feeeeeeest. fredag. och jag mår någourlunda! WIHOOO! ingen feber (jUST NU iaf) så det är ju ett +. nu ska man väl börja göra sig i ordning.. hahaha! ... taggar till för dig emmmiiii.

/ sanera

äckel potta

glömde tillägga att jag har ont i halsen & är asförkyld. haha & råkade precis nysa ner hela datan. så nu skriver jag i mitt snor! äckligt vaaaaaaaaaaaaa? :)

/ sanera

SICK

tvär ute. allt tvär suger. superettan. hahah ett jävla skämt. & gnaget vinner? fyfan vad sjukt.

jag har feber. snäll man har jag som tar hand om mig hela tiden. imorse vaknade jag av att han kände på min panna. jag var kokhet. men nu mår jag lite bättre. jag frågade om jag kunde dricka imorn , men det trodde inte han. men sen sa jag att det är bara halloween fest 1 gång om året, så jo.
vad är oddsen att jag blir dödssjuk nu inför festen? jag har längtat! stackars emmi. ja för nu är hennes partyvän sjuk, hon kanske inte orkar vara en riktig partyvän imorn :( & hon får aldrig ersätta mig! ;O

ska åka & möte bini snart. mitt huvud gör otroligt ont.

p.s den skönaste utklädnaden är nu på vilovägar, TYVÄRRR!!!!!!!! någon som har en svart peruk att låna? d.s


för fulla & glada. som vanligt då. och som imorn :D

/ sanera


14 juli 2008

Haha. hahaha. slutnera. igår när jag & slemmi låg i sängen pratade vi om en kanske tripp till gotland;
s; men kan man inte åka bil dit ? ..
e; HAHAHAHAHHAHAHA.
s; eeeeh, jag menar en såndär under vattnet! (a) ..
e; hahahahaha. herregud.
s; hahhaa "gissa vilket land" vi pratar om :D
e; HAAAAAAAHAHAHAHA sist jag kollade var gotland en ö!!
s; fan jag skulle ha gått på historia lektionerna..
e; HAHAHAHAHAAH *dör som en jude*
s; nu håller jag käften.!


detta är från sommaren 2008. och dagen efter jag ser denna bild sa jag till emmi; tur att jag drack vatten där! emmi säger då; sanera.... det där var sprit med lite sockerdricka..... hahaha.

hahahahahaha. emmi läste tydligen igenom mina gamla blogginlägg idag. och jag fick massa sms av henne att hon typ höll på att dö av garv när hon läste dom. tur att man kan göra ngn glad iaf! haha. jag ville inte vara sämre, för jag måste skriva ett av mina berömda inlägg på fredag innan halloween partyt! haha.

ska jobba strax. skulle va i trånkan men blev årsta :D 5 timmar ist för 7! jag har typ feber & mår piss. ont i kroppen. micke tror att jag har svinis. HAHAHAH. nöff nöff!

/ sanera


skratt

i lördags åkte jag till haninge, till bini & hennes systrar :) festade hos Angelinas kompis. jag hade 2 olika örhängen. HAHAH. & bini tänkte inte säga ngt. hon - " äh, vi tar det sen" snääääällllt. haha. & sen så skämtades det om att man behövde bara 2 olika örhängen om man ville klä ut sig till mig på halloween. haha. bini ska väl inte säga föööör mycket :D hur många ggr har jag fått dra av hennes prislappar på jackor, tröjor osv? ;)

fredag är det ju halloween fest! hahah jag, bini, & micke har verkligen gått in för detta! fyfan vi har de bästa utkläderna :D haha. tråkigt om inte alla andra går in i det som vi! fast det är alltid vi som bjuder mest på oss själva ;p


lite orolig är jag nog, allt måste ju vara perfekt.. ! hahahaha


ska strax iväg & träffa frida :D sedan ska jag äta middag hos micke, hans föräldrar kommer hem från Italien idag.

