torsdaaaag

torsdag idag!!!! imorgon = FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! helg. FESTA. hihi.

nu ska jag hem till mamma, & ikväll hämta mormor på centralen.



/ sanera


svar till "hif"

Både jag som har sett Bajen i stort sett varje hemma match i ca 10 år och min pappa som har följt laget både hemma o borta sen tidigt 80-tal, har aldrig varit med om att laget/ spelarna har gjort så att klubben har fått böter.Sen undrar jag om alla i de bajen fraktioner som du har skrivit under med er medveta att du är deras talesman. Så visa vad man kan inför de äldre grabbarna är att raketer på en oskyldig spelare? Då undrar jag vilken värld ni lever i? Gör vad ni vill så länge det inte ger oss böter eller skadar oss klubb.

/ sandra


craaaaaaaaash


I had enough, enough of you
Enough to last a lifetime through

/ sanera

:)

Oh mother, we're stronger
So mother, I thank you For all you've done and still do You got me,
I got you
Together we pull through
We always pull through
We always pull through
Oh mother,
oh mother,
oh mother
I love you


IDAG VÄNDER VECKAN.

Idag vänder veckan! - lillördag. slemmis mamma (när jag påpekade det igår): ja, och då kan ni vara nyktra!
Haha, she wish.. ;)

en kompis till mig har tatuerat sig. big mistake.
när jag såg den så eh .. HAHA.
när slemmi såg den. så : STÄM TATUERAREN.
tänkte lägga ut en bild, men hade känns lite elakt mot honom.. Det är tur att vi är snälla.

förresten, det finns en kille i min skola som ser ut som "pukey" såg jag idag! (a)...



/ sanera


this is england

såg filmen. "this is england" alltså. grät. dreglade. sorglig film. se den. om ni vill gråta, skrika & tycka att dom är snygga alltså. om ni har en "bini-smak" alltså. se den för jag orkar inte berätta mer än Dan's förklaring: "det handlar om en pojke."


han var snyggast. Pukey. hey sexy. honom ska jag drömma om i natt.

Lovade att sluta säga jude/judar. varför vet jag inte. eller jo min pappa börjar säga det nu..

natti era jud.. eh, . fuckers.

/ sanera

illa

Det är så jävla synd att gårdagen (derbyt) inte blir ihåg kommen som den skulle - sulans första allsvenska mål, första mål på 158 matcher. utan som "ännu" ett skandalderby. det gör mig så jävla lack. man kan inte kalla sig Bajare om man är villig att göra något som kan sluta med böter, poängavdrag, eller spel inför tomma läktare. Det är klubben som straffas, för något dom inte har gjort, för att deras såkallade fans som ska finnas där & STÖTTA dom, har kastat in saker, osv. Spel inför tomma läktare är som ett band skulle spela utan publik, dom behöver ju stöttas, men frågan om Bajen fortf vill stöttas av oss. Det är en sån liten del som förstör för så jävla många. Spelarna är besvikna på den del av fansen som igår gjorde det här, eller fans , dom tycker inte ens dom är värda att kallas Bajare & jag håller med.

Det är tydligen en "ny" grupp som kastade in smällarna, yngre som ingen vet så mycket om. Där av slagsmålet mellan Bajarna på läktaren (?).  Det gör mig så jävla förbannad det här, & Sulan som belv en derbyhjälte, dom tog det ifrån honom. det är inte rätt. kan man inte behärska sig stannar man hemma. vad som händer utanför läktaren är egentligen ointressant, fast det fortfarande gör oss förbannade, men när det skadar våran klubb med poängavdrag, böter eller spel inför tomma läktare, då, då jävlar har det fan gått för långt.
Personen / personerna som kastade in smällarna på aiks målvakt & polisen gör rätt i att hoppa framför ett tåg innan någon får tag på den jäveln. Ska någon behöva dö innan man regerar & gör något åt saken på RIKTIGT? Återigen får vi Hammarbyare skämmas för en sån liten del förstör för så många. det är inte okej alltså. vilka vi ska skylla gårdagen på är tydligen olika från person till person ..?

Dom som vill slåss & förstöra- dödsstraff rakt av. det är så jag känner. visst gör vad ni vill utanför, men det går för långt när ni tar äran ifrån era spelare. det värsta är att jag kommer få sitta här igen & vara lika förbannad innan ngt händer. Vafan ska vi göra?

Denna text var skriven av sanera i ett arg tillstånd, men visst fan kunde hon behärska sig mer än dom som tydligen kallar sig "män", era jävla kukar.

/ sanera


UPP MED SULAN PÅ TOPP

vilken jävla match. sulans första mål för Bajen , & hans första på 10 (!!!!!!!!!) år. på ett derby. 2-2 sätter han. med vänsterfoten. för tillfället är jag ganska nöjd på den fronten. sen kan ju läktarskandalen & straffen diskuteras. shiiiiit.

