JUDE NÖRD

Gillar: att festa, sov, vänner & familjen
Gillar inte: mycket..
Blir glad av: hm. vänner & familjen.
Läser: böcker & tidningar
Lyssnar på: typ massa olika
Dricker: cola light, red bull, alkohol & vatten
Äter:
brie
Färg: rosa & blått , typ
Doft:  sean paul unforgivable woman & jennifer lopez deseo
Smink: kajal, mascara & rouge
Skor: olika
Vad klär du dig helst i: pjamas eller jeans
Vad klär du dig aldrig i: ehm. vet ej. än
Sparare eller slösare: slösare tyvärr
Morgon - eller nattmänniska: hahahahahaha. inte fan är jag morgonmänniska ;)
Favoritgodis: CHOKLAD & lakrits
Favoritfilm:  satc filmen!
Favoritserie:  satc, vänner, gossip girl , "gula gubbarna" (= enl. anna ;) )
Vad vill du jobba som: ingen aning. bartender utomlands låter lockande!
Pojkvän: nej
Dröm pojkvän: Björn Runström ( eller snarare min framtida man ?)
Hur många barn vill du ha: 2 eller jag vet inte
Favorit årstid:  sommar
Sommarplaner: festa
Vinter planer: köpa en vovve har jag bestämt
Favorit väder:  sooooool
Spelar du instrument: hahahahaha,. ehm. HAHA. nej
Gillar du att sjunga:  haha aavisst hörrru, när ingen hör för min omgivnings skull!
De här är jag bra på:  klumpig jude & göra fel & skämma ut mig, bra på att bli full som en jude, & sova. *bra egenskaper*
Har du tatuering /piercing? 1 tatuering & hål i öronen., men ska skaffa 2 tatueringar till & vänstra bröstvårtan ;)
Humör just nu: åt helvete typ



/ sanera

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

usch. jag mår illa. haha matilda ringde för ett tag sen, hon är för söt den bruden. haha..
ska väl städa mitt rum & kasta massa skit. men jag orkar inte.  blä. skit fitt dag.





/ sanera

SNYGGVE!

hahaha. emmi skickar bilder på mig,. typ alltså SKIT fula. det är bara JAG som bjuder på mig själv, det är därför det finns mer oseriösa bilder på mig än seriösa. hahahaha. fan ska lägga upp några här ( om jag vågar) dock inte dom värsta ;) om emmi blir arg på mig ngn gång. då ligger jag nog illa till. om bilderna läcker ut. typ om jag blir känd. då kommer bruden tjäna maaasssor av pengar ;D  på mig!!

vågar man kolla "hemsökta hus"? sen sovdags, sov mindre än 3 timmar? ..


midsommar. hahahaahha.



/ gooodnatttt sanera

ILLA - RIKTIGT ILLA

Äckel spanien vann. hejade självklart på tyskland (är ju tysk medborgare ^^)
ems var här & kollade matchen & så åt vi chips & skit. mår illa FORTF( jäääätte bakis). & en sak är illa riktigt illa. JÄTTE illa. jag pratar för mycket om ett ämne . så mycket att man inte vill stjäla uppmärksamheten från personen & väntar ist från torsdag till söndag för att berätta. - på sms. alltså. såhär fick det INTE bli. vad ska jag göra? . jag måste ha brie ost. & bini vill inte svara i telen - why? jag är en dålig vän.

 / saneraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

STÄDTANTEN EMS

är här. hemma hos mig. på mitt rum, hos pappa. = hon städar som en galning. cp. haha.

vi laddar med cola light & chips & dip. vi ska kolla matchen. HEJA TYSKLAND.



fulla som judar.

