gräsänklingar igen

Nu skyller jag faktiskt på att min Mice har varit här och därför inte varit så aktiv här..

Buhuuuu nu är min älskling hemma igen :( .. vi sov hos moster i onsdags tills igår, för att det blir närmare med tåg och så mysigt att vara hos moster! :) så igår åkte jag & moster och lämnade av han på tåget. tråkigt.. snyftade lite.. men han kommer tillbaka igen!! så det känns jävligt bra..

men det är jävligt tomt utan han nu .. vi har haft så jäkla mysiga dagar ihop! berättar mer om det sen!
trodde jag skulle bryta ihop HELT, men det går ganska bra hittills faktiskt! saknar han som fan dock & tomt här utan loverboy också.. inte kul att vakna upp utan han vid min sida :( ..
men mina roomisar tar hand om mig! systern emma gav mig en hello kitty "skidhalsduk" för att jag saknade mice så mycket.. SÖTIS. inslagen i toapapper också :)

jobb nu 15-19, ont i halsen har jag också.. men fick sova ut idag, LÄNGE sen!


min snygging i backen!
ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!!

buhu vad jag saknar han!!!!!!!!

/ sanera


IMORGON!!!!!!

kommer min (ena, fisi nu sa jag rätt igen vaa ;)? ) älskling!!!

ska bli så JÄVLA härligt att få krama på han, känna hans härliga doft.. åååh längtar.. (alla skämtar om att dom inte vill sova i samma rum som oss.. vafaaan menar dom ;O?)

pirrar i min mage faktiskt.. 1 & 1 halv månad sen jag träffade han sist .. kl 21 är han framme här i st anton. och jag längtar som TUSAN!!


älskar dig mer än jag någonsin kommer kunna förklara för dig. <3

tydligen inte bara jag som längtar.. han är tydligen den enda intressanta partnern att få träffa..

nu ska jag hoppa i sängen för att göra mig redo för 3e heldags passet i rad.. åkt skidor har jag gjort också,, det tar sig sa mordbrännar´n! ;)

/ sanera


ÅRETS FÖRSTA INLÄGG

Årets första inlägg ramlar in 11 dagar in på det nya året.. HEHE.

Drar allt lite snabbt (så kanske jag gör massa inlägg sen så det räcker 1 vecka framöver så det finns ngt att läsa iallafall, haha..)

- Nyårsafton:
Helt underbar. HELA byn samlades på huvudgatan och det var en dj som spelade till tolvslaget & så räknade dom ner och sen massa fyverkirier och musik & dans. Sjukt kul. men det var så jäkla halt och blöt så folk ramlade runt (haha det skrattade jag gott åt :) lyckades stå upp på benen med en VISS hjälp av Mathias aka "pappan".)
Sen drog vi och festade på alrock. Och dagen efter var det jobb.
Jag hade en sjukt rolig kväll fast den inte firades med mina älskade!

- Senaste dagarna:
Det har snöat så JÄKLA mycket så att det har varit lavinfara 4 här (lavinfara 5 = utegångsförbud.)
I fredags fick vi utegångsförbud på kvällen, mysigt. Vi satt hemma med ljus & rödvin. Emma & Mathias fick ej komma hem från jobbet så de var tvunga att sova på hotell.
Dagen efter var det min tur, jag TJATADE på min chef om att få komma hem.. tillslut tröttnade han och ba "SANDRA, det är livsfarligt att gå hem!!! du ska sova på hotell, punkt!" skönt var det världens skönaste säng och täcken.
Sen insåg jag hur farligt det var och fick ett nervsammambrott. Lyckades få komma hem dagen efter iaf.. dom satte oss i en taxi då vägen var öppen en stund.

En lavin har gått precis utanför vårt fönster på berget mittemot, så tågen kunde ej åka där .. och häromdagen gick en lavin och 2 personer dog, och en liten kille som stod och väntade på sin familj.
Har lovat mamma att inte åka skidor. har heller ej gjort det. men idag är det super fint väder och bussarna har börjat gå igen!


här är vägen vi BRUKAR gå på in till byn.. inte konstigt att bussarna inte gick..


i förrigår åt vi kombo tallrik på bobbys, 30 cm revbenspjäll och kycklingvingar.. SÅ GOTT. pappa hade älskat det! käkade åt han med, åt NÄSTAN upp ALLT!

den natten blev jag magsjuk. (inte av maten utan av ett virus som går här i byn & typ alla på mitt jobb är sjuka)
så igår & idag har jag varit hemma. men imorn ska jag till jobbet igen.

ligger och lyssnar på gamla godingar..

och på lördag kommer ÄNTLIGEN min älskade man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kommer kännas sjukt konstigt MEN bra att träffa han igen ååååhåhåh... han stannar i 12 dagar.. kommer bli underbart!

har världens mensvärk också.. min mage bara bubblar ..

kanske ska göra ngn nytta typ som att sova lite.. typ.

/ sanera

 


RSS 2.0