St anton!

Sådär.. kom fram igår runt 16.. efter ca 29 timmars tågresa, helt slut var jag..

Nu sitter jag & smuttar på ett glas vitt vin som kostade 9 kr för en liter.. chockad jag blev när det var skitgott med sprite i!

Vinkade av mamma, pappa, systrarna & mice på centralen (& emmas föräldrar) några tårar kom det när lilla mamman pussade hejdå.. men sen gick det faktiskt bra! satt i köpenhamn i 3 timmar, efter ca 1tim & 30 min kom rasmus, en av våra roomies.. sen fick vi på nattåget mot fulda.. FYFAN vad det var varmt i våran kupé .. hemskt , så vi fick ha fönstret öppet så blev typ döv.. vi satte oss med rasmus fast våra platser var i en annan kupe, skickade bort alla dit när dom som skulle sitta där kom..
konduktören sa till oss typ 17 ggr att vi ej fick ha bagaet där, men det sket vi i.. haha väskor överallt.. sov kanske 2 timmar under 2 skidfodral..
polezi knackade på våran kupe oh jag ger mitt tyska pass.. han börjar prata tyska..

jag ba: pratar ej tyska..
han: *på tyska* pratar du inte tyska? men du är tysk medborgare?
jag: mm..
han: vad gör du i sverige? pluggar?
jag: nä men jag bor ju där!
han: är dina föräldrar från sverige?
jag: *blivit väldigt nerövs, trodde att han typ skulle ta med mig till ett litet rum..* eh ja..
han: men du är tysk medborgare? *misstänksam*
jag: men alltså min mormor är från tyskland!
han: jaha!

HAHAH.. så nervös att jag inte kunde få fram det .. men det gick bra.. vill bli svensk medborgare nu taaack!



sen gick vi av i fulda och vi skulle äta frulle på donken, men dom öppnade typ 1 timme efter vi kom dit så vi satt på ett annat café en stund.. när vi kommer in till donken fick jag min första chock.. ALLT var med skinka, bacon eller KORV! (bagels med korv.. EUUUUUW!)
och emma beställde en frukost där det ingick kaffe OCH juice trodde hon.. och sen fick hon ingen jucie & så skulle hon gå fram och be om den..
men då säger hon i kassan att det ingick kaffe eller jucie (på tyska , ingen jävel vill ju lära sig engelska..)
men det fattar inte emma så hon fortsätter.. och jag försöker förklara för emma hur det ligger till , men hon hör inte ..
jag gå och sätter mig , men går tillbaka igen & då står typ någon form av chef framme och ska hjälpa till ,,
jag: EMMA SNÄLLA DET STÅR ELLER!!! du valde kaffe!! (emma har läst tyska i typ 6 år men kan inte ett ord..)
emma: AHA OJ!
jag: handla bara en till juice!
och när jag förklarde så började alla skratta .. hon fick oss typ hatad överallt vi gick.. haha skoja!

sen från fulda skulle vi åka till munchen.. sitter inte vid rasmus.. jag & emma sitter själva.. båda lyckades somna till och hör bara nästa stopp: munchen..
det står på skärmen typ : munchen passing..
jag: emma, varför står det passing?
emma: vet inte! men kom nu, vi måste skynda!

helt stressade, av med all packning, emma har lyckats tvinga en gammal tant hjälpa oss av med packningen ..
när vi har tagit av all packning & dörrarna till tåget har stängt & jag börjar kolla omkring oss och letar efter rasmus..
jag: EMMA! vi har gått av feeeel! detta är inte munchen!
det var världens miiinsta station, någinstans måste vi har förstått att munchens station skulle typ avra 17 ggr större..
börjar i panoik trycka på dörren , men inget händer.. ser en kondutör längst bort vifta med armarna.. sen börjar tåget att rulla..
rasmus ringer oss och: ni har gått av fel.. (efteråt berättade han att han tänkte att han skulle säga till oss att vi inte skulle gå av där, men tänkte att dom kommer väl o frågar om dom undrar ... vilket vi inte gjorde haha)
jag och emma får världens skrattanfall och får bära ner ALLLA tunga väskor för världens längsta tarppor & sen upp för lika många trappor för att komma till det spår motsvarande pendeltåg.. som går typ var tionde minut till mucnhen..