/ sanerrrrrrrrra & ems hihi


DALARÖ

Haha. alltså det är fan ett helvete att ta sig på & från dalarö .. jaja, men som sagt igår blev det mysingen & sen strand hotell, men tyvärr utan bini & putte! som jag saknade, men ist var matolda & jossan med. eller iaf jossan, matolda drog,. Lite för många öl kanske ? som vanligt, sen hem till jossan mitt ute i ingenstans på roberts moppe.. haha stackarn. 5 på morgonen öppnade vi en vin flaska & delade på .. ehm, fyfan vad jag mår bra idag *NOT* bestämde mig att jag inte ska supa på ett bra tag! men sen så ringde matolda precis & pratade om utgång på onsdag.. så några dagar iaf haha.

vaknade upp med världens huvudvärk, mådde (läs MÅR) som en jude. vet inte hur många timmar jag sov, inte många iaf. alla mina grejer var hos matolda & hon var på jobbet, så robert skjutsade mig till henne för att hämta mina grejer & sen till bussen. som aldrig ville komma & då tar jag fram alla saker för jahg tänkte att jag kunde måla naglarna. - då kommer den. HAHA TYPISKT. usch kom hem till slut iaf, men det trodde jag fan aldrig. inget batter (som vanligt ) på mobilen.

telefonterrade bini & putte som inte svarar, sen kikar sanera in i binis blogg. JUSTE OPS. dom är ju på satc bion just nu.. SORRY! & borde be om ursäkt för massa som hände igår också!, sorrrrryyy <3


nu ska jag möta emmi, för en prommis. men alltså. usch vad jag mår. åt typ en hel tallrik lasange & hade inte ätit sen en macka igår till middag..


saknade dig , bini -kanini! <3


/ bakis jude-neger sanera.!

SUPER SANERA

trött som en jude. somnade 8 (!!) imorse typ, fast jag var skit trött. matolda ringde mig & frågade om jag ville med henne, putte & bini till stan. såklart. så bini sa att jag hade bråttom & var tvungen att skynda mig , hann inte duscha sa hon. haha nu sitter jag här, kroppen duschad, påklädd, sminkad & käkar frulle. det var de ingen som trodde va ;)?

fast deras "10 min" är snarare 1 timme.. så nu sitter jag här & väntar :)
ikväll blir det dalarö med samma gäng & kanske ems om hon vill.. !

/ saneeeeeeeeera . ps. min frulle är en macka med BRIE ost suckers :D



beredda ? noo ;D

11.E PLATS .

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/sportchansen/article2639596.ab


det var inte oväntat. vi är ju störst bäst & vackrast. såklart man hörs högt då också.  LÄS!


SORRY, SEEEN UPPDATERING

Ehm, eh. sanera har sommarlov & pallar inte skriva här. fniss, har inte tid.!

måndags - film & alkohol hos robert med matolda & jimmy, hemma 7 hos matolda som deckar & jag kollar satc :)

tisdag- då var jag bakis som en jude. sedan åkte jag till min älskade barndomsvän elin som fyllde 19 år! <3

onsdag- lååång prommis med bini & kitty.
"mysingen" (en krog på dalarö) med matolda, robert & jimmy. snälla putte & bini & robert hämtar mig, tror jag glömt legget, hittar det tillslut men då tror de ej att det är jag, men visade mitt bankomatkort (smarta matolda kom på det ;) ) sen kommer smarta matilda på att smuggla ut ett vin glass i min väska. som nu STINKER vin.

torsdag- djungelsafari med puttes nya jeep, med bini,kitty & dennis. rädd som en jude! fan trodde jag skulle dö när vi åkte upp i skogen. men kul var det! skrämde bini (a) ..

fredag- tro det eller ej. NYKTER som en jude! *spar mig tills imorgon* så ist var jag med ems (min älskling ) svulla som vanligt & tittade på jönssonligan & lite scream, visst fan screamde vi på! - hennes mår vaknade höhö.
skulle egentligen ut till matolda , men vi tar dalarö imorgon ist :D


nu sitter jag här & youtube;ar celine dion, - as bra!  & får fyllesms av en full jude. haha.  idag har jag & ems smaskat i oss brie, men min pappa hade en till brie till mig i kylen som snart ska få bli min! :)


/ saneeeera

MÅR SOM EN NEGER JUDE

haha. HAHAHAHHA,.  för att göra en LÅNG historia kort ; ems har nu tagit fram sliparen (för att fila ner sina naglar , hon har precis pillat bort all nagelförlägning.. ) hahahaha & det låter som FAN. blir ju nästan orolig.


