fortfarande sjuk

36,3 visar tempen. = sanera sjuk. min tempratur stiger inte när jag blir sjuk, utan tvärtom. imorse kunde jag heller ej prata, kraxade som en liten kråka. pappa & jag åkte & handlade en mobil idag! taaack pappa. jäättte snyygg är den, blir nog även en sony ericsson mp3 istället för iriver clix för den förstnämnda är bättre & snyggare!


min mobil.

imorse så klämde mamma på min hals för att känna (något?) så säger
 hon : du ser lite tjock ut..
jag: eh?!
mamma: (fattar inte först) näää alltså runt halsen!

idag sa pappa något till mig idag, som jag kanske har haft i bakhuvudet.. det är faktiskt sant det han säger.. tror att det är därför jag är rädd.. har sett så mycket det förstör. nu känns det bättre att veta, men jag tror att jag vågar nu faktiskt!! skitsamma, nu får det bära eller brista..!

/ sanera

19!!!!!!!!!!

endast 365 dagar kvar nu! ihihoh. grattis till mig. & tack för alla gratulationer! (min mobil har fan fått ett psykbryt)
har iaf haft en jätte bra födelsedag trots att jag är sjukare än igår.. dagen började med att mamma & anna sjöng för mig 8 på morgonen med 19 (!!) ljus.. haha sötisarna. sen sjöng även anna på engelska "hapbry braitdday too uuuuuuuuuuu" (ungefär så :D) sen sooov jag. hemma från skolan.

sen blev det willys med mor, haha
 jag- mamma får jag köra på dig?
mamma- nää.. eller okejdå, du fyller ju år!
5 sek senare..
jag- får jag slå dig?
mamma- okej då! bara för att du fyller år!

mamma & pappa trodde detta var mamma............................... hahahah!

folk måste ju ha undrat *-) så halva dagen har spenderats med min kära mor. & sen med pappa,systrarna,mormor,farbror, kusin & angelica :) <3 tack för allt!

Jag fick massa pengar till en mobil! parfym, presentkort, pengar, bodybutter & sånt! :D försöker övertala pappa att vi åker imorn & handlar en mobil, men han vill att jag ska bli frisk först..!  

Frida säger (20:32):

så säg allt du vill ha så ska j agöra mitt bästa

Sanera; 19 idag. säger (20:34):

björn. massa drinkar på lördag

Frida säger (20:34):

a okej du ger mig nått som e näst intill omöjligt och nått som gör mig pank

tack sandra känner kärleken

haha. (a).. jag har världens bästa vänner. världens bästa.  så vet man vilka som är äkta. spelar ingen roll hur länge man har känt varandra tydligen

vet ej varför , men känns som att jag seglar på små rosa moln...!

/ sanera


sjuuuuk

blev inget festande igår. middag med syster. deckade vid 23 i sängen. på en lördag. jobbade dag idag. vaknade när jag skulle gå (kom i tid ändå). allt gick åt helvete, sen kom stina, hon är så söt! hon fyller också år imorn.
 "väduren tröttnar lätt på människor, tempot är alltid 110, envis & själviska." lät exakt som mig. det kan bli en maktkamp också. ;O . feber. är så jävla sjuuuk! stackars mig. & den andra sjuklingen. som inte är hos mig & värmer mig.

hahahaha. mitt horoskop:
Hälsa
Om du är förkyld kan din hälsa försämras något. I värsta fall kan du bli sängliggande men chansen för ett snart tillfrisknande är stor.

jag mår skiiiiiiit. feber... jag vill bara ligga i sängen & dö.. fan, när jag blir sjuk blir jag så jävla sjuk. jag är sjukt sjuk. ! och imorn fyller jag år! hoppas verkligen på en mobil!!!!!!

har inga krafter kvar nu. alla mina "spar" krafter är nu slut. hejdååååååå. hoppas jag överlever. det är en som kommer dö. jag eller förkylningen. återstår & ser., envis är jag ju ...

/ sanera


lördag

sjuk ju. ingen fest. ingen krog. så. sluta tjata. (& så vet vi alla hur detta slutar ; sanera är bakis & omöjligt sjukare än nu) bjuda syster på middag nu. sen frida.

nyss var 1 vecka 1 vecka. hiohoh. öööööööööööööööh. "vem är du du & vad har du gjort med sandra?!"

alltså. inget festande idag
. det där kan ju snabbt ändras. men ändå. tanken som räknas ju.


/ sanera

it's alive

im alive. eller nja. sjuuukt förkyld & ont i halsen. men annars. skulle bli pans ikväll med bini & skolflickorna. men. jag stannar hemma med frida & spar mig tills nästa helg då vi firar miiiiiiiiiiiiiiiiig! & var ju ute i torsdags..

update då.
torsdags:
bandit festen på harrys. alla bangade. men jag hade ju lovat min vän att komma. tillslut fick jag med mig bini & sandra. får ett sms att bord är nog omöjligt (då jag alltid är så sen så tvingade jag in  honom & hans vänner att sno ett bord) då uppmanade jag honom att slå ner några. & bord fick vi. vill egentligen inte bara veta hur, hahaha.. det var iaf kuul i torsdags! sen åkte iaf jag & bini hem till mig medans han fick vandra hem, igen. stackarn..


shopping med denna brud i torsdags också.. fick med mig 2 stövlar!


fredags:

vaknade upp vid 11, bini & sanera terrade av saneras mor. sanera tröttttt. sanera gjorde naglarna, lila! sen blev det middag med susku & jimmy. gick från trångsund till skogås i snöstormen (kan tänka mig att det är därför jag mår som jag mår idag..) aja, han tippade på att jag skulle vara hos han vid 20,00 & jag kom vid 21.00 :) hahaha.. blev maaassa gossip girl, så nu ligger jag äntligen före! sen sova. han skulle göra högskoleprovet.. & fick sova ca 3 timmar så snäll är jag :) .. sen somnade jag, vid halv 8 gick han & jag låg kvar i den varma mysiga sängen.. åkte hem vid typ 10.. dödssjuk & prata med föräldrar 10 på morgonen.. hahah.. kuuuuul.

typ så.. sammanfattade rejält. hoppas mina flickor får det kul utan mig ikväll då!

