ordningen återställd

igår hade ju jag & micke vår "datenight". lämnade prinsen hos mormor & moster & det tog emot att gå, haha. mamma tillslut " nääää du måste gå nu! annars missar du tåget.." heheh. 
 
vi åt iallafall middag på "mamas and tapas" , jättegod mat & mysigt! sedan så gick vi en sväng & bion började inte förrens 21.50, fan vad trött jag var. vi såg "snabba cash". den var bra! men trodde den skulle handla mer om jw.. 
 
när vi kom hem hann jag sniffa lite i spjälsängen innan jag däckade. vid 9.30 vaknade jag av att det ringde till min mobil & sen hem, JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA telefonförsäljare. men jag var utvilad , så det gjorde egentligen inte så mkt.. 
 
åkte till liljeholmen. skulle leta höstjacka. ALLTSÅ. FUUUUUUUUCKiIIING shit. 
1. inte en enda jävla affär har ju typ höstjackor?! är det inte höst snart ? 
2. vafan är det för "färger"?! jag vill ha FÄRG. inte svart, grått , vitt & djurmönster. visst så gillar jag djurmönster som mamma sa , men vafaaaaaaaaan.
3. FAN vad jag hatar att gå i affärer nu för tiden.. iallafall utan barnvagn, för med vagnen kan man bara gå & alla idioter får flytta sig.
 
ja, så det gick ju inte så bra för mig. hittade en på mamma avdelningen på hm, men är ju inte gravid längre & när man inte är det så vill man ju inte heller se gravid ut....
 
vi skynade oss hem , mormor & moster var påväg över med albiiiiiiiiiiiin. ÄNTLIGEN. OMG. kände mig helt vilsen utan honom. mamma har fått mersmak. ja eller mormor. hon tjatar "jag ska ha han en gång i månaden." hon liksom lyssnar inte alls när jag säger att jag ALDRIG ska göra om detta. haha. nejdå. men om ett jävla bra tag. och då i ordningen är det morfars tur om han vill. haha jag har ordningen så att mormor/morfar/ farmor & farfar ska få passa honom "rättvist". 
är så glad att ha han hemma igen. ska mycket till att jag ska släppa iväg honom igen..
 
 
HURSOM. det var väldigt mysigt & viktigt att få egentid med min mickey. vi älskar varandra så jäkla mycket, men vi kommer liksom på andra plats nuför tiden. så att få en hel kväll / natt , det är lyx. bara rå om varandra. vi pratade en massa. åååååååååååh min mickey. tänka sig att jag kommer få bli hustru. om några år. men. jag har en man som vill gifta sig med mig. som pratar om vårt framtida bröllop. jag har världens vackaraste son. jag har världens bästa familj. världens bästa vänner. jag älskar mitt liv. 
jag älskar dig mickey & jag längtar tills vi står där framme & säger ja till varandra <3 haha vi filar på gästlistan.. ska fan ha under 50 pers, stor rensning på listan pågår.. bara de viktigaste personerna i våra liv. som vi UMGÅS med.
 
tänk att jag & mickey är mamma & pappa. vi kämpar för vår son. att kolla på vår son är världens häftigaste känsla. går inte beskriva känslan.
 
nu kom jag av mig som vanligt. mamma & anna åkte nyss. nu väntar jag på att mickey ska komma hem från jobbet, sen sovdags. inatt & imorn är mickeys nätter, så kör jag de andra två då han börjar tidigt.
 
mamma & anna skulle inte ens stanna länge. HAHA. mamma har visning imorn så hon måste städa. håller tummarna att dom får ett bra bud. hon är så rädd att ingen kommer! men jag hoppas att det kommer folk :) 
 
slötittar på "djävulen pär prada." haha vissa kläder är verkligen INTE tidlösa..
 
mina fina älsklingar <3
 
 
 
 
 
/ sanera 

date

idag ska lilleman sova hos mormor. det är ÅNGEST på den. micke sa imorse : "näää vi ångrar oss!!!!"
 
vi frågade henne igår om hon inte kunde sova här med han , fick till svar "NEEEEEEEEEEEJ. mormor mysa mys." 
 
har försökt få henne att säga att det är ok att han inte kommer. men det går inte bra. hon har ju bara längtat efter denna dag i 4 månader. 
 
det känns iallfall väldigt jobbigt. jag vet inte alls hur detta kommer gå, om jag kommer kunna njuta av kvällen. sminkat mig har jag gjort också, så jag får inte gråta när jag säger hejdå till albie. men jag gråter typ redan nu. haha. jag var en känslomes innan jag fick prinsen , vafan kallar man mig nudå? !
 