Jag mår iiiiiiiilla & är trött som 230 judar ..! & igår var man hemma vid 6 , lagom full. ! påvägen hem såg vi en älg, hihi. Idag är det bio som gäller , klockan 21,00 men kanske deckar innan? ..

nu ska jag återgå till ems & brien & kexen.. det låter så kul den här filen ! HAHAHAHAHAHAHHAHA

/ saneeeera

MIDSOMMARDAGEN

hej alla bakfulla som ångrar er såå hårt att ni drack igår (ems) & alla ni som vaknade upp i fel säng (sanera) &alla ni som åt pommes ur en ica kasse med en hel ketchup flaska i (my) & alla ni som snodde folks glasögon & deckade på köksbordet (moa) & självklart alla ni andra! eh & sorry för fylleinlägget, som ni förstår var det en ganska täääät dimma ;)

Fyfan vilken kväll det där var igår! haha.., började med att vi var hos ems & käkade, myyys! Senare kom my & moa , det var ju självklart då det riktiga supandet började! Jag & ems kände oss rikitgt nyktra (trodde vi..!) inte så konstigt, pga av all mat vi åt! haha , så vi satt & hällde i oss en HEL del (alldels för mycket, men HEY det var midsommar ;) ) klockan 1 då var vi start klara & onyktra som 4 judar! Festen vi skulle till.. haha dom hade precis skickat ut alla för att dra viadre då de trodde vi hade dissat dom, men ICKE! Så vi gick & mötte dom & som ni förstår så tog det ju inte slut med alkohol där inte, trots att vi inte behövde mer! haha .. OJOJOJ säger jag bara vilken kväll! vi hade as kul, lite för kul ;) Ja slutade med hångelparty, my hade fått pommes som hon la ner i en ica kasse & jag la ner hela ketchup flaskan i.. haha! Jag sa ju att jag hade plockat 7 sorters blommor, MEN dom var ju hemma hos mig , på mitt nattduksbord & sanera hon var verkligen inte hemma. så ca halv 5 imorse så fick jag & han & plocka blommor (eller han..) jag sa bara att inga dög.. jobbig som en jude kan jag vara! Eh & vi knäckte sista bärsen 6 imorse , sen deckade vi - jag full som en jude & vaknade minst lika full.. & mådde såååååååååååå dåligt & ville BARA hem. så då var det bara att promenera hem & alla som såg mig insåg nog ; jävlar vilken bortmatch. fyfan vad jag såg ut ... haha men jag bjuder på den!

Ehm det var tänkt att vi skulle (kanske) dit på fest idag igen, men emmi mådde som en jude hon ligger och spyyyyyyyyyyr & lämp my, hon måste nog vila upp sig inför sin inflytningsfest ,då ska jag kunna ramsan! Så jag tar min vänner, putte & bini & drar till dalarö nu till ngt jävla diskotek & ska supa järnet - igen. som om det inte räckte igår? tydligen inte. jag ville ha en riktig jävla midsommar helg, antar att jag får en nu.. Och jag fattar inte att jag ska supa igen, ska försöka komma ihåg hur jag mådde imorse.. det går inte, så NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI!!!!!!!!!!!!!!!



/ sanerraaaaaaaaaa (kommer må SKITbra imorgon! då ska vi kolla på satc -filmen ! )

MIDSOMMAR SEXYY

jag,ems, my &moa sitter nu hosems & super :D ska nsrat dra vidare :D
hr precis plovkat 7 sorters bklommor! inte lätt det här med stavninbgen! eh mitt första fylle inlägg? (a)


/ ffffffffaaaaaaaaaaan vad roligt vi har :D / sanera, ems,moa & myy!

GLAD MIDSOMMAR!

Igår städade jag & ems mitt rum @ mami. eller snarare SANERADE det..! ehm läs ems blogg(fan vad hon gnäller ;D ) http://gallanbrallan.blogg.se/2008/june/ohyeah-sexy.html#comment

Midsommar idag! & vädret? eh ja vågar vi lita på det? nja vi bor ju i Sverige..  Skitsamma, tur att vi ska vara inne iaf! Jag har ca 3 timmar på mig tills jag ska vara hos Ems. & jag är sååååå stressad, ska hinna ta grejerna här ifrån & gå till mamma, duscha, klä på mig, sminka mig & måla naglarna.. & så räknar vi ca 45 min på varje. Hihi, det löser sig!

