Vaaaarmt

Klockan är 14 här & vi sitter på vår favvo frukostresturang :) vi behöver inte ens beställa dricka , han kommer direkt med det vi vill ha :)

Suttit här ett tag nu, Anna är så duktig & gör läxorna :)

Jag gick nyss för att kolla tour shops.. Haha det gillade inte mamma att jag ska gå själv, men det gör hon aldrig utomlands.. Kommer ihåg när vi var i Grekland & jag rökte då utan att mamma visste det & försökte smita iväg , inte helt lätt.. Men jag är tillbaka & lever!

Svettas ihjäl för övrigt, det fläktar idag men hjälps inte såååå mycket..

Är helt uppsvullen överallt, mina lår går ihop när jag går hahah.. Inte alls svettigt :) har väl gått upp några kilon här, mamma tvångsmatar mig med hennes mat & allt ska vara uppätet hahah.. Hon tar väl hand om oss 3 :)

Haha snacka om dålig självinsikt , jag har inte förstått hur stor jag har blivit förrens jag testade min bikini & såg hur jag ser ut som en stoppad korv!

Alla säger "men du är ju gravid" jooo tack, väl medveten om det men tyvärr blir viktippgången inte alltid lättare för det! Men trivs ändå ganska bra som tjockis, man får äta massa gott :)

Haha det var en kvinna som frågade om Anna var min dotter.. Förvånad blev hon när vi sa att mamma är mamma till båda hehe :) men sen kommer väl alla tro att mamma är mamma till flubber när vi åker hit förhoppningsvis om två år!

Mmmmm färsk annans måste vars det godaste som finns.. Färsk annans jucie är nog liiiite godare iof hehe :)

Nu ska vi gå till poolen & sen blir det nog kanske massage hos Annas "vänner" haha dom slänger sig över henne "så vacker" herregud.. Lärde Anna säga hej på thai , dom dog typ lite! Hon är så duktigt & tackat på engelska & beställer ofta själv! Min duktiga tjej :)

HAHAHAHAHA Anna hällde precis massa vatten i munnen nu & sträckte fram ansiktet & peka på kinderna & då trodde mamma att hon inte hade vatten i munnen.... Men det hade hon & mamma är numera jäkligt blöt..

Haha och fy vad babyn har haft ångest över läxorna, och NU INSÅG dom att bara skulle höra vartannat tal... Hahahaha hon skulle vara klar nu egentligen.. Stackarn!

/ sanera


Onsdag

Godmorgon!

Klockan är här 9,40 nu & jag vaknade nyss.. Igår natt var enda natten hittills jag Sov utan att vakna, jag låg tydligen & snarkade men sen hade jag sagt "mamma, ställ klockorna så vi komme upp imorn" & då tänkte Mams att jag sov, så konstigt att jag pratar.. Men hon vände sig om & jag tittade på henne & då tänkte hon aja det var väl Anna som snarkade , 2 SEK senare sover jag & snarka igen.. Hahah har inget minne av detta, men hänt flera ggr med Micke också..

Inatt vaknade jag flera ggr & vid 6 kunde jag ej somna om på en gång, haha Anna vaknade till också.. Hon "buuuu!!! Haha nu blev du rädd va?!" Sen fick hon krypa upp här mellan mig & mamma..

Igår var vi & såg big buddah, monkey show & red elefant.. Fast jag skippade ridningen! När vi var på monkey show så frågade ena killen mig om jag var hör med mina systrar.. Jag: haha *pekar på anna* hon r min syster, *pekar på mamma* hon är min mamma, snart mormor!" Han kunde inte fatta det , så alla stod och kolla på mamma & visade med händerna att hon inte hade några rynkor & han var helt säker på att hon var 30 .. Mamma var nöjd :)
Han själv såg ut som 22-23 men var 32!

Alla klappade magen & alla här frågar är det "en flicka eller pojke?" , helt säkra på att jag vet.. Men icke, alla här verkar ta reda på det.. Och alla som jag pratar med här tror att det är en liten grabb!

Dom tycker inte att det är konstigt att jag ska ha barn, men konstigt att mamma ska bli mormor haha..

Men hur som så var ju aporna världens gulligaste, MEN det gör ju ont att stödja sånt. Dom verkade ha det bra, men å andra sidan så är fångenskap för ett vild gör aldrig bra. Så det var lite ångest för mig & mamma. Men Anna ville så gärna..

Dom tyckte iallafall att ridning av elefant i 5e månaden inte var så bra.. Och jag har ju redan gjort det så hoppade det :) mamma & Anna tyckte det var as häftigt iallafall! Sen fick vi träffa liten elefant :)

Sedan bar det av till big buddah, som ligger högst upp på bergen.. Och vägarna var ganska bra förutom att man studsa omkring & jag tror flubber verkligen åkte omkring som flubber i magen!

Väl uppe så var det jättefin utsikt & coolt att se! Vi blev även välsignade av munkarna & han välsignade även min mage & sa att mitt barn & jag ska få "happy long live" åh :)

Haha igår innan utflykten skulle vi kolla lite runt här, var as varmt och Anna började. Tycka det var jobbigt att gå. Hon hittade en bänk & satte sig & såg helt slut & jättevarm ut & säger " jag fattar inte hur mamma kan utsätta mig för det här!"

HAHAHAHAHA... Vi tog henne snabbt som fan till restaurangen brevid & hällde i henne vatten & glass :).
Nu ska jag rycka upp mina törnrosor! Vi funderar på att dra till kamala Beach & bo dör resten av tiden, jättemysigt här men väldigt långt från stranden, måste ta ta taxi varje gång.. Ååh vi vet ej hur vi gör!

Så med andra ord vet jag ej när jag har internet nästa gång!
Men vi lever och hsr det bra här! Vill inte hem, hihi!

För övrigt är det 99 dagar kvar tills lilla flubber är beräknad!!

/ sanera


Nai harn

Äntligen är vi framme i nai harn Beach.. Ligger nu vid poolen precis utanför vårat rum :)

Det tog ett tag att komma till hotellet, haha.. Det skulle typ ta 15 min, men han som körde hittade inte riktigt & ingen verkade veta vart hotellet låg .. Så vi åkte runt , runt & han bad om ursäkt 100 ggr.. Tillslut när han väl hade hittat ngn som visste vart det låg , så krånglade bilen.. Han fick inte igång den så han gick & hämtade bensin, men det hjälpte inte mycket.. Stackarn , sen kom en gubbe som hjälpte han att putta på bilen.. Så mamma & gubben puttade igång bilen.. Sen hittade vi hotellet haha, lycka! Jg var typ svimfärdig & 1000 grader varm..

Vi ska väl gå & kolla stranden & så också, men var tvubgen att få kyla oss lite ..
Kör med 50 på hela kroppen, bryr mig inte ett dugg om att bli brun denna gång.. Ganska befriande faktiskt.

Känner att mitt blodsocker sjunker väldigt fort haha, men min lilla mamma rycker snabbt in & hittar alltid någonstans jag kan få ngt gott att äts.. Lilla mamsi <3

Har mått väldigt illa, hsr inte kunnat äta varm mat än :( försökte smaka av Annas nudelwook igår, men det bara vänder sig i magen.. Ska göra ett nytt försök idg!

Vi ska stanna här i 2 nätter, vi ska hinna dn del.. Hehe börjar bli liiiite mycket.. Känner att jag vill hinna allt, men det orkar jag inte riktigt. Höhö. Det orkar man ju fan inte , gravid som ogravid..
Men big buddah såg vi här på berget & den vill vi se! Sen vill mamma & Anna rida elefant.. Osv ...