/ sanera. hon längtar till helgen som en jude.

typ en av världens bästa låtar , med TYP världens snyggaste killar


för jävla rolig video också, sexy ;) i början är det ju bsb videon (a) ....


/ sanera

U ARE A SURVIVOR

detta är ett minus med min bärbara data:
- att ljudet går inte att ha tillräckligt högt för att jag kan sjunga utan att höras.. ILLLLLA för min omgivning. just därför sjunger jag på "this kiss - faith hill" MOHAHAH. dock tipsade siiiis om en högtalare..

detta är ett mins med min bästis slemmi: för tillfället!
- att hon för tillfället (?!) har blivit mig. alltså sanera. det passar inte henne. för jag måste vara slemmi just nu & det mina vänner passar mig VERKLIGEN inte. snäll är icke saneras grej & det ska bara finnas en sanera. så back off bitch. Du passar inte som ledsen.! NU slemmi. sanera är sanera & slemmi är slemmi. eller var. kan vi byta tillbaka.
får på riktigt ont i hjärtat just nu, ( pga de du nu säger på msn... ) baby. you are a survivor  and u know it, bich! Du spydde i en grill wtf, jag kan spy i en ugn nästa helg för din skull!



/ sanera

DERBY



allt som behöver sägas för tillfället.
20.00 smäller det, ( innan & efter också har en fågel viskat i örat på slutnera)

/ sanera

bakis...

så trött. för trött. är förlåten iaf. eller. "ja du sa att jag var dum hela tiden.." varför gjorde jag det? - "allt jag gjorde var väl fel antar jag.." NAW. men nu är snälla sanera tillbaka igen! Tänkte bjuda på lite bilder, mina vänner ;)

  hahaha. i lekparken? kissade där gjorde vi också. raggade grannar också, det är tur att vi inte är pinsamma på den gård vi har bott på i 13 år, slemmi.. jävla tur.
 haha "nu fick jag publik också!" eh. det var varmt hos slemmi, där av klänningen som kjol. sen pallade sanera inte prata med vipen pga för högt ljud? slemmi tog helt enkelt över.

 det är tur att hon inte kommer hem till mig blåslagen.. och fotar trosorna också..
 puuussss sexy! påväg till festen! eller?
 det är bara slemmi som påstår att det är barnsligt att gunga! bini & sanera fulla som ....
 seeeexy. haha

 i väntan på bini..
 eh,. varför en bitter bini? hm en jude var lite seg ;D


om sanera själv får välja..! <3

/ sanera!

det är tur att man är snäll

igår
.. ja du. det var jag, bini & slemmi som förkrökade hos slemmi, natta var tyvärr inte med :(
just nu mår jag som man förtjänar, riktigt bakis, väntar på att slemmi ska komma hit från sin nattpartner som inte bor så långt från sanera, men fan vad seg kärringen är..!

eh, fan jag var jätte dum igår .ååååh. :( vi gick till en fest efter jag redan då hade varit lite dum , & sen när vi kom dit var jag typ jätte dum. förstår egentligen att han inte har svarat.. har idag pratat med paps om det mesta.. nu känns det lite bättre, världens bästa pappa. <3 jag har ont i magen :( .. ÅH. dumma sanera! Pappa frågade mig vafan jag gjorde igår när jag kom hem.. hahaha.
kommer hem , av med skorna, som hade spännen på det tog några minuter ( enligt pappa typ 4..) & sen rasar jag rakt in i "rull dörren" med huvudet före.. sen var jag skiiiit hungrig & så skulle jag ta lite potatissallad, men jag tog en sked , stoppade in den igen öppnade , stängde , öppnade,. haha eh? pappa trodde jag rev inredningen..Haha han sa att han inte gick upp för han ville inte se mig ..! hahaha ILLA...! sen deckade jag fint i min säng vid typ 4 efter ett samtal med bini, innehöll det ngt smaskigt som bini & en motorhuv eller har jag drömt? *-)

Ahhhhh. ett sms till. sen inser jag typ att jag är en riktig bitch...... gaaah... SLEMMI KOM NU DIN JUDE.
btw, bini vilken jävla promenad igår? hahaha...! love u honeychild.!

slutnera & slemmi i fredags..

nu ska jag göra det jag är bäst på - sms terra slemmi ..! amen vafan nu säger hon "det blev en fördröjning (A)" ÅH

/ sanera , eller elaka bitch sanera?

det är tur att man är snabb...

sa till Bini att jag skulle vara hos slemmi typ vid 20.00.... eh? sitt/ligger i min sova med datan i knäet.. är typ helt slut , skulle egentligen inte banga på att bara vara hemma ikväll.. SKOJA! eller? aja, nu ringde bini, som tur är, är hon lite segare än mig, dom var nämligen & hanldade mat nu, duscha hade hon icke gjort än heller! men det gör inget :) inte stressa, som hon sa själv "natten är ung!"

nu ska jag göra ett försök till duschen & sen över till slemmi & pimpla vin, baby!



