Bara 25 % kvar!!!!!!


En Onsdag

Idag var en fin dag. Jag spydde imorse & mådde piss. Jäkligt mys.

Mådde så illa efter frukosten, hann exakt till toan. Det kändes som att jag var tillbaka i månad 1-4 igen.. Fyfan. Men då brukade jag må bra efter spyan, men idag mådde jag så dåligt så jag la mig & sov halva dagen..

Sen kändes det bättre, men mådde fortf illa.. Tog en promenad med ozzy. Sen så tjatade mamma på mig om att vi skulle rensa & packa! Och det gjorde vi, vi var jätteduktiga! Eller mamma var jätteduktig haha ;)

Så nu ser det jättebra ut & inte så mycket kvar , utan nu är det nästa rum hos pappa!

Nu har jag ätit fruktsallad & nu ska jag sova!

Imorn ska jag till Skatteverket & hoppas på att kunna fixa mitt idkort , hoppas betalningen kommit in..

Månen såg ut som en kuliss idag! Försökte ta kort på det, gick sådär..

/ sanera


V.13 & V.30


Vill tillbaka! <3


bananas

har varit så sugen på banan & kokt korv med bröd (igen).
helt sjukt alltså, jag fantiserar om det & hur gott det ska vara ahhah.. har iallafall lyckats undvika äta korv , men nu måste jag testa för det rinner i munnen på mig när jag tänker på det ahah.. men varje gång jag ska handla så har varken jag eller micke småpengar .. äh får lösa det i grillen sen!
 
men nu åt jag iallafall min första banan på typ 12 år.. kan inte säga att det var sådär gott som jag tänkte att det skulle vara, men det var gott! fick kli i halsen när jag var liten, nu kliar det lite men inte så farligt.. höhö.
 
försöker förstå hur jag ska skicka in papperna till försäkringskassan ang föräldrarpenningen när man är behovsantsälld.. åååh.. måste ringa försäkringskassan.. bläääääääääääää.
 
nu har jag en galen babyn att göra med också. kuuul.
 
/ sanera

Gravido v30 (29+3)


Kung i baren

Ska strax åka med mina systrar & mickey & beställa barnvagn & handla present till mickes mamma..

Betalade precis av mina räkningar & skulder.. Haha jag har mindre än 1000 kr kvar, och på den tusingen ska jag klara av att handla busskort, handla tapeter & så , mat då vi flyttar hemifrån, diverse födelsedagspresenter , hade tänkt att klippa mig & köpa ett par byxor (har ett par) men får nog hoppa det denna månad oxkså osv.. Känns bra. Not. Det som känns ännu bättre att Micke fick en bajslön..

Men men.. Juste, Folksam drar min försäkring också just denna månad, så nu var det visst bara 400 kvar .. Hööhöhöhööhöh..

Och jag orka inte jobba , pallar verkligen inte stå upp i 8 timmar längre., ska fixa föräldrapenning nu, tänkte jag & Micke!

/ sanera


-

Förresten, jag & mamma upptäckte att mina kamelpucklar hade blivit värre.. Som mamma alltid säger om allt "det är ju 100 resor värre" ..

Och nu förstår vi varför det kan bli problem med en vaginal förlossning , känns som att jag bara kommer åter lite hårt så spricker hela blygdläppen!
Fyfan, det är så spänt & det gör så fruktansvärt ont..

Mamma sa att jag nu måste göra allt för att få bort dom , så att jag kan få föda vaginalt! Så ska ringa barnmorskan som mamma sa & tjata & sägs att jag verkligen vill föda vaginalt & dom uppmanar ju till det .. Men måste bara få bort dom , eller iallafall får dom att minska så att det kan sluta göra ont också..

Det trycker så hårt ner, blivit beordrad att ligga ner.. Så fort jag ställer mig hör hemma så säger dom åt mig att lägga mig ner,. Måste liksom lära mig att sluta gp & stå hela jävla tiden , kan bara inte få in det i skallen.. Saker jag måste göra hela tiden. Imorn ska jag leta stödtrosor & sen så försöka vila en del denna vecka!

Borde ge upp det här med att jobbs också.. Meeen, det är svårt när man är pank..

/ sanera


Myspys <3

Vi fick åka hem utan att träffa doktorn! Tur det, höll på att käka upp någon..

Vildingen lever som en buse där inne, klagade att jag inte kände något men det fixade flubber, många revbenssparkar nu! Hehe..

Myst med mina älskade systrar! <3 kollade på bitchkram.. Kommer sakna dom en massa , att bara gå en trappa upp & mysa! Men dom måste komma & hälsa på ofta, fick dom & mamma precis & lova det & dom sa alla 3 att dom flyttar in :)

Är trött som fan.. Imorn ska vi handla present till mickes mamma & beställa vagnen! Om jag orkar, alltså jag har så jävla ont bu.. Det trycker som in i helvete!

/ Sanera


På sjukhuset

Så nu sitter vi här inne på ett rum på förlossningen.

Jag fick göra ctg & ligga i 30 min & se om jag kände något, annars skulle vi göra ultraljud.. Men jag kände en massa sparkar & det hördes också.. Hjärtljuden såg jättebra ut..

Men det var lite konstigt att jag inte kände något.,

Barnmorskan sa att det är en vilde & en buse.. Ville inte alls att banden & apparaten skulle ligga på magen.. Vilding i vanliga fall.. Men kan ju vara så att den låg på ett ställe där man känner mindre..

Hursomhelst så väntar vi nu på att doktorn ska komma så att vi kan få åka hem.. Men hon gick nyss in på en operation & sen är jag sist av alla här, vi är 3 st..

Nu börjar det spåra här inne, Micke letar i skåp & hittar plasthandskar., hur ska förlossningen gå? Haha han tror att hsn ska få kolla på serier i sin mobil., HAHAHAHAHA , han kan ju få tro det :)

Nu ska jag fråga om jag kan få gå hem nu iallafall!