/ sanera


grått

jobb & blä & sånt. jobb imorn igen som vanligt. just nu har jag en oroande känsla i magen (som vanligt) osv. bajs & blä & jäkla helvete.

anna sover hos en kompis idag, mamma ville inte att hon skulle ha rosenkransen på sig för hon är rädd att hon ska fastna.
mamma; *lite smart* lämna det hemma, annars kanske det går sönder..
anna; men mamma.. jag tänkte ju be till Gud innan jag somnar.

vafan säger man? världens sötaste unge tror jag att man säger. sedan förklarade mamma att man kan be till Gud utan rosenkransen. tror iaf att det stannade hemma.

 


sötnosar.



just nu hatar jag det mesta. eller nä. det är bara
jävligt skumt just nu. en grå tid.

nu ska jag nanna kudde med mannen.

/ sanera

 


sick(o)

sjuk. och som mina flesta inlägg börjar så har jag återigen förlorat pojkvännen till pappa. micke sitter i lisens rum, på golvet. jag frågar varför? jo för han ska se både lisens tv & pappas. det är 2 matcher just nu. pappa sitter i sin fåtölj & han kollar också på båda matcherna. herreeeeeeeeeeeguuuuuuuuuud. killar. haha.

jag har gjort te. knarkat ner hur mycket honung som helst. är sjuk. jobbade imorse. fick så ont i magen att jag var tvungen att stänga butiken ett tag & gråta pga av magvärken. :/ .. när jag slutade åkte jag hem & sov typ 4 timmar. mår skit. jag och micke ska snart äta glass & ananas. kolla på nya wallander. bli friska.

ska försöka vila hela dagen imorn. ledig, sen jobbar jag ju hela helgen .. :/ micke jobbar imorn. jag svettas som en *****. nyss frös jag. jag vill bli frisk. känner varken lukt eller smak.

nu skriker dom här ute. det är ju 2 matcher. tydligen är det viktigt för dom vad som händer. så då skriker man till. hihihiohoh.


haha, denna hittade pappa på arlanda när vi skulle till bulgarien. han tyckte jag skulle ha den. micke & lisen instämde. det var tydligen jag. denna skylt. snällt.

/ sanera


sjuklingar

jävla bajs blogg. tog typ 1000 år att komma in, fattade inte ens varför jag försökte. jo, juste. för min pojkvän återigen är förlorad till vardagsrummet med far & fotbollsmatch. bajs.
tror han gjorde en deal med mig.
micke: vill du kolla bloggar?
jag: dåra? (han säger aldrig så, så jag visste att fotbollen lockade)
micke: då kan jag ju passa på att kolla lite fotboll med din pappa.
deal & deal. han gick ut dit & jag sitter här. sjukare än någonsin. mår piss..

inatt kunde varken jag eller min man sova. han hade slem i halsen & jag låg & var orolig för om han skulle hosta sönder halsen. jag är så täppt i näsan att jag inte ens känner aceton lukten. skulle ta bort mitt nagellack. så jag sniffar på burken. skulle jag icke ha gjort.  kände ingen lukt men tror ngt i hjärnan eller så gick sönder. fan vad det small till där uppe, illa. och nu kommer jag aldrig bli mig själv igen. haha. hiih. heehheeheeh. bajs

gick upp typ 6.20. blä. samma imoron. stackars mig & micke. så sjuka :( båda jobbar imorn & jag jobbar typ hela veckan. vi gick till centrum & handlade kladdkaka, läsk & vaniljsås. jucie också, för att bli friska. sjuknäring.



sjuklingarna..


/ sanera


Lördagen har nu blivit till söndag!

och igår var det min tur att få lite för mycket av det goda vinet! haha.. jag, bini, janina & emmi var hemma hos dan. efter några timmar rullade min man in. mannen som betalar hyran (dan) kom inte förrens alla gick. haha. hade iaf as kul :D det jag minns hahah. hade tydligen bitit micke hårt i läppen.. !

åkte hem till micke. där var det fest. wiho. typ. lekte med hunden. somnade. vi har kollat film, motorsågsmassaken. creeeeeepy. min man sitter i vardagsrummet med min far. min far har köpt ngn box så han har alla kanaler. sporten. så nu sitter dom fastklistarde match efter match. så jag får leka själv inne på mitt rum.. hihioh.

imorgon börjar jag 7- 12. håller på att bli sjuk. förkyld, ont i halsen. blä. säkert svininfluensan. haha mys.


kvinnan.

