MORS DAG

glömde att säga grattis till mams! hon fick 10 rosa rosor & 1 lott av mig! :) hon blev jätteglad fick ett mms nyss där det var en bild på blommorna på bordet i vardagsrummet :)


/ sanera

soooooooool

vilket jävla härligt väder. syster har bränt sig. hon var nämligen ute i solen UTAN solskyddsfaktor.. (smart rödtotten...) idag har jag & sötnosen sprungit runt i stan & letat present till hans bror. & jag till han när jag lyckades smita ifrån han när han skulle till zinken snabbt. så jävla svårt. vad fan ska man handla? räcker det inte med att han har mig? (haha) stackarn i såna fall. för övrigt så var jag ledig idag, jobbar nästa söndag ist.

igår så jobbade jag ju med sandra. FYFAN säger jag bara. i 9 timmar kokade vi korv i det varma köket. sprang runt. ungar överallt. haha. började 10 & ca 15 fick vi smita iväg & handla lunch & vi hamnade mitt i marthon loppet. AHAHAHA. illa. stackars sandra som gör detta om helgerna (jobbar alltså) ..

i fredags jobbade jag ju. min pojkvän skulle komma till mig tidigare eftersom jag inte vågar stänga själv i årsta. sen säger han att han kommer 10 min innan jag stänger. & jag lackar ju totalt såklart. fyfan så mycket att jag blev så arg att jag började böla. ¨så då ringde jag pappa. som var på min sida nästan. sen fick jag prata med mamma & hon bara skrattade & sa ; "DU ÄR PRECIS SOM MIG!!!!!!!!!!! AHHAHA STACKARS MICKE! sandra , nu får du ge mej payback time & gråta ut hos mig i 19 år! som jag har gjort hos dig! ojoj!" hahahaha fan vad vi skrattade. men dock var jag fortf arg. för jag hade kunder & kunde ej svara på hans sms & sen får jag ett "men jag kommer ju inte om du inte säger att du vill det" så ringer upp & då har han självklart skitit i att ta 31 tåget. så nu ska han komma 20 över. LACKADE! jag sa åt honom att göra vad fan han vill. sket i han. 22.58 var det 3 kunder som irrade runt, ville bara stänga. ska exakt stänga då dörren öpnnas & jag tror jag ska ha ihjäl ngn med basebollträet vi har under kassan. vem kommer då? jo min sötnos. han har tagit en taxi. så då lackade jag för det haha. men sen blev allt bra. tillslut. kunde ju inte ge mej dom första 10 min även fast jag höll på att dö av garv pga han.. :)

blev omvänd uppdatering. hööh. sitter & väntar på han nu. imorn firar vi  1 månad. han vill mysa med bio tydligen.


                                         
                                               studentklänning. m-fu snygg!!!!!!!                        skorna!!!


/ sanera

PARPAPAPAPAAPAPAPAOOPAPA!

HEJ HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

ingen är lyckligare än mig för tillfället! (eller kanske micke som sitter på friday's med en kall öl .....) i förrigår så hittade jag (sandra) mina snyyyyygggga studentkläder! blev klänningen från zara iaf! & ett par as snygga skor från bianco. (dock 1600 fattigare, höhöh) stackars sandra. haha, får alltid dras med mig & mina utbrott!
i onsdags så såg vi macthen barca- manch. :) efter många om , blev det på söderhof. lite för mycket alkohol för ALLA i sällskapet kansk (HAHAHAHA). sandra behövde ingen alkohol för hennes ångest kom smygandes på ändå.. GRRR! haha. (a) sen hem till micke.

igår. derbyt. let's not talk about it. på olearys i gamla stan iaf. nu sitter jag här & har varit i stan, först med flicksen i klassen (saknade dock Louise & Malin!!!!!!!!!) sen med micke. hittade en as snygg klänning som jag ska ha på kvällen på studenten :D mina tuttar är så fina , hiihoh.  (i klänningen alltså!)

ska strax till jobbet. jobbar hela fucking helgen. idag, imorn med sandra på hennes jobb & på söndag i den där jävla videobutiken... blääääääääääääääääää.

för övrigt, låten på ALLAS läppar: så jöäääävla bra. sitter & taggar till den nu höhööhh.



njut av solen då era jävla suckers. jag ska tröst äta i en videobutik höhöhö.