/ sanera


Scary

Har inte känt riktigt spark från flubber sen i fredags typ, så nu blev jag lite rädd.. För nu ska man känna varje dag, flera ggr..
Man ska kunna räkna 10 rörelser / 24 h.. Brukar ju känna typ 10 rörelser / 1 h .. Har ju en vilding i magen, så därför blir jag orolig nu.. Men är säkert ingen fara, men tar det säkra före det osäkra!

Vi hörde ju hjärtljuden i fredags. Men det varlite svårt att höra för att flubbe låg på tvären & navelsträngen låg för..

Pratade med förlossningen på Huddinge för en stund sen, dom sa att det säkert ingen fars men dom vill kolla upp det iallafall! Så jag mamma & Micke åker in nu för att kolla att sllt är bra med flubber..

Drömde såklart inatt att jag fick föda flubber som var död.. Så vill få bort orohetskänslan & sluta vara så orolig.
Vilket förhoppningsvis sker snart då!

/ sanera


Så är det.

Var lite arg, ledsen & besviken igår.. Men jag har en väldigt klok far som sa till mig; fortsätt förberedda dig på det sättet du har gjort inför den förlossning du vill ha , så tar du det som du kommer. För du vet ju inget säkert än.

Och det är ju så sant, MEN att det finns en risk som jag vet redan nu känns jäkligt jobbigt. Vill inget hellre än föda vaginalt, och om det hade blivit akut kejsarsnitt på förlossningen, så fine. Då är det akut! Men nu känns det mer som att det är mer "farligt" mindre bra för mig än för bebbe & då känns det värre att inte föda på det sättet man vill.
Jag menar om en kvinna förberett sig på att föda med kejsarsnitt & sen av någon anledning blir det inte så , så är det såklart skitjobbigt!

Folk säger till mig; men huvudsaken är ju såklart att bebis kommer ut på något sätt?
Nähä? Alltså URSÄKTA?! Det är väl SJÄLVKLART!!!!!! Men jag är en kvinna som ogillar förändringar jävligt mycket & nu är det jävligt många på samma gång & har man förberett sig & tänkt sig en sak hur länge som helst , så får man veta att det kanske ej blir så , så blir man ledsen & det har jag rätt att bli tycker jag. Så om någon tänker så , håll käften istället.

Och en sak till har folk sagt; men kejsarsnitt gör mindre ont!!
MEN OCH???? Vad är det man inte förstår? Jag vill ha en vaginal förlossning, och smärtan är något man klarar av. Är mer rädd för att bli snittat. Vet ju att det kommer göra ont, men vaginalt känns mest naturligt för mig & så är det. Och kejsarsnitt kan också finnas risker med.

Haha. Inte nog med det, min moderkaka ligger ju i framvägg & om den Inte flyttar på sig tills det är dags, så måste man göra kejsarsnitt också.

Äh, det blir som det blir. Ändå 11 veckor kvar.. ELVA?! Fyfan nu satte jag hjärtat i halsen..

Om SEX dagar får vi tillträde till vår lägenhet, helt jävla stört.

Nu ska jag sova, gick upp 9 imorse. Imorn ska vi packa för fullt!

/ sanera


Typiskt

Känner mig helt less. Var hos barnmorskan & pga av mina kamelpucklar kan det bli problem att föda vaginalt.. För att dom är så blodsprängda & jag måste vara försiktigt nu & vila. Försöka ligga ned istället för att sitta..

Ska till en doktor sen längre fram , men att ens veta att det kan bli problem med det man har förberett sig på i över ett halv år & sett fram emot tar hårt! Blääääää..

Vill bara lägga mig ner & gråta under täcket.

/ sanera


är det torsdag?

har ont i magen, för att jag hoppas allt går bra för min B, kan inte sluta tänka på dig & hoppas allt går bra. <3 hur mycket ska en och samma person få utstå? du är så stark & är så stolt över dig! många andra hade brutit ihop på rikigt för länge sen, andra har brutit ihop för mindre. LOVE YOU. <3
 
igår var jag & emmi & kollade tapeter & fikade! mys. fyfan vad svårt det är.. sen på kvällen åkte jag, mamma, anna & micke & kollade soffa.. vi hittade en jäkligt stor som vi gillade! ska kolla lite till, men annars verkade den jäkligt bra.. leverans tid 5-8 veckor så den hinner väl komma preciiiis innan flubber..
 
sedan kollade vi lite tapeter också! micke fick ångest av att dom ska tapetersa ahahha.. och han tykte det var så svårt, så han säger att jag får välja.. aaaaaaaaha tack för den? sen sa han att vi inte har samma smak fast han gillade typ allt jag visade.. ahahah...
 
nää fy, har verkligen ingen lust att flytta haha. det känns jobbigt faktiskt. riktigt jobbigt. kan ju alltid bo hemma tills flubber kommer mohaha..
 
juste det, vi har förmodligen bestämt oss för barnvagn också! ska väl beställa den imorn. har kollat & jämfört och haft mig.. men det är ju så SVÅRT. jag vet inte vad jag behöver eller vill ha nu, utan det är ju sen när det försent jag inser vad som är bra & dåligt haha.. men alla säger att vid barn nr 2 vet man & man får experimentera med barn 1! precis som mina föräldrar gjorde med mig, hehe!
brio smile heter den, brio go kollade vi först på.. MEN den är större, klumpigare, dyrare och inte lika snygg och så sittdelen justeras med band, det gillar jag inte! så smile verkade bättre, sittdelen blir inte helt plant, men  det ska ju inte heller vara helt plant .. brio sing var den modellen innan smile & den verkar vara sämst, den hade inge stötdämpare eller något.. smile vinner de flesta tester också. det enda jag var orolig för var att den kändes lite "skranglig" men å andra sidan så låg det ju ingen bebis i!
 
det blir nog bra tillslut. får vi ju verkligen hoppas. hehe.
 
