HÖJDEN AV HUMOR






hahahahaha.. det är tur att mammas nya data har en webcam med otroligt roliga funktioner.. :)

/ sanera



klantig som FÅ

det som är så skönt är att man har jobbat heeela dagen & är sjukt trött. fast man är så jävla trött så använder man sin sista lediga tid på att skicka in CV till alla möjliga sommarjobb. och sen ber man sin mamma läsa CV't som skickas till samtliga jobb.

mamma: men sandra!!!
jag: jaaa?!
mamma: du har ju stavat fel på resturang.. du har skrivit resturant.

KUL. skyller på pappa. det var han som skrev ut det.. haha. nu vet man varför dom inte svarar på min ansökan sen då :) nu lägger jag mig och gråter klukandes ur min cola light flaska...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




varför försöker man ens?................... morrrrr


/ sanera

6 days

full rullllllllllllle.. haha. nu är det mina vänner, 6 dagar kvar tills jag placerar min feta kropp på en härlig strand i thailando ;)

i onsdags var jag hos tandläkaren för att jag tycker mina framtänder är JÄVLIGT stora.. haha. mina alternativ var ; tandställning IGEN & då visste man inte ens säkert att det skulle hjälpa.. så jag tackade nej direkt för det skulle vara en stort ingrepp med urdragna tänder osv.. hjaha tandläkaren förklarade för mig 10 ggr att det är ej mina framtänder som är stora, utan mina tänder brevid som är små.. haha. kanske ska förlänga i sånt fall.. fan vet jag :D

igår var vi hos mice & drack vin. TREVLIGT!!! jag, mice,dan, emmi, katti, krille, lisen, bini, ninna, julia, douglas osv.. :) fick lite ångest över att lämna mina vänner.. haha. alltså jag vet att det bara är 1 månad, men det är JÄVLIGT mycket för mig. har ALDRIG varit utan mamma så länge! inte pappa heller (förutom en jobbig tid i mitt liv för några/ något år sen.. som jag helst inte räknar med .. för övrigt var det så att jag ville ha hjälp eller så kunde jag alltid ringe & papsen kunde fixa det..) heller inte utan biniss & mina andra fina vänner.. & mina systrar..  haha låter som en fjolla. men det är jag ju.. hihiihoh. vad jag ville säga är ; jag kommer sakna mina fina människor runt omkring mig något ENORMT. men jag tvivlar inte på att jag kommer ha kul ;)

just nu passar jag & mice anna. & ozzy. mamma har en tjejkväll! så vi har kollat melodifestivalen & nu ska anna få somna på soffan.. & nu ropar mice på mig.. han har nog tröttnat på att jag smet ner hit ;p







/ sanera

o

i helgen drack jag vin med binissssssss. idag tränade vi! har nog sträckt mitt ben.. imorn ska jag till min gamla tandställnings tandläkare.. i hopp om att få mina tänder nerslipade. sen ska jag till optikern. & sen till min älskade mormor! om 11 dagar sticker vi till thailand! ;)

är så jävla trötttt & har så ont i magen.. skulle ha gjort en massa saker nu, medans pojkvännen ÅTERIGEN finnes ute i vardagsrummet med papsen.. micke hade redan "varnat /frågat" mig om han kunde kolla på fotbollen & sen kommer pappa & frågar mig om han får låna min pojkvän,.. haha.. ;p

ibland säger jag saker helt utan att tänka.. fast jag inte ens vet att jag säger det.. :(

