någon form av försök till sammanfattaning av år 2011

Av tradition ska man ju sammanfatta året som har gått lite..

ska försöka fatta mig kort.. (hahaha inte min starka sida!)

mitt år har varit.. hmm lite av något form av kaos kanske man kan säga.. jag har mått jävligt dåligt, jag har mått jävligt bra, jag har försökt mått jävligt bra när jag mådde jävligt dåligt vilket slutade i bland det värsta i mitt liv..

sommaren var bland den roligaste sommaren på länge, men samtidigt en av de värsta. svårt att förklara det där på något sätt.. har lärt känna jävligt sköna människor, mina kära emmatrefemma! utan henne hade jag inte varit i österrike, hon är jäkligt bra hon! och alla andra människor jag lärde känna.. men sen blev det en del festande pga fel anledningar, vilket jag inte ville erkänna då.

jag gjorde folk illa som jag älskar otroligt mycket, jag gjorde mig själv jävligt illa. men tillslut blev det stopp. och det slutade ju dock väldigt bra.

utan denhär sommaren hade jag nog aldrig hamnat här i österrike. jag hade varit hemma i sverige och drivit omkring och väntat på mitt liv ska börja typ.

ibland har jag väldigt svårt att förstå att JAG, lilla sandra, mamma & pappas älskling har klarat sig här i över 1 månad SJÄLV. HA, det var det nog ingen som trodde! Eller iaf inte jag.. mamma säger att jag måste lära mig att vara stolt över mig själv. och det kan jag säga nu; JAG ÄR JÄVLIGT STOLT över mig själv. JÄVLAR vad bra jag är. faktiskt. jag känner INGEN av mina vänner som skulle lämna sina pojkvänner & göra något sånt här (förutom B, som redan gjort det & det är hon som insperat mig till detta)
jag menar det är lätt och säga en sak , men att göra det är svårare. jag tror jag kommer växa väldigt mycket av detta.

mamma & pappa har sagt att detta är väldigt bra & nyttigt för mig .. men har egentligen inte fattat varför .. men jag gör det nu, på något sätt. det känns lättare att vara här när jag vet att alla tycker att jag gör rätt..

Och här blir det som en bubbla, man är liksom med alla här hela tiden. delar allt med dom , så då saknar man inte dom hemma lika mycket.. kommer få en chock när jag kommer hem till verkligheten igen.,

Vad jag försökte säga är att år 2011 lärde jag mig en jävla massa om mig själv, klarar mer än vad jag tror. Växte jäkligt mycket, var tvungen att ta itu med saker & ting.

Var jävligt förvirrad detta år. Visste inte vad jag ville, tvungen att ta stora beslut osv. Längtar till 2012 lite! Ska bli skönt att få börja om , komma igen på något sätt..

Jag hoppas 2012 blir lite bättre. eller asbra! Och förlåt mina älskade vänner (särsklit B & L) för att jag har varit frånvarande , för att jag inte har orkat så mycket. Nästa år blir det ändring! Nya tag.

nu blev detta jätte luddigt.. men det löser sig nog.

Tack mamma, pappa, micke, fisi, bini & alla som stod ut med mig , stöttade mig. Som ni alltid gör. Ni är bäst. Lever för er. <3

Älskar er.

/ sanera


sista dagen på detta år

Snön öser ner här utanför fönstret! MYS! (spösnö som mathias säger..)

var hos doktorn imorse, har fått ngn form av körtel/bihålleinflamation,.. så fick gå till apoteket & fått skitstark pencelin (amanda & emma fick allergisk reaktion av den förra året) så vet ej om jag vågar på¨mig den än.. och gurgelmedecin mot bakterierna i halsen & för att penceliet är så starkt,.. smakade SKIT!. dock kostade allt 15 euro (= 150 kr) så jäkla billigt.. bara pencelin i sverige kostar fan 100 spänn!

NYÅRSAFTON IDAG!!!!!!!! dom andra kom precis hem från champangefrukost & afterski. kul för dom. jag ska FÖRSÖKA ta mig genom denna dag!.

vi ska äta god middag här & sen ha förkrök.. vi bli ca 15 pers! ska bli superkul! sen på tolvslaget samlas alla på huvudgatan & där en dj & och alla smäller raketer! efter det så har vi köpt biljetter till ett ställe som heter alroch , som ligger precis vid tågstation, fisi! :) hihi du vet ju vart det är..

så det ska bli kul tror jag! Men känner mig inte 100, och micke har redan skällt på mig,. men vill inte vara hemma på nyår :( .. ska ta det jävligt lungt! INGA jävla shots!

har legat & sovit en stund, behövde jag.. och nu ska jag färga håret & duscha och så tänkte jag ..