/ sanera

GRATTIS!



Grattis sötaste mellansyster.

/ sanera

äventyr

trött. haha ovanligt? nä , men förstårligt. för jag har inte sovit inatt. nja, kasnke 40 min sammanlagt. & hållt mitt sovsällskap vaken heeeela natten. tills typ 8.30, då fick han sova liiiite, men bara jätte lite. jag var ju pigg (= övertrött som fan)
åkte till en kompis igår för att se twilight & sen var tanken att bini skulle möta mig så vi kunde ses. men hon var trött, min vän. så då blev det istället att ligga & prata halva natten tills han kläcker ut sig: du vet att du inte kommer hem nu va? jag: eh ? haha. som vanligt hade jag inte tidsuppfattningen på min sida. klockan var närmare 01,30.. så då efter twilight var jag typ pigg (nää) ni som har sett film med mig som jag redan har sett.. vet vad jag pratar om. förstör allt. "kolla nu!!!!!!!!!!" , jag - "får jag bara säga det här?" - aa.. gör det.. jag- säkert?! - men näää! haha. men det gjorde jag ändå, som den busunge jag är ;D aja, han tyckte twilight var riktigt bra (tur för honom) & han förstod att edward var snygg. hiihoh.
killen som kollar på gossip girl...

aja, sen vid halv 4 blev det brave heart. den var brrraaa. sen började fåglarna kvittra.. & då blev lilla sanera PIGG! "du får ju inte sova nu!!" osv. haha. som sagt somnade kanske till vid 08,30.. sen vaknade vi upp & då blev det gossip girl avsnitt efter avsnitt. är det illa när en kille ligger typ 6 avsnitt före än? just wondering.. ligga i sängen heeeela dagen. ihihohh. sen vid 15 drog jag hem. & nu sitter jag här. och är ganska glad för det står 3-0 till mig :) Mohaha. han har somnat före mig every time. sucker. mohaha. enligt han måste jag gå på något, skulle jag aldrig göra!  typ sååååååååå. nu är det DH & duna in i sängen..!

imorn fyller syster år. ska kirra presenten med frida imorn efter skolan. egentligen. vilka brudar man har i sitt liv. vilka jävla fräna brudar. hihohoh.

/ sanera


sadface

det blir 20 års gräns på harry b om 1 månad :( så frida, planerna om lugna helger framöver är (som du förstår) helt inställda, nu måste vi köra järnet!!!!!!!!!!!!

så om 372 dagar kan jag hänga där igen ;O .. 19 om en vecka ju!

/ sanera

happyface

ryyyyyser. sitter & lyssnar på metallica, laddade ner konserten jag var på! :D *happyface* laddar ner alla deras album & jag fattar inte alla jävla döskallar (för mig betyder det ju farligt, men inte här inte här är  det vip & skit!) så snart lär jag ju ha virus på denna data.. vet inte om jag har ett virus skydd? eheheheheh.

mamma tvingade mig att laga mat.  & det slutade med sushi. (för allas bästa)
jag sa : sushi.
 hon ringer: men det är inte att laga mat väl, sandra?
 jag: ligger jävligt mykcet tänkade bakom det av mig..
mamma: okej då. du lagar imorn?
jag: hejdåååååååå.
så nu väntar jag på mamma med sushin.

kollar mig omkring & fattar varför mamma tycker jag ska städa mitt rum. men orkar jag? aldrig.

/
sanera

älskade älskade

så får man ett sånt där fint mejl av världens bästa & finaste vän på facebook. så här sitter man nu & bölar järnet. så jävla fin min bästa vän.

/ sanera

harry b

som sagt. vi kom, vi såg , vi segrade. & jag har fortf inte sovit ngt än förutom ca 2 timmar på jävla soffkuddar! .. det blev som sagt harry b, med my & frida. mötte även upp elin & kicki därinne. efter ett tag ramlade även micke & hans polare in.. efter många om fick även sandra tag i mig & joinade oss..! riktig kul kväll, haha helt craaazy.  haha kvällen slutade väl med att alla av våra kompisar hookade med varandra? hahahahaha. (dock inte frida & my, som gick tidigare) & helt plötsligt var jag as full .. heeelt oväntat! (for real alltså, helt jävla oväntat!) träffade nettan också! & av alla människor så sitter (aka) dregen vid bordet brevid oss.. hioihohoh,.