/ sanera


andas

slut i min kropp. på alla sätt & vis. helt slut. & i huvudet. framförallt i huvudet tror jag. i torsdags trodde jag att jag skulle dö. skulle på rättegång pga rånet på jobbet.. hade så jävla ont i magen den natten. vaknade vid 5 & väckte micke.. sen kunde jag inte somna om .. det var nog den mest känslomässiga dagen på väldiiigt länge. kommer dit. fått massa fina sms av mina käraste vänner. (emmi & bini fick mig att må mkt bättre 40 min innan) kommer dit. allt går bra medans vi väntar på min advokat. då ser jag Monika som jag har pratat en massa med på brotts offer jouren.. hon skulle vara där med en annan kille.. men när jag ser henne börjar jag typ as böla.. haha. så hon säger att följer med mig istället.. vi går & väntar på att komma in i salen.. tröst & fina ord av alla .. Mamma, pappa, peppe & micke var med mig heeela tiden <3. medans vi väntar kommer åklagaren fram till mig & lugnar och så.. sen kommer killens (som är åtalad för rånet) advokat & pratar med mig , säger en snälla saker. (har bara sett rättegångar på tv, dvs på usa's vis. så jag trodde ju han var min fiende hahahaha) iaf. så går vi in men killen är försenad. så vi går ut. sen går jag på toa & så kommer jag ut & då är alla påväg in.. jag med. men då kommer pappa & säger att killen redan sitter där.. då fick jag en jävla panik. försöker gå där ifrån tror jag. men pappa får in mig .. sneglar väl lite på han.. och sen börjar rättegången.. massa frågor osv.. grät som ett barn. fast jag inte ville,.. anna (min advokat) fick sitta & trösta mig & viskade massa fina saker osv.. kollade på mitt "gäng" mamma, pappa,peppe,micke & monika. och alla kollar på den där killen.. det kändes så skönt.. INGEN kollade på mig , som att dom skyddade mig med deras ögon.. då fick jag kraft att fortsätta att svara på alla krångliga frågor.. har nog aldrig varit så tom i mitt liv.. kändes jävligt konstigt. kollade på killen någon gång.. sen var jag klar & då åkte vi hem ..

det var skönt att få ett ansikte.. i mitt huvudet är det något form av monster eller så. jag vet inte. direkt efter vi gick från tingsrätten var det som en JÄVLIGT stor sten lyftes från mina axlar.. som jag kunde andes bättre liksom.. vill bara tacka mina fina vänner & min älskade familj för allt stöd. <3 har nog varit jävligt jobbig på något vis.


/ sanera

blä

oj. nu blev det jobbigt. när jag pausade i allt. har jobbat till 15 idag. 8 timmar, satt inte en enda gång. sen kom jag hem & började städa. dammat heeela rummet. är inte klar än. men nu orkar jag icke mer. och nu känns det fruktansvärt jobbigt. alltså ni fattar inte vilka tankar jag har. inatt var det inte mycket sömn. mardrömmar som aldrig förr. MEN ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh, palla!!!!!!!!! jag vill skrika rakt ut, slå någon på käften. framför allt få dumma personer känna sig lika rädda som jag var. har aldrig önskat någon annan människa illa (på riktigt) men nu tror jag fan att jag gör det. det är inte rätt såhär. fyFAN!!!!!!! jag vill visa mig stark , men vet redan nu att det går inte. vill ha emmis mod. hon är aldrig rädd, om hon är så visar hon aldrig det. skänk mig lite. fått massa fina sms! tack, känns bättre! <3

jag har bara en sak att säga: jag vill inte. men det är lag på det. what to do? haha, fyfan vad man håller på. men det är bara jävligt jobbigt just nu. i denna sekund. men nu har jag pratat med binis i telen, så nu känns allt tusen ggr bättre...!!!!!!!!!! finaste vännen. <3



/ sanera

weekend

i lördags fick jag som jag ville.. (fniss) fyfan, vet ej hur jag lyckas!!! börjar ALLTID med att jag blir fullast fortast & slutar med att jag blir nyktrast först (typ) börjar ju dricka vatten innan resten av folket ens börjat tänka på sin 2.a drink (typ) hahahah... vi drog hem till emmi där var krille, katti , beijer, micke, jag & bini! sen drog jag, micke & bini till binis klasskompis på kunsgholmen.. hahahahahahah roligaste var nog påvägen dit.. bini & micke har en tendes att alltid börja prata engelska med varandra , medans jag måste gå tyst & skratta åt dom för man vågar inte öpnna upp med sin engelska när dom kör..! hahah. iaf. så frågade dom en man (mitt i natten) om en gata .. på engelska såklart.. och han var "också" engelskman eller amerikansk .. och hade en karta just på det området,.. haha och försökte gudia oss.. hahahahah.. bini: ohhh i like to fuck you.. mannen: eeh u're crazyy!!
hihihihihi. eller nääää!
roligast var nog när micke lekte dolph lundgren (för min skull) hoppade på bilar, sprang i trappor med cyklar osv... hahahahahahahh!