/ sanera

bläääää

var med sötnos i stan idag igen. för att hitta en student klänning. jag hittar ingen. idag prövade jag minst 20 st. stackars micke som hänger med, jag bara skriker & tårna är riktigt nära varenda jävla gång en ny klänning kommer på &  jag ser hur den sitter över tuttarna. blir typ en jävla bridezilla & ba"vafan du är ju dum i huvudet!" typ. stackarn. idag på sisters sa han "we need a hug now" & det behövde vi. för jag höll på att börja as böla. var nära på att ta en av av galjarna & skära av mig tuttarna. jag kan inte för mitt liv förstå varför jag har fått dom? ovasett klänning så är dom där , lika fula, stora & ivägen. kommer aldrig vara snygg på min student. ger fan upp. vill ha klänningen på zara. VILLL! ååååååååååååh. jävla äckel skit. promenad med bini på söder idag! det var mys.! "vi är nog ganska lika ändå, fast jag inte har trott det" haha. om något hemskt händer så har vi ju alltid varandra.!

kom hem & somnade, var så jävla ledsen. ville bara dö. så trött på allt som har med allt att göra. typ. är för övrigt fri. like a bird, for real. efter 12 fucking år. idag sätts betygen & jag är fan nöjd. om det var värt 12 år? fråga mig under urspringet eller på flaket. då är det säkert så jävla värt det,
sitter & väntar på sötnosen. han jobbar. skulle ha solat idag för vi solar gratis på jobbet. men vi tar det imorn.

nä ska äta min ben & jerry's jag gick & handlade. tyckte jag var värd en. så jävla värd. nu ska jag gråta över att jag har världens fulaste tuttar & inga studentkläder i sikte. SADFACE!!!!!!!!!!!!1


mumaaa.

/ sanera


11 dagar

jag överlevde förkylningen. med nöd & näppe. hostan sitter dock i sig som in i helvete. så pass att min pojkvän inatt lackade totalt. & jag lackade också då. sen har jag lackat hela dagen. letat studentklänningar i stan med micke idag, inne på "zara" så prövade jag en klänning som endast fanns i strl "s". skulle dock INTE ha gjort det. slutade med att micke fick riva sönder dragkedjan  & dra av mig den. förstora äckel tuttar.

louise för några minuter sen;

Louise 11; live like you mean it. säger:

hahaha.. men come on

Louise 11; live like you mean it. säger:

betygen sätts på ons

Louise 11; live like you mean it. säger:

efter onsdag

Sanera; do it säger:

ja men ändå

Louise 11; live like you mean it. säger:

då kan vi typ gnida oss mot bänkar

Sanera; do it säger:

HAHAHAHHA

tjejerna. <3 <3

11 dagar kvar nu. sitter & gör psykologiarbetet nu. det sista som ska göras förutom projektredovisningen imorgon. sen är man fri. like a bird. betygen sätts på onsdag. ig varnad pga en redovisning jag ej har gjort för jag var sjuk. i äckliga projekt. men som sagt imorgon ska den ske. livet känns lättare & jag får ett lyckorus i hela kroppen när jag tänker på studenten. men samtidigt - jävligt rädd. vad händer sen? mina kära flickor i klassen kommer jag sakna så mycket att jag fan kommer gråta blod.!

/ sanera


vill bli frisk för i helvete

lever. typ. ingen feber idag, men mår fortfarande skit. försökt byta bort mitt pass imorn men icke. så blir att jobba kväll imorn & dag på söndag så jag lär ju aldrig blir frisk. jävla bläskit. varit här hos sötnosen sen tisdags typ. han är & jobbar (tack gode gud, annars hade ngn dött) nä men det blir lite jobbigt, igår började mitt tålamod rinna iväg, suckade genom dubbelavsnittet av Grey's, för övrigt kom vi på att det är världens sämsta serie från & med nu, för izzie & george dör :(
han har varit jättesnäll som har tagit hand om mig :) hihihoh

men iallafall. igår gjorde vi en egen definition av ceasar sallad. våran blev mycket godare, vi gjorde egna krutonger i vitlök och massa massssa annat gott. tyvärr känner jag ingen smak :( kladdkaka till efterrätt. idag regnade det. bläää. nu väntar jag på att han ska komma hem. sällskapssjuk antar jag. och kär. min lilla snutte gulle gubbelie gubb aaaw vad mitt liv blev fulländat när jag träffade honom, shit tror inte jag behöver någon annan i hela världen! HAHAH. det sista förstår ni som förstår ;) ni andra. haha is suckers. nu kallar tv'n & halstabletterna typ. fan jag måste bli frisk så jag kan ge mig ut i världen & sätta mig här så jag verkligen har något att skriva om. later suckers. 

