virrig tant sanera

haha herre. jag kunde inte somna om & inte albin heller. albin sover nu & egentligen skulle vi ara i stan nu för att träffa gudmor, men får se om han vaknar snart så åker vi, jag är klar!
 
Jag är heeeeeeelt virrig. haha. det enda jag har i mitt huvud är: emmi & bebis. tänker hela tiden på dom. har smsat lite med dan, men jag vill verkligen inte störa men samtidigt kan jag verkligen inte låta bli.. mina fingrar bara slänger iväg smsen av sig självt, helt plöstligt har jag terrat dan. hehe.
han skrev att emmi är så snäll så hon kommer inte skrika på han.. haha jag vill höra deras bersättelser sen ;) 
 
stod & hällde upp vatten åt albin, samtidigt som jag kollade på han. helt plötsligt rinner det vatten på min fot.. hahahahahahahha jag stod återigen & tänkte på emmi & bebis.. tur att det hade svalnat!
 
detta är nog första gången i hela vår vänskap som hon inte svarat på mina sms.. haha. men skulle jag tillåta det så är det väl just då hon ska föda barn ;) 
 
mamma säger jämt att jag liksom är med & så , men i mitt sinne/ huvud är jag någon helt annanstans, typ varit i thailand i 6 månader hahaha. nä men hon säger att jag har dagdrömt sen jag var liten.. 
 
som sagt vill inte terra emmi, men det är svårt att låta bli. ni ska veta hur hårt jag får jobba med att INTE skicka ett peppande sms.. vill inte att det ska bli som när jag skulle krysta.. först ringer min mobil, sen mammas, sen mickes & så höll det på så.. mamma blev galen, jag med! men så fort jag skulle skrika till om det kom det en värk så jag hade ej tid.. men det var sjukt jobbigt. så ska FÖRSÖKA låta dom vara ifred. men det är icke lätt..
 
tänkte typ "nu har bebis kommit!" men inser snabbt att det kan dröjas till inatt/imorn innan bebis kommer..... det har jag stor erfarenhet av ;)
 
 
 
så bebis.. komsi nu............ 
 
/ sanera

Bebiiis snart?!

Natten har varit ganska jobbig, Albin har gnällt mycket i sömnen .. Det var mickes natt, han blev galen nästan :/ 

Tog typ 2 timmar för mig att somna för jag var så nervös för emmi hade förvärkqr hahah.. 

Jag & Albin skulle somna om nu & så kollar jag mobilen.. Emmi & dan är på huddinge.. Hahahahah jag är så nervös!! Vet inte varför , var inte ens såhär nervös när jag skulle föda haha.. 

Åh är så nyfiken, känns som när man ska få ett syskon!!

Åh lilla skrutt snart är du hos dina älskade & fina föräldrar , som dom har längtat! Vi med! 

Haha hur ska jag kunna somna om nu??   

Ååååh BEBIS!!!! Idag måste jag kämpa för att inte "råka" hamna på Huddinges förlossning känner jag ...

Tänker på er!!! Love you, allt kommer gå bra!!! 

/ sanera 

Babyn & Albin <3


 Jag älskar er! 

Naken groda <3



Vänder sig hela tiden från rygg till mage!! 

/ stolt mamma 

meningar

dessa meningar kan jag fortfarande inte förstå är sanna:
 
- jag har en son. Som heter Albin.
 
- jag är mamma till Mickes barn, Albin. 
 
 - jag är mamma. jag sandra öfors-steinhof är mamma till den sötaste/vackraste/perfektaste lilla kille världen har skådat.
 
- jag bor i en lägenhet i stureby med mina två killar. min son & min blivande man.
 
livet är bra jävla härligt. jag tackar Gud för att allt jag har & försöker att inte ta något för givet. <3 
jag vet att livet är skört. jag vet att man kan mista det finaste man har när man minst anar det.. jag lider med människor som får vara med om det. 
jag försöker ta vara på varenda minut här i livet.. 
 
 
ni är mitt allt. min älskade lilla familj <3
 
 
 
/ sanera 

min LILLA bebis

jag är en känslig kvinna. haha. men sen jag fick barn gråter jag för allt... får ångest för det mesta..
 
- jag gråter när jag rensade ut Albins 50-56 kläder. haha mamma tvingade mig att rensa när han var FYRA månader...... hahaha. 
drar mig för att börja rensa ut strl 62 i vissa kläder..
 
- när Albin var typ 2-3 månader så tog vi bort mjukliften. det var ångest & jag hade nog aldrig gjort det då om inte svärmor/ farmor uppmanade mig till det. 
 
- jag älskar sittdelen, MEN jag tänker hela tiden att den bara är på "test" nu, vi byter till liggdelen igen. vi har kvar liggdelen i lägenheten för att ibland sover Albin i vagnen om nätterna & då tycker micke att det är läskigt med sittdelen.
 
