jag var blödig redan från början,

men sen kom du. 7 månader senare & jag sitter & kollar på bilder på dig i datan när du sover. haha. jag gråter när ibland du ler mot mig. jag dör 17 ggr om när du tittar på mig med dina stora blåa ögon. du får mig att känna att jag klarar ALLT så länge du finns vid min sida. Lilla Albin. jag älskar dig så mycket att det knappt kan vara bra för någon haha. denna kärlek. jag är mamma. till dig. och fortfarande efter 7 månader har jag lite svårt att förstår att JAG är mamma till DIG.
 
älskade busetroll. <3 du är världens vackraste & finaste kille som finns. tycker tanterna på tbanan med. hehe. såklart. vem gör inte det!?
 
 
/ mamman sanera
 
 
 

Ont det gör ont

Min rygg. Detta är ju fan inte bra.. Nu ska jag gråta mig till sömns av smärtan.


Skar mig på rakhuveln.. Ser inte så farligt ut, men det gör ont. Fast jag har ondare i ryggen så smärtan i tummen försvinner lite...... Eller ? 

/sanera 

Trött mamma + gnällig prins

Jag är så tröötttt .. Albin har gnällt hela jävla natten , fått gått upp 2 ggr/ timmen. När han sen vaknade 8.30 & ville gå upp ville jag bara skjuta mig själv med 15 skott.. 
Men jag insåg snabbt om man skjuter sig själv när man har en sån fin son som jag har är man sjuk på riktigt & jag är ju inte det :)

Så efter ett låååångt tag tog jag tag i dagen & gav Albie gröt,.  Sen ville Albin sova lite & jag försökte också passa på, men det gick ej . När jag väl somnade till vaknade Albin & gnällde igen & tillslut tog jag upp honom & nu har han somnat om på mitt bröst ❤❤

Han känns orolig tror jag :/ känns Inge bra att lämna iväg han då men men.. Han ska ju sova hos farmor & farfar, jag & Micke, mamma, pappa & Fisi ska på konsert! Black sabbath , äntligen :)
Micke & jag sover hos hans föräldrar också, kände att jag inte är redo att sova utan Albin igen hehe.

Är svintrött som sagt, vill ligga under täcker hela dagen.. Men icke! Mamma kommer sen & hon vet ju ej vad som händer ikväll ;) jävligt orolig haha.. Vi har lurat henne , hon ska få tro att vi ska på idol MOHAHAH .

 P.s skar sönder min tumme på rakhuveln igår.., Fyfan vad ont der gör :( 

/ sanera 

Hahahahah letar smulor? Vilar? Headbangar? 

Goseeee 💙💙💙💙


happyface

JAG ÄLSKAR DIG FANTASTISKA KVINNA PÅ FSK!!!!!!!!!!!!!
 
måttligt road när man ringer fsk & har plats 258 i kön & är helt säker att man får prata med bitter kärring. MEN. fan vad fel jag hade. världens snällaste kvinna förstod mig precis & det var inga problem & hon ordnade att pengarna kommer den dagen de skulle komma från början!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ÅH. haha tackade henne 190000 ggrrr... hon ba hehe det var så lite så! ha det så bra nu!
 
sådär. nu är jag glad igen. och har återfått tron på serviceyrken!
 
nu ska jag fortsätta städa, vika tvätt, packa inför imorn osv!
 
prinsen sover gott. såklart gnäller han till efter nappen precis när hon svarar haha.!
 
/ sanera 

Min solstråle

Blev lite galen igår. Men ska ringa fsk när Albin har somnat & se om det går att ordna på ngt vis! 

Albin sov väldigt dåligt inatt, gnällde typ hela natten. 3.30 låg han typ vaken
& pratade.. Mickes natt .. Han : ph typiskt att han ska vakna på min natt! 
Ignorerade läääänge att han var vaken.. Det är väl lika jobbigt för mig?! 
Tillslut gick han upp & gav han mat. Sen vaknade jag & Albin kl 9! :)

Idag ska vi bara vara hemma, städa lite osv, sen går vi vår dagliga prommis! 


Till lunch ska Albin få min torsk & potatis& morotspure :) 
Haha tror jan kommer rata fisken ;p

/ sanera 

horhus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VAAAAAAAAAAAAAAAAAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. SKJUUUUUUUUUUUUUUUUT MIIIIIIIIIIIIIIG. NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.
 
jag orkar INTE MER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
 
 
JÄVLA PISS HELVETES KUK FITTAAAAAAAAAAAAAAAAA. HORA OCKSÅ, JUDEJÄVEL. NEGERFAN. KINESBAJS.,.......... JAPANPIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
 
jag min JÄVLA VIRRPANNA har glömt fylla i min mammapenning från 1a november!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
sååååååååå jag fort som fan anmälde detta & nu verkar jag inte få några pengar förrens 27/12 ?!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!
 