idag var flubber livlig som FAN. har fortf inte vant mig med att när flubbe vrider sig så "ytligt" så känns det lite konstigt , man ser så tydligt på magen att det är någon därinne! så det vaknade jag av :)
 
min jäkla graviditetstäppa börjar gå mig RIKTIGT hårt på nerverna.. vill inte ta så mcyket nässpray som jag tar, men kan inte andas utan den. emmi tipsade mig om plåster som ska vidga näsborrarna som man har på natten.. testade dom inatt & det gick asbra, TILLS 5 imorse då min vanliga kissrunda börjar, då helt plöstligt så slemmade allt igen & jag var tvungen att ta nässpary igen.
är livrädd att flubber påverkas, att flubber får men eller något! ska prata med barnmorskan imorn om det .. för nu går det fan inte längre..
blir typs svimfärdig för jag blir helt torr i munnen då jag måste ha munnen öppen för att kunna andas men får inte ner tillräckligt med luft i lungorna & det är riktigt obehagligt..
man tycker ju att forskningen kanske kunde gå framåt inom detta område men icke. finns inga direkta knep för att bli av med det.
 
nu ska jag försöka packa lite & så. sen ska jag träffa fisi & följa med henne på en au pair mässa i stan!
 
imorgon går jag in v.30.. STÖRT!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
 Brio smile. vi tänkte liggdelen som brun & sittdelen som svart..
 
/ sanera
 

Bff <3

Allt kommer gå bra, tänker på dig min fina vän. Älskar dig! <3

/ sanera


V 27


Here you go Emmi;


80 dagar kvar <3

Känner mig ganska pigg för att klockan är 22.30 , duschade för en stund sen.
Blev ingen tvättning idag, packade istället ner alla mina sommarkläder & kläder som är för små,.. Och renade en massa, smycken & smink och så.. Anna är så jäkla duktig , haha.
Allt jag sparar frågar hon 17 ggr om jg veeeeerkligen ska ha kvar det .. Duktig tjej!
Nu är det väl mest att få ner sllt i lådorna, ska ta mig till pappa imorn & fortsätta där.,

Imorn håller vi tummarna för Anna, hon har ju sin audition imorn! <3. Hon är nog mer envis än en åsna & har valt en ny låt med zara Larsson, som är ganska svår, många svåra engelska ord för en 10 åring. Men hon lärde sig den på TRE dar. Bara där är jag super stolt! <3

Kan inte fatta att vi flyttar snart.. Känns sjukt. Det känns lite jobbigt att alla mina älsklingar inte kommer tillhöra min vardag på samma sätt som nu, att jag kommer missa en massa .. Men så känner jag väl nu, sen kommer väl allt falla sig naturligt.. Önskade dock att jag kanske inte var så jävla mamig & papig så hade det kanske blivit liiiiite enklare.
Hehe. Men det är för jag trivs så bra med mina människor, dom ger mig så jääävla mycket kärlek hela tiden! & stöttar mig i allt jag gör.
Min lilla tjej har blivit så stor, haha babyyyyn. Det är nog inte bara jag som inte vill att jag ska flytta ;) kan säga att hon låter mig knappt gå på toa själv ..

Haha igår kollade vi film & jag & Micke låg i lilla soffan , hon skulle minsann ligga brevid mig! Så hon låg på armstödet bakom mig.. Tillslut la hon sig motvilligt brevid mamma , sen gick Micke ner & spelade FIFA.. Då hörde man bara "äntligen!" & vips så låg hon i mitt knä.. <3 min snutte.. Hon har det inte så lätt just nu, försöker stötta henne på alla sätt jag kan!

Imorn ska jag & Micke leta barnvagn.. När jag & Bini kollade sist så gick jag från go till smile.. Så vi ska kolls lite till.. :) mickes snälla föräldrar ville gärna hjälpa oss en del med barnvagnen & dom är verkligen generösa & vi behöver just nu all hjälp vi kan få! Så jag är så tacksam för deras hjälp :) och det gör att vi kan välja lite bredare & inte helt behöva tänka på pengarna ..

Nä nu måste jag sova, kan inte hålla ögonen öppna.. Mamma ligger hör i soffan brevid mig & snarkar hehe :)

/ sanera


v 29, mina tankar

varit vaken sen 9,30.. vaknade vid 6,30 av att babyn kom ner & myste lite innan skolan.. hon ville att jag skulle äta frukost med henne (har ju gjort det hela förra veckan..) men idag orkade inte, var så jäkla trött!
ska hämta henne i skolan istället :)
 
haha har somnat innann 22 varje dag sen vi kom hem från thailand.. stackars mickey.. lägger mig 2-3 timmar före han & han ligger nu och sover.. ska väl väcka han snart..
 
känner att jag är inne i tredje trimestern nu.. det är som i början, man är så jääävla trött hela tiden.. känner mig mer trött nu, än i början.. helt sjukt att det är 12 veckor kvar till BF, blir lite rädd för att jag kan inte fatta att jag har gått så långt som jag har gjort.. känns som jag är i mitten eller något.. haha ena sekunden, när det är jävligt tungt & riktigt svårt att andas så vill jag bara klämma ut flubber, men samtidigt så älskar jag att vara gravid, för det mesta! haha, åh micke har ju sagt att det dröjer innan syskonet till flubber kommer, men man kanske kan övertala honom.. HAHAH skoja. vi börjar med flubber & efter flubber är ute är väl sex & vara gravid igen det sista jag lär tänka på..
 
räknas jag som höggravid nu? själv tycker jag att det är i 7-8 månaden, men alla säger ju olika hela tiden..
 
nu ringde barnmorskan precis! ringde henne för en stund sen & bad att hon skulle ringa när hon har tid.. skulle bara fråga om mina kamelpuckar.. mina blygdläppar har blivit väldigt svullna (ännu mer ) & blåsorna är jävligt blåa haha! men hon trodde inte att det var någon fara, man har massa blod där nere & sen när det blir tungt så stryps blodcirkaltionen , precis som mamma & micke läste för mig! men hon sa att det var jättebra att jag ringde & att jag är observant även fast jag inte kan se min egna murra! haha. men hon skulle kolla på mig på fredag, då jag har tid där hos henne!
micke ska även med på fredag, hon ville träffa han igen. nu börjar man gå lite oftare hos barnmorskan.. är så nöjd med henne, hon är så jäkla gullig!
 