känner mig för övrigt snygg idag, det var MÅNADER sen det hände. igår var vi på lager 157 & jag fick på mig ett par svarta jeans & en blus som jag har på mig nu.. OMG, trodde aldrig att jag skulle hitta jeans med denna mage (knappen spricker väl på middagen).
 
morfar hade köpt alla kläder jag hade kollat på till sin lilla älskling. snälla älskade morfar. finaste mössan, haha så söt! 
 
vi ska äta på någon tapas & sen på bio. mysigt att få tid med min stora älskling. men saknar redan prinsen, han ligger i rummet brevid & sover.
 
vi ska snart åka till babyproffsen & kriga om vagnen. ger upp. hehe. orkarrrrrrrrrrrrrrrrrr inte. men albie sover, jag är faktiskt klar så vänytar bara på att han ska vakna.
 
förresten, igår var vi ju på BVC. & nu ätnligen har vi vår bvc bm! & det känns så bra med henne, hon verkligen tog sig tid & lyssnade på mig & kollade allt noggrant som jag frågade om osv. & hon frågade flera ggr hur jag mådde & hur det kändes att vara hemma utan micke osv. så det känns jävligt bra. sen påpekade hon flera ggr att det BARA var att ringa/maila om jag undrade något. 
han väger numera 6380 & är 61 cm lång! min stora kille! <3
hon sa att det är inga problem med att börja med smakportioner när han är blir 4 månader, hon sa att han är så med & vaken så hon trodde han skulle vara vädligt nyfiken på maten, men det får vi helt enkelt se! hon sa att det märks att det är en nyfiken kille. jag tror att om inte alls för länge kommer jag ha fullt upp med att kolla att han låg på samma stölle där jag la honom! hhe :)
 
hon behövde inte kolla nacken osv haha, han satt ju upp "själv" i mitt knä. charmade henne gjorde han också. mitt lilla charmtroll. hon sa flera ggr "ååååh du är ju så söt" & sa till mig att vi har en sån fin kille.
 
ja, jag är stolt & skrytig. men det ska man väl vara som mamma? & verkligen när man har en sån söt kille att främmande människor måste påpeka det ;) 
 
 
nu tror jag någon börjar vakna.. MYS
 
 
såhär snygg är jag mohaha.
 
 
/ sanera 
 
 

systra mi

my little bom bom..
 
fisi ringde nyss & till min stora glädje (& albins när han vaknar) så har hon slutat & beger sig över till oss! alltid lika mysigt när hon kommer över. saknar henne när hon inte är med mig & jag har ju fått barn & flyttat hemifrån & hon jobbar en massa , så ibland kan det vara svårt att få ihop tid till bara henne & mig. men jag tycker vi försöker. vi SKA ta en kväll & äta middag bara hon & jag. det bestämde vi förut. 
 
min lilla fisi. tack för att du ALLTID ställer upp. utan att klaga. att du alltid finns där. att du alltid förstår. 
 
som sagt så hjälper hon mig så mycket i min roll som mamma, även fast hon kanske inte alls förstår vad jag går igenom så stöttar hon mig till 120 %. pappa sa alltid att jag var fisis största idol när vi var små, nu är det tvärtom.
 
och så är jag så glad att micke & fisi kommer överens. att dom kan umgås själva. att dom litar på varandra, lika mycket som jag litar på båda. liksom fisi har ju vuxit med i vårt förhållande för hon har varit med sen början. 
 
ibland bråkar vi & blir galna på varandra. men vi är ju systrar. hehe, då SKA det vara så. 
 
längtar tills jag blir moster. JA jag ska bli moster. JA du ska ha barn. JA med antåååååååån. 
 
my little bom bom, i love you. <3 
 
syster <3
 

haha jaaaaa jag vet inte varför jag är så känslosam. nej jag har inte varit på mina starka piller. nej jag har inte rökt på eller tagit droger. jag är bara en småbarns mamma med en jävla sömnbrist & för mycket fritid (egentligen inte, disken kallar) när prinsen sover..!
 
/ sanera
 

godmorgon

prinsen sov till typ 4. vilket är återigen ca 9 timmar utan mat alls nästan.. min duktiga kille!
 
imorgon ska vi lämna han till mormor & moster................ första natten utan mamma... ÅH.. vill inte. men mamma har tjatat sen han var 6 veckor. så det är väl dags.
 
jag & min stora prins ska på date. middag & sen på snabba cash 3. & sova en hel natt som micke längtar så mycket efter. konstigt med tanke på att han har fått sovit hela nätter , det har jag inte gjort sen långt innan Albin kom! hehe.
 
kl 10 är det bvc. vägning & mätning. & prata om smakportioner & spya.
 