Jaaaaja, jag njuter! Vi alla gör det :)

Inatt sov jag pissdåligt.. Fyfan kunde inte somna , när jag väl somna vaknade jg igen .. Det var jobbigt, hoppas på att jag sover bättre inatt.. Skulle behöva en tupplur men då kommer jag väl aldrig somna ikväll.. Hehe..

Hooppas ni har det bra där hemma! :)

/ sanera


Hej värmen

Nu ligger vi i sängen! Är helt slut.. Flygningen gick bra, men det var otroligt jobbigt & jag fasar inför flygresan hem.. Fast jag försökte gå mycket och så.. Rumpan fick mycket stryk..
Lyckades inte sova ett skit..

Kom fram till hotellet ca 6,30 imorse & då var den typ 22.30 & vi alla var så trötta.. Sov ca 3 timmar sen gick vi & åt mat för att sedan gå att bada men det fanns ingen bra strand i närheten så vi gick på upptäcktsfärd genom hela Phuket town!! Gått väldigt mycket & det är lite jobbigt för jag har så ont i magen , tror att det beror på att jag inte har byxor på mig som håller upp magen lite..
Mina fötter & ben har svullnat så mycket , man ser inte ens fotknölarna längre..

Men orkar inte sitta mer för min rumpa gör så ont..

Vi var inne på en resebyrå då en liten kille & hans mamma kommer in o pekar på Anna & mamman sa att han tycker hon var så sööööt.. Han frågar om han får ta kort på henne , alltså vilken gulliiiiii. Han var så tacksam! :) och sen säger alla "vackra" tjejen till henne :) min lilla Sötis.. Vi håller hårt i våran babyn!

En thailändare gick fram till mig och sa same same & tog mig på magen, hon var gravid i typ samma månad haha sööööt :)

Hahaha mamma snart mormor krabi börjar bli trött ;)
När vi satt på flyget så hade alla små skärmar man kunde kolla på, jag & Anna satte på våra,.
Mamma: *trycker nedanför knapparna* hur sätter man på den här då? Finns det inga knappar.. ? Jag & Anna skrattade så vi grät..

Sen idag så gick vi runt en massa & var påväg till vårt hotell , vi visste inte riktigt var det låg, men det är högt som fan (btw vi bor på 15e våningen) så man ser det överallt..
Mamma kommer fram & läser (vårt hotell heter metropole) : "Metropole" , det är ju som vårt hotell!!
Jag & Anna började skratta som galningar igen.. Mamma försökte ursäkta sig med att hon "tänker högt".. Jag hade väl skyllt på att jag var trött..

Sen när vi var påväg ut igen så var ett hotellrum brevid vårt öppet..
Mamma: åh vilken lyx, dom har tv!!
Återigen, jag & Anna skrattade så tårarna sprutade. Vi har tv på vårt hotellrum. En gammal , så hur mamma hsr missat den vet man inte haha..

Imorn drar vi 2 nätter till nai harn! Det ska bli mys, verkar som att det är lite mer "öde" där än på andra ställen som typ kata osv.. Vi får se hur det blir..

Vet ej om vi har internet då, vi får se vart vi drar efter nai harn..

Nu ska vi sova, är så trött & vi ska upp tidigt imorn.. Btw min mickey ska ut & festa ikväll.. Buhu varför känns det så jobbigt??! ;o

Saknar min mickey & Fisi hääääär ! & papsi såklart <3

/ sanera


Don't worry, be happy!

Har försökt packa lite, åker ju på fredag. Herregud, har blivit så tjock över hela kroppen.. Framförallt har mina lår svullnat väldigt mycket. Shorts som jag köpte i London i maj som var förstora innan flubber fick jag nu inte ens över knäna Hahaha.. Har ett par shorts som "passar".
En del klänningar får jag fortfarande på mig. För en gångs skull så är det väl skönt att så mycket inte passar, så att jg inte har ngt val med att ta med dom haha.

Mitt pass är helt trasigt & har alltid ångest när jag ska åka iväg! Men vafan ska jag göra? Kan inte göra så mycket nu, hehe.
Och när vi åker hem är jag i typ v. 28+1 alltså v 29.. Man får resa till v 32 med Fritidsresor , men min försäkring gäller till v 28. Men å andra sidan så ska väl inget hända.. Men jag oroar mig för allt hela jävla tiden, fruktansvärt jobbigt.
Alla säger åt mig att sluta tänka på allt & om något skulle hända så skulle det hänt ändå.
Aja.. Ska försöka njuta av semestern & graviditeten!

Nu ska jag lägga mig & sova. Helt slut, jobbat varje dag (förutom igår, men gick upp 6.30 ändå) sen i onsdags :/ ..

/ sanera


Fisiii, kommer du ihåg?!

Och din jävla smssignal.. "For fuck sake stop sayING soccer!"

Gsh snart..!

/ sanera


3 dar

Det blir lättare att utsätta sig för köldskador när man om 3 dagar sitter på ett plan till värmen!

/ sanera


dåliga dagar

sa ju att detta var en pissdag. kom till jobbet 9,30, åkte hemifrån 7,20 , skulle ha varit framme 8.10 egentligen.......................
samma visa hem, då var det något annat fel på BÅDE tunnelbanan & pendeln.. åkte från jobbet 17 & var hemma runt 19 ...fyfan.
 
kom hem helt trött & hungrig, slut i kroppen .. kände mig så deppig, och ensam & oälskad. hatar dessa dagar när jag känner så, för att vissa dagar mår jag så sjukt bra & är så glad. mestadels är dagarna bra dagar, men som sagt dessa dåliga dagar tar så mycket på mig.. blir så fruktansvärt ledsen för allt. ringde mickey & bröt ihop.
 
är så rädd för allt & oroar mig för allt. tänk om bebis inte tycker om mig? tänk om jag tappar bebis? om bebis är döttfött, eller plöstlig småbarnsdöd? tänk om micke slutar älska mig & lämnar mig. om mamma, pappa , anna & fisi glömmer bort mig när jag flyttar. jag vill inte flytta hemifrån. haha. ne men det känns jobbigt. klarar vi detta ?  och så huuuuuuuuuuuuuuuuundra andra frågor i mitt huvud. men världens bästa mickey tröstar & lugnar mig. & sen mamma fick trösta mig en massa också. hon lovade att sova över ofta, hon vill ha en egen säng. hehe.
 
mickey är så duktig som står ut med mig & älskar & tröstar mig så mycket. tillsammans klarar vi allt. och med allt stöd. men ibland är det lite jobbigt bara, man tänker så jäkla mycket hela tiden. försöker på något sätt att förbereda sig men det går verkligen inte. längtar en massa , även fast jag är livrädd..
 
nu ska jag lägga mig! så trött.... jobbat sen i onsdags. håller på att tvätta upp alla kläder inför thailand nu, imorn ska jag till läkarn & kolla om jag har astma kl 9. sedan kl 14 ska jag till barnmorskan.
 
nu måste jag packa lite. på onsdag är det jobb heela dagen & imorn sover vi hos micke så det finns inte så mycket tid kvar..
 
/ sanera

En riktig bitterf*tta

Skulle vara på jobbet nu, men är faktiskt bara i Farsta strand & har väl ca minst 40 min kvar.. Inte alls bitter.

