SISTRA MI

älskar dig mest i hela världen min tjej. fina fina tjej! du & jag mot allt, som vanligt. alltid du & jag! i love you. det kommer gå så bra för dig. ibland går det upp & ner, kolla på mig, bara ner.

jag kommer har & kommer alltid tro på dig, det vet du. obeskrivlig kärlek till dig, fisi <3

/ sanera


The road to nowhere leads to me

sitter & dricker te! vaknade faktiskt innan 11.. den ni! som alla andra mornar så börjar även denna med lite ozzy! hihi .. är kär i låten som är min rubrik tror jag ..

sov utan mannen inatt, hahah typ första gången jag sov HELT själv sen studenten & utan honom sen i julas..
 pappa skrttar åt mig ibland när jag får små utbrott när mannen är för nära mig ibland.. hehe "du är som din far du, du behöver lite luft" .. haha ja men inte på natten märkte jag! vaknade typ 4 ggr, först så trodde jag att det stod en mördare i mitt rum..
sen andra gången jag vaknade så var det ett spöke, då gjorde jag så (som jag alltid gör, dumma!) som man inte får göra för emmi.. tänker, " om det är ett spöke, gör så att jag vet" .. så gömde jag mig under täcket & skakade .. hahahah sklulle antagit syrrans bud om att hon kunde sova med mig! skönt att få somna själv , men det brukar jag göra ganska ofta , så kommer han sen.. nästa gång sover jag nog med syrran istället!

ska till mormor alldels strax! & möta upp min man ja hahahahahah jhade jag ju glömt.. herreeeeeguuuuuuud.

HAVE A NICE DAY!!!!!!!

/ sanera



klippt

tja tjaaaaaaaaaaa!

sitter & dricker cola light såhär på kvällskvisten.. borde väl sova, ska upp tidigt imorgon. ska hem till min mormor 12.30.. hahahaahah nu dör nog emmi när hon läste "tidigt". när klockan är 12.30 har emmi varit upp i typ 6 timmar ;O

har klippt mig idag! tänkte sticka därifrån för att jag fick sitta & vänta, men hon i receptionen lät mig typ inte gå.. haha hon såg väl att mitt hår ropade på hjälp..
 senast jag klippte mig var när jag kom hem från thailand, 6 månader sen! det är inte de att jag är rädd, tvärtom. jag tror typ att dom ska klippa mig värsta miraklet så det blir assnyggt.. MEN , ingen vågar ju inte ta ordentligt.. inte för kort uppklippt, inte tunna ut , inte på längderna .. samma idag, men nu ser det fräsch ut iaf! färgade håret nyss också, såg för jävligt ut med utväxten från slingorna.. ser ut som en svarting sa pappa, så då har jag lyckats med att få det mörkt iaf ;)

badade nyss också.. hahaha blötte ner min tiding såg jag sen, så nu kan jag inte läsa den.. sitter & lyssnar på ozzy.. hahahaha "shot in the dark.." pappas älsklings låt ;) *nooot*

jahaja.. imorn kanske jag ska handla mina skor med frugan.. hahaha alltså jag & emmi är fan som ett gift par, det har vi fan varit i 15 år nu.. hahaha.. idag när jag skulle färga håret så läste jag inte ens vad hon skrev ur skällde bara ut henne för att det var fel att färga så.. visade sig sen att hon hade skrivit som jag tyckte .. CHOOCKANDE.. hahahhahaha. hon sa att hon trodde att jag skulle bli klok med åren.. men vafan , väntar på ett mirakel efter 15 år? :S äääh. tur att vi har varandra. vi (jag, men hon är typ den enda som får veta min sjukaste grejer & tankar,vilket gör henne till knäpp också) är dom mest onormalaste ibland. lika trevligt varje gång. bermöde henne idag. men det har väl hon glömt. hon skyllde på "ja men efter 15 år av allt gnäll & så , så kommer man väl inte ihåg EN sak som du säger?!" ehhhh, jo emmi om den saken är snäll & kommer från mig! hahahaha

bibeeeeeel... ska väl sova! min man är med sina polare på söderhof.  tror han får sova hemma.. håller på att decka ..

/ sanera


crazy koster

TJA TJA!