 
 
 
/ sanera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

godmorgon

prinsen sov till typ 4. vilket är återigen ca 9 timmar utan mat alls nästan.. min duktiga kille!
 
imorgon ska vi lämna han till mormor & moster................ första natten utan mamma... ÅH.. vill inte. men mamma har tjatat sen han var 6 veckor. så det är väl dags.
 
jag & min stora prins ska på date. middag & sen på snabba cash 3. & sova en hel natt som micke längtar så mycket efter. konstigt med tanke på att han har fått sovit hela nätter , det har jag inte gjort sen långt innan Albin kom! hehe.
 
kl 10 är det bvc. vägning & mätning. & prata om smakportioner & spya.
 
 
 
 
/ sanera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sentimental

pappa & fisi kom över & myste med oss idag. dom gick ut med albin en stund så jag kunde städa iordning lite här hemma! SER FÖR JÄVLIGT UT, spyyyyyyyyyyyyyyr. imorgon ska mickey dammsuga, MÅSTE göras .. längesen & det går inte för sig när man har en liten bebis hemma!
 
tack för att ni hjäpkte mig med min lilla prins <3 
 
nu sitter jag här i köket med tända ljus & lyssnar på "adele", micke är hos en kompis & badar & baustar & lilleman var en tröttis idag. inte nog med natten, men sovit en del på dagen/ kvällen & så vaknade han till lite innan 21 & jag skulle sätta på han pjamas osv , han somnade på skötbordet & sen så ammade han i typ 4 min & nu sover han.. vi får väl se hur länge ;) 
 
mickes natt inatt, men eftersom jag är så jäkla snäll så tar jag honom nog ändå. haha det handlar mest om att han har sovit halva kvällen & jag saknar honom & vill ha lite gos. 
 
mina föräldrar gjorde ju slut när jag var typ 6 år eller något sånt, så det har varit en del tjafs osv.. men men.
 
nu när jag har fått barn & går igenom allt som har med att bli mamma att göra så tycks min mamma berätta mer & mer saker jag inte visste haha. med anledningen att hon inte vill att vi ska göra som hon gjort..
häromdagen berättade hon att pappa & mamma hade varit ihop i 3 månader innan hon blev med barn.. TRE MÅNADERRRRRR?! sen fick dom missfall & sen fick dom mig. men iallafall. haha. chockad blev jag. då sa mamma "jag ville inte säga något för då kanske ni skulle få ider" haha.
hon & min far är VÄLDIGT nöjda med mitt val av far till mitt lilla barn. (& så är jag väldigt nöjd med fisis val av bondeeeeeeeeee, antåååååååååååååååååån... ) 
 
men iallafall. mamma & pappa har börjat minnas en massa från deras tid ihop & berättar der för mig. och det är jag så jäkla glad för. för när dom berättar det så ser jag att en gång för jävligt längesen så har dom älskat varandra. och det är skönt för mig att se. för dom två är mina bästa personer, dom har format mig & gjort mig till den jag är. och ,mamma säger att det är vissa saker hon önskar hon gjort annourlunda.. tex .. så kröp hon ut från mitt rum när hon hade nattat mig. HAHA. så när hon var nästan var ute hörde hon "mamma, vart ska du?" HAHAHAHAHAHAHAHA.. mormor sa att det var jobbigt att natta mig. STACKARN. 
men mamma sa att hon knöt mig nog liiite för hårt, navelsträngen kommer nog aldrig klippas där. men jag ser inte det som ett problem. hehe. 
 
men jag älskar min mamma & pappa så jäkla jobbigt mycket. jag är så glad & tacksam ALLT dom har gjort för mig. det har inte varit lätt. blod, svett & tårar. men här är jag idag. med ett eget barn att uppfostra, & ibland är jag rädd. kommer jag göra rätt?
men jag vet att jag kommer klara det med mina föräldrars råd & hjälp, på vad man ska göra & inte. mina föräldrar kanske inte "typiska" för'ldrar, men dom är dom bästa & mest perfekta föräldrarna enligt mig. 
 
mamma sa häromdagen "ja & så ibland fattar inte männen att vara hemma med ett barn är ett jobb det med.!"
jag: nja, tycker ändå micke försöker förstå. sen att han inte rikitgt inser hur krvänade det kan vara ibland..
då sa hon: kenny har aldrig haft förstående. men din far.. han förstod. man kan inte säga något om det, han tog hand om er & dagbarnen vi hade, hjälpte till & lekte. han förstod.
 
när dom säger såna fina saker om varandra blir jag så glad. & att mamma berättade att hon har bara älskat två killar i sitt liv. och en av dom är min far. 
 