JÄTTEBRA. MIN SON FÅR EN JÄTTEBRA FÖRSTA JUL. INGEN MAT. INGA JULKLAPPAR. JAG BRYTER FAN IHOP. JAG ORKAR INTE RÄKNA VARENDA JÄVLA KRONA TILL ETT MJÖLKPAKET EFTER HALVA MÅNADEN. JAG VILL KUNNA ÄTA PÅ ETT CAFE OM JAG ÄR HUNGRIG EFTER 3 VECKOR.
 
faaaaaaaaaaaan.
 
allt går så bra för mig nu. helvetes jävla fittfan. jag blir så trött & så jävla arg. :(:(:( :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
 
 
åååååååååååååååååååååh.
 
/ skitledsen gråter blod

Trött mamma

Fyfan är så trött :( Albin ligger & gnäller/ skriker i sömnen, sover så dåligt då :( 

Har såååå ont i min rygg! Kan knappt böja mig ner längre :( tappade nycklarna i utanför dörren, när jg böjde mig för att ta upp dom (med Albin på armen) ramlade jag bakåt :( slog i knät som fan.. Hoppas jag får tid hos sjukgymnasten snart! 

Håller på & lagar mat åt Albie.,, blir torsk, fisksås, morot, potatis puré.. Hoppas han gillar det :) skulle göra lite annat också, men är så trött orkar verkligen inte :( + att vi har världens minsta frys :( 

Buhu, somnar snaaaart.. Men måste laga klart maten..

/ sanera 

promenad

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. jag är arg. men orkar inte ens skriva om det nu. gör det en annan gång för det blir för mycket ....
 
vi hängde med ems & gosi. vi tog en promenad till bandhagen & fikade. sen gick vi en lååååångis hem till emmi & gosi. skönt att få träffa min emmi.. känns skönt att få prata om våra förlossningar, man känner igen sig & vissa saker undrar man över & man hjälper varandra att förstå osv. det känns liksom lättare att gå igenom detta när man har en av sina bästa vänner som förstår en precis
 
jag är helt slut. albin sover & micke är & kollar fotboll hos grabbarna. 
 
funderar på att gå & lägga mig. 
 
/ sanera

vi vet vem som bestämmer här hemma

denna mamma fick sovmorgon till kl 8! i samma sekund som mickes larm ringer flyger jag up ur sängen & stänger av skiten , så albie inte ska vakna hahaha........ 
 
albin somnade om vid 10, sov knappt 30 min.. nu ligger han därinne & snackar med mufasa............ försöker få han att somna om, för annars får jag en jobbig dag. men det går sådär... & så har jag han ikväll också. micke ska till grabbarna & kolla fotboll.. han kan ta med honom sa micke  , men det vill jag inte.. det röks på & dricks ... näääääääää usch. 
 
jag har iallfall varit liiiite effektiv! ringt till cellprovtagningen & sjukgymnasten. så nu ska jag få en tid hos sjukgymnasten inom 2 veckor trodde hon. min rygg DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. fan har så ont hela tiden :/ hoppas detta hjälper, annars måste jag söka läkare .. 
 
sen hade jag en hel del andra ärenden att ringa / maila. men det verkar albin skit BLANKT i. så jag får väl ta hand om det en annan dag. hehe.
 
 
vi skiter i dethär & klär på oss & möter hugo & hans mamma istället. två trötta mammor & deras bebisar. det är bra, det är skönt. kan vi gnälla/tjata/klaga så öronen blöder på varann iställer för får omgvining. som mamma får man tydligen inte klaga eller vara trött. det bästa är att de som säger så är dom som inte har barn ;) 
 
nu ska jag ta hand om min älskling <3 
 
hahhahah gick in & hittade han som pippi långstrump.. min lilla tok! 
 
 
 
/ sanera 

albin 6 månader

häromdagen var vi på BVC. vår lilla prins väger nu 7985 gr & 69 cm lång! då var han 6 månader & 12 dagar!
han är inte i största laget vår kille, men alldels perfekt för oss! följer kurvan perfekt :) 
 
 
vi pratade precis om när vi var på koster.. när jag ammade HELA tiden. och på EN månad gick han knappt upp 100 gr.. egentligen ska dom då på den tiden gå upp 500 gr.. han var då ca 2 månader. FAAAAAAAAAAAAAAAN. jag får så dåligt samvete, inte konstigt att skrek hela nätterna & inte kunde sova.. magen kurrade väl som tusan.. det är så svårt med amningen att veta hur mycket dom får i sig.
men micke sa nu precis att till nästa barn är vi lite mer kloka, & vet nog om vi ska ge ersättning som tillägg.. vill amma nästa barn också , tror jag. beror lite på saker & ting, men i början iallfall! det finns nog inget som slår den närheten. att ha sitt älskade lilla barn på sitt bröst. den närheten. den får man nog aldrig på samma sätt som när man ammar & den vill jag aldrig gå miste om. 
saknar amningen väldigt mycket... men min lilla prins tyckte det räckte. det får man acceptera... hehe.
 