MIDSOMMAR JU. tagga till sexyyyyyyyyyy
hoppas alla får en trevlig midsommar, med MASSOR av alkohol , för det ska vi ha ;)




/ saneeeera


assåååå

Alltså ibland undrar man hur folk tänker. på riktigt alltså. människor som ska vara ens vänner.  men iof var det ju bra att veta vart man har dom, men jag blir bara så jääävla trött. Glad för din skull, vet du vad det är eller? tydligen inte.  Men jag har ingen lust längre, verkligen inte. Jag undrar verkligen hur du tänker.  Och du har säkert ingen aning om vad du gör. eller så är det de du har ?.

faaaan. vad en person kan göra en så arg med bara blotta tanken på personen. GRRRRRRRR

/ sanera.


GODMORGON

vaknade 13.30, skööööööööönt! Filmen jag & sis såg hette american crime & FAN vad hemsk den var ! uuuusch.

Nej nu ska jag klä på mig & idag ska vi ju kila över till mams. på fredag är det midsommar! :)  & ikväll är det swe-ryssland.


nöööööööööörds


/ sanera

GRATTIS PAPPA

Pappa fyllde 42 år idag & det har vi firat :) grattis!

världens bästa paps.




nu ska jag & syster kolla film & äta glass & chips , hon har redan börja tjuväta chipsen ;)


/ sanera.


FRÅGOR

PICK ONE..
1. Pierca näsan eller tungan?
tungan
2.Vara seriös eller rolig? rolig dock i rätt sammanhang
3. Dricka röd eller grön mjölk? ingen, hatar mjölk!
4. Brinna upp eller drunkna? helst ingen!
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? föräldrar, fiende vill man väl inte umgås med?

SVARA ÄRLIGT..
1. Tycker du om någon? Ja, Björn!
2. Sol eller måne? sol
3. Vinter eller höst? ingen, sommar!
4. Vänster eller höger? höger!
5.Soligt eller regn? soligt!
6. Vaniljglass eller chokladglass? chokladglass!!

OM MIG..

2. Hur mycket är klockan just nu? 18.55
3. Fullständigt namn? Charlotte, Sandra, Susanne Öfors-steinhof
4. Vart vill du bo? New York, Los angeles
5. Hur många barn vill du ha? hm vet ej, 1-2 ..
6. Vill du gifta dig? Ja!
7. Rullar du spaghettin eller skär du den? Rullar!
8. Har du ätit sushi? ja & spottat som en jävla kossa. fyyy vad äääckligt!
9. Favoritglass? chokladglass
10. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? eh , jag har musli ;D
11. Humör? glaad

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA:

1. Kysst någon? nej
2. Sjungit? ja
3. Blivit kramad? ja
4. Känt dig fånig? ja hahaha *siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimba*
5. Saknat någon? nja,
6. Dansat galet? ja!
8. Klippt håret? nej
9. Gråtit? nej
10. Ljugit? ja
11. Blivit kysst? nej

GREJER:

1. Har du någonsin blivit tagen av polisen? ja ..
2. Har du en hund? nej.
3. Vad gör du nu? smälter maten
4. Sover du helst själv eller med någon? själv!
5. Tror du på spöken? ja ..

6. Komplex? ja..




woho sexyyy

/ sanera


BESLUTÅNGEST ?

sis frågar?
lisen:
vilken sida, ytterst eller innerst?
jag; spelar ingen roll säg du.
lisen; men det spelar ingen roll för mig heller.
jag; men säg DU.
lisen; okej , ytterst..
jag; eh, kan inte jag få sova där?

några min senare ;
lisen; smak på tårtan tills imoron då?
jag ; vet ej ..
lisen; blåbär?
jag; det är gott!
lisen; säker då?
jag; ja 
lisen;eller måste jag säga hallon?
jag; det är iof gott..
lisen; MEEEEEEEEEN.

idag på mc ;
jag (till elin & lisen) ; vilken hamburgare ska jag ta först chicken junior eller cheese?
*båda pekar på en av varje*
Jag; meeeeeeen. nu blev det jobbigt.
elin; eh chicken då!
jag; säker? ..


folk börjar nog bli liiiiiiiiiite irriterade på min kära beslutångest., kan inte ens välja sängkläder utan att fråga alla i familjen (a) ...........

