drunkie

juhuuuu!

i torsdags var det som sagt utgång med jobbet. vi käkade på koh phangan & sen drog vi vidare till kvarnen! vi skulle ta sista tåget hem (00:20) yeah right!!!!!!!! kom hem 05:30.. vi hade skitkul! dans, tyskar, latinos (mindre kul haha) slutade med att mamma deckade i soffan hos stina , jag drack vatten, micke jäger & så skulle vi ta en buss från vallavägen, men den missade vi. så det blev taxi.

somnade halv 7, upp vid 14 & jobba. åt helvete gick den jobbdagen. fyfan. sen hem. på lördagen började jag 10. sov ca 11 timmar på 2 nätter .. efter jobbet på lördagen drog jag till dan , där jag emmi & bini drack en massa vin. :) där var det en massa tjejsnack! :D kul. världens finaste vänner har man slutat upp med! sen slutade det på mc & vi hade skitkul :D



sperma i håret. eller snarare hämnd. milkshake i håret...


leopardkids.


hemmafrun!

och nu ska jag städa rummet annars stoppar mamma allt i en sopsäck & skänker allt imorgon .. vilket jävla hot. hon har mig i ett koppel! mannen jobbar ..!

/ sanera


bini & sanera- facebook

Sandra:
jaaaaaaa :(
det var jag som börja sa han :O

Sabina:
det är aldrig kvinnan som börjar..!!!!!
så gå inte på det där!!

juuuuuuuuuuste micke. aldrig kvinnan som börjar!

/ sanera

snott

Du har:

[x] nagellack
[x] en mp3
[x] tv i rummet
[ ] spegel i alla rum
[x] en mobil i rummet
[ ] egen lägenhet

Summa: 4

Du använder dagligen:

[x] dyr parfym
[x] body lotion
[ ] nagelkräm
[x] puder
[x] läppglans
[ ] solpuder
[x] mascara
[ ] fön/platt-/lock-tång

Summa: 5

Du ser på:

[  ] house
[  ] advokaterna 
[  ] heroes
[  ] miss marple
[  ] överlevarna
[  ] ghost whisperer
[x] idol

Summa: 1

Du har sett:


[ ] good luck chuck
[x] the grudge
[x] titanic
[ ] moulin rouge
[x] high school musical
[x] high school musical 2
[x] epic movie
[ ] låt den rätte komma in
[x] twilight
[x] bring it on
[x] freaky friday
[x] legally blonde
[ ] forrest gump
[ ] the shining
[ ] the final destination

Summa: 9

Du säger ofta:

[ ] whatever.
[x] oh my god!
[ ] crap
[x] cutie
[x] fuck
[ ] noo
[ ] allvar

Summa: 3

Totalt: 23

1-22 = Ghettokid
23-29 = Normal
30-37 = Bortskämd unge
38-49 = Överklass-snobb


samma som slemmi.. höööööööh. trots att vi är sanna ghetto´s ;) from tha hoooooooooddddddd

/ sanera

brist

sverige är tydligen en jävla actionrulle just nu. tydligen. och på fredag är det löning & nu på nyheterna säger dom att det finns en risk för att pengarna kan ta slut.. ehh. det låter ju JÄVLIGT tryggt. kontantbrist. kul. man behöver sno en helikopter, sno hela sveriges kontanter & så vips har man skapat historia. tuuufft.. lite faktiskt. det är nu man önskar att man kände dom som gjorde detta .. hahahaha skoja.. (; för övrigt tänker jag ej kommentera Hammrby just nu .. illlla........

för övrigt sitter jag & väntar på min man. saknar honom. & min syster som är hos mormor. imorgon är det som sagt utgång med jobbet. längtar.


syster <3

p.s - nu kan ingen klaga på dålig uppdatering här inte! 2 inlägg på 2 dar ;)

/ sanera


paus

har förlorat min pojkvän. till min far. han sitter i vardagsrummet & kollar ngn barca match. kuul. själv sitter jag & små kollar "systrar i jeans" (älskar den hihihoh) kan dessutom knappt röra mina armar. var på gymmet idag med micke. har underskattat honom. - han är värre än min pappa på att pusha för "2" övningar till.. = död.

enda ljuspunkten i veckan är att gymma så nu får jag passa på eftersom jag tidigare i mitt liv har hatat allt som har med att anstränga kroppen att göra. så man får minsann passa på nu , vilket jag gör :D hoppas bini joinar gymmet nu också!

torsdag ska vi ut med jobbet. på fredag & lördag jobbar jag. på söndag ska jag på bio med mormor.


/ sanera

bini for president



jag är omgiven bland världens underbaraste människor.
bini framförallt har fått mig att inse vad hopp är.