<3 mina hjärtan

fettisdagen idag också, ätit en semla! goooottttt... inte lika förtjust som när man var ett litet flickebarn.. ahaha men iallafall :) idag var jag på linsträning.. hahahaha tog fan 1 timme & 30 min för mig! & en kille som hade träning samtidigt som mig blev klar typ 1 timme innan mig .. ahhahaha. tillslut fick jag in dom. då ska jag ta ut dom?! & sen ut & ut.. hahaha (bara jag som tänkte på snusk där ;o?) inga linser nu, gråtit för många krokodil tårar (tydligen)..

ledig imorn, MYS!!!!!!!!!!!!!! så jävla trött av alla mardrömmar & osv..

/ sanera

 


finaste

vilken JÄVLA dag alltså.. att man är så jävla feg/svag osv osv hade jag ingen aning om faktiskt.. men nu vet jag.. & jag vet också att det inte är synd om mig. men börjar inse att det tog nog lite hårdare än vad jag trott & nu känns det jävligt jobbigt. men tack så jäkla mycket Gud för min fina fina vän! bini. min ängel, där har ni verkligen vänskap svart på vitt. även fast hon inte alltid förstår så säger hon såna fina saker. helt seriöst så har man velat dö på riktigt. men då har bini gnagat in i mitt lilla huvudet att jag faktiskt behövs här ändå. jag behöver henne & hon behöver mig! aaaaaah. alltså hon är som ett lyckopiller , jag behöver bara tänka på henne så blir jag glad.. hennes föräldrar har gjort en tjej till världens finaste vän & det tycker jag (& uppskattar) är det finaste som finns... bini , du är världens finaste vän. klarar fan allt med dig vid min sida.


<3<3<3<3

/ sanera


vinis

ARBETSDAGEN AVSLUTAD!!!!!!! lyssnar på celine dion nuuuU på högsta volyyym! hahah vilken jävla musiksmak man äger!!

har hicka....! druckit massa vatten idag så jag e redo för partyyy nuuuuu! MASSA vin! hihihi. hem till emsssen. BINIS kör på duracelldräkten & jag BUMBBBI björnen :D det är inte mening att man ska fatta detta inlägg tror jag :)

mannen gör mat. själv ska man sminka sig, .. ;) idag känns det som att livet är helt bra ändå! har ju velat gå ut i gatan liiite för tidigt i några veckor nu! men alkohol löser nog allt ändå! MIHAHAHAHAH. avrundar här nu , har ej ätit idag så jag håller på att svimma :)


hitta mig såhär ikväll! CHECK!!!!!!!!!!!

/ SANERRRRRRRAN


slemmi & sanera

ALOHA!

egentligen borde jag sova, jobbar imorn! men vad gör man inte för sina vänner som behöver muntras upp?! :) ikväll har jag ätit middag hos katti med emmi! sen joina marie , ozzy var med också!

det är inte under press jag skriver detta! vad ska man välja då under ämnet "våra gamla äventyr" finns mycket .. ?

det var en gång en sanera & en slemmi. som en sommar (2008) trodde att allt handlade om att supa & få ner så mycket alkohol i kroppen som möjligt , medvetande! dom gjorde allt för att ha kul, tex. en av dom tvingade ena att dricka trots att den andra hade spytt hela dagen pga magsjuka & bakis. för hon ville festa. & den andra ställde upp! och så drack dom. och gick på fester & efter fester! sommaren = bara ben & korta klänningar. det tog sanera & slemmiallvar! ojoj. det var en gång en balkong. och så dessa tjejer. & några killar. & som vanligt maaaaaaaaaaaassssssssa alkohol. det slutade med att en av sanera & slemmi antog ett vad & helt plötsligt var naken.. hahahahahah. tider mina vänner, tider. vi får inte glömma norrköping. eller om det var nyköping! hahah. 4 killar & 2 tjejer.. haha. alkohol. och ingen mat , ingen dusch.. ingen toa! = kul som satan.. ännu roligare på tåget var det! en geting & 2 hysteriska tjejer.. & en vagn fyllda med irriterande människor efter allt skrikande..

det tar vi igen imorn, slemmi! nu måste sanera:n sova! :)



/ sanera


friday

freeeedag! idag ska jag äta middag hos katti med henne & slemmi ;) käkade frukost nyss.. jag gjorde mannagrynsgröt men det blev mannagrynspudding! :D hahahah.

det är bara 3 veckor kvar till thailand :D jag tror inte mamma vill släppa iväg mig.. hahah hon säger HELA tiden "vi ses i thailand!!! blir du glad då?!" haha nu vet jag inte längre om han skämtar ;O haha.