kvällen fortsatte & sen är vi vid t-centralen & helt plösligt är det efterfest hos en kille som slutat jobbet precis, haha. jag mumlar *jag scha hem nju* typ. men så blev det ju självfallet icke! 6 min senare (?) sitter jag i en taxi påväg till ävlsjö. jag & sandra. & killarna. kommer dit. killen tänder ljus, fram med vin & ost & kex. FEM på morgonen typ.. hahaha. så var det "sova" jaaaaaaaaa. 2 pers i en TVÅ soffa. = varmt & trångt, tillslut 9 på morgonen "byggs" det en säng bestående av soffkuddar. haha stackars oskar fick sova på en "spikmatta", då vi snodde alla hans kuddar. mohaha. låg & "sov" (gick ju ej så bra när jag är i farten & pratar sönder sömnen :) ) till ipoden med backstreet boys. haha. härliga killar det där. haha och vi får inte glömma att när jag trodde ngt skedde i sängen pga av den häftiga andningen så var det bara en kille som försökte sova. & sandra försökte söka skydd. hon vet numera vad killen har för tak. & en spik är sned. HAHAHAHAHAH... & killen hade tvbox men ingen tv.. "måste köpa en..." hihihoh

sen blev det att promenera till ävlsjö station med killarna vid 14 typ. jag & sandra MISSAR exakt tåghelvetet & ALLA andra tåg är inställda pga en olycka. haha. & sandra aka enhörningen.. HAHAH... stackarn får dras med mig :)

så här sitter jag & bakis svettas & trött som fan. ska hoppa i säng! ihihoh.

/ sanera

yeah right

deegat hela dagen. kollade "donkey punch" , sjuuuk film. & måste bara säga att Gud gör det ju inte lätt för mig, det har väl iof aldrig gjort heller.. så nu INATT 4 på morgonen bestämde sig min mens för att komma. haha kuul. så det här med pipillret som jag skulle börja med då blev halv knepigt typ, visste ju inte från vilken dag *-) men det är löst nu, så nu kommer jag inte bli gravid på ett tag utan bara få ett bra mumsiga könssjukdomar, hahaha.. jadu, många undrar hur detta ska gå? ska JAG hålla reda på en tid, samma tid VARJE dag? haha. stoppa i mig ett litet piller? .. haha aja, vi får se hur detta slutar (gravid & sjukdomar, höhöhö) .
har världens mensvärk & humör, kastade precis kastrullen i diskkon för min mormor sa ngt, & jag brukar aldrig skrika på henne. <3<3

krogen ikväll är vad jag har tänkt, inser ganska snabbt att det är icke vad några av mina vänner har tänkt. tur att man har fler då ;) hihihihioh.

sanera; shit man säger (18:15):

jag har mensvärk

Frida säger (18:15):

hahah omg

Frida säger (18:15):

jag kmr döda nån

ja e så lack

o du e pms kärring

+ sprit

KUL

Sanera; shit man säger (18:15):

BRA TEAM



mohaha. stockholm är inte säkert längre, nu när frida & sanera ska ut & göra stan ;D
/ sanera


aldrig nyktert aldrig inte en chans

Frida säger (02:02):

ska itne va nykterist längre

säger tjejen som inte skulle supa förrens på sommarlovet.. & inte ens vecka har det gått sen hon blev "nykterist". mohahaha, skönt att ha dig tillbaka då.

/ sanera


videogalan

min vänner. här får ni ert efterlängtande jävla inlägg.. (även fast jag egentligen inte orkar sitta här & skriva om mitt liv när jag kan vara ute & leva det , mohaha)

aja, iaf igår så var vi ju på videogalan på berns, chefen hade köpt de bästa biljetterna till oss (så snälla) innan var vi på harry b james & drog 2 cider. kom till berns & fick champange och så.. martin timell var han som höll i pratandet & jag & stina fattade inte hans vuxen skämt (eheheh lätt vi hela kvällen) aja, vi drack vin & åt i vårt trevliig sällskap..! sen drog stina till café opera för att se torsten flink (då blev jag saaaadface) kvällen rullade på & ALLA (alla stela kostymnissar osv...!) dansade. as kul! hihihioh. lilla mamsen.. alla var fulla & glada. älskar vårt gääng, vi kom minsann överrsens att vi m åste gå ut oftare, hela gänget! om man fick såna chefer på alla jobb ..!
sen blev det taxi hem & alla däckade i taxin förutom jag (lillmamman åt min mamma) som satt & skrattade sönder mig åt alla rim sms.. hahahahaha.

betalade taxin & drar mamma hem ger henne ett glas vatten & så går hon upp utan det MEN med cola glaset i högsta hugg.. (suprise? noo) aja, själv deckar jag alltid framför tvn på fyllan, även denna gång. vaknar upp vid 7 & jag hör ngt på övervåningen, men tänker nog att det bara är kenny så jag går upp på toa, rakt in i köket, förbi toan & då hör man en söt liten (men ack så skrämmande!) "hej!" jag : AAAH.. där sitter anna på toan  & är as glad (älskar att skrämma folk) "sandra, blev du rädd?" jaa. sov. haha..

vaknade upp sen vid 13, slapp jobba som 2 andra behövde mohaha. promenerade till trånkan & hyra 2 filmer eftersom jag fick jävla massa skit igår när alla filmer kom upp & jag hade typ inte sett ngn :$ så det blev "batman - the dark knight" & "donkey punch" , hann bara se batman.. as bra! sen har jag bara slappat heeela dagen.. ätit middag hos susku & promenerat med kusin. & nu sitter jag här & bakis svettas som fan.

lugn helg ??! ... HM! hahha .. 

/ sanera

 

ledigt

ledig idag, låg bara & vänta på ett sms från frida imorse om vi hade samhällskunskap eller ej.. & det hade vi inte, så jag kunde somna om till klockan 13!
ikväll är det videogalan med jobbet. på bern 19.30-03.00. softis.
som tur är man ledig imorn!

nää, nu ska jag duscha & gå en promenad. hihohohh.


sooooommmmar. nuuu. inte snööÖ!

