glömde. verrrrrrrrry FUN

hahahaha i torsdags när jag gick upp vid typ 12..
så säger jag till mice..
"jag hörde inte ens när lisen gick upp imorse!"
micke: men vet du ens att hon gick upp? ;)
jag: men jaAaaa! hon e duktig!

jag går in i sovrummet för att kolla... det är glasdörrar.. ser att den är stängd. *lugn sandra, hon kan ha stängt den när hon gick*
kommer liiiiite närmare.. lite till.... SER HENNES TVÅ BEN LIGGA DÄRRRRRRRRRRR. dörren flyger upp & jag hinner knappt in i rummet innan hon ba vaknar till & ba " NEJ NEJ NEJ NEEEEEEEEEJ!!!!!!" " jag e sjukskriven!!!!!" hgahahahhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahaha.
alltså ni skulle sett hur hon viftade med armarna.. HAHA så jävla kul. hon blev så rädd när jag kom in.. haha hon vet att jag hatar när hon är hemma, när hon har viktig skola .... men det var ju jäkligt mys att ha henne hemma iaf! iiiiiiiih. kan.inte.sluta.skratta.så.kul.


/ sanera

SATC 2

näää men tjeeeeeeeena!

det var ett tag sen man tittade in här & var glad! höhöööö. ändring på det KANSKE?

i onsdags fikade jag iallafall med binis & emmis! :)
igår var jag på sex and the city 2!!!!!!! med emmis, kattis & marys (låter som ett fik.. haha eller en frisör :D ) heeeelt underbar. även fast att kritikerna kanske har LIIIITE (skit lite) rätt, men man kan ju inte annat än älska den, i mean satc!!!!!!! iiiiiiiih. satt brevid emmi.. hahaha som vanligt. blir det asgrav. denna gång inte jag som började. emmi började. sen kunde jag icke sluta. hon viskar till mig " det där är typ dan" jag till henne "och det där är du.." och sen var flabbet igång! :D men jag menar , vad vore inte satc - filmerna utan emmis & saneras as garv?! ;) mys iallafall! mina tjejor! <3

idag har jag jobbat! 11-19. almondys kalastårta.. sötis vakt. värsta muskelberget typ.. jag baaa ÅH drygis! så var han as snäll.. hahahaha. alltså. jag skriver här som en liten tjej. men e ganska så trött!

sen nu har jag lekt hemmafru! mices föräldrar kommer hem imorgon. så jag har diskat, fyllt på diskmaskinen, tvättat, hängt tvätt, så nu ser hela lägenheten fin ut! förutom vårat rum! hgahahahahahaah SOM VANLIGT! man kan inte ens gå in här, för precis (?!) framför dörren har mice placerat en hög med kläder. så då gjorde jag likadantfast vid sängen, och på stolen (jag sitter på nu) & vid balkongen. och garderoben :)
vattnat "svärmors" blommor.. 3 är döda.... :$ men hon sa "du kan vattna dom nån gång bara.." och jag har fan vattnat dom typ varannan dag! helt torra.. och sen i förrigår.. så hittade jag hennes egen odlade samling i deras sovrum.. 8 st. som. jag. har. missat. det. har varit. väldigt. soligt. kan. man. se. på. dessa..... hahaha. å andra sidan är de som typ har klarat sig bäst, då lisen har sovit där & haft rullgardinen nerdragen typ hela tiden... ;p

imorn är det jobb! sen kanske fest! e helt sluuuuuuuuuuut.
. hahahaha........................... BORING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!


/ sanera


bu fucking hu. or.

idag har det varit ÄNNU en skitdag. WOHO. alltid LIKA trevligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! herreee. nä men justeeeeeeee. fick lön idag... istället för wo-fucking-ho så är det bu-fucking-hu ......

för ett tillfälle hade jag inte ens råd att handla present till micke när han fyller år.. (trodde jag, och hetsade upp mig.. som vanligt..) men sen så pratade jag med pappa & han lugnade mig som VANLIGT, när den andra gör en galen............ men iallafall. pappa, jag älskar dig. TACK för att du alltid finns där & hjälper mig. och pratar och lugnar mig. Love you. väldigt, jäkla, skit MYCKET.