HAHA slemmis student!

/ sanera

det är tur att jag alltid lyckas ..

på golvet ligger något grå-randigt, brevid hans kläder.. vafan (!!) hade han på sig igår tänker jag & tänker precis kommentera det, men är för lat & bakis för att ens orka anstränga hjärnan.. Han börjar klä på sig, & det börjar gå upp för mig vad han hade på sig.. Han är påklädd & kvar ligger den där grå-randiga grejen.. Inser att det var min klänning..

HAHAHA. smidiga sanera. min klänning som JAG hade på mig kvällen innan. han kollar konstigt på mig när jag typ börjar as garva åt mig själv för ingeting. & vips hade jag (kanske för första gången ?) undvikit vad som skulle ha kommit att bli en såndär väldig pinsam situation.
Ibland är det bra att jag "tänker" innan, eller helt enkelt är för lat.

/ sanera


DET ÄR TUR ATT MAN INTE HAR ONT

igår skulle det egentligen bli en alkoholfri fredag.. men om ni känner mig så blev det ju tvärtom! Ikväll tar vi igen det med bini & natta! blev liiiiite för mycket vin för mig (som vanligt...!)

ehm, ramla gjorde jag också .. det var en sväng som jag inte riktigt var med på, haha. eh sanera bara stört ramlar tar emot sig med händerna, slemmi as garvar , min mobil flyyyyyyyyger & landar i gräset & mina skor flög dom också. jävligt ont i händerna har jag .. & massa blå märken på knäet & så vidare. lyckat.

Ikväll blir det paaaaaarty on ! med bini, natta, slemmi & vipen också.. fniss... Nu ska jag ta igen lite partysömn, trots vi la oss tidigt så var jag vaken 8 imosre & kunde icke sova :(

/ sanera

DET ÄR TUR ATT MAN VAR SNYGG

kollar igenom massa gamla bilder. jävla kul. haha. och jag hittade denna:
var typ 14-15..

fylle minen redan då? mobil freak redan då? (eller det var nog min värsta tid? fast där spelade jag dock.. xD)


        

Sexy bilder alltså .. jävla tur! ;)

/ sanera

DET ÄR TUR ATT MAN ÄR MOGEN

haha. jag har ett nytt "beroende"- speeddate.com. hahahah det är askul! så nu blir det mindre besök här.. MOHAHAHA.

byyyyyyyyyyye.! speeddate here i come!

/ sanera

DET ÄR TUR ATT MAN ÄR HAJ-TÄCK

på tekniska saker.. ehm.  Slemmi sa att jag var tvungen att uppdatera mitt internet för att saker på faceboók skulle funka. sagt & gjort. skulle dock inte ha gjort det. säger bara FAAAAAAN. inget är sig likt, fixar ems kommer över imorgon  & hjälper ;)

nu kollar jag " 10 orsaker att hata dig" med heath ledger . skit bra film & skit snygg Heath! Snart sovtime, typ. & eftersom slemmi har "hjälp" mig med internet skiten .. så går det tyvärr inte att ladda upp en bild. *arg på slemmi :@*

/ sanera


I don't wanna grow up

When I'm lying in my bed at nite
I don't wanna grow up
Nothing ever seems to turn out right
I don't wanna grow up

When I see the price that you pay
I don't wanna grow up
I don't ever want to be that way
I don't wanna grow up

det är tur att man denna Ramones låt har satt sig i mitt huvud. Blame it on paps.

/ sanera


DET ÄR TUR ATT MAN ÄR PIGG

är trött som en h***.. idag var det museum & sedan fika med bini & matolda. & självklart var en chailatte inblandad.
just nu kollar jag svenska cupen Bajen-kalmar..  säger bara: det är tur att det inte regnar. det spö regnar just nu på söderstadion ser jag.. frispark nu.  chanko som lägger den. rakt i muren ..

so long .


/ sanera

greeeeeeen day


So go do what ya like , Make sure you do it wise

"SKOLDAGS FÖR OSS FLICKOR I HUSET"

Rubriken var det Anna-panna som sa igår kväll, min bebis började förskolan idag. & jag började 3:an. & lisen-fisen 9:an. har ca 178 skoldagar kvar i skolan. Om mindre än 1 år så har jag tagit studenten & jobbar eller slutar upp som slemmi. (tycker det sisnämnda låter bättre?) Haha, hemmafru var det.. Ingen aning om vad mitt "nästa drag" es (= efter skolan) ska bli. joooo resa. & festa. hiuhihi.