/ sanera


grattiis

idag fyller min farmor år. sms & ringa & internet kan hon. haha. hon sa till mig att det är någon gertrud som har mitt nr ? . vi har tydligen samma nr, hur det nu än går till. hon är för söt. tuff tant. så säger hon jämt såhär; "aaha" på något sätt hon har gjort sen jag var en bebis. det låter kul. så nu sitter jag & äter ben & jerry's , väntar på min man & försöker härma farmors "aaha" & hennes "mmmhh" höhöhö.

köpt en ros till min man också. rosa omslag. höh. han var lite nere idag. det förstår jag. så snart kastar jag en röd ros på han :) eller om han är snäll så ger jag den i handen.  det betyder kärlek. gul är vänskap. det berättade sandra för idag när hon nästan fick orgasm på blombutiken. sina jävla orkider eller vad det heter. aja,. match snart. blir någonstans i stan. med killar & bini & sandra (?!?)

/ sanera

The Kids Aren't Alright!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

When we were young the future was so bright (whoa)
The old neighborhood was so alive (whoa)
And every kid on the whole damn street (whoa)
was gonna make it big in every beat.

Now the neighborhood's cracked and torn (whoa)
The kids are grown up but their lives are worn(whoa)
How can one little street
Swallow so many lives?


jävla skit period.

/ sanera

star

södersjukhuset 10.15. ungdomsheten för att vara exakt. en fråga; varför ska det alltid sluta med att jag går hem med en jävla p-ring? aja testar för att se om jag mår bättre. äckligt dock.

kom knappt upp i gynstolen pga träningsvärk i benen från igår då jag & micke gymmade igår. stackars micke gick med mig idag till sös så fick han inte ens följa med pga av svininflunsan :( .. vi ska nog dra & gymma strax.

imorgon ska jag nog till mormor & micke ska på begravning :/ ..


nu står han & surar på balkongen för att jag råkade skrika på han.. idag stod det i mitt horoskop att jag ska ha tålamod & inte vara så dominat mot min älskade.. *-) hahaha babyyyyyyyyy.

/ sanera


blurp

har så jävla ont i huvudet.. beror nog på att jag har jobbat på aik alla mina lediga dagar.. jävla skit. bini & ems är påväg över för en vinkväll. idag åkte jag & micke hem från aik. och han hade en tävling med gpsen;

m; jag tänker inte svänga vänster!
jag; pratade du med gpsen?..
m; japp!
jag; okej....
m; jag tänker INTE svänga vänster kärringjävel!!!!!!!!!!
m; hahah vad tycker du om det här då haggjävel?! NU svänger jag HÖGER ! mohaha
m; gpsjävel , nu svänger jag vänster!!
20 min senare av dett fortsätter som ovan;
m; nä nu stänger vi av den. inte lika roligt längre..
jag; HAHAHAHAH.

nu sitter jag (hemmafrun) & söker jobb. ett flertal faktiskt. som receptionist. en kille som handlar i trånkan tyckte att jag skulle det. så då gjorde jag väl det. eller kanske för att jag behöver ett 3e jobb? haha. jag har även satt på disk & tvättmaskinen. & imorgon ska jag & micke storstäda mammas hus. innan dom kommer hem från grekland på fredag. hoppas louise är nöjd med en uppdatering nu.

mitt huvud håller sakta men säkert att ha ihjäl mig. jäkla huvud :( . jag saknar babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn. min pojkvän kollar fotboll. det gjorde tydligen min pappa också. för han ringde mig för han ville att jag skulle hjälpa lisen med läxan.... ? men hon var redan klar.


en gång när jag & anna passade micke. mohaha

/ sanera


MINA


the world greatest .

/ sanera


GRATTIIIISSS

grattis slemmmmmmmi. 20 barre idag :D 

det ska vi fira inom några timmar! jag har sagt att dan & micke ska få släpa hem oss i våra tånaglar. haha. tur att det inte är så långt ifrån lokalen hem till os då ;) hihihioh. hej dimma. bini, elin, katti & henna. & micke såklart ska om några få timmar supa & fixa oss at my place. nä nu kommer mannen med bilen. PARTYYY!

/ sanera


never ending story.

det var en gång en sandra. sen började sandra 2an i riksäpplet. och sen blev det en sanera. & en kvinna som gjorde vurpor lite här & var på olika ställen. sen var det 2 brudar som skrattade åt allt. 2 brudar som pratade om allt. & ingeting. 2 brudar som som behövde varandra. 2 brudar som blev bästa vänner på kort tid. 2 brudar som litar & älskar varandra. & 1 brud är en av dom bästa i hela världen. som är så jävla söt & fin. som får en att känna lyckorus i hjärtat. alltid. som berör ens mamma. som man knappt själv gör. det var en gång en sanera & bini. & det är en never ending story. no matter what. jag har världens finaste vän. alltid sanera & bini. jag vill att Gud ska hjälpa mig att få alla att förstå hur mycket jag älskar den kvinnan. hon har varit klippan i stormen i mitt liv. & jävligt stormigt har det varit till & från, ska ni veta.

det var en gång en sanera & bini. så ska det föralltid också att vara. jag älskar dig.

/ sanera


RSS 2.0