flubber är vaken känner jag.. det är läskigt nu , för jag känner flubbe på sidan av magen men också sträcker det sig till andra sidan av naveln, så man känner att bebbe har blivit stor nu! är ju faktiskt 26 cm lång!!!!
 
det är så j'äkla jobbigt att vara så täppt som jag är, nu hjälper typ inte nässprayen längre.. ska fråga barnmorskan vad man kan göra mer .. för det är ruggigt jobbigt, kan inte andas ordentligt och det är redan ruggigt svårt att andas, får inte ner luften ända ner i lungorna känner jag & det är läskigt.. men flubber börjar bli stor & ta plats!
 
igår höll jag på att svimma efter jobbet, måste ha fått någon jävla förvärk eller något, kommer hem (är såklart ensam hemma!) & ska ta av mig skorna, men får så ont i magen att jag inte annat kan stå framåtlutad & hyperventilera .. det gick över efter en stund, men det var läskigt..
 
det är jobbigt att inte kunna kissa & bajsa ordentligt.. kan liksom inte "trycka" på ordentligt.. så springer på toa 24/7, det är irriterande!
 
letar barnvagn just nu.. ahha glömde ju berätta när jag & bini åkte till den där outleten! ahaha! det var ju hemma hos en gubbe, i hans vardagsrum.. på annonserna står det att han har brio, men när man kommer dit så säger han att det är inte så bra & att han har bättre grejer, men sa emot sig själv 100 ggr.. hehe. kollar på blocket, kan tänka mig ett begangt chassi, ,men ny liggdel. har hittat flera sidor som verkar ha billigare vagnar , vi ska åka & kolla vagnar imorn , jag & mickey. men vi har ingen bil att låna, så det blir lite svårare att ta sig till outlets, men vi får väl kolla i butiker!
 
vissa butiker har leveranstid på 12 veckor & det ör 12 veckor kvar nu till BF så man känner sig som en dålig mamma redan nu .. innan flubbe ens är här. och jag vill ha vagnen INNAN , den ska få stå i lägenheten & "lufta" till sig lite och så. så det så.
 
idag ska jag & mamma tvätta.. jag & micke ska beställa hemförsäkring & skriva över oss på nya adressen.. får ångest, vilken jävla försäkring ska man ha då? äh, litar på mickey, han hade hittat någon från folksam , och det är det jag har här hemma så det blir nog bra..
 
nu ska jag gå & väcka min trötta kille..
 
V.29
 
/ sanera

<3

Åh herregud vad jag längtar efter min lilla bebis. Kan inte fatta att jag inte vet hur du ser ut, om du är en Lilly eller en Albin, kommer du ha pappas ögon? Mammas näsa? (Det får vi verkligen inte hoppas..)

Ååååh.. Idag känner jag mig fylld med kärlek! Vet inte varför för nu ska jag till jobbet & har sån ångest, orkar inte stå upp i 1 min till , än mindre i 8 timmar .. Hoppas jag överlever!

/ sanera


Kamelpuckar

Fyfaaaaaaan!!!!! Igår när jag skulle duscha , så på något sätt så känner jag att min murra känns lite konstig.. Ser ju inte magen längre, så ropar på mamma som kollar & hon säger att det ser lite buckligt ut & att hon har nog inte haft så men det är ingen fara.. Hon ska kolla upp på internet.. Men hon hämtar en spegel så jag får se, spyr nästan, ser as äckligt ut! Och sen sista gången jag kollar ORDENTLIGT, ser jag att det är buckligt & blåa "blåsor" mamma sa att det ser ut som kamelpuckar... Hahaha alltså FYFAN!!! Mamma & Micke hittar på internet att det är åderbråck!! På mina blygdläppar! För att det är så tungt så blir blodcirklationen där sämre.. Det försvinner efter förlossningen.... Haha blev inget alla ❤ dag sex för mig då, eller ligga på 3 månader överhuvudtaget .. Hahaha .. Nu kan jag ju inte sluta tänka på detta.. Tänker på det hela tiden, mår jävla illa..

Så jävla glad att min mage är ivägen för murran, försöker vrida & kolla men kan ej så det är ju ganska bra.. Men ändå , jag vill bara gråta samtidigt som jag skrattar.. Man känner sig stor, uppsvullen, ibland läcker man kiss, man kan inte hålla igen fisarna osv, men inte nog med det så har man en murra med blåa kamelpuckar .. Och så har man fram tills igår när jag upptäckte det haft en mycket större sexlust , men den försvann ut genom fönstret så fort jag såg det..
Usch.. Man känner att blygdläpparna är helt svullna & jag känner blåsorna/ pucklarna också ..

Har sån värk över murran idag också.. Vissa hade så ont , andra inte.. Och vissa så fort dom kom åt det började dom blöda.. Men tyvärr hjälper det ej mig, för att jag tycker att det är skitjobbigt iallafall.

Senast jag såg min murra var innan Thailand , och då såg den rak & vanlig ut.. Kommer få som Charlotte i satc, när hennes vagina är deprimerad! Haha, min är så deprimerad att den blev blå hahahaha..

Det är trycket som gör att det blir så, åderbråck typ. Uppblåsta blodkärl.. Allt tryck tex på planet & att det svullna upp & att det har varit så varmt när vi var i Thailand kanske..

Men igår var första gången jag blev rädd på riktigt inför förlossningen.. Om min murris ser ut såhär nu, hur fan ser den ut efter jag klämt ut en 3-4 kg bebis!? Och om jag tycker att jag har ont nu, kommer jag dö där sen av smärta?.. Ska prata med barnmorskan om alla jävla möjliga bedövningar, vill vara klar i huvudet men vill inte känna murran spricka , men vill ändå känna värkarna.. Haha, får se vad hon kan erbjuda..
Nää, börjar bli rädd nu faktiskt.. Bara 3 månader kvar, 83 dagar.. Jag som älskar att vara gravid, kommer kännas sjukt när flubber är ute & jag Inte hsr ngn liten i magen!