p.s idag är det exakt 14 dagar till min student. & exakt 14 dagar till min pojkvän fyller 21 (fan vad pojkvän låter mesigt, haha). men det har vi ju redan diskuterat - det är ingen som bryr sig för den 5e juni är min dag. min min. och tjejerna i min klass dag. ingen annan. bara; min, louises,fridas, josses, veronicas, camillas, malins & jessicas. ingen annans. nattas också då. d.s

eller p.s igen: jag kanske bryr mig att han fyller år, men jag tar ju studenten . det är viktigare, bättre & roligare.


/ sanera

så jävla sjuk

så jävla sjuk. oskar sa precis att jag skulle skriva en lapp istället för att prata. kraxar som en liten kråka, min hals gör så jävla ont, jag har 38 graders feber, mina ögonglobar gör så ont & mitt huvudvärker. dödssjuk. fruktar fan döden. inatt hade jag feberyra sa micke. jag frös så mycket att jag låg i fosterställning & grät typ. han hämtade ipren. sen har jag typ väckt han varje gång hans kropp inte nuddade min då jag frös som ett svin.
 
tandläkaren imorse. inte kul. denna tandläkare var utländsk, hörde knappt vad han sa men han var rolig. skulle fota mina tänder. slutade med att jag grät. dom tröstade mig.

nu sitter jag hemma hos micke, helt själv. övergiven. alla är på jobbet. & idag slutar han kl 18 :(  sen kommer han & tar hand om mig. måste plugga lite nu. även fast jag inte orkar. oskar & rasmus var precis förbi för att hämta en gitarr. dom tyckte jag såg jävligt sjuk ut. och det är jag. stackars mig. får se om det blir skola för mig imorn. sötnosen tycker jag ska stanna hemma. imorn är balen också. blir nog ingen för mig tyvärr.

nu svettas jag för att jag drog upp rullgardinen. är det solen eller febern som är påväg ner?
nu skrattar jag för att sandra sa precis att hon börjar bli misstänksam till en person för att hon aldrig har sett honom med en tjej. hahahahahaha. nu måste jag vila för nu finns det inga krafter kvar alls.

/ sanera


huvudvärk

I brist på annat.

DIG:
1. hur lång är du? - jag är 1.64 typ
2. vad vill du bli när du bli stor? - jag vet inte, bartender?
3. känns det viktigt för dig? - att bli något när jag blir stor? eh aa ?
4. har du långt hår? - nja , mellan typ
5. vilken hårfärg har du? - Brunt
6. sminkar du dig? - för det mesta
7. har du haft sex senaste månaden? - yes
9. vad har du för färg på dina underkläder just nu? - gula trosor & svart bh. insåg precis varför denna dag har gått som den har.

FAMILJEN:
1. bor dina föräldrar ihop? - nopp!
2. vem är bäst, mamma eller pappa? - båda. hatar dom båda ibland , men älskar dom alltid ändå
3. hur många syskon har du? - 2 systrar
4. vad är det senaste du sa till din mamma? - "hejdå"
5. vilken mat lagade din pappa senast? - oj , måste vara tacos middagen i fredags ?
6. hur många ställen har du bott på? - typ 4, men 6 om man räknar med där jag bor nu
7. vem i din familj stör du dig mest på? - man stör väl sig på alla ibland,
8. vilken familjemedlem är snällast? - systerna, mamma & pappa. när dom sover hihih
9. när hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - vet ej riktigt..
10. hur gammal är din mamma? - 40 barre

KOMPISAR:
1. när var du senast med nån kompis? - hm, i lördags!
2. vem sov du hos senast av dina kompisar? - oj! frida kanske?
3. har du kysst nån kompis? - yes, fler stycken faktiskt. mohaha
4. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - nej
5. vem har du varit kompis med längst? - slemmi!
6. vem känner dig bäst? - typ slemmi & katti.
7. längsta tid du varit osams med en kompis? - några månader
8. skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - troligtvis ja!
9. känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - nej!

KLÄDER:
1. vad har du på dig idag? - jeans , t-shirt & en kofta
2. har du bytt om idag? - nopp
3. favorittröja? - vet ej.

