Sluuuuut

Helt slut. Bristningsgränsen är här. Jag vet Inte vad vi ska ta oss till längre. Jag orkar inte mer... Min rygg gör så ont också :(

I samma sekund som jag känner " nu ger jag upp, nu orkar jag inte mer." 
Då Kollqr Albin på mig med sina blåa ögon & jag orkar kämpa lite till. ❤ 
Vill bara att han ska kunna sova ordenligt. Utan att vakna till av att han inte kan andas ordenligt .. Mammas prins, jag ska fixa detta nu. Älskar dig mest i hela världen ❤❤❤❤

Prinsen ligger & sover på mig nu.. Vi har en barnläkartid den 13e. Men jag vet inte om vi orkar mer... Mamman & pappan är trötta... Prinsen meeee.. Han har fått en tand också! Så nu har han slutat äta också... Det går bra nu...


/ Sandra 




hahahhaha

en morgon micke var väldigt trött..... & jag var tvungen att fota hans frilla.. HAHAHAH. albin är glad iallafall! 
 
/ sanera
 

hejheej

ok dags för en uppdatering kanske.
 
vi tog oss igenom dom dagarna. jag var så trött & arg på allt. men sen insåg jag att det är bara att finnas till för min lilla prins & försöka ge det han vill. & det går ganska bra!
man märker att han börjar bli äldre..... min lilla BEBIS. 
 
han..
-vill typ inte lika i ens famn när man ger flaskan. så nu ligger han brevid mig i sängen & jag håller i flaskan medans han krafsar & dricker samtidigt.
- vänder sig som tusan på skötbordet. "juckar" med rumpan. kastar ner allt i tvättmaskinen.
-efter man har bytt blöja ser det ut som ett slagfält på skötbordet. han har lyckats dra ner blöjor, puder, strumpor.. m.m. haha.
- mamma/ pappa ska vara nära men ändå inte. 
- har en stark vilja. 
 
ibland börjar jag tro att han har i 8 månader lindat oss runt hans finger för att sedan visa sitt sanna jag.. HAHA. skoja. men man märker verkligen att blir det inte som han vill så får man veta det. brås på sin mor kanske. 
när han blir glad så krampar han nästan, han blir så glad att han ej vaet var han ska ta vägen.
 
nu sover mammas kille. sen när han vaknar tänkte jag att vi skulle testa hans pulka jag släpade genom halva stan igår!
 
håller även på att städa ur julen här hemma.. måste köpa 3 nya lampor.. blir så tomt & mörkt här hemma annars.. dock så kostade ena 600 som jag ville ha.. kanske lite dyrt för en lampa just nu .. 
 
 
tog blider på albin med systemkameram.. HAHAHAHA han brås på moffa! blundar typ på VARENDA kort. ahhaahaha så kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul.
 
förresten i lördags var vi & träffade albins kusin, Leo. herre. jag vill ha en till bebis, sen när jag verkligen känner efter vill jag kanske inte det just nu. men ändå. fast å andra sidan, så vill jag vara gravid igen & allt så MEN, med albin igen hahaha. finns ingen i världen som jag kan älska så mycket som han. så är lite rädd hur det kommer bli med syskon. men det löser sig nog. men albin kommer ALLTID vara mammas kille <3 
 
i lördags var det även 1 vecka sen fisi & antååååååån åkte.. jag sa till micke "känns som dom har varit borta i 1 månad!"
micke "nä känns som vi lämnade dom igår.." 
hmmmmmmmmmmmmmm... för övrigt är matte inte min starka sida, så jag räknade ut att det är bara 11 veckor kvar tills dom kommer hem. men jag hade glömt att 4 månader är 16 veckor. så det är "bara" 15 veckor kvar :((((((((((((((((((((((((((((
bajsigt!
 
/ sanera

Monsteeeer

Igår var jag beredd att köra huvudet i väggen 111 ggr.
Natten var som sagt  skit, Albin gallskrek genom hela natten.. Så jag var sjukt trött. 

Vrider sig på skötbordet som en orm , så det är omöjligt att byta blöja på han ..

Han sparkar & skriker på mig. Började ett tag på riktigt att tro att han hatar mig. Så sätter ner han på sin filt.. Då skriker han tills jag ar upp honom... Åååhjååå lilla monster unge.

Igår så vaknade han 21.30 & var vaken till tolv på natten.. Skrek & kan ej komma till ro.. Tillslut somnade han.. Men skrek en massa. 