/ sanera


en såndär uppdatering

just nu ligger micke i sängen med anna som gör något på hans ögonlock.. haha man hör hur hon säger "usch vad äckligt! varvat med du kan det!!! TITTA UPP MED ÖGAT!!!!" 200000 ggr.. haha. nu skriker hon "äckliga saker du har i ögat". söta unge. stackars man. han har tydligen en hel sjö i ögat.

förra lördagen blev det massa vin, ner spytthus. söndagen städa upp all spya, kasta sängkläder, madrasser osv. JObbbbiiiigt! sovit typ 3 timmar.. men vad gör man inte för sina vänner?

mitt rum är klart. väldiiiigt fint :D mysis! strax ska vi över till pappa & käka. sen till dan & pimpla vin. ledig imorn! i sista sekund blev jag det :D jobbar mån-tis 7-12 tors-fre 15-23 lör 10-17 och sen lyckades jag byta bort måndagen. sköönt. trött på jobbet. söker nya. men det går väl som det går. haha. sover nog hos micke ikväll, närmast så. dock så sover hans bror & flickvän där & dom är hundvakt åt en hund. som tydligen bits när man leker med han.... SCARYYYY!


lekpappan & gestapo ungen.. haha nää.

nu tävlar dom att byta kanal på tv;n.. micke vänner & anna surar.. hihioh.


/ sanera


SÅDÄRJA!!!!!

så. nu, är vi klara med allt. för idag alltså. sovit 5 timmar, upp vid 9 åka lastbilen till ikea. handla säng & garderob till mig. & massa annat skit till mamma. förvånad blev jag när vi kom ut. typ vid 14.! vi var klara. hallelujah! stackars micke. inge rattstyrelastisen. tjåcka eller var det hette. uschbuscha :D . men nu så. nu e mamski på jobbet & min man är påväg till hans vän som dom ska fira. själv sitter jag här & ska duscha strax. elin kommer sen & ska se fotbollen med mig. nu börjar man ju bli nervös. sen blir det nog harry's med bini & elin & micke. kizz helg.!

imorn är det skruva ihop ikea möblerna & sen jobba. börjar nog bli sjuk också.. men JAAAAAAAA lite svinis på detta också.



greklandski. mmmmmmmmmmm VÄRME!!!!!

/ sanera


det är inte lätt när det är svårt

slutet gott, allting gott ?

ska dra iväg & hämta lastbilen strax med min man. det blir ikea imorn & allt det där som jag sa att det inte skulle bli. förmodligen kolla matchen imorn  på kära söderstation med min kära vän elin. hänka ngn? & sen ska jag nog på överaskningsparty med min badboy tjej 4 life. :) jag är nog bara en överdrivare , nu ska jag ut & leva livet i min nya stoooora men DOCK illaluktande halsduk. halva parfymen gick åt på den hihioh.

bini, ring mig sen :) bästaste bästa vän.
emmi & elin, krya på er förfan! <3
lisen, jag älskar dig, sup inte ner dig ikväll!
frida, du är för söt. love you veryyyyyy mutchi.
mamma & pappa jag älskar er så jävla mycket att man kan tro att jag är sjuk.
micke, min man. du är bäst.


S.O

slutade med att jag bråkar nu också med "fredsmäklaren" micke. jag vet inte. jag vet ingeting alls.

blir nog inget alls. inget alls.

/ sanera

gone

tanken var att denna helg skulle gå åt att göra om mitt rum. hos min mor. ikea imorgon. men nu tror jag inte att det blir så. för jag tror att vi precis startade ett krig. illa.

nu är jag arg & ledsen. vad skönt det skulle vara om man bara få ett tag. det önskar jag nästan varje morgon, bara vara död en stund. slippa tänka på allt, slippa all tjat osv. bara få vara. men nej, man kan inte en stund, man måste dö föralltid. och det vill jag inte ännu. men jag kanske bara skulle kunna försvinna ett långt tag? jag triv inte med mig & det gör inte dom andra heller.

:( vill inte mer....