"lever".. kommer nog ta ett bra jävla tag innan jag sätter mig i bil med en stressad emmi.. eller sätter mig i en bil med emmi överhuvudtaget.. :) fiiiifan alltså...

i fredags åkte vi ju ner till koster! det blev lite tight med tid, eftersom min "tuttklänning" (hahaha) inhandlades & även lunch & alkohol.. så då fick emmi sätta sig bakom ratten. alltså rent spontant så känner jag: "nä."  sorry. men nä. livsfarligt, vi snackar om en tjej som har mer aggressioner än vad som är bra, alla andra bilister är "cp:n, fittor, utlänningshelveten osv.." & köra om i alldels för hög fart & nära bilar.. hm.. & det berskiver hon på sin blogg som "himla roligt" ??????? nä du min vän.. alltså jag satt & skrek med händerna för ögonen & bad till Gud. satt fram gjorde jag också.. herregud. jag är glad att jag överlevde alltså.. hahahaha.
behöver nog inte tillägga att vi hann med båten & att emmi är micka gallaccios dotter (fniss).

jag & emmi gick & handlade mat & gjorde även den ;p hihih jag gjorde köttfärsen!!! :D *stolt*
sen blev det viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin & ööööl. & idol. hihi. & på lördagen var det piss väder & jag & ville duscha, så vi cyklade ner till hamnen i regn & blåst.. & jag hade som en stooor regnponcho utan armar (livsfarligt?????!) som blåste upp & även i mitt ansikte så jag höll på köra av vägen typ 32 ggr.. inte FAN blire bättre av att man hör galningen bakom skrika något & sen hennes tjutande skratt.. började garva själv så tårna spruta.. kör hon förbi & ba " du ser,... ahhaha ut .. HAHAHA som eeeeeeeeeeeeetttttt iiiiiiiiiih blåbär!!" hahaha WHAT?! :D
sen duschade vi tillsammans & tvålade in varandras ryggar & sen så.. näää, ite riktigt! men emmi duschade iaf när jag klädde på mig.. haha porr va ;)

sen blev det kräftor & räkor till middag! & massa vin igen.. lite för mycket vin för lilla mig,.. haah slog i huvudet riktigt hårt, har fortfarande en bula .. lagom pigg dagen efter!! zombiiiiiiiie! & emmi snackade om att någon hade gått in i rummet mellan oss .. ingen hade gjort det.. spöken?! :O

söndagen åkte vi hem & i strömstad åt jag, dan & micke en kebabtallrik för 140 kr & det var den minsta kebabtallriken jag någonsin ätit.. micke var rädd att jag skulle ställa till en scen.. hmm, men han hade tur! jag var för hungrig för det ;)

det är tur att emmi är lika normal som mig :) när vi åker där på små vägarna påväg mot sthlm, så är det ju massssa skog.. tjock som fan också! har alltid tänkt att här ska jag gömma liken , alltså om jag dödar någon.. perfekt alltså! dom kommer ALDRIG spåradet till mig! alternativt stycka & sprida överallt.. iallafall, som vanligt när jag pratar så gör jag det INNAN jag tänker. så jag delar med mig av detta. & det visar sig att emmi tänkte exakt likadant. tur :) vi kanske har en karriär där? ;) ahhahahahahaha usssssch, blod är äckligt!

sen så ska vi tanka, mörkt & läskigt.. kör in till en mack & motell.. fyfan helt nedsläckt & läskigt.. vi skriker på micke att köra därifrån, han trodde vi klarade oss med några sekunder innan mördaren kom.. haha micke" jag skulle fan skita på mig om jag gick ut ur bilen där!!" .. tur att bini inte var med , hon hade svimmat.. läskigare än i  skogen på dalarö!! :O

såååå nu har jag skrivit en bibel igen! just nu har jag svåra smärtor i magen! men glädjs åt att det var en del rock i idol idag, heja alice! & björn eller andreas :D hiihhoh. lekt med frida, min älskling idag! hon påstod att jag har gått ner i vikt för att min rumpa var liten.. :/ thats it! jag ska spruta in fett i rumpan!!! vill ha en negress rumpa :)

men nu ska jag leta fram morfinet eller något annat fint pappa har för sin wiplash! hihihoh... min mage :(
tror det är för att jag tänkte på hur micke & emmi körde.. ja eller hur emmi hetsade micke :O hahaha & jag vill att emmi ska övningsköra med mig....................... HAHAH , I LOVE YOU min lilla bilgalning!!! <3

/ sanera

koster here we come

min man gnäller just nu för att jag startade datan , whaaat? har ju packat klart!! varit duktig hihioh.. inte mitt fel att han går upp 7 på morgonen när han är ledig!!! själv vaknade jag halv 1, så jag är inte trött ;p .. fick pannkakor till frukost, snälliiiiiiiiiiis!!
imorgon drar vi till koster!!! VIIIN & massssssa myyyyyyyys!!! emmi & micke är såna där som typ kör raka vägen & bla bla, typiska föräldrar .. medans jag är lugn & kan stanna & kolla runt lite , ingen jävla tidsanpassare här inte (a) .. dan kan man ge en bira så e han tyst, som en bebis :) men det ska nog gå bra! vill bara inte att emmi ska köra för fort ;p .. mamma är lite orolig för att micke skrämde henne att han skulle komma dit på några timmar bara haha.. & pappa slår ihjäl oss om vi kör ihjäl oss, hahahaha rolig kille ;)

så ses på söndag då! hihihi .. LÖN imorgon också, har ju blivit lovad att få stanna - shooooppppping! ;)

 


hahahahah..


ska hoppa in i duschen nu.. mannen vill sova!

p.s katti ha det så jävla kul i london nu!!! love you!! :D d.s

/ sanera


ge mig friday

TJA TJA BLOGGEN!!!!!!!!!!!!!!!!

