Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

/
sanera

das weekend

jag är inte överbeskyddande eller dum i huvudet. jag hade rätt. 2 stygn hade gått upp på min lilla bebis..

när micke kom hem i fredags var det bara efter samtal till olika kliniker att åka in till bagarmossens djursjukhus.. så vi fick spendera fredagskvällen där i ca 5-6 timmar.. vid 1 på natten fick ozzy komma in till vetrinären.. hon sa att dom måste sy på 2 stygn till & han skulle behöva stanna över natten.. bröt ihop.. sen såg dom att dom hade en lucka så vi fick med ozzy hem, en ganska påverkad kille. hehe.
och ja 5000 kr fattigare.. FAN vad dyrt det är att åka in.....

på lördagen lekte jag med emmi efter jag hade varit i tvättstugan.. efter vi hade ätit blåbärspaj & skulle PRECIS kolla på älskade satc... så frågar jag emmi "kan du kolla på ozzy, visst har han bara 2 stygn kvar?"
emmi: ja...
jag: MEN VAFAN EMMI..

haha. hade hoppats på att jag faktiskt var dum i huvudet då. men ikke, så efter 17 försök att hinna få det rätta nr till bagis betaltelefon & hysteriska anfall från mig & emmi , så fick vi ringa runt & tillslut åka in igen.. så nu fick vi spendera lördagskvällen där också.. och nu var han röd & sjukt irriterad i & på ögat.. inte som på fredagen , då var han ändå ganska lugn..
TACK ÄLSKADE EMMI, för att du skjutasade in oss & väntade tills Mickey kom!!! ♥

men det gick ganska snabbt, jag sa att INGA fler stygn, nu får dom bara ta bort skiten.. och så gjorde dom också.. och vetrinären tyckte redan svullnaden hade gått ner..

så nu har min lilla kille 2 stygn kvar, ser faktiskt väldigt bra ut.. och han börjar mer och mer bli sig själv lik! känns väldigt skönt.

imorgon jobbar jag, micke & fisi. så måste lämna min lillkille hos hans dagmatte, men det ska nog gå bra! hon är väldigt duktig & kan mer om hundar än vad jag någonsin kommer kunna haha.

igår fick jag damp då jah inte hittade en tjocktröja i min garderob, så jag slet ut allt.. "nu har jag något att göra imorgon" sa jag till micke..
och imorse hade jag ju såklart glömt att alla kläder låg på golvet.. så ska väl ta tag i det ..

p.s micke spelar ngt jävla spel på vera&john , och så fick jag testa igår .. och jääävlar, det är fan farligt!!! vann 900 till 2000 och tyckte att jag var bäst , så nu kan jag inte slita mig.. hahahaahahahahah fan också.. detta är ju små farligt ..

på tisdagnatt kommer min älskade mamma & babyn & kenny hem!! jihuu, lääängtar!

och måste fortsätta jaga doktorn om mitt knä.. inte lätt!!

ändrade planer; nu kommer pappa hit & fikar istället!!  MYYYYYYYYSSSSSS!!!!!!!!! saknat min pappa väldigt mycket ♥

/ sanera

det är inte så lätt

idag var jag & ozzy uppe vid 9 för droppar & medecin, och en liten promenad. dom två handikappade familjemedlemrna ute & går med varandra! haha..

sedan gick vi & la oss en stund när micke åkte till jobbet.. vi skulle sova 1 timme, med blev drygt 3, hehe.

hans ögonlock har ju liksom börjat öppna sig mellan stygnen.. och man ser ögat mer & mer.. nu tycker jag att man ser typ hela.. bara en pyttetråd som sitter kvar.. ÅH, detta är ju så svårt... han kan ju liksom inte säga så mycket, fast han skällde på mig för en stund sen, men ändå verkar det inte vara jobbigt med ögat..

ringde till ögonkliniken imorse.. dom sa att det förmodligen inte var någon fara, att det var svullnaden.. men nu verkar det ju fan öppnats ännu mer.. driving me crazyyyy.. vill bara göra det bästa för sin älskling..

det är ju inte så lätt att bara dra in till sjukhuset, ögonkliniken ligger i arboga... 

men, dom säger att det inte är någon fara om stygnen sitter kvar.. jo, men vafan klart dom sitter, men det hänger ju???

åååh, inte fan klarar jag av att badda ögat heller.. MES. får nog ta & be paula om hjälp, hehe hon är lite tuffare än oss steinhof tjejer! ;p

juste, skulle tydligen ha lagat mat tills mickey kom hem.. haha, tur att jag kom ihåg att lägga ut den frysta kycklingen då ;o ...