/ sanera

bitchy monday

på måndagar är jag inte att leka med. speciellt inte idag. gick upp innan 6. för. att. jag. sov. hos.  mice.
så nu är jag helt slut. & skriker & är dum mot mannen. elaking..  jag är arg. och förvirrad. baaajs.
nu ska jag sola med bini. tjaaaa


 



här var det inge trubbel i paradiset, minsann! koh mook.


/ sanera


segt,grill,sol,regn, tacos. osv...

igår var man inte på humör.. men det gick över när jag gick till farbror & pappa som byggde på farbrors terass .. blev man bjuden på öl, men den blå älgen på! hihi. så hjälpte jag till med att stå på plankerna med min 39 kg i vikt :) (hahahahha pappa var snäll & sa sandra ställ dig här med dina 39 kg... hahaha askuuuul. herregud ni fattar ju inte min fina humor. )

sedan satt jag & lisen & sjöng gamla låtar på högsta volym. sedan bar det över till mannen & så blev det grillning & vin. as myyys! sen kom kusin & sen binis :) mysigt igår!!

idag var jag den ENDA lediga! :) lisen & mice var tvungen att dra till jobbet.. men syster hann komma in & sova lite med mig, efter att mice hade gått :) (vilket var jävligt tråkigt , vilket slutade med att jag ringde min man på jobbet kanske 10 gånger på 20 min... HAHHAHH herre.gud.)
tråkigt att det regna. efter att jag sovit ut till halv 2 , gick jag till affären & handla. tog inget paraply, för det rengnade inte när jag gick.. när jag kommer ut.. SPÖregn. blev dygnsur.. mina enda "varma" kläder här.. hihioh.

nu skriker syster & mice. på hockyen. vi vann broms"guld" haha. nä bronsmedalj. nu ska vi gå till affären & handla tacos.

sen ska jag pussa sönder mina finaste. syster & mannen. 2 av (mina) världens finaste.

/ sanera

så jävla less

så jävla arg. hata. många.

nää, men blir så ledsen på många. som jämt får mig att få dåligt samvete, så gör de samma sak. eller typ värre. eller jag vet inte. jag orkar bara inte längre. eller något. försvinna.. BLÄ

/ sanera

pretty woman

pinsamt men sant. haha, idag såg jag slutet på "pretty woman", har aldrig sett hela innan.. missade början idag med.. iiih. världens finaste film typ.. man vill ju nästan bli hor... hahahahahahaha.. KIDDDDIIIIING!

idag höll jag på att svimma på tåget. fyfan blev så rädd.. blev helt kall svettig & sen tappade jag synen.. scaryyy.
nu ska jag & mannen kolla på "instäng 2" (hahhahha, emmi kom du ihåg när vi såg 1an? livrädda! :D). idag har jag sökt en hel del jobb. *duktig*

booooring update.. YEAHHHH askuul


/ sanera


one

nu är man 1 fundering mindre! sade upp mig från dorran idag! (doorlin, telejobbet...) dom satte nya regler om 100 % provison + minst 2 kvällar i veckan.. myyyyyy AS! på fredag blire steka korv på coop , OH MYY.. hahhahahah.

grattis till lägenheten mina fina vänner, biniiiiiiiiiiiiis & puttttte!. powerwalkat i 3 timmar på söder/årsta med binis också. + middag. mums. tack för idag, vännen.

nä.. kolla film nu. & SMÖR popcorn!

/ sanera


bajs

sökt 511 jobb & kollat 358 lägenheter. vuxet. mer om helgen sen. idag är jag inte på humör & undrar varför jag är så arg och bajsiggggg?. undrat LÄNGE nu, någon som har ett VETTIGT svar? BAJS äckel

men det var ju fint väder iallafall. önskar att jag brydde mig.

och såhär känner jag mig NU:


trevlig tjej :)



