Tankar

Micke sa precis "det känns som man ska på långresa" haha aw.. Vi är båda upprymda .. Micke sa om jag är glad att jag ska ha barn med han & om det ska bli spännande.. Haha kan inte beskriva med ord hur allt känns.. Så lycklig!

Riktigt nervös dock! Gått i 9 månader & äntligen är Dendär dagen här som man haft som mål, som man längtat efter som känns som att den aldrig ska komma & så är den helt plötsligt här..

Måste verkligen sova nu.. Varit riktig jobbig idag , men jag har så ont , skakar liksom inuti kroppen..

Micke sa att han tycker jag har varit så duktig under graviditeten , han trodde det / jag skulle vara värre .. Åh lilla älsklingen, hoppas han säger så efter förlossningen också :)

/ sanera


En trevlig varlborg

Blev ju inte alls någon vila.. Tvärtom.

Ringde förlossningen & berättade att jag läckte som en senil tant.. Fick en tid hos specialist mödravården på huddinge. Jag & mickey åkte dit & fick komma in på en gång & så var det en gullig bm som tog hand om oss & tog ctg ..
Blev lite orolig när flubbers hjärtslag låg på 180 ett tag, men det ändrar sig hela tiden..

Hade 2 sammandragningar på 10 min.. Allt såg bra ut, sen fick vi träffa doktorn , också gick det väldigt snabbt..

Doktorn skulle göra en gynundersökning på mig, samtidigt som en bm "ruckade" på magen.. Det visade inget omslag på att det skulle vara fostervatten, men hon sa att fet inte alltid gör det & att det måste vara fostervatten eftersom det kommer så mkt.. I & med att man tror att det var fostervatten så kan man ej ha gel på redskapen , så det gjorde ont! Och heller kunde hon ej känns på livmodertappen pga infektionrisken..

När hon undersökte & bm "ruckade" magen så känner jag hur det börjar läcka som fan.. "Ursäkta men jag hehe eeeeh läcker mycket nu.." Sa jag.. Haha skämdes! Men hon sa att det är ingen fara & det var en rejäl pöl..
Det var för att flubber har legat med huvudet neråt ganska länge så flubber ligger som en kork för fostervattnet så därför rann det massa när dom flyttade bebbe..

Men iallafall så sa doktorn att hon skulle kolla med sin kollega , så kommer hon in med papper i handen & säger "du kommer bli igångsatt imorn för det är fostervatten trots att det ej ger utslag.. Om inte värkarna går igång inatt.. "
Jag höll på att svimma nästan haha.. Från att inte veta riktigt vad det var, vad som händer till att imorn ska det hända grejer..

Det är för att inom 48 timmar efter vattenavgång vill man sätta igång förlossningen pga infektionsrisken..

Dom var jättebra där & förklarade allt & hon sa att det är så bra att jag ringt till förlossningen.

Tänk om jag ej gjort det.. Hm..

Det är tusen tankar i mitt huvud, jag är skit irriterad för jag har så jävla ont i ryggen & är så trött & stressad. Försökt göra iordning här också, men det är som det är ..

Pappa kom förbi & åt middag, mys! Sen gock jag & Micke till brasan här vid oss , mamma, mormor , Anna & Kenny kom dit också! Vi var ej där länge , trött & ont.. Men det var mys iallafall! :) tog en långdusch, skönt! Man får tyvärr ej bada när vattnet har gått.. Eller ligga.. Vilken tur för Micke då haha..

Micke har hela tiden sagt att bebis kommer innan denna vecka (han sa det efter slemproppen..) & att han trodde att det skulle bli ett majbarn! Han verkar ha rätt! :)

Imorn ska jag ringa till förlossningen & få en tid för igångsättningen.

Nu ska jag sova! Försöka.. Tusen tankar som snurrar & är så trött & irriterad & lite nervös/rädd.. Men har inte fattat att flubber snart är här! Herregud!!!!! Snart har jag min älskade bebis här.. Kan inte förstå...

/ sanera


Kiss

Igårnatt kissade jag endast 1.30 & 5.30 visserligen den senare kissningen var riktigt jobbig för att då började en halsbränna från HELVETET. Kunde inte vrida på mig ens.. Trodde fan jag skulle tända en majbrasa i sovrummet.. Efter ett jävla bra tag somnade jag..

Meeeen inatt då.. Har hittills bytt trosor 3 ggr för att jag har vaknat , inte av att jag är kissnödig utan att det bara "splash" så har jag en halv dl av någon form av vätska i mina trosor...