/ sanera

YOU'RE GOOOONE!!!!!!!!!!!

You might think that I am radical
But I can't go around pretended life is fine, no, no

Baby goodbye, baby farewell
I don't wanna lie, cause we can't stay together, my friend
This is the end, the picture is drawn
You're not even on because you're gone, gone, gone
Hey!

for real

riktiga vänner. det är de som räknas. i med & motgångar. med eller utan kärlek. riktiga. som alltid ställer upp. såna som du. äkta. såna som min vän. bini.

/ sanera


!

patetiskt.  patetisk  . ett skämt.

/ sanera

bebis

anna dansar till "stay the night med alcazar"
- sandra, såhär dansar dom! *dansar*

sen sitter vi & lyssnar på "snälla, snälla"
anna: .... en annan  kvinna! .. snälla snälla.
 
haahaah. hon sjunger bättre & sätter tonerna än dom flesta. ehehehe den är skööööön.!




fikis med binis idag.. lattis. & MASSA skrattis (haha) & valpisarna .. sööööööööötisar !!! lilla kitty mamman..

Cherie

Chenille

& Chester el. Chevillon
haha & självklart kan jag ej uttala namnen :) jag hejar på cherry (white trash!) mohaha (a)

/ sanera


NAW

bu fucking hu.

When it's good, then it's good
It's so good 'till it goes bad
'Till you're trying to find the you that you once had
I have heard myself cry, never again
And just trying to find a friend

/ sanera

19 om 2 veckor suckers

jag fyller år exakt om 2 veckor. hur ska detta firas då? tjejmiddag med de närmsta vännerna? fest hade jag förra året känns som jag fortfarande är bakis från den, haha. middag & krogen? tror vi kör på ngt av det.

fast. den här skitungen fyller ju 5 dagar före mig.


sanera & lillasyster.

16 barre blir hon. vad kan man ge? kondomer, alkohol? kondom fick hon förra året, så det blir alkohol detta år? (hoppa inte av upphetsning nu, sis) eller. kanske bara ett brev som visar att jag älskar henne? blir ju billigast så? fast kommer nog inte undan så lätt, fyller ju faktiskt 5 dagar efter och jag vill ha ngt dyrt :)

mohahahahaha.

/ sanera

GGRRRRRRRR

GRRRRRRRRRRRRRRRRR! ååh jag blir så jävla lack. hade msn 7.0 data & jag vill ha 7.5 inget avancerat eller så bara msn som jag är van vid, som jag har på min älskade bärbara data. nää det får jag inte. nu sitter jag här med den nyaste msn. och den suuuuuuuuuuuuger. ful & väärsta high tech skiten. det är ju förfan inte vanlig status ens! morrr. tillslut lyckas jag avinstallera skiten trots att hela den här jävla datan är på engelska, lyckas ladda ner msn 7.5. MEN när jag ska logga in så står det att jag måste ladda ner den nyaste msn. om jag inte gör det så kommer jag inte in på msn. vad har jag för jävla val?

såhär skulle aldrig min bärbara göra mot mig. jag hatar förändringar, det verkar inte denna data förstå. JAG VET att jag pratar med en data. jag har suttit & skrikit åt den, kallat den för ord & försökt prata med den. men det hjälper lixom inte för här sitter jag med den nyaste msn! tacka vet jag frida. hon ska få hjälpa mig. litar alltid på henne med sån t här tekniskt skit. blääääääääää!

nu ska jag dricka upp min andra kopp kaffe & sen min powerking & bli sådär härligt hyper att jag glömmer msn problemet & ska plugga ist. hög. på koffein.

/ sanera

bästis

bini säger:

men gud jag hitta ju t.o.m en bild på ER!!!!!!

Sanera; shit man säger:

hahaha

bini säger:

http://www.veckorevyn.com/_internal/cimg!0/rihr17osge9s6jgvlkk4peurjyrxl4p/Hollywoods%20nya%20it-boy

                                        jag & mannen

bini säger:

när togs den?

Sanera; shit man säger:

du e ju för söt

bini säger:

När ni fika sist eller?

Sanera; shit man säger:

HAHAHAAH

bini säger:

HAHHHAHAHA funny me

Sanera; shit man säger:

fika?! ser ut som vi ska käka upp varandra

bini säger:

hahahah SO?

bini säger:

ni kan väl fika för det?

Sanera; shit man säger:

haha vi åt upp varandra

bini säger:

vilken fika säger jag bara; VILKEN FIKA

Sanera; shit man säger:

hahah , du ska bara veta vad en VAMPYR kan göra

bini säger:

monhahhaa.. vadå BEVISA **** det för dig eller?

bini säger:

hahahaha

Sanera; shit man säger:

I DID'NT SEE THAT COOMINIG

bini säger:

HAHAHAHAH

bini säger:

COOMINING

Sanera; shit man säger:

HAHHAHAHAH

Sanera; shit man säger:

mobba mig mer

bini säger:

TACK SKA DU HA FÖR VETU VA, du är MIN BÄSTIS FESTIS FÖR DIG VILL JAG ALLTID HA

du är ju för bäääääääääääääst!

/ sanera


vi

det känns som att det är något vi glömmer ..
du & jag. vi. oss. jag & du.

fast det är du som har glömt. totalt.

och det känns som att jag inte orkar bry mig längre. känns bara tråkigt att just du har blivit den här. att just du glömt oss.
jag älskar oss. det kommer jag alltid att göra. men hur kan det bli såhär om vi var så starka som du sa?

det är inte du & jag. längre.