MAMMMMMMSEN

 jag har funderat på vad man ska göra med sitt liv.. alltså jag vill ju resa jävla mycket & uppleva massa roliga & minnesvärda saker .. men jag funderar på att läsa vidare.. men det blir ju efter jag har rest! har läst massa studiekataloger om psykologi osv.. låter intressant men vem fan vet?! aja, körkortet var det ju också.,. jag försöker lägga upp en liten plan åt mig nu i några månadera framåt (egentligen hatar jag att ha allt planerat å andra sidan är det ju större chans att man verkligen gör ngt om man har ngt att sträva efter..)

äh , jag har ingen aning egentligen.. jag vet iaf att jag vill hjälpa barn i utsatta länder! mamma & jag ska kolla upp det efter thailand.. undrar om min man kommer sakna mig eller om han följer med! ;p


/ sanera

 


bokat

gryyyyyyym mensvärk. är så jävla slut. somnade typ vid 19.30 & vaknade vid 21. då åt jag middag & nu har jag duschat. väntar på mannen så man kan få mys pysa :D (= äta mina kinapuffar.. (a) ) idag jobbade jag 7-15. skulle egentligen vara ledig. men massa sjukdom på jobbet. var så JÄVLA lack imorse att jag var där igen.. hahaha. men men.. det gick väl bra, varor idag. har burit hur mycket läsk som helst... slavat som ett djur :)

skulle ha tränat med nasse-bini idag. men även hon var tvungen att hoppa in kvällen! så vi tar det nästa vecka..!
för övrigt.. lite BRA nyheter; biljetterna är betalda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hiiiih. pirrar i min mage som F.A.N.. när hon började prata om massa saker som reseförsökring, förseningar osv.. tänkte jag bara: maaaaaaaaaaaammmmmmaaaa.... pappppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaa.... hahaha. jag har aldrig varit utan mina föräldrar längre än typ 1 vecka.. någonsin. har alltid varit hos den ena & så.. hur ska detta gå? ;) .. min pappa påminner mig varje dag om att jag inte ska sticka iväg från micke i thailand om jag blir sur..... (a) har ju en tendes att göra det................

godnatt..

/ sanera

funny pics

hahahaha. man ska aldrig påstå att normalt är bra... mohahaha.














































































nu har jag ont i fingrarna! hahahahahah. man är ju omgiven av riktiga roliga människor! :D

/ sanera


svampigt

sådär nu har man varit ute & avreagerat sig lite! lilla sandra fick råka ut för det, haha! kom nyss in från lång prommis med henne.. är heeeeeelt slut i huvudet.. gråtattacker för ingeting är inte att leka med! haha .. illa.. imorn blir det jobb & träning med bini.

igår lekte jag & micke med kastruller på huvudet. cosmo & bosmo. sen så började vi slåss. hán var tydligen star wars & jag var xena krigarprinsessan! sen råkade jag smälla till han så sprang han in i vägen med huvudet före & ramla ner på golvet. det gjorde jag med. av garv. hahaha. sen så kom han på att vi inte behöver äta svamp i thailand , för vi är redan så svampiga... hhahahahahah.........

vilka fina vänner man har. det är jag jävligt glad för. & för min lilla hund. & mina systrar & mamma & pappa & mormor. & loverboy! och alla andra.. att dom står ut med nazi sandra :)


/ sanera

bad

sådär nu har man varit ute & avreagerat sig lite! lilla sandra fick råka ut för det, haha! kom nyss in från lång prommis med henne.. är heeeeeelt slut i huvudet.. gråtattacker för ingeting är inte att leka med! haha .. illa.. imorn blir det jobb & träning med bini.
vilka fina vänner man har. det är jag jävligt glad för. & för min lilla hund. & mina systrar & mamma & pappa & mormor. & loverboy! och alla andra.. att dom står ut med nazi sandra :)


/ sanera

fucking jävla sick

jag tror att det är så mycket hat inom mig. eller någon form av någon känsla. jag vet inte varför. men jag vet att den måste bort. jag önskar att man inte behövde känna & tänka så jävla mycket hela tiden. jag vet inte varför jag är en sån feg människa. för att inte nämna jobbig. allt som polisen sa till mig.. känns som att det är på g nu.. vill bara bort. orkar inte öpnna käften & förklara för någon heller. kan inte svälja stoltheten & vara liten ... nääää. patetiskt. är det ett monster inom mig? ... eller värre, är det bara jag ?