Jävla sl, HATAR att man är så jävla beroende av dom! Dom kan ju fan göra vad dom vill & vi måste bara följa efter liksom, fan värre än illuminati!
Pendeln gick bara till Sthlms södra, om den ens gick liksom..

Alltså jag vill så gärna träffa chefen gör sl & fråga hur fan han tänker? Nä förlåt, först vill jag klappa till han jävligt hårt & sen mula han i snön & sen låta han åka en dag med sl när allt är inställt & försöka se hur han tar sig i tid till jobbet. Han åker väl knappast kollektivtrafik. Förlåt det kan ju vara en tjej också. Men det hsr jag iof väldigt svårt att tro..
Jag vill fråga han hur fan hans föräldrar uppfostrade honom?!
Mina föräldrar hade inte vart glada om jag var chef för sl & inte hade gjort ALLT för trafiken att gå i tid. Jag menar det finns massa kvar att göra, tex snökedjor på bussen, upphettade spår osv.. Ja sånt som jag till & med har tänkt på..

Nä hans föräldrar måste vara besvikna när han gör så att halva Stockholm är försenade hela jävla tiden.


Ja jag är så jävla lack. Ingen bra start idag. Flubber sparkade inte mig imorse & det kunde jag väl tycka att det är väl det minsta man kan göra för sin mamma när hon går omkring & bär på en .. Haha äh flubber sparka när du vill, älskar dig massa ändå!

Trött & grinig som fan idag. Och sl hjälper ju inte, när det tar 1 timme att åka är det ganska jobbigt att åka när man är gravid. Gör efter 30 min är jg så kissnödig att jag börjar bita i inredningen & efter 1 timme sprutar det kissgenom öronen & näsan. Nä men typ..

Måste nog köpa lite choklad så att man blir lite glad.

/ sanera


Morgonmys <3

Borde gå upp ur sängen ,.. Men jag & flubber har morgonmys, massa sparkar.. Och det är värt att få stressa sen för det! Dom börjar bli starkare nu, igår kväll låg jag på sidan där flubber sparkade, gjorde inte ont men jag gjorde ljud ifrån för det kändes hehe.

Somnade jäkligt sent igår för att vara mig nu när jag är gravid, men är faktiskt inte så trött idag! Kanske för att jag vet att idag är sista dagen på mässan! Skönt!!!

Trodde det skulle vara svinkallt ute, men visar bara typ -9 .. Får dra på mig tights under jeansen iallafall frös ju ihjäl igår!

Börjar få riktigt onts i halsen, vill inte bli sjuk nu innan vi ska åka 😡 .. Hoppas det går över snart..

Nu ska jag slänga i mig lite frukost.

Och igår så packade jag & Emmi ihop 2 lådor , så nu har jag 4 lådor packade totalt. Bara kläder & skor.. Känns bra! Sen när jag kommer hem är det inte så mycket kläder kvar att packa ner, skönt!

/ sanera


V.25 (v.24.+1) <3


6 dagar kvar tills värmen!

Kom precis upp ur ett välförtjänt bad! Åh så kallt ute, var en isbit när jag kom in. Har jobbar på mässan sen i torsdags & det är fan ganska tungt! Eller det är ansträngande faktiskt, tar på krafterna. men mina chefer har varit snälla & satt mig i de lugnaste garderoberna så det är jävligt skönt. Hade nog inte orkar annars.

Så nu har jag ont i rygg, ben & fötter & magen har lite värk! Ingen som kan massera mig, mickey är på jobbet. Men tant Emmi kommer snart över & ska hjälpa mig att röja i garderoben! Kommer nog somna på henne, hehe

Hade inte känt flubbers sparkar på typ 2 dar, inte så konstigt egentligen då jag har hållit igång heeeela tiden, jobbar, kommer hem, äter, somnar.. Så det har inte funnits så mycket tid att flubbermysa som jag & pappan brukar göra.. Men mamma lugnar mig som vanligt, vet Inte vad jag skulle gjort utan henne... Tack för ditt stöd & din hjälp & dina lugnade ord mamma <3
Men när jag låg i badet var det någon som sparkade som bara den!
Tack flubber du gjorde mammas dag! Som jag längtat att få känna dig, det är verkligen beroendeframkallande <3

Nu har min lilla kille, ozzy somnat här i sängen brevid mig.. Han ligger & snarkar här.. Mys. Ska nog ringa över Emmi innan jag joinar ozzy & snarkar i kör!

Förresten, tack Emmi för att du ställer upp så fruktansvärt mycket för mig, hela tiden. I 17 år har du stått vid min sida, hur du orkar är fan en gåta , men jag är så jävla tacksam att jag har dig vid min sida!! Älskar dig massa <3

/ sanera


Snart såååå.. "Bara" 40 HELA % kvar <3


en gravid kvinnas oro

 
godmorgon! vaknade 9 imorse.. legat i sängen & nu står mickey & lagar amerikanska pannkakor. MUMS.
sen ska vi åka en sväng till ikea & handla lite köksprylar och så..
 
igår hade jag nog en smått sammanbrott.. haha. jag är så trött på att oroa mig för ALLT. eller oroa , men jag är så rädd för allt är så nytt så jag vet inte vad jag ska känna, hur allt funkar, varför jag har ont där, varför det känns så .. försöker vänja mig varje dag eftersom allt går så fort! men igår bröt jag ihop för jag inte hade känt flubbe sparka på hela dagen.. obehagligt, flubbe som alltid är så livlig på kvällen & morgonen..
 
så stackars fisi & mickey fick trösta mig. haha. men igårkväll & imorse kände jag flubber sparka iallafall. inte så livligt som det brukar, men JAG VET ju egentligen att flubbe kan ha flyttat sig & ligger & sparkar mot min rygg & då känner jag inget.. försöker intala mig det hela tiden. men tanken av att flubber kan vara död tar övertaget & då vet jag inte vad jag skulle ta mig till. är så LIVRÄDD att förlora någon som jag inte ens har träffat. men det är ju å andra sidan inte så konstigt då jag ska bli mamma.
 
sen så slår mitt hjärta liiite för snabbt, men det är ju heller inte så konstigt, då min kondis är sämst just nu.. men är rädd att jag ska få en blodpropp. hha. blir ju inte bättre av att jag sitter & läser om allt som alla skriver på nätet. men sån är jag. måste plåga mig lite till..
är rädd för att jag ska få gravidiabetes också för att jag äter godis. fast jag har blivit jäkligt duktig om jag får säga det själv, slutat nästan helt med läsk hela tiden & äter frukt & sallad.
 
jajaaaaaa. men det är väl denna oro som håller mig vid liv., haha.
 
i söndags så rensade jag & emmi bland mina kläder, blir fan mörkrädd. vafan har jag sparat?! måste bort med en MASSA till, vill inte ha en massa skit i vårt nya hem.
 
tack emmi för hjälpen! skulle aldrig klara det utan dig! <3 snart får vi ta mardrömmen här hos mamma. hehe.
 
åååh måste skynda på att packa lite alltså, åker till thailand om 10 dagar & när jag kommer hem flyttar vi om 3 veckor!
 
 
v 23+2 (v.24).
 
/ sanera
 
 
 
 

Love

Godmorgon! Har legat vaken sen 9 & är jävligt trött men kunde inte somna om för flubber är jäkligt pigg.

Somnade runt 3-3.30.. Drömt typ hela natten att jag var i v38 & skulle föda bara för att Emmi sa ngt om ngt te igår innan hon gick haha. Skumma drömmar.