/ sanera

Klumpis

hahahaha det är tur att någon är värre än mig: kuusin.

Sanera; metallica var så braa säger:

vad göru?

Dogge || säger:

torkar upp vatten..du?

Sanera; metallica var så braa säger:

hahahaa vad haru gjort?

Dogge || säger:

dränkte köket lite men det e ingen fara

Sanera; metallica var så braa säger:

hahaha :D

Sanera; metallica var så braa säger:

klumpis

Dogge || säger:

lr lite

Sanera; metallica var så braa säger:

HAAH

Dogge || säger:

alltså en hel del vatten

Sanera; metallica var så braa säger:

jag kissar fan på miga HHHAHHAH

Dogge || säger:

hmm.. hoppas ingen märker

Dogge || säger:

mohaha

Dogge || säger:

brb måste gömma handukarna

Sanera; metallica var så braa säger:

HAHAHAAHAAH

/ sanera


me in love

Bini & mamman kitty gick för ett tag sen.. det var skööönt att träffa min bästis :) blir massa prommisar framöver.

igår åt vi som sagt på kina, sen beställdes vin in (jag hade inget med övertalningen att göra (a) ) sen mötte vi fridas kompis my & drog hem till någon danne. festade lite där & sen hem till frida vid kanske halv tre? låg & praaaata. läänge. hahah & frida frågade mig typ 5 gånger om hon gav mig pyjamas..
frida: sandra gav jag dig pyjamas?
jag: jaaa det gjorde du..
3 min senare ..
frida: sandra!
jag: aa?!
frida: nu glömde jag ju dig en pyjamas!
jag: näääääääää! du har fortfarande gett mig en..!
2 min senare..
frida: fan.. du fick ingen pyjamas!
jag: MEN JOOO!!! godnatt!
frida: sandra?
jag: jag fick en pyjamas!
frida: haha har jag frågat det eller?
 asgarv... :D

vaknade 08.30 imorse.. käkade frukost & kollade twilight , på min man.. alltså shiiiiit man. har inte velat kolla för att jag fruktade detta som nu har hänt: är besatt.. tog på fridas fingrar & ba: du är kall, frida! Du är fan en vampyyr! shiit.. frida asgarvade... jag är kär,. i han. jag vill träffa en vampyr. jag vill att han ska bita henne, därav sitter jag & skriker *biiiiiiit*. shit. frida har nu sett filmen 5 ggr på mindre än 2 dar typ..........

min man. min fina man!


/ sanera

shit man

VILKEN JÄVLA DAG!!!!!!!!
jobbat, 10-17. det gick väl bra. kommer hem ska in på datan. lösenordskyddat skiten. MEN mitt lösenord funkar inte, så slemmi kommer upp. sen hennes pappa & efter ett jäävla tag kirrar han biffen. MEN nu är det lösen vid strömpåslagen ist.. aja, slemmi säger att det bara är jag som  lyckas .. kan stämma? aja.
sen så tror jag att mitt guldarmband från kusin är i dammsugaren så med frida i telefon utför jag världens våld mot dammsugaren & sen så börjar jag as garva..
frida: det låg på bordet?
sandra: hahahahahahahah.. det.. ghaahhaha
frida: hm....


hahah. nu är det kinamat med frida. fan vilken JÄVLA dag. sover nog hos frida också.

/ sanera

p.s DET HÄR TRÅDLÖSA INTERNETET?!?!?!?!?

ett skämt?!

är nya facebook ett skämt?! snälla snääääääälla. usch. det suger. jag fattar inget alls. nu ska jag gråta mig till sömns.

SAAAAAAADFACE. usch vad lack jag blir....!

/ sanera

ÄNTLIGEN

SÅDÄRJA! nu har sanera FUNGERANDE internet hemma hos sin mamma. sååå. nu ska saker & ting underlättas för mig. VERKLIGEN! inte en sekund försent.. hahaha... seeeeeeeeeeeega, ligger i släkten. hihiihoh.

idag har jag jobbat. (tack katti för sällisen :D )kom hem för ett tag sen. ska jobba dag imorn = ska upp om någre timmar. suuuck. och sen ska jag hem till frida & få henne att vilja supa :D & i veckan blir det troligtvis piercing. i bröstvårtan. tungan tar jag nog efter lovet? natta & jag vill supa på lovet. & man får ju som sagt inte byta saliv med någon på 8 veckor.. hhaha illla!


<3

/ sanera

DU

du av alla människor. just du. aja. me don't cry. gone baby gone. ring inte mig sen när du inser att du behöver mig.

/ sanera


tränade magmuskler

hahahhaaha. herregud. nu har mina skrattmuskler i magen fått jobba som faaaaaaaaaan. fyfan alltså. det var länge sen jag skrattade såhär mycket & länge.
skulle tvätta annas hår. tar ur henne ur duschen ,
 anna : maaaaammma! mitt hår är inte lent! använde du balmsam sandra?!?!
jag: oj heheh.. *tror att det går över, (vad fel man  kan ha)

så jag får ta in henne i duschen igen & sitter i det där jävla balsamet.. hon känner hela tiden på håret medans jag sköljer det & säger vad jag ska göra (lilla chefen). det är nu hon börjar dansa MED duschen. hon dansar & rör sig på ett sätt man inte ska göra när man är 6 år & sjunger : bambiadmappapmanba osv. "oh oh babyloooooove" så¨sjunger hon och dansar runt såhär i duschen i feler minuter medans jag ligger på golvet och försöker återhämta mig & mamma sitter i soffan & asgarvar.... shit vad hon är underhållande den där sötisen. hahahaha.

nu kollar dom på arga snickaren:
anna: är det hon som bor där?
mamma: aa.. helt själv med sina barn..
anna:  men hon ser ju så gammal ut, hur kan hon ha barn?


busungen. älskade lillasyster.
/ sanera

skulle jag aldrig göra

Frida säger:

VAAAAAA

Frida säger:

vadå kär igen !?!??!?!?