/ sanera


sunday

i fredags blev det middag hos sandra! jag , sandra & adriana njut av den goda maten & chokladtårtan ;) jag & sandra hann få i oss 2 vin flaskor innan vi drog! *bra jobbat* adriana som var nykter denna kväll övervägde att ta bilen. soft tyckte jag! tills hon säger "jag vet ju inte hur man fickparkerar!" .. "eller jag har ju skrivit upp det på en lapp!".. hahahahahhaha tryggt! men det gick as bra & påvägen hem tyckte jag synd om henne som var tvungen att lyssna på fyllot sandras vägbeskrivningar ;)
vi hade det iaf kul på metro & var väl hemma vid 4 eller ngt ;p

igår åkte jag & micke hem till emmi & kollade på melodifestivalen! alla bidrag sööög ju. förutom ola. såklart (a) hahahahah & var  det bara jag som tyckte dolph lundgren var riktigt snygg för att vara 53? (tydligen , ja..) hahahahaha. micke bad mig sluta dregla så fort han var med i bild... dock var han ej så snygg i närbild!



idag har jag & micke inte gjort ett skit.. slökollade emkvals dragningen.. nu ska jag & micke ut & promenera!

/ sanera


*arrrrrrrgh*

present till sandra är fixad...! nu sitter jag och väntar på min mor. hon ska skjutsa mig till pappa. jävligt lack är vad jag är på henne just nu. hon hade försovit sig så hon tvingar mig att lämna anna kl 8 i skolan, fast jag säger nej. jag hade sån JÄVLA migrän imorse. då blir hon hysterisk. & bara lämnar anna hemma. hon vet ju att jag går & lämnar anna bara för att jag gör allt för min bebis. men idag var jag tyvärr tvungen att visa henne att hon kan inte göra som hon vill. om hon har försvoit sig så är det hennes fel & hon får skylla sig själv. ställer alltid upp annars. men man tröttnar att ställa upp för en person som aldrig ställer upp tillbaka. bryr sig typ inte. alltid bara hon får som hon vill. så skiter hon i andra. så känns det ibland. blir så JÄVLA less. slutade med att micke lämnade anna. anna trodde inte hon skulle till skolan. stackarn. men det är slut på det här nu. ska fan börja skära ner på tiden här. men det drabbar ju anna & ozzy booooy. :/ * älskar henne. men man får FAN ställa upp tillbaka & inte bara ge skit.. älskar henne mest i hela världen & hon är världens finaste mamma. men hon måste börja växa upp på vissa plan nu. vet att hon inte har det så lätt , det är därför jag ställer upp hela tiden. men nu är det dags att ge tillbaka. var bara tvungen att skriva av mig nu , så att jag inte hoppar på henne sen. hehe..


han är fortfarande liten.. men här är han ju en liten lurvig bebiiiiiiiiiis!

imorse så låg min lilla hund brevid mig. alltså jag lägger mig JÄMT på han.. hahaha så micke måste skrika "DU MOSAR HAN!!!!!!" & typ "akta, ozzy ligger där!" ahhaha-.. stackars hund. min älskling. världens finaste. i förrigår var jag så ledsen att jag var tvungen att dricka det där äckliga.. så grät jag. & då hoppade ozzy upp till mig & slickade på mig & låg hos mig... sötnooooooooos. fan vad snabbt att en liten hund kan bli som ens lillebror.. :) honom tar jag med mig när jag flyttar. lycka att komma hem & det är liten liten vovve som blir så glad att man är hemma :)

sådär ja. nu ska man väl sätta fart så man hinner till sandra kl 19 ikväll! ;)

/ sanera

 


PAAAAAAAAAANIK!

glider in på kattis blogg & läser detta:
"Vad gjorde du för 15 min sedan: En överaskning till mig och älskling på alla hjärtans dag"

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. vafan, jag har ALDRIG firat den där jävla dagen. snarare hatat den.. haha. så vafan gör man? jag har liksom inte ens gett ett kort jag tänkte ge till micke på våran 9 månaders dag.. haha. är det killen som ska fixa något fint? ja visst så måste det vara!! *lugnar sig* han är den ju mest romantiska i detta förhållandet iaf ;p .. glömmer alltid den dagen tills nästa år.. nu ska jag bara påminna min man om vad som önskas ;)

