lunchtajm!

Precis tillbaka från lunchen, Susku hade gjort makaroner & köttbullar till oss :) det var riktigt gott faktiskt, länge sen jag åt de ;D ..

gud, vilket tråkigt väder..! och upptäckte tidigare idag att mitt "beroende" är över :O och de var blondinbellas blogg, som jag missbrukade och läste hela tiden! men icke längre, den är tråkig nu typ. jag vet faktiskt inte varför, men de är roligare att läsa om sig själv! (a) så http://gallanbrallan.blogg.se  är en av mina bästa vänner och skriver om mig, hihi. MEN hon kan dock förvrida saker och ting ibland (a) .. hon är en bitch inte jag :D

puuuuusss!

Godmorgon!

Otroligt, jag är vaken 09.30 en lovdag, haha. Faktiskt så var jag uppe 06.20 imorse & jag somnade 03.00 :( jag mådde så illa & hade så ont i magen.. Anledningen till varför jag är uppe så tidigt när jag borde ligga & sova är att jag jobbar.! Japp, det är sant och på aik också! :O haha, jag sitter och fixar med deras årskort, alla är så trevliga här så tvivlar på att dom är aikare ;D haha.. 

Igår jobbade jag ockå ca 2 timmar, idag ska det bli typ 10 timmar, om jag orkar , mår så jävla illa! :/ hoppas jag inte får ngn jävla magsjuka!.. hatar att spy..

I måndags gick jag ju upp tidigt, & igår & även idag, inge lov här icke! I måndags var jag med emmi på dagen :) sedan drog jag & natta på fest i handen, det var kul hihi. Kom i säng vid 4 & vaknade vid 09.30 och sedan ringde susku & frågade om jag ville jobba .. igår var jag & pappa hos tatueraren och han skulle rita upp den, han fattade direkt hur jag ville att den skulle se ut , känner mig trygg med att det är han som ska göra den då han har gjort typ alla min pappas förutom 2 st tror jag.. och han har ju en del, haha.. Men tatueraren sa att antingen blir det skit snygg eller skit fult, vi hoppas på skit snyggt! Det är en ganska stor stjärna med bajen märket i..

Usch vad illa jag mår :( .. det är väl luften här på kansliet ;D haha ! susku ska ta mig till spelargången och få skryta lite , hihi..

Vi hörs , snyggingar!

25/2

Nu har jag äntligen bytt bloggsida, innan hade jag hade bloggspace och fattade inte ett skit, haha. ni kan spana i den bloggen ändå ;) http://sandrews.bloggspace.se
Och emmi ville så gärna ha credd för att ha hjälpt mig med designen med min blogg, så; tack ems för ditt tålamod haha!

Det tog emot imorse då klockan ringde 8.00 första dagen på lovet, men hade tid hos doktorn så det var bara att gå upp, men ska strax kila hem och nanna kudden några timmar!

Kanske inte blir så mycket uppdatering under lovet, men det kommer! ;)

XoXo

RSS 2.0