BEBIS. mamma älskar dig så hjärtat gör ont. det gör inget att du väcker din mor & moster hela natten. vi älskar dig massaaaaaaaaaaaaaaaa ändå :) 
 
/ sanera
 
 

En mysig dag med min familj





Mysig dag med promenad & gungning.. <3 älskar er mina grabbar! Lyx att få ha mickey ledig hemma i TVÅ dagar <3 

/ sanera 

Kärlek

Finns det någon bättre känsla än att krypa ner i sängen & höra sin älskade son ligga i sin säng & snarka?!
& höra sin blivande man diska nappflaskorna.. 
Varför kom jag Inte på tidigare att det var mamma jag skulle bli?! Haha skooooja. 

Åh vad jag älskar min lilla familj. Min stora familj med ❤❤❤❤❤ 


Finns det något sötare?! Tänk att denna vackra kille är MIN son.....!!!!!!!!!!!!!!!! Älskade barn ❤❤ (mästerfotograf till morfar ❤❤)

Mysigt

De nya nattrutinerna var ju skitbra! Han vaknade 00.30 ..... & var pigg & glad till 2! Men det var mickes natt & eftersom han var dum mot mig natten innan skickade jag ut dom till vardagsrummet så jag kunde ta igen lite skönhetssömn ;) 

, men dom verkar funka bra ändå.. 

Igår sov jag & Albie hos morfar & moster, myyyys!! Antåååån kom på natten också.. På dagen var jag, pappa & Albin på öppna förskolan i skogås! Det var trevligt :) 

Idag var vi på babysim, det var väldigt mysigt men Albie var trött.. När det var dags att lämna runt ens barn i ringen gick vi upp! Lämnar inte från mig Albin till främmande människor & ännu mindre i vattnet! 😳

Nu på kvällen har jag varit hos Bini & hundarna!  Det var så jäkla mysigt! Vi delade på 2 asti & åt middag.. Blev Inte ens påverkad, skönt att bara få komma iväg & träffa B!
Herreee, vad jag saknar henne.. Men nu ska vi träffas i veckan också. 
Nu har jag fått en massa positiv energi &  det känns alltid så skönt att få vara med ens älskade vänner ❤ 
Skönt stt få komma iväg & bara vara sanera ett tag!

Nu svamlar jag :) ögonen går i kors, tror detta är rekord för hur länge jag har varit uppe på ett tag! Men det är ju mickes natt, skönt! Han sitter & spelar det där hemska spelet.. Fan jag förstår varför tonårs pojkar blir dumma i huvudet 😳 helt sjukt spel!

/ sanera 





nya läggningsrutiner dag 1

såååååå, har fixat lite här , packat väskan osv, imorn drar jag & Albin till morfar, moster & antåååån! dessvärre kan ingen följa med oss till öppna fsk, har ingen lust att gå själv :(. 
nu kan jag terra bloggen lite till. glömde skriva om dagens nattning..
 
eftersom jag var helt slut igår efter försökt lägga Albin så började jag tänka över våra rutiner för natten osv... så när micke kom hem pratade vi en massa om det. 
såhär har vi gjort sen han var ca två månader (då började vi "styra" han till en bra dygnsrytm), 
bytt blöja, tvättat ansiktet, sätter på pjamas, släcker ner lite & sen ersättning i nedsläkt sovrum & sen vaggning + sång tills prinsen somnar.
 
men vi båda känner att det blir liksom "så pjamas. mat. GODNATT". ingen "nedvarvning", lek, eller saga eller så. våra rutiner har ju funkat tills nu när han ska få somna i sängen, han är liksom inte så trött & när han vaggas så är det som när homer ser munkar eller öl.... så det är ju såklart lättare! 
 
som förälder är allt som funkar toppen tills det inte funkar. man får testa sig fram hela tiden! så jag & micke pratade lite till & han tyckte jag sprutade ut bra ideer. (han hade glömt låsa dörren........... jag sa att jag inte vill bli mördad inatt, det var också en bra ide tydligen..!) 
 
såååååååååååå.. detta kom vi fram till; 
några timmar innan stänger vi av tv (om den är på), släcker ner lite, leker lite, ger kanske lite gröt som kvällsmat eller så, kanske läser saga, sätter på pjamas någon timme innan sovdags.. leker lite till. tills vi ser att han börjar bli riktigt trött.. så han förstår att det är godnatt strax. inte så lätt att bara komma till ro helt hux flux! 
 
och såhär gjorde jag & prinsen idag;
har lugna favoriter på, fick en HEL burk med ris, grönsaker & kyckling & min plommonpure som han blev galen av när jag tog undan haha, mammas pure var god :) sen lekte vi en massa. läste en saga. här märkte jag att han blev trött & klockan kanske var lite innan 18. så jag trodde han skulle somna snart, men försökte ha han vaken liiiiiite till. satte på pjamas. lekte en massa till. släckte ner i lägenheten. läste saga. nu var jag säker på att han inte kommer kunna vara vaken till 19.. hehe. 
han är liksom väldigt trött, men ändå inte sjuuukt trött som jag trodde. strax innan 19 gör jag ersättning & vi läser gdonatt saga i sängen & sen ersättning. JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR vad trött han var. 
hade jag vaggat han där efter maten istället för att lägga han i sin säng hade han somnat på TVÅ sekunder.
 