/ sanera


SEGA SANERAN

för att ha vaknat för 4 timmar sen, så har jag icke gjort ett jävla skit! skulle ha tvättat för länge sen, men skickade sms NU till slemmi. (som ni förstår så nästan VARJE gång jag ska tvätta frågar jag henne om jag slänga ner olika färger osv. funkar bra, eftersom hon vet exakt hela min garderob!!)
det enda jag ahr gjort är att jag gick över till min mor & hämtade mickes nycklar som han hade glömt... *+ poäng till flickvännen!*

detta är vad jag SKULLE ha hunnit gjort:
- duscha
- ätit frukost, eller någon form av någoting, är sjuuuuuuukt jävla hungrig
- som sagt tvättat
- fixat mitt hår..
haha nu slår hon på stort ;)
- åkt till mice & solat
- gått över till mamma
- packat
- egentligen vara hos mice nu

vad har jag hunnit?

gått över till mamma. hahahahaha jag vaknade för 4 timmar sen.. har inte ens ätit frukost.. tacka vet jag cancerpinnen!!!

nu fick jag svar från slemmi!
yes det går bra.. ;) så nu ska jag smsa iväg nästa fråga om ett blommigt linne! "men emmi, det har aldrig varit tvättat förut!"
"sanera, om det är vitt OCH färg på så är det lungt, för annars skulle det vita blivit färgat av de andra.."
i know that, but still, here i'm! hihihi shit vad jag älskar min slemmi. storasystern jag aldrig hade! :)

äääääääääh fan , måste sätt fart nu..

/ sanera

HAHAHAHA.. igen.. update igen.

nu så kom han ut ur duschen.. och sa ; lova att inte skratta om jag visar dig en till sak jag råkade göra..
jag; *fniiiiiiiiiiiissssssss* jaaa.. hha..
mice: men du kan ju inte ens hålla dig för skratt!
jag; lovar!
mice: vad får jag om du skrattar?
jag; en puss.
mice: duger inte!
tillslut går han iaf med på att visa..
*visar armhålorna*
saneras smink rinner ännu mer.
mice: jag skulle bara ta bort lite.. & så halkade jag till.. så försvann allt..så då var jag ju tvungen att göra under båda armarna..
jag: HAAAAAAAHAHAHAHAH DU DÖDAR MIG..AHHAHAHAAH
mice: det gör ont :(

nu sjunger han "sånt e livet.." hahahaha. jag ba : det är ingen som märker! bara de som läser min blogg..! *ångrar mig i samma sekund som jag sa det*
mice: vaaaaaa?
jag; eh inget!
mice: ljugapa!

hahahah.. herregud.. alltså.. stackarn. han har rätt.. han ser ut som en gräsklippare i bakhuvudet.. han tvingar mig att lära mig att klippa honom där i bakhuvudet.. han visade sin lår som han hade "snaggat" till haha...... Älskar honom för att han bryr sig om allt! :D .. & det kan ju vara riktigt kul ibland!

/ sanera

HAHAHAHAHAHHAHA sorry MICE

hahahahhahahahahah mice ropade in mig till badrummet nyss, (han rakar sig) & även fast han vet hur det blir, så vill han ALLTID ändå att jag ska "hjälpa" han & se om han har missat ngt. så han tvingar mig att raka där bak..
& nu råkade jag göra jätte tunt.. hahahhahaha det ser så roligt ut.. kan.inte.sluta.skratta. han blev så arg, nu låste han dörren.. hahahahahahhaha!!!!!!!!!! what can i say? är bara van med att raka bort HELA pappas hår, inte fjanta mig med en sån där rakapparat med centimeter & skit,,, hahaha han e så sur just nu.. "jag vill ju inte vara ful!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vafan du skrattar ju!!!!" hahahahahah. herregud. ska försöka smygfota & mmsa över till slemmi & bini! (a)

hahahahahahah UPDATE!
försökte smygfota.... han blev så arg!! och jag har ett skrattanfall just nu.. vilket INTE uppskattas!
 han ba: VI STÄLLER IN FESTEN IMORN!!!!!!!!! jag e så ful!!!!!!!1 hahahahahahahahahaha han låter  som en tjej (mig) hahaha.. han ba jag ser sut som ett missfoster i bakhuvudet! hur fan kan det bli såhär randigt?!??!? hahahahahaha,. han fick typ ett jävla anfall när han såg vad jag hade gjort och körde hela rakmaskinen där bak & nu är det ännu randigare & ännu tunnare på vissa ställen! hahah ... jag sa då: skyll dig själv.. fick till svar: MEN JAG VET!!! jag är så ful!