4. sexigaste klädesplagget på andra könet? - kalsonger
5. har du gett bort kläder nån gång? - japp
6. har du ångrat ett klädköp nån gång? - japp för ofta typ
7. har du handlat kläder genom internet? - nej!
8. har du ljugit om bh-storlek nån gång? - japp, alldels för ofta
9. fulaste plagget andra könet kan ha? - hahaha kjol ?
10. vad använder du för skor? - olika

VÅGAR DU:
1. vågar du skrika åt dina föräldrar? - oh ja
2. vågar du klä dig annorlunda? - det jag gillar är vad jag klär mig i
3. vågar du vara dig själv? - ja annars hade jag nog varit en väldigt tråkig människa
4. vågar du visa dig i bikini/badbyxor? - ja men det är inget jag vill kanske
5. vågar du pierca dej? - njaaaa!.
6. vågar du dig på utmaningar? - det beror på vad det är. har det med ormar, spindlar, hajar osv så glöm det
7. vågar du ha sex på offentlig plats? - lätt. ska fan testa ;)

8. vågar du vara omogen? - alltid
9. vågar du äta småkryp? - EUW

DOM:
1. vet du vem FATO är? - noooooooooppp
2. när tuggade du tuggummi senast? - minns ej
3. när var du på semester senast? - glömt haha
4. vilken färg är det på din tandborste? - hm. har fan 3 olika.
5. är ditt hår tråkigt? - jaaaaaaaaaaaaaa

6. vad har du för påslakan just nu? - blåa
7. när såg någon dig naken senast? - igår
8. hur ofta duschar du? - varje dag typ
9. gillar du BUBBEL ROLLER? - wtf?
10. när ska du gå och lägga dig? - senare


/ sanera


lördag, söndag, måndag

i lördags var det som sagt middag hos katti (bilder kommer senare) det var myyys! sen kom killarna & efter ett tag dorg jag för att möta upp min sötnos & hans vänner. min sötnos var så jävla full. men men. vi drog till ego, var där en stund sen drog vi hem till han med ett stopp på mc. Där lackade han på att en tjej var ful & pratade som att hon var värsta snyggingen eller vad han sa. haha ja duuuuu. somnade.

i söndags låg vi i sängen heeela dagen nästan, fick frukost på sängen. pluggade i hans säng & han kollade film. vaknar upp imorse. är dödssjuk. så jävla sjuk. 38 graders feber. och han sa att jag var så jävla varm , men ändå fick han värma mig. gick till skolan en stund. nu sitter jag här & pluggar. vill att min sötnos ska komma hem så jag kan åka till han, för han har lovat att ta hand om mig. "vi ska ligga i sängen & kolla alla despan avsnitt" sa han,. läääängtar. det är jag fan värd efter att få plocka hans jävla ögonbryn.
mår inte bra. orkar inte plugga. men måste. vill bara ligga ner. ååååååh.


sötnos.


/ sanera

ALIVE

2 dagar sen skivan. & visst mina vänner så återhämtar man sig fortfarande. haha. skivan var as rolig, dock fick jag alldeeeeeeeeeels för mycket i mig & så inträffade det en del saker & för mig slutade detta i tårar.. men men tur att man har såna fina vänner som ställer upp! <3 <3 & tillslut löste det sig! Tyvärr blev det inget shottade för mig & verris då man inte fick köpa ren sprit (såhär i efterhand var det väl lika bra för båda oss? haha) så jag körde på en drink som verris hade döpt till "rikshallon by veronica" & sen ändrade den namn till "veronica" haha sötnos. kul var det iaf! skaka rumpa & mina älskade vänner var där! bini tittade förbi med putte! flera av mina vänner hamnade i fyllecell & folk blev utslängda 24/7.. men men! jag vill inte skiljas från mina älsklingar i klassen. kommer sakna. så mycket. älskar. malins tal. det var det finaste på hela kvällen sötis!

taleeet <3


hemgång vid halv 3? sandra min älskade är för skön. när min sötnos kallade det " 2 veckors krisen" så kallade hon den snarare "2 timmars krisen" haha!

igår gick jag & min sötnos en promenad runt vattnet på söder. sen åkte vi till susku & åt tacos. sen somnade vi fint i sängen. & imorse väcktes jag av att min pojkvän sa att min mamma ringde & klockan var 10! ja mina vänner ni läste heeeeeelt rätt! min mamma var uppe 10 en lördagsmorgon.. hahahahah! (ni läste rätt om pojkvännen också faktiskt)

ikväll blir det middag hos katti för att fira hennes 20 årsdag! sen kanske utgång .. men vi får se! nu ska jag plugga vidare på pyskologin. även fast det tar emot.

bilder från skivan; låter dom tala för sig själv faktiskt.. ni lär ju förstår varför. haha!
         