HOPPAS NI FÅR EN SKITBRA NYÅRSAFTON, MINA ÄLSKADE!!!!!!! älskar er!


bff & jag! kommer sakna dig sjukt mycket ikväll! love u!

/ sanera


jul update

Har svårt att hitta hit ibland har jag märkt..


Ska sammanfatta lite kort;
fredag 23/12 - åkte jag som sagt till min moster för att fira jul med henne, mormor & kusiner. MEN världens BÄSTA julklapp fick jag när moster skulle visa mig "vart jag skulle sova", där satt mina 3 tjejor i soffan.. blev så chockad & lycklig. Tack för underbara dagar med er <3 (berättar mer om detta sen)

stannade hos moster tills måndag, sen åkte vi alla ut till mig & jag jobbade , sen gick vi & åt jättegod pizza & systrarna sov över hos mig & vi hade det hur mysigt som helst! Mina roomies tyckte jag hade världens skönaste familj , det tycker jag med! :)

tisdag -  åkte & jobbade på morgon & kom hem sen till mina systrar , vi hade en supermysig dag med fika & shopping sen tog vi tåget till feldkirch & mötte upp moster, mamma & alla. Vi åt snitzel 30 cm lång haha..
sen var det dags att säga hejdå... BLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fyfan vad jobbigt det var. Men jag har haft världens mysigaste dagar med dom , så det känns lä'ttare på något sätt efter ha fått varit med dom!

Sen på kvällen var det swedish night & jag råkade bli v'äldigt berusad., & bröt ihop. Kunde inte sluta gråta. hulkade mig till sömns. allt kom på en gång. det blev för mycket.
skrek till emma att jag ska åka hem! & gullungen försökte liksom "jaa, självklart gumman.. i några dagar så kommer du tillbaka sen.." jag : nää jag ska HEM!!!!!!!!!!!!!

men men, det löste sig. jag är fortfarande kvar. blev bara för mycket, är lite ledsen & orolig för väldigt jobbiga saker som händer just nu..

åkte skidor igår med Amanda.. HERREEEEEEEE. hitler varning på den tjejen. fyfan vad dålig jag är på att åka. så fort det gick för snabbt satte jag mig på rumpan istället. så idag har JAG VÄRLDENS träningsvärk i benen, magen, armarna, ryggen, RUMPAN......
om jag inte får benmuskler att döda för i slutet av säsongen vet jag inte vad jag gör! Alla dessa backar osv..

btw, troddde amanda skulle lämna mig. jag var hopplös. JAG hade lämnat MIG om jag var amanda. men nej. hon säger till&med: det var kul att åka med dig! åker gärna igen..
hmm..


jag älskar er så jäkla mycket! <3

Nu blidde det en bibel igen. sorry.

/ sanera

 


såhär full var

"pappan" igår.. hahhahahha.. han satte på sig min bh & stoppade ner sin skjorta i kalsongerna. (som han sedan kastade på alla)
somnade på min axel med skorna på.. skypeade med min fisi, skrek att det skulle bli krig för dom hade bjudit hem jänkare. osv,.

detta blir resultatet efter 3 klunkar 80ig % strårom.





jag hade så kul att jag tack vare denna kväll kommer leva 17 år längre.

/ sanera


just idag är jag stark

ojdå, denna dagbok hade man ju glömt lite.. sorryyyy.

kom hem från jobbet nyss.. ENSAM hemma (händer inte alltför ofta..) så har lånat Mathias dj högtalare och spelar BRA musik. Lyssnar på kenta - just idag är jag stark.. jävlar vilken fin låt. är lite känslosam idag, vettefan varför. men började tänka att kanske kenta ska stråla ur högtalarna på mitt bröllop istället för nothing else matters.. tål att tänkas på!

för övrigt när jag skulle sätta på högtalarna höll jag på att dö av hjärtsnurp.. HÖGSTA volym med maiden det var som att mitt hår blåste bakåt för det var så högt.. haha.