så vad ville jag få ut av detta inlägg? jo att jag börjar bli vuxen nog att se saker i flera perspektiv. & tydligen tillräckligt gammal för att få höra hela sanningar. hehe. 
 
jag är så tacksam för mitt liv. det är inte alltid lätt att hitta sin roll som relativt nykläckt mamma, men jag försöker. & jag skulle aldrig någonsin byta ut det. jag älskar mitt liv som det är. & jag älskar alla mina människor omkring mig så mycket. mamma säger att jag har så mycket kärlek. det stämmer nog. & att jag är dagdrömmare & en tänkare. det stämmer också. 
 
för ett år sen .. ALDRIG skulle jag tänka mig att jag då ett år senare skulle sitta i en lägenhet i stureby & vara mamma till världens finaste lilla kille. ibland blir inte livet som man har tänkt sig, det blir så jäkla mycket bättre!
 
tack för att ni alltid finns där & stöttar mig i alla mina beslut. jag älskar er. 
 
 
/ sanera
 
 

snäll bebiiiiiiiiiiis

i måndags var jag & albin på "mammagruppen" för första gången, det var trevligt men jag & en till tjej var yngst.. sen var dom andra typ 28+.. hehe, det känns inte riktigt som att vi var på samma plan här i livet om man säger så.. kändes som att dom har jobbat & bott hemifrån i minst typ 10 år & nu bestämde dom sig för att skaffa barn..  det var lite krystat helt enkelt..
 
dom skulle väl svimma om jag berättade att min lilla älskling är ett fylle"misstag", och att jag bara ha bott hemifrån i 5 månader.. MEN han är det bästa som har hänt oss <3 nä men dom var verkligen trevliga, det var några som verkade mer i min "stil" .. men men tror nästa gång är nästa måndag , men då ska vi till ögonläkaren så får se om vi hinner! 
 
just nu sitter jag & surfar lite på datan, ABSTINES. lämnade in min kära iphoooooone igår & har en gammal mobil med lucka haha inte ens kamera har den .. hehe. och imorse sprang jag upp & satte på datan... HAHA. 
 
inatt var det min natt & Albin brukar vara ganska snäll mot sin mor faktiskt måste jag säga. en granne på mammas gård sa det "du måste börja bli lite elak mot mamma & pappa annars kommer det nog ett syskon snart.." hhaah, njaaaaaaaaaaa. (nu kom jag av mig ämnet helt som vanligt, men måste bara berätta detta också;)
häromdagen satt jag & ems i bilen hem från willys & då kläcker hon ut sig: 
- men alltså fast jag fortfarande är gravid så längtar man ju redan efter ett syskon..
jag: ehhhhhhhhhhh.. hmm.. *försöker verkligen hålla med (men syskon är typ det sista vi tänker på hehe)*
emmi: men lite typ! eller?
jag: nä. det kommer du inte heller vara efter en förlossning & sömnbrist & ett kaos. 
 
så jag ska fråga henne om ca 4 månader & se vad hon säger.. hehe.
 
MEN det jag skulle komma till var:
 
albin somnade typ 20.30 & vaknade inte förrens 6,15 & då ammade vi & så somnade han om till 8,45.. jag låg däremot dom två timmarna stel som en pinne i sängen, för han sov där med mig & jag kan inte sova med han så bra.. sängen är för LITEN. 
 
sen hade vi en massa morgonmys & lyssnade på barnvisor på datan & vi båda sjöng med, han diggade med hela kroppen.. sparkade med bena & viftade med armarna .. sen kissade han ner mig & han själv!
 
nu väntar vi på att "moffa" ska komma förbi :)
 
/ sanera
 

Skruttski ❤


Första natten i spjälsängen

Första bilden; så somnade han.

Andra bilden; så låg han på morgonen.

Mitt lilla busfrö!


Tjenare mannen

I måndags kom min kompis Linn förbi!! Blev massa prat & mys!

& i tisdags så åkte jag & Albie & lunchade med tant emmi! Sen mötte jag & Albin upp moster & Julia, letade klänning till dopet (till mig) men hittade inget..
Sen sov ju min kompis Carro från st Anton här! Vi har ju inte träffats sen jag kom hem från st Anton! Mars 2012, sen har hon försökt träffa mig hehe , hon bor i Linköping.. Men jag var ju lite off, gravid osv haha ka jag skyller på det, för det var ganska jobbigt ett tag!