- ska snart ta steget att ta bort flaskan på morgonen & ge en hel portion gröt istället. 
 
- detta är ÅNGEST * 100000= Albin har inte velat amma på natten nu på några nätter. & det är ju enda gången som jag ammar han nuförtiden. & jag är inte alls beredd att sluta med det, men som med allt annat så är det inte jag som bestämmer, utan Albin. Så det känns riktigt jobbigt. plus att det är så skönt att bara lägga han vid tutten så somnar han. och sen är det så JÄVLA mysigt.. så mysigt att jag inatt tänker tvinga han att amma. japp. kanske. åååh.
 
Albin utvecklas ju ganska mycket om man säger så;
 
- han upptäckte sina fötter för ca 3 veckor sen. sen dess så ligger han dubbelvikt nästan hela dagarna & driver mamman till vansinne genom att dra av strumporna..
 
- han har ett nytt ljud.. haha det är så sött. & det är liksom lite "äldre-bebis-läte". gagagagga ttypp. inte riktigt kanske.
 
 
- han har rullat över till mage själv en gång. men han tycker det är läskigt. däremot ligger han på sidan hela tiden & tar spjärn med benen. så det är på g?! 
 
- han har även rullat från mage till rygg! lite lättare..
 
- han sparkar så mycket på babygymmet att bågarna som djuren hänger i , så att dom åker ner.. 
 
- han drar ut nappen & "tuggar" på sidan av nappen. därför kan vi ej använda "mam napparna" för dom fastanar lätt i munnen :O 
 
- han "sätter sig" om han får komma upp lite.. 
 
 
sen är det tuuuuuuuusen saker till.. men det jag kom på nuuuuuuuuuu..
 
min LILLA bebis börjar bli stoooooooooor!!!!!!!!!! åh snart är han 18 ..... bebisssssssss <3 
han är iallafall VÄRLDENS finaste bebis & det bästa jag har. 
 
 
vrida sig...
 
/ sanera 

Mina grabbar <3




har min prins varit så liten?!

 
 
 
 
finns det någon finare än min älskling?! åååååååååååh. bebis. mamma älskar dig så att det gör ont <3 
 
/ sanera
 
 

:(




Bra att den gick sönder!!! Som jag & tant emmi kämpade igår!!! Baaajs!!!!!!!!!!

Hej bus!



/ morfar är en grym fotograf

Mysig helg! ❤

Ligger på soffan hemma nu! Buhuuuu saknar att vara hos pappa, ville inte åka hem , haha.. 

Vi har haft en supermysig helg! ❤❤ igår tog jag, pappa, Fisi, mamma, Albin & ozzy en låååångpromenad! Runt vattnet & i skogås, så vackert & härligt! 
Och så kul när mina föräldrar umgås, tycker det är bra att det är så härligt att få umgås med min fina familj ❤ 

Inatt sov Albin bra, somnade om efter amningen.. Imorse tog pappa honom, så jag kunde få sova! Tack ❤❤ 

Sen blev det en promenad igen! 

Man märker att Albin kommer bli moffas grabb! Oj vad han tittar när morfar går ut ur rummet eller kommer in i rummet! 
Mitt lilla busfrö ❤ 

Tack pappa för en supermysig helg!!!! Det behövde vi!!! Vi kommer snart igen ;) älskar dig, världens BÄSTA pappa/ Morfar!!!! ❤❤❤❤









/ Sanera 

Flyttar över till pappa gör helgen

Ligger i mitt flickrum hos pappa! Längtade hela kvällen igår att få komma över hit, vet ej varför! Har sjuk hemlängtan, tror för att jag är sjuk.. Åh jag vill flytta hem igen!!! Hehe, pappa blir aldrig av med oss igen.. 

Nästa helg sover vi hos mamma :)

På dagen var jag över till mamma & Anna , babyn opererade öronen imorse! Så som den snälla syrran jag är bakade jag morotskaka & köpte godis, glass & lotter till min älskling!

Min lilla prins ligger & rosslar & man hör hur mycket slem han har & hur täppt han är :( 

Min haaaals :( 

Nu ska jag sovvvaaaa... 





/ trött tjej 

Sjuklingar

Inte konstigt att prinsen skrek hela natten igår, han har fått sina första förkylning! Ögon & näsan bara rinner & hostar massa :( stackars mammas älskling <3

Micke kom hem vid lunch igår, ringde han i panik, jag grät, Albin grät haha.. Jag var helt slut! Så Micke kom hem & både kag & Albin deckade typ på en gång! 

En sån förkylning + ont i halsen som jag har nu skulle man klara om man fick vila mycket, men är man mamma kan man inte ta ledigt!  ❤❤ så vi drar oss över till morfar i helgen! Han mår inte heller helt 100 dock.. Men vi hjälps åt, så jobbig är han inte! Men som sagt jag är sluuuuut..