/ sanera

A nation army couldn't hold me back

SKIVAN IKVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLLLL! Nu jävlar köör vi! har kört på Camillas tidschema idag! så bena är rakade, naglarna målade, ny duschad & frulle i magen! tidsmarginalen är på g alltså! skickade iväg ett sms till mina kära tjejer & visst fan är dom taggade. som F.A.N!.

idag är en fin dag att bli så wasted att vi tror att vi befinner oss på Ibiza! Bli inte oroliga nu (pappa) för det är faktiskt skiva ikväll & då ska vi köra. som fan. jag tänker inte ge mig förrens jag är inne i den fetaste dimman ever! sitter här på samhällslektionen & kan knappt koncentrera mig då jag vet att alkoholintaget börjar strax!!!!

ska till farsta & hämta drickan från langarn (som blir av med langingsoskulden ;)) sen ska slemmi locka mitt hår!

ses i en jäääävla dimma på göta källare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

som mina kära vänner the white stripes  säger så gäller detta ikväll ; A nation army couldn't hold me back!!!!!!!

/ saneraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SKIVAN IMORGON!

IMORGON SMÄLLER DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! äntligen SKIVAN! åh vad det ska shottas tequila med verris, dansas som faaan med louie! Och för att citera andreas ;
" sandra, imorn ska vi tro att vi är på Ibiza! okej?!"
jag; jaaaaaaaa! ska vi vara så fulla?!
andreas; jaaaa! IBIZAAA!

han har lovat mig att påminna mig om det är Ibiza vi befinner oss på & inte Göta Källare, haha! Tycker jävligt synd om er suckers som inte ska gå ;) & synd om mig som hoppas på pengar nu & undrar om tiden kommer räcka till imorn. hehe.

idag har jag varit på systers teateruppvising! Jätteduktiga var dom :) sötnosar. skrattanfall mitt i teatern då ronjas mobil börjar låta. hööhöh.

ska strax hem till sötnos. nu ska jag kolla till min baby att hon inte har somnat där uppe, för det är väldigt tyst för tillfället!


jag lär dig allt jag kan! eheheheh. babyyyn.

/ sanera

skit dag

skit morgon. typ. lacka morgon människor. slagsmål typ. skit dag. i skolan. skit projekt.
kom hem till pappa precis.

sitter & pratar om alla möjliga sätt att ta livet av mig (alla inkluderade dock att han skulle göra det)
men han total ignorerar det. tillslut:
jag; pappa, jag hatar mitt liv!!!!!!!!!!
pappa; ditt liv?! jag har hatat mitt & alla andras liv i 43 år!
då fick han mig att skratta.
pappa; idag frågade dom mig på jobbet om jag var arg. då svarade jag ; dra åt helvete.
haha pappa. får mig alltid att skratta.

jobb snart. sen sooova. typ. snart skivan. som blir av. men sanera har inga pengar.

igår gick det ganska snabbt på jobbet. mina flickor kom förbi i nästan 2 timmar. *happy* sen kom sötnos förbi. lagom stressad typ. han ska få en pokal av emmi för han står ut med mig. för hon hade minsann fått psykbryt om hon var han. jag borde få en pokal för att jag står ut med mig.

saknar bini. mycket. big time.



 <3

/ sanera

mys

i lördags var det mys. stjärnstopp. drack rödvin & hade tända ljus. fick bita mig hårt i läppen när han frågade om vi skulle ha ljus. sötnos. igår lagade vi tacos. & myste. igen. jag noppade hans ögonbryn för typ 1 helg sen. nu är han besatt, hans är mer noppade än mina. då skäms man lite.
han: men snälla! kolla! här är det fakiskt lite
jag: men vafan det ska vara där! vill du se ut som en tjej?!
han: men snälla?
jag: okej då mikaela!

mohaha. började ju nästan undra. fast jag tycker om han ändå. mys helg. hihoh. jag är kär.


min sötnos.



måndag idag. it's sucks. ska iväg & jobba. & det suger ännu mer. imorn jobb också. men byter av sötnosen & sen kommer han & stänger med mig. & idag får man besök av 20åringen.! grattis i efterskott katti! <3

/ sanera


bejb

"det är dig jag är kär i."

det blir aldrig som man har tänkt sig. ibland blir det så jävla mycket bättre.