Idag gick jag in i sista trimestern! V. 29 idag :) flubber väger ca 1,4 kg & är ca 26 cm från huvud till stjärt! Man tackar , det känner jag! ;)

Ska försöka njuta sista tiden, trots mina kamelpuckar till blygdläppar.........

/ sanera


Heavy

Är heeelt slut! Jobbat idag i garderoben, stod upp i 8 timmar, kaos var det. Så jävla mycket att göra.. Nu har jag så ont i ben & rygg & mage.. Jobbar imorn & söndag , sen vettefan om jag orkar mer efter det. Barnmorskan sa för typ 2 månader sen att jag skulle sluta där för att det ej är bra, kanske ska lyssna på henne..?

Och flubber trycker något fruktansvärt ner mot murran så att det känns som grym molande mensvärk över murran / blygdbenet.. Sparkar & vrider sig jäkligt mkt om man jämför med bara för några dagar sen!

Igår var det alla <3 dag, jag & mickey åt amerikanska pannkakor & myste lite.. Vi brukar fira våra egna dag ist , förra året tog vi in på hotell i st Anton efter alla <3 dag, så mysigt!!!!!
Brukar mest göra ngt extra för mina andra älsklingar, så Anna fick massaaa choklad , lott , nalle & ett kort.. Hon blev glad :)

Var på Annas skola & pratade med läraren igår också.. Min lilla älskling <3 .. Verkar inte som att läraren riktigt förstår allt, men hon gick iaf direkt & gjorde en rapport till rektorn ang killarna som hade är idioter! Även ringt föräldrarna på en gång, & det var jävligt bra.. Hoppas allt blir bra.. Nu håller hon & Micke på att övar på låtar hon ska sjunga på tisdag, då ska hon på audition på kulturma! Håll tummarna för henne :)

Men igår var iallafall jag, Micke, Fisi & Anton på bio! Vi såg ego, jäkligt bra! Hahahah jag skrek nog högst & popcorna flög när killen springer in i skylten Hahaha...
Lisen hoppade nig högst när hon kände flubber sparka jävligt hårt.. Hah.
Igår var det ruggigt jobbigt att sitta på bion, så jäkla ont i ryggen & flubber som vrider sig.. Känns ibland som bebbe gör upphopp i magen..
Sen igår har det rört sig som tusan..
Igår på morgonen låg jag & kände när flubber vrider sig & då känner jag ett ben eller en arm! Fyyyyy vad läskigt! Och sen försvann det & sen tillbaka.. Som att flubber lekte med mig.. Hehe. Mysigt.

Men det börjar bli jäääääävligt tungt & jag tänker klaga , för ibland får jag riktigt ont! Man får klaga när man är gravid så det så! Och om en kille skulle säga åt mig någon gång skulle jag sparka han mellan benen & säga åt han att stå upp som en man & ge fan i att klaga :)

Nu ska jag lägga mig snart, är helt slut!

/ sanera


Madness

Så arg, trött & irriterad. På allt.

Hoppade infomötet idag för att jag vaknade av att babyn grät & inte ville gå till skolan & av att hon skickade massa sms till mig.. Gick upp & tröstade min tjej & hon berättade en massa om varför hon var ledsen.. Blir så jävla arg!!! Tårarna bara sprutade från oss båda.. Varför är vissa barn så jävla elaka? Hur skyddar man sitt hjärta från dom ungjävlarna??? Åååh, man känner sig så jävla hjälplös.. Min första tanke var: jg går till skolan & mular ungjävlarna , men det kan man ju inte heller göra?

Men så imorn ska jag & Anna prata med läraren & då ska jag kräva att hon pratar med rektorn & mamma ska även ringa läraren idag.. Anna berättade saker för mig som hon inte ville att jag skulle säga till någon, därför går jag med henne till läraren imorn. För att hon visar tillit till mig & då vill inte jag förstöra det genom att berätta för mamma. (Vilket jag gjorde dock, men det säger vi inte till Anna). För då kommer hon aldrig prata med mig om sånt igen.. Fyfan att ungar ens kan såna ord? Åh mitt hjärta frös till is..

Kan verkligen inte släppa det, känner mig så ledsen för hennes skull.. Men hon ska ju på en audition för en sångklass snart så i så fall byter hon till hösten..
Men det känns ändå bra att hon pratar med oss, tillslut iallafall.. Nu gjorde hon inte det på en gång. Och det känns bra att jag har en sån stor plats & betydelse i hennes liv, att hon vågar prata med mig. Då känner kag att jag har gjort rätt som storasyster!
Hon sa imorse mellan tårarna: "Sandra, jag är så glad att du finns, för utan dig hade jag aldrig funnits. Älskar dig massa. "

Min älskade tjej. Lovar att göra allt jag kan för att det ska bli bra igen!

Innan har det gått bra ändå, men verkar ha eskalerat nu.. Hon brukar aldrig vilja stanna hemma från skolan.. Hade lust att låta henne stanna hemma oxkså..

Vi får mysa extra mycket idag!

Det är tur att man inte är helt störd känslomässigt med dessa hormoner haha..

Snart ska jag göra mig iordning för att träffa älskade B! Då kommer allt kännas så mycket bättre igen. <3

/ sanera


Tjockistisdagen

Vakande 7 imorse, men tvingade mig att somna om till 10.30 för Micke skulle strypa mig annars haha..

Så tänkte att jag kanske är lite piggare idag & inte däckar innan 22, men försöker hålla ögonen öppna nu när jag kollar på maria montazami & mindy.. Hahah ååååh vad jag älskar Maria!!! "Olika gäster är olika".
Så härligt förvirrad, hoppas jag blir så när jag blir äldre :)

Idag åkte jag & micke & kollade barnvagnar! Hittade en vi veeeeerkligen ville ha! Brio go. Men den kostade 10 tusen.. Så vi letar vidare! Imon ska jag & Bini till en barnvagns outlet! Hoppas jag hitta den där, skulle bli så glad då! :)
Vi hittade den på internet, på rea.. Både ligg & sittvagn för 6000 , meeeen Nää den vsr ju slutsåld!!!