Men hon är iallafall en sån tjej som det kan gå typ 5 år innan man ses , men man känner inte stt det är konstigt eller ngt! Vi hade så jäkla mycket att prata om, mickey gillade henne mest av dom tjejerna jag bodde med så han var glad att träffa henne med.. Hur som, så måste vi ses oftare kom vi gram till! Hon flyttade till Norge i fredags, får väl hälsa på där :)

I torsdags sov jag & Albin hos mamma , det var så mysigt! ❤
I onsdags & torsdags så sov Albin knappt ngt på dagarna så i torsdags sov han 22- 06.15, somnade om vid 7 & vaknade typ 8.30, trött kille! Haha..
I tisdags var första natten för Albin i spjälsängen :) hittade han på bredden istället för på längden som man ska ligga haha..

Nu ligger vi & softar & kollar barnprogram.. Albin pratar med "lellefant" , fina färger , han är helt inne.. Jag som aldrig skulle låta min son sitta framför en iPad haha.. Måste erkänna att hittar man ett sätt som kanske inte ät ett sätt som man har tänkt sig.. Om det funkar- ja då får det gå!! :)

Nu bajsade min lilla stinky så plikten kallat!

/ sanera


Helgen

Denna helg har jag spenderat en del tid på akuten. Världens bästa pappa/ morfar/ svärfar ställde upp & följde med mig både fredag & lördag. Det var inte akut eller allvarligt, så ska boka tid hos en gynekolog!

I lördags sov jag & Albin hos pappa/morfar. Det var så mysigt! Saknar att bo hemma.. Hehe. Igår åkte vi till världens längsta bokbord, min farmor & Kjell stod & sålde en massa böcker där.. Jag shoppade några jättefina barnböcker åt min prins.. :)


Just nu ligger jag på soffan, kylskåpet ekar när man öppnar det.. Lyckades skrapa ihop lite keso & majs till "lunch" .. Vi har Inte ens mjölk hemma så jag kan inte dricka iskaffe ...
Kan inte gå till affären för min lilla älskling sover! Så jag har hunnit städa lite :)

Har lust att gå & väcka honom för jag saknar han haha.. Tiden går så jäkla snabbt nu, händer massa nya saker på en dag känns det som.. Nya läten osv..
Så jäkla häftigt att få vara med & uppleva allt med min lilla son <3

Vid 14 kommer min kompis Linn hit & imorn ska min kompis Carro från stanton sova här! Ska bli roligt att träffa båda :)

/ sanera


Roliga bilder på mina lilla groda <3


bilder på prinsen, 8 dagar gammal.

när albin var 8 dagar så gjorde vi ju "nyfödd" kort. är så himla glad att vi gjorde det. han är inte nyfödd längre, han har vuxit så snabbt. min lilla BEBIIIIIIIIIIIS. <3 här kommer några fina bilder på underverket (som mormor säger..); 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sötaste killen i världen. ja, jag vet. jag skryter & tjatar om honom. men man kan ju inte låta bli. kan fortfarande inte förstå att JAG har blivit mamma till vår älskade lilla ALBIN. älskade barn. kärleeeeeeeeeeek.
 
/ sanera
 
 
 

en massa

igår var jag & Albin hos min mormor. det var mysigt. hon är rolig min mormor. hon kom till sverige när hon var 17, hon är 78 år nu. hon bryter fortfarande på tyska, hon hittar fortfarande inte alla ord på svenska, hon kan bättre tyska än svenska (tycker hon). hon ser sig själv som tysk, hon kan säga "svenskar bla bla." hon är svensk medborgare, medans jag fortfarande är tysk. hahahaha. det är ju bara lite roligt. idag skulle hon bokstavera en adress åt mig.. så kommer hon till N.. så säger hon "norbert" AHHAHA jag : "norbert?! niklas kanske var lättare?" jo men då säger hon att norbert är vanligare i tysland..
 
idag har min mamma & kenny skrivit kontrakt för ett jättefint hus i vendelsö. åh, med bastu (älskar bastu) & huset var jättefint.
 
och sen så har fisi & antååååååååån bokat sin resa till bangkok.. 4/1-2014 lämnar dom oss i 4 månader. BUHU. det kommer bli rikitgt jobbigt. fisi är min bästa vän & jag berättar allt för henne & hon är ett stort stöd för mig i min nya roll som mamma, så det kommer bli riktigt jobbigt faktiskt. saknar henne just nu som in i helvete & då är hin i varberg. & albin kommer ju glömma henne, men det är ju smällar man får ta. (haha skojar KANSKE fisi. hehe)
nää, så det är jobbigt. 
 
imorgon ska jag försöka få tag på en gyntid. verkar vara jävla svårt. annars så måste jag ta mig till gynakuten säger dom. har INGEN lust! för dom kommer inte hitta ngt & så får jag sitta där i onödan osv.. jag har så ont i min rygg & det har börjat göra ont i äggstockarna nu också & dom är rädda att det kan vara en infektion. 
 