/ sanera

min älskade ozzy ♥

jaha, jag undrar när gud ska börja kolla lite mer åt vårt håll.. typ så. åååååh.. ja just nu går väl det mesta åt helvete! ....................


imorgon är det en vecka sen mitt hjärta gick i ganska många bitar. mamma, anna, kenny & ozzy var i arboga. anna ringer mig & säger att Ozzy's öga "ploppat" ut.. åååh.. fyfan .. ringde bini såklart & grät.. stackaren, snacka om hysterisk.. men å andra sidan, så är det hon som får mig att skratta även fast allt är PISS.

hursom, dom åkte direkt in med han till ett av sveriges bästa djursjukhus, så det kändes bra.

Det är hans högra öga som är paj, dom sydde ihop ögonlocken.. ögat står fortfarande "utåt", dom vågar inte trycka tillbaka det då hundar en stor nerv som går till båda ögonen & gör dom det så är det risk att det friska ögat påverkas. i måndags tog dom bort 1 stygn, på onsdag ska dom åka dit igen & ta bort 1 eller 2.. kan vara så att fler operationer väntas, vet inte i nuläget. måste se hur det blir när dom öppnar helt. han kommer vara skelögd förmodligen iallafall.. (hahah men det var han ju innan, haha naaw buuubbbi <3) och bli blind på höger öga. doktorn hade jobbat med sådana fall sen 80-talet tills nu , och TRE hundar har fått tillbaka synen.

så försök förklara det för en 9 årig tjej som hela tiden skriker att vi ska vara tysta när man försöker förklara att hon ska ställa sig in på att han kommer bli blind på ena ögat. när man själv vill intala sig att han kommer få tillbaka synen. det är fan inte lätt alltså. hela denna grej är sjukt jobbig. & känns så fruktansvärt jobbig.. varför just min älskade, friska unga , finaste hund?! varför kunde det inte hända någon gammal hund?! jag vet att jag är självisk när jag säger så, men jag menar det. jag undrar , VARFÖR?! ååh. men nu är det hänt. inte för att det gör det mindre jobbigt för det.

Lillkillen har en jääävla tratt .. som han kommer få ha i några veckor till .. om han bara slapp trattjäveln så hade det hela känts LITE bättre.. för då kan han nosa , istället för att ligga utslagen under min säng. men han kliar direkt i ögat, eller drar ögat mot hårda möbler eller tex min arm häromdagen!

Så ska man lufta, badda, tvätta, hålla koll, ingte leka med honom, han får inte hoppa osv,.. är ganska mycket att hålla reda på! Men det går bra.. bara jobbigt att se att han inte kan "ta hand om sig själv", jag menar då med att slicka sig rent som hundar gör.. så jag måste göra det åt honom..

Han är inte sig själv för tillfället. vilket är jävligt förstårligt, men jävligt jobbigt. tyst, ligger & sover (vilket är bra, han sak vila mycket), skäller inte, ser bara så jävla ledsen ut.. han ger mig hundögat .. men igår började han piggna till LITE! han satt faktiskt & tiggde .. och skällde lite! woho, som jag har saknat det!
så det känns som att det går åt rätt håll!

och som om inte det räckte... mamma, kenny & babyn åkte ju till turkiet i tisdags, dom kom hem från arboga i måndags morse.. men självklart ställde jag & mickey upp ♥
 vill inte lämna min älskling hos någon annan. han behöver vara hemma & vila.
jag med för den delen. höll på stt svimma på jobbet igår. och min höger arm har ingen känsel från skuldran typ upp till örat.. så jag är hemma idag.

jag är faktiskt helt slut. som människa. i kropp & själ. såklart så startade jag & fisi 3:e OCH 4:E världskriget igår..
och så åkte hon till bonden idag. men även fast vi kanske ryker ihop jävligt snabbt, så går det över NÄSTAN lika snabbt. älsklingsfisi ♥


sååå.. behövde få det här ur mig.. min lilla kille. hursom, så kommer du ändå alltid vara världens finaste kille!! ♥
men man blir bara rädd att du kommer bli skygg för andra hundar, snälla gode gud, han måste bli sig själv sen, lika sprallig & glad & social.. det får inte tas bort från honom!!! ozzieboooy! ♥



min älskling har det inte lätt... jävla trattjäävel!


/ sanera


RSS 2.0