i wonder

"hur känner man igen en äkta vän?
- det är hon som BRYR sig & tar hand om sina vänner på riktigt, inte bara säger det hela tiden."

wake up honey.. KRÄVS lite mer .. från en vän till dig.

/ sanera


It's your fucking nightmare

I'm so ugly but that's ok, 'cause so are you.

/ sanera

hej allsvenskan

BJÖRN ÄR TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja, jag känner mig som en 14- årig tjej som är kär i en kändis. men det skiter jag i. för världens bästa is back. han följde HJÄRTAT. valde kallt & superettan & en lön på 10 ggr mindre än det han fick erbjudet från en annan klubb.. what can i say? HJÄRTA. ÄKTA. jag dör. LYCKORUS.
Paulinho är ju också tillbaka. glömde. haha nä. Sinan Ayranci är ny också.  men vafan har väntat på detta i över 4 år. Paulinho & Björn ska ta oss till allsvenskan :) ihihoh.
 
"Det var viktigt att få den där extra energin och få den där glädjen och det avspeglar sig nog på planen. Det är den stora skillnaden mellan att vara utomlands och att vara i Bajen. "

var ju på bajenkvällen idag med pappa, syster, farbror, kusin (& hör o häpna;) micke! han sjöng till och med i ramsorna, stolt. 1 år från & med nu & han har säsongskort ;) ja & så var det ju hockey såklart. sen lovade pappa att björn skulle komma & skriva på i paus.. HAHA. nä pappa lovade inte. men jag lovade åt han :) & från den stunden i typ 40 min satt jag bara & skrek björn. min pojkvän är INTE road. sen tog dom iaf ut alla nyförvärven på isen .. & ba "vi har en till suprise" eller ngt , minns inte jag ser bara björnis gå ned för trappan med en stooor halsduk över ansiktet (tönt) ihih. L.Y.C.K.A. fan jag trodde detta hade lagt sig.. ahhhhhhhha det lägger sig aldrig?

lucas: sandra, du har en kille! du får inte vara otrogen!
peppe: men ibland behöver man 2 killar, 1 som man kan hångla med & 1 som spelar fotboll..

och mice spelar ju fotboll ibland.. HAHA kidding.  men euw. björn har blivit ful. fult hår & ful färg på håret. men det är ju inte modell han är, utan fotbolls spelare? man kan ju tro att jag glömde det ;O


har ont.. så ska sova. och vila. har glömt det. FAN. man kan bli steril. jag dör om jag blir det.

/ sanera

Sometimes my mind plays tricks on me

det har gått 2, snart 3 månader på det nya året. detta år skulle bli ett BRA år. så säger man alltid, men det skulle verkligen det. men så började det ÅT HELVETE. och sen så satt man typ i skiten , förvirrad som fan. man vet liksom inte vad som händer, eller varför det hände. men jag hade min vän vid min sida. när andra inte orkar eller förstår så har hon ALLTID funnits där, sen första dagen.
sen så hände det ännu mera skit & så undrar man igen. man försöker ta sig i kragen, andas. men sen åker en i sin närmsta närhet på en massa skit. som ett slag i ansiktet. så försöker man vara glad, men man ser dennes smärta varje dag. det gör ont i hjärtat. nu är det nog. men sen provar gud mig & några i min närmsta närhet IGEN.
det gör ont. och andra saker kommer upp till ytan, som man har stoppat ner under sanden. det gör ont. det blir bråk. min vän står vid min sida. henne kommer jag aldrig släppa.

klart man tänker att man inte orkar. men man måste fortsätta. men det är inte lätt när man börjar inse att man har människor omkring sig som har förändrats så att man undrar vart världen är påväg. men det bestämde jag att det inte ska påverka mig.

på mindre än 3 månader har jag & några i min omgivning genom gått helvetet. det är inte lätt när det är svårt. men ibland så tittar jag liksom typ från ovan och kollar på vissa människor. så undrar jag hur i helvete du kan  leva i din jävla bubbla? fan. nu är vi här igen. jag behövde dig. när ska jag sluta räkna med dig? det kommer aldrig bli som förr igen. men det är nog bra. vi håller varandra på avstånd, det gör ont men det är ok. det är nog du & jag som är olika. jag vet inte ens varför jag alltid hoppats. men men. hoppet.

så under de 3 månaderna har jag varit mer än förvirrad & undrat över mycket. och det gör ont när man tänker. men jag ska ta mig i kragen nu. och visa vad jag kan. och så tackar jag min vän. för att du alltid finns där. och min syster. du är bäst.