GODNATT!


/ sanera

OH SANERA

jag & mina regler. haha. alltså det är fan kul med mina regler. för jag bryter mot dom hela tiden, jag frågar alltid vad & hur jag ska göra, oftast blir svaret jag inte vill. så gör jag så jag tänkte innan. emmi ger mig alltid fel råd, eller alltså jag följer dom aldrig, haha tur det. för när jag gör så som jag vill blir det oftast bra. fast jag är lite feg. så tror jag att vissa saker aldrig har varit så innan, fast jo. äh. idag hände en sak. en hemlis. ingen vet, så det är en riktig hemlis.


"Den som kan styra en kvinna kan styra en nation"


siiiiiiiiiiiiiiiimba. sssssiiiiiiiiiiiiiiiiiimba
. (fråga mig inte alltså .......)


/ sanerrrrrrrra.:!

HEJSAN SEXYY

hemma från stan, var där med syster & träffade Elin.

, BINI - VAKNA.! fan det är ju helt omöjligt att få tag på dig när du sover.




hahahahahahah. jag kan inte sluta skratta när jag ser den här bilden. hahahahah. varför ? alla kör snygga moves iaf!


/ sannnnnnnnnnnnnnnnnnera

TANKEN

har jag duschat. jag är hungrig. (tänk på kicki i afrika!) imorgon fyller pappsen 42 år!

elins kompis kicki har i söndags (tror jag det var) åkt till Gambia (?) & ska vara volantär , hjälpa barn på ett barnhem i 2 månader. fan vad duktigt. ngt sånt skulle jag vilja göra men häromdagen ;

(berättade för pappa om kicki)
jag; sånt vill jag med göra!
pappa; ja.. men du skulle inte klara det
jag; joho?
pappa; men data tv.
jag; MEN! vafan man gör ju ngt bra. klarar mig utan datan när jag är hos mamma!
pappa; ja sant. men insekterna då? deras spindlar är såhär stora (visar med händerna)
jag; :O men åh. hur ska de gå?
pappa; du kan vara volantär i ett kallt land. fast då kan man få mjölkstockning.
jag; men min tanke var väl god iaf?
pappa; ja såklart. det är ju tanken som räknas.


juste. & jag har många tankar just nu. är nog rädd att det inte blir mer än så. men det är ju tanken som räknas?

BÅT

igår åkte jag,bini,putte,robert & kitty glassbåt. hihi. när vi kommer fram så är det ingen som kan hämta oss så vi får åka tillbaka igen & lämna av bini&putte , sen fick jag, robert & kitty åka tillbaka IGEN. haha. sen tappar robert sina solbrillor i vattnet, stackarn.

Påvägen hem blir putte,bini,jag & kitty stoppade av polisen i hans audi (stavas det så?) haha. fniss.


 jag & kitty .. "kitty kom hit" med löjlig röst . haha, tur att vi har fantasin kvar iaf!
putte
     robert


/ sanerrrrrrra.

LÅNGIS

kom nyss hem, blev en lång prommis - med vissa stopp på vägen :)





















vi var förbi min kusin & hans katt (som de först trodde var en kille tills han/hon blev gravid) har fått sina 3 kattungar. lillkillen ovanför är 1 vecka & 1 dag , har inte öpnnat ögonen än! så söta :)

Nu ska jag egentligen städa mitt rum, eller jag borde. MEN. jag ska ju fakiskt hjälpa pappa i tvättstugan (!!) imorgon så jag tycker att jag gott kan strunta i rummet idag (a) - dock tycker inte min far det..