sitter där i 10 min, (detta byte var enda gången vi typ hade 30 min att byta och självklart lyckades vi gå av fel just då..) så vi har 10 min på oss i munchen station att hitta till det spår vi skulle..

svettig som en gris springer jag med världens tyngsta väska och ett skidfrodral & tillslut kommer vi fram.. men på fel vagn,.. men konduktören där var så snäll och sa att vik skulle sitta i en kupe..

sen böt i innsbruck till st: anton och sen tog vi en taxi till där vi bor.. äntligen var vi framme!

vi bor super fräscht. och roomiesarna är trevliga.. när vi kom fram gick efter en stund till matbutiken & handla middag, vi hade inte ätit sen frukost vid 7 och nu var klockan typ 19 så vi var svinhungriga.. sen kom hyresvärden o pratde lite med oss! fredagar - lördag lunch är tvättstugan vår & handukar och lakan tvättar dom.. och frun kommer ner ca 1 gång i veckan och kollar att det ser bra ut & städar lite åt oss.. snälla.!
dom bor i huset ovanför oss, är ett två lägenhetshus kan man säga.. fester fick vi ha, bara inte som förra året.. dom verkade galna..

mamma sa att hon hade aldrig hört mig så trött. jag var verkligen döööd.. idag skrev vi cv & gick en prommis till byn.. ÄNTLIGEN handlat tandborste! HAHA.. símorn ska vi in och söka jobb & registera oss att vi är här!

Nu ska jag höra om Mice vill skype:a & sen sova lite tror jag! har skype:at med min mor. min lilla älskling. hon saknar mig.. & jag saknar henne! det kändes konstigt att se mamma hemma och jag var här.. hehe..

saknar alla mina sötisar.. min ringen sitter stenhårt på fingret! ;) min lilla älsklings mice.. och fisi.. min sötnos! du vet att jag bara ett samtal/skype ifrån! i'm here if u need me! <3

/ sanera


löfte

Jag & mice var och beställde ringar för några dagar sen.. förhoppningsvis hinner vi få dom precis innan jag åker.

vi vill inte "etikett:a" allt.. vi kallar det löftesringar. ett löfte om förlovning, barn, micke skaffa jobb löfte. haha. vi tyckte förlovning lät för vuxet.. hahaha. detta skiter dock min mamma i & är överklycklig. men hon frågade mig; men det känns väl skönt med ringar?
haha om det gör. han är märkt. och ingen av tjejerna som tänkte ragga på han vet inte att det inte är förlovningsring .. mohahahaha ;)


älskar dig så att det gör ont. du är bäst.

är på något sätt glad över dendär pausen. känner mig typ helt nykär, det värker i hela kroppen typ. haha.. love it. bästa mannen. någonsin. (förutom papap då. men en kille kan aldrig tävla mot en pappa, iallafall inte mot en sån som min.)

/ sanera


failure is not an option ?

FYFAN vad taggad jag börjar bli nu! satt precis & läste en massa om st anton, folk som var där förra året.. ÅHÅHÅH så taggad på den där afterski:n att jag svimmar lite.. haha. bini & fisi, NI MÅSTE KOMMA NER!

jag som har varit lite förvirrad, känt både att jag vill åka & samtidigt inte.. men som mamma säger; sen kommer du inte vilja åka hem!
hoppas bara på jobb nu, för vädret är typ samma som här.. och då blire inte många tursiter & då kanske det blir svårt med jobb.. men har sökt lite barnpassning 1 månad iaf!