Känslan att vakna av att ens barn sparkar en är så fin så att jag ligger & känner & njuter & vill inte somna om. Kände flubber på sidan, väldigt mycket & ofta , sen flyttade flubber sig och sparkade mig på andra sidan ovanför naveln. Så högt att jag aldrig känt lillen sparka innan! Det var häftigt :) men bara för att jag vaknade till så verkar flubber lugnat sig, hehe.

Längtar så mycket, tänker bara på förlossningen hela tiden.. Alla säger att denna tid nu går supersnabbt & sen är det de sista 2 veckorna som är dom som tar längst tid.. Ska verkligen försöka njuta av denna tid, av graviditeten & inte hetsa haha.

Men det är så svårt.. Jag har en liten bebbe i magen som har levt i mig i fem månader , som jag nu lär känna fast jag vet inte hur bebbe ser ut, om den har snopp eller snippa, om den är liten eller stor, mycket eller lite hår osv. Men tids nog kommer jag få reda på det, men jag är bara lite otålig. Tänka sig att det växer en bebis i min mage. Som är resultatet av mig & Micke. En mini sanera & mickey. En människa som är vår, som vi ska ta hand om. & lära den allt som våra föräldrar lärt oss.

Det är så sjukt, kan inte riktigt förstå det.. Lilla flubber är redan så älskad av alla. <3.

Oroar mig ibland för att det snart är en annan som går före mig, som Micke ni kommer gå först till , sätta flubber i första hand.. Men sen inser jag att det är en omställning för Micke också. Kanske ännu mer. Men det kommer bo naturligt, men jag tänker ju som sagt på allt. Och är ju livrädd för förlossningsdepression , det är min mardröm.. :(

Men jag hoppas, tror & vill att allt går bra!

Lilla flubber , mamma längtar så mycket efter dig,. Vet inte vem du är eller hur du ser ut, men jag älskar dig redan en massa!

/ sanera


Kärlek


Emmi gick precis, vi svullade chips & dipp & kollade på tjenare kungen!

Längesen jag var uppe såhär länge & faktiskt inte är dödstrött! Konstigt... Hehe.

Mår illa. Har ont i magen. & i armbågen.

Min mickey är påväg hem för han & dan spelade FIFA , men strömmen la av haha. Såhär tidigt kunde man inte tro att han skulle vara påväg hem!

Nu har någon skräckfilm börjat på 6:an , "one missed Call".. Som om att jag inte har nog med mardrömmar liksom....

Imorn ska jag leka med Emmi igen. Vi KANSKE ska börja med mina rum. Behövs fan. Okej Emmi, vi kör imorn. Lite lätt. Så att inte all ångest kommer på en gång.

Längtar faktiskt efter att få flytta in, verkar vara så som alla säger att det blir bra tillslut.. Fast det är fortf jävligt jobbigt att flytta ifrån mamma. & pappa & mina systrar. Från att det nästan alltid är någon hemma till att det bara 2 som bor tillsammans.. Men vi blir ju 3 kort efter! :)

Man ska vara glad om man har det bra. Om man är frisk, har tak över huvudet, & mat på bordet. & jag är så glad över att jag har så fina älskade vänner & min älskade familj. För att dom stöttar mig så mycket <3 älskar er så mycket. Tack för att ni finns! Ni betyder allt för mig.

/ sanera


boring

blev inget fredagsnöje med emmi i nacka igår. jag är en segis.
 
jag & mickey kollade på "män som hatar kvinnor" istället, fan vad bra dom är!
 
har nyss duschat, väntar på att emmi ska tatuera klart sig så vi kan fika, hon lockar mig numera alltid med fika. funkar bra gör det också. sen ska vi hem till M som förlorade sin morfar igår, vet dock inte vad jag är för stöd just nu, döden skrämmer mig & jag tycker det är så frukansvärt och jag är livrädd för allt, men ska göra ett försök till stöd iallafall.
 
och sen ikväll ska jag hem till jessica! hon & natta ska ut ikväll & vill att jag följer med, yeah RIGHT. men hänger med dom medans dom blir fulla, det är kul!
 
sitter & kollar på nelly. ska nog beställa hem ett par skor som jag har tänkt på länge.. OCH NU FANNS DOM VARA I strl 41! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH och kanske en väska. kläder är fan ingen ide.
 
får krup när jag tänker på att inreda lägenheten. jag & micke pratade en massa om det idag, insåg att jag inte vet ett skit om inredning. jobbigt. hoppas B hjälper mig, hehe. men jag & micke kommer iallafall överns om det mesta. allt jag tänker är "barnsäkert" medans han tycker att man inte kan inreda en lägenhet helt barnsäkert.. vi får väl se..
 
vi ska iallafall till ikea i veckan & börja kolla tapeter.. längtar bara tills allt är klart!
 
/ sanera
 

fredagsnöje

förresten.. jackan som jag ville ha har jag nu fått! han slängde till & med en hood tröja! MEN det var ju fan inte så lätt haha..
 
när jag visade jackan så var han inte helt nöjd, han gillar SMÅ storlekar medans jag (enligt han) tar överdrivet stora storlekar.. så han tyckte inte jackan var figursydd och blablaaaaaaa..
 
han tyckte att det fanns andra jackor som kostade 400 som var snyggare.. SÅÅÅÅÅÅÅÅ han fick på sig den uppgiften.. tror vi var runt i hela jävla farsta innan han gav upp.. han skulle in på de enda (typ fyra) märkesbutikerna som finns där haha.. så då bev det dubbla liksom för en jackjävel.
 
fick min jacka tillslut. jävligt skön är den & passar ganska bra just nu på dagarna! men den är nog snart för liten hehe.
 
 
jag & emmi ska dra till nacka och shoppa snart. eller ja, hon ska shoppa & jag ska få fika hahahaha..
 
våra killar sitter & spelar fifa. pappa undrar hur det går för dom att lösa världsproblemen.. åt helvete kan jag tro.. pappa sa precis att "vi får hoppas sen när han blir polis att det inte blir en uttrycking mitt i matchen.."
HAHA. nä det skulle vara illa.
 
 
 
 
på min student! <3
 
 
/ sanera
 
 
 

krångel

åh vad jag har fått saker gjorda idag höll jag på att säga! haha, ne allt är typ halvklart eftersom jag måste skriva ut en jävla massa papper & skicka hit & dit..
 
fick hjälp av bini så jag kunde ansöka till engelska B, men måste skicka en massa papper eftersom jag inte stockholm inte är min hemkommun., men snart är den ju det dock, men var fan ännu krånligare att skicka bevis på det haha.
 
åt precis en semla, mycket gott. bakar cupcakes också. hehe.
 