kl 15 går mitt tåg till moster! ska ta bussen 14.15 härifrån mig så jag har god tid på mig. stannar tills måndag. ska bli så myyyysigt! helt sjukt att det redan är julafton imorn..! ska bli så mysigt att fira med moster, mormor & kusinerna. men lite (MYCKET) tråkigt utan mamma, pappa, systrar & mice :(

men men, dom säger att jag är en stor tjej nu! vet ej om jag håller med, gillar att vara liten faktiskt. hihi.
mina roomisar kommer sakna mig och försökte övertala mig att stanna hemma över julafton, men lovade dom nyår istället.

har så jävla mycket att säga , men ändå inte.. haha. saknar alla där hemma väldigt MYCKET. vissa dagar är svårare än andra, som ibland när man bara vill stå tyst & krama sin pappa som ger en enorm trygghet. men skype funkar faktiskt väldigt bra det med. skypear med pappa nästan VARJE dag. :)

häromdagen var jag full på jobbet. skulle egentligen inte ut, gå hem tidigt osv. som sagt slutade det med 2 timmars sömn upp & jobba.

här i österrike så har alla butiker schnaps som dom bjuder sina kunder på, har lyckligtvis sluppit detta! men inte emma haha.. min pappa tror att jag ljuger, but it is a true story. man får tilloch med dricka öl på vårat jobb.. haha hur sjukt är inte det?

lovat min mice att ta det lungt i en vecka. tisdag kan partyt återupptas igen, haha nej då. ska vila min kropp lite från svinstarka drinkar & jäger. spar mig tills min syster kommer hahaha! då jävlar ;)

GOD JUL på er alla!!!

/ sanera

WORK

Glömde ju säga att jag har fått jobb! det viktigaste liksom..

Vi fyra har fått jobb på Alber check in i byn. Vi skulle egentligen jobba i skiduthyrningen typ.. eller det är som en garderob för skidor.. men igår hade vi ett möte med chefen.. Han var så orolig att jag & emma inte skulle klara av att skjuta hyllorna med alla tunga skidor, han sa: jag vill inte att ni ska vara utslitna efter halva säsongen..

Dom är verkligen så gammelmodiga på sånt.. tjejer får inte jobba som diskare, killar får ej jobba som städare.. Tjejer ska inte lyfta tunga saker, eller har ett tungt jobb..

Men hey! jag kunde inte bry mig mindre eftersom det andra jobbet han fixade åt oss var bättre tycker jag!

Vi ska stå därnere istället, det är typ samma sak fast det är självbetjäning. Så det jag ska göra är att stå & se glad, trevlig, vänlig ut & ta beltalt för skåpen.. asskönt! och tydligen får man massa dricks av stammisarna! MEN. jag & emma delar på denna tjänst. så vi kommer ALDRIG kunna åka skidor ihop.. vilket suger.. men men!

Man jobbar ca 3 timmar om dagen (tror jag att det är) och jobbar man morgonpassen får man äta lunch på en resturang i byn, man får 30 % rabatt på alberbutikerna.. vilket är jävla tur för det finns typ bara alberbutiker i byn! Haha..
och sen får man om man jobbar 3 månader & viss timmar (vilket vi kommer göra) så får vi 50 % tillbaka av liftkortet! supernice.

och den 15e blev vi inbjudna på firma julfest! :) och på måndag ska vi möte "the big boss" som man säger, han som äger alber. och så ska vi skriva kontrakt..
man får dubbelt betalt på söndagar,, så detta blir nog bra!

Nu sitter jag & emma med ljus och lyssnar på julmusik.. myyys.


Fisi! hoppas du blir bra i foten!! Älskar & saknar dig massa! Önskar jag var hemma & kunde ta hand om dig..

/ sanera


fredag-fredag

Fyfaan.. har fått pissont i halsen & känner mig skit hänging..

i lördags gick vi ut igen.,., denna gång med alla! Vi satt här hemma & föra.. och jag tyckte inte att jag kände ngt alls.. så mathias hetsade oss till typ att ta 3 teqila shots på typ 5  min.. men vi tog iaf 4 st och drack massa vin..

sen blev det bara BANG! för mig.. och jag kommer knappt ihåg hur vi kom in till byn. tydligen hade jag spytt som fan & tjatat på emma att jag ville hem & att jag aldrig skulle komma in på krogen..
emma: ne då! såså! du ser inte ens full ut! *hehe*
jag kunde inte gå så hon;
- sandra, ena foten framför den andra..

jag ville bara hem , men jag fick inte gå hem själv.. kommer in på puben och sätter mig ner..
mathias kommer fram: LILLA GUMMAN! Eru full eller?! jag hämtar fan vatten alltså!

och även på han tjatade jag att jag ville gå hem.. han ba : hittar dudå? jag: aa! han: men hur ska man gå då? *jag trodde verkligen jag skulle få gå, men emma & han hade redan bestämt att dom inte skulle släppa hem mig själv..* jag: eh, man går.. på en väg..
han: men gumman! du får inte gå.. nu dricker du vatten!

