dr krall

jag vill bara säga att jag har världens pappa.

du får alltid mig att känns mig trygg. du är så fin min pappa. du är bäst. jag älskar dig så jäkla mycket.

även fast jag tar ut min vrede på dig ibland. förlåt för det. <3

det är så skönt på något sätt att veta, att det finns en person som man kan ringa även fast man inte vet vad man ska säga, så hjälper du mig ändå. hinner säga "hej" och du säger att jag låter ledsen. hur kan du ens höra det? kommer jag kunna höra sånt på mina barn? kommer jag kunna vara ett sånt fint stöd för mina barn?

tack pappa, för att du alltid lyssnar. för att du lär mig rätt & fel. för att du tar mig på allvar. för att du får mig att skratta. för att du alltid ställer upp. för att du hjälper mig. för att du säger att allt löser sig.

pappa, du är den finaste pappan man kan få! du är bäst & jag älskar dig obeskrivligt & jag är så stolt över att vara din dotter! <3

"dr krall" haha.. då blir man glad, eller hur var det? hehe.

nu känns livet lite lättare igen, tack!

/ sanera

ibland tröttnar man på riktigt

jag fattar faktiskt inte hur jag orkar. jag fattar faktiskt inte vad som stoppar mig att inte gå ut & hoppa från mickes balkong....

näää, jag förstår verkligen inte. så jävla trött på ALLTING. doktorn verkar man ju få vänta på i 100 år även fast han LOVADE att så FORT mina röntgen bilder kom , så skulle han ringa mig.. men han verkar vara på semester. jag har betalat 900 kr för läkare förra månaden, vafan då för? ångrar mig faktiskt att jag åkte dit från första början. på riktigt.

för då hade jag varit 900:- kr rikare & ja , jag hade haft ont i knät men tror fan jag kan överleva det bara för att slippa dom där jävla helvetes kryckorna.

inte fan kan jag söka något jobb nu heller, för jag kan väl fan inte komma till en jävla arbetsinterljuv med kryckor och inte veta när jag ska opereras.
och bara för det så är det två personer som frågat mig om jag är intresserad av jobb.. TVÅ!! och jag kan inte göra någoting.

jag vet inte vad som händer i höst, arbetslös. jag har inte råd att åka till Norge & jobba, som jag ville. jag har ingen grund pga i o med att jag har pajat knät så förlorar jag ca 40 timmar / månad, vilket är jävligt mycket för mig.

mina otroligt sköna sömnproblem som jag hade från typ 12-18 års åldern är tillbaka. jag kan verkligen inte sova. gråtadens till sömn började för någon vecka sen. det är så jävla frustrerande. hur trött jag än är, så går det bara inte. det suger HÄSTBALLE! fatttaaaa rååå.

jag bara liksom inte orkar mer.

i måndags så gick jag iallafall och tatuerade "hope" på sidan på underarmen. för pappa säger att det sista som lämnar människan är hoppet & jag är fan på gränset att förlora mitt alltså. så jag behövde den, så jag kan bli påmind. jag måste våga hoppas lite till. bara lite.

jag förstår inte varför allt betyder så mycket för mig.. hade varit så mycket lättare om jag inte brydde mig. bara sket i att söka jobb, bara vara arbetslös och skita i allt. känner sån skam över mig själv. åååååååh.

men jag har min underbara familj, micke & vänner som jag älskar mest av allt. i hela världen. utan dom så skulle jag dö. tack för att ni finns <3

jag vill bara kunna ta tag i allt nu.. bara sitta här & vänta gör mig väl för fan inte visare.. och fan inte heller yngre!!!!!!!


livet, du är allt bra rolig ibland. eller? bajs på dig.

nu ska jag möta (en av mina) älskade syst(rar)er! älskade fisi! <3

p.s jag är iaf jävligt nöjd över min tatuering! en till inom snart framtid.. d.s

känslomässig spya.. tänka sig vad det kan hjälpa att bara gråta ut hjärnan typ, bara gråta för allt & sen så känns det liiiite bättre. lite, (inte mycket, kanske inget alls men skönt. veta att man är människa & inte en robot som bara existerar.)  precis som min älskade BFF har lärt mig. åh vad jag älskar dig, B.

/ sanera



idioti

Du skrattar å du gråter, du lever som sej bör.

Du turistar i tillvaron
medans du väntar på att få dö.



/ sanera


Time after time

träffat mina kära vänner idag! bini, mary & ems. väldigt trevligt. fick lära mig det där instagram också.. haha, fattar inte ett jävla skit.
ska dra iväg på bio med min mice strax. imorn flyttar vi hem till han, som är ensam hemma i typ 1 månad. bonden & fisi flyttar också in. & babyn i 2 dar. myyys!
hatar kryckorna .. hatar dom så hårt. på torsdag är det iallfall röntgen & sedan blir det väl operation & då blir det förhoppningsvis bra.
känner mig yr & snurrig hela tiden .. vet ej varför. men men, vad vet jag?
har städat här hemma, tills pappa kommer hem imorn.. diskat och tvättat och fixat.. mice dammsög..
längtar tills våra kläder kommer hehe, mice lät mig beställa hem saker eftersom han tycker synd om mig, snäll kille. :)
/ sanera

helt jävla slut.

tänkte skriva ett långt inlägg om allt eller inget alls (som vanligt), men det orkar inte denna dam idag.

jag öär heeeelt slut i kroppen.. HELA, alltså..  så borde ta och lägga mej nu även fast mitt huvud inte är lika trött som min kropp....

det tar fan på krafterna att hoppa fram & tillbaka till jobbet.. inte lätt, börjar bli lagom jobbigt nu... och det blir ju inte bättre med alla idioter i denna stad som bara tänker på sig själva!

och idag gör mitt knä extra ont. jääävligt ont.. om jag inte hade haft av något där i innan, så har jag nog det nu-.. hehe.


återkommer någon gång.

/ sanera

If I swallow anything evil, put your finger down my throat

hallå.

idag är jag lite gladare än det senaste inlägget.. beror nog på att jag äntligen:
- har jobbat (känns skönt ändå, slippa sitta hemma hela tiden),
- träffade min ems i torsdag & fick prata en massa (du är så klok min vän! <3)
- träffade ems, katti & mary en snabbis i fredags (sköönt att få träffa dom igen!)
- gick på bio med systrarna & bonden i igår (myyyyyys) ice age 4 3D!
- kollade klart på sämsta serien (men ack så rolig) wermland forever inatt
- pratat med emma hela kvällen (btw, hon har nytt nickname nu, bill.. jag är tydligen bull.. alla kallar oss det nuför tiden på grönan. haha. hon jobbar ju inte ens kvar..)
-
ska få träffa min bini nästa vecka! (saknar dig BFF <3)
-
att mamma & pappa är bäst. så förstående. så fina. älskar er.
- micke är så snäll som hjälper mig med allt. loverboy

dom sista 2 har varit under hela tiden!! <3

å
kte  in till jobbet & snackade med dom idag.. och när dom såg mej fattade dom nog hur ont jag hade, för det var allt så jag skulle ha det bra & klara av att jobba. har lämnat mitt älskade område 2 fastfood, för område 1 attraktion.. buhu. men men, jobbar i pettson & findus värld. kul med massa barn som kommer fram.. hehe. idag är jag bara så glad vet liksom inte varför.. nu har jag liksom tid att prata med gästerna, visa dom massa saker. det är kul. tog har jag ont i rumpan ist för knät.. haha. aja, får se hur länge jag tycker detta är kul.. har ju en tendens att tröttna snabbt, hehe.

frågade en liten tjej idag hur gammal hon var, för det är gratis under 4.
lilltjejen: idag är jag 4!
HAHAHAHHA , mamman kollade på mig skrattade försiktigt.. haha dom hade sagt¨åt ungen att vara 4.. älska barn!


jäkligt jobbigt dock att jag inte kan göra ngt typ.. har ju inga händer över liksom. tröttnade idag och tog några steg ordentligt, utan kryckorna.. brände i  ögonen av smärta.. men sen var det liksom skön smärta & sen vågade jag ej testa mer.. ska försöka få tid till sjukgymnasten på tisdag!

imorn kommer mamma, anna & annas kompis till grönan.. :) kuuuuuuuuuuul!

måste köpa en cool ryggsäck nu alltså! rosa vill jag ha! kan ej ha handväska, får ju ej plats med ngt... ska jag vara handikappad kan jag lika gärna gå hela vägen med en snygg rygga hhehe..

ahaaaaaaaa. mer då?

jo , ska sova nu tog sömntabletter nyss.. imorn blir det jobb igen 11.30-20.30.

ååååh hatar dom här kryckorna. dom förstör fan mitt liv!!!!!! bläääääääääää förfan..

/ sanera


RSS 2.0