Välbehövlig seger igår! bangade dock på seger"öl" (killarna erbjöd mig vin.. men jag tackade nej ;O) så drog hem till mannen ist :) kollade på "the beach" & drömde oss tillbaka till thailando..!

fredag drar jag, mannen, emmi & dan till koster! woho!!! vi har fixat hyrbil, så 8 på fredag drar vi mot slemmi & dan. tråkigt att bini & putte inte kunde följa med.. :/ vi ska dricka vin & äta kräftor har jag bestämt :D sen har jag hittat en SÅN FIN klänning som dom måste ha skapat för såna med såna tuttar som jag har (alltså för stora & fula) helt perfekt!! nääästan då, tuttarna syns ju & det gillar jag inte men så fin hihi. så den ska vi köpa på fredag, så det blir ett stopp på fredag ;) mannen lovade mig det & den (om jag inte minns fel ;) )

på tal om bröst.. anna min kära syster. har & kommer ALLTID att mobba mina tuttar.. senast idag
anna; ALLTSÅ shit vad tjocka bröst du har!!!!!!!! tjockare än mammas!!!! HUR KAN DU HA DET?!?!? :O *klämmer på mina tuttar*
jag: hehe ja du.. du kommer också få tuttar, kanske tjockare än mina ;)
anna: NÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALDRIG!!! jag tycker om små! typ som lisens.. jag gilalr små.. som typ inte syns.. jag gillar INTE tjocka som dina som hänger ut!
jag: tack..
anna: KOLLA jag har lite tuttar :) *klämmer på bröstvårtorna*



hittade killarna i sängen igår.. <3

imorgon ska jag fan inte göra något alls.. eller jo nu känner jag jag ska nog tvinga till mig lite sällis av frida :D

nu ska jag sova! är sluuuuuut. slut på jobb på fiende land iaf.. hihio

/ sanera


onödigt

morgonen började bra......... tar på mig ett par av mina favvojeans.. först ramlar ena knappen av & sen spricker gylfen.. hahaha så dom hänger på halvstång..
söker lite jobb. min älskade vovve ligger i min säng & sover .. ska nog mysa med han strax. finaste hund. hur kunde jag tycka du var fuL? min älskling! så.. nu har han intagit sin favvoplats- under min säng.

jag vet inte vad det är för fel på mig & min man.. men vi ligger alltid & sjunger innan vi ska sova. hahahaha. inte nog med "godnattpussen" jag har berättat om. näää, vi ligger & sjunger innan också. igår var det abba medley. mina vänner kommer väl garva sönder sig på koster. haha.

ikväll är det match mot degerfors.


<3


/ sanera


väx upp

inatt sov jag 2 timmar för jag drömde mardrömmar om SD & att jimmie åkesson skickade ut mig ur landet & skit.. haha.. satt & kolla valvakan igår.. skäms över mona & fredrik.. för att dom tvärt dissade SD (vilket är väl ok) MEN säg då typ " ja, vår invandringpolitik suger & det har ju ni svenska folket visat nu.." för dom verkar missa att det är svenska FOLKET som har gjort sin röst hörd! också invandrare/utlänningr röstade på sd, det vet jag! alltså jag har verkligen skällt ut alla som har röstat på SD & inte fattat varför. men grejen är att då får de andra partierna skärpa sin invandrings politik , men inte ett ord har dom sagt något om det.. så faktiskt, skyll er själva!. så går det när man inte lyssnar / ser. och SD är fortf ett parti, som vilket som helst. därför skäms jag också åt aftonbladet & alla som "fryser" ut detta parti. för dom har väl fan lika stor rätt att göra sin röst hörd? vilket dom VERKLIGEN har gjort. så när alla säger herregud "rasisiter hit & dit", så glöm fan inte att centern vill att prostitution ska bli lagligt! det tycker jag fan är ännu värre.. mina vänner, jag är i SD's ögon en utlänning. men jag RESPEKTERAR att det som ett parti. alla håller ju på att "mobbar" dom för fullt nu.. vem har gett alla rätten till det? VÄX upp , jävla politiker. många av dom  sjönk som fan i mina ögon igår med sina uttalande. jag tycker inte att SD har rätt i alla sina frågor & skulle ALDRIG rösta på dom, MEN dom har rätt: invandringspolitiken måste skärpas. & det har svenska folket nu visat. & hade tex. moderaterna gjort slag i saken så hade vi nog haft ett annat läge nu.

så. nu säger jag inget mer om detta val. blir bara så jävla irriterad att alla "vuxna" beter sig som barnrumpor.