åååååååååååååååååååh vad jag längtar tills flubber är här. så sjukt. vill bara ha min lilla skruttis här. nu. fyfan dom här 4 månaderna kommer bli en tortyr tror jag............. men som B sa det är bra att man har 9 månader på sig att förberda saker & ting. tex en babyshower. det är bra, B hade lite planer på vad folk kunde köpa till mig! inte ens jag har det så det är tur att jag har en blivande gudmor med koll på läget..
 
har blivit lovad "magtårtan" också hehe. och massa god mat. längtar tills babyshowern nu också.
 
nä nu ska jag väl lägga på frosting på mina cupcakes & gå upp yttligare några kilon när man ändå är på g.
 
försökte ta en promenad idag, men så jävla halt och kallt. igår ramlade jag pladask med mamma.. haha försökte hålla mig kvar på benen, men tillslut ramlade jag. mamma tänkte bara "bebis bebis" haha tack för den..
 
jag & mamma åt förresten middag igår på söder & hade det mysigt.. då när vi gick där sa hon "här gick jag för 22 års sen gravid med dig & nu går du här, gravid.." min lilla mamma, älskar dig så mycket <3
 
hoppas innerligt att flubber kommer älska mig & mickey som jag älskar mina föräldrar.. om det går, älskar dom så jäkla mycket. skulle aldrig klara mig utan dom, mina hjältar <3
 
/ sanera

juste.

förresten, var ju hos arbetsförmedlingen igår.. och jag har "tyvärr" jobbat alldels för mycket för att få ungdomsgarantin! men är fortfarande inskriven där & om typ 90 dagar igen kan jag ansöka om det igen ..
 
så vi får se hur det blir med det! men ska iallafall ringa min handläggare & fråga om jag kan få intyg på att jag är arbetssökande för att då kan jag få ett badkort för 1400 kr istället för 2300 kr!
 
och jag är ju faktiskt arbetssökande & just nu arbetslös. har ju ingen anställning eller avtal. så det borde hon fan kunna fixa!
 
måste ringa försäkringskassan också! måste träffa en handläggare eller något där & reda ut allt med mammapenning och så vidare!
 
inte lätt att vara vuxen ibland, hehe,
 
har jävla "kramp" i låret nu, musklerna bara darrar & drar ihop sig.. obehagligt!
 
/ sanera

v. 24 (23+0)

har denna morgon ägnat tid åt att tvätta & ringer överallt typ.. fattar inte hur jag ska klara av att bli mamma när jag inte ens kan förstå hur man fixar ett leg om man inte är svensk medborgare! ååh..
 
och sen har jag ju i över 1 veckas tid försökt komma fram till vårdcentralen i haninge, tillslut så ringde dom upp mig idag & det visade sig visst att jag ringt till fel! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
 
men nu har jag ringt till rätt iallafall & dom ska ringa upp runt 14. har även ringt skatteverket så  nu ska jag försöka fixa nytt leg, är as krångligt, måste typ betala i förväg via internet & sen vänta ett par dar & sedan åka in till skatteverket. så det ska jag fixa ikväll hos mamma så jag kan skriva ut "kvittot".
 
sedan har jag försökt förstå hur man bli svensk medborgare, hahaha. åh herre. men har hittat hur man gör en ansökan, ska göra den ikväll också,. men som jag uppfattade det ska man skicka in sitt pass? det kan jag ju inte göra nu eftersom att jag åker till thailand om 2 veckor.. HM.
 
och det jag EGENTLIGEN skulle göra idag var att ringa CSN & fråga lite! fattar inte helelr något där.. hade tänkt att läsa engelska B & Bini hjälpte mig & hittade att om jag anmäler mig innan 30/1 så kan jag läsa den i fem veckor på distans med start 18e mars. och det skulle ju passa bra ändå för att då är jag ju höggravid & jag vet ej hur det ser ut med jobb då eller om jag orkar jobba.
men om man tar studiemedel nu, dras det sen då från när jag börjar med mina heltidsstudier? hm, men jag & micke kom nog överns att det är bra om jag tar studiemedel nu iallafall.
 
och idag går jag in v.24 , lilla flubber rör sig mycket i min lilla mage. igår sparkade han mig ovanför murran precis nedanför naveln, det kändes lite! ååh längtar efter dig massaaaaaaaaa!
 
jag vill ha en babyshower! med massa god mat, FRAMFÖRALLT med en sånhär "magtårta" hahaah MUMS!
 
 
och för att allt känns så overkligt, så vill jag ha något att se fram emot! vem tar på sig uppgiften ? gudmor kanske? mohaha. kanske kan ha den i nya lägenheten!" ÅÅH längtar!
 
 
nä nu ska jag väl göra någon nytta.. kanske duscha?
 
/ sanera
 
 
 

Min duktiga kille <3

Glömde ju säga att min duktiga kille såklart klarade fystestet idag!! Så duktig, är så stolt över dig <3

Du är bäst. Love you.

/ sanera


15 dagar

Sitter på SÖS med mamma, för en gångs skull är det jag som är sällskap istället för patient! Såklart jag ställer upp för min lilla mamma, vet inte hur många ggr hon har följt med & skjusat mig <3

Vi kom hit ca 16.30 & hon är inne hos doktorn nu. Hoppas dom hittar vad som är fel!

Haha, jag sitter här & oroar mig (såklart) . Var ju fan rädd & orolig för ALLT innan graviditeten, men nu är det fan 1000 ggr värre.. Harriga sanera hehe.
Nåväl, det är ju faktiskt bara för att jag bryr mig så jävla mycket om mina nära & kära. Men det hjälper ju dock inte att gå runt att oroa sig hela tiden .. Men oron släpper iallafall inte.

Igår var det exakt 120 dagar kvar tills flubber är beräknad & 160 dagar hade gått. Men jag räknar med att gå över tiden, alla förstföderskor verkar göra det ..

Idag är det 15 dagar kvar tills vi åker till Thailand! Niice!

Nu kom min mamma ut & det var ingen fara men jag hade rätt! Det var en cysta fast dom inte hade sett den innan. Så nu kan jag sluta oroa mig & ta med mamsen hem! <3

/sanera


Zzzzzzzz

Ligger i sängen & ska sova snart.. Känner mig inte alls trött, men ska läsa lite på 1 av de 3 "mamma böckerna" jag lånade på biblioteket idag! Får se om det är till någon nytta hehe.

Ska till arbetsförmedlingen imorgon på kartläggning för ungdomsgarantin, tror dock inte att jag har rätt till några pengar eller så , men vi får se min handläggare var ju jäkligt mån om att vi skulle undersöka det iallafall. Är aldrig med där för att få pengar eller bidrag, så jag förväntar mig inget. Men lite pengar skulle ju inte sitta fel nu dock.

Ska även ta tag i en engelska B kurs & kolla om det finns någon jag kan börja på nu! Blev inspirerad & peppad av Bini!

Var verkligen skönt att få träffa min bästa vän idag också! Så trevligt att få se hur lokalen såg ut & träffa hundarna & ange! Soffan var ju riktigt skön, hehe sån vill jag med haaa..
Tack B för att du finns i mitt liv. Älskar dig så mycket & vid dig vid min sida så känns det som att jag klarar allt <3

/ sanera


<3

ALLTSÅ DET ÄR FAN INTE SANT. hade skrivit ett inlägg jävligt länge & det var jävligt fint & så råkade jag på något jävla sätt radera allt... Ni fattar inte hur mkt jag fick stå emot för att inte kasta iväg mobiljäveln!!!!

Försöker igen då.....


Lämnade av min mickey idag på centralen, han ska ju till Falun för att göra fystestet hos polisen. Det kommer gå så bra, men min älskling är så nervös! Och blir ledsen för att han inte tror på sig själv, men tur att han har alla oss omkring sig då som tror på han fruktansvärt mycket! <3
Stackarn har fått ont i halsen nu också :( .. <3 hoppas det går över till imorn!

Igår kom han på att jag kunde ha följt med han & bott med han på hotellet & stöttat honom.. Ååh mitt hjärta dog lite! Gör allt jag kan för att stötta han härifrån!