men jag är envis mamma som helst inte gör en massa björntjänster. så. jag la han i sin säng. och här vet jag inte vad som är bäst.. sitta brevid & sjunga, klappa på han?
testade iaf att sitta brevid han & sjunga, men han bara låg & vred sig, trots han var super trött. gick ut. 
testade min egna version att "5 minuter metoden" , bara att min variant när han skriker är : springa in så fort man kan utan att slå ihjäl sig påvägen på duplolego osv. gav nappen. snutten. direkt när jag kom in så började han sitt nöjda "mmmmmmmmmmm" . stannade kvar. satt på min säng. prinsen somnade. för att han var trött för att han hade lekt , inte för att jag tyckte det. (jo det med, men det är gömt där)
 
så han somnade fort som fan! det trodde jag ej när han började skrika där när jag gick in igen. från att jag gav ersättning till att han somnade tog kanske 20 min.
 
sååååååååååå, detta kör vi nog på! ska bara finslipa det hela med "sitta kvar eller ej", vi får helt enkelt pröva oss fram.
OCH, inga nattskrik hittills! och igår vid denna tid hade jag kanske varit inne 15 ggr. 
 
så fort vi får lön så ska vi inhandla smarta "vyssan lull tassar", man sätter dom på sängen så blir spjälsängen som en vagga. helt perfekt för oss! ska bara stå ut tills den 25e! sen kan man ligga i sängen och vagga ist för micke som stackarn står &drar hela prinsens säng mitt i natten ibland. haha.
 
ja det var en bibel till. men jag känner mig nöjd med att min kille sussar gott. 
 
haha gosiga barn!!!!!!!!!! mamma älskar dig över allt annat. gör allt & lite till för dig mitt busetroll! <3
 
 
/ stolt mamma

kämpigt

igår var emmi, dan & hugo här! det var supermys.. :) micke gick till jobber runt 16,30 & albie var så trött så skulle lägga han ca 40 min så han skulle orka vara uppe sen ett tag... 
började typ när micke gick. kl 19 typ så somnade han. säger bara; FUCKING FUCK VILKEN JÄVLA PÄÄÄRS. vart fan är ob timmarna för mitt "jobb" då?! "så jävla lätt att bara vara hemma med en unge." HA. nästa som säger så lämnar jag albin till över läggdags. :) 
 
jag har ju så ont i min rygg så att vagga en (snart) 8 kg bebis flera ggr varje dag går inte längre! så jag lägger han i sin säng eller lägger mig brevid han, så att han ska somna. men det som händer (oftast) är att jag vill börja dricka vin mitt i allt & det blir ju inte bra ............. nä men fan. kom igen sandra. bajs. jag skojade alltså. nä men jag är iof sugen på vin KANSKE, men jag vill inte dricka det under nattningen. vet inte ens varför jag skrev så., , jag vet inte ens vad jag skulle skriva nuuuuuuuu., försöker igen;
 
NÄR jag lägger han så brevid mig eller i hans säng, så oftast vrider & rullar han runt typ så att han blir pigg..ligger & rycker i mitt hår, min tröja, stoppar sina fingrar i min mun, "klappar mig", försöker göra mig blind på riktigt osv. ni fattar. 
men jag fortsatte. läääääääänge. när emmi, hugo & dan går börjar albie gallskrika. jag börjar slita mitt hår. (mensvärk = inge tålamod eller humör.) ville bara lägga mig brevid albin & gallskrika jag med. tänkte "VARFÖR I HELVETE SKA DET ALLTID BLI SÅHÄR NÄR JAG ÄR SJÄKV MED HAN?!?!??!?!?!??" 
försökte ta upp han. osv. tillslut höll jag på så länge att jag nu var tvungen att lägga han för natten. gjorde mat osv. han åt 180+90 ml utan problem! ögon gick i kors. SNAAAAAAAAAART tänkte jag. icke. då (när jag var mitt inne i det) så tänkte jag "för en timme sen hade jag egentligen gett upp." mrn jag får alltid någon konstig extra energi. kan inte ge mig. när jag har nattat han i snart två timmar, ger jag upp då så är dessa två timmar av blod svett & tårar i onödan?! 
hur som 2 & halv timme senare somnar han. stackars min älskling. måste varit helt slut. men han fick sitt nattskrik igår igen, "längesen" han hade det.. kanske 2-3 veckor sen. men så han skrek till minst en gång i kvarten.. 
han har senaste två nätterna börjat vakna typ 4-5 igen................... 
är det tänder ? eller vafan är det dåååååååååååååååå?
 
du är den finaste som finns fast jag får kämpa med att inte vagga dig tills sömn! jag älskar dig min FINA ÄLSKADE kille. <3 
 