/ saneraaaaaaaaaaa


RUBRIKEN ÄR MITT PROBLEM

igår blev man bjuden på paraply drinkar, det var jag,bini,putte, kitty & kirt karlsson (hahahahah)

& så hoppas jag på att jag är hundvakt åt världens sötaste kitty i veckan :D

nu ska jag & paps ta en prommis. sedan blir det kanske en sväng förbi mormor. hoppas att solen håller i sig .

 drinkar       putte lär kitty åka skateboard ;D



/ SANERAAAAAAAAA


PARAPLYDRINKAR

är hos putte & bini nu , & dricker paraplydrinkar :D

bini, hon är världens bästa. bättre än bäst. jag älskar dig.

/ saneraaa





BEBISAR

hm, alla vet väl hur matchen slutade. aja, ska snart hem till bini, putte & kitty :D


Tänkte på min älskade bebis, anna panna. Hon har ju brutit armbågen. min bebis. och . som ni vet. BARN. så är dom inte försiktigare "bara" för att de har brutit något. så efter några alvedoner & dagar senare., har hon lånat en av mina sov t-shirtar som är lite större = typ klänning på min bebis. så går hon upp för trappan utan att tänka på att hon kommer snubbla på t-shirten & att hon har brutit armbågen. men TUR då att jag gick bakom henne & tänkte på det & höll upp t-shirten medans jag höll på att få en hjärtattack då hon höll på att snubbla. Fan vilken syrra jag är alltså.
mini mamman själv, som min mor säger.
en annan gång var på nationaldagen. då snubblar hon på sin vagn för en negerkärring typ stod i vägen & jag hinner se detta & slänger mig fram och får tag på hennes klänning. min bebis fattar fortf inte att hon höll på att ramla rakt på sin "dumma" ( alltså den brutna)  armbåge.
fan vilka hjärtattacker jag får för mina systras skull.

btw - ska vara "snäll" & låta min syster (15 år) dricka några cider på midsommar. fast har
villkor - hon ska höra av sig hela tiden (tills jag blir för full) & jag ska veta var hon är. fan vad jag är snäll..!




mina solstrålar. skulle göra allt för er mina älskade bebisar.



/ sanerrrrrrrra

oh woho.

då var det såhär då:

jag & bini sitter på tåget in till stan då 2 turkar typ sätter sig & pratar med oss..
så säger dom till bini; du ser ut att vara den som är otrogen..
& jag försvarar henne såklart.
 sen säger dom till mig; du ser ut att vara trogen.
jag; men det är jag ju aldrig! (trodde dom sa OTROGEN)
bini viskar till mig; dom sa trogen! .. hahah ^^

Sen när vi är påväg till t-banan tar typ en BLÅneger tag i binis axel ; & hon svarade med;
AAAAAAAAAAH.en svart liten apa tog mig på axeln! *gravade så jag grät*


bini trodde afrika var ett land , men jag visste att det var en världsdel så svarade med att gambia var ett land. & sen kom vi på ngt sett in på urugay men jag pratar om frukten urguna .. haha folk omkring oss kunde inte hålla sig för skratt..

Och sen 3 på morronen när vi har lämnat elin så hör man bak ifrån skuffen:
"patric, patric!
skrollan! hette hon inte så, pelles systers barn? hon sa så - patric patric .
patric patric - du är snäll. skrollan säger så till sin mamma."
jag gräääääääät av garv :)

när jag kommer hem 3 på morronen , pappa ; haru druckit vin?
jag; jaa..
pappa; jag känner de , glöm inte att borsta tänderna.
jag; bbla *pratar om ngt*
pappa; godnatt., bortsta tänderna , glöm inte de.

hahahahaha. eh var det så illa , eller är han bara mån om mina tänder? HAHAHAHA


kitty & sanera :D

äh hejdå :D

/ saneraaaaaaa

I LOVE IT LOUD

ah. nu sitter en (nästan) färdig sanera här & hon lyssnar på kiss. fan alltså, älskar kiss, det har vi min kära far att tacka för som tog mig på deras konsert när jag var 7 år. jaja, men är typ klar som sagt , det trodde ni inte va? har duschat, ska bara sätta på mig kläder & sen kan jag gå till bini , för mitt smink är där. fniss , jag är klar. fast det är tråkigt att vänta.