Nä nu blir det äckliga rutiner, plugg & skit, men men.. En riktig jävla fest på det här va?

Det är tur att man inte tänkte skolka första skoldagen när man har varit i skolan i mindre än 1 timme..
Det är tur att slemmi & slutnera inte har såna stora problem. hahaha.
Det är tur att jag är smart, hade blivit lite pinsamt annars..

Btw, idag vänder veckan! Lillördag idag..! Borde egentligen firas med alkohol! ;)
 



Simmar en enbent anka i ring?
Behöver inte vara så, slemmi & sanera har svaret.


/ slutnera

THE LAST BREAKFAST BEFORE HELL..

Nu ska jag äta "sista" frukosten tillsammans med slemmi. ja, sista in skolhelvetet börjar. illa. men som slemmi sa nyss:
"det är nästan bra att du börjar skolan, då kanske jag söker ett jobb.."


Det är tur att vi inte äter middag till frukost..
Det är tur att solen INTE kommer fram när skolan börjar imorgon.!

Nu ska jag återgå till slemmi & frukosten (läs middag..)

/ sanera

ÖÖÖÖH helgen i repris. typ.

Fan vilken helg ;) eller vad säger du slemmi? sliiiiiiiiiten. ( vi är tydligen inte dom enda judarna..)

I fredags var det jag,bini,natta & slemmi som festade. Vi skulle till muskö men eh sanera kan ju ha gjort så att vi missade sista bussen ........ (a). Vi drig till vendelsö ist, men ganska snabbt därifrån.. haha buuusungar *-)


sanera & natta ..



I lördags då jävlar var det drag..! Lämp my var ju med! Då var det jag, slemmi & lääämp my som förkrökade hos slemmi.. eller vi väntade på my & sen började vi förkröka..! haha hur gick det med spriten till nästa helg slemmi? ;D INTE ALLS!
Och mina planer då? dom gick inte heller alls.. Men slemmis gjorde! Om dom gjorde.. haha ojoj ;) .. Men vi har iaf hittat en som blir mer bakis än blondinbeijer (otroligt men sant!) Vilken jävla kväll/lördagen var då .. haha, det är tur att ens farbror inte kommer hem till oss 11.30 & jag tror det är slemmi & öppnar dörren .. " men det var ju inte du!" .. Rolig helg! ;D (a)

Haha..
jag: emmi kommer upp med pengarna vi glömde ge dig förra helgen! *pratar snabbt som vanligt, kan hända att jag skriker*
- eh .. *ser HEEElt vilsen ut*
jag: för mycket info eller? haha ..
- jag måste sätta mig ..
HAHAHAHAHA snacka om bakis! :D
Men han har iaf lärt sig en läxa: inte supa om man är dödssjuk.. "kan du göra mig en tjänst? - skjut mig!".. hahahaha illa!

På onsdag börjar skolan. & det finns nog inga som är mer lyckligare än mina föräldrar. det är de ENDA min mamma pratar om.. "då får du rutiner.., din lever får vila.. du slutar supa.. blabla."  - Mamma , du vet att det fortfarande finns helger? " Då ska du vila & plugga!" hahahahahah ... Nä nu blir det hem till slemmi. imorgon tror min mor att det är städdag.. sista lov dagen.. rolig mamma ;D


/ slutnera


SLEMMIS

älsklings sysselsättning för några år sen:



/ sanera 

FREDAAAAAG - ÄNTLIIIIIIIIGEN HELG!!!

ÅH! FAN vad jag har längtat efter detta. Ikväll blir det supa. på sprit. Ehm. Hur FAN ska detta sluta? Inte bra, verkligen inte för vi alla vet hur det slutar, illllllla. jag får skämmas, dagen efter. Så idag har jag bestämt mig för att det inte ska bli så, ehm. Hur det slutar återstår att se. men. tanken är god iaf, haha.
Har ju typ prövat alla metoder, varannan vatten - snälla? Den funkar typ 1 grogg. eller nej inte ens så långt.

Ikväll blir det slutnera, slemmi, bini, (förhoppningsvis) lämp my som ska ut på nya äventyr!


jag vet vilken låt jag kommer spela på förkröket hos slemmi ikväll (a) ...
nu vet ni vilken låt jag sjunger högt & falskt på för tillfället...!


/ slutnera

DET ÄR TUR ATT JAG HAR TUR

FAN VAD SKÖNT ATT DET GÅR BRA. not.

- datan bestämmer sig helt plötsligt för "viloläge" & jag ba eh? . allt blir svart. fortf. eh? sen är den på igen. eh?!