 
/ trött mamma
 

värkjävel

om jag trodde mensvärken & ryggvärken dödade mig, så fick jag inatt se på FAN! vaknade upp av att jag hade så JÄVLA ont i axlarna, strålade från nacke ut i vänster axel.. kunde inte lyfta upp armarna alls... har fått liknade förut, typ nyckelbenet som är i kläm.. (trodde jag). men då brukar jag "knäcka" ut de, men funkade ej. 
försökte lyfta albin, gick fan inte ... försökte få hjälp av micke (albie vaknde 5 & det var min natt) ,men han bara "vafan bär han inte så då!" sen gick han & la sig & hjälpte mig inte .. kunde inte ge albin sin mat så fick liksom lägga albie ner & sitta brevid & ge flaskan.. & satt & tönkte i mitt huvud på vilket sätt jag skulle tortera micke.. jag förstår ju att han var trött.. men han hade dessutom lovat hjälpa mig pga mensvärken.. & jag hjälper han om han ber mig! ååååååååååååh lagom arg var jag! 
imorse hade han superdåligt samvete.. 
(haha nu kom jag av mig hääääääääär.) 
 
men efter micke masserade mig lite & jag försökte sträcka ut blev det liiiiiiite bättre. badade & då blev det mycket bättre, kunde tom lyfta upp armen över huvudet, på natten kunde jag ej ens lyfta upp i brösthöjd.
& nu har jag tigerbalsam på & tagit alvedon. så det är bättre, men gör fortf ont. måste ju ha sovit på något SJUKT sätt, vågar inte sova inatt HAHAHA. vill inte vakna med samma smärta! räcker det inte med ryggen & mensvärken? ;)
 
det bästa är att man smsar emmi .. hon ska ju lugna mig kan man ju tycka? får till svar typ såhär skrev hon: "ååååååååååh herregud, du måste amputera armen! & jag hatar handikappade människor, så som du kan förstå så vill jag inte vara din vän längre! p.s hugo gillade aldrig dig ändå! d.s"
TYP. nästan. inte dom exakta orden kanske....
 
om man kanske ska öppna sig en cola & njuta av lugnet? fast det kan inte jag tydligen. så jag sitter & lyssnar på marie fredriksson & sjunger med. det är nice. det är egentid för en mamma. 
igår när albie sov så vek jag all tvätt, plockade ur & in i diskmaskinen, rensade bland albins kläder, rensade i köket osv.... HAHA. micke kom hem "men älskling DU MÅSTE lära dig att SKITA i allt & slappna av & ta det LUNGT"
haha jaaaaaaaaaaadu. svarade "ja men om du skulle ta hand om det sen kanske jag skulle kunna göra det  .. ;)"
micke "hmmmmmmmmm. det var inte det jag tänkte.."
 
haha nä , så han vill ha en avlappnad kvinna , men inte städa & fixa själv?????haha han är rolig han ;) 
 
 
/ sanera

menshelvete

åh det går bra för mig nu........... lyckades radera ett mail som jag behövde från bvc.. MORR.
 
har haft ont i magen & varit öm över äggstockarna , igår var jag SJUKT sötsugen.. och idag förstod jag varför: jag har fått min mens... ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. fan vad kul. och nu går allt åt helvete! haha inget funkar som jag vill med varken mobilen eller datan. ahah
 
nä men sist jag trodde jag hade mensvärk var det albin som växte i mig! men typiskt, gav tillbaka värmekudden från pappa.............. skulle VERKLIGEN behöva den nu :( ..
åh glömt hur jobbigt det är med mensvärk, hormoner osv :(
'BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS. över 1 år sen jag hade det ........... och så har jag gett bort alla tabletter & bindor & tamponger osv ahha.. det går bra nu ;) 
 
gjorde plommonpure till albin precis. hahhaahah fyfan det luktar SKIT. 
 
förutom att jag har så ont i magen att jag håller på att svimma så springer jag i tvättstugan också. micke testar sitt nya spel , gta som han fick av mig & albin. jag trodde der var ett bilspel............ MEN DET ÄR ett skithemskt spel där man springer & rånar & dödar folk??!?!?!?!? :| hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
 
/ sanera

du gör mig lycklig <3

mitten av november & det är höst & inte vinter.. längtar lite efter snön.. & vill julpynta här hemma hehe..
 
idag sov bebis till ca 8, så han somnade inte om efter frukost som han brukar , istället lekte vi lite & myste. sen när han började bli trött la vi oss i sängen, försöker "avvänja" honom från att bli vaggad tills sömns, det börjar ta kål på min rygg att vagga en 8 kg bebis flera ggr om dagarna.. han är envis som tusan, MEN jag är liiiite envisare just nu .. så han somnade brevis mig i sängen tillslut. på dagen orkar man hlla på så, men på kvällen är man själv trött & då blir det så att man tillslut väljer det snabba sättet, tyvärr men jag har liksom ingen ork..
 
det bästa är tipsen från personer som inte har barn.. HAHA vissa kommer få en chock när dom blir mamma ;) " men det är ju bara att" neeeeeeeeeeeej det ärinte "bara att" . jag försöker hela tiden göra det som JAG tror är det bästa för mitt barn. och jag tror jag lyckas ganska bra ändå. vi har en trygg, nyfiken & glad kille. det får man inte bara på posten.
 