Natten var bättre inatt sa Micke , Albin sov faktiskt från 3 till typ 8 , vaknade några ggr..

Idag har vi firat min älskade kusin Lucas som blir byxmyndig!!!!! Albin sov heeeela tiden haha.. Gammelfarbror har typ bara träffat han 2 ggr vaken, får bjuda över han till pappa i helgen för lite mys ;) 

Sen gick jag & mina älskade , pappa & Fisi till skrapan & fikade.. Saknat dom massa, känns som det var längesen vi träffade dom.. Idag har dom varit på min pappas mosters begravning, Janet.. Tanken vsr att jag, Micke & Albin skulle gå.. Men efter i fredags orkade jag verkligen inte, & det förstod min farmor. Det var hon som sa att jag faktiskt skulle stanna hemma, det har hon sagt från början.. ❤❤ :(
Faaaan nu gråter jag igen! Vet Inge vad det är med mig!!!! När Fisi & pappa berättade om begravningen & vad farmor ade sagt osv började jag bara gråta.. Helvete vad känslig man kan vara.. Men jag orkar inte att folk ska dö. Är livrädd 24/7 att något ska hända mina älskade människor.. & jag tänker på min lilla farmor, att hon miste sin älskade syster.. FYFAN kan inte förstå vad hemskt.. :( 

Gett Albin lite mat & han var så trött, så nu sover han! Väntar på Micke , sen blir sängen .. 

Halsjääääääävel.. 

/ sanera 





Helvetes natten

Albin började skrika vid 00.30 & sen har han skrikit typ 1 ggr i halvtimmen.. Jag har knappt sovit 1 timme i sträck. Jag har försökt amma, ge flaska, bytt blöja , vaggat honom....

Inget funkar. Jg är helt slut, min hals gör så ont, känner mig Inge bra.. Jag har sånt jävla tålamod, förstår Inte var det kommer. Ifrån.. Har inte ens blivit irriterad på skrutten.. Är ledsen för att något verkar vara fel. Men på dagen skriker han inte.

Men jag är rädd att mitt tålamod försvinner snart.. Såklart jobbar Micke dag & ingen kan komma och hjälpa mig. 

Faaaaan alltsåååå, jag gråter fan blod snart. Lagt han framför tvn nu, kollar bumbibbjörnarna han ligger & skrattar men jag vågar Inte blunda för då somnar jag.. 
/ sanera 

Ledsen prins

Ååååh så ont i halsen & känner mig hängig :( 

Albin känner sig nog Inte heller på topp, försökte natta han från 19.30, 21 somnade han.. Utan att äta något alls, försökte amma & ge flaska 17 ggr, men icke! Han har inte ätit sen kl 17 :( 
Det jobbiga är att han kommer vakna snart & vilja ha mat.. Jag som måste vila för att orka ta hand om han imorgon .. Hoppas jag mår bättre imorn!

Idag har jag & mickey rensat ut sommarkläderna & tagit ner vinterkläderna , jag rensade även ut en del kläder som jag ska ge bort..

Sen åkte jag & prinsen till Farsta & mötte min vän D. Det var väldigt trevligt, även fast hon har varit med om något fruktansvärt så är hon så jävla stark & kämpar på, är fruktansvärt imponerad. Skönt att det känns bra & kul att träffa henne också, hon berättar att många av hennes kompisar inte "vågar" träffa henne.. 

När vi var där hände en jobbig grej.. Jag gick för att kissa & hon stod med Albin i vagnen & då kommer hennes ex (dom var ihop när vi var 15..) förbi & hon ser han bakifrån & tänker "fan, jag går hit bort, vill Inte träffa han nu!" (Saken hör till att vi gick förbi där han jobbade & hon ville inte säga hej för senast han så henne var hon gravid ..)

Men han vänder sig om & ser henne & "grattis!!!" ... Hon "ehhhj,.. Det är inte min.." 
Han "aha! Är hon hemma?" 
D "nä alltså., hon dog i min mage.,"

& där kommer jag ut.. Hon sa att det var skönt att jag kom då, hon var nära på att bryta ihop.. Men hon vill inte det & jag sa att man får det! Hon är rädd at det blir jobbigt fär andra :/ lilla vännen <3 

Hon sa att hon la ut på Facebook juste för att slippa detta.. :( 

Update: nu vaknade mitt hjärta & gallskriker.. Micke tr upp han, men han märker knappt det , han slutar inte skrika , lugnar sig inte alls,, tog låååång tid innan jag kunde lugna han.. Detta är så jobbigt & frustrerande :((

Nu fick Micke honom att äta .. <3  

Denna natt kommer nog bli lång.. :( 

Han bara skriker & skriker :( 




/ sanera 



Love

Söndag. Trött som fan. Albin har börjat gnälla hela nätterna, inatt var det mickes natt men sov ej så mycket ändå.. 
Babyn sov hos oss igår tills idag, myyyyys <3 älskade hjärtat.. Hon börjar bli stor & behöver mig mindre & mindre.. Det märks & det känns jävligt jobbigt :( Buhu, min lilla morriiiiiihoppi.. 