/ sanera

röst söndag

idag har man röstat. STORA diskussioner om politik heeela helgen .. SD klarar gränsen till riksdagen om man ska tro aftonbladet? .. en vågmästarroll förmodligen.. ? jiiiiiiiissseeeeees.. är mer åt borgarnas håll.. men det är bara för att sossarna står för att "alla ska ha det lika" , inget "ditt eller mitt" men jag tycker att tjänar man en viss summa så ska den gå till SIG för att man har ju jobbat för dom & om alla kämpar för sig själv så uppmanar det ju till jobb & inte att man ska leva på bidrag.. tycker jag. röstade blankt iaf. ville inte "stöd rösta" tycker att inget parti är tillräckligt bra just nu.. folk som jag ALDRIG trodde skulle gå över till alliansen har gjort det.. mest pga av mona. håller med. aja.. vi får se hur det går. tycker det är kul med politik, men läskigt! att så många röstar på SD bara för att dom inte vet.. men det kan ju inte jag göra något åt saken för tillfället. men om mona kommer till makten sänker hon nog vårt land ner till botten på 4 år .. hela grejen med SD gör ju nu att alla andra partier inser att dom ¨måste ändra sin invandrarpolitik, det är ju en sak som ärtydlig iaf. vissa människor röstar inte bara för att dom inte vet eller orkar eller läskigt att gå själv.. HALLÅ ganska viktigt att bestämma vilka som ska styra ditt land de kommande 4 åren? bullshit & ursäkter.. man kan rösta blankt & då visar man att man bryr sig men inget är bra. aja.. politik är intressant tycker jag & önskar att fler unga tycker det. man kanske ska starta upp ett eget parti.. typ "vin varje dag" hahahahaha det skulle bli bra det ;) skämt å sido ..

igår blev det vin.. vaknade 13.30 av att mormor ringde.. bakiiiiiiiiiis. legat i sängen med syster, myyys..

SD är det 4e största partiet just nu .. men å andra sidan bara 1777 distrikt räknade..

slemmi & jag längtar till helgen - koster!!! :D = VIN! hihih.

vafan nu ska jag mysa med min man som jag har saknat!!

/ sanera


du kan lita på mig

hahahahahaha. jag är otrolig. jag avgudar mig själv lite. emmi kommer snart & hämtar upp mig, sen blire vin såklart ;) som jag sa till slemmi ; om jag ska dö, ska jag fan dö med alkohol i kroppen. ahha nää, då ska inte lämna er & göra livet lätt för er. men iaf. blev ju sugen när min pojkvän är as full, dan likaså & min syster ska snart ut & parta..

så vi ses i dimman? jag tror att jag har feber... jag resonerar som min 17 åriga syster; "men jag vilade ju imorse" när jag frågade henne varför hon inte kan jobba, men festa.. haha så var all min trovärdighet som bort blåst :)

omg, lisens data är snabbare än min.. HERREGUD alltså , inte bra..

nu blir det bara några glas vin.. inget farligt.



/ sanera

tack slemmi

jag har precis pratat med mormor i telefonen, om politik.. haha, hon är min mammas mamma! nämner man SD så får man typ stryk, haha nää.. men hon jämför SD med hitler.

igår så hade trion tjejkväll hos katti, såklart blev det satc filmen, 1an. hihi. innan det kte min kära & snällaaaa vän med mig till aktuten.. fick sitta där & vänta i typ 4 timmar.. har haft ont i min högra ljumske & blött (som fan) så min gynekolog sa att jag var tvungen att åka in akuten om det blev värre & det blev det.. :( så jag åkte in för att lugna mamma, emmi & micke.. får inte anstränga mig 2-3 dar.. ingen har sagt åt mig att jag inte får ha sex tidigare.. haha. hade vätska bakom min högra äggstock osv.. micke fick inte följa med, haha han blev lite ledsen. men jag menar ; man har ju sina bästa tjejvänner för att skrika på läkaren? :D

tack älskling för att du följde med mig & tvingade dit mig! LOVE YOU!
min pojkvän är "förlorad" till min bästis pojkvän. hahaha. igår fick jag & slemmi nästan slita dom från varandra ;) vi kallar dom för lovers numera. men så här ligger jag i sängen & har ont.. och skulle joina dan & micke & sen skulle emmi komma ikväll.. men jag vet inte. har så ont :( har legat i sängen hela dagen..

igår fick jag 2 choklad askar av pappa. från bröllopsserien :D SNÄLLIS. lingon & blåbär.. mumsi. slemmi smsade mig att kenza har lagt ut en bild på de skor jag skulle köpa när min lilla lön ramlar in.. men nu lärväl dom inte finnas kvar :@ haha ..