Så inatt har jag sprungit även fast jag inte varit kissnödig.. Och sovit skitdåligt!
& flubber har legat och tryckt på högersidan som vanligt & inatt gjorde det så ont!

Hade tänkt att fixa lite saker här idag och så, men jag skiter i allt faktiskt.. Ska äta frukost nu, sen ska jag krypa ner i sängen igen.. Inge vidare skönt väder heller!

Ikväll ska vi äta middag med min älskade far & sen ska vi kolla på majbrasa med Mams & Anna, men får se om jag pallar om det regnar!

Imorn firar jag & mickey 4 år & han ska jobba Kväll .. Kul :( aja, vi får fira det någon annan gång, i helgen kanske om bebis inte har kommit!! (Komsi)

/ sanera


i väntans tider

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. skrev ett inlägg på mobilen som sen försvann.. och jag var redan arg............. morr..
 
håller på att fixa plats åt flubbers saker i pisskåpet, har dragit mig för det för jag vill egentligen inte ha det där.. men det finns ingen annan plats. nu måste jag hitta en plats åt alla mina grejer. hehe.
 
fixat en del här, vila säger barnmorskan, och mamma. och micke. och alla andra. men det går liksom inte. jag har ju vilat. men det är som dom säger, när man är i 8-9 månaden så får man världens städ/rensa/ fixa sug.. vill bara att allt ska vara klart, haha. hur mycket jag än fixar & donar finns det alltid något mer att göra.
 
tänkte dammsuga också men då blir micke galen. om han fick bestämma skulle han nog låsa fast mig i sängen tills han kommer hem från jobbet så han vet att jag låg still. jag vet att det är viktigt att vila så att jag klarar förlossningen.
men det verkar ju inte bli någon snart. åh alltså ni fattar inte hur jobbigt detta är. jag vill bara ha flubber här nu!!!!!!!!!!!!! för jag är så jävla orolig att något ska hända. att flubber ska dö i min mage eller så. har sån ångest av det. kom ut istället! då kommer jag iof börja oroa mig för psd (plöstslig spädbarns död.) men det är väl så att bli mamma/ pappa. man oroar sig 24/7.
 
om flubber är lika envis som sin mor (som det så också verkar vara) så är väl 20e maj inte illa gissat... jag LOVAR att jag kommer bli igångsatt. och det vill jag inte. påsatt, ja. igångsatt nej. hahaha. skillnad detdär.
detta är som tortyr. vänta , vänta,. vänta........................ jag har fan väntat sen jag var 15!!!!!!!!!!!! flubber är ju färdigbakad! va tusan väntar du på dåååååå???? är mammas mage så mysig kanske? borde skriva ett nytt hyreskontrakt på min kropp nu, för nu är det nog. vill ha min bebis här.
 
har liksom insett att allt kommer inte vara klart, jag kommer inte ha allt fixat, jag kommer inte hinna allt jag vill. så därför ger jag mig där & bara väntar.
 
jag sliter fan mitt hår snart. har delat min kropp med en annan människa i 9 månader nu, det har varit riktigt härligt & kul & fruktansvärt häftigt! MEN det har också varit väldigt jobbigt & tungt ibland. inte bara för kroppen, men huvudet & tankarna blir så jäkla påverkad av alla dessa hormoner .. längtar tills jag slutar läcka så fort jag ställer mig upp, nyser osv.. tills jag slutar fisa hela tiden. tills ryggontet försvinner.. osv.. tills jag faktiskt bestämmer över min egna kropp igen. faktiskt så läntar jag lite till att få klä mig i mina normala jeans & kläder.. tills jag kan ha en jacka som går att stänga. har en av Mickes jacka som fortf går att stänga , men det går knappt att andas då..
 
haha. bitterfittan sanera. nä, men jag längtar bara så jäkla mycket tills mitt nya liv börjar med min lilla bebis & min älskade Mickey. vi ska bli föräldrar. jag & micke. som knappt kunde ta hand om oss själva trodde jag. men jag hade fel. vi klarar oss fintfint! med hjäälp & kärlek från våra älskade omkring oss. när jag inte orkar mer så tar micke hand om oss två..
 
masserar min rygg varje kväll i minst 20 min, trots att han är helt slut i sin arm. gnäller inte. han säger varje dag hur duktig jag är som kämpar på, fast jag har så ont. oroar sig hela tiden för att jag ska orka med allt. lagar mat. städar. pussar på mig. ger mig kärlek när jag minst anar det. micke är så jäkla fin på alla sätt. jag älskar han så jäkla mycket & är så rädd att jag ska förlora honom., hela tiden.. som igår när vi åkte hem från bion var det en knarkare som ramlade omrking på tuben.
 