på lördag ska min stora älskling över till dan & bli full & kolla fotboll. HELA dagen. det unnar jag honom, han har jobbat 6 dar i veckan ett jövla bra tag nu & han behöver få njuta lite. så jag & albin kommer nog sova hos Albins morfar. 
 
 
på kvällskvisten var jag & prinsen över till farbror dan & tant emmi. det var mys! blev bjuden på middag & sockerkaka. :)
 
snart kommer mickey hem (han slutar 23) & börjar 7,30 imorn.. min duktiga kille. att han orkar. ska samla mig mod till att lämna bort albin över natten så ska jag ta hand om mickey en hel dag. så vi får njuta lite. <3
 

jag älskar dig. <3 
 
 
/ sanera
 
 
 

en massa

igår var jag & Albin hos min mormor. det var mysigt. hon är rolig min mormor. hon kom till sverige när hon var 17, hon är 78 år nu. hon bryter fortfarande på tyska, hon hittar fortfarande inte alla ord på svenska, hon kan bättre tyska än svenska (tycker hon). hon ser sig själv som tysk, hon kan säga "svenskar bla bla." hon är svensk medborgare, medans jag fortfarande är tysk. hahahaha. det är ju bara lite roligt. idag skulle hon bokstavera en adress åt mig.. så kommer hon till N.. så säger hon "norbert" AHHAHA jag : "norbert?! niklas kanske var lättare?" jo men då säger hon att norbert är vanligare i tysland..
 
idag har min mamma & kenny skrivit kontrakt för ett jättefint hus i vendelsö. åh, med bastu (älskar bastu) & huset var jättefint.
 
och sen så har fisi & antååååååååån bokat sin resa till bangkok.. 4/1-2014 lämnar dom oss i 4 månader. BUHU. det kommer bli rikitgt jobbigt. fisi är min bästa vän & jag berättar allt för henne & hon är ett stort stöd för mig i min nya roll som mamma, så det kommer bli riktigt jobbigt faktiskt. saknar henne just nu som in i helvete & då är hin i varberg. & albin kommer ju glömma henne, men det är ju smällar man får ta. (haha skojar KANSKE fisi. hehe)
nää, så det är jobbigt. 
 
imorgon ska jag försöka få tag på en gyntid. verkar vara jävla svårt. annars så måste jag ta mig till gynakuten säger dom. har INGEN lust! för dom kommer inte hitta ngt & så får jag sitta där i onödan osv.. jag har så ont i min rygg & det har börjat göra ont i äggstockarna nu också & dom är rädda att det kan vara en infektion. 
 
på lördag ska min stora älskling över till dan & bli full & kolla fotboll. HELA dagen. det unnar jag honom, han har jobbat 6 dar i veckan ett jövla bra tag nu & han behöver få njuta lite. så jag & albin kommer nog sova hos Albins morfar. 
 
 
på kvällskvisten var jag & prinsen över till farbror dan & tant emmi. det var mys! blev bjuden på middag & sockerkaka. :)
 
snart kommer mickey hem (han slutar 23) & börjar 7,30 imorn.. min duktiga kille. att han orkar. ska samla mig mod till att lämna bort albin över natten så ska jag ta hand om mickey en hel dag. så vi får njuta lite. <3
 

jag älskar dig. <3 
 
 
/ sanera
 
 
 

Två saker är

Säkra;

1. Min son är så vacker. Finns inget finare att kolla på.

2. Tiden går för snabbt. Albin är bara 3 månader men han har blivit så stor jämförelse med hur liten han har varit..
Han ser så annorlunda ut, men ändå så lik..


Kärlek ❤

/ sanera


En första gång

Igår sov lisen hos oss , mysiiiigt! Sen gick jag, Fisi & Albie till vårdcentralen för att kolla prinsens öga.. Vi fick minst sagt en eh aa sprallig (?) dr? Hahaha 60 + & ja .. Vet inte vad man kallar det .. Kallade in Albin "Lars Albin osv?" Haha.

Han sa att der förmodligen inte var något att oroa sig för , han tyckte dock att ett pupillen var lite större även i ljuset.. Vi får remiss till st Erik barn ögonläkare. Sen när vi hade gått ut ropade han in oss igen. Han hade väl googlat att man skulle lysa i ögonen också hahahahah , jag hade aldrig gått därifrån utan en remiss. Jag litar inte på vårdcentralen & än mindre när det gäller min prins.

Sen åkte vi till Globen & det blev en massa shopping till Albin. Nog för att jag är tjock & inget passar , men jag ORKAR inte ens leta kläder till mig.. När lisen kollade runt lite till sig själv så försökte jag sen gav jag upp & stod brevid ist. Haha.