40 min senare & 17 glas vatten , var jag på partyhumör igen!

dagen efter var jag svinbakis.. men det skiter lillpappan (mathias) i.. : VAFAN TJEJER! linskapslar överallt emma!!!
emma: det är sandras!!!!!!!
hahahhaa.. han låter exakt som min far ,, och han är en liten pappa, "så tjejer nu städar ni och gör det här osv..och lagar mat.." haha. så vi kallar han för farsan. men å andra sidan, utan han hade det sett ut som FAAAAAAN här..

men jag var iaf as duktig och dammsög hela köket, badrummet & sovrummet & skurade spisen osv..! då blev han stolt..

måndag:

jag & emma åkte in till byn för att handla vin och jäger osv.. när vi går till bankomaten så ser vi
 typ monster, som går fram och slår typ barnen med en piska eller ngt.. haha vi var så JÄVLA rädda.. springer in till spar & handlar , opch jag har en 2 liters glasflaska jäger i ryggan så jag vill ju inte ramla!
vi går typ världens omväg till busshållsplasten för att inte stöta på¨dom.. vi tänkte att hit kommer dom ju inte, dom är ju bara på huvudgatan..
går på bussen & sitter & snackar.. och så ser emma bara hur jag blir helt vit i ansiktet.,.. jag ser bara ett par horn , DOM JÄVLARNA STÅR FRAMFÖR BUSSEN! typ 20 min från byn! mitt i bergen liksom , vad i HELVETE! dom kommer fram och knackar på rutan & pekar på oss.. det var BARA vi på bussen, jag tänkte om busschafförten öppnar dörren nu så dör jag fan! ..
han gjorde inte det.. nu vågade vi ej gå av på våran hållplats för dom åkte framför oss hela vägen.. TILLSLUT, svänger dom.. så vi sprang hem för att inte möta dom på vägen.. skällde ut rasmus (som har varit här förut) varför han inte hade berättat ngt..
dom heter Krampus (googla det..) och tydligen den 5e går dom runt och slår ut onda andar ur folk innan julafton..
sjukt..

vi gick ut i måndags & jag insåg att jag inte dricker jäger.. haha. precis som syster sa..

i tisdags tog vi det lungt.. jag började bli sjuk.. :/ . i onsdags var det ett event på en krog så jag , mathias & emma drog ut en stund..
jag ville stanna hemma .. men mathias kom in till mig: men lilla gumman.. vågar du ens vara här själv?
haha nej, det kanske jag inte gör... HAHA. han är för rolig ibland. dj:n.. han tror att jag kommer lyssna på sån musik efter denna säsong.. HAH..

igår öppnade liftarna! så alla förutom jag drog in och åkte ,. jag var så jävla död.. 11.30 skulle vi ha jobb möte, så var inne i byn då.. stackars emma hade väntat på mig sen 9 för hon skulle handla liftkort men hennes kort funkade inte ..

sen gick vi över till jourun & hanna (jourun som vi kände från stockholmsmässan..) och kollade hur dom bor.. mys!

idag har jag tvättat, gått in till byn själv & handlat & gått på posten osv.. det var skönt som fan att få en lugn stund för sig själv.. haha.. emma är nog den lataste/segaste människan jag känner.. ;O

ikväll får vi besök av jourun & hanna på middag! Blir fisk, potatismos & sparris! MUMS.. det jag har ätit annat än vegetariskt 3 ggr sen jag kom hit.. så behöver nog lite omega 3 ! ;)

sen får vi se om det blir utgång.. brukar vara som galnast ute då , men känner mej inte helt 100..

suger att jag inte kan ladda upp bilder!