tänkte att han kommer ramla på min mage. men sen tänkte jag att han flippar & knivhugger micke.. det är min rädsla. andra människor. och micke tror att han är superman. det säger han själv. herregud, finns det något jag inte oroar mig för ?
 
men jag är så jäkla tacksam för mitt liv & hur jag liksom hamnade här & för alla fina människor i mitt liv. är så FRUKTANSVÄRT rädd att något ska hända dom. livrädd. men sånt är livet. man oroar sig.
 
jag kan inte fatta att jag snart ör mamma. och det är därför jag längtar så mycket så jag vet att det inte är en dröm. att det kommer bli min verklighet. tillsammans med min älskade man. som kommer bli världens bästa pappa. <3
 
/ sanera

28 april

Vi såg "du gör mig galen", den var bra! Innan åt vi på en libanesisk restaurang, mums!

Nu är vi hemma igen, kollar på café bärs.. Haha bästa :)

Har lite sammandragningar, blir fan galen på detta.. Vet aldrig vad eller hur det ska kännas.. Är lite rädd att jg inte kommer förstå hur jag ska klocka värkarna sen.. Men det löser sig nog!

Fyfan vilken jävla fotsvett jag har fått sen jag blev gravid, haha jag svettas ju hela tiden som fan .. Ska bli skönt att slippa det sen.. Får man hoppas.. Däremot så har jag inte haft urinvägsinfektion eller svamp sen jag blev gravid (peppar, peppar!) & det kan man mer när man är gravid. Så är tacksam för det, var rädd & min bm också att det skulle bli värre..

Samma sak med sjukdomar, har typ varit riktigt sjuk 1 ggr, feber & halsont, men annars har jag klarat mig bra!
& min huvudvärk har blivit bättre också, fast i början hade jag fruktansvärt ont.. Men har typ tagit lika många Alvedon under hela dessa 9 månader som jag kanske annars tog på 1 månad!
Duktig :) 

Dock har min syn blivit sämre, så gick till optikern för jag behöver starkare styrka tänkte jag! Men hon sa vänta tills du har fött för att det kan vara hormonerna som påverkar så mycket & att det kan bli bättre sen!

Skönt det då :)

Fyfan sen när alla hormoner ska tillbaka, efter förlossningen.. Det komme r nog bli en stor omställning.. Tog ett tag innan man lärde sig leva med dom.. Hehe.

Annars då.. Jo Micke sa när vi väntade på bussen: vill du noppa när du kommer hem? :D såg att du är sugen!
Jag: *hörde nuppa* (hahaha) jaaaa!!! Nuppa!!!!!!!! Alltid sugen..
Micke: nääää.. Alltså noppa mitt skägg...

Hahahaha.. Det blir inget ligga förrens vi är i maj säger han för han tänker inte hjälpa till att "starta" förlossningen i april för han vill att det blir ett maj barn.. Men det gör inget om det blir ett april barn säger han, men han tänker inte bidra med sex haha. Tack..!
Man behöver typ satser med sperma för att det ska "starta" förlossningen.. Det är något i sperman som utsöndrar ett ämne som man använder också när man blir igångsatt..

Nä, nu blir det godnatt!

/ sanera


Ajaj, mysmys

Igår fick vi massa gjort, & mysa med babyn & mamma! Vi handlade mjuklift (som hon butiken sa var den vi kollade på, när vi kom hem visade det sig vara den "dom inte hade", men det blev bättre för den var bättre än den vi kollade först på haha) & skötväska från babyproffsens egna märke "babytravel", vagn ok med märke men sen betalar man ju endast för märket & brios skötväska söm jag inte ens tyckte var bra kostade 650 kr & så hittade vi denna med mycket mer fack & så för 300! Kap :) nöjda var vi iallafall!

Storhandlade på Willys också! Har handlat upp massa nu så vi har hemma ifall flubber kommer snart, blöjor, våtservetter osv så för den första tiden ska vi nog klara oss! :) mamma är impad av vår storhandling & att vi tänker ekonomiskt! Vuxenpoäng till oss..

Sen på kvällen åkte jag & Mickey till hans kompis Viktor & hans tjej, där även Rasmus var (som är hemma & hälsar på lite, han bor utomlands..) det var väldigt trevligt! Dom konstaterade att vi började bli gamla som satt jemma en lördagskväll & sa vad skönt inte vara ute & leta ragg till 3 på natten .. Hahaha.. Välkommen till en gravid kvinnas värld ;) inte för att jag raggar till 3, bara till 1 .. Hahaha neerååååå..