Men vi kollade även på tapeter, jag, Anna & micke! :) åt såklart en god semla, fetistisdagen ju!

Imorn blir det infomöte på mässan & sedan träffa Bini, äntligen! <3
Och på torsdag blir det bio med mickey, Fisi & Anton! Mys :)

Här är en bild på vagnen i brunt, vill nog helst ha beige! Men man kan ha ligg & sitt vagnen i olika färger :)

/ sanera


Störst av allt är kärleken <3


Haha min hungriga babyn <3


Home

Kom hem i lördags! Tråkigt.

Efter jag skrev sista inlägget så grät kag lite & andades & insåg att nu får jag fan ge mig, jag har världens underbaraste familj, vänner & pojkvän! Och visst ibland, kanske just nu under graviditeten känner jag mig jävligt ledsen ibland, ensam, oälskad & att jag går igenom allt själv. MEN det kunde ha varit så mycket värre, för jag vet innerst inne att jag är älskad , men det är jobbigt ändå.
Jag är så tacksam för min familj, Micke & mina vänner. Men det är jävligt jobbigt & tufft nu. Så det blir massa sånt här tråkiga inlägg.
Och mamma, hon visste verkligen att jag behövde detta. När jag först sa nej & hon tjatade, är så glad att vi gjorde det. Allt har varit så underbart! Två veckor som jag aldrig kommer glömma. Med mina fina tjejer, dock saknade vi vår Fisi massa! <3
Babyn hsr varit så duktig! Ibland blir det lite gnäll, men hon har varit så duktig! Hon ger mig sån glädje, trots att det är 12 år emellan oss så vet hon exakt vad hon ska säga när jag är ledsen, eller när jag behöver extra kärlek. Min fina lilla tjej <3

Men när jag skulle skriva det så hade internet lagt av, haha.

Sista kvällen så tände vi en lykta på stranden & myste.. Jag & Anna gick & la oss ca 3-4 timmar , medans mamma vsr vaken , hon vågade inte sova för hon var rädd att vi skulle försova oss! 4,45 kom taxin.. Jag fick knapp igen väskan hahah! Smög ner lite i Annas väska! Hehe.

Flygresan gick bra, förutom att flygvärdinnorna var så fruktansvärt otrevliga! Fyfan.. Orkar inte gå in på allt nu, men det stönades om "åh fy vilken lång arbetspass" m.m. Inte nog med att jag är flygrädd, gravid & trött Nää då ska jag känns mig illa tills mods varje gång dom gick förbi. Fyfan så jävla trånga utrymmen också, vi sa det att vi aldrig ska flyga med Fritidsresor till Thailand igen, bara thaiair som duger faktiskt. Och nästa gång har vi ju en bebis med oss & då kan vi verkligen inte ha det så trångt!
Flygrädslan gick bra ändå, det kändes jobbigt, men ändå . Det jag tycker är jobbigast är att jag är inlåst, högt över marken & kan ej gå därifrån ifall att ngt händer, i dagens samhälle vet man ju inte vem som är en psykopat så det känns jävligt jobbigt att Inte kunna styra över det..

Nåja, här är det inte kul att vara hehe. Deprimerande. I lördags somnade jsg vid 21, vaknade 8 igår & låg mest i sängen , myste med babyn & kollade melodifestivalen. Somnade 21.30 & idag vaknade jag 8.30 ..

Jag & Anna har ätit frukost & nu kanske vi ska baka något tycker jag hehe. Kl 12 ska jag tvätta .... Fy hur mycket som helst!

Jag måste hitta min livsglädje, det här går ju inte. Känner mig som ett skal, helt tom. Fattar inte vad det är med mig?! Jag vill bara vara glad & lycklig igen. Åh, varför går det upp & ner hela tiden!? Varför mest ner?? .. Åååh.

/ sanera


Jobbigt

Klockan är snart 9 här & jag har ont i magen för att detta är vår sista dag .. 
 
Vill verkligen, verkligen inte hem.. Haha, vad jag tjatar. Men det är sån ångest att komma hem, inte blev det bättre igår när jag pratade med Micke & han bekräftade min ångest.. Åh så då blev jag ännu mera ledsen.. 
 
Vi har haft det så härligt här & så mysigt! Inte mycket tjafs (vi har ju en envis söt 10åring med oss, så helt utan tjafs är inte lätt hehe) 
Bara hängt & gjort en massa saker & sett så mycket , men ändå slappat en del på stranden! 
 
Har ju berättat om mina dåliga & bra dagar.. Och här nere har jag knappt haft några dåliga dagar & det känns så skönt & det tror jag är för att jag hsr bara njutit & fått vara gravid utan ångest med allt hemma. När mina dåliga dar är är då jag tänker mycket på hur jävla dum jag känner mig när kag inte vet om jag har en lön nästa månad , men ett barn påväg. När jag ältar saker & ting för att det inte är som jag hsr tänkt mig. 
 
Men nu istället har alla här bara varit glada & frågat en massa & jag har fått vara en blivande mamma , en stolt sådan. Det känns jävligt bra & därför är jag rädd för att åka hem, för då börjar ångesten & diskussionen om pengar & hur vi ska göra med allt.. Och ibland känns det som en dum idé att "tagit" emot en lägenhet.. 
 
Och ibland känner jag att Micke inte förstår mig, ganska ofta. Fast han försöker , men det är jävligt svårt mig att inse att snart kommer jag inte någon inkomst själv, utan helt vara beroende av Micke & fråga han om saker & så. 
 
Aja, jag kommer garanterat få ett magsår snart. Detta är fruktansvärt jobbigt ibland, men oavsett vad så längtar jag efter min flubber så att det gör ont.. 
 
Men nu ska jag bara stängs av & njuta av sista dagen! Nu ska jag göra frukost åt mina tjejer & ha en skitbra sista dag! 
 
/ sanera

Vill inte åka hem!

Godmorgon!

Ligger på terassen & vi har precis ätit frukost här! Mys! Klockan är ca 11.15 & jag var så jäääkla trött imorse.. Gick inte upp förrens tio.. Sover alltid så dåligt typ första natten på nytt ställe, annars har jag sovit väldigt bra här i kamala..