/ sanera

lovergirls

igår kollade jag & emmi på snygg, sexig & singel.. & praaat. mina fina, fina kvinna. alltid vid min sida.

imorgon blir det ikea med slemmi & på fredag ska jag göra min favoritsyssla med (2 av) mina favorittjejer! (= alltså dricka vin med emmi & katti) tjejkväll! :D

idag har jag varit på en arbetsintervju, men det var inget för mig! dessvärre, vara bra på huvudräkning & sluta sena nätter.. hehe. deltid också.. behöver ju faktiskt heltid.. 
idag låg jag & loverboy i sängen nästan hela dagen & kollade på "the blinde side", så bra älska sandra bullock. (när jag var mindre sa jag jämt att jag var döpt efter henne.. haha då sa pappa "nää, hon var inte känd när du föddes.." hahaahah) mår inte så bra.. eller min kropp gör inte det, hoppas det  blir bättre så jag slipper akuten tills måndag.. SNÄLLA!!!

saknar thailand. fyfan vad härligt det var där hihioh.

/ sanera


regn

Sträckt en muskel typ av allt målande i helgen! herregud vad duktiga vi har varit :D vi fick köra igår också, större projket än vad vi trodde ;p

I fredags fick vi även träffa Maries loverboy, hihihi. äntligen en till bajare i gänget, jag,marie, thomas & dan får hålla ihop :)

har typ fått massa ångest/panikattacker .. det känns hela tiden som jag har glömt något, så får jag oro i hela kroppen & får så ont i magen. typ en känsla av att något hemskt kommer hända, går & oroar mig hela tiden, räknar upp allt i huvudet 20000 ggr & nej jag har inte glömt något. men ändå. helt sjukt. det slutar inte .....


liten kille. men fortfarande kommer han & tröstar & pussar bort tårarna <3

/ sanera


You can't bring me down

Don't you try and teach me no original sin
I don't need your pity for the shape I'm in

You know it ain't easy
You know it ain't fair
So don't try to please me
Because I really don't care

/ sanera

 




MYS

ozzyboy ligger under sängen & nu kollar jag någon debatt om valet.. haha reinfeldt ser så ledsen & mona är på hugget.. fick btw hem massa blanketter från SD idag.. HAHA är inte ens svensk medborgare & det hade dom inte koll på.. får fan inte ens röst! ;O

idag har jag & mina fina tjejer varit & ätit på en mysig kinakrog! :) skrattkalas (emmis kan inte sluta skratta när du börjar ;p..) & massa härligt prat! hihih. tack för idag! <3  ska bli mys imorgon också! & på lördag ska jag & mannen hem & måla hos vårt favvopar :) TAGGAD!


love u.


/ sanera


numera king of darkness

började på kelly's. värmde upp med rosé vin (haha) & sen cider. hade på mig pappas ozzy tröja från 83.. sen så drog vi oss till globen. & jag försökte svepa en cider & insåg att jag kanske inte är pappas dotter (haha) näädå, pappa blev nog lugn av att se mina grimaser hehe.
förbandet crashdiet började 19.30, sen var det oklart när Ozzy skulle börja.
 så det blev av att springa runt när man hörde honom "I want you o go f''''ng wild for me tonight!!" jag,peppe & micke försökte hitta ner till parkett. (kauko & pappa skulle handla t-shirt, så dom fick springa dom med hehe.)
tillslut kom vi ner, stod ca 25 m från scen rakt från Ozzy..
shit alltså. jag "glömmer" typ alltid hur jävla härligt det är att vara på en konsert. på en konsert med en man som INTE mimar, som showar & hela publiken älskar honom & har gjort det i jävla många år. 
vi var ju oroliga för att han skulle inte kunna röra sig.. FEL. han rockade & höll igång som fan. pappa med & farbror med :) dränkte sig själv. hahah sprutade sig själv med skum så det bara flög skum när han klappade händerna & var helt vit i ansiktet. pappa sa att detta var en av de bästa konserter han har varit på med Ozzy (iaf topp 3 & han har ju varit på en jävla massa & sa att han var i bättre form än sist han såg honom , haha)

helt underbart var det iaf. "Suicide solution" var så bra , bara för att pappa sa innan  att han verkligen ville att han skulle köra den & när den kom fick min pappa tårar i ögonen.. <3 så då rockade jag med pappa :) det är då man förstår hur jävla länge har hållt på & hur bra han är. det är då jag önskar jag var lika gammal som pappa & var uppvuxen med Ozzy. men men, pappa sa att jag skulle njuta iaf :D
vet inte hur många ggr pappa & peppe fick igång publiken med "ozzy, ozzy!!", haha slutade räkna efter 3e gången.. men allsång är det vi kan ju ;)

jag blev as glad när han körde "Mama, I’m coming home", den är så fiiiiin.