Sanera; metallica var så jäävla bra! säger:

(a) "laalal"

Frida säger:

du skojar ?

Frida säger:

snälla säg att du skojar

Frida säger:

SÄG ATT DU SKOJJAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frida säger:

ananrs e jag fan kär i ehh

Frida säger:

jag vet inte

Frida säger:

ÅÅHH

skoja? skulle jag aldrig göra.. möjligtvis ljuga.. mohahah.

/ sanera


ge henne nytt

Frida säger:

inte e me varandra

Frida säger:

för nu vill ja ha nytt

haha yeah, you heard her... ! fast jag tror jag är kär igen.. MOHAHAHAHAHA. sen slog jag i huvudet. och nu vet jag ingeting ihihihhohooh.

/ sanera


mams

sitter här med min kära mor & kollar hundar.. nu har hon hittat en ras som är allergivänlig & inte fäller hår.. never ending story, vi vill ha en hello kitty! hihihiho.

tidigare idag:
jag: *pratar om att koppla in det trådlösa bredbandet* så det är bara killar som är tekniska?
mamma: nää, du kan säkert om du försöker!
jag: skulle inte förvåna mig om jag klarar det!
mamma: nä precis! det tror jag säker!
jag: men då kanske jag ska testa!
mamma: NEJ!!!!!! eh jag menar vi gör det imorgon?
sandra: nää! jag kan nu..
mamma: nej, det är nog ingen bra idé ..

hahahahahha. så mycket trodde hon på min tekniska förmåga... hihihi. godnatt suckers...

/ sanera

pålitlig vän

sandra: emil vet väl inte om ****?
jag: *-)
sandra: DU HAR TJALLAT!
jag: skulle jag aldrig göra.
sandra: han vet alltså.

HAHAHAHAH. pålitlig vän jag är. mohahahahah. vilken jävla information man har egentligen.

/ sanera

slampis

igår piercade natta aka slampis (ni förstår snart varför) tungan! före mig dessutom! & tjejen är 91a.. shit man. min & malins tur snart.. måste även typ göra ngt ännu värre. mohahah. eller bara inte börja blöda eller gråta som lillen ;D prata kunde hon knappt 2 timmar efter. fast man blir ju orolig när hon säger att det gjorde så jävla ont & att hon aldrig skulle göra om det! shiiiiiiiiiit man.

Nathalie säger:

piercaren va jätte snäll, jag fick hålla i en nalle bjön medan han tog hålet, plus att jag fick en leksaksfluga efter hahaah

Sanera; metallica var så jäävla bra! säger:

HAHAHAHAAH

Nathalie säger:

vi höörs gullle! föresten, jag får inte strula med nån på typ 8 veckor! funnyyy!


hahahah, det sista satt jag bara på och vänta på att få höra. en annan hade typ : JAG FÅR INTE DRICKA ALKOHOL PÅ TYP 2 VECKOR...!!!!!!!!!!!!! men inte slampis inte :) så nu får hennes nya erövningar vänta ca 8 veckor.. fast, frågan är - slampis (natta) finns det några nya erövningar kvar på skolan? ;) både dom snygga (finns inga?) & dom fula är ju redan erövade :D hahaahaha.. sorry, älskar dig iaf, hihi!


slampis i egen högperson. (i ettan :O)


/ sanera

en kärleksfull sanera

ska väl klargöra saker & ting en gång för alla. för några inlägg sen så skrev jag att jag var kär. hahaha & shit man , vilka reaktioner HAHA. sms & samtal. come on liksom? alltså det är ju skämt, jag var ju kär i 3 st på lovet! en vecka ! hahaha. så det var skäääämt. dom som känner mig på riktigt vet att jag aldrig blir det dels för att jag tröttnar, dels som natta skulle ha sagt det : jag vill vara siiiingel, & dels för att jag HATAR kär människor. haha, eller såndär ni vet som går & blir kär & gulligull så hör man inget av dom , bara någon gång ibland osv.. så nääää. hate it. for real. själv grejen. känner inte en enda person som inte har blivit förgiftad & aldrig har tid med ngt. eller jo. susku. men de är väl för att hon har vett i skallen & är världens snällaste. hihoohih. nu kommer jag få massa skit för detta också. så mycket bryr jag mig : ... NADA.
(KANSKE överdrev med att alla har blivit assholes, men dom flesta iaf.)
haha, så skriver sandra : jag ska haffa ******* åt dig. vafan e grejen?  been there done that didn't bought the t shirt! HIHIO



seriöst. vissa bör tänka över hur mycket man värdesätter ens vänskap. nu blir jävlar är det tankarna som smyger sig på såhär på nattkvisten.

och nej. jag har inte börjat plugga. gör de imornbitti. yeeeeeeeah right.