/ sanera


piparn

haha jag fick sms igår av micke kl 2 " oskar blev precis utkastad.. kommer hem!" haha ..

inatt så blev jag arg på micke ..
jag: dra dit pipan växer!! *fan kommer på att jag sa fel*
micke: haha vad sa du ?
jag: dra dit pepparn växer!!
micke: jaha det lät som du sa "dra dit piparn växer"
jag: ja det kanske jag gjorde!!!
jag& micke : asgaaaaaaaaaaaaaaaarv!

är hos mice. han tvingar att ta hand om mig. nu är syster här också. ska locka iväg mice på fest. mohaha.

micke: men nutte ska ta hand om sin snutte!
jag: NÄ DET BEHÖVS EJ!!!!!!

snutte ... HAHAHA.. herreguuud .. oskar ångrar nog sitt klipp igår .. HAHA stackars :D

lugn lördag. lugn helg. känns faktiskt jäkligt skönt! (än sålänge)

/ sanera

sjukhuset


i onsdags natt kom jag & micke in till sjukhuset runt 1,30.. fick skjuts av våra fina vänner, bini & patric <3

kommer in, SNÄLL sköterska (för en gångs skull) så jag får lämna kiss prov & ta stick i fingret & så.. får sitta & vänta.. sen efter ett tag får jag komma in till gynekelogen, hon ska undersöka mig, ultraljud osv.. den smärtan jag hade då.. sätter mig där gråter, hon försöker lugna mig.. tillslut går inte & jag hoppar ner , vilket gör att jag nästintill knockar henne & saker flyger ur murran.. HAH. pinsamt. men hon förstod & ville inte göra illa mig.
"sandra, jag kommer lägga in dig. vet ej om det är blindtarmen eller något gynekologiskt. " jag svimmar typ. rummet blev så litet. jag HATAR sjukhus. vet ej om att det har att göra med sen jag var liten. men tål det iaf inte.

hämtar micke för att han ska komma till rummet vi fick. där ska snälla sköterskan Lisa sätta in dropp.....................
 micke : kolla inte!
jag: *kollar*..
micke: sluta ha kontroll på allt!
lisa: sluta kolla, jag vet vad jag gör! ;)

haha.. det gick bra tillslut.. fick ligga där en stund , sen skulle jag till gynavdelningen där jag skulle ligga. micke fick ej följa med .. 3 på natten själv på ett sjukhus, ont , trött.. MARDRÖMMEN. kommer till ett rum med 2 andra, skynke emellan , kolsvart. hur ska jag kunna sova här? smsar med bini iaf.. känns skönt. somnar vid typ 03,30-04,00.. vaknar vid typ 5 .. sköterskan kommer in.. får morfin, en spruta i låret & en i droppet i armen..
"har du fårr morfin förut?"
jag: nää..
hon: känner du ngt?
jag: heeh .. oj de, liksom.. såhär.
hon: bra, det har börjat verka :)

det var som en vägg.. skönt, ingen smärta. vid 6 säger jag & bini godnatt.. vaknar vid typ 7.30 att dom väcker mig med att ta ett blodprov..

somnar om.. vaknar typ 1 timme senare av att det kommer en kille som ska köra ner mig till ultraljudet.. åker genom massa korridorer.. scary .. ligger där & väntar. sen kommer en man och känner och kollar.. vätska vid äggstocken..

en annan doktor kommer in, sjukt otrevlig om man jämför med dom uppe på avdelningen.. vill hem. mår piss. en vaktmästare tar upp mig till avdelningen. en av de konstigaste människor jag har träffat, iaf på ett sjukhus. HAHA jag vet inte vad han snackade om , men jag låg bara och nickade & tackade smärtstillande.

somnar på avdelningen.. får mer morfin.. sover en stund.. stör mig på de i mitt rum, spyr & har sig.. en annan gynekelog kommer och ska undersöka mig eftersom första gången inte gick så bra.. det gör ont, men går bättre.. har nu gjort 2 undersökningar på mindre än 10 timmar, ÄNDÅ känns det så jobbigt att klä av sig så att jag som vanligt "glömmer" trosorna på ..
vatten vid äggstockarna.. en cysta som spruckit. tillbaka på rummet. får äta .. de behöver iaf inte opera. kan ej äta. syrrorna försöker få i mig en macka. vilar. ligger vaken.. trötttttt. har sovit ca 3 timmar sen dagen innan. lisen & micke kommer & hälsar på. läkaren säger att jag inte får mer morfin nu för att jag har fått höga doser & får nu tabletter.