Men vaknade hela tiden, var helt svettig.. Sen vaknade jag av en spark som var rakt mot blåsan att jag kissade lite i trosan!! Euw! Är det nu man börjar läcka? Mamma & andra har berättat att när dom skrattade så mycket så kunde dom inte hålla tätt.. Hahaha.. Ja nu vet ni den äckliga infon, & efter det kunde jag inte somna på en gång & kl 5 satte moskén på med bönerop i en timme... Zzzzzz..

Menmen, jag klagar inte! Hört att det är snöstorm hemma.. Bläää.. Vill.inte.hem.

Igår var vi ju vid vattenfallet & gibbonaporna! Gå i djungeln typ, var livrädd att en orm skulle hänga ner.. Var som en regnskog.. Vsr inte så mkt vatten i vattenfallet eftersom det är högsäsong = Inge regn.. Men det vsr fint ändå! Tog mig en jäkla bra bit upp, men sen orkade jag Inge mer .. Men mamma & Anna fortsatte tills dom kom till skyltar med varnande skyltar på gibbonapor med huggtänder.. Det är dom apor dom hjälpt och den släppt ut i det fria :)

Sedsn blev det häng på terassen medans långben bar upp alla våra tunga väskor 5 våningar utan hiss... Hahaha.. Vi ska S kort på han! Han är lång & smal & ser ut som långben & man hör knappt vad han säger haha.. Sedan gick vi & handla pizzor & tog med oss upp & åt här! Haha dyraste maten nästan, men jäkligt gott!

I förrigår Lämnade mamma & Anna in en bild på ozzy som en kille skulle måla upp , bulligt bara 375 kr! :) & idag ska vi hämta den, vi gick förbi igår .. Jävlar vad duktig han är !! Såg ut som ett kort.. Ska lägga upp bild sen, kan inte lägga upp bilder här :/

Nu är det lite molnigt, vilket jag tycker är skönt! Hehe.. Ska strax ner till stranden & bads lite! Sen ska vi handla lite av de sista sakerna & sen bara njuta :) på lördag morgon åker vi hem :(((

Har haft det så underbart här med babyn & mamman! Saknar dock Fisi här! <3 nästa gång får hela stora familjen åks med flubber! :) <3

/ sanera


<3

Klockans ca 23.50 här & vi ligger i sängen & ska sova. Vi ska upp tidigt för vi ska åka till ett vattenfall & sedan till ett rehableringcenter för gibbonapor (måste ju gottgöra för Phuket zoo.. Ångeeest)

Och så flyttr vi upp till sviten imorn! Det ska bli Nice med takterass! :)
Dusch & toa är utomhus, finns även badkar.. Mys!

Denna semester börjar snart lida mot sitt slut.. Jag vill verkligen inte hem, får ångest när jg tänker på det.. Men saknar alla hemma såklart! Vi har det så underbart här! Fy :( att komma hem igen är väldigt ångestladdat..
Så mycket som jag måste tänka på, med jobb, att jag inte ens har råd med vår första hyra, att vi inte börjat handla allt än, att ekonomin är som den är.. Men. Det visste vi ju. Men det blir inte mindre jobbigt för det ..

Och allt löser sig ju , hoppas jag. Men det betyder inte att jag har ångest varje dag tills det löser sig. Men jag kan styra inte över allt heller. Och tur är väl det.

MEN , om 92 dagar så kommer ju vårt lilla mirakel & då betyder allt annat ingeting. Hur kan man längta efter någon så mycket som man aldrig träffat? Åååh.. Lilla flubber!
Fast å andra sidan så älskar jag att bara gravid! Sen kommer ju lilla flubber få all uppmärksamhet istället för jag , hehe..
Nu ska jag fortsätta njuta av vår resterande semester & av min graviditet! Som jag trivs väldigt bra med :)
Har fruktansvärt ont i bäcken & rumpan , men det blir väl bara värre ;)

Jag & Anna har nu legat & kollat på min mage som rör sig! :) häftigt! Händer mycket nu, undrar hur många kilon jag väger nu.. Hehe.

Godnatt!


Thai monday

Vi har varit i kamala Beach 2 nätter nu.. Klockan är 10.15 här..

Saknar nai harn lite, för där var det inte lika turistit & alla Annas tjejer var ju för söta haha.. Vi gick förbi innan vi åkte, dom ville inte släppa Anna & fick tårar i ögonen.. Men vi har lovat maila :)

Kamala är också väldigt mysigt, men mycket större! 5 min till stranden, sköööönt. Hotellrummet var mysigare & bättre i nai harn,, haha så mamma bokade sviten här i 2 dar , på taket superfint! Där ska vi bo ons-tors.

Igår var vi på helg/midnattnatts marknaden i Phuket town , helt stört! Såååå mycket , vi var där i 5 timmar men hann inte ens se 1 tredje del! Massa kläder , mat och massa saker .. Och super billigt!

Sedan kom vi till djuren....... Där dom sålde kattungar, kaniner & hundvalpsr i små burar.. Stackars liv.. Det var fruktansvärt & tillslut bröt Anna ihop & jag fick kämpa som in i helvete för att själv inte bryta ihop.. Mitt hjärta gick i tusen bitar nä hon frågade om vi kunde köpa alla & ta hem dom & ge dom ett hem.. Där fattar jag inte hur jag ska kunna säga nej till flubber när hon/han frågar mig det sen.. Ville bara låta Anna köpa alla , man vill inte se sin älskling förstå hur illa vissa människor & djur har det.. Men såklart går det ju inte att undgå eller blunda gör det ..

Men hon frågade om vi kunde göra en resa för att endast hjälpa djur någon gång.. Min fina tjej!! Sen frågade hon om hon kunde få dansa på gatan & tjäna ihop pengar som hon kunde ge till dom fattiga här.. Min fina stora tjej <3

Hursom, när vi kom tillbaka var mina ben döda & alla vsr så trötta.. Då upptäckte vi att det är så jävla lyhört här.. I rummet brevid, var det en unge som skrek heeeela tiden, lät som den vsr i samma rum.. Inte deras fel såklart , men få menade långben( vi kallar vår hotellvärd det haha , han ser ut så) att dom skulle byta rum? Lättare för oss, sagt & gjort, så vi fick sova ordentligt..

Idag blir det bara att slappa på stranden tror jag! :)

Flubbers sparkar börjar bli jävligt starka nu.. Man kan se magen röra sig ibland :) Fyfan vad jag har ont i min rygg & över naveln .. Men det är väldigt skönt här & vi vill inte åka hem! Fyyyy.. Micke får starta ngn business här så vi & flubber kan flytta hit :)

Skönt & bekymmerfritt har det varit dom här veckorna , skönt med tanke på att annars snurrar min hjärna på högvarv hela tiden..

/ sanera


Friday

Det skulle vara 1 timmes massage , men när jag kom ner så var dom fortf inte klara & då hade det gått över 1 timme.. Sen blev det en massa foton med babyn! Haha så jävla söta..

Sen kom alla och ville ta kort & Anna fick Email adress & mamma ska köpa en olja men dom sålde inte det men mamma fick iallafall.. Åh .. Jag & mamma stod & skrev mail adress & sen när vi vänder oss om så har dom satt på henne halsdukar & mössor..

Dom ba: det får hon för det är så kallt i Sverige!
Mamma ba men nej vi jan inte à emot det!
Alla stannar upp & ba no? Ahhahahaha tacka nej fick man inte göra!

Vi fick inte glömma att komma förbi imornbitti innan vi åker & säga hejdå till dom.. Dom skulle vara uppe tidigt& vänta, söta :)


Vill inte åka härifrån, men ändå så vill man vidare också! Hehe.. Nä nu är det godnatt!

/ sanera


Fredag, nai harn

Klockan är ca 20.30 här. Sitter ute på framsidan själv. Mamma & Anna är & tar massage, men jag hoppade det idag!

Hsr nämligen bränt mig trots jag hade solskyddsfaktor 50 & för det mesta var det molnigt, men sa till mamma att det är då man bränner sig gör man tror inte solen tar... Vi alla brände oss, jag mest?! & jag är den enda som hade 50!!!! Så stört. Får ångest. Så nästa gång vi är på stranden blir det fan tshirt.. Vi hsr ju bara legat på stranden 2 ggr..

Imorn bär det av till kamala! Vi ringde & boka, men dom är ju inte direkt höjdare på engelska haha..

Lämnade nyss av Emma! Hon kom & hängde med oss hela dagen, så mysigt! Världens finaste Emma <3
Annats hade vi det supermysigt idag, sista dagen i nai harn! Vill egentligen inte åka, men å andra sidan så vill man inte vara på samma ställde i 2 veckor.. Kamala Beach är en chansning! Här är det inte så turistit, man kanske får en chock hehe.

Vi ska iallafall försöka hinna med nAttmarknaden i Phuket town imorn eller söndag!

Haha idag så låg vi på Annas madrass i vattnet & mamma & Anna ville åka låååångt ut, men jag får panik för hajar.. Åker aldrig längre ut än någon annan (fö att den ska bli uppäten först så jag har lite tid att ta mig därifrån) . Haha mamma skrattade & sa men Sandra det finns inga hajar här!
Anna: men mamma! Hon är ju gravid..

Haha det har varit mammas svar på allt innan när Anna har frågat vad det är med mig eller varför jag oroar mig haha..

Igår så sa Anna också : sen efter bebis kommit så kanske du ska börja träna?
Man kan ju knappt krama hela dig..

Hahah så ärlig den där lilla bruttan!

Ska nog hoppa in i duschen & svalka mig lite nu, bränner som fan :( mest bränt är tuttarna & ryggen :( & då hsr jag legat på rygg hela dagen då jag hsr en mage ivägen!


/ sanea


Stranden

Klockan är ca 11 här & vi har precis ätit frukost på vårt favvo hak.

Nu lämnade Mams & Anna mig här & ska leta reda på plastskål & vatten som vi kan ge en stackars hund vi såg.. Den behöver verkligen vård, hasar fram, massa knölar och så :( stackarn..

Sedan bär det av till stranden.. Sitter & slupar i mig en färskpressad annans jucie , mums!
Emma kommer förmodligen ner till stranden också från patong! Hon åker hem imorn..

Vi hsr varit på elefant jakt imorse, ägarn av hotellet sa att på morgonen kunde man se elefanterna arbeta på morgonen, men vi såg tyvärr inga!

Igår var vi Phuket zoo, det första vi såg var en drogad, fastkedjas tiger som turister turas om att ta kort med medans thailändarna står & skriker på den för att den ska kolla i kameran..
Då fick jag en grov ångest & egentligen kunde jag inte fatta att jag stödje detta. Men som mamma sa: vad hade jag förväntat mig?

Så det var mest jobbigt att gå runt där & se alla djur i små små burar, som stank.. Och djur shower .. Vissa var ju fan farliga, 2 thailändare är nere bland typ 6 krokodiler som är stora & stoppar huvudet i munnen på dom.. Nää, usch..
Anna förstod också att det inte stod rätt till.. Hon tyckte att det var sån skillnad hör & på Kolmården.. Men nu har vi gjort det & ska aldri göra det igen.

Och pricken över i:t , vi lyckades ta en av de varmaste dagarna att gå på zoot haha.. Fyfan, det var så varmt & mina fötter var så svullna , kunde knappt gå.. Haha..

Efter det så fick Anna äntligen sin efterlängtade massage hos "sina tjejer" herregud vad snälla dom är! Vill inte härifrån hehe.
Anna tog oljmassage /helkroppsmassge & jag & mamma tog fotmassgae.. Fyfaaaaaan vad skönt det var.. Lilla thaikvinnan försökte att lyfta mig HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA . Hon vägde väl lika mycket som Anna..

Hur som så somnade lilla Anna haha :) dom sa "look baby is à sleep" så söt..

Nu ska vi till stranden!

/ sanera


RSS 2.0