/ sanera

news

sådär ja , nu var kvällen avklarad. plugga var det ja.. mmmm KUL. konstigt nog pluggar jag inte, utan har en rolig konversation med min vän emil, han tycker jag ska svälja stoltheten, jag sitter bara här & fnissar åt han jobbar så hårt att fixa saker & ting.. haha. nä nu jävlar! nu tycker han att jag är töntig också.. hihih. och nu får jag tydligen inte ha en egen vilja heller..

juste gårkvällen var det ja..
drog till huset , som jag för övrigt egentligen hatar men emil fyllde år & de flesta skulle dit..  står i kön, sandra drar. möter upp natta, andreas & jessica. sen emil m.m. dricker, dansar & har kul. beställer cider, jag & natta på dansgolvet så slår hon till min hand (eller ska ta tag i den eller så) ciderglaset flyger i golvet = glassplitter överallt = natta & sandra gaaaarv. aja, hade ju ett glas till (lägg märke till HADE) 2 sek senare, gör människan SAMMA sak = aaaaaaaaaaaas garv. hahaha. lilla natta-patta. (som för övrigt ska pierca tungan imorgon, hon hinner före mig , MORR!) möter upp monzy & andreas sen. hahaha natta ba : KOLLA! pekar.. så ser vi monzy gå med en vägkorn på huvudet , fyfan vad kul det var, skrattat åt detta heeela dagen!! sen efterfest hos sandra tills 7 på morgonen. "jag tofflar inte efter en kille på 1,50" ungefär så sammanfattar hon kvällen hahaha.. aja, killen hade en kudde som låtsas svara en pudel.. hahahahah ....
jag hade iaf en jätterolig & trevlig kväll!

blir för övrigt lungt för mig den kommande helgen.. tanken är så iaf. så vänligen säg inte till mig om det är värsta festen med alla roliga människor, eller om  ni ska ut på krogen & ha såååå kul. för då blire jobbigt för mig! MEN om ni har värsta festen eller går ut på krogen utan att säga något till mig bryter helvetet lös.. så nu mina vänner har ni ett sooft dilemma framför er.. ( läs : sitt hemma ni också & lid med mig era jävlar)



UPDATE - 

Emil | säger:

men sluta va så jävla jobbig nu

Emil | säger:

så erkänn deb ara och gör de..

aah erkänner, de e  han som e så jävla jobbig :D hahahahahaha. hatkärlek  in thaaaaa air!!!!!!!!!!

p.s stackars alla som inte fick se metallica idag för att dom ställde in.. (läs HAHAHAHHAHAHAHA era  jävla suckers att ni inte gick igår, & nej jag har ingen sympati för mina medmänniskor, tappade den påvägen lixom..) d.s

/ sanera


Now the world is gone i'm just one

shit man,. vart ska man börja? med metallica? då kan jag inte sluta. fyfaaaaaaaaaaaaaaaaan vad bra det var.. !!!!! det var nog den bästa julklappen. fyfan. ryser just nu, vill bara hoppa upp på scen & pussa sönder james. hahahha. one är ju min favvo låt tror jag, sad but true också. hade velat höra so what, men so what allt kan dom inte göra ;D  hade sittplats , men min farbror fixar ner mig till stå & eftersom jag inte trodde jag skulle stå & hoppa vid scen så hade jag högklackat. japp, min fot är svullen & blå, men det var faktiskt då jag springer upp till sitt som en kille gör så jag ramlar & trampar på min fot.. haha illa. där stod jag iaf med farbror  och hörde one. *ryser* iaaaf as bra! som dom sa , sjukt att dom bara spelar inomhus var 10e år här in swedeeeen.

helvete inser nu att jag ska ta bussen om 42 minuter!!!!! ska jobba, okej sammanfattar allt tills jag kan berätta om min  kväll mer sen ;D
- kom hem 7 imorse
- sovit 4 timmar
- MÅSTE plugga, blir att sitta uppe inatt
- kan inte sluta tänka på konserten
- sandra kan inte toffla efter en kille på 1, 50 HAHAH
- ha ALDRIG ciderglas nära natta på dans golvet!
- min pappa tycker linda rosing ser ut som en groda som har fått ett basball träd i huvudet HAHAHAH

typ såååååååååååååååååååå. bye suckers. blir att springa runt som en galning nu!


skulle helt klart haft digitalkameran med mig...

/ sanera

grattis min andra love


Bajen 112 år idag! <3


& snart är min tatto 1 år!

/ sanera

grattis love



Grattis bini-massa-vin-i/ bini-mazzarini.

Min fina vän, hoppas du får en jätte bra dag iallafall! jag tänker på dig, saknar dig. ibland är saker som det är & det vet vi ju, hihih men vi vet ju att det blir bättre. snart ses vi & jag bjuder på fika & vi ska prata i timmar som vanligt. Jag älskar dig, världens finaste & bästa vän.

/ sanera

metallica ikväll

yeeeeeeeeeeeeeeah. äntligen....! ihihohohoh. synd bara att jag inte är hemma hos papsen där alla låtar är.. får sitta & lyssna på mobilen nu för tillfället .. btw, jag är en besatt kvinna enligt bosse.
eventuellt utgång efter metallica. shit man. äääh, nu ere duschen.. min syster sitter på golvet & gungar dörren fram&tillbaka & det låter som FAN för den "gnäller" bad henne sluta .. anna: nää är snart på 100..
öööööhöhöhöh.