jhahahahahaha. jag får alltså INTE gå bakom imorn, STOR risk till skrattanfall..,..... nu måste jag ta bort sminket som började rinna när jag såg han.. hahahaha. & komma på ett sätt att sluta skratta & försöka göra honom glad igen. vi vill ju inte festa utan han imorn.. hahahahahahha, eller? ;)

/ sanera

tjenis just nu suger jag penis..... hahahahahhahaha

sådärja, då sitter man & räknar timmarna tills alkoholintaget börjar imorn! är det bara jag ;)? hahahaha.. lisen + vänner åkte för ett tag sen,. fulla & glada. blev minst sagt sugen på några glas vin! (ett par = 2 & några st = 10 , det har jag lärt mig på min "underbara" jobbmornar med riks morron zoo.)

i onsdags fick jag ett par efterlängtade skor av mice.. alla mina e typ kastade sen thai.. fick ett par marinblåa tygskor från tommy hilfiger .. dessa; (kan ej lägga in bilder på min data hos pappa :/ ) dock med skosnörren!

http://www.nilsonshoes.com/Kvinna/Varumarken/Tommy-Hilfiger?art=253685&c=SEK

och sedan ett par vanliga svarta ballerina.. hade spräckt hans budget med det dubbla, tydligen (a) .. snäll pojkvän! tänk att jag var så emot det tidigare, bini ;p

sen i onsdags var jag på öppethus med min baby! igår jobbade (funtar på att säga upp mig.. ) & idag har jag passat malin & sedan åkt till lidingö för att vara sällis åt mice när han körde hem bilen, för kenny köpte en ny motorcyckel .. då upptäckte jag att jag visst dansar i bilen. ordentligt också. så att bilen framför som hade "racing" klisterlapp på bakrutan härmade oss.. hahaha.. mice sjunger på som vanligt då :)

imorn blir det party party hos micke! :) jag har ont i magen & haft det typ konstant i ca 2-3 veckor.. 

p.s saknar min pappa! <3 hoppas du har det väldigt bra på gotland! :) d.s

/ sanera


älskade


LOVE YOU! finaste mellansystern! <3 <3

/ sanera


fredageeeeen

ojojoj.. haha vart ska jag börja? med att trots det att jag var "klar" & visste vad jag skulle ha på mig osv, så blev det typ 3 tåg senare pga mig. trots att mice hade jobbat, så var han klar före mig.. (a) .. eller med att jag verkligen tog det här med att supa som en 14 åring på allvar, då jag blev utslängd? eller att jag & mice hamnade i luven på varandra..  ja du.. rolig kväll iaf, DELAR av den!

vi drog iaf till bini & förade med hundisarna,ninna (som var sjuk, stackarn!) bini & patric :) vi sket i att dra till hellströms utan vi stannade kvar hos enqvist's istället! & drog sedan med de andra direkt till nype! trevligt där!

drack på ..  & sen vid 1 tyckte vakten att det var dags att gå hem för min skull.. det tyckte micke med.. haha. sen tvingade jag vakten att få ordning på min jacka :D .. sen kom bini & patric ut efter ett tag & sen skulle vi till mc & äta .. & sen började jag & micke att tjafsa.. men idag mår vi bra! fyfffffffffan. stackars bini & patric fick springa emellan oss ..
sen somnade jag "fint" i min pojkväns säng & imorse mådde jag som jag förtjänade! Nu sitter jag här & laddar upp lite thailando bilder. pojkvännen är hos sin kompis som kom hem från norge ett tag. snart blir det väl sängen.. först duschen.. katti & emmi, hoppas lady gaga ägde! :) <3

vill bara tacka
för en jättefin kväll igår, iallafall! även fast jag nästan alltid lyckas få i mig liiiite för mycket! undrar när måtta ska komma tillbaka i mitt sinne? aldrig? man är ju trots allt (& tacka gud för det!) inte 14 längre!