Jag var trött & somnade direkt när vi kom hem.. Vaknade 3 av VÄRLDENS mensvärk eller ngn form av magsmärta.. Jag trodde jag blivit magsjuk (inte koppla att jag är höggravid & sammandragningar?..) så jag tänkte "helvete jag bajsar på mig nu!" Kunde fan knappt ta mig ur sängen.. Men jag behövde inte bajsa.. Låg & hade så ont efter 20 min väckte jag Micke.. Nu frös jag som en liten gris också & hade så ont i ryggen.. Så tog 2 Alvedon för att jag tror jag hade feber, tillslut somnade jag!

Vaknade på morgonen & hade fortf väldigt ont i magen, men inte lika ont som inatt.. Micke var lite orolig & jag sa "men det är ju inte värkar.." Han sa nej & det är därför jag är rädd!
Men ringde förlossningen iallafall! Vill inte ringa i onödan, men barnmorskan sa att det inte finns något "som är i onödan i v39" :) hon pratade lungt & länge med mig o jag sa att jag vet ju inte vad eller hu jag ska känna!

Men det var oregelbundna sammandragningar & om dom blev värre & tätare så ska jag börja klocka dom.. & så kom det ju något i Trosa igen , kiss eller ngt? Så hon sa att jag måste ha en stor binda på mig & hålla koll om det kommer ngt där & isf ringa in igen!

Har haft tätare sammandragningar nu, men det är fortf timmar emellan.. Vet ej vad som är på g! Eller jo, men snarare vet jag ej när!

Myst hos Mams idg! <3

Nu ska jag på bio med min älskling! :)

Och nu har jag sammandragningar igen söm verkar öka i "styrka"..

/ sanera


Stressad kanin

Är så jäkla stressad.. Ni vet som när man har en kanin & så blir den helt uppstressad tex om ens hund smiter in när man har kaninen ute & leker .. Då slår hjärtat så snabbt så att man knappt känner det för man håller typ i hjärtat på kaninen för att den blir så stressad & rädd.

Så känner jag mig nu, eller som en gris som ska slaktas. (Har sett på tv hur dom gör, fruktansvärt.)

Massa saker att fixa idag, kan typ inte andas .. Mamma & Micke säger åt mig att sluta stressa, vi hinner det vi hinner.. Men å andra sidan så verkar flubber inte vilja komma ut nu.. Förutom inatt så vaknade jag av att jag hade så ont i magen.. Men efter typ 10 min gick det över..

Men är så rädd & stressad att något ska hända flubber. Ni förstår inte min frustration, vill att flubber är här hos mig, så jag har koll. Är livrädd att jag flubber ska dö i min mage, (fick höra igår att några vi känner , deras kompis barn dog 1 vecka innan bf.) eller att något händer bara. Jag vet inte vad jag skulle göra om något händer mitt ofödda älskade barn.

Så snälla flubber, kom nu så mamma slipper känna sig som en stressad kanin. & tack för att du visar livstecken i min mage genom att fortsätta döda min högersida, tror jag har några spräckta reven snart. Men jag klagar inte. Lite kanske. Men hellre det än att inte känna ngt alls.

Så ska försöka andas & sluta tänka på sånt här. Men tyvärr det går inte..

Nu ska jag åka iväg med min mickey , mamma & Anna iallafall. <3

/ sanera


Slapp fredag

Idag kom mickes bror & hans tjej & satte upp lampan i hallen, ÄNTLIGEN!!! Fyfan har fått anfall varje kväll på att det inte finns en lampa där & jag snubblade omkring..

Sen åt vi pizza ihop & hängde lite, mycket trevligt!

Sen skulle jag & Mickey gå & handla godis, men så kom han på att bea Ica stänger 21 , morr!! Så vi gick en promenad för att hitta en annan butik som han visste fanns någonstans.. Jag hade förvärkar & ÄNTLIGEN när vi kom fram & jag hade lyckats få ur mig vad jg ville ha.... Då kommer den blivande pappan på att han har glömt kortet hemma........ Hahaha ..

Lika bra det, sparade väl in ett extra kilo där ;)

Sen satt vi till 23 & försökte komma på vilken skötväska man ska ha, tillslut när vi har bestämt oss så går det ej att beställa.. Får göra det imorn!

Nu har vi legat & kollar geordie shore.. Micke masserar bort det onda i min rygg.. Hoppas på att få sova inatt, kissade faktiskt bara 2 ggr inatt! Framsteg.