Häromdagen fick han känna första sparken , Lisen, bonden & pappa med! :) och igår fick han också känna! Han är så mysig & sjunger, pratar & pussar på flubber .. Eller fluberina som han kallar "henne" för, han är den enda som tror att det är en tjej.. Men skulle ju dock inte förvåna mig om han har rätt!

Det är en sån häftig känsla att få känna sitt barn sparka, lilla bebben som legat i min mage i flera månader innan jag känt något.. Nu är jag bortskämd , känner lillen nästan så fort jag ligger ner eller står stilla.. Om jag ej känner, buffar jg & klämmer på magen, hehe. Åååh längtar!

Nu sitter jag & väntar på bussen, ska åka & träffa Bini! Äntligen! Saknat henne en massa. Ska få se lokalen också :)

/ sanera


Sunday

Ligger i sängen & smälter maten, medans jag försöker ignorera mickes FIFA spelande & ljudet..........

Har varit en duktig hemmafru idag, lagat matlåda OCH middag till min älskling. Två olika maträtter till och med. Öva liksom. Var så jäkla sugen på lax, potatis, sparris & champinjoner & hollandasie sås såklart.. Så det fick det bli.
Och tji fick jag som trodde jag skulle slippa disken! Haha.. Micke var halvvägs springande till FIFA när jag frågade om han diskar ?

Men jag är så snäll så jag gjorde det också. När man ändå håller på liksom.. Jag sa att när man lagar maten så slipper man ju disken.. Han svarade att diska är det värsta som finns (fast han gör det frivilligt & utan tjat ofta ändå..) så sa han att hemma hos oss så lagar kag alltid mat!
Jag: visst! Men du vet att vi har diskmaskin va?
Hahahahaha...

Hmmmm jag kom faktiskt på när jag diskade att när jag & Emmi var i Farsta idag så hittade jag en bra vinter/vår/höst jacka på rean.. Och eftersom jag var så snäll idag så ska jag försöka slinka in mitt förslag om att han kan köpa jackan till mig.. Jehehe . Fisi påstår att jag gör allt med en baktanke.. Nu hade jag ju ingen från början, jag bara insåg mitt guldläge...

Men han verkar förlora i FIFA nu , så jag kanske väntar ett tag.. När han precis har somnat kabske, då säger han ja till allt. Mohahaha.

Funderade på om jag orkar & är på humör att bjuda över tant Emmi imorn då pappa informerade mig om att jag är ensam imorn kväll, Micke jobbar, pappa möte, Fisi & bonden drar till LAS Palmas.. Men om tant orkar efter jobbet så kanske vi kan påbörja "operation sanera garderob". Om jag orkar hehe.

Fisi håller på & packar hör jag.. Borde gå & hjälpa henne kanske. Eller så tar jag skydd här..

/ sanera


5/1 lördag 2013

imorse blev jag hemskickad från jobbet för att jag hade så fruktansvärt ont i magen , kunde inte gå uppr´ätt & då undrade alla vad som var fel.. försökte jobba, för vi hade så mycket idag .. men blev hemskickad.
 
har svinont i ryggen & i vänster skinka & över blygdbenet.. kan vara en "tyst" urinvägsinfektion som gått upp i njurarna direkt. ska till handens närsjukhus kl 20 & lämna urinprov. annars är det nog bara livmodern som töjer sig & bebis som känns.. foglossning kan ju börja nu också .. 
sköterskan frågade om jag var orolig för bebis, men det är jag inte.. har känt flubber lite idag, man känner typ vad som är magen & vad som är bebis. hoppas jag ehhe.
'
ligger & försöker hitta någonstans jag kan träna utan att köpa årskort & utan att det kostar 500 spänn i månaden. går åt helvete kan jag ju säga. 
känner VERKLIGEN att jag behöver röra på mig .. och det är fan för halt ute .. vill spinna & gå på crossen.. eller simma, men dom verkade ha jätteskumma tider på erikdalsbadet för motionsim & dyrt var det också.. 
 
och då hoppas jag att det blir lite lättare med andningen också. måste verkligen komma på något.. 
 
kollar lite gravidböcker som jag vill läsa.. läser en jävla massa tidingar just nu.. försöker komma på något bra mellanmål som jag kan äta.. eller bra och god mat.. men det är så svårt för jag känner mig typ aldrig riktigt hungrig på mat.. eller inget som jag kan laga, haha. däremot älskar jag att äta keso & majs, äter hur mkt som helst på jobbet.. ska nog be min mickey att köpa hem lite ..
 
igår åt jag typ upp 2 paket vindruvor. bättre än godis, fast det är ganska mycket socker där också dock, men det orkar jag inte bry mig om.. har fortf inte fått äta färsk annanas.. hmmmmmm..
 
ska jobba imorn samma tid som idag, men får se hur ont jag har.. åååh hade sett fram emot detta hela veckan typ, blir galen på att inte ha något att göra!! vet inte när jag jobbar nästa gång heller.. aja, får se hur det blir..
 
nu krampar det i magen igen,.. ska lägga mig på sidan & försöka kolla på filmen "lol".
 
/ sanera

v 23 <3

hallå!
idag gick jag in i (gravid) v 23. (v. 22+0)( kommer aldrig förstå mig på detta med veckorna ... men tydligen gravidveckan man ska räkna, innan räknade jag vecka + dagar..)
 
sitter här & är lite lack, inget ovanligt kanske. har så jäkla mcyket snor & slem i hals & näsa & så gick jag till apoteket idag för ANDRA gången. hon kune typ inte råda mig om vilket slemlösande jag fick ta för att jag är gravid. så jag var tvungen att ringa sjukvårdsupplysningen ... VAFAN HJÄLPER DET MIG INATT????????
och igår när jag var på ett annat apotek så gav hon mig halstabletter??? jag "alltså ont i halsen har jag ju inte,. slem, du vet grönt usch äckligt?" 
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. och så har jag försökt ringa vårdcentral & astmakliniken för att jag tror min astma har kommit tillbaka.. men kom inte fram någonstans. får fortsätta på måndag..
 
hur ska jag kunna sova inatt när jag börjar jobba imorn 6.30?? vaknar varenda natt av att det är så torrt i munnen att det ej går att svälja om jag inte kastar ner vatten... morrrrrrrrr.....
 
idag har iallafall jag, babyn & mickey varit på bio & sett "berättelsen om pi" , den var jäkligt bra! 
 
just nu sitter jag & är svinsugen på vindruvor & såklart glömde jag handla det............... så ska be min kära älskling ta med sig det efter han har tränat klart med sin pt (pt pt) haha.. han tränar ju inför fystestet för polisen som är den 10e jan i falun.. ÅÅÅÅÅÅÅH håll alla tummar ni har för att han kommer in sen! fystestet är ju inge problem för min karl inte! 
han passar verkligen som polis.. MEN jag har lite svårt för att han ska bli det nu när vi ska skffa barn.. oroar mig liksom bara i vanloiga fall att någon ska dö omkring mig heeela tiden. jag menar om han bli polis så är det ju ett JÄVLIGT utsatt jobb.. ååh. kanske vi inte ska hålla tummarna ändå..? nääää, hans dröm & då stöttar jag honom. <3 
 
försöker hitta huskurer mot slem i halsen. går inte så bra. 
 