/ sanera


lördag

Som sagt så gick vi ut igår! killarna bangade.. men inte jag & emma! 4 teqila shots senare.. så vandrade vi in till byn & påvägen mötte vi några danskar haha, man förstår ju fyfan inte vad dom jävlarna säger.. ännu mindre med alkohol i kroppen.. så jag pratade svenegelska!

Sen gick vi in på krogen, så skönt att det ej kostar inträde och alkholen är billig där.. men dom tog ju sina egna priser.. haha när jag handla 2 glas vin så kostade det 7 euro, sen när en tjej som vi kände skulle handla ett glas vin kostade det 5 euro.. och sen handla jag vodka redbull kostade det 5 euro och sen när vi skulle handla 2 till kostade det 12 euro.. haha det var ju fortf billigt så jag klagar inte!

sen dansade vi och hade super kul! sen gick vi hem och vi hade converse på oss och det var as halt ute.. och vägen hem består av MÅNGA nedförsbackar.. tappade räkningen på hur många ggr emma ramlade.. sen ramlade hon och tappade vårat vin vi hade smugglat med oss., den flög för backen.. sen kom vi hem lagom tysta och satt i köket och fyllekäkade.. haha..

nää men vafan , nu fick emma damp och börjar dammsuga upp allt mitt hår som ligger på badrums golvet.. hon har nog missuppfattat det hela.. vi är BAKIS idag! ååh..

idag fick vi sovmorgon till 12 .. hah dom här killarna gillar verkligen inte att slappa.. hehe..

Vi ska snart in till byn & kolla på ngt uppträdande tydligen.. sen ska jahg skype med pappa & fisi kl 20.

(det går ej att lägga in foton, vet ej varför :()

biniiiis, längtar tills du kommer hit! miss u hjärtis! <3 och fisi, mice, pappa & mamma! <3

/ sanera

Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Idag började skidbussen att gå! jag & emma är överlyckligast.. sen att det står en tid på busstabellen spelar ingen roll tydligen ..........
 
våra roomies tycker vi är segast i världen på att gå upp & göra oss iordning, haha. killarna brukar hinna gå in till byn & sen komma tillbaka innan vi hunnit gå.. dom skrattar bara åt oss och fattar inte hur vi kan sova så länge.. men what can i say? i love to sleeeep hihioh.

ja , fast nu är jag ju inte här för att sova.. utan för att SUPA!!!!!!! haha.. nejdå ,, men ikväll ska vi till bobos & sen ut. jag & emma har inhandlat teqila! och maaasssa vin, helt sjukt billigt detta är.

men vi var i byn & sökte lite jobb , eller mest tog telefonnummer. ska ringa imorn. haha det var ett jobb som var för en servitris som pratade bra tyska..
killen som jobbar i en affär (svensk) (där sätter dom upp listor med jobb..) sa : men sök det du!
jag: men jag pratar inte tyska...
han: Äh! du lär dig!

så får ringa på det då.. sen kom jag på en smart ide & ta en katalog med alla hotell här i anton, så jag ska maila & ringa till dom också!

fisi, have fun med bonden ;) hörde att du aldrig har städat ditt rum så fint som nu.. haha. kommer ihåg första gången micke var i mitt rum......... det var fan inte städat.. ahah.

hmm.. jag & emma har lovat att laga mat idag! eller ja, jag har lovat att emma ska laga mat idag! :) pasta med mozarella och tomatsås :D mumsiii..
längtar tills liften öppnar.. är så SJUKT taggad på att bli bra på att åka skidor!! hihihi..


/ sanera

torsdag

vi gick ju ut igår..

så vi drack lite här hemma hos oss. eller ja , kanske ganska mycket.. vi körde ngt drickspel.. och jag förlorade heeeela tiden..
så ja, ni förstår.. mitt i allt plingar det på dörren.. och då var det våran hyresvärd och ba : now we know that the music is working.. hehe..

anledningen han kom ner för var att han hade kollat runt & en kille sökte några stycken till jobb.. så snäll! så hade han klippt ut lappar till alla oss fyra ..

inte konstigt att han hör musiken.. ena kille är ju dj......... och det är bara såndär DUUUNKA s´musik..
mathias: men känner du inte dunket i hjärtat? ba *UNTZ UNTZ*
jag: NÄÄ jag ´känneer det fan i huvudet..