"Shot in the dark" hörs fortfarande i mina öron! & ”Mr. Crowley” ihihh.
"Iron man"  sitter i mitt & mickes huvud för tillfället nu också.. hehe.

ähh ska somna med dom låtarna idag igen. är smått kär i Ozzy för att han är så jävla härlig! påminner om min kära far ibland gör han också! hehe ;D


"we fucking loove u"

/ sanera


PRINCE OF DARKNESS


micke: (vi mimar till ozzy's nya skiva) alltså jag undrar hur ozzy är på scen egentligen.. för i serien går han ju såhär *går som en gammal handikappad man*
jag: HAHAHAHAHHAHAHAHA.. kanske såhär *sjunger & står blickstilla*
micke: alltså det kanske handikapp konsert?
jag: ahahahahhahahah.. pappa är rädd att han ska hinna dö innan imorgon & du är rädd för att det är en handikapkonsert..
micke: han kanske dör på scen?

hahahahaha..

/ sanera

skit dag

bläää denna dag började åt helvete. kul att man sovit 5 timmar.... micke & jag skrämmer ihjäl varandra 6 på morgonen. mitt tåg var försenat. så kom typ till jobbet några min över 7, så då låg man efter med ALLT & blir på lagom bra humör. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.
och mia (chefen) måste undra vafan mitt problem är.. haha gick runt & prata med mig själv & typ fick inte fram vad jag skulle säga, men hon log bara & skrattade lite.. hehe. sen satte helvetet igång. stackars micke. hur orkar han med mig?
jag märker att jag är så JÄVLA lik min mor (de dåliga sidorna för tillfället) , när vi inte har ätit så sjunker vårat blodsocker jävligt fort. från 100 ner till 0 på 4 sek. & ändå envisas vi med att låta det gå så långt också. idag var jag så elak mot micke så att jag skäms.. jag märker inte ens vad jag säger. bara spyr ur elakheter :( vi börjar fundera på om jag är schitzo? blää.. för att han ändrade från att käka lunch hemma, till att åka direkt till jobbet. så är man så jävla envis också. baaajs. ett tag var jag rädd att han skulle knuffa ner mig i fontänen. han sa nyss "ja, det är något jag får leva med....." när jag frågade han varför han inte gjorde det.. ahhahaa. BABY I LOVE YOU! han höjde inte ens rösten , utan tog bara all skit tillslut så gjorde han som min pappa gjorde när vi var små & envisa. "bra, då åker vi hem *bestämda steg till tåget*" har lovat att ha med mig dextrosol.. höhö. + att jag ska säga vad jag vill, inte låta micke GISSA (som han alltid får & oftast gissar han fel & då blire inte nådigt må jag säaga :/) stackarn..
köpte kaffe & 10:an lott (hehe, love me please.). så nu har jag bölat på t-centralen också .. sammanbrott 2 som resulterade i tårar på 2 dar. bra jobbat, sanera.

sitter & jobbar. mår inte bra. :( ska nog åka snart. imorn är det ozzzyyyyyy!
 ALLTSÅ HAAAAT ibland.

/ sanera

det löser sig (?)

längesen vi var hos mamma. så vi har myyyyyyst. lekt med ozzyboy, duktiga killen! stor vovve hihih.
jag & mannen har pratat om framtiden. haft x-antal sammanbrott endast idag, så antog att det behövs. brukar faktiskt inte sitta & grina på en busshållsplats, men ja.. så himla mycket tankar om ALLT, hela tiden..

Nä, men vafan ska borsta bort dammet från mitt gamla älskling citat/motto : det löser sig. för det gör det ju alltid på något sätt iaf, eller hur emmi?

2 jobb imorgon. tisdag - prince of darkness (om gubben lever hahahaha citat snott från pappa). torsdag- middag med emmi, katti & marie, can't FUCKING waiiiit. lördag- måliiiiiiiiiiish.



LOVE YOU guys!

/ sanera


GRATTIS SEXY

GRATTIS SEXY (för 4e gången :) )!!!!!!!!

Hoppas du har fått en asbra dag med Danbanan, trots att du är sjuk!! :)

LOVE YOU, min älskade vän!