igår då! viperoom är sommarstängt. SOMMARSTÄNGT. snacka om chock vi fick?! vi ba eh har dom flyttat den? :S haha vi var inte de enda som var utanför & såg ut som frågetecken. 22 / 8 får vi vänta till. hello no.
vi drog till after.. men ganska snabbt till mc, insåg att jag hade tappat min 50-lapp haha. men det löste snälla elin. sen bet jag mig i fingret - hårt. har fan fortf ont! putte skjutsade hem elin till lidingö & sen mig & bini.
jag: jag kan sitta där bak, bini!
bini: nej det kan du inte..
jag: eh .. nja ..

haha så elin & bini fick snällt sätta sig i skuffen..

jag ska berätta om vissa händelser igår.. hahaha fyfan. i nästa inlägg, sexy ;)

/ saneeeeera

KROGEN ALLA DAR I VECKAN. helst

fniss. dålig uppis. men wtf det är ju SOMMARLOV (!!!) & jag har haft fullt upp! - ni vet nya äventyr !

Onsdag:
elin, jag , kicki & cicci var på soft kök & bar. helt okej :) åt kebab för första gången på måååånga år!

Torsdag:
vaknar hos Elin kl: 8.00 (eller hon väcker mig & säger att frullen är klar, söööötis) sen åker jag till tandläkaren. sedan hade jag,lisen & elin svullar kväll hos elin :) sen kom emma upp också! sötnosar. kvällen bjöd på myyycket skratt! & tårar..

och idag:
ska jag, elin & bini ut! kanske matolda med , om jag får tag på tanten..! men först - ska jag äta  middag hos susku & sen till Bini & dricka (massa !?) vin!


fniss. hihi. sanera is happy. very happy.




eh hey sexy sisters ?

/ sanerrrrrrra

SWEEEEDEN

vi vann med 2-0 :) det känns riktigt bra. Jag, Bini & kitty kollade på matchen tillsammans hemma hos henne & drack vin  *fniss*

skönt med sommarlov!, imorgon ska jag sooooooooooooooooooooooooova. hela dagen. på torsdag ska jag till tandläkaren . 10.00...  egentligen skulle det vara imorn 10.00 men jag ljög & sa att jag slutade imorn (a)

aja ska avrunda här, sexy ;)

/ saneeeeeeeeeera


OH SOMMARLOV, SEXYY!

Nu har jag & Bini sommarlov! och vi firar det med vin, oliver, frallor & brieost :) på Bini's balkong :D eller allt förutom vinet är dock slut, haha. Ems är här också, men LUGN nu alla hon dricker vatten ;) hon har ju faktiskt bara tagit studenten & har inte sommarlov utan arbetslös ;) mohahaha.. om 1 år sitter väl jag i samma sits ....... hello kitty är med såklart!

Ikväll blir det sweden's första match mot grekland :) & den ska vi se! vet ej än vart, lutar åt skeppsbron, men vi får se vart kvällen för oss ;)


/ SANERA (bini, ems & kiiitttty) :)

 

OOH EN UPPDATERING.

hemma från Bini nu, vi somnade typ 05.30 , jag bini ,putte & kitty i deras säng & vaknade tiiidigt. vi kör en snabb "uppis" (= uppdatering)

Igår lördag: Hade i fredags blivit lovad att få se sälar på vattnet. så jag,bini,robert,putte,jimmy & kitty åkte med båten och letade,. men utan resultat- vill dock fortf se dom (a). sedan drog vi till putte & bini och drack lite, haha slutade med att bini & putte deckade och jag robert & jimmy satt & kolla björn gustaffson på youtube :D

fredag: på eftermiddagen blev det resturangernas dag (eller vad de heter) med mamma,lisen & anna. men för mycket folk. Sedan på kvällen åkte jag,bini,putte,robert,kitty & jimmy till en ö och grillade. myyyys. jag somnade i bilen påväg hem, hahha..

