på språng

nu är man i kära sthlm igen! kom hem igår, tåget var över 1 timme försenat.. allt gick åt helvete & emmi skrattade åt mig genom sms.. imorn drar jag & mannen till borås, shooooooppping!!
 har även varit rökfri i 20 dagar nu, fick mina replay gummistövlar igår! hiih, dom var visst lite dyrare än vad jag trodde , när butiksbiträdet hade sålt saker till mig.. hehe. har ävem GRYM mensvärk. pmsanfall igår.. grät till 03.30 igår.. stackars micke... grät för att jag fick en toarulle i ansiktet, som jag tappade.. grät för han somnade till.. osv.. världens bästa man bara pussade på mig hela tiden.. världens bästa pojkvän man har!!

nu ska jag sticka till söderhof med grabbarna! (hahaha.. jag tänker på finska "grapparna" hahahaha...) och dricka alkohol! som jag inte har gjort på MÅNGA dagar.. nästan 20 ;) aja, hemma fredag natt!

/ sanera


SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ÄNTLIGEN! och bästa dagen att få semster på, när gnällspiken kom in.. *blääääääää* men pappa kom förbi med sushi till mig *snällaste pappan!! <3*
igår blev det grillning hos krille.. haha diggar binis laxhög hon fick.. ;p skulle ju inte bli någon alkohol, men mina vänner tyckte att slutar man röka så behöver man inte sluta dricka, utan tvärtom = drick MER. sagt & gjort :) vid typ 1 åkte jag & micke hem.. kunde inte somna.. kunde inte andas genom halsen.. somnade inte förrens 4-5 :/ var så JÄVLA jobbigt.. låg & grät..
så idag efter jobbet åkte jag & pappa in till huddinge närakut.. som vanligt suger de som jobbar på akuten.. HÅRT,. varför envisas man med att åka in och betala pengar? när man kan höra från sin pappa att det är flimmer håren som växer tillbaka? haha.. men tanten som var "doktor" ville att jag skulle till solna, enda halskliniken öppen för HELA sthlm.. fatta den väntetiden :p.. men det pallade icke jag & pappa.. så om det inte är bättre imorgon, så får vi väl åka in imorgon.. hoppas inte för vi har bokat tåg till landet! 15.07 åker jag , pappa & micke från centralen.. sen kommer lisen också! :)

så ska väl börja packa (a) .. hehe.. har ju iaf packat 2 laddare ner i väskan.. alltså varför ska det ALLTID vara så svårt för mig att packa? var är slemmi när man behöver henne? ;)
 slemmar gör jag.. har så jävla mycket saliv i min mun .. som en jävla bulldog typ.. haha *spott spott* men hoppas på att det är flimmerhåren dårå! tydligen så har både mamma & pappa haft det såhär när de slutade med cancerpinnen.. ska man ha det såhär, kan man ju lika gärna börja röka? KIDDING... eller?
sådär .. nu har jag skrivit massa skit igen.. wiho,. förutom pappa! han är världens bästa.

imorgon blir det landet som sagt.. micke är jävligt glad över detta.. fan tjatat om det hur länge som helst.. haga.. har inte varit där på typ 3 år.. ska bli mys! måste dra med alla mina älskade vänner en vacker helg också!!! <3

/ sanera tar semester

en lördag sådär

vaknade 10 imorse av att mamma ringer & väcker oss.. trodde aldrig att jag skulle somna upp.. opsi, vaknade för¨30 min sen att micke pratar om något "katti skickar massa sms" hahha...

sitter & väntar på mannen, han är & handlar frulle.. har satt på kaffe.. vi har ju bott hos micke i 2 veckor nu, när mickes föräldrar har varit i kanada & imorgon kommer dom hem. så idag måste vi städa.,. haha. jag hade nog förträngt det där.. för jag trodde vi skulle shoppa!! så nu ska vi skynda oss , så det blir lite shopping.. jag har ju redan gjort mitt.. vikit ihop juciekartonger.. mohaha.. tur att vi aldrig åt hemma då, = mindre disk.. dock fick jag en liten utskällning av oskar igår att vi aldrig lagade mat.. men micke & jag kom på att om vi äter ute varje dag så är det ju typ som om vi skulle röka.. höööööööh

igår drog vi ut.. tillslut hamnade vi på bar 54, med veronica & frida! vakten kollade aslänge på mig & jag blev lagom irriterad att man inte skulle komma in.. tillslut säger han "jobbar du på maritime?" jag "ehhh... mm.. e du kund där eller?" hahaha mysko..

ikväll blir det grillfest hos krille.. om vädret tillåter? ingen alkohol för mig iaf, (jag har blivit så duktig, stolt!) imoron bliré jobb & sedan på måndag (förmodligen) blir det landet! :D LÄNGE sen jag var där! nu får jag äntligen ta med mannen.. ska bli mys, att vara där med pappa & micke.. & farmor ;p sen kommer lisen hoppas jag!

update om rökningen.. jag tänker inte ljuga, tänkte det först men sen så insåg jag att jag är typ duktiogare än vad jag trott!! tog 2 bloss! ENDAST. fast de frågade om jag ville ha en.. det var inte ens gott.. shit man.. känns som att detta kommer gå, inte samma sug som innan.. snacka om att jag är så jävla duktig.. undra om inte jag är bäst , tror fan det.

/ sanera


it's a alive .. eller??

ALKOHOOOOOOOOOOOL! (min moster tycker jag bara skriver om det så varför inte öppna inlägget med det, nu när hon lämnat mig här i sverige?) KIDDING. har varit rökfri i 9 dagar idag!! & nykter för den delen! micke har inte rökt sen igår klockan 17 så nu börjar han ge upp.. hehe, vem är bäst?! :D

saknar min kära moster & kusin.. dom åkte tillbaka till schweiz i söndags :( .. tråkigaste & jobbigaste är att denna gång vet man inte när vi ses igen, pga omständigheter :( ... så förra verckan spenderades med dom! och på kryssning.. drack inget alls!! alltså hur bra är man? nää , men lär ju torska ikväll.. men vill INTE! får replay stövlar av micke om jag klarar mig i 3 veckor!! .. får något varje vecka som rökfri.,. idag fick jag 4 pocket böcker, hehe boknörden..

men ikväll blir uteservering med massa.. kanske vissa tjejer från klassen, KUL! :D

så nu drar jag mig tillbaka igen.. detta vackra väder..

p.s micke viker sig nog snart.. jag försöker få honom att "hålla sig", sätta på ett plåster.. men hur det går vettefan.. han får mig också riktigt sugen.. bajsunge.. idag är det 1a gången jag surplar i mig alkohol sen jag slutade med cigg.. HUR SKA DET GÅ!??!?! nu sa precis micke att det är kört för 10e gånge,.. BLIR GALEN. nu skiter jag it...................... hihihihihohhhhh bajs

/ sanera


???!

för övrigt så haar jag världens mensvärk, låg & grät i tisdags., :( .. har inte haft såhär ont sen jag fick min mens 1a gången & då fick jag tabletter för det.. men nu verkar det ha kommit tillbaka.. inte nog med det.. man har ju slutat sova ordentligt också.. vaknar kallsvettig varje natt av mardrömmar.. killar med rånarluva.. lustig läge liksom.. HALLÅ HUR LÄNGE SKA MAN STÅ UT MED DET HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR????! *helt trasig & ledsen tjej*

bläääääääää... alltså.. varför är vissa människor så jävla konstiga ibland?  jag blir så ledsen.. men ingen fattar något, för jag kan ju inte öppna käften & säga något.. liksom det tar stopp för mig.. palla att jag ska hamna här igen.. varför gav gud mig för mycket frihet i mitt tänkande? varför måst jag gråta hela tiden? varför vet jag inte hur det blir? varför mår jag såhär? jag trodde man skulle vara lycklig på sommaren? varför kan jag inte berätta för mina bästa vän hur det är? varför är jag en tönt? varför är jag så rädd hela tiden? varför vill jag inte leva? i mitt huvud. just nu. mina vänner. jag orkar inte. från och med nu. så ger jag upp. är väl lika bra så-.. nääääääää FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. varför vet jag inte ens vad jag vill? varför hjälper ingen mig? varför måste jag vara den svaga? varför var dom tvunga att göra mig så rädda? varför går saker & ting ALDRIG över? varför har jag en sån ilska inom mig? VARFÖR , VARFÖR , VARFÖR?????????!
kan någon svara mig?????...

:(

/ sanera

team jake ?

jobbat idag. slitit som en dåre.. folk verkar ha vissa problem med arbetsuppgifterna ... jävligt varmt är det i den där jävla butiken...!
sen åt jag middag med pappa & peppe ..!

igår såg jag & micke eclipse.. bästa filmen hittills av dom 3! och denna gång är det typ jacob's film.. är nog lite kär i han .. mohahha.. men micke.. han tycker jacob är för töntig när han ska spela kaxig, så han är väl typ team edward .. suck.. hihiihihh. längtar tills nästa.. vi satt i ett mysigt bås igår, hhahha ingen fattade att man fick sitta där, så när vi skulle gå in trodde bio snubben att alla var upptagna, men tvärtom! hihi.. innan bion, käkade vi middag , väldigt gott! gick till ett ställe först.. fick vänta FEMTON minuter på ingeting, då hade vi inte ens fått menyn, så jag tvingade med mig micke & gick.. bakom stod en snopen servitris.. moahahahah.

bläääääääääääääääää. mår pisss-.. jävligt arg & jävligt ledsen. så jävla ledsen.


/ sanera




RSS 2.0