(Måste bara skriva en påminnelse till mig: om aik åker ner till superettan så får jag 500kr av victor, och om Bajen inte tar sig upp till allsvenskan så ska jag ge han 500 spänn.. visst avr det såååå.... mohaha, har alltså redan tjänat 500 ;)) mohaha!



snodde från binis. haha. jävla tuffingar det där ;)

/ sanera


efterlängtat

igår blev det mysiiiiiis med bini & ninna.. bränd pizza (som för övrigt slank ner jävligt fort!) & sedan blev det ansiktsmask & färning på ögonbrynen! Mina är just nu svarta & pappa kallar mig för ryss.. ahhahaha... igår powerwalkade även jag & bini runt på söder! duktiiiiiga!

Idag när vi var i centrum så ville pappa att jag skulle hänga i hans arm , för han hade ont..
Lisen: alltså gud, alla kollar!!!!!!!!! pinsamma ni är!
Pappa: *kollar runt* det är ingen jävel som kollar! Alla här är så jävla egotrippade att ingen skulle märke om vi började tända eld på varandra..!
Lisen & jag: *asgaaaarv*

sedan blev det sushi för pappa & min del!

har varit hemma från jobbet i några dagar nu.. jävla mensvärk! Men nu är jag taggad för utgång! vi ska fira katti som fyller 21 den 10e! Blir först lite vin hos bini & sen till söderhof & föra & sedan nype! nu vill jag inte vara sån , men FYFAAAAAAAAAAAN idag är det dimma mina VÄNNER! SUPA som om vi vore 14 ;) det ska jag köra på ikväll iallafall!! Vilka är med mig? ;) räknar iaf med bini,katti & slemmi! :D

Och med det vill jag
säga att om man varje dag skulle supa som man var 14 år så får man istället dricka vatten & igår fyllde min pappa 11 år!!!!!!!!!!!!! GRATTIS! tänk er den ni! 11 år utan alkohol.. inte många som skulle klara detta! Så ; pappa, du är bäst. *skålar med vatten* LOVE YOU!!!!!! <3

Har duschat, rakat benen (1a gången sen jag kom hem från thailando , hahahahah) & noppat ögonbrynen 1a gången på väldiiiiiiigt länge! Nu ska jag använda min volumemaster för 1a gången & klä på mig & 1a gången veta vad jag ska ha ;) hahahah..

så avslutar detta inlägg med en vääääääldiiigt efterlängtat bild: (jaaaaaaa thailando bilderna är ÄNTLIGEN på min dator!!! frågan är när dessa kommer upp på facebook ;) förvänta er inget inom en snar framtid!)


hahahahahah. micke sa att det var mysigt att ligga i havskanten & sola... hahaha. det fick jag sota för sen när jag fick simma ut & tömma 1000 kg sand i bikinin!!!

/ sanera



tider

bini säger:

TACK SKA DU HA FÖR VETU VA, du är MIN BÄSTIS FESTIS FÖR DIG VILL JAG ALLTID HA

bini skrev detta för typ 1 år sen exakt.. hahaha... :)

hahahahahaha. jag har suttit & ägna de senaste timmarna till att läsa min blogg! kan konstatera att den var roligare förut! (läs innan micke kom blev pojkvännen..) hahaha. nä. men mer händelserikt då! Insåg också att jag var en sjukt bitchig vän, mina vänner; NI ÄR BÄST! & tack som faaaan att ni står ut med mig! mest emmi & bini, för ni har fått tagit mest skit. men ni är ju bäst också. <3

nu ska jag fortsätta smälla i mig indian popcorn som min man kom hem med nyss! Han är åter förlorad till s.k "fotbolls landet."

/ sanera


aaaaaaaaaaj

Ligger i sängen & har en sån JÄVLA mensvärk :( ..!! fick åka hem från jobbet, var bara där i 2 timmar.. trodde att det skulle gå bra då jag var påväg till jobbet, köpte en massssssa choklad & satt på bussen & typ på ett maniskt sätt vräkte i mig ploppen.. hahahaha , typ som om det var sista måltiden. hahahah.. fyfan, fräsch tjej! men det blev bättre, bara att jag karamell sås överallt, men hellre det än att magen tar livet av en .. men som sagt, funkade ej på jobbet så jag har varit hemma ett tag nu! skulle tröst shoppa en jätte läcker sjal med färggladda döskallar, men det var slut!!!! så typ bajs på dig som köpte den sista.. sjukt elakt! tänk på en stackars tjej med grym mensvärk nästa gång!!!! morrrrrrrrrrrrrrrr.