Torsdag: ELINS STUDENT! :D älskling, är jätte stolt över dig & tack för allt!
Fyfan vad kul det var, vi åkte flak och idag har jag 21 (?!?!) blåmärken hittar hela tiden nya.. Trodde ALDRIG att vi skulle bli så blöta, vi var kanske 15-20 på ett skit stort flak & sedan började dom spruta ner med öl..... hahah det droppade om mig. ska berätta mer detaljerat senare om den flakturen. säger bara: HAHA. nej men ärligt alltså . fyfan kan ju hända att jag i GENOMSKILNING bh (efter all öl) kissade i en port med en kille frågandes : KISSAR NI I MIN PORT?! -.. eh nej säger jag & fortsätter kissa meddan lisen & bini flyr fältet ;D

ÄH LATER BITCH !

/ SANERAAA

YEEAH

NU sitter jag, bini,putte,robert & jimmy hemma hos putte & bini och taggar till!

i torsdag - FLAK , det var ju elins student! :D

nu har bini deckat i sängen..

'/ sanera

SEXY EMS

haha fick just ett sms av ems som är på kryssning & hon är hemma 18.15 ( som hon tyckte lät sexigt? ..);

Hihi jag har en liten present till dig.

& jag frågade om det var alkohol, men icke!

äh , det återstår & ser ;) säkert ngt med kuk eller ngt xD




/ sanera


eh ah .

varför trodde jag att det skulle förändra ngt? har iaf som sagt gjort mitt nu, nu vet du. så nu är det upp till dig.


imorgon tar
elin studenten! vi ska åka flak & suuupa såklart ;) men dock oklart vart jag dumpar syster-yster?.. nej hon ska vara under uppsikt av mig ;) MOHAHAHA.



världens bästa systrar :)


VARFÖR FLYTTADE JAG MIN BLOGG TILL DET HÄR PÅ P?! :@

/saneraaaaa


EH PUTTE KAN BLI ARG

HAHA. Bini HADE en mobil..

image136
sen blev putte arg.

/ saneraaaaaaaaaaaaaaa

IDAG TISDAG ÖÖÖÖH

* ingen matolda i min säng i natt, tyvärr..
* Idag var vi på utflykt med klassen.
* idag ska ems & mysan åka kryssning,. & nej jag är inte avis, för jag menar ; HEJ RIGA!!!! ;)

På torsdag tar elin studenten & då blir det flak och en JÄVLA fylla.!



i know. u don't. yet.

/ sanera. . BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

HEMMA HOS PUTTE & BINI

just nu kom matolda tillbvaka från toa , hon kastade sin lössnus (?!) HON SNUSAR INTE!  Patric bakade en till henne, men .. haha hon vill ej ha ;D Patric visar sin STORA prilla oooh.  För er som inte vet: så sitter jag, bini, patrisone & matolda och dricker öl :D

och patrisone har lovat bode fredag & lördag ;) ( om han inte jobbar

imorgon ; utflykt med klassen,
i natt; matolda i min säng ;)


/ sanera, bini, patrisone & matolda!!!!!!!!!!

OCH

vissa andra tror (INTE) på mig ;

du kommer hamna på avvänjning & behandlingshem inom 1 år.. ( har man hört x antal gånger)

Eh ?. jag har slutat lyssna på din onödiga ord, jag antar att du måste säga såna saker för att få dig själv att må bättre. du hör väl till dom som måste trycka ner andra för att dom lever livets goda. jag hoppas det är därför du gör så ialla fall, för annars hade det varit illa. Man kan ju hoppas på att du skulle tänka på andra, men som sagt man ska inte hoppas på för mycket. men. såklart att man inte helt kan vända ryggen, lite bryr man sig ju. du sårar mig med dina ord ( du klarar det även ibland ut ord ). igen.

/ mycket seriös sanera. !!!!!!


image134


VÄRLDENS BÄSTA MAMMA


Min mamma säger alltid till mig;
sandra, du har hela livet framför dig, med hela världen i handen. Du kan bli precis vad du vill, du har alla möjligheter. Du kan göra precis vad du vill. världens sötaste mamma. fyfan vad jag älskar henne. Skönt att någon alltid tror på mig i med & motgång. fast har väl aldrig tvivlat på att hon inte skulle göra det, allt jag gör som gör henne glad är för henne.

image65
Gör allt för dig, våga aldrig lämna mig.!

/ sanerrrrrrrrrrra

RSS 2.0