v. 10+2

har legat DÖDSsjuk i 3 dagar.. hade i måndags 38,5 grader i feber, idag har jag 36,5 grader i temp. hehe. så jävla förkyld, ont i hals &huvud, hela kroppen, igår spydde jag till och med, dock bara svartvinbärsdricka om det var bebis eller förkylning vet jag dock inte! hehe.
 
idag känns det iallafall lite bättre, har legat i samma pjamas i 3 dagar, har förflyttat mig mellan säng & soffan. har inte heller varit ute sen söndags..
 
imorgon ska jag på infomöte på stockholmsmässan (ska jobba där i barnhagen (haha ok?) hela helgen) & sedan ska vi på vårt första möte på mödrarvårdcentralen! har ju gjort ett ultraljud redan (man brukar egentligen inte göra så tidigt) men vi vet iallafall att det inte är ett utomhavandeskap!

och jag har haft så jävla ont i mina äggstockar, framförallt högra & då KAN det vara det .. så ja, jag har varit orolig kan man säga. fast det var ju inte det .. men har fortfarande ont, dom är tydligen lite svullna..
 
för övrigt är min livmoder nu stor som en apelsin hihi. idag är är jag i v. 10+2 & denna vecka ska illamåndet lugna sig.. och det får MAN FAAAAN hoppats på .. fyyfan alltså.. brodtrycksfallen är dom värsta på mornarna.. tror alltid att jag ska dö.. haha...
 
trodde att vara gravid skulle vara så härligt & att man fick äta vad man ville! MEN ICKE..,..
man mår illa. att dom säger att man mår illa på morgonen..? man mår illa hela jävla dagen...
man går och oroar sig HELA tiden dom första 3 månaderna.. och nu har jag börjat oroa mig att jag inte kommer få ett friskt barn..
man får kanppt äta det man vill.. eller jag vill.. brie .. mumsi.. (har fuskat MOHAHAH).
micke är livrädd att jag ska bli astjock & inte gå ner sen typ, så han säger att jag måste promenera mycket & inte fan får man trycka i sig en extra bulle här inte ...!
och den här väntan?! VILL HA 7e MAJ NUUU!
 
har dock ätit en jävla massa mandariner & kiwis.. och har läst att det är exkat det barnet behöver läste jag .. 
 
 
ååh .. är iallafall väldigt lycklig!! är så rädd att få ett missfall :/ .. men om 2 veckor är den mest "kritiska" tiden över..
 
 
/ sanera

RSS 2.0