmi! & drack vin, träffade pilla & my!jävla trevligt, mycket skratt & skvaller & update! sen fick jag typ ett migränanfall :( så jag & micke åkte hem.. sötisen frågade 100 ggr om jag behövde något eller så.. "nää, vi kan väl bara vara tysta en stund?" sa jag & 5e gången jag fick säga det lät det mer såhär "MEN MICKE HÅLLKÄFTEN FÖRFAAAAAAAAAAAAAN!!!" då svarade han leendes "ja, gumman puuuusss" .. alltså. blir han aldrig lack?

lördags.. hmmmmm.. vaknade upp hos loverboy som jobbade. slemmi hämtade mig.. lekte med henne heeeela dagen.. åkte bil typ HELA dagen så att på kvällen mådde jag så illa.. sen busade vi hihihi. i ågesta..
LÄSKIGT! vi tror att vi såg mördare/knarklangare.. haha.. när emmi sa "aa, vafan vi sticker!" då höll jag på att kissa ner mig själv.. för hon är aldrig rädd i onödan, medans jag är rädd hela tiden.. så det var scaryyyyy. men Kul :D
sen den kvällen var väl inte så kul.. dan sumpade sin 5000kr mobil , 2a på typ någon månad.. & micke hamnade typ i bråk på donken.. hahahahah jaja.. i söndags efter jobbet , som för övrigt var SKIT!!! då chefen "missbedömde" kvittorullarna, fick jag ställa mig & skriva upp allt alla handlade på ett papper.. man kan ej använda datan om det ej finns kvitton i ....... SUCK.
sen åkte jag hem till min fru som bjöd på den gooooooooooooodaste maten på G! ;p där min pojkvän är alltid hennes pojkvän.. hahahaha & tvärtom.. hur ska de klara sig i helgen? ;p

imorgon ska jag & tjejerna hem till biniiiiiiiiiiiis. middag. & prat.

näääääääääää, nu ska jag hoppa i sängen med min loverboy!



<3

/ sanera


GRATTIS ÄLSKADE VOVVE!

Grattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiss Ozzy!!! 1 år idag! vi har precis ätit tårta & haft paketöppning.. hela 10 paket fick lilla killen av oss! sötiiiiiis. massa roligt! och tårtan åt han upp på 2 sek! :D



partyhattar on såklart!! :)

såklart älsklingen ska ha ett ordentligt 1årsfirande!!
LOVE U ozzyboy!

/ sanera


fan alltså

igår var jag hos min mormoooooooooor!! & sen kom lisen förbi en stund.. sen blev det stan med micke & lisen.. skulle kolla på vinterjacka.. shiiiiiiit. min man har en dille för jackor.. så det slutade med att han stod & prövade jackor hahaha. nää då, han drog runt oss halva stan .. & skämdes när jag & lisen lekte cp:n hahahahaha.

det är svårt med att hitta jacka alltså.. jag vill inte ha en canda goose & inte en fjällräven.. (sorry emmi & sandra) men hellre skär jag av min högra arm.. hahahaha skiter i hur varma dom är, man vill ju vara snygg ;) har hittat en skiiiit snygg gant jacka, men den är KORT. kan inte ha en sån. kommer få urinvägsinfektion DIREKT. sen hittade jag även en snygg KORT jacka på hugo boss.. blääää finns det inga snygga långa?! har velat ha en boomerang jacka .. men nu vet jag inteeeeeee. ni fattar inte hur många jackor min man har tvingat mig att pröva!!! .. shiit.

fick en leopard kjol av mannen :) väldigt fin, man kanske ska ha på sig den ikväll? hmm .. mina skor var slut i heeela stan :( så jag köpte ett par andra.. ! dessa; från scorett.. så nu är man 700 kr fattigare.. dvs inget månadskort.. hahahahaha..


alltså min data kommer dö snart.. antingen så dör den, eller så DÖDAR JAG DEN!!!!!!!! FAN ALLTSÅ BLIR FAN TOKIG!!! KASTAR IN DEN I VÄGGEN SNART!!! jävla bajs kuuuuuuuuk!!!!!!! :@  lever sitt eget liv & tar fan 15 min att få upp internet.. mitt tålamod tål INTE DET!!!!!!!!!

ikväll ska jag hem till slemmi, vi & pilla & my ska käka middag & dricka vin :D WOHO!!!! längeseeeeeeeen!!

/ sanera

RSS 2.0