Micke kollade på min mage nyss & sa " herreee vad den växer bara på några dagar känns det som!!"
"Jävlar vad dina bristningar har blivit värre bara på några dagar.."
Han vet verkligen hur man utrycker sig väl inför sin höggravida kvinna!

Som tur är så har vi ju lampan i hallen nu så kunde stå & spegla mina fina små "livsärr".. Kunde har varit värre, jag har sett värre,, och inte bara på gravida.
Dessutom trodde jag att jag skulle få värre, men visst så blir man chockad ovasett när dom smyger sig på.. Men det är livet!

Micke säger att han känner på sig att jag kommer föda inatt, håller ej med. Han vill Inte ligga.. "Nääää då kommer du ju verkligen föda!"
"Ska vi se om du har rätt?!"
"Nääää vi kan testa på måndag?!"

Haha han tror väl att han ska slippa... ;)

GODNATT!

/ sanera


Morrimutti..

Alltså jag vet inte om det är för flubber ligger på höger sida, så magen är helt sne.. Men åh herre det gör ont.. Som ett bälte spänner åt som tusan plus typ mensvärk..

Men tror inte flubber vill ut än.. Alla andra mina "tecken" har ju inte gett så mkt haha.. Så jag tar det som det kommer, även fast jag hoppas ju att flubber är påväg.. Men imorn ska vi ju storhandla & så , så kanske flubber kan komma imorn haha :)

Detta är nog en förvärk.. En rejäl en ..

/ sanera


Vi väntar på dig älskade flubber!


Aj

Jag vet inte om man ser så mycket, men magen är helt sne.. Flubber ligger som på ena sidan bara , "trycker" ut min mage. Och det gör ont!

Ska försöka sova ändå..

/ sanera


splash

 
vi åkte ju in till stan & handlade lite grejer, bla högtalare till förlossningen osv.. skulle handla en skötväska , men alla ser ju fan ut som handväskor?! haha jag vill inte ha en sån.. men vi får beställa från nätet istället!
 
vi skulle ju handla en mjuklift & den affären ligger på Rådmansgatan, så vi bestämde att vi skulle handla den sist så vi slapp släpa på den..
 
efter vi har sprungit omkring i stan i varenda barnaffär vi kunde hitta bland en jävla massa jobbiga människor & några utbrott från mig på okända människor & micke så tar vi oss till Rådmansgatan. innan vi åkte så åt vi på tacobar, jag gick på toa & kissa , micke stod utanför.. när jag hade kissat & skulle gå ut så SPLASH i mina trosor.. haha världens typ vattnigaste flytning så jag så jag lät "AAAH" haha för jag blev så chockad. när jag kom ut micke ba vad hände där inne? haha han hade hört mig..
men mamma säger att man vet när vattnet går.. så det var nog ej det! hehe.
 
när vi är påväg till affären så fick jag såna jävla sammandragningar / förvärkar! hur FAN vet man skillnad?! det satt i ett jävla bra tag & jag hade så ont., + typ som mensvärk.. men det höll i sig i typ 30 min.. så jag var helt borta i affären , men visst fan tog vi oss dit. för att få reda på att den vi skulle ha är slut.. MORRRRRRRRRR!
 
men hon skulle beställa en tills imorn som vi kunde hämta då eller på lördag..
 
tog mig hem tillslut, micke jobbar nu ..
 
ligger i soffan & har så ont i ryggen, strålar ner mot rumpan / skinkorna liksom.. om man bara slapp den skulle det vara lite lättare.. ska ta mig ett bad efter att Jimmy har varit & lämnat bilbabystolen & bärsele.. skulle behöva gå 6 handla ngt att äta också, orkade inte det när jag var påväg hem. men matchen Falkenberg - bajen börjar om 10 min.. hmmm
 
 
 
saknar Thailand! jag & älskade babyn! <3
 
/ sanera
 
 
 

splash

 
vi åkte ju in till stan & handlade lite grejer, bla högtalare till förlossningen osv.. skulle handla en skötväska , men alla ser ju fan ut som handväskor?! haha jag vill inte ha en sån.. men vi får beställa från nätet istället!
 
vi skulle ju handla en mjuklift & den affären ligger på Rådmansgatan, så vi bestämde att vi skulle handla den sist så vi slapp släpa på den..
 