- min rumpa har somnat så jag tänkte lägga mig på mage ist, eh kan inte skriva då & ska sätta mig upp igen & skjuter då med foten iväg ngt som jag hoppades INTE var mobilen. det var fjärrkontrollen (eller som jag säger "makten") & hinner på ngt sätt fånga den samtidigt som jag har koll på datan. detta slutar att MOBILEN som jag skulle rädda från början glider ner på min fot. aj. ett till blåmärke till min samling. bra.

- hittade ngt konstigt stål grej i sängen (?!) kastar den mot nattduksbordet & ser att den kommer hamna i mitt iskalla vatten glas, samtidigt som jag ber att den inte ska hamna där. mycket rikigt. RAKT i vatten glaset. inser att jag skulle kunna döda ngn.

- bokstäverna försvinner just nu (?!)

- klockan är nu 01.31 & jag är skit hungrig & jag kommer somna sent (eller tidigt) känns det som & kommer få stressa som en jude imorgon, eller aa senare idag..

- kommer ni ihåg för några dagar sen jag sa att jag aldrig ska dricka sprit igen? I take it back. sprit flaskan, here i come! om jag tänker ta det lungt? SKA försöka men vafan vi vet hur det slutar! :@ kommer skämmas som en hora. på riktigt. han måste ju tro att jag är en alkis som inte kan kontrollera mig eller mitt temprament.


Så imorgon ska jag & mina vänner festa - på sprit. illa , detta kommer sluta illa. jag är ju inblandad. - & spriten ....

ska äta ngt nu & kanske sova? slemmi kommer ju fyfan skjuta mej med en neutrombomb...


& denna är till slemmi när hon tänker väcka mig & läser min bloggisssh., typ eller ngt.

/ sanera

DET ÄR TUR ATT JAG ÄR LIKA DISKRET

Klockan är två på natten. Två tjejer, varav en är väldigt full, och en kille, alla ~20 sitter i en busskur.

Tjej 1 (sluddrandes): Du, jag måste säga en sak. Alltså, din pojkvän, han är så jäkla ful, han är ju helt dum i huvudet!

Tjej 2 (ganska surt): Han sitter bredvid mig för fan.

Tjej 1: Åh...

(från tjuvlyssnat.se, har ju inte så mycket bättre för mig för tillfället...)

det där kan vara jag. typiskt mig. det där är jag. fast kanske inte just samma "samtalsämne". but still. me.


/ sanera


SIS IS BACK IN THHA HOOOOOOD

(okej nu fick jag inte till rubriken.. men man kan inte alltid vara bäst.)

Blev en lång prommis i stan, fika med chailatte & myys.  

S: jävla utlänningar!
L:var det en kille? 
S: nej, det var en utlänning!
L: ja men det är ju förfan samma sak?

Vädret idag var väl inte riiikitgt att lita på , men vafan! Värmen kommer ju när man börjar skolan, jag menar lagom tur?
Nu lyssnar jag på Robyn's GAMLA godingar (dooooo you really waaaant meeee?, kommer ni ihåg?) Hennes nya låtar SUGER. Tyvärr. gillade henne., klippte till & med syrran i robyn frilla på det glada 90-talet. jag var 6........... Behöver jag säga mer?


      

/ sanera

SIS IN THE CITY

(nu fick jag minsann till rubriken ;) )

Yeah, nu drar jag & sis in to the city, för att dricka chailatte & promenera runt!

Hörs senare, helt otroligt sitter duschad , med frulle i magen & påklädd & igår var jag inte ens uppe vid den här tiden! Good work, sanera!!




det är tur att vi är normala! Annars hade man ju börjat undra .......

/ sanera

NU;

blir det satc med syster, chips, ostbågar & cola. (borde få ångest för de 3 sist nämnda, lungt kommer nog snart)

Imorgon blir det (kanske) stan med elin, kicki & lisen. men man vet aldrig. men i helgen blir det fest med bini,slemmi & (kanske) lämp my. HOPPAS.




/ sanera

p.s nu dödar syster chipspåsen.....................

MIN MAN


världens bästa. kom tillbakssssssss. nu!


/ sanera

PLANER



Crowned, Idag 20.00. Final (?)  Hoppas dom rödhåriga vinner. eller egentligen spelar det inte så stor roll.

sen blir det maaaassa satc (har lånat boxen av bini :D)


Längtar bara tills helgen , slemmi & sanera har mer planer än vad helgen räcker till! :O ILLLLA!

P.S. Måste bli frisk innan helgen.! HELVETE :O!!!!! D.S

/ sanera


DET ÄR TUR ATT MAN

- inte börjar skolan om 1 vecka. 1 vecka. Hur FAN gick det till?!

- inte skriker på bussen så deras bästa kompis vet alla våra (slemmis) hemligheter *ooops*

- inte är förkyld som en jävla jude.

- inte sover till 13.40, när slemmi vaknar 2 timmar innan........

- KAN släppa det som sades igår om det. nu kommer jag tänka på allt jag gör. illa.

-  att dvdn funkar hos mormor, när man ska ha satc kväll. Tur att man har världens bästa låtsas pappa!

linn, sanera & helene i arboga.. <3

kan klaga om så mycket mer...! Hur ska sista veckan på lovet spenderas då? eh lär ju bli några extra veckor för mig, slemmi har ju inget jobb..! illa. för oss båda.



 

/ sanera


det är tur att jag inte är föööörkyld

jag kommer inte kunna sova. täppt. så jävla täppt. & sjuk. stackars mig. jag & matolda "ringde om" varandra.. Hoppas det löste sig iaf..

Nu ska sanera försöka sova. eller ska man vara vaken typ 1-2 timmar så man kan väcka en jude? eller då har de nog blivit ljust.. Längtar tills helgen ..!




eh det här känns ju tryggt? ..


/ slutnera

HAHAH OM DET ÄNDÅ VORE SÅ VÄL


haja vilken hjärna det hade varit.!

/ saaaaanera

TJENIS PENIS

hemma. bini och sanera skulle sova över. sen inte. sen skulle dom. sen inte. massa mens, inte bra.

Vi hade det väldigt mys, det var jag matolda,bini & elise & sen kom (hello) kitty :D sen fick vi även kill besök, & för en stund sen kom patric & hämtade oss. vi åt tacos & kollade satc, drack frozen frozen margaritas & martini's.

 
 det är tydligen så att man blir ett par statoil glasögon rikare? ..


Vi har även planerat lite bus, såklart. det är ju faktiskt bini,sanera & matolda som var i farten. Äntligen (?!) dags för våran "så småning om" grej, bini! Busungar, fnisssssss.

                                          


/slutnera

DET ÄR TUR ATT MAN INTE ÄR SJUK

fast det hindrar mig INTE att ha satc-kväll med mina kära vänner matolda & bini.
förkyld & ont i halsen, men men. somnade 6 imorse för jag var så täppt. men men. eh. jag överlever. (?!)

Hörs imorgon då, blir nog övernattning hos matolda. !

/ slutnera



hahaha leker batman i arboga. (?!)

DET ÄR TUR ATT HON ÄR KVAR HOS MIG

sanera:
jag har inte svarat.

Gallaccio; säger:

fråga inte mig tack ;p

Gallaccio; säger:

inget av mina 735 svar duger

Sanera; Nothing heard, nothing said. säger:

tack för hjälpen

Gallaccio; säger:

tyst, det enda jag har gjort i den här konversationen är att ge dig förslag på vad du ska skriva ;p

hahahahah. & ingen av dom duger (a). i slutet så blir det ändå så att jag skriver ngt som jag ångrar! HAHAHAHA.

igår stod kärringen med mig på toan först hos martin & höll mitt hår & kliade min rygg & sedan hos tim. Och hon har gjort det några helger nu. & hon HATAR folk som spyr. men ändå är hon där. om det hade vart tvärtom hade jag försökt hitta ngn som kunde hjälpa henne ist för jag.. men.. der är tur att hon är kvar vid min sida!


nej sovtiiiiiiiime?

/ slutnera


DET ÄR TUR ATT DET INTE REGNAR

för några timmar när jag & slemmi gick en prommis i regnet;

e: men pip har sagt gumman till mig!
s: men pip har sagt sötnöt till mig!
e: men jag har haft sex med pip!
s: i didn't see that coming..!





p.s. "pip" är 3 olika killar..
p.s igen. kärringen ska alltid vara värst.

det är tur att jag inte har ont i halsen & är jude förkyld.
det är tur att jag fortf inte är bakis.

imorgon blir det satc med bini & matilda med några drinkar om jag har hört rätt?. :)


/slutnera

DET ÄR TUR ATT MAN INTE ÄR BAKIS

fredags var jag tillbaka i fjollträsk (som arbogaborna kallar det) & egentligen skulle norrmännen komma hit & festa, men eftersom vi inte visste vad vi skulle göra så tänkte vi ta det på lördagen, men vi tar det sen ist!

Moa, my, slemmi & jag skulle in till stureplan. 08.08.08 ni vet var det ju ;) eh. FAN vad mycket folk det var & my i vänster hand hängades & moa dragandes i höger hand, haha har fan träningsvärk. om vi söp? HAHA my svepte typ en hel 70is själv så det är väl egentligen inte konstigt hur hon mådde...