myser med fisi & mice. suger att besökstiderna är 14-19.. mice går till jobbet. fisi stannar till sista sekund <3. vi skrattar. eller jag. men vet inte åt vad. hon försöker få mig att sova. vill sova, är trött men vill umgås med henne varje sekund det går för jag vill inte vara själv. vill hem. lisen går.. håller in tårarna tills hon går.. sen gråter jag väl konstant , syrran kommer in.. blodprov & smärtis.. frågar om jag vill ha skorpor & nyponsoppa då jag inte ville ha middag. ja.. vaknar av ett ryck .. "men åh nu har dom glömt mig!" kollar på bordet, där står en bricka med nyponsoppa, skorpor, marmelad & smör. jag hade somnat. tvingar i mig skorporna. gråter. vill inte vara här. sjukhus i bara tanken får mig att må piss. pratar med micke..
jag: men ska vi sova hos dig?
micke: men gumman.. du kanske ska ställa dig in på att du kommer få sova där? klockan är 20..
jag: *asböl*
micke: nää klart du kommer hem!

ringer på syrran. nu har jag fått nog & har hela tiden tänkt på att jag ska hem, så det är så att nu får dom skriva ut mig..
jag: nu vill jag hem!
josefin (syrran) : hem ? men du har ju ont?
jag: men jag vill hem!
josefin: ska kolla med jouren.. kommer snart.

josefin kommer tillbaka efter en stund. jag får åka hem! måste bara vänta på jouren..
går ett tag.. nattsköterskan kommer in..
sandra, vi vill inte att du åker hem..
jag: *helt slut* jag vill hem .. gråååt.. jag kan ha ont hemma!
syrran: men där kan du ej få smärtstillande.. vi vill ta tester osv.. kan du inte sova här?
jag: nää! vill sova hemma! sn'lla!
syrran: okej.. men då får du permisson, men då måste du vara tillbaka imorn kl 8?
jag: aa , jag kan komma tillbaka sen!
syrran: då gör vi så.. men du MÅSTE komma tillbaka..

ÄNTLIIIGEN. LYCKA. går igenom alla mörka korridorer, med fisi i telen.  möter mannen. taxi till han.. haha han sa det att det tog 20 sekunder sen sov jag & han satt & log åt mig..
klockan ringer 7. vill ej upp.. taxi tillbaka till sös. tillbaka i sjukhussängen-. ORKAR INTEEEEE. nu har dom stuckit mig 7 gånger & det gör fan i mig lika ont varje gång!!! får frukost.. somnar .. vaknar typ vid 10,30 av att jag har dreglat ner kudden .. och att syster kommer och kollar till mig.. skrattar åt emmis blogg inlägg!! (tack vännen, du gjorde en sanera glad) tacka vet jag internet i mobilen!!!!! väntar på doktor.. ligger i sängen.. vilar till & från.. får tabletter.. får lunch.. lammgryta. USCH. syrran säger att jag måste äta, få näring. annars dropp..  efter 30 min har jag fått i mig en halv potatis & sallad.
 vid typ innan 14 kommer läkaren och ska undersöka mig 3e gången. nu med en ultraljudsspecialist. en man,. han frågar om det är ok om han undersöker mig. emelie, den snälla läkaren är med. hon var med igår med. hon säger åt mig att ta av mig byxor & trosor. hon minns. hon undersöker mig. gråter. sen kollar han.. jag har alltså blod i buken & vatten vid äggstockrna. det gör ont som fan, man kan inget annat än vänta på att det ska försvinna. & om det ej gör de så får man komma tillbaka och ta bort det.

pappa kommer. sötisen har tagit med sig en massa. börjar må SJUKT illa.. tar ett tag.. sen spyr jag som en gris,. och ångrar att jag hånade tjejen som spydde brevid mig innan.. pappa tar hand om mig. man kan spy av alla tabletter osv.. eller av smärtan. spyr tills gallan kommer. ÄCKLIGASTE smaken. blää.. får ÄNTLIGEN gå hem. får jag ondare måste jag in igen, men då på akuten igen .. har nr till avdelningen, ringa om jag får ondare..

får en tabelett mot illamåendet. mår illllla.. pappa & jag går. kommer ut. det känns bra. eller bättre kanske man ska säga..

pappa; men du hatar ju verkligen sjukhus.. du mår väl bättre bara för att du vet att du ej behöver vara där.

det är typ sant. tror man blir sjukare när man ligger på ett sjukhus. eller inte. men avskyr verkligen sjukhus.
pappa åker med mig till micke , älskade pappa. TACK! <3 sen går han & sen kommer micke..  mickes mamma ringer mig & frågar hur det går & vad det är.. hon är syrra.. sötisen.

fyfan vissa syrror jobbar verkligen länge! innan jag fick permis så var josefin kvar, när jag kom imorse var hon kvar. tror hon gick lite innan mig,, nu vet jag inte om hon åkte hem på natten. men iaf.. slitigt jobb.