/ sanera


det är inte lätt

sitter & söker jobb 23.20 en lördagskväll. OMG!!!!!! höhö. alltså det har varit för lite vin den här helgen känner jag nu! ;O
 men det är nog lika bra, eftersom jag är jäkligt förkyld fortf.. jag & mannen skulle egentligen på party hos ogmar ikväll. men mannen jobbade & ville ta det lungt ikväll (eftersom han drack lite för mycket igår ;)) & som sagt mår jag inge vidare.. MEN vin är ju lixom aldrig dumt. hihi. hittade förresten en alkoholgömma idag! som lisen förmodligen inte hade hittat ;)

alltså jag önskade att jag visste vad jag vill göra. bläää hatar att "slöa" såhär , inte göra något. vill ha ett mål, så skulle jag kunna strida för det. men för tillfället har jag inte det. eller jo. hjälpa barn i utsatta länder, men då måste jag först betala ca 30 000 kr för att komma dit, som volantär. någon som har det över? , tänkte väl det.. 
min mamma försöker tvinga mig ut ur landet :( .. jag "får" inte flytta hemifrån, men flytta till ett annat land är hon mer än villig på! hahha. ok, det är inte så illa som det låter. min mamma vill bara att jag ska må bra & komma ifrån säger hon. ja, hon kanske har en poäng?

 jag kan verkligen uttrycka mig på rätt sätt. att vara känslomässigt handikappad har satt sina spår. haha. jag är så jävla förrvirrad just nu. jag vet inte vad jag vill med någonting. jag vill inte ta ett beslut, för jag är så JÄVLA osäker på om det är rätt, måste alltid rådfråga pappa, mamma, emmi, micke osv. fast får samma svar av ALLA; vad vill DU? MEN VAFAN JAG VET INTE! varför kan inte någon bara säga : "du ska göra det här & det här, så stick nu." varför kan det inte vara så enkelt?  jag är en tjej som måste bestämma nästintill ALLT , men när det kommer till de "viktiga" besluten så lägger jag gärna över det till någon annan. varför gör jag så? BLÄÄ. hatar detta. när man var 17-18 så trodde man att man hade sett hela världen & "visste" vem man var & det fanns inga större bekymmer, mer än "vem köper ut? emmi ska vi verkligen bara ha 1 sprit flaska?" osv. men. sen blev man lite äldra & insåg att man var bara osäker & hade ingen aning om något alls. så här sitter jag då, 2-3 år senare. och vad vet jag nu, som jag inte visste då?
jo att:
man har inte upptäckt något alls egentligen. förutom vänskap & kärlek, typ.
det är inte så jävla enkelt att "bli något", för man "blir" inte något bara.

men om några år igen kommer jag sitta & säga att 20 var ju trevligt. men det är iaf såhär jag känner nu. jag kanske inte ens lever om några år .. hehe. nu blir min mamma arg för jag säger så. hon tror typ att jag aldrig kommer dö. när jag var 17, så ville jag dö. FYFAN vad mamma blev arg på mig. shit.. ibland grät hon när jag sa så. och jag fick inte sitta på mitt rum & stirra i väggen. men nu när man vill dö har man typ 4 pers efter sig som blir galna.. haha. herregud. ni förstår nog inte hur allt sliter på mig. och som sagt är jag en sån som ältar allt, LÄNGE. för länge. glömmer lixom inte asker som hände när jag var 7. eller 17. osv.
BAAAAAAJS. jag vet inte ens vad jag ville med detta. jag orkar inte leva, alltså just personen. varför kan man inte bara få stänga av några månader? så kan man få komma tillbaka igen, starkare & piggare? jo- för att det funkar inte så. inte i verkligheten. inte med något. jag skulle nog bara behöva gå i dvala ett tag & inse att världen är så fruktansvärt hemsk & att det inte är så jävla enkelt med allt. "jag älskar dig" räcker faktiskt inte alltid.
vad händer nu? vart kommer jag vara om 1 år? jag vill bara ha ett svar, veta vad jag vill. jag skäms faktiskt för att jag känner såhär. & för att jag är såhär. har väl "hängt" kvar här för att det finns så fina personer omkring mig. ibland har jag hatat dom & dom mig. & ibland förstår vi inte varandra, men finns ändå alltid där när man behöver dom. tack för att ni finns & jag älskar er. vill heller inte leva utan er.
P, M, M, E, B, L. <3


svammel. som vanligt. ångest. för allt känns det som ibland. framtiden. nu. så blir det ibland när man glömmer 2 av dagens 3 måltider. eller något..

nu kom mannen hem med ny chokladen , sensation - cookises cream. min älskade man. så jävla fin.