i månsdags blev det tekniska muset istället för aquarium :) as myyyyyys var det! haha förutom när vi var typ i barnrummet & lekte för fullt & helt plötligt
anna ba: OJ! Jag e bajsnödig!!!!!!!!!!!!!!! bråttom!!
jag: eeehhh.. *tänk tänk, vart fan såg jag en toa senast?* hade ingen aning vart det låg en... haha.
anna: bråttom! ehehehehe...
jag: är det bråttom, bråttom???
anna: AAAA!!!!!!!

så jag tog henne & sprang runt & leta efter en toa.. sen hittade jag en! och anna ba: OJOJ , det var nära ögat kan man säga!!!! hahahahahhahaah. sen tvättade hon händerna och så ska vi ut från toan & då säger hon: oj , jag e kissnödig... hahaha.... alltså , ungar :) mysss ungar.. älskade unge!!!

/ sanera

closed

nu har jag varit & bättrat på brännan! blir inget aquarium imorgon :( det var stängt! jag blev typ ledsnare än anna.. haha , märks vilken nivå jag ligger på.. så nu får sötisen välja mellan bad, bio eller museum.. junibacken var också stängt imorgon.. min fråga är ; varför ha stängt en måndag? är det inte då alla studiedagar brukar ligga på typ?

baaaaaaaaaaaaaaaajs. denna helg har typ fått mig att få ålders noja! jag är typ heeeeeeeeeelt slut.. måste nog ta igen några riktiga party helger så man kommer igång igen.. man kan ju inte gnälla efter en helg bara för att man har en pojkvän! ska bli bättre, lovar.. men då får ni, mina singelvänner ta mig under era vingar ;) (sandra) hiiiiiijhi

ska snart över till mamsen. ska då få kenny att hjälpa mig att få över thailandsbilderna. VERKLIGEN dags nu! THAILANDO vackra vackra land. varför fick jag bara stanna 1 månad hos dig :(? kära fosterland i all ära,.. innan man har varit i thailando! haha ;)

/ sanera

1 årsdageeeen

Tjenis penis.

Nyss hemkommen från en powerwalk med min kära far! :D gick i över 1 timme.. svettigt värre ;)

i fredags var det varlborg. Och jag klippte mig även 1a gången på väldiiigt länge!! så nu ser det lite bättre ut! tillbaka till valborg, vi skulle ha picknick på årsta fältet men det började regna! Så marie & emmi hade lagt ut filten i vardagsrummet & så blev det picknick där! tycker det var lika mysigt, mycket varmare :D haha. jag,emmi, micke, maríe,katti & krille var där! :) alla var fulla & glada förutom lisen för hon hade stött på polisen.. hahahaha. sorry. stackarn. hon joinade även oss lite senare! sen blev det dans för FULLA muggar! och min kjol gick sönder & min vita tröja fick rött läppglans på vänster tutte.. haha det gick vilt till alltså ;)

igår firade jag & min älskling 1 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! helvete, vad tiden har gått snabbt! vi började vår 1årsdag med att äta på ett fancypancy ställe! vet ej om ni har hört talas om det? mc donalds.. hahahaha. jag lisen & micke tog oss till farsta , shoppade lite & fikade. myyyyyyys!! sen åkte vi hem & jag städade heeeela rummet :) sen blev det mys med baby, vi öppnade våra presenter ;p micke fick en prasseljacka, t-shirt & 2 ozzy biljetter av mig :) & av han fick jag volumemaster & skor (eller dom ska inköpas snart..) sedan åkte vi in till söder & käkade på en mysig liten resturang & sen efter det åkte vi till värdsan med slemmi & där var även dan + vänner! :)
skiiiit mysig 1 årsdag måste jag säga.. med vänner & familj också! :) tack för bidraget sötis- pappa!

imorgon blir det aquarium med anna & mice :D myssssssssssssss..

/ sanera

RSS 2.0