måndag, tisdag & onsdag!

Här sitter jag & suger på en klubba! cola.. mumsi.. Min pojkvän är åter förlorad till "fotbollslandet".. denna dång med farbror & kusin också.. haha. Farbror kom nu in & hälsar "blogg, blogg" .. hahahaha.

I måndags blev det shopping, löning då juuu (iof var det ju inte mkt att hurra för , men å andra sidan har jag inte fått shoppa ordenligt på några månader pga thailand sparandet, så nu belönade jag mig & får leva lite fattigare (som vanligt) & det har jag ju gjort i några månader nu, hahaha!) & då blev det iaf en skinnjacka, skor (som ska lämnas tillbaka dock, lite små..) & sen blev det en kjol! & efter shoppingen blev det årets 1a uteservering på fridays för min skull! jag, bini ,micke & mackan njöt i solen, & jag drack kanske några glas rosevin för mycket ;p ..!

Igår blev det jobb & sedan staden igen med bini! Då blev det liiite shopping, träningsskor faktiskt! & en massa gaaaarv då.. hahahaha! Sedan powerwalkade vi till årsta! :)

Och idag har jag & mice varit ute & sprungit (duktiiiiga) fick inte så ont i tuttarna som jag trodde, dock fick jag hålla i dom! haha, men men vafan ska man göra med dessa odågor? & sedan åkte jag till jobbet, marknadsföring jobbet ;p ,. och idag skulle jag ringa en maj-lis.. hahahahahah. alltså det var 1a gången jag fick asgaaaaaaaarv. kunde. inte. sluta. stackars. maj-lis. hon var gammal & hörde inget!

Jag: hej jag heter sandra & ringer från doorlin bygg & inredning.. hahaah
maj-lis: *med gammel röst* vad sa du att du hette ? ..
jag: sandra från door..hahahahahhhhhhhhhhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaha
maj-lis: aha, är det ulla?
jag: hahahaaaaaaha , nää det hahahahah är hahahaaaaHAHAHAHAHA sandra ....... hahahaha
maj-lis: jaså , ylva!
jag: HAAAAAHHAHAHAHA nää, sandra hahah frå hahaaaaaaaahahhaha,

sen la jag på för jag kunde inte sluta skratta , det var så JÄVLA roligt.. eddie & sus bara skrattade åt mig med ..

Jaja, nu ska jag väl kanske kolla på wallander med min man.. imorn blir det stan med emmi & bini, måste handla 1 års present till mice! vi firar 1 år på lördag! 1 år .. herregud , jag måste ha gjort någon jävligt stor omvändning med hela mig .. haha. jävligt stolt iaf. över min man & över oss. <3 

sådärja, en massa uppdatering. och nu fick jag ont i magen, nu ska jag fortsätta äta mina solroskärnor som mice köpte åt mig idag.. stackarn gick i regnet.. LOVE.

/ sanera

ROSA LÖRDAG

Idag så kirrade Mice en iphone så jag kan få hans gamla mobil :D killen på 3 försökte pracka på mig ett rosa mobiltbredband & så får man en rosa minidator på köpet,.. bara skrattade åt han, 3 ska jag aldrig ha! "vill du inte ha sveriges bästa mobila bredband?" jag- nääÄ! han - nä okej det förklarar ju en del.." haha, men nu såhär i eftertanke så åker jag nog på en ändå :D hihi

Sen blev det 2 timmars promenad på djurgården, & då bestämdes det även att vi ska dra med Anski gumman till aquarium :) någon som är på? blev som ett barn igen när vi gick förbi junibacken, som pappa alltid tog oss på när jag & lisen-fisen var pluttisar..!

när vi gick tillbaka mot staden så drar micke mig i handen & ba" såg duu? det var ju sofia hellqvist!" jag " haha vem fan är det ?!??!??!" han " men carl philps nya flickvän!! jag " hahahaha, har han en ny flickvän?!?! vaaa ?????" HAHAH. och så började våra livade diskutioner igen , om vem som var snyggast osv.. Och självklart var jag tvungen att kommentera att han visste detta. Skvallerkungen. Bini, visst lever han upp till förväntingarna som skvallerman? haha..

Nu sitter mannen & pillar på sin mobil, ( som han har gjort heeela kvällen. jag har inte ens rört den ;) (a) )

Nu blir det wallander & chips! Imorgon blir det jobb & sedan middag med mormor, syster & kusin! :)

P.s sitter med lusmedlet nu.. anna-pannan fick ju löss.. men det visste nog de flesta.. haha trodde att jag hade barn då jag skulle få löss & inte vid 20 års åldern :p.. D.s

ssoooollll

igår var det myyyyys! :)

nu blir det in till stan & sen promenad med min man på djurgaaarden ..