/ sanera

järnhanden

när man gifter sig så tar ju kvinnan oftast mannens efternamn. självfallet vill inte jag byta bort mina efternamn & tycker gott att min man kan göra 100000000tals kvinnor en tjänst & ta mina efternamn. inte "öfors-lindahl" inte"steinhof-lindahl" utan bara "öfors-steinhof". annars behöver vi inte gifta oss kontrar jag med då. om vi ska ha kvar våra efternamn menar jag? han säger "dom här 2 bor på samma adress, men har olika efternamn , man vet ju inte om dom är gifta!" haha. då säger han att vi ska göra ett eget. NEJ. öfors-steinhof.. kämpat som FAN för att få heta öfors. haha. han påstår att det finns inga "sandra öfors-lindahl" i spanien. han menar att vi flyttar till spanien så har jag ett unrikt efternamn. haha & alltid spanien, VARJE gång vi diskuterar något typ. aldrig typ france eller något.. höhö.
så tillslut så sa jag: aja, men då behöver vi inte gifta oss!
micke: jaja.. jag får väl ta dina efternamn då..
så nu vet vi det om han skulle tro att han skulle komma ifrån det :)

sen tänkte vi vilket efternamn vi BÅDA ville ha. av våra kompisars då. (för han började hacka på mina vänners efternamn, whaaaat?) Gallaccio. det är ju ovanligt om man inte flyttar till Italien. haha så emmi , gör oss en tjänst & lämna ifrån dig ditt nu ;) hihihihi

3 dagar kvar till prince of darkness! WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

/ sanera

Det är lätt att predika men svårare att leva efter.

min pappa går & skämtar nu 24/7 om att "det ryker om telefonen & oj vart är sandra? det är ju så tyst! jaha, du har slutat prata i telefonen." rolig kille. men förstår han. ha pratat i telefonen sen jag vaknade, undantag frukost. såna dagar behövs ibland. haha. denna  började inte bra. åt rinig gröt osv. men bättre blev den! ska snart över till slemmi på släktfirande :) och sen vin ;) mohahah

håller på att städa rummet också.. höhöh... börjde med mina fettförbränningspiller idag! om 1 månad ska jag se om dom har gett ngt resultat!

/ sanera


light

känns att jag inte har ätit något sen lunchen vid 14 :/ .. bläää, jag & micke fick skit ont i våra magar efter lunchen .. funderar på om man ska få ner en kalkonmacka utan att vrida sig av magvärk..
sitter & slö kollar "supersugen".
imorgon ska jag hem till bini & dricka rosé! & förhoppningsvis städa mitt rum på dagen, ehehehe.

haha har ni sett den nya reklamen för comhem? HAHAH så jävla rolig!! satte typ i halsen .. hahahaha en katt som ser förvånad ut.......... hahahahahaha.. herregud, tur att jag har humor! lisen, du måste se den ;)

noppade mina öonbryn.. men det går inge bra.. haha nyser så mycket att jag började blöda näsblod. så dom är numera halvnoppade. hahahhaah mickes ögonbryn brukar noppas oftare än mina :o shit vad snäll jag är egentligen.. han ville det nu för han skriker att hans ögonbryn ser ut som ett M snart.. hahahah. så då gick jag & noppade mina ist :)

näää, men nu ska jag dricka iskall cola light. fan bättre än sex! eller inte...... (a)


/ sanera

banan

Precis tillbaka från lunchen, jobb nu bööööhöhöh .. hittade världens finste skor, så om någon har 700 kr över så är det ok med mig att skänka dom till mig! :)
för övrigt så har mina EFTERLÄNGTADE fettförbränningspiller kommit.. tog en jääävla lång tid, så hoppas dom är typ life changing! höhö.

sitter & smuttar chailatte. fisljumen typ. fortf sjuk. stackars mig.
nää, ska återgå till min hög av papper nu!



om någon älskar mig & tycker synd om mig.. så dessa skor står högst upp på min lista. SNäääälllla! (gör vad som helst)


/ sanera

1 sep = höst

bläääääääää. sjuk som tusan :( visste att jag inte skulle ut & springa i måndags i spöregnet.. kanske inte var så bra & stå ute & kolla match & bli skitlack heller .. ;/
känner ingen smak eller lukt, så äta som man ska går ju inte heller.. (hatar att min kropp är 20, men min hjärna 15 ..) kommer aldrig bli frisk känns det som :( sova & vila hinner man ju inte heller..

typiskt att det kommer nu när vi jobbar på x-tra jobbet .. bläää.. lisen & micke diskuterar om 33cl 7.0 & 50 cl.. hahahahaha lisen tror att man blir fullare med 33cl.. för att man dricker snabbare? så hon kan ju pröva det på fredag ;) mohaha

och inte fan blir man piggare av att det har blivit kallt som fan & att det går åt helvete för Bajen!! BAAAAJS.

/ sanera


RSS 2.0