/ sanera

/ sanera

stulen av emmi , igeeeen

Tio första:
Första bästa kompis: Emmi
Första bil: har ingen
Första kärlek: Micke
Första husdjur: katten freja.
Första semester: Gran canaria. eller finland, ni vet mummintrollslandet?
Första jobb: aik/videobutiken
Första skiva: minns inte. kanske absoulte kids eller ngt?
Första riktiga kärlek: Micke!
Första piercing: har ingen.
Första konsert: Nordman & Kizz. minns ej vilken som var först



Nio sista:
Sista alkoholdrycken: cider
Sista bilfärd: hmm... var nog med emmi häromdagen!
Sista filmen du såg: Robert gustafsson "de ä kanon" eller "knowing"
Sista ringda telefonsamtal: Jonny från jobbet
Sista bubbelbadet: förra lördagen
Sista spelade cd: ingen aning
Sista kyss: alldels nyss
Sista gången du grät: minns ej..
Sista måltiden: donken

8 har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit arresterad: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Fått ditt hjärta krossat: Yes
Sagt att du älskar någon utan att mena det? ja säkert
Haft ett one night stand? ja
Busringt till nån? favvosyssla som liten

Sju saker du har på dig:
1. linne
2. tröja
3. byxor
4. BH
5. Trosor
6. Strumpor
7. 2 ringar

Sex saker du gjort idag:
1. ätit frukost
2. åkt till sl hittegods
3. hyrt film
4. ätit på donken
5. gått till mamma
6. handlat godsaker

Fem favoritsaker just nu:

1. min pojkvän
1. mobil
3. mina fina ringa
4. tvn
5. mickes kyssar

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Bini
2. Emmi
3. Sandra
4. Micke



Tre val:
Svart eller vit?
svart hahahahas
Sommar eller vinter? Suuuuuuummmmer
Choklad eller chips? choklad! & chips ....

Två saker att göra innan du dör:
1. resa med min MICKE
2. gifta mig med  min micke! & få barn, bli rika osv.. haha



En sak du ångrar:
1. Att jag är lite för elak ibland.

/ sanera

snott från sexy emmi

Bästa grej du varit utklädd till: hmmm. brittan

Roligaste citatet: "Aa, men jag kan backa!" / sanera (bara för att jag har nog aldrog sett emmi skratta så mycket i hela mitt liv.)
Bästa hemlisen du vet: mohahah
Godaste drinken: p2
Vem shoppade du med senast: Frida! duktig jag är :)
Godaste efterrätten: mammas cheesecake
Bästa högtid: Nyårsafton & julafton
Smeknamn: sanera, sandris (haha) lalla, baby, älskling, sötnos, m.m.
Din pojkväns smeknamn: Mannen, älskling, sexy, sötnos, lars mikael (haha)



Hemmafest eller krogen:
Båda! mest hemmafest..
Mobilen eller datorn: MOBILEN!!!!!!!!!!!!!!!!
Högklackat eller inte: höga klackar, men oftast mina hederliga (micke säger att det inte finns ett ord som heter så) converse
Vill ha just nu: Brien som står i kylen. men micke vill ej hämta för att jag sitter här.. haha nu fick han lisen att hämta hans kakor.. haha. MAKTKAMP!!!!!!!!!
Drömbil: en rosa!
Har du körkort: neeeeeeeej !
Älskar du att köra bil: nja, det är inte så många som låter mig köra.. haha
Senaste mottagna sms i din mobil: "det hände inte så mycket i början, man fick se en ny familj flytta in. sen lite vad som hände innan susans bröllop, typ förberdelser. Och typ att bree planerade med karl att de skulle va otrogna och ta in på hotell och ha sex :p" frågade vad som hände i DH.
Det senaste du åt: äter på en kaka nu
Senast du spydde på fyllan: nog emmis fest
Första gången du drack sprit: 15 år, blåfiskenshots, uuuuusch
Senaste grejen du shoppade: 2 t-shirts
Ditt favoritplagg: mina nya skinnhandskar ;D
Favoritskor: mina converse höhö