imorse vaknade jag 5.30 & kunde ej somna om förrens 7. MEN å andra sidan gjorde det inte sååå mycket för att lilla flubber vaknade till liv & höll sin mor vaken.. hehe, nu har jag blivit liksom som "bestatt" av att känna rörelsarna i magen så att jag blir lite ledsen när jag inte känner något.. hehe. det är när jag ligger still eller är stilla som jag känner mest, när jag är uppe & går & så vaggas ju flubber till sömns typ. när jag sover så är flubbe vaken & tvärtom.. flubbe övar väl inför när lillen kommer ut & ska hålla sin mor uppe hela nätterna ;) ååh längtar faktiskt..!
 
tyvärr har mickey inte känt något än, även fast han klämmer & pussar.. men det kommer! då blir det nog mer verkligt för han också.. 
 
för övrigt så har jag några "bra" dagar tror jag. när allt känns bra & jag inte är så orolig. alltså när jag inte tänker för mycket. men det går snabbt över. har redan börjar tänka & diskutera med mig själv i huvudet nu. vad i helvete är det för fel på mig ibland? haha. aja, nästa vecka ska jag iallafall få träffa min älskade B. som jag har längtat. min fina DUKTIGA älskade B. <3 
 
imorn & sön blire jobb 6.30-13.00. skönt med bara 3 dagar denna vecka. känner mig typ småhängig hela tiden..
 
 
 
imorse myste pappa micke en massa med flubbe.. massa prat & pussar <3
 
/ sanera

gravido

fisi & jag satt och pratade här om dagen.. & då sa hon det "vad ditt liv har förändrats på 1år.." true that, sis! 
för ett år sedan var jag & säsongade i st anton, festade lite för mycket kanske & nu väntar jag barn & ska flytta ihop med min livs stora kärlek. helt fantastiskt faktiskt. 
 
inte så planerat, nej. men detta är mitt livs bästa "misstag"  eller vad man nu vill kalla det. och ibland (alldels för ofta) tänker jag så hjärnan går på högvarv & det kan vara jobbigt.
 
ibland känner jag mig inte alls redo, att jag har stressat fram, att jag har "tvingat" på micke ett barn, att jag är för un g, att jag inte vet något om livet, att jag inte hunnit göra allt jag vill göra osv.
 
men, 
man kan inte planera allt, jag kommer tids nog att bli redo, har inte så mycket annat val hehe, man är alltid (får vi hoppas) två om att göra ett barn & vi har gemensamt kommit fram till detta beslut, 23 år är inte ungt, alldels lagom nästan för gammalt haha, ibland känns det som att jag inte vet vad som menas med livet MEN jag tror att att få bilda sin egna lilla familj är livet & jag har mycket kvar att lära, men vafan vill jag göra då? har velat ha barn sen jag var 15 så. men mitt liv går inte under för att jag ska ha barn, tvärtom mitt liv börjar nu, jag ska få visa världen för ett nytt litet liv & jag ska visa världen ett nytt litet liv. 
dessutom ska jag & fisi till skottland efter flubber 'är född, hon vill direkt till london sen också, hon har planer för den blivande mamman , hon.
 
så det känns bra, men läskigt. jag har det lite halvsvårt (för att uttrycka mig jävligt milt) för förändringar (jag hatar förändringar, ok.) & om det så sker förändringar så har jag ofta gjort det väldigt snabbt, som att dra till st anton, allt där gick väldigt snabbt. s¨å att man inte hinner tänka förrens efter.. och som ni vet är graviditet på 9 månader, vilket ger mig en JÄVLA tid till att fundera & tänka & hinna oroa mig, lugna ner mig, hetsa upp mig igen & så h¨åller det på. så jag försöker bara lite mentalt förberda mig på detta, men å andra sidan är det nog inte så lätt att förberda sig på att bli mamma. 
 
man får ta det som det kommer helt enkelt. & helt enkelt kommer det inte att bli. kommer bli tufft med ekonomin  , men som tur är så har vi stöd från nära & kära & jag vet att ingen i min omgiving skulle låta mig & micke äta kattmat tex så det känns ju faktiskt ganska bra.
 
så nej, jag vet inte riktigt vad jag oroar mig för hela tiden. men såklart, detta är ju det största i livet för sjutton. största förändringen. en förändringen som är bestående för ALLTID (om allt går rätt, vilket jag tror & hoppas) så visst är det stort & mycket på en gång att ta in.
 
och sen att ens hormoner hoppar omkring som jag ingte vet vad gör det inte så jäkla mycket lättare.
tänk dig din värsta period under mensen (menar då hormonellt) du är sugen på allt, trött, pigg, glad, ledsen sov på samma gång.
och såhär känner jag nästan hela min vakna tid:
jag är pigg, jag är trött, jag är glad, jag är ledsen, jag vill sova, jag vill bajsa, jag vill kissa, jag vill ha lakrtis, jag vill nog ha choklad mer, jag vill inte något av det, jag vill ha ananas, ananasen är grön på ica men det har inte mina hormoner hänsyn till & jag vill ha färsk ananas inte på konserv, jag överväger väl mango istället som också är grön, jag är på ica & gråter. jag vill pussa på micke, kan inte vara utan honom, jag vill inte pussa på micke, han ligger för nära, han ligger för långt bort, jag är arg, jag skriker, jag gråter, jag vill sitta i pappas knä, jag vill pussa på mamma, jag vill krama mina systrar, jag vill ha min mormor här, jag är arg för att världen är så orättvist, jag vill slå någon , jag vill faktiskt suga i mig lite blod från någon, jag vill läsa, jag vill kolla tv, jag har ont i ryggen, jag undrar varför jag gråter för ingeting osv..............................................
 
allt detta bubblar i mig på SAMMA gång. det kan vara ganska jobbigt att hålla reda på sina känslor då.. hehe. åh herrre nu är jag ju såkalrt för jävla sugen på ananas.............
 
lite så kan det vara. så är det också. men det är härligt ändå. att mina älskade står ut med mig alltså.
 
jag tänker ibland på vad jag & micke skulle ha gjort nu om vi inte var gravida. hur våra liv skulle se ut. det som skrämmer mig är att jag tror att vi bara ska flyhta på som innan, utan att riktigt anstränga oss till det vi vill, eller iallafall jag. skulle nog aldrig riktigt ta tag i något, för jag vill så mycket på samma gång. och det skrämmer mig lite för att sen skulle jag helt plösloigt inse att jag är 25 & fortfarande bor hemma & då skulle paniken inför barn vara jäkligt stressande kan jag tro. att man bara glider omkring liksom, inte gör något vettigt av sin tid här på jorden.
och just av denna anleding är jag jäkligt glad att vi fick en liten "skjuts" påvägen, att vi fick lite mer bråttom att fixa lägenhet & jobb. så att det händer något. så att vi gör något av våra liv. & vi ska bli föräldrar. och det längtar jag så mycket efter!
 
men jag är LIVRÄDD. men det kommer gå bra. oroar mig ganska mycket över lägenheten & är så stressad.. att vi inte köpt något, men vart ska vi ställa alla saker? vart börjar man? haha åh herre. den 1a mars kommer jag tvinga alla i min omgivning att tapetsera & måla om samtliga rum i lägenheten. hehe. så att vi kan flytta in så snart som möjligt . & då kan man börja bygga på ordentligt med babygrejer också.
 
det är fortfarande som en dimma.. jag tror inte att jag riktigt kan förstå att allt detta inte är en dröm.
 