 
just nu har jag en bra period känner jag. är så glad för det. var ju hos psykologen förra veckan. & jag sa det att det känns så bra NU. för första gången på ett bra tag känner jag mig ganska trygg i mig själv, i min roll som mamma, som sambo & flickvän till micke. jag har slutat lägga ner energi på ALLT. försöker istället bara ta det mesta med en klackspark. och försöka att inte få ångest för allt. säger inte att allt är bra & all ångest är borta , men på god väg! dock så måste jag fortf uppsöka vuxenpsyk.. men men!
MEN det som tynger mig & som jag tänker ofta på, nästan hela tiden är; vår älskade Mickey. han kämpar på som in i helvete. FINNS INGEN i världen som hade orkat hans tempo med jobb, komma hem, vara pappa & sambo, laga mat, vara glad. jag är rädd för hur mycket mer han orkar. är så rädd att han inte orkar mer & går in i väggen. jag vill inte att han ska må dåligt, utan må bra & njuta av denna tid med albin för den kommer aldrig igen. Mickey gnäller aldrig, men när han klagar på att han är trött eller så ber ha om ursäkt för han "gnäller". lilla älskling. han är så grym. är så lycklig att han fortfarande vill vara ihop med mig efter alla dessa år, det har inte varit lätt!
 
blir så fruktansvärt ledsen & får ont i hjärtat när jag ser tillbaka på hur jag behandlade honom för två år sen.. sommaren på grönan & sen nör jag drog tll Österrike. jag mådde så jäääääääääävla dåligt själv, jag var bara tvungen att komma ifrån ALLT& ALLA. jag var trött på livet,
 
 
på mig själv.. är ändå på något sätt glad att jag tog beslutet om en paus FAST det är det jobbigaste jag har varit med om.. om vi inte hade haft den pausen hade vi förstört bpde oss & vårt förhållande. ett tag var jag rädd att jag hade förstört oss redan, att han inte ville eller orkade fortsätta med mig. men han gjorde mig till den lyckligaste tjejen på denna jord när han stod bakom mig trots jag var "tvungen" att testa mina egna vingar i Österrike. typiskt mig också. om ja behöver distans så är jag tvungen att fly landet.. när jag ringde hem & skrek & grät att jag ville hem, var det han som fick mig att stanna kvar & verkligen hjälpte mig & trodde på mig.
vi har gått igenom mycket tillsammans. jag skäms för hur jag behandlade honom när jag drack. jag skäms för att jag drack för jag mådde dåligt. micke säger att han var för snäll mot mig. håller med honom. han ÄR för snäll.
 
men nu sitter jag här i vår lägenhet, med vårt barn. & nu är det min tur att få micke att må bra. som han har fått mig att må! jag försöker att underlätta för honom. jag försöker varje dag, att göra mitt bästa. jag är också sjukt trött. jag försöker själv sätta mig in i att jobba 7,30-16,30 komma hem , vara pappa, laga mat osv. & sen sova och sen gå upp på morgonen & ta hnd om vår son, sen jobba 17--22 & sen 7,30 dagen efter igen....
nu verkar det ej bli heltid heller på lagret, så där bryter jag ihop för hans skull.. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag som hade hoppats på att det skulle vara sluta på 6 dar i veckan, i skift för han .. men icke?!
 
Mickey. jag älskar & uppskattar dig sjukt mycket. tack för att du ställer upp för din familj 24/7 & även för min! hjälper min mamma att flytta på din enda lediga dag. <3 hur lyckades jag fånga drömmannen?! ÄLSKAR DIG. du gör mig lycklig. du är bäst <3
 
 
stolt pappa!
 
/ sanera
 
 

finaste papporna <3

men tjeeeeeeeeeenare bloggen. 
 
prinsen sover. jag tänkte egentligen städa , men kände att jag bara behövde få sitta & dricka mitt iskaffe en stund. & lyssna på lite skön musik..
 
igår flyttade min mamma & c/o till vendelsö, känns så SKUMT! men huset är sååå fint, bastuuuu! det ser jag fram emot i vinter ;) 
men som sagt så känns det konstigt att hon ej bor kvar på musikalvägen längre, bott där i 17 år :O .... 
 
pappa var med på babysimmet igår, älskade mickey hjälpte mamma & dom att flytta.. älsklingen, hans ENDA lediga dag. så fin. jag förstår inte hur han orkar, jag är rädd att han bryter ihop snart.. :( <3 
det var supermys att moffa var med oss på babysimmet! det tyckte albin med , för så glad han var igår harhan inte varit innan på babysimmet, plaskade en massa. "dyka" är dock inte hans grej, stackarn.. 
 