Vad händer nyår 09/10: återstår att se!
Vart spenderade du nyår sist: i skogås med min kusin & vänner!
Godaste läsken: Cola light
Bästa godiset: choklad & lakritsss
Är din mamma snäll: Världens finaste & (oftast) snällaste
Hur många sms har du skickat från din mobil just nu: går ej att se .. ;p
Hur många mms har du skickat: många ;)
Vad står ditt alarm på: hm, 13
Varför: för att jag ej ska sova hela dagen.. haha
Vem ringde du senast: Jonny från jobbet
Varför: skulle byta pass så jag kan festa på halloween festen den 30e :D
Vad ska du klä ut dig till på Halloween i år: vi har den bästa mina vänner, BÄSTA!
En grej som du önskar dig i julklapp: pengar till resan :)
Något du behöver just nu: ett par uggs
Vad har du i din väska: lypsyl,mobil, plånbok, nödkit nessecär, palla. jag har massa skit. ni kan inte förstå hur mycket skit som finns i väskan.
Favoritfärg på nagellack: mörk lila & rosa
Favoritfärg på ögonskugga: svart, brunt, guldigt
Bästa tv-program: seinfeldt!!!!!!!!!!

Bästa tv-serie: Desperate Housewifes
Är du snäll: alltså. ja, jag försöker. men det är inte alltid så snäll. men jo jag är snäll!
Är dina vänner söta: finns inga sötare än dom
Vem vill du rädda: min ***** & fattiga barn & valar.
Vem vill du gosa med nu: micke-picke
Vem gosade du med sist: micke såklart
Snyggaste kändistjejen: Megan Fox!!!!!!!!!!!!!!
Snyggaste kändiskillen: Björn runström. hahahahaha
Ska du dricka vin i helgen: det hoppas jag, BINI & EMMI?!
Längtar du till helgen: YES! :D
Lagar du din egen middag: aldrig
Kan du laga god mat: röknas nudlar? mannagryns gröt?
När var du på kryssning senast: så längesen..!
Vill du åka kryssning: Jaaa,!!!!
Är listan slut nu: näää vad tråkigt :D inge kul när man inte är singel ju :/ .. för övrigt så svarade jag typ samma som emmi.... hahahaha



/ sanera


ugggggllllly


förhoppningsvis mina inom en snar framtid. åh vad det suger att spara alla pengar! men man kanske har en snäääällllll pappa! :D  men micke påminner mig snabbt om våra resor, så får jag dåligt samvete.


/ sanera


tönt

Matvanor: Äter allt som jag tycker är gott :D
Bästa maträtt: mammas paj tror jag & pappas kött.
Bästa dryck: Vatten & cola light
Hat dryck och maträtt: korv & mjölk
Bästa alkoholdryck: rött & vitt vin, osv..
Använder du smör på smörgåsen: ytterst lite (jag dampar varje gång han brer mina mackor haha)
Smågodis eller färdiga påsar: Smågodis !!!!!
Favoritglass: ben & jerry's - half baked! allt som har med choklad att göra iof ;D
 
Shoppingvanor: alldels för mkt egentligen tydligen osv ;p
Hur mycket shoppar du för varje månad: vill inte veta
Har du mer skor än kläder: noppsi
Favoritplagg: hm ej åtsittande tröjor :)
Hatplagg: allt som är fult & slampigt , haha

Boende:
Radhus
Lägenhet eller hus: lägenhet när man är ung
Framtidsplaner med boende: fin lägenhet med bra läge
Litet eller jättestort: 1 sovrum till mig & micke & sen ett åt mina systrar (a)
Drömboende?: fin lägenhet i new york kanske ?
Landet eller mitt i stan: mitt i stan

Mysigt eller sterilt:
Mysigt
Har du barn: Nej
Är otrohet okej: aldrig
Älskar du någon: Flera stycken!
Betyder familjen mycket för dig: De betyder allt
Är du lojal: ja
Tycker du om att dricka dig full: njaa
Hemmafest eller krogen: båda, det beror liksom lite på :D

/ sanera

5

idag firar jag & micke 5 månader. jag gjorde toast & o´boy till han som han fick äta i sängen. :) vi ska på bio, "flickan som lekte med elden" & käka middag. jag & min fina man. han är världens finaste & jag är ett monster. fyyy sanera.


jag älskar dig föralltid.

/ sanera


RSS 2.0