om det är så att jag vill åka hem tidigare pga jobbrist/ mamma-pappa-pojkvän-syster-bini brist så verkar inte det vara så svårt att hitta någon som vill bo där. och det känns jäkligt skönt att veta det.

nu börjar jag inse att det är dags snart, lilla skitungen ska lämna boet. det ska bli kul att se hur jag klarar mig.. haha har ingen mamma/pappa i samma land om det skiter sig som man kan åka hem till.. tur att man har en moster 3 timmar ifrån! ÅÅÅÅH lilla mamma & pappa! nä, nu kom känslan om att jag inte vill åka igen.. hahahahaaha, FAN vad dom är bäst. jag känner redan nu hur jag kommer inse där hur bra jag har det här hemma.. ehehehe.


känns skönt att detta blir av. detta var från början en idé från 2 tjejer (& jag var ej en av dom) och sen kom en 3e tjej in utan hennes vetskap (jag) & hon skulle aldrig lämna sin kille, men sen blev allt skit & den där tjejen ville lämna allt. och nu är allt bra igen & hon ångrar sig inte. eller ja. tanken om att säsonga ngnstans har ju alltid funnits. och det visste ju han. man måste följa sina drömmar!

och sen blev det bara 2 tjejer som drar iväg. jag & emma trefemma. hon är väl inte drömmen för en mamma & pappa att dra iväg med, då det är JAG som alltid får hålla koll på BÅDAS saker.. har nog minskat hennes "glömt plånboken igen måste beställa nytt kort" med 95% .. hihih. men hon är härlig iallafall. pappa gillar henne. hon har ju alltid med sig något gott hem till oss!


kommer sakna micke något fruktansvärt. såklart. vafan vi var paret som inte hade sovit ifrån varandra på typ 2 år.. men jag tror detta blir bra för oss båda. han blir tvungen att komma igång med sitt & jag med mitt. eller ngt.
jag vill se världen. jag vill inte göra som alla andra, jobba, föda barn, the big svensson life. jag vill göra på mitt sätt.( och det har jag tydligen gjort sen den dagen jag kunde prata..) vårt sätt.

10 dagar kvar.. mamma gjorde en av mina favvorätter häromdagen. kyckling & broccoli paj. nu är det nära. åhåhåhåhåhåhåh.
hoppas jag klarar detta!

failure is not an option! eller failure is always an option?


världens BÄSTA pappa!


världens BÄSTA mamma!


/ sanera



speaking words of wisdom

Att inte veta vad man känner, är inte samma sak som att inte känns något alls.




/ sanera


11 dagar!!

haha. detta kommer bli någon form av "sista-panik-packning-allt-måste-inhandlas-resa". jo, för här sitter jag & lallar omkring, men borde egentligen röra mig in mot stan med min Mice & leta efter pjäxor & hjälmar. men det är sånt där tråkigt som kostar skitmycket & det är därför jag skiter i det för jag är så jäkla fattig just nu. och för att emma är ju just nu i london och gör massa kul. att hon redan har hjälm & pjäxor är väl en annan femma...

jag & emma(trefemma) skulle boka biljetterna igår.. HAHA, ja vi bokade 12 dagar innan. JA, vi är sämst. JA, alla borde vara oroliga hur denna resa ska gå. men hursom, så började vi sitta på ett cafe & försökte boka biljetterna som rasmus , vår ena roomie hade skickat till oss. men emmas data var as seg & jag fick 2522055 tusen asbergersanfall, så ringde lilla rasmus som bara skrattade åt mig när jag i ren panik snackade på som vanligt om allt (hade aldrig pratat med han innan)

jag: ja och när vi skulle boka nu kosatde det 100 euro!! den bilden du skickade stod det ju 43..
han: hmm.. ja det var ju konstigt..
jag: bryter ihop i ett asgarv.. AAHAHAH , jag kom på att vi tog för TVÅ personer! & du för 1! HAHAHA
emma kolla på mig med blick som sa typ; ååh kunde du inte kommit på det där tidigare så vi slapp skämma ut oss.
avslutade samtalet med; vi är inte så dumma som du kanske tror nu..