Vaknar upp lagom fin i min skööööööööna säng (gissa om jag var glad att jag sov hemma?) tänkte fan alltså jag blir nog inte bakis längre.. EH det fick jag erfara idag att så var icke fallet! Bakis som en JUDE!! Som tur är slemmi påväg hit med brieIgår var jag & slemmi en sväng till Ösmo på kräftskiva, hos hennes kusins kompis.
 Slemmis kusin skjutsade oss på en cross? eh & slemmi har märken kvar från att jag har kämpat för mitt liv.. hahahahaha höll på att dö när hon skulle springa ner för en backe för att hon inte vågade åka ner.! HAHA...

Tillslut kom vi hem & då drog vi till trångsund hos martin där Dan var :) & shit vad full jag var.. hahahaha. aldrig mer sprit eller vad var det jag sa ? ( Dan & slemmi, ni kommer väl ihåg att påminna mig på fredag?!) (a) ehm. stammis på toan? eh aa.. & sedan drog vi hem till Tim som också bor i trångsund. även där VIPstammis på toan, tyvärr.. Han har lite dåliga erfarenheter av min fylla, han började be mig att INTE hoppa från balkongen när jag fick min "kära" huvudvärk.. hahaha. ILLA.

Eh sköna rynkor jag kommer få då om jag fortsätter med min fylle min? HAHAH!. ehm. aja. som sagt mådde inte bra i natt eller imorse.. Nu är slemmi här & nu ska vi äta brie :D


 början på kvällen..  inte i början.. HAHA.

sanera: det är ju vatten.. tur. slemmi; eh det var fruktsoda. & sprit. som om att jag behövde ngt mer...........

/ slutnera! & slemmi på ett hörn ;)


"TROR NI JAG HAR FÅTT LIGGA MYCKET I MINA DAR?"

Hey kära suckers.
Fattar inte att jag är vaken, somnade ca 07.30 imorse. Jag & Linn kom hem typ vid 7 typ .. Rolig kväll det där.. haha vart har vi lärt oss Linn? (egentligen inget nytt, förutom att samerna kommer från Norge? , betona "g:et")

Först var vi hemma Daniel, sedan skulle vi hem.. Men som ni vet så blir det aldrig som man har tänkt sig. Ner på "stan" vid 4.. & Där träffade vi (jag) trevliga grabbar, hahaha. Skönaste öppningesrepliken: "tror ni jag har fått ligga mycket i mina dar, eller brudar?"

Sedan efter det bar det av hem till Dennis & norrmännen som ville att vi skulle komma. Kan ju har pratat en del med dom i väldigt onyktert tillstånd............. Skulle sova där, hade tillslut gett mig & sen då ville linn hem.. haha.
Norrmännen hade varit uppe i 24 timmar & började lite lätt 6 på morgonen tröttnat på att jag höll dom 2 vaken.. Så jag fick icke skratta. Eller såhär sa Nikko: Du får icke le.
HAHAHAHAHA. när någon säger så på norska kan man inte ¨hålla käften .. & jag är en tös eller en tisse som dom så fint sa. Fan norska det var riktigt kul.. Jag fattade inte ett skit & det tyckte dom var rikigt kul..

Nikko: "ska du sova en timme & sedan gå hem?"
Sanera: "japp .."
Nikko: "orkar du det ?"
SAnera: mmm.....

& allt detta på norska. Sen började Tony bli lite desperat efter sömnmedel till mig, haha... & 3 kant skulle också ske, fast med bara 2 pers då jag inte ville ha 2 (?!) HAHAHAH

Alltså schysst intryck , skrämde för livet? .
ska väcka linn nu, byyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeee sexy!

/ slutnera (på rikitgt)


I ARBOGA MED VÄNNNNEER

hittade hem från "stan" idag. helt själv. jag visste ju vart systembolaget låg, så svårt var det icke .  Haha. 
tur att min lillasyster jämt hittar på så mycket bus. sitter bara & skrattar. " finns det något mer käk eller, kompis?"  sagt by anski.
Linn:
sandra vi måste vara kompisar hela livet! Du vet för mycket om mig..!
Tro mig mina vänner, det gör jag. alldels för mycket, men det lever jag med ;)

Snart blir det nog mer vattenpipa, vill pröva cocos smaken , sexy. nej men det är tur att man inte ska festa idag. men vafan det är ju faktiskt lill lördag & hur ofta festar jag med linn ? Så jag har mina anledningar. så ikväll - fest.


det är tur att juden inte fattar ett skit. & det är tur att jag har förstört för mig själv. HAHAHA.


äääääääääääääh. återkommer ers suckers. funderar också på att radera min bloggis.. ?

/ slutnera

tattttttooooooooos

s: jag vill få barn så jag kan tatuera in deras namn i 2 stjärnor nedanför min stora!
pappa: nu låter det som om att du vill ha barn bara för att få tatuera dig.
sanera: eeh,.
Albin & Lilly, det ska mina barn heta. min pappas farföräldrar hette det också, passar jävligt bra ihop.