efter vi har sprungit omkring i stan i varenda barnaffär vi kunde hitta bland en jävla massa jobbiga människor & några utbrott från mig på okända människor & micke så tar vi oss till Rådmansgatan. innan vi åkte så åt vi på tacobar, jag gick på toa & kissa , micke stod utanför.. när jag hade kissat & skulle gå ut så SPLASH i mina trosor.. haha världens typ vattnigaste flytning så jag så jag lät "AAAH" haha för jag blev så chockad. när jag kom ut micke ba vad hände där inne? haha han hade hört mig..
men mamma säger att man vet när vattnet går.. så det var nog ej det! hehe.
 
när vi är påväg till affären så fick jag såna jävla sammandragningar / förvärkar! hur FAN vet man skillnad?! det satt i ett jävla bra tag & jag hade så ont., + typ som mensvärk.. men det höll i sig i typ 30 min.. så jag var helt borta i affären , men visst fan tog vi oss dit. för att få reda på att den vi skulle ha är slut.. MORRRRRRRRRR!
 
men hon skulle beställa en tills imorn som vi kunde hämta då eller på lördag..
 
tog mig hem tillslut, micke jobbar nu ..
 
ligger i soffan & har så ont i ryggen, strålar ner mot rumpan / skinkorna liksom.. om man bara slapp den skulle det vara lite lättare.. ska ta mig ett bad efter att Jimmy har varit & lämnat bilbabystolen & bärsele.. skulle behöva gå 6 handla ngt att äta också, orkade inte det när jag var påväg hem. men matchen Falkenberg - bajen börjar om 10 min.. hmmm
 
 
 
saknar Thailand! jag & älskade babyn! <3
 
/ sanera
 
 
 

Lite piggare

Lyckades somna om ca 1h & 30 min.. Skönt! Behöves nog.. "Oroligheten" har släppt i magen, däremot så spänner det mer nu, typ som ett bälte,. Hela magen är öm..

Flubber rör sig som vanligt i magen, det gör lite panikont när flubber lyckas trycka ut på vissa onda ställen , tex min högra sida, uppåt mot revbenen..

Igår hade jag som ilande värk ner mot murran, att det tryckte på.. Men det verkar inte kännas så nu när jg ligger ner..

Däremot har jag ondare i ryggen idag om det är möjligt.. Kommer knappt ur sängen..

Nu ska jag faktiskt väcka Micke & äta frukost, är helt utsvulten!

Sen blir det in till stan & handla lite saker, mjuklift & så! Ska förbi ett kommunkontor & skriva under faderskapsmedgivande också! Så har man det gjort :)

/ sanera


Jobbig natt

Har sovit skitdåligt inatt.. Varit orolig, ont i halsen & hostig, men kan inte hosta för då gör det så jävla ont i magen..

Hela magen spänner sig & jag är så trött.. Detta kommer bli en låååååååång dag, egentligen vill jag sova & vila ifall det skulle vara förlossning på g inom en snar framtid.. Men har så ont i magen, svår känsla att beskriva.. Är liksom orolig typ.. Och öm..

Är liksom orolig för jag vill veta vad som händer.. Vad som ska hända. Men det är lilsom lite svårt att veta det för flubber har gjort det jäkligt klart för mig att flubber gör som flubber vill & därmed kommer säkert när jag minst anar det!

Och nu är jag så hungrig, men orkar inte gå upp ur sängen!

Idag är det lön för mickey, som jag har längtat! Så mycket småsaker man vill handla innan & vi har verkligen inte haft några pengar de 2 sista veckorna.. Åh är så arg för att jag inte har mammapenningen än! Fyfan!!! Skulle ju ha CSNbidrag så då struntade jag i att ansöka om penningen , men så fort jag ej skulle ha bidraget så ansökte jag ju om det , men det tar ju tid..

Måste säga att det är väldigt jobbigt att inte ena ha råd med en korv med bröd när man är själv ute & svinhungrig! Men men, sånt är väl livet!

Är så trött & min lilla älskling mickey ligger här bredvid och snarkar.. Han vill inte upp än! Jag MÅSTE sova middag idag.. Eller sova nu.. Eller äta..

/ sanera


Första amningsbhn, satt som en smäck!