HURSOM, efter typ 1 timme inne på sj är jag nu 2500 kr fattigare & ska åka tåg med emma i över 30 timmar. och ingen sovplats fanns heller på nattåget....... så vi fick sittplats , eller ta ett annat tåg & betala yttligare 500.. men det ska nog bli bra! och tanten på sj la typ alla biljetter i mitt kuvert för på ngt sätt fattade hon att jag var den "ansvarsfulla" av oss två. haha inte lite läskigt om jag blir ansvarsfull ? haha. FYFAN, nä nu blev jag rädd igen....
åker den 27/11 (om 11 dagar) kl 10,20 från stockholm. resfeber? JAAAAAAAAAAAAA.

men lite kul ska det bli! rätt mycket faktiskt.. tror jag.. ska bara sluta vara så mammig/pappig/systrig/pojkväning/binig/mormorig.. osv.. hihihihoh. men bara för att dom är bäst! kan ju inte jag hjälpa...

ska väl kanske göra ngn form av nytta.
btw, jobbar på stockholmsmässan tor-lör. mamma tyckte jag skulle ägna typ nästa sista helgen åt det. "då haru massa pengar där!" sen ångrade hon sig när lisen visade vad pengrna skulle gå till.. haha.
¨

jag & emma. innan ett nattdopp i slussen. bara en sån sak som bara hon kan få mig att göra. mm, detta låter ju lovande..


/ sanera


vaken om natten & drömmer på dagen

Sitter här hos mice & spelar adele på högsta volym. blev precis lämnad för att han ska hjälpa ogmar att flytta.. jag skulle egentligen med, men insåg ganska snabbt att jag inte skulle vara mycket till hjälp, jag tänker ju inte bära tungt. så överlät det till killarna istället :)

jag och mice firar 2 år & 6 månader idag! och jag nu officiellt hans längsta förhållande! (o förmodligen hans jobbigaste!) haha..

vi ska fira detta genom att äta på typ den mysigaste resturangen jag någonsin sett. han ville egentligen gå dit till alla hjärtans dag sist, men det var fullbokat. och nu visade han mig det.
le rouge bar

lääängtar redan, så jäkla mysigt!


drar till österrike den 27e november. på senaste tiden har jag fått en jävla ångest. eller resfeber. eller jag kan inte förklara vad det är. eller så kan jag det; seperationångest. har aldrig varit utan mamma,pappa, syster,micke, vänner osv såhär länge. men jag måste göra dethär, för att veta att jag klarar att stå på egna ben. det ska bli så jäkla kul! men av någon konstig andledning (eller så är det inte konstig alls) så har det blivit så jäkla bra mellan mig och micke igen. han är ju världens bästa kille (vilket jag ALDRIG har tvivlat på!) men jag verkligen inser nu att jag aldrig ska leva utan den där mannen. för det vill jag inte. han har börjat inse att jag verkligen ska åka och börjar ta tag i saker och ting. och jag tror inte det skulle ha hänt om vi stod kvar och trampa samma vatten tillsammans.
just nu är allt lite luddigt för mig. jag vet inte varför. eller jo, detta är den största grejen jag har gjort i mitt liv hittills. men binis & mice (& jag hoppas VERKLIGEN fisi) kommer ju ner & hälsar på.

och juste i fredags var jag & mice & käkade på thaibåten! mysigt som fan.
och min lilla kille ozzyboy blev biten av en hund i örat när han satt helt stilla. och så har det blivit infekterat.. stackarn, munkorg och äter pencelin. min lilla älskling.

åh vad jag egentligen hatar att skriva i denna jävla blogg. bara för att vissa människor är patetiska.

/ sanera


RSS 2.0