sådär! fick med allt? (mest för att jag ska veta vad som hände om det händer igen) nu mår jag ganska bra! bättre än de senaste dagarna.. ska hoppa i sängen till satc filmen! micke kommer väl någon gång under natten.. han skrev precis "älskar dig baby! ring så fort du mår dåligt så kommer jag! " jag skrev: ja då HA KUL NU! pussa ogmar från mig" ..
hahahaha. han har inte svarat. fyllooooottttt.. fisi också fylloooo! haha ;D ..

vänner & familj- TACK för att ni finns. LOVE U!. ingen sanera utan er!

p.s det suger att vara hemma en hel helg. övervägde alkohol en stund. fick skäll av grabbarna.. ahhaah

/ sanera

hemma en fredag..

klockan är snart 1 en fredags kväll/natt & i vanliga fall & egentligen så skulle jag har varit ute nu, suttit i taxin med killarna.. MEN NÄ. bara för att jag har fått morfin.. BAJS. DET tar vi igen nästa helg! det har alla lovat nu! tänker tvinga med grabbarna också! ihihoh

killarna drog precis härifrån micke.. planen var ju att vi skulle förkröka här hos micke idag, men så blev det som sagt inte. micke frågade mig om jag verkligen orkade ha dom här, och helt ärligt orkade jag inte bara ligga ner som jag har gjort i snart 2 dygn. så jag har haft en toppen kväll med världens snällaste killar.. i mjukisar & osminkad. en fredag. cola light i handen när alla andra hade öl..

jag & oskar låg i sängen när rasmus spelade gitarr & micke sjöng för oss. sen stämde oskar in & sen kom phille och körde stryketräning.. hade så kul ikväll. det behövde jag, fast jag har nog alltid kul med dom där galningarna.  rasmus pratade med min mamma i telefon (haha what?) "tjena gumman!" micke : pratar rasmus med din mamma!? hahaha.. vid 23 så rakade micke & rasmus oskar..
oskar: rasmus, du är ju jävligt grym på det här, så micke kan väl göra det här?

hahahahaha. ojoj. skrattat så jag har ont i magen. snuttarna har varit orolig för mig.. nu är man lite känslosam här men, vilka killar, är så jäkla glad att micke har dom. & att jag har dom. mackan ska fixa mitt cv. han tvingar mig till en fotoatoumat . "ska man gör det, ska man gör det ordentligt". haha, så sant! sen ska han hjälpa mig med jobb.. och mickes framtid. hans killar bryr sig så jävla mycket. dom har stora planer på han. haha :) sen har vi hunnit snacka relationer.. en kille är kär.. hiih. "sanke, det pirrar liksom när jag pratar med henne, jag blir nervös när jag ska prata med henne i telefon.. är jag kär då? jag är nog kär" 

ogmar: sanke.. alltså du är så underbar!! du är verkligen en fin tjej..
haha min ogmar. pussgurkor.

så nu sitter jag här i min ensamhet. micke ville inte dra, "men är det lungt? LOVA?! LOVA?! ring mig om du får ont!"
just nu känns det bra, tagit alvedon för en stund sen. dock så fasar jag lite över första stunden HELT utan något smärtis (som dom sa på sjukhuset, haha) eftersom jag har fått massa sen jag kom in ..& så känner jag att micke ska få gå ut med sina grabbar, hans tur att få slira lite.. fått några utskällningar av mackan för att jag somnat på efterfest & missat bussar. hehe. men men ibland gör alla misstag. it WONT happend again!

är lite dåsig & så.. ska väl lägga mig på soffan. jag mår bra iaf! kom hem från sjukhuset vid typ 15,30 idag? .. morfin morfin.. haha nää då, men fina grejer. tack alla mina älskade fina vänner & familj! så söta, tack för att ni bryr er. tack lisen, pappa & micke som kom och tog hand om mig. <3

mary, bini, katti, emmi & kitty - hoppas ni har kul!
natta, jessica, denize & sandra med! nästa helg då KÖÖÖÖÖR VI!

/ sanera


tacka vet jag

äkta vänner. som alltid ställer upp.




patric & binis hämtar mig nu. TUSEN TACK!!!!!! <3 <3 bästa.

/ sanera


ajjjjjjjj

kom nyss in från en uppfriskande promenad med sandra, adriana & lilla luigi.. INTE varmt. babsan it is! eller? ..

alltså jag har så JÄVLA ont i min högra äggstock.. för typ 2 år sen åkte jag & mamma in till gynakuten & då sa han att den typ är vriden.. men så gjorde dom som VANLIGT inget åt detta.. men nu kan jag knappt gå.. när jag kissar så känns de som att det är något där.. & nu googlade jag det.. kan vara så att man blir steril av en vriden äggstock.. eller så kan det vara en cysta.. jag DÖR om jag är steril.. har känt av det lite, men nu har det blivit 1000 ggr värre.. så nu MÅSTE jag ringa om det .. men FAN palla...