/ sanera

sun

Dom senaste dagarna har jag typ varit sjuk, feber & / eller sömnbrist.. & sen det här jävla vädret vi hade med snö & skit hjälpte mig inte ett dugg. men idag läste jag sms & så står det "sooooool" & typ "hoppas du inte är lika varm som vädret idag.." haha då kollar jag ut så är det strålanade sol :D!!!!! så nu känner jag mig frisk!(are) & ikväll blir det grillning med lillfamiljen -sson.. :) MYS!!!!!!!!!!!!!!!!!

vann i tisdags gjorde vi.. min lilla farfar. varför var du tvungen att lämna oss så tidigt? Love you. <3

/ sanera


<3

i lördags var det fest! fulla & glada! i söndags fyllde min mormor år <3 var förbi idag med en blomma & åt briE :D

idag skulle min farfar fylla 75 <3. idag är det hemma premiär. i superettan. för oss.. shiiit man. vad hände? iallafall Bajen få se till att vinna idag , till ära & hyllning till min KÄRA farfar som är innerligt saknad.

/ sanera

yeeey

här sitter jag med munnen full med briEost! :) e hos pappsen , så jag behöver ju ej berätta vart min pojkvän sitter.. (i vardagsrummet med min far, som vanligt.. hahah)

Ikväll blir det alkohol med slemmi! fast jag sa efter båten att jag ej skulle dricka på 1 månad! hahaha... imorn börjar jag 13 på mitt nya telejobb! så jag ska till mice senast 01.20 bussen, haha men det vet vi nog hur det slutar! ;D

Krya på er Bini & Katti! love u, <3 vi kommer sakna er! & vi kommer sakna dig med marie , men ha det så kul iaf :D

/ sanera

kidnappad

sitter här på pappas begäran! pratade med han i telefonen för ett tag sen ;

pappa: när ska du uppdatera din blogg????'
sanera: jag vet inte, vad tycker du?
pappa: nu!


heheheeee. har tidigare nämnt (när jag var i thai) så har jag märkt att mamma hade ngt på G. och i lördags blev jag kidnappad... jag står på jobbet, i tron om att jag ska hem till emmi & käka middag där med bini, katti & mary!
Emmi sa till mig att jag var tvungen att jag skulle packa min väska innan jag drog till jobbet för att det skulle hämta upp mig & att det skulle gå snabbt. hehe, tror ni jag gjorde det? NEJ, tror ni att tjejerna fick lite panik? mohaha det tror jag ;) nä , men då säger katti att tjejerna har en liten överaskning till mig.. Blev helt ledsen hahaha. ringde min mamma. som spelade så JÄVLA bra! "mamma, katti säger att dom har en överaskning till mig, fyfan vad ni är taskiga!!!" mamma: men jag är inte med på den! jag ringer katti nu & frågar vad det är... hahaha sen ringer mamma upp & meddelar att katti inte ville säga. men jag var tvungen att ringa mamma och säga vad det var sen. iallafall. där hade dom mig. bini ringde & övertalade mig att jag var tvungen att be micke packa min  väska, men jag ville packa den själv. Emmi & katti insåg att jg var tvungen att ha de kläder jag ville ha, medans min mor tyckte att de kunde packa skiten. haha. micke packade väskan & jag fick låna strumpbyxor av bini ( han hade ju missat de "viktigaste" & jag fick ett litet utbrott... sorry..!)

Iallafall, katti,bini & emmi hämtar upp mig, vi går till tåget. (måste tillägga att jag hade ingen aning om  något, trodde detta ENDAST var tjejerna jäkla påhitt...) så sätter dom på mig en jävla ögonbindel. & binis ipod. SCARY! haha.. så hör jag "t-centralen" då tänker jag, bara vi inte går av här! katti: jo vi ska av här ! .. hahaha... så åker vi & går & åker.. haha. sen sitter vi på t-banan, så hör jag "gärdet" då tänkte jag vafan ska vi? kryssningar går ju från värtehamnen.,.. HAHAHA., det ligger på gärdet, tur att jag inte hittar i stan ;) så hör jag typ någon skrika "ska hon gifta sig?!" då tänkte jag herregud jag är ju bara 20 år! hahahaah. mina vänner, mice friade inte! katti frågade om jag vill ha något; jag vill ha min mamma! .. haha så stod hon framför mig ;p när dom sa till mig att ögonbindel skulle av gick min puls i 1200000!!!! framför mig står; mamma, patric, mormor, dan, krille,  lisen, anna, kenny,  douglas + 3 kompisar, elin , marie, micka , paula osv. Blev skitlack först ;D haha alla hade lurat mig! alla hade åkt samma tåg som oss, fast patric hade suttit med oss hela tiden utan att jag hade märkt något ;p
Så där stod vi på kryssningsterminalen! Så det blev kryssning för HELA slanten! :D Det var as kul!! Mina fina vänner & familj :)
Jag lovade att aldrig dricka på 1 månad dagen efter.,. men ser ut som att jag har hela helgen fullspäckad med alkohol nu :D hihi.. mojito blir det nog aldrig mer! synd, för det är ju min älsklingsdrink! 7 på morgonen satt jag & halsade ur en barcardi mojito färdig blandad flaska... hahaha.! ILLA :D

Så tack min vänner & släkt, ni är ju världens finaste & roligaste!  <3

ögonbindeln åker av;



hahaha chockad;