Jag, Albin, Anna & emmi var på underbara barn mässan idag. Massssa folk, men ändå inte helt galet som jag trodde. Fick en gratis påse med maaaaassa saker, en mam nappflaska, sen köpte jag inllägg till badkaret så jag kan bada Albin där! & sen köpte jag stolsdyna till barnmatstol :) 

Sen kom mamma & Kenny förbi & vi tog en sväng till mc .. 

Imorgon blir det öppna förskolan med några mammor från mammagruppen. Eller det beror på hur natten blir.. Min älskling, vad är det :( <3 




Tufft

Jäääävlar vilken tuff dag... Senast jag var såhär slut psykiskt var fan efter förlossningen.. 

Ska lägga mig nu.. Har så ont i ögonen efter allt gråtande, har så ont i hjärtat av att livet kan vara så grymt.. <3



/ sanera 

Duktig prins ❤

Min bebis var så duktig igår med sprutan! Gick mycket bättre än sist, han slutade gråts efter bara nån minut <3 
Han väger nu 7300 gr & är 66 (!!!!) cm , mammas stora fina pojke ❤❤❤

Såklart fick han en liten 5månaders/ "han-var-så-duktig" present också :) 

Han hade inga biverkningar eller så, förrens vi vaknar inatt av att han yrar & tillslut gallskriker.. Han var KOKHET!!! Stackarn.. Han hade 38.1 & vi gav han en Alvedon.. Sen fick han sova brevid mig i sängen, han gnydde typ hela natten så jag hat inte sovit så bra.. 
Ligger i sängen nu, är helt slut! 

Imorse kom emmi förbi, mysigt! ❤❤ Sen åkte vi till stan & fikade med gudmor ❤❤ 

Sen handlade jag lite saker, present till Emil på lördag osv.. Hittade en stinky pyjamas på rea till Albin.. Var ju bara tvungen, det bästa av allt : nät jag vänder på den står det stinky över rumpan.... Oh My gooood hihi..

Juste , jag & Albin fastnade i en hissjävel på centralen i 10 min med 2 japaner bara för jag tycker rulltrappor är så läskiga :@ .... Tillslut kom vi ut! 

Mickes föräldrar kom förbi på middag, dom hade köpt en jättefin fleeceoverall & mössa till Albin från polarn & pyret.. :) 

Nu ligger jag i sängen. Min rygg gör så ont :( ska sova nu.. Har varit en lång dag.. Och imorn blir det en lååång & tuff dag... Puuuuh.. Livet är bra orättvist.. :/ 

/ sanera 





Härlig dag

I söndags sov Fisi här, myyyys!
Igår kom mickey hem, vi har saknat honom <3 igår var det även sista dagen på mammagruppen (men vi ses ju varje måndag ändå) & så var det öppna förskolan.. Albin var så trött efter! 

Idag gick vi promenad i 2 timmar, mötte en av mammorna påvägen så vi tog följe! :) 

Mamma, babyn, Fisi, Kenny & mickey åt middag här idag :) mamma & jag gjorde lasangette.. Hon läste receptet, efter 5 min är den helt bränd.. Mamma glömde att man skulle ha 6 dl vatten i.. 😂 HAHAHAHAHA. Men det löste sig! 

Babyn sover här idag, hon kommer även i helgen! :) mys. 

Imorn blir prinsen 5 månader! & det innebär tyvärr 5månaders vaccinet kl 9.30 imorn.. Sist så grät jag redan innan.. Alltså det är så sjukt jobbigt , även fast vaccinet är viktigt att ta.. Men när han skriket för 1a sprutan, hinner han knappt ta ett andetag & sen kommet den 2a i nästa ben som gör ondare :( man hör hur han laddar från tårna liksom.. Det skriket är så hemskt.. Har sån ångest.. Lilla bebis! Micke kommer & håller i han. Skulle aldrig kunna hålla i han, jag är den snälla som tröstar :)

Är helt slut! Han har en klängperiod + nattskrik så det är ganska jobbigt ibland.. 

Det är så stört hur mycket man kan älska en person så mycket.. Denna sjuks kärlek som kag undrade om i början när han var nyfödd.. Aldrig trodde jag att den skulle vara såhär STARK. <3 

/ sanera 



Besatt

Av dig <3 


/ sanera

RSS 2.0