fan. nu har jag skrämt upp mig själv när jag läst på nätet.. baajs.. jaha, vart ska man ringa då? ååh, nu måste jag ringa mamma och så kommer bli lagom orolig.. nä men det vore ju rent JÄVLA typiskt min (o)tur..

ringer sjukvårdsupplysningen nu.. FAN SÅ RÅKADE JAG LÄGGA PÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! helvetes jävla fan!!!!!!!! lång kö............


ja du.. "urinvägsinfektion kanske?" jag: nä. jag känner min kropp & det är de ej. kan vara en infektion. ska ta smärtstllande. men gör det fortfarande ont så ska jag åka in till gynakuten.. är det något jag har lärt mig så ska man INTE till gynakuten. iaf INTE huddinges.. men ska ringa min ungdomsmott imorn o få en tid sa hon.. blää.. min gynekolog brukar aldrig kunna ta emot samma vecka :/ men hon är så bra .. FAN. jag  spyr snart......... FAN hur kunde de gå från aj till AJ HELEVTE? mannen sover ju inte hemma heller, tur det kanske..

nu åker vi nog till sös gyn,.. wish me luck.. eller något..

/ sanera




redan lillis

( varning, har inget intressant att skriva, men jag skriver iallafall.. )

så var det snart helg. IGEN. haha. vafan gör jag på vardagarna egentligen? ingen aning! hehe.

i fredags så skulle jag & micke ha mys kväll iaf.. vi hann knappt äta middag innan båda "vafaaan.." och jag " ska man fixa sig på en gång eller? kommer ju ändå inte sluta med film.." .. haha , så skulle vi till gargaet med bini, putte & ninna.. sen mådde  jag så illa. så blev hemma kväll iaf, sen jobba lördagen.

sen kom denize över & sen blev det vin & MASSA skratt. sen drog vi till vh, killarna vi var hos förra helgen. natta följde med också. vi kom dit. sen kom jag nog hem. hahha nä. men fyfan minns att jag hade sönder ett vinglas. att jag & natta kände igen en kille som visade sig vara bb robin & så kunde jag ju såklart inte sluta nämna att han hade legat i tv, HAHA jobbig tjej. sen var d tydligen dans. micke stod STACKARN & vänta i typ 40 min på mig och natta.. ååh min man., VÄRLDENS snällaste.

veckan har flytit på som vanligt, igår film med denize.. FAN, veckan går snabbt!!!! .. idag sover min man inte hemma! PARTYYY hahah nää, micke ba "ska du ut och festa nu?" haha stackarn.. nä då, kryckan imorn! ..

myst med syster idag. min finaste. älskade. LOVE YOU!


<3 alltid.



/ sanera


toooooorsdagen

igår blev det cider med andreas & denize på 54. MYS. sen missade vi typ 3 tåg , mindre MYS. haha. vi skulle ta typ 3 öl/cider. blev typ 6. hahha. andreas ville vara hemma till tolv.. vi var nog hemma halv 3.. denize & andreas skulle jobba idag.. hihih själv är man ledig! men jobbar imorn ,.. bläää.. och denize försov kan sig typ till 12.30.. hehe och nu svarar hon i telen & ej prata men säger värsta grejen.. MY GOOOD.. inte ok .. haha

men massa prat och nu är man inte rädd för att kolla på nyheterna i framtiden.. HEHEHE...

min mormor skulle komma hem idag.. skit gladdd..
micke ba : men gumman , jag är ledsen att säga det här, men hon kommer om 3 veckor..
jag: DU LJUGER!! ringer mamma..
det stämmer.. mormor kommer om typ 3 veckor.. micke försökte trösta mig över telen när jag as bölade.. SAKNAT HENNE SÅÅÅÅÅ! blää. nu är jag sadface!

/ sanera

hate me

Varför hatar ni mig så jävla mycket ? släng iväg mig istället. jag orkar inte. blir så JÄVLA ledsen. snälla, hata mig inte mig mer.

förlåt för att jag inte är bra. förlåt för att ni skäms. vill inte det här.