idag är det "fars dag".. egentligen ska man ju uppvakta sin EGNA pappa, men alla som har barn verkar missförstå det där, haha, även jag! haha. men jag & fisi ska laga middag till vår pappa & pappa mickey! så sitter & filar på ett recept nu .. GRATTIS PÅ FARS DAG MIN ÄLSKADE FINASTE PAPPA. DU ÄR BÄST. <3 & MICKEY, DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA TILL VÅR SON. ni är de finaste männen man kan ha i sitt liv <3 
 
prinsen börjar bli SÅ STOR!!!!!!!!!!!!!!! åååhå, det går för snabbt! mitt lilla matvrak, ÄLSKAR gröt.. haha. jag ska börja göra egen gröt, får se vad han tycker om den ;) 
 
prinsen...; 
han "pratar" en massa nu.. 
han obseverar oss oftare, kollar på oss vad vi gör osv.
han kan bli ledsen & orolig om jag går ut ur rummet så han ej ser mig, men när jag kommer in igen så bryr han sig inte om mig, men FAN ta mig om jag går ut HAHA. 
han skrattar så att han kiknar nästan.. speciellt när man sjunger & dansar, det är en favvo.
han älskar tittut.
han tycker om att ligga hos mig & mysa. för det mesta. 
han kan bli blyg. av någon konstig anledning så för det mesta farmor& farfar han blir blyg /rädd för.
 
han börjar helt enkelt bli mer & mer en "egen" person med egen personlighet. det är så sjukt häftigt att få vara med om det & uppfostra vår lilla son. ÅH den kärleken till ens barn. den är så stark.... herre. nu saknar jag han igen nu när han sover. <3 finaste killen., det är så kul när folk kommer fram & säger hur söt han är, när han var bebis så kom folk fram ofta.. och sa "åh vad fin hon är!" HAHAHA.. nu med iof. trots han sitter i bara blåa kläder,. haha. jaja som pappa mickey sa "om man har feminina drag som kille får man jättemycket tjejer.." 
haha ja han om någon borde väl veta..?! HAHAHAHAHA.. skääääääääämta. eller? ;) hiihh-. 
 
näää men ska man göra någon nytta? äääh.. btw. skulle göra potatis, brocolli, morötter, aprikos, plommon pure till albin. köpte allt det... inser sen att jag ej har burkar så det räcker haha. måste köpa barnmatsbehållare! NU.... 
 
jaja. förresten, EN sak till!
 
längtar som 17 till julen! ååh ska julpynta här hemma, ska köpa peppakaksljus som jag såg ngnstans! myssssssssssssssssssss! albins första jul! dags att skaffa VÅRA traditoner. och jag ska för första gpngen på många år (förutom när jag var hos moster när jag bodde i st anton iof) fira jul på SAMMA ställe. alla får rätta sig efter oss. skönt! nu kan det få komma lite snö också! så jag kan köpa en BABYpulka & köra albie i..! (svärfar tyckte det var onödigt att handla en sån,,,.???? han sitter ju inte upp än............) sjävfallet ska han få en babypulka.. 
 
så nu har jag väl babblat klart! 
 
jo EN sak till.. HAHA. PAPPA. tack för att du alltid finns där för oss. för att du gjort mig till den jag är. för att du alltid ställer upp för oss. för att du älskar oss obeskrivligt mycket. vi älskar dig obeskrivligt mycket <3 
 
 
 
familjen <3 världens finaste & bästa pappa mickey <3 
 
världens bästa pappa/ morfar/ svärfar <3 
 
 
 
 
 
/ sanera 
 

rastlös måndag

sitter & har SKIT tråkigt................... Albie sover.. & har gjort det i över 2 timmar.. hann äta lunch osv , men ååååååååååååååååååååh så tråkigt.
 
vi skulle till öppna förskolan här i stureby idag, men albins favvostund är sångstunden & den är kl 14, så vi missar den eftersom han sover fortf.. så struntar nog i det.. ÅH FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. jag som hade sett fram emot det VÄLDIGT MYCKET. och få träffa mina mammavänner, MEN NÄ. ååååh öppna fsk är inte förrens om TVÅ veckor... FAN BLIR SÅ ARG OCH LEDSEN NÄR SAKER JAG HAR PLANERAT INTE GÅR SOM JAG VILL............. haha. 
men jag VÄGRAR väcka min son, för han behöver sova! 
men vill så gärna gå dit med han... men funderar på att åka till öppna förskolan i älvsjö istället.. men min vapendragare ems kan ju inte följa med för hon har fullt upp med älskade hugoooooooooo <3 
 
hjahaha bittert idag.
 
albin har fått massa mango idag, det var gott. och smörgåsrån. och potatis & brocoli , men det var ej gott......... han åt TVÅ portioner gröt till lunch. igår var första gången vi ersatte ett mål med gröt. mammas duktiga pojke!! 
 
äh, jag drar till öppna förskolan i älvsjö & skogås i veckan.. hur jag nu sak hinna det ;) känns som hela veckan redan är uppbokad.. idag var det så mysigt att bara få vara hemma med prinsen & mysa & sitta & äta med han och ha skoj. 
 
jag känner mig riktigt schizo idag. konstigt. fick ändå sova till 7 (!!) imorse.. bara lite gnäll några ggr, så jag måste gå upp & ge nappi.. 
 
åååååååååååh nu kom "time after time" med cyndi.. varför gråter jag till den? haha. herregud..
 
nä nu ska jag försöka göra något annat så jag inte går & väcker min lilla älskling. 2 timmar är fan tortyr ifrån han, hur fan ska jag klara av att börja jobba? 
jag frågade micke om jag kunde få bli dagmamma med ett barn. sen kom jag på att jag kan ha 2 barn, jag tar hugo också & sen albins kusin. helt plötsligt har jag 3 barn.. perfekt. ska ha en lekhage med elstängsel också.. SKOJA. tråkig humor. 
 
 
bläääblääää. konstigt humör idag. känner att det ligger bäddat för missförstånd ikv när mickey kommer hem ;O 
 
förresten, han är ju för underbar!!!!!!!!
 
jag: alltså du får be samuel sätta upp tavlorna & hyllorna!
micke: men det kan vi göra själva!
jag: varför är det inte gjort då!??!?!?!?!?
micke: men VI fixar det.
jag: HAHAHAH vi????? ska vi ha nytt mode där allt hänger snett eller?
micke: nä men du pekar & jag spikar upp.. teamwork!!
 
det är bra det, härlig syn på teamwork :) 
 
när prinsen vaknar tror jag vi går & hälsar på mormor på jobbet :)
 
<3 
 
 
 
/ sanera

Prinsen 6 månader! ❤❤❤❤

Idag blir vår älskling hela SEX månader.. Vart fan tar tiden vägen?! Det har gått så jäääääkla snabbt, hinner Inte med!

Fast det känns som vi har haft han här hur länge som helst. 

Tänk att man gick i 9 månader med prinsen i magen.. Flubber.. Som jag längtade efter flubber. Så kom han tillslut, jag ville ge upp 1000 ggr men jag kämpade för att få träffa flubber. Det är fortf svårt att förstå allt som hände dom där sista minuterna innan han kom & under & efter.. Men det har blivit bättre, jag tänkte i början hur mkt jag ville att han verkligen skulle Få komma till mitt bröst från början & hur allt går till "normalt" osv.. Men det spelar ingen roll, för han är här, han kom ut & han andas, är frisk & lever. Det betyder allt för mig. ❤❤❤

Herregud, jag kan inte beskriva känslorna jag känner för denna lilla människa som endast funnits i 6 månader..  Att jag fick bli mamma till lilla Albin, är så lycklig för det! 
Världens mest finaste, sötaste, vackraste, gladaste, nyfiknaste älskade lilla kille ❤❤❤❤

Jag älskar dig så fruktansvärt mycket min lilla son. Du är helt klart det bästa som har hänt oss.. Tänk om vi hade kommit ihåg kondom dendär gången, fy i helvete vad glad jag är att vi Inte gjorde det!!!!! 

Skruttski, bebisbuuuuus jag älskar diiiiig!!!! Prinsen ❤❤❤❤❤❤❤ 

/ mamma till världens sötaste Albin 






Albins bff!

Igår kom han, Albins bff!! Lilla Hugo!!! Så fin, ståtlig grabb! 4 cm längre än vad Albin var när han föddes & ca 600 gr mer! Jag som tyckte Albin var lång haha, längtar efter att få träffa lilla Hugo! Så jäkla fint namn! Jag tjatar om Hugo hela tiden, Micke bara skrattar.
Han sa igår "jag tror att du är efter emmi & dan, den som är lyckligast över att Hugo är här"
Jag firade med att handla godis.. Micke påpekade detta att det ej blir mer denna vecka, då sa jag "men Hugo kom ju idag, det måste vi fira" hahahahah.

Emmi & dan kämpade i över 1 dygn!!! Fyfan, stackars er :( jag som tyckte jag höll på länge haha. Så jäkla grymma! Känner igen detdär "snart är han här" haha, 3 timmar senare tittar bebis ut.. Dom kan luras dom där bm:arna :) 

Min mamma höll på med mig i över 1 & ett halvt dygn 😳

Träffade Sandra igår! Haha så förvirrad var jag att jg glömde flaska till Albin! Så fick köpa en ny! 

Längtar tills man får träffa lilla Hugo! Men jag ska försöka att Inte vara mer jobbig än vad jag är i vanliga fall & ge dom tid. Det är många som vill hälsa på & jag vet hur det känns , jag mådde inte alls bra efter men försökte ändå.. Hoppas emmi mår bättre än vad jag gjorde psykiskt! ❤❤

Förresten, kollade igenom mina papper från förlossningen & bb. Vi låg på k77 plan 7, tänkte vad konstigt för jag fick för mig att bb ligger på plan 8. Sen visade det sig att vi låg på special bb, för mammor & bebisar som behöver extra ombord.. Har ett svagt minne att dom nämnde det på förlossningen, men inget jag tänkte på då.. Inte konstigt att dom sa dag 2 "det är inga planer på att åka hem för er än", då man stannar där mellan 2-4 dygn.. Hoppas emmi & dan & Hugo får komma hem tidigare , man höll ju på att bli galen! 

Nåååååjaaaa. Känns stört. Min bästa kompis sen 17 år tillbaka, genom vått & torrt, genom olika åsikter & starka viljor genom en massa kärlek; är vi nu båda mammor.. Vi kommer fortsätta 100 år till vänskap & våra barn kommer få växa upp ihop.. Vilken känsla ❤❤ älskar dig! 

/ sanera 

Söta Hugo ❤❤



RSS 2.0