haha , han är en typsik såndär dj.. men han förstår typ att jag förstår att man inte kan bli känd på det eller ngt.. haha men men.. han kanske har fått ett dj jobb här, så då ska jag tvinga han att spela min musik :D

sen gick vi in till byn, långt åt HELVETE.. men bartendern glömde ta betalt av mig och emma , så det blev jäkligt billigt! :D ..,
sen glömde emma sin plånbok såååååklrt.. sen vandrade vi hem i typ 1 år.. mathias skulle döda pinnar typ och skrämma mig och emma så att vi skrek så högt att vi trodde hela grannskapet skulle vakna..
och sen skulle han visa mig karlavagnen hahah .. och ja, det tog ett jävla tag att komma hem.

sen deckade jag i sängen.. och idag vaknade killarna as pigga och ba upp nu!!! sen tröttnade mathias lite på att vi ej har packat upp.. "vafan tjejer!!" så jag lovade att jag skulle göra det idag "ja det får ni fan göra.."
sen gick han in i köket och då stod det EN tekopp på bordet & han: man vafan gör ni egentilgen?! ser ju ut som ni fortfarande äter frukost! .. jag eh oj ..
haha.. ordning på dessa killar iaf!

vi låg i sängen typ till 15, sen gick vi in till byn o sökte det där jobbet som våran hyresvärd hade tipsat om.
gästerna lämnar in sina skidor, så är det skiduthyrning typ dom lägger det i fack och så får jag ett nr där jag ska hämta skidorna ifrån.. typ som en garderob, fast med skidor..

passen var 8.30-11 och 12-17 (tror jag.) men jobbade så varannan dag så man skulle hinna åka skior också.. blev ca 100 timmar i månaden.. det skulle typ börja i mitten av dec .. han hade typ haft 30 pers som sökt där.. men på måndag skulle man få reda på om man fick det eller ej..

ska skicka in mitt cv nu. och imorn ska jag ringa på ett städ jobb!

jag har igår på fyllan lyckats döda viber typ :( så nu kan jag inte ringa mice hela tiden :(.. blää måste fixa detta!


nää nu ska jag väl kanske packa upp.. eller tvinga ngn att göra mat..! risotto med champinjoner ska vi göra :D muuums.. 'ätit pasta varje dag .. hehe..

/ sanera



st anton del 1

Igår vandrade vi in till byn som vanligt (vi klockade idag 40 min tar det.. jävla uppförsbacke.. varför vill man bo i bergen? ahahha nää supermyys!) och skulle registrera oss!
PÅvägen in mötte vi en svensk kille som hjälpte oss lite & sen träffade vi massa svenska tjejer.. typ bara svenska här :p..

sen gick jag & emma handlade mat innan vi gick hem.. lite jobbigt är det att handla i byn & sen gå med alla matkassar hem.. men det är träning eller ngt, haha!
Jag har ju egentligen INGEN som helst aning om vad som anses som billigt eller dyrt eller att man ska kolla på jämföreskilo pris eller vadfan det hette.. Hittade baco´n för 25 kr och emma höll typ på att svimma, det var tydligen väldigt dyrt.. men å andra sidan äter jag inte bacon därav aldrig handlar det så .. men börjar nog lära mig! och maten här är billigare i sverige iallafall.. vi handlar alltid spars egna märke haha..
handla typ 2 kg pasta för 8 kr ..

var as hungrig när jag kom hem och så satte jag mig och skulle skype med mamma.. så hade vi varit hemma en stund.. men det stod fortfarande ingen mat på spisen.. haha..
jag: EMMA ?! varför gör du ingen mat?!!!!!!!!!!!
emma: ohoojoj förlåt, husfrun ska genast börja med maten!
HAHAHAH.. jag: men jag menade inte så.. menade bara.. eller jo jag kanske menade så då..
emma: ja det gjorde du.,, men det gör inget! du kan duka?
20 min senare..
jag hade inte dukat.. hahahaha stackars tjej. och killar. och nu sitter jag i köket & kl är 19 & dom sa att vi skulle äta då, men INGEN har börjat med maten.. hm , dom kan väl inte tro att jag ska göra det? hahahahaHAHAHA.. då får dom tänka om :)

n´ää nu kom jag av mig igen.. igår skulle vi iallafall ut.. det får jag fan skriva om i ett annat inlägg ..!

för nu är jag svinhungrig och tycker någon kan börja med maten på dethär stället! :) (= inte jag)

/ sanera


RSS 2.0