/ sanera

heart day

denna helg har då INTE bestått av mycket sömn.. kom hem 11 i lördags morse & hade inte sovit.. hehe.. mer om det en annan gång.

inatt sov jag ca 4 timmar. (= jävligt lätt retlig) & sen är det alla hjärtans JÄVLA dag. sorry, men det är en jävligt överskattad dag. jag tyckte först att den var lite mysig imorse, för att jag har alltid tyckt att hela denna dag är röd & när jag tänker på röd tänker jag på bini för att våra hjärtan är röda & hjärtformade.. HAHA. bara vi som förstår tror jag..
men sen var alla så JÄVLA otrevliga,., jävla bitterfittor, personligen tycker jag fan att det är värre att VARA i ett förh¨llande på denna dag än att vara singel. för när man är ihop med någon så förväntas man typ att göra väärsta grejerna.. men är man singel får man sitta & hata denna dag, trevligt.. hihi. förut så tyckte jag liksom ingbet spec om denna dag, gav alltid mina nära & kära ngt .. & mamma gav alltid oss ngt litet.. men men.

micke & jag har bestämt att vi ska ha en egen alla hjärtans dag, typ fredagen den 13e för då har jag alltid sån otur, så då kan jag behöva lite extra kärlek! hiihoh. men denna dag är bra för dom som har killar som aldrig visar uppskattning eller ngt sånt. så då tycker jag att dom får ge ngt extra!

min man sa att jag skulle vara lugn, han hade inte gjort ngt stort.. fick en jättefin ros & så trodde jag det var "klart" men icke.. haha, vi ska äta koh phangan.. & sen basta.. han sa att han vet hur mycket jag hatar att inte veta ngt så han berättade allt. gulligt av honom, älskar ju thai ihih.

nää, men vill inte låta som en bitterfitta. men jág tycker att man kan ha "vänner" kväll även fast det i nte är alla hjärtans dag. och visa att man älskar alla andra dagar ocks¨å.. självklart fick bini ett cheeeesy kärleks sms av miog.. men det är bara för att hon ska jobba ikväll, så då ville jag ge henne ett! hihihoh.

idag ska jag vara snäll. och glad. men jag är trött och sur.. ska sova & vakna upp som en kärleksfull människa..hahahaah så typiskt micke att strunta i vad jag säger,, LITE gulligt är det även fast jag hatar att inte veta ngt..  men han har lovat att aldrig fria på alla hjärtans dag! haha.. 

jag bryr mig inte om jag är i en svinstia med dig eller på paradiseön. bara jag är med dig. & mina vänner & familj! (de får man aldrig glömma!)

lite mys kan ju denna dag vara såklart.. om man har fina vänner eller pojkvän eller om man har både och..!

/ sanera

??

mamma: lisen vill boka lokalen på hennes födelsedag.. då får jag springa & kolla hela tiden....
jag: nää, det är lungt! jag är med!
mamma: ÅH HERREGUD! DÅ måste jag ju verkligen springa dit HELA tiden!!

eh.. hahah. varför är alla så bekymrade att jag & lisen kommer kunna festa ihop på krogen? ;) MOHAHAH



jag tror vi kommer ha hur kul som helst :) NÄR vi kommer in ;) mohaha KIDDING. love u.

/ sanera


friiidaaay, wait whats up med vädret?!

mensväääääääärk. och nu är min syster i min garderob och väljer hennes outfit ur MIN garderob. hur blir det alltid så? .... jag sa nej. hon : okej, tack! ...............................

nu ska vi till farsta & fika med mina tjejer. myys. om man kommer fram! JÄVLA VÄDER!!!! hade INTE tänkt detta väder ikväll när jag ska ut & parta!

varför är människan så konstig? man vet & man förstår , men ändå.. så gör man tvärtom? vad är det för fel? så klar, men ändå helt borta. men det är livet som min vän säger. man har sina faser. och jag prisar gud för att jag har min vän som är med mig fast att det inte alltid är lätt. eller rätt. i love you, B.


haha det är tur att vi har kul!!

/ sanera



notis

bådar INTE gott.

MEN. jag vet inte.

/ sanera

party lika a fucking rockstar

"tror jag har soppa hemma..
thai soppa alltså
sen är de ju bara ta lite grönsaker, kyckling osv.. o göra nån gryta.

men ja...
alltså , soppa då menade jag typ som förrätt!
sen ris o gryta?"

HAHAHAHA.................................

hahahaha jag & denize (läs; denize lagar, sanera dricker vin!!) ska tydligen göra middag imorn. hahahahahh. YEAH RIGHT!


old pic!!

imorn blire mys med tjejernadagen & sedan fest med d-e-NICE & kanske några till! eller så blir det krogen,. sånt kan man ju omöjligt veta när det är dags för nya äventyr!! jiiiihu.. VILL HA FREDAG!!!!!! eller för denize är det ju typ fredag.. HAHAH hon har iaf trott det hela dagen igår..
denize ringer andreas (igår, onsdag) : ska du med på fest imorn?
sandra: PÅ FREDAG DENIZE!
hahaha ...