/ sanera

gammalt & nytt

väntar på att mamma ska komma hem. inget svar när jag ringer. och hon säger att HON oroar sig för mig HELA tiden. vafan gör jag nu?! frida & bosse drog för ett tag sen.. hahaha, kopplade ihop allt med min kärlek! 2 minuter räknade bosse att det tog innan jag sa hans namn igen.. jag visste inte att jag kunde bli kär :D HIIHIHIHOHOHOH!  vad kul. men vi kallar det var det är istället : kåt. låter bättre så. min puttinuttigulleplumpilumpan! hahah .. jag skyller självklart detta på frida & bosse. hon svarar såhär:

Frida säger:

de e ditt fel

Frida säger:

och mitt

Frida säger:

de e bådas

nää. jag kan ha fel. men jag har rätt. mohahah. me lav ya! och så har vi realisten:

josse säger:

jo för när om de är massa andra som påminner om honom får du en annan bild av honom

hahahaha. jag klagade över att inget påminnde mig om honom när dom gick..
fast min & fridas bild är bättre ..! men han är nog en gangstaaaaaaaaa. mmmmmmmmmm..... hihihihih. fast vad hände egentligen med de nya, frida & bosse? höööööh.

/ sanera


shit man

fredag. äntligen. dagen har (tills för någon timme sen) spenderats med bosse & frajda i skolan & i farsta. = kramp i magen av allt skrattande. hihihioh. tänk sen när jag blir känd, fan vad dom har mycket att sälja till pressen om mig då! shiiit man, för tillfället är jag totally blottad för dom, för dom vet för tillfället precis allt om mig (det intressanta & säljbart till pressen) haha. illa. fast å andra sidan hoppas jag på att dom är två goda människor. mohaha. fast å andra sidan. kär i sin bästa kompis pojkvän? ;O shit man. hur ska detta sluta?!
nu precis, i skrivande stund så visade det sig ännu en gång att frida har världens sämsta smak. sjuukt. då är ju min 1000000 ggr snyggare. & han är inte ens snygg :D shit man.

Frida says:

gud va vi inte har samma smak
hahaha håller med dig till 1000 %! 

för övrigt så serverar jag alla kommenterar jag får av bosse på et fat tydligen (tveksamt). hahahaha. kanske. har blivit söndertrackad. & gjort min lilla frajda besviken, men jag trodde ärligt hon var smart & fattade saker & ting, men oj så fel man kan ha ;p men från och med nu: alla detaljer. ALLA. skyll er själva. alla sa jag. precis om i a.l.l.a, samma sak = allt!

haha för övrigt: ja, han har nog etsat sig fast i min hjärna... men hur.. han är ju ful?! ... shit man vad livet är bra underligt ibalnd!

UPDATE! inget festande idag :( hemma med anna-panna, frida & bosse. shit maaaaaaaaaaaan..

/ sanera


be happy

ibland önskar jag att jag inte var "tillräckligt gammal" för att höra sanningen. det gör mig ledsen. väldigt. att se mina älskade ledsna. och jag tror att en person är helt oskyldig. helt tvärtom. men så får jag höra sanningen. jag vill inte. nu har jag så jävla ont i magen. fan vad jag hatar att vara "vuxe!". var är pippi's piller när man behöver dom?
ibland behöver min mamma få vara liten också. min fina älskade mamma. håller med er nu. 2010. älskar er <3

/ sanera


illa

aj. slog preciiis i min armbåga i skrivbordsh*lvetet! innan det duschade jag anna medans hon skvätte ner mig med duschslangen...
har ätit kina mat med mams & syster också.


ingen skola för mig idag, kom hem ca 3 från sjukhuset inatt.. har haft ont i magen & mått illa & massa skit. så igår så berättade jag det för mamma & hon ringde sjukvårdsupplysningen & dom sa att vi måste åka in nuuu. klockan 23 på kvällen. lackade på mamma. hon på mig för att jag inte hade sagt ngt.. väl där : blodprov. (klarar inte nålar) men tänkte det går nog bra. tills jag såg nålen (brukar slippa blodprov för att det tar så lång tid att ta ett av mig) mamma fick hålla handen. sen kommer dom in & säger att dom ska gör ngt på gastrupoi (?) . mamma förklarar vad det är. jag : nä inget ska upp i min rumpa. men på ett sjukhus har man tydligen ingen egen vilja. så mamma sa att jag måste få ngt lugnade. det fick jag. svor för mig själv att den inte hjälpte. men tabletten mina vänner. den var lugnade. började svamla & var helt groggy.
mamma åt en mockaruta (med kokosflarn ni vet) & jag hade klagat på henne hela tiden typ...
jag: mamma, du har ju ett kokosflarn på läppen!
mamma *pussar på mockarutan, helt glad* : nudå?
mamma & jag : aaaaaaaaaaaasgarv. haha fullt med flarn ...
haha. humor. aa typ så. mår fortf illa & ont i magen, inte fan blev jag klokare av det där besöket. men vad gör man inte för att lugna ens mor nerver? ska få en tid för en yttligare såndär undersökning på g..... kul.......

aja. en uppdatering. folk ville ju tydligen ha en sådan..


/ sanera


irriterad, så jävla irriterad!

jag är irriteraaaaaaaaad. sjukt irriterad. JÄVLA FITTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HIHOHOH nä jag bryr mig inteeeeeeeeeeeeee. bosse sitter här brevid mig på lektion & ser jävligt konctrerad, mohahah.... skulle berätta om torsdagen. icke det nu :D ihihoh.

mitt huvud mår braaaaaaaaaa, för alla jävla envisa sär som envisas med att fråga! moorrrr..

nu måste jag slå bosse för att hon ska byta äckel låt på hennes jävla ipod!!!! .. agressivt idag ..............

/ sanera


RSS 2.0