/ sanera

massa

intressant dag igår. mm. blev icke 2 nätter utan sovsällskap. hihi. dock fick jag vakna upp helt själv i hans säng & äta frukost helt själv. läskigt. han & hans familj hade åkt till hans mormor & jag skulle jobba. och fan vilken jävla dag. är helt jävla slut. massa strul.
igår lyckades han muta mig med auqatini & bacardibreezer så det blev hockey hos phille med oskar,henke,victor, micke & sandra. (henne tvingade jag självklart med mig) haha. skön brud. hon vet ju hur jag är & hon är bra på att handskas med mig men tänker på nya människor, tex micke som får stå ut med mig, han lyckas nästan lika bra som sandra.
jag säger ngt påväg till tåget i regnet..
sandra: micke, bättre än såhär blir det inte
.

haha. så elak är jag väl inte? då skrattade sandra & sa att jag skulle ringa henne imorn när hon har slutat skrattat. aja. kul iaf. fick sova med min sötnos. och så spööööregnade det. imorse blev han uttvingad på balkongen för att hämta blommor i spöregnet i endast kalsonger.. hahaha
. han: MAMMA! nu tror alla att ni misshandlar ert barn!
mamman: glöm inte dom där!.. här har du en trasa att torka fötterna med!
han: men min rygg då?!
mamman: äh det torkar in så småningom
..

hahaha om jag kunde somna om sen? tvärsomna, han ringde & väckte mig.

mys ikväll.
/ sanera

i like

tycker om. mycket.
 2 nätter utan sovsällskap startar inatt. till er alla som tror så mycket: bögungar. det är som det är, det blir som det blir. det sista kommer jag nog få tacka louise för.

/ sanera

1 månad

om exakt 1 månad vid den här tiden sitter jag på min studentmottagning eller så är jag påväg hem från flaket. i vilket fall som helst vid den här tiden lär nästan betyda vatten för mig. & tjejerna. om 1 månad. då tar jag studenten. då kommer jag vara lyckligast. om 1 månad är jag fri från alla läxor. om 1 månad fyller även baby år , men det skiter vi fullständigt i för det är min dag det här året. om 1 månad. ge järnet nu. och dessutom är det idag 9 dagar kvar till skivan, sen smäller det! nu JÄVLAAAAAAAAR!

kommer sakna som f.a.n!


/ sanera

och jag dig


baby.

/ sanera

LIST

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering/fler tatueringar.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x]  En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[/] Jag har rymt hemifrån/skolan
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag är med barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[/] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet. 
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[/] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[/] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv

/ sanera

UPDATE

juste det har ju varit valborg & mösspåtagning! här kommer en liten liten update;
ollan med flicksen, blev lagom rund om fötterna...! sen satte jag mig på tåget så kom sandra & lisen. drog till tanto. satt där ett tag. sen ska vi käka middag hos micke, jag,sandra, micke, anders, phille, oskar, rasmus & henke. vi går & handlar sås. sen när vi kommer upp möts vi av detta :


haha 3 killar står & gör maten. utan att klaga. ingeting. bara gör. medans vi andra fick sitta still & inte göra ett skit. (eller jo , supa) micke gick runt som en liten gordon ramsey & klagade på killarna. haha. oxfilé, klyftpotatis, sallad & sås var på menyn. jätte mums.

sen rullade kvällen på & vi hade det trevliiigt.! sen på kvällen vet jag inte riktigt vad som hände & vad som sas. eller så vet jag exakt vad som hände & exakt vad som sas. det beror på hur man ser det.

blev ingen utgång. utan chiillll. sen var det fredag & då tog vi en prommis till skinnarviksberget & låg där ett tag ,kollade film. lördag, då blev det en sväng till mose backe. men drog hem efter ett tag. igår jobbade jag & sen kollade vi klart filmen & somnade gott.
idag får jag sova själv  :( för jag måste plugga på som en galning, har egentligen inte ens tid att skriva detta .. ska kila iväg till centrum snabbt för att handla mig en sallad till middag.


fler bilder från valborg / mösspåtagningen:
     


   (MOHAHA)

sådäääääääär.

/ sanera

RSS 2.0