nu blir det gym med syster & yamina. tjiiiiiiiiihooo. var ett JÄVLA tag sen.. min kropp kommer må fint imorn ..
/ sanera


big

 när vi var i mataffären igår, (efter vi hade åkt från bini) så hade jag sån JÄVLA mensvärk PLUS att mina axlar gjorde så JÄ*ÄÄÄVLA ont.. jävla tuttar.. men iallfall.. jag var inte så snäll mot micke. så när vi var i mat butiken så sa han vill du ha ngt? & jag som var så arg, ledsen & hade ont får syn på ni vet kalastårtor & almondy tårtor.. jag: 2 såna! micke: okej, ta det då.. jag: aha! nä 2 av varje!!!! micke: okej........ ta det då-.

hahahahahaha STACKARN. jag valde en tidining istället.
sen lagade han mat medans jag låg på soffan & grät typ.. igår var det inte kul. men sen kollade vi på vänner .. och så ska ju phoebe fria osv.. så frågade jag micke om han hade tänkte på hur han ska fria till mig..
 micke: ja, det är väl klart man har tänkt lite..
jag: AAAW!!!
micke: men det kommer säkert bli på ett klyshigt sätt..
jag: men det är lungt , för det är du!
micke: japp, & du får acceptera mig för den jag är!

hahhahahah.. kommer vara en ring i min champange typ.. hahahaha nää.. men killen visste inte ens var jag ville gifta mig.. eller jo men inte i vilken kyrka.. bini kan fan svara på det i sömnen!! sen sa han att jag kunde börja kolla klänningar om jag ville.. haha. sen fick jag panikångest. jag skyllde på mensvärk. haha nä då.

sen efter det så blev jag lyckligast i hela världen.. LÄNGTAR!!! VÄRLDENS bästa vän.. hihi. jag vet att jag är en tönt som började gråta.. men för mig är det STORT!!!! ihih......

jag & micke skulle ha lämnat in hans gitarr idag på lagning för att han ska kunna sälja den, men det behövdes tydligen icke.. hahahahha han har ett fodrat ROSA gitarr fodral.. jag döööööööööööör. hahahahahahah. älskar den där mannen.!!!!

/ sanera

3e?

if you can understand the me then i can understand the you (metallica unforgiven 2)

tänkt på den texten läääänge. när jag sa de först till pappa så tyckte han den var för lång. men såhär en tisdags eftermiddag så bestämde jag mig för att göra den! bini tyckte det var jag. HAHA kunde inte låta bli & fråga om det var för att den är dyster.. hoho. nä, men det är väl bara en som förstår mig, B.
JIHUUUUUU. nu är frågan bara, vart? så nu dröjer det väl 71 år till... ?



tycker det är snyggt som fan som på bilden. men då är min text för kort istället. och sen varje gång man ska visa den, så måste man visa magen om man inte vill visa brösten :/ .. haha. funderar på nedre armen. denna SKA göras INNAN sommaren. om ekonomin tillåter........................ (alltså inte.. ÅH HATAR DET HÄR)

/ sanera

skrattretande

denna dag har INTE gått bra. började med att jag missade bussen & fick fråga min trötta (sura) pojkvän om skjuts till jobbet. sen gjorde jag topplistan & gjorde fel, var typ klar & FICK BÖRJA om från början.
världens mensvärk.. (måste till gyn & få tillbaka mina gamla värktabletter!!)

kommer hem & känner att idag ska jag äta lunch (hör inte till vanligheterna när jag är ensam hemma).. så jag var så sugen på brocolli & champinoner. & lite pasta. & så kommer jag upp.. allt är helt sönderkokt & jag får städa istället för att äta. (ja efter sammanbrottet då jag har kastat kastrullerna på golvet = ännu mer att städa..) men jag gav mig inte. hahah FYFAN gjorde om & gjorde RÄTT.  juste glöm INTE munsåret jag vaknade upp med.


JAG FATTAR INTE VARFÖR JAG ALDRIG KAN LAGA MATÄCKEL. ska fan aldrig göra det mer :) alltid när "jag & micke" ska laga mat. så får jag skära grönsakerna sen så blir jag bara sittandes där. får inte hjälpa till. samma sak alla hans killar är där. då får jag ett vinglas (inte för att jag inte gillar vin, men ingen mat i magen= jätte full sanera) i handen. & titta på. fast iof. jag gillar att kolla på när KILLAR lagar mat.. mohahaha. mickes mamma såg oroande ut när jag micke s att det bara han som lagar mat av oss. & att det enda jag kan laga utan att misslyckas är nudlar. HAHAHAHAH. äh, man kan ju inte sluta handla thai tex, då har dom ju inge jobb kvr & det vill inte jag bidra till! :O
hehe. öva säger dom. bini sötisen ringde upp mig när hon såg min facebook status. en vän man kan lita på minsann! nu äter hon också brocolli :) *suktare*


LOVE!




jag har mens. japp. min enda förklaring till allt. kinapuffar, jag älskar er. hejdå.


/ sanera




bakismode vs. partymode

FYFAN imorse var det inte kul. aja. lobby, amba & white room igår. emmi ska ju ut idag. så det är bara ta på sig partyhumöret! möter upp natta & jessica vi´d 21.30 på moda. sen får vi se om det blir amba.. bini min artypingla kommer också! faaaan vad kul vi hade igår!!!!!!! :D

kör en riktigt detaljerad uppdatering om igår imorn, men då ljuger jag nog., för jag kommer nog ännu värre imorn :) så någon gång., nu ska jag taggggga i duschen.

/ sanera

kul

kryckan idag. skulle förklara för micke idag om en man som pratade med mig om massa saker. försökte beskriva han. haha.

jag: han var typ i 30 års åldern.. rakad, lite rockig .. typ som en pappa! som min pappa! *nöjd med beskrivningen*
micke: eh, gumman DIN pappa ser inte ut som EN pappa.
jag: EH WHAT?!
micke: alltså.. han ser ju inte ut som en TYPISK pappa,
jag: det gör inte din heller. fan gammelfarfar *lackar*
micke: hahahaha men gumman! jag menade inte så .. menade bara att din pappa ser inte ut som en typsik pappa..
jag: det gör han visst! peppe & pappa ser ut som pappor. när jag tänker på pappor så ser dom ut som dom.. FÖR MIG!

sen kom vi hem till pappa. så skvallrade jag.
när vi gick..
pappa: sandra? ser micke ut som en pojkvän då?
jag: HAHAHAHAHAHAHAH PAPPA! HAHAHA näää! han ser ut som en KILLES pojkvän.. mohjahaha
pappa: nää .. han ser ut som en pojkvän :) och hälsa micke att jag inte tar illa upp.. jag tar det som en komplimang!

HAHAH och exakt det sa micke till mig att han skulle göra. men mina söta killar. BÄSTA. älskar er!

/ sanera

sen update

i lördags vaknade jag upp med ett rivsår på kinden & en svullen hand med blåmärke.. ingen som vet vad som har hänt. hahaha. måste ha rivit mig själv på något märkligt sätt.. & handen.. hehe. efter ett glas vin så sviktar mitt balanssinne så det är inte heller så konstigt..!

men vad kul vi hade det! (jag iaf!) först åkte jag till bini, så handlade vi sushi & så åt vi.. (och så har jag hittat ngn som är värre än mig när det gäller att hålla partykläderna rena, hehe) & så drack vi vin! & sminkade oss. och jag höll på att strippa i binis vardagsrum för hela grannskapet, men bini hann skrika till.
sen kom denize & sen efter ett tag kom jessica & natta. sen blev vi (jag iaf) fulla. haha. & så drog vi till lobby. men jag fick inte komma in.. HAHA nähä?.. men mina kära vänner ville TESTA IGEN. inte jag. men jag är snäll. så jag stod bakom bini & gömde mig.
så han sa bara du är nekad. då drog vi till amba. där höll natta på att inte komma in.. för vakten kollade bara året.. sen att hon fyllde år på samma dag som han gjorde allt bättre så då fick hon komma in. men jag fick knappt vara kvar. hahah efter typ 40 min kom en vakt & sa att jag skulle hem. men på något sätt så dealde vi att jag fick vara kvar om jag inte drack något mer.. så jag gick runt hörnet & fick en cider av bini :)

bini som var orolig att det inte fanns någonstans att sitta.. min dancepingla behövde inte oroa sig :D dancingqueen! ihihhoh. vid halv 3 så tyckte vakten att jag skulle hem. alla var fulla & glada.

och nu är det redan torsdag & jag undrar hur det blir imorn. har 0 kr. men imorn ska de bli utgång & nu vill killarna ut på lördag... bangar aldrig.. hihihih.

work imorn. trött som fan. sugen på vin. skulle egentligen till söderhof för ett glas vin med killarna. men vi dissar för sömnen. jihiuu. juste vi fick inte igång bilen på willys parkering idag. SNÄLLASTE mackan släppte allt & kom till oss för att hänmta & skjutsa oss & ALL packning,, när mackan kommer in på parkeringen så startar bilen. SÅKLART. jag & micke skulle ha maten klar 20 till hans päron. vi åt precis klart. LYCKAT.

/ sanera

nevermind

nu ska jag dra till d-e-NICE (mohahaha, kunde ICKE låta bli ;) ) jag måste nog slå LITE vett in i skallen på denize!! MORR ..
 & imorn ska jag träffa min anledning till att leva, B!


det är lätt för någon att bara säga att man ska vara positiv, medans den andra går igenom helvetet så är det faktiskt inte så jäkla lätt att vara positiv! just so you know.. "det är inte lätt när det är svårt!" ehehe..

I've said it so many times
I would change my ways
No, God knows I've tried


/ sanera


RSS 2.0