/ sanera

+

just nu sitter jag & spotifyar (hahaha) U2 , kizz, maiden osv..! gryyymt.
imorse när jag vaknade så trodde fan att jag skulle dö. kunde inte bära min kropp.. haha , ännu mindre bära upp ozzy som låg och sov på min rygg.. mys hund. hade ju fastat i ca 2 dagar. igår började jag dricka det äckliga "lavemanget" höll på till typ 1, sen gav jag upp. somnade väl inte förrens 4. sprang på toa varannan minut. goda nyheter; min man still loves me! hahaha. eller hope so, still going strong. klarade mig ändå bra igår, fyfan sjuuuuuukt alltså att all näring var borta från min kropp & jag var helt slut. sen när jag fick börja dricka så mådde jag liiite bättre. HUNGRIG som fan. haha. kommer nog dröja ett tag innan jag frivilligt närmar mig citron & buljong ;p

pappa följde med mig idag. :) sköööönt att ha papsen med, alltid lugna sin lilla dotter. hahaha. stackarn. jag var duktig hos doktorn , ett + för min del .. sen firade jag & pappa med pizza. & pappa hade ont i magen, stackarn så jag åt mer än han! sådan far, sådan dotter ;) kan säga att min magsäck gjorde sjuuukt ont efter jag började käka.. haha bara kände hur den höll på att töjas.. nu är (eller var) helt ren i kroppen iaf! ska fan aldrig göra tarmsköljning, that for sure!

´
mina älskade män!

idag fyller sandra år, grattis SEXY!!!!!!!!! imorgon ska vi fira kvinnan. måste kirra present, vilket INTE är det lättaste. hon vägrar ju fan säga vad hon vill ha. "trosor på hm".. haha , jag ska nog hitta henne några riktigt "fina" trosor ;) mohahaha.

/ sanera

 


skit

igår hade jag & anna vattenkrig i badrummet.. långt efter hennes läääääägggdags. haha "sandra, det här är vår hemlighet! vi säger inget till mamma!"

idag har jag tagit sprutan mot hepatit A (tror jag) lisen höll storasyster i handen! haha sprut räddddd..... som F.A.N. 
jag & micke har även premilärt bokat våran thailandsresa! :D *LYCKA* 5e mars - 4e april.. mamma är jääättte orolig. haha sötis. både mamma & pappa ba: "men då är du ju borta på din 20 årsdag :( " men jag ska få MASSA paket när jag kommer hem (har jag bestämt) :) hahaha.

alltså det är sjukt jävla mycket just nu. mina mardrömmar har precis bestämt sig för att komma tillbaka, likaså magontet, hjärtklappningarna, svårt att andas ... kuuuuuuuul. så jävla jobbigt att vara så feg , det tar på krafterna. jag orkar inte. varför ska man få ha känslor & tankar. snälla NÅGON ta min rätt det.. eller det är väl det som är gjort... åååååååååååååååh.


snaaaaaaaart så .....

till något äckligare. på torsdag ska jag ha analsex med en kamera.. hahahahahahahaha. (finn 17 fel i den meningen , ni som känner mig ;) ) ska göra en sån där jävla galsokopi (?) så fastar nu typ. får bara äta soppa , imorn inget alls.(???????!) (hur ska det funka?! ) hahah fuskade idag (a) var så jävla hungrig , jag kan ju fan inte leva på soppa!  är ju matmonstret nr 1.. hahahah.... imorn ska jag alltså dricka 4 liter lavemang typ.. haha. euw. och micke vill inte sova hos sig. & jag har problem att "gå på toa" som jag säger haha, bajsa... det är därför jag ska göra detta. för att jag håller mig hela tiden så jag inte kan bajsa... hahahaha illa. säger ju det; TÖNT. aja. men så får väl se om man har en pojkvän efter dessa dagar. jag hatar mig själv. kan inte ens se mig själv i spegeln. fan vad kul........


/ sanera


9

idag firar jag & loverboy 9 månader. dock har jag varit världeeens bitch idag & hatar mig själv. (förstår om micke också gör det) alla våra planer för dagen bajsade, så nu är vi hos pappa & har städat åt han!
 MEN igår sa jag ju att man måste vara vuxen för att sänka en hel vinare själv. så fel man kan ha. jag & micke ska precis sänka 1 & halv nu ;) mosserande rosé för att vara exakt ;) mohaha.

nu ska jag försöka vända denna dag. alla tycker hitler var en dålig människa, jag undrar vafan jag är? skulle inte banga på att krypa ur mig själv :)


LOVE YOU.
 (tack för att du står ut med mig aka. BITCH nr.1)

/ sanera


RSS 2.0