Hos mormor första gången hon ser min tatuering:
Mamma: Mormor, vilken tatuering är finast, min eller sandras?
Mormor * på en gång*: Sandras!
Mamma: jag visste det! du tänkte ju inte ens innan du svarade!
sandra: det är bara för att hon älskar mig mer ;)
mamma: men mormor du är min mamma!
mormor har redan gått ut ut rummet mumlandes på tyska.. hahahah.


ska röra mig till min mamma nu ;D
   
mams                                                                                                                                                                  paps

Haha. i helgen så blev det en jävla diskussion när jag sa att kid rock & tommy lee är sjukt snygga med tatueringarna. & travis baker. hahahahaha. egentligen ska jag bara hålla käften. men. en kille utan tatuering är lixom som en kille utan kuk för mig: Inget att ha .. !

/ slutnera

LÖRDAGEN typ

hej mina vänner.



                     

lördagen. ja den dagen lyckades jag med otroligt mycket, det är tur att man inte blir en jude-hora på fyllan. det hade varit jobbigt. Kom vanligt till festen vid 1 om inte senare, blev / var fulla som judar. Fick uppmärksamheten man ville (iaf slemmi senare den morronen..) Ehm, slemmi fick ju inte den uppmärksamheten av mig så..

ems: fan sanera det har hänt en grej..
sanera: kan jag få läppglanset?
ems: men kan du lyssna på mig bara, jag var precis i telef..
sanera: kan du bara ge mig läppglanset eller?!
ems: hallå? jag pratar med dig, det har hänt en viktig sak, kan jag få prata med dig?
sanera *skit lack* : KAN DU GE MIG LÄPPGLANSET ELLER?! JAG SKITER VÄL FÖRFAN I DIG!! GE MIG LÄPPGLANSET!!!!!
ems: lägg tillbaka det sen. *kastar det på sanera*

sanera blir helt galen & låser dörren efter slemmi, ett tag senare hör hon hur jag låser upp, haha. Det löste sig iaf & jag fällde några tears., har dock INGET minne av detta, alla mina minnesluckor börjar skrämma mig lite..

& tyvärr var inte slemmi den enda jag bossade över denna kväll..
s: gå och prata med henne nu.
t: nej.. men..
s: annars pratar jag aldrig med dig.

sen tvingar jag slemmi gå & kolla om dom pratar. hotar med: annars går jag härifrån.
men det var inget mot bilden jag av slemmi & en jude, kommer aldrig få ut den ur mitt stackars huvud.. & nu har jag lärt mig att knacka på dörren innan. & ett lakan på dörren betyder INTE att det är ngt farligt därinne, utan den utan lakan..

Kom hem 8.30 på söndagsmorgonen, vaknade 11.30. mådde skit. haha..
Fyfan kul hade vi iaf! Tur att man inte råkar säga att ens kusin är den snyggaste i hela världen till hans "ex" tränare.. Kul hur jag ska förklara mig.. hahah.




det är tur att det finns klyftiga killar iaf. 2-2 igår mot Ljungskile.


/ slutnera. åker förmodligen till arboga imorgon, förmodligen hemma fredag. nås på mobilen era judar,.

BAACCCCK SUCKERS

kom hem igår från norrköping. det var tur att man hade ätit sen i onsdags. *not*

vi kom upp i tid på onsdagen. otroligt. när vi kommer till norrköping & till landstället , det första vi ser är Martin som tejpar fast Oscar med silvertejp i ett träd. jävligt stabilt. jävligt nyktra var dom också 12.00 .. Började dricka & sedan blev det dags för en powernap. det är här det är de roliga. under tiden vi sov fick 3 små judar för sig att sno 1 annans jude firmabil.. vilket slutade DÅLIGT. så går det om man gasar för fullt på fyllan. tur att hans BÅDA föräldrar inte var polis ..



Den kvällen slutade med att man blev råååpackad, och fick en huvudvärk som hette duga.

tänker sammanfatta allt snabbt:
getingar, ingen dusch eller toa.. fulla som hårsare..

haha.. tur att hela vagnen inte hatade oss på vägen hem , slemmi.. det var en geting. som slemmi till SIST dödade. med sin almenacka.. 


 & sen blev martin fasttejpad..  & igen ..  13.00 kanske & så nyktra ..

 bad..  göta kanal.  självklart brie på hemresan,..

Nej ikväll blir det fest med Slemmi, har bråttom över till mamma nu, hem till kennys pappa & käka middag.

Det är tur att man har ätit ordentligt.. jävla tur. *ironi , för er som inte fattar*

/ slutnera.

RSS 2.0