Myyyyysdag <3

Sen åkte vi hem & åt middag med mickey! Sen kom mickes föräldrar som skulle passa Albin då vi skulle på bio, vi såg the heat, skitrolig! Skönt att få komma iväg bara vi två, men när vi gick förbi snaps & hängde lite på mackans jobb så kände jag att jag är så glad att jag inte sysslar med sånt & ät så lycklig för min lilla familj! ❤

Här hemma hade det gått så bra , "tyvärr" hade han sovit heeeela kvällen.. Hehe det tyckte dom var lite tråkigt. Men det är lite jobbigt att vara bebis ibland hihi..

Ligger med Lilleman på bröstet. Han brukar vakna runt 8-9 & sen somna 11-12, men idag har han somnat i à 40 min & sen vaknat. Så NU insåg jag stt det är bara släppa allt & låta han få ligga i famnen, verkar som att det är närheten han vill ha, trots att han blir så varm & helt svettig!

Mickes kompis Linus var över en stund på förmiddagen! Mysigt. Han kommer över så fort han har tid, det är kul att se vilka som är dom "riktiga" vännerna som är kvar trots bebis. Höhö.

Ikväll blir det grill hos Samuel & Emma , trevligt.. Jag gillar att umgås med Albins farbröder & "fastrar" för jag vet hur mycket jag älskade att vara med min farbror när jag var liten & det är något jag vill att Albin ska få uppleva med!

Har hunnit färga håret (rött), ögonbrynen osv också. Det var på tiden.

Fyfan vilket tråkigt inlägg, det tyckte Albin med för han började gallskrika.


En sak jag önskade någon sa till mig innan bebis kom: sömnbristen är värst. Inte så hela tiden utan att man bara ALLTID ligger minus med sömn & tålamod med varandra (mig & mickey) sinar känner man ibland . Jag försöker men ibland blir jag monster Sandra, eller Cherry som Micke kallade mig när jag hade mens. Nu har jag inte mens & inte haft det på ett år men jag har bog varit jävla massa Cherry ändå.

P.s idag har mina fina killar namnsdag! Grattis mina fina Lars! ❤

/ sanera


fortsättning bilder från systemkameran

första bilden på mig & min lilla älskling.. här är han kanske 20-30 min gammal.. här blir jag också fortfarande sydd.. i ca 40 min..
 
 
myser.. ammar för första gången.. "välkomsbrickan"
 
micke ringer sin mamma/pappa & berättar.. jag är lagom pigg & förstår inte vad jag har varit med om.. bara vill hålla i min kille! 
 
 
första natten på bb.. conehead.. man ser inte så bra hehe.
 
 
första morgonen på bb .. mitt lilla hjärta.
 
 
mina killar.. första dagen på bb.. 
 
 
åh min lilla älskling.. mycket känslor & mycket att ta in.. kunde inte förstå att jag äntligen hade min bebis hos mig!
 
mys..
 
så stolt pappa. men trött.. hehe.
 
 
lilla hjärtat.. prinsen var inlindad i denna filt hela vistelsen på bb!
 
 
mina killar <3
 
 
tredje dagen & första kläderna är på! mössa från gudmor <3
 
 
mormor & moster kommer för att hämta hem (äntligen) lilla familjen efter 4 dagar på bb! 
 
 
lilla familjen påväg hem från bb.
 
första natten hemma .. det gick bra! 
 
 
moster & albin myser!
 
 
morfar & albin!
 
 
sover i vaggan med mufasa..
 
 
gammelmormor & albin <3 första mötet.
 
 
gammelfarmor & albin <3 också första mötet.
 
 
pappan & prinsen myser.. 
 
 
 
grodan i babygymmet för första gången!
 
min lilla kille! nu är den pjamasen från anna för liten.. sådär har han sovit med händerna sen dag 1 & gör fortf!
 
 
 
albin på moster annas dansuppvisning! sov nästan hela föreställningen..
 
 
ännu en första gång.. i babysittern!
 
 
hud mot hud.. <3
 
 
jag & albin påväg till hans första dop!
 
 
första leendet fångat på bild! <3
 
 
du är så vacker min pojke! 120 % perfektion!
 
 
puss på prinsen!
 
 
mormor & albin på annas skolavslutning.
 
 
gammelmormor, moster & mormor på annas avslutning, albin i vagnen!
 
moster anna & albin hos gammelmormor. lilla grodan.
 
 
världens finaste kille.
 
 
 
morfar badar albin!
 
 
många "första gånger".. så jäkla härligt! så glad att jag fick systemkameran av micke i julklapp så jag kan föreviga fina bilder på vår lilla älskling <3 
 
/ sanera
 

förlossningen i bilder från systemkameran

Glad tjej.. hyffsat tidigt.. dagen då vi åkte in.. klockan är väl ca 17-18..
 
tensmaskinen i högsta hugg & akupunktur för avslappning .. förvärkar.. detta är på natten. tillslut lackade jag på nålen i handen & alla jävla slangar så jag slet bort nålarna.. 
 
 
 
detta är också någon gång på natten. fruktansvärt ont.. mickey ville låna min tröja haha..
 
hät har jag fått eda & försöker få "ner" bebis.. helt öppen.. jobbigt kämpande.. alla var trötta & jag hade så ont. ville bara få bort det där jävla trycket neråt & smärtan i rygen / bäckenet. jag var nästan tvungen att kolla att min murra inte var blå pga trycket.. trodde jag skulle explodera där nere..........
 
 
 
 
fortsätter i nästa inlägg.. alla bilder fick inte plats .. 
 
/ sanera 
 

Känslan

Känlsan när man lägger sin prins i sin vagga .. Han buffar runt & dom säger ju att det är bra om dom är halvvakna när dom blir nerlagda så dom känner igen sig när dom vaknar. Sen efter en stunds buffning.. Gallskrik. Äh säg vafan ni vill. Jag plockar upp min prins & innan jag ens hinner lägga honom på bröstet somnar han. Den känslan. När man vet stt ens son känner igen en & känner sig trygg. Den känslan är den finaste som finns ❤


Lite av varje

Jag har så ont i ländryggen, bäckenet .. Måste skaffa något emot smärtan, skulle ju sno pappas vetekudde ett tag .. Hehe.

21/9 är ju dopet, tänkte på emmi att hon fyller 5e sep & ja det rörde till det i min lilla hjärna.

Lillmoster Anna sover här idag tills torsdag, mys!

Idag var lisen, antåååån, Elin & papps över på fika! Sen kom även mamma, Kenny & Anna på kvällen..

Imorn kl 9 ska jag & prinsen till BVC för vägning eftersom jag slutat amma på heltid & ammar nu endast kvällen, natten , morgonen & kanske en gång till om mina bröst gör för ont..

Det börjar kännas ok med mitt beslut! Faktiskt, trodde jag skulle älta det länge.. Men jag inser att det är det bästa för oss båda & då går det lite lättare.. & nattamningen ska jag försöka ha kvar så länge som möjligt! :)

På fredag ska vi till vårdcentralen för att kolla Albins pupiller.. Hoppas det inte är något allvarligt. Kan sammanfatta att vara mamma i ett ord : orolig. (Oro)

Man oroar sig fan för allt hela tiden.. Eller man, ja jag gör det. Lär ju knappast bli lättare.. Har liksom redan ångest inför när han börjar ställa sig & alla dessa vassa kanter som finns i denna lägenhet.. Omg...

Nä, godnatt!

/ sanera


Weekend

Jag & skruttski har varit vakna sen 6.30.. & nu sover han på mitt bröst (finns det något mysigare? 💙) medans jag kollar "snow white and the huntsman" & pappan sover!

Inatt var det min natt & den har gått bra.. Är lite trött men det funkar , fått sovit först 3 timmar & sen ca 2 :)

I helgen har vi myst med vår älskade tant emmi & farbror dan, Krille & Katti en stund också! Myys.. Jag & emmi & Katti var & badade hos Emmis moster i fredags , dom bor precis vid oss & har pool!

Vi doppade Albins fötter , men det var nog för kallt för min prins för han gallskrek..

Haha jag skällde på Micke för han glömt säga till gudfar när dopet är .. & sen visade det sig att jag inte ens hade sagt det till emmi .. Haha hon är minst lika viktig som gudföräldrarna! ❤❤ 21 /5 kl 12. Ska ringa kyrkan idag!

Albins högra pupill är större än det vänstra & jag såg det för ett bra tag sen & sa det till mickey men han sa att det var så för ljuset.. Sen så såg mickes pappa det på koster & nu har även Micke lagt märke till det ..

Så jag mailade BVC idag, vi ska ju dit på onsdag för viktkontroll då jag har dragit ner på amningen & endast kvälls, natt & morgonammar..

Googlade på det med pupillen .. "Lättare hjärnskada", fick så ont i hela kroppen .. Men som alla säger behöver inte vara något.. Men vi ska kolla upp det iallafall.. & skulle det Vara något så skulle det aldrig aldrig förändra vår kärlek till vår lilla prins ❤❤

Måste sluta oroa mig för ALLT. Börjar imorn.....

Får se vad denna dag bjuder på .. Kl 16 börjar pappan jobba.. Får se vad jag & Albin sysselsätter oss med då!

/ sanera


Mina killar har sångstund 💙


Mina två hjärtan <3


RSS 2.0