Idag vill han inte äta.. Testat macka, gröt, bananäggröra, välling.. Testade välling igen, då gick 120 knappt ner.. Han brukar äta 210 minst. 

Han är sjukt täppt i näsan också stackarn. Kan ju vara det såklart :( 

Nu sover han & jag ligger i soffan. Jag orkar inte mer. Jag vet inte vad Albin vill ha av mig. Jg orkar inte. Försöker allt. Men det är för mycket att inte veta , att inget duger. Mammas lilla prins. Måste hämta nya krafter bara, så kan jag köra ett till maraton med mitt monster! ❤



Mammas prins ❤❤❤❤❤ älskar dig! (Trots att du driver mig till vansinne :) men det gör / har jag gjort med mina föräldrar med )) 

/ sanera 

Trött mamma

Ligger i sängen med en snosande Albin bredvid mig.. Trött kille..

Inatt gallskrek han 17 ggr typ. Ville gå upp 7. Är så jävla trött. Börjar bli trött på riktigt & det skrämmer mig. Har kunnat tagit dessa nattskrik, men det börjar bli för Mycket för mig nu. Vakna av ett ens barn GALLSKRIKER rätt ut.. Får fan hjärtattack varje gång.. 
Blir värre, Inte bättre & det är sjukt frustrerande & jobbigt.. 

Igår var vi på middag hos Mickes föräldrar , mysigt! 

Som sagt är jag så jävla tröööötttt!! 
Men jag & Albin ska åka & möta Albins mormor i Farsta & ta en fika! Mys :) 

Städas skulle det behövas också..!


/ trött mamma




olycka

Typ bara legat på soffan hela dagen & Kollat på glee & myst med Albin.. 

Idag hände första olyckan med blod.. Imorse ramlade han framåt på ansiktet med nappen liggandes där han ramlade .. Tar upp han & det är helt tyst.. Sen kommer gallskriket.. Sen ser jag blod på hans kind typ.. Och sen bara rinner det blod från munnen :'( springer in till Micke som sov, han blev livrädd.. Stackarn.. 
Blödde som tusan ur munnen, såg så läskigt ut när min lilla prins hade fullt med blod i mungiporna :( .. Han grät, jag grät.. 
Sen blev det bättre. Såg sen att det är "flärpen" på överlöppen som typ har delats sig :/.. Hoppas det läker nu bara.. 
När sådant händer känner jag bara att jag vill dö. Jag blir så rädd så jag vågar knappt titta efter.. :( tänk att han kommer slå sig säkert så mycket genom åren :( 

Som sagt så har det ej hänt så mycket idag. Åkte med Anna & Kenny & skulle byta Annas fjälleäven ryggsäck hon fick av mig & Fisi.. :) måste till ännu en affär.. 

KOllar klockan i Thailand ofta enligt Micke tydligen.. Haha 
Jag: nu är klockan 5.30 i Bangkok!!!
Micke: hahaa du kollar typ en gång i halvtimmen?! 

Hehe.. Har haft en sån oro känsla i magen.. Inte att något ska hända , utan att det är för att tanken på att jag inte kommer träffa min syster på 4 månader börja sjunka in tror jag.. Försöker "lura" mig själv att vi kanske lyckas få ihop pengar till en resa, fast jg vet att det är mer än omöjligt.. Det gör bara så ont.. Tänker hela tiden på vad dom gör osv.. Hur jag önskade art jag fick uppleva det med dom också.. 

Men sen tittar jag på Albin & då blir allt bra igen.. 
Mammas prins. Han är för go. Jag älskar den lilla killen så det gör oooont..!

Hoppas på den magkänslan har försvunnit imorn.. Men tror att den alltid kommer ligga där någonstans.. Kunde hon inte ha valt ett ställe som INTE låg på andra sidan jordklotet?! Fisi?! 

Inga tårar idag. Tills nu. Försöker också intala mig att jag inte gillar henne så mycket så det gör inget att hon är borta hahahahahahahahahaha. Jag gillar ju henne inte, jag ÄLSKAR henne. 
Fan nu vet jag Inte vad jag babblar om! 

Nu ska jag söka valebat i mina drömmar! Godnatt! 


/ storasyster som saknar lillasyster 




Ses om 4 månader <3

HELVETES JÄVLA FITT HOOOOOORA!!!!!!!!!
Skrev väääärldens längsta inlägg så dog  min mobil & ALLT försvann!!!! Horhuuuuuus! Orkar inte :( hela denna dag har varit åt helvete!!!!! 

Började med att jag vaknade med världens huvudvärk, med smärta över höger öga/ i pannan.. Trodde först det var migränanfall (Inte haft det på måna år) & när jag får det hjälper inget förutom kolsvart & helt tyst.. Men det är förmodligen bihålleinflamation, gör svin ont när jag böjer mej ner.. Känner mig typ helt svimfärdig hela tiden.. Hoppas det går över om några dagar, blir galen snart.. 
Senast jag var såhär slut i både kropp & själ var när jag var på lilla inez begravning.. 


Micke har feber. & jag mår skit. Albin är grinig & mammig lite pappig .. Kunde inte ens sätta han på golvet & gå & hämta en sak i ett annat rum.. Hököga på mig.. 
Så fort vi la ner han när han somnade vaknade han & gallskrek.. Jag har ingen ork kvar.... Varfööööör ska Albins utvecklingsperiod/ få tänder ske nu?! Samtidigt som båda vi är sjuka?! :(
Ge mig styrka.. 

Imorse åkte vi & lämnade av älskade Fisi & antåååån! Sjukt jobbigt! Först gixk det bra & vi myste.. Men sen började Fisi gråta & då började vi alla tjejer gråta.. <3 gråtkalas <3 vi vinkade av dom tills vi inte såg dom längre.. Haha.. 
Har gömt brev i hennes väska också.. Trodde hon såg igår när jag försökte gömma dom haha, hon kom in i rummet men märkte inget ;D 


Det känns ändå ganska "skönt"
Att dom äntligen har åkt för då kan jag äntligen börja min nedräkning!!! Dom är framme typ närsom & deras äventyr har precis börjat .. 
Känns ändå ganska ok.. Hahahahaha.. 
Har bog ej fattat att dom ska vara borta i 4 (!!!) månader ..  Hon har inte ens varit borta i ett dygn.. Mamma & Anna hittade fisiiis strumpor i soffan.. Dom
Började gråta & tog en var & sniffa på hahaha...... Vad kan jag säga??? Kärleken är som den är ;) 

Kommer börja mina inlägg mer till Fisi så hon kan hänga med på avstånd.. 

Nä nu måste jag sova! Så jääääääävöa trött!

P.s Fisi hoppas du inte glömmer art smsa mig ;) 

Älskar dig!!!

/ storasyster 




Älskar dig

Blev inte mycket sömn inatt .. Och Albin ville gå upp kl 6.30 :( det var sjukt jobbigt! 

Vi var ju på Bvc idag , mamma & Anna var med! Albin väger nu 8670 gr & är 71 cm lång! Följer kurvan perfekt.. Hon sa att han är prefekt på pappret också!!! :) 
Såklart han är! På dagarna hahaha!

Sen gick vi & handlade lite på bea, sen skulle vi till ett fik men det var stängt!
Blev fika hemma, tyvärr ingen vila för mig då vädret var skit & kul att gå promenad då.. Nja sådär , gjorde ju det..

Sen åkte vi hem till mamma & åt middag & myste! Mormor & Douglas kom förbi också :) min lilla fisiiiiiiii <3 *gråter blod* 

Idag har Albin fått sin kusin Leo!! :) så kul! Skiljer 8 månader & 1 dag.

När vi åkte hem idag efte jag hade pratat med Fisi i telefonen så bröt jag ihop. Efter graviditeten så har jag blivit så jäääääääääääävla känslig.. Gråter för allt.. Tårarna bara sprutar. Kan Inte stoppa dom. Så jag bet ihop som fan idag.. 

Det känns så sjukt. Alltså ingen förstår. Bandet mellan systrar. Det är bland det största som finns. Och det som är så jobbigt är att jag står henne så nära. Hade varit lättare om jag inte gillade henne. Men jag älskar ju henne så det är ju faktiskt jättejobbigt detta. 

Vem ska jag ringa nu bara för att? Vem ska komma förbi här bara för att umgås? Vem ska sova över här bara för att mysa? 
Vem ska jag prata om mina problem med nu som egentligen inte är problem men hon tar dom på allvar ändå? Vem ska busa med Albin & Vem ska Albin en pussar? (Albin har börjat pussa, bara moster!) 
Vem ska få mig att inte skrika på Micke? 

Ja.. INGEN i fyra månader. För det finns INGEN i världen som kan ta Hennes plats.. Det suger. Hade varit lättare om någon kunde det haha. 

Fisiiiiii. Älskar dig mest i hela världen. Ni måste ta hand om er! Nu måste jag gå & oroa mig i fyra månader....!!!

Imorn runt 10.30 åker vi alla & vinkar av dom.. Kommer ha ca 3 timmar på flygplatsen.. Borde räcka haha! 



/ sanera 

älskar dig

 
 
 
 
fisi. vi kommer sakna dig. men du kommer ha det så bra. TA HAND OM ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! älskar dig.
 
/ din storasyster <3 
 

sådan far, sådan dotter? sådan mor, sådan son?

 
 
hahah nyårsafton. morfar är en hejare på att blunda på bild! jag & albin också tydligen haha!
 
/ sanera
 

årets första inlägg

skulle ju ha gjort klart min årsresume för 2013, men så blev det ej! den kommer sen.. 
 
jag fick skitont i halsen & blev dunderförkyld till nyårsafton.. så jag låg i sängen typ heeeeeeela dagen, städade lite medan micke, albin & dan åkte till systemet. sen kom fisi, antåååån, emmi, dan & hugo över! 
 
jag & fisi sminkade oss & klädde på oss.. sedan började vi göra iordning mat osv. sen kom pappa & hans flickvän Inga över :) och anna kom över också! det var väldigt mysigt, haha maten blev sen som vanligt!
albin skrek i sin säng lite under tolvslaget, men det var nog sitt vanliga skrik.. 
 
men vi hade en väldigt mysig kväll, jag var dödstrött så vi la oss runt 2. så JÄVLA skönt att inte hetsa runt , bli full osv.. tycker nyår är lite överskattat & fattar inte varför jag har hållt på så i alla år.. föredrar en kväll med nära & kära, nyktra & inte må skit dagen efter ;) 
jag, fisi, anna, antån , albin & hugo var inne vid 12 slaget! vi stod i köket & kollade mot globen & kollade även i vardagsrummet. man såg massa fina! perfekt för mig & anna som är sjukt rädda för raketer, skönt att stå i tryggt förvar haha! :)
lyckad kväll!
 
fisi & antåån sov över & igår blev det inte mycket gjort. jag & albin hade inte varit ute varken på nyrå eller igår, så vi tog en liten prommis till coop för att handla godis. sen blev det soffläge hela dagen. känner mig sjukt taskig mot albin som inte orkar leka. buhuuuuu.. 
 
inatt var det mickes natt. stackarn. han börjar också bli sjuk. och albin skrek typ hela natten. & sen började han GALLSKRIKA i sömnen. jag mådde så dåligt , ville hjälpa micke.. men inget hjälpte albin.. :/ 
 
albin mår inte heller bra. antingen börjar han också bli sjuk eller så är det tänder på g. hoppas på tänder såklart, vill inte att han ska bli sjuk igen.. han är snorig & VÄLDIGT gnällig & trött. idag somnade han innan 19, trots att han sov ca 40 min runt 16.. 
kände på han & han är sjukt varm, men ingen feber dock..
 
har försökt skriva detta inlägg sen typ 19,30... albin skriiiiiiiker hela tiden.. enda sättet att sova verkar vara PÅ mig. vaggar .. inget hjälper. ORKAR INTE. vill bara att denna natt ska vara slut. är så JÄVLA trött. vill bara bli frisk. så jag orkar med detta. det är jobbigt att ha en gnällig son när man själv inte mår bra :/ vill ju bara hjälpa min son & finas där .. ååhhh jobbigt.. mamma sa att hon ska komma förbi imorn & hjälpa mig med albin, så jag kan få vila lite.. snällt!
 
igår var jag sjukt ynklig & trött, spenderade halva kvällen i sängen & grät för att fisi åker på lördag. det är sjukt jävla jobbigt & jag orkar inte. MEN det börjar bli bättre nu. jag tänker bara på hur STOLT jag är att hon kommer iväg! hon trodde inte på att hon skulle komma iväg för ett år sedan. och nu åker hon om två dagar, sjukt! jag har ju aldrig blivit "lämnad" såhär förutom när bini drog till london. annars är det jag som åkt iväg. det är lättare att åka iväg än att få vara den som stannar. fisi kommer ju inte ha tid att tänka på oss eller sakna oss. hon kommer ju ha fullt upp med att upptäcka världen! 
 
nu ska jag skära upp lite ananans & dricka te! 
 
ska försöka ladda över bilderna från nyår också! :)
 
/ stolt storasyster
 
 

RSS 2.0