Sköna mysdressen från pappa <3


slempropp

sitter i soffan & försöker tänka på annat  än min rygg som gör så ont & en flubber som TRYCKER sig mot min höger sida, liksom vrider sig.. det gör ont. känns som mina revben & lungor trycks undan. men å andra sidan har det blivit lättare att andas nu när magen har sjunkit ner.. så det är ju alltid bra.
micke är hos phille & kollar fotboll. jag sitter i min gröna mysdress som jag fick av min älskade far igår! :)
 
idag gick min slempropp! märkte imorse att jag hade mer flytningar än vanligt, men tänkte inte mer på det, bytte trosor lite oftare bara.. sen ska jag precis åka & hämta mitt idkort.. men när jag kissar & torkar mig är det som att det liksom inte blir torrt.. typ som när man har haft olja i murran, går liksom att torka 100 ggr .. sen helt plötsligt har jag massa genomskinligt slem på mina fingrar..
ibland är det som att jag glömmer att jag är gravid, så jag blev lite rädd först & trodde ngt hade gått sönder i mig, sen kom jag ju på att jag är gravid & det förmodligen var slemproppen & då blev jag ju JÄTTERÄDD. min tanke var "men jag vill inte föda nu." haha.
men ringde mamma som blev lite hysterisk haha, nedå men hon sa åt mig att ringa till förlossningen, efter 10 min kom jag fram.
 
när slemproppen går är det ett tecken på att förlossningen är på gång & man ska börja förbereda sig på det, men som sagt så kan det ta dagar.. veckor läste jag också..
 
då sa barnmorskan att det var slemproppen & det inte var någon fara , jag ska inte bli rädd om det kommer lite blod.. och så frågade hon mig om jag kände bebisens rörelser (oh ja, jag har en väldigt livlig bebbe.) & om jag hade några sammandragningar.. nej inte så mycket.. men då var jag så nervös & chockad så jag tror inte jag kände något alls haha. men hon sa att när vattnet går ska jag ringa på en gång, men det kan dröja 1-7 dar innan själva förlossningen drar igång. läste på nätet att det kan till & med dröja veckor.. vi får väl se! hur som så känns 20e maj som jag gissat på lite långt ifrån kanske.. hahha..
 
ringde micke sen och berättade .. HAHAHA. han: du skojar! jag: neee.. han: nej? men vad gör vi ? ! vad ska vi göra nu!
jag: du ska fortsätta jobba & jag ska hämta mitt idkort..
han: behöver vi ej åka in till sjukhuset?
jag: näää, kan dröja flera dagar..
 
så efter jag hade berättat det sa han att han hade mått illa hela dagen & knappt kunde jobba (tur att han jobbade med sin bästa kompis haha..) för att nu har verkligheten kommit ikapp söger han.. han har gått här hemma och ba : sandra!! jag ska bli pappa!!!! hahahaha....... stackarn.. jag tror han kommer att svimma någon gång .. han säger att han funkar såhör haha, att det är först nu han fattar att han ska bli pappa. min lilla älskling.
 
alla frågar om jag är nervös, jag var så jävla rädd först & tänkte "NEJ JAG VILL INTE FÖDA!! jag ska har eda på en gång! jag vill inte att flubber kommer nu.. massa saker kvar att fixa.." sen insåg jag att jag inte kan göra något alls åt saken & att bebis kommer när bebis vill & jag får ta allt som det kommer.
 
det roliga är ju att jag var hos bm igår & då sa hon det såg ut på mig att det börjar bli dags.. för att jag hade så ont i ryggen & jag brukar alltid vara så glad & le hela tiden.. nu såg jag lite besvärad ut & svettades som en gris.. mina läppar (på munnen) var svullna också, det brukar vara ett tecken också..
 
då blev jag ju så glad när hon sa så! och så idag innan proppen gick ringde hon & så bokade vi en ny tid , nästa vecka 3e maj.. då sa hon det gör ju inget om det hinner komma en bebis.. håller med henne ;)
 
 
bara nu när jag skrivit detta inlägg har ryggontet eskalerat något fruktansvärt & flubber trycker som in i helvete , typ både neråt & uppåt! känns lite konstigt.. undrar om det är ngt på G?
men har ej haft några "riktiga" sammandragningar idag .. men dom brukar ju säga att ryggontet är en början på värkarna , men å andra sidan har ju jag ju haft ont i den ett tag.. vi får helt enkelt se.
 
ja du.. jag & micke som skulle mysa & äta middag ute & gå på bio innan flubber kommer.. undrar om man hinner det? på fredag hade vi i alla fall tänkt oss det.. men kan ju dröja flera dar också.. värsta fall veckor!
 
nu ligger min lilla tokbebis på min högra sida så magen är helt sne! och FAN vad det trycker på höger sidan om ryggen & ljumsken då ......
 
 
haha btw, det första micke sa idag när han kom hem: du förstår väl att det inte blir ngt sex nu va? det är ju öppet till bebis!
 