/ sanera

Flubber växer <3


hej 2013

idag är första dagen på det nya året! den har spenderas i soffan/ sängen med mickey halva dagen.. 
 
igår hade vi det supermys, åt massa gott & spelade charader & hade kul! kvällen gick fort ändå, hehe i vanliga fall brukar man ju vara ganska full under kvällen hehe. men måste säga att det var sjukt skönt att få vara nykter & minnas hela nyår & vara pigg & fräsch idag! nyår känns lite överskattat, allt ska vara "perfekt".
 
vi gick ner till mörtviksbadet vid tolvslaget, stackars babyn var livrädd för rakterna & det är jag med när det är fulla människor som ska skjuta & hålla på.. men lilla gumman var livrädd, men det gick bra ändå! 
tack för igår allihopa! <3
 
la väl oss runt 01.30-02.00 något sånt.. vid 3 tiden vakande jag av att jag skulle kissa.. och sen när jag skulle somna om var det party i min mage! låg först & kände "massa fladder" på höger sida, sen kände jag med handen & "tryckte" liksom ner magen mot handen & så kände jag en löööös liten spark!
jag väckte micke med "åååh herreguuuuuuud!!!!!!!!" jag kände en spark! han mumlade åååh .. haha stackarn så trött..
 
men sen så på morgonen var det party igen.. hehe , åh vilken känsla.. men nu är det ganska lungt i magen dock! ihih.
 
nu kollar jag "året med kungafamiljen". lilla estelle, hur söt kan man vara? hon är så lik vickan! 
 
även fast jag var nykter igår så är jag jäkligt trött.. ska nog lägga mig strax! är förhoppningsvis ledig tills lördag! mickey jobbar inte förrens söndag förutom idag, så hoppas vi kan få mysa lite ihop nu! & bara vara .. det behövs verkligen.. ibland kan det kännas som man glömmer bort att bara vara & mysa med varandra för det är ganska mycket jobb & så.. fast å andra sidan så är micke jävligt kärleksfull mot mig hela tiden så jag ska verkligen inte klaga, han är den mest fantastiska pojkvän man kan ha! 
 
dom kanske ringer från mässan nu i veckan för att jag ska hoppa in & jobba.. men jag vet inte riktigt hut jag ska göra där.. för att det är jobbigt att springa omkring ca 6 timmar & på mässan är det liksom standrard 12 timmars pass & det är jäkligt ansträ'ngade att stå upp så länge & bära in & ut vinterjackor fast man inte är gravid.. måste sluta ta på mig för mkt hela tiden..
får väl ringa & prata med chefen imorn eller något!
 
näää, nu ska jag fortsätta kolla på kungafamiljen! 
 
hoppas alla inte är fööör bakis idag! ;)
 
/ sanera

Nyårsafton <3


2012 resumé

Här kommer någon form av min resumé av 2012. Den jag skrev igår var mycket bättre, men som sagt försvann den.

2012 har gått väldigt snabbt, men samtidigt långsamt på något sätt. Vissa saker känns så långt borta, andra inte!

Förra nyår firade jag faktiskt utan familj eller mickey, var ju i st Anton. Stod på mainstreet i byn med "familjen" som jag bodde med i 4 månader.

Tiden i st Anton känns långt borta, tror för att det är att jag har förändrats mycket & fått nytt perspektiv på vad som är viktigt i livet, vad jag vill fokusera på.
Jag hade svineoligt i st Anton, saknar tiden där ibland väldigt mkt! Man levde som i en bubbla, det var väldigt skönt & ibland väldigt jobbigt. Saknade familj, vänner & Micke sjukt mycket.
Men är väldigt glad att jag gjorde detta, har stärkt mig mycket! Att åka iväg utan min "trygghet" här hemma..

Är glad att jag åkte förra året, hade ju varit försent detta år hehe!
(Åh herre, detta kommer bli en lååååång resumé..)

Jag kom iallafall hem i mars & hann fira både min & fisis födelsedag!

I maj åkte jag, mamma & Lisen till London . Det var väldigt mysigt & kul! Skönt att få komma iväg med dom <3 förhoppningsvis ska vi göra det igen kanske nästa höst!

Började jobba på Grönan för 2a säsongen, det var inte så kul detta år & kag var väldigt trött på att jobba där.
Är ganska glad att jag slipper det i sommar, hehe!

Sommaren var rolig men hände inte så mycket, gick på kryckor i 2 månader vilket var väldigt jobbigt.
Blev lite festande i slutet av sommaren med kusin & så. Annats myste jag väldigt Mycket med mina nära & kära! <3

september, faktiskt emmis födelsedag 5e 2012, är en dag jag aldrig kommer glömma. Det var den dag jag tog ett gravtest som visade sig vara väldigt positivt. Grät i flera timmar & var så ledsen & förtvivlad. Trodde att jag skulle få göra något som jag aldrig velat göra.
I några veckor hade jag en enormt jobbig tid i mitt liv, blir gråtfärdig när kag tänker på den tiden, när vi inte visste vad vi skulle göra..
Går inte att förklara känslan, men vi pratade & pratade & pratade men det kändes som man aldrig kom fram till något , ena sekunden var det som det mest självklara beslutet & allt var som en dimma. Men vi kom fram till att vi ska bli föräldrar.

"Bara" det är också en stor grej, förändring som jag fortfarande försöker mentalt att förstå, greppa om.
Vi fick omvärdera lite, inse att vi kommer få en ganska jobbig tid framför oss , att kämpa på med jobb & Fixa lägenhet & inse att saker faktiskt Inte blir som man tänkt sig, långt ifrån.

Sen följde några månaders lägenhets letande, då mickes underbara föräldrar hjälper oss med att köps en lägenhet som lilla familjen kan bo i. För det är jag evigt tacksam, inte alla som har den möjligheten att få den hjälp.
21 november skrev vi kontraktet för en jäkligt fin 2a i stureby!

Började även jobba på Hilton i november & jag trivs bra där trots vissa kommunikations svårigheter hehe.

December bestod av jobb & julfirande & mys med mina älsklingar! <3

Kort & gott med andra ord;

2012 var ett bra år, mitt liv ändrades väldigt mycket! Hände mycket på en gång, jag har växt enormt mycket som människa. Insett hur mycket jag älskar min Micke, att jag är beroende av honom, att jag aldrig kommer kunna leva utan mitt fina hjärta! Det visste jag, men att verkligen inse hur mycket msn kan älska en annan människa som man inte är släkt med är något jävligt vackert & jag hoppas alla får vara med om det!

Sen fick jag även se vilket stöd min älskade familj & vänner är & har varit gör mig de senaste månaderna! Älskar er så jäkla mycket & är så glad att bi ställer upp för mig <3

Fick dock också inse vilka som har varit i ljuset med mig, valde att svalna av lite. Det känns läskigt & jobbigt, men hoppas av hela mitt hjärta att det bara är en fas.

Så 2013 , jag välkomnar dig med öppna armar!
Jag ska bli mamma, jag ska flytta hemifrån, jag ska på semester med mamma & babyn. Detta kommer bli ett händelserikt men förhoppningsvis ett roligt år!
Är förväntansfull på vad detta år kommer bjuda på, vet att det kommer bli en del prövningar , men vet också att jag kommer klara det med stöd från er mina nära & kära! <3

Tack underbara ni, Fisi, pappa, Micke & mamma för att ni står ut med mig & mina utbrott & upp & nedgångar inför min roll som mamma! Jag älskar er så jäkla mycket! <3 familj & vänner , ni betyder allt för mig. Tack för att ni finns! <3

/ sanera


RSS 2.0