Nu ska jag njuta av solen med busvovven! :)

/ sanera


var god dröj!

alltså allt ska vara så JÄVLA omöjligt här i sverige..! man blir tillsagd att ringa dit. då var det fel, så man får en blankett hem istället, sen ringer man vidare och då får man först vänta i 15 min uter innan man får reda på att det är kö! no kidding?! "det är många som ringer nu, men vi tar strax emot ditt samtal. du har nummer 55 i kön." fyfaaaan. sen när man har varit nr 55 i 50 min så blir man kopllad 77 gånger och ingen vet något, och man blir kopplad hit och dit., och nej det gäller inte, och nä så är det inte. och du får ringa dit och tack och hej. så spenderade jag hela min förmiddag och inte fan blev jag klokare för det! ... nu ska jag äta lunch, som jag själv har tillagat! det var lääänge sen.. sen ska jag promenera med min kära syster & mina killar.

och så här glad är man efter 10000 timmars köväntan!





mice ritade mig när jag råkade vara lite otrevlig.. haha. "det finns bara plats för en bitch i det här förhållandet?"

/ sanera 


BACK IN SWEDEN

nu var man tillbaka. kom hem 7 i söndags morse. och det känns sådär må jag säga! eller alltså det är så jävla skönt att få träffa alla igen..! Men man kan ju gärna flytta ner alla till thailando istället! haha, kommer på mig själv hela tiden att jag srkiver utan å,ä,ö & så måste jag skriva om allt.. haha. Och nu ropade mice på mig , han är ute med ozzyboy på baksidan & jag sitter här i köket. hahahah alltså. jag hittar han i en solstol, i bar överkropp, ozzy i kopplet.. hahah det såg så¨kul ut. han saknar thailando very mycket.

när vi landade så tänkte jag " fyfaaaan vad skönt ingen snö!!!" sen igår morse så vaknar man 9 & kollar ut.. SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! började svära & nästan gråta.. sen ringer min farbror & ba "jag började nästan att gråta när jag såg att det snöade igen, men sen blev jag jätteglad när jag kom på att du var hemma & det snöade :) det ska du ha!" hahha tur att man kan glädja någon då :)

känns konstigt att vara hemma igen.. ozzy har blivit så stor! imorse vaknade jag 7,30, var as pigg! trodde klockan var typ 13 eller något, sen insåg jag att mamma inte ens hade gått upp till jobbet. så jag gick upp & var på strålande humör pga av det strålande vädret! inte helt olikt thai ;) så jag tog med mig mina pojkar ut på en morgonpromenad :) och sen har jag typ suttit här & uppdaterat mig lite.. höhö.
jag och  katti ska satsa på körkortet tillsammans! jag fick mices böcker så har börjat skumma igenom de lite! nu jäääävlar. fan blev så rastlös i thailand & ba vad ska jag göra när jag kommer hem? jag jobbar kanske 8 gånger i månaden = INGETING .. sökte ju en jävla massa jobb inna jag åkte också .. aja, så nu ska jag försöka mig på körkortet. men jag blev typ rädd, vilket jävla ansvar.. vågar man? ..

förresten, när vi satt på bussen ner till koh lanta från bangkok i början på resan, så ringde mamma mig. domen hade kommit ang när jag blev rånad.. han blev dömd för mitt rån också..! det kändes skönt att dom trodde på mig , så igår satt jag & läste igenom hela domen, typ på 50 sidor..! så nu ska jag ringa kronofogden så jag får mitt skadestånd .. 29 laxar , men de betalar ej ut förlorad arbetsinkomst så jag måste även ringa hemförsökringen, eller det skulle mamma göra.. ville bara säga att jag är så glad ! bara för att folk sa det inte skulle hålla när jag svarade på vissa frågor, men det gjorde det. folk som alltid tvivlar på mig, men sen lixom inte kan säga att gjorde något bra.. eller liknade typ. nu fattade jag inte ens själv vad jag menade. eller jo . haha.

berättar mer om thailando sen, och kanske så får ni se bilder ;)

/ sanera


last day

Nu sitter vi har i bangkok (dar allt borjade, spa samma internet cafe tilloch med ;p) , varma som ... har precis bokat minibuss till flygplatsen, vi aker fran kohsan vid 18 , vi ska vara pa flygplatsen senat 23, men idag skulle det tydligen vara massa trafik, vet ej om det beror pa demosstrationerna, som for ovrigt inte verkar sa farligt da vi har akt forbi nagra ganger..  Vi landar imorn klockan 6 (tror jag, vet ej hur det ar med sommartiden!)

tack for alla gratulationer! svarade inte pa alla som skickade till thaimobilen, hade ej tillrackligt med pengar da!

kanns trist att aka hem, detta har ju varit vart hem i 1 manad! :) men det ska bli sa JAKLA skont att fa traffa alla, fick lite hemlangtan igar, och pa min fodelsedag da jag fick hora binis rost!!

nu ska vi slanga oss i poolen !

p.s idag har jag lite ont i rumpeeeenstumpen ..! ;p

sanera

RSS 2.0