HAHA.. nejdå.. man kan nog ha sex ska han se ;) ska googla på det ämnet nu..
 
ursäkta bibeln.. hehe..
 
nu ska jag försöka ordna plats åt blöjor & babygrejer i badrummet.. vill inte ha det i det äckliga pisskåpet, men verkar inte finnas ngn annan plats!
 
sen blir det nog lite daimglass..
 
måste klaga en gång till; FAN VAD MIN RYGG GÖR ONT ..................... morr..
 
 
 
dags snart eller luras du bara, lilla flubber? <3
 
 
 
/ sanera
 
 
 

Flubber

Gillar att döda min högra sida mer än den vänstra ...


arg & frustrerad

jag är så jävla arg & irriterad hela jävla tiden. stackars fisi häromdagen , haha hon fick stå ut med mig.. inte lätt när både har damp redan från födseln haha-...
 
jag har ju så ont i min rygg, rumpa, axel, ja typ överallt. jag vill bara att flubber kommer ut NU. NU. NU. jag kanske är skapt för att föda barn, men jag ÄR FAN INTE SKAPT till detta, att vääääääääääääääääänta.
bebis är färdigbakad nu, så kom RÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. haha. detta är helt stört. jag har faktiskt aldrig varit med om något liknade.
 
och om man inte har varit här så tror jag inte att någon förstår hur mycket jag längtar. "du har ju väntat i snart 9 månader så vad gör några veckor till?" ALLT, skajag säga dig!!!!!!!!!! typiskt kommentar från en kille eller en tjej som aldrig varit gravid. har slutat lyssna på dom för att jag kan inte tänka på annat. haha. den enda som förstår mig är mamma. min söta lilla mamma.
 
 är trött på detta, fast ändå inte .. det är mysigt, men jag är trött på att behöva byta byxor & trosor flera ggr om dagen för att jag läcker & luktar.. om vi skulle bo på ett slott skulle micke kunna lukta sig efter mig , HAHA känner mig så äcklig.
 
och bajs då. mamma sa att sen jag föddes typ har jag varit hård/ förstoppad. kanske jag bajsar i vanliga fall 4-5 ggr i veckan, om ens det .. medans alla andra i min familj bajsar kanske 100 ggr om dagen hahaha.... nä , men i början av graviditeten blev det värre, var ju typ förstoppad hela tiden, men spydde istället haha. sen började det bli bättre.. och sen nu har jag typ diaree & bajsar flera gånger i timmen. alltså typ som i början nör jag spydde, min mage bubblar & då vet jag att det är till att SPRINGA till toan..
 
sen vaknar jag helt svettig varje natt. kan inte sova. alla ställningar att sova på är obekväma för att min kropp är så tung. sover inte hela nätter & det kommer dröja ÅR innan jag får göra det igen, så det känns ju lite BAJSIGT.
 
läser massa böcker, en bok som heter "föda barn" av katerina Janouch , hon har ju typ fött fem barn. och där står det en massa tips hur man kan få igång en förlossning.. sex, orgasm, sperma, smeka bröstvårtor, springa upp & ner i trappen, putsa fönster osv.. haha. jag har testat en del, ska testa resten.
 
jag blev typ besatt i samma sek som jag gick in i v 38 & det nu räknas som en fullgången graviditet. för mig är det liksom : det är är färdigt nu. fast det liksom kanske är flera veckor kvar.
 
hade ju ställt mig in på att gå över tiden, har ju förfan gissat på att jag ska föda den 20 maj haha.. men jag vill inte bli igångsatt.
 
jaja, jag är bara frustrerad på att ha såhär jävla ont. ska mysa vidare med flubber i magen ett tag till verkar det som. men det är bara så jobbigt för jag vill veta vem det är jag burit på så länge. vill liksom ha flubber här så jag slipper oroa mig mer .. hehe,. som om den oron någonsin kommer försvinna nu när man blir mamma?
 
fast jag skulle bli chockad om flubber skulle komma nu, för jag är ju så jäkla säker på att detta kommer dra ut på tiden & mitt tålamod. hehe.....
 
idag ska jag till bm & sedan ska jag äta middag med min far. mys.
 
/ sanera
 
 

Ajajaj

Inatt vaknade jag hundra ggr som vanligt, kan ej sova.. Finns inget sätt att sova på längre. Sen när jag väl somnade var jag tvungen att springa & kissa 17 ggr.. 
 
Sen vaknade jag imorse av att det RANN mellan mina bröst , jag var så jävla varm & helt blöt..
 
Jag har så JÄVLA ont i min rygg, kan inte sitta, inte ligga.. Stå går bra.. Promenader är skönt när jag går, men sen får jag så ont oavsett.. Det är ryggslutet.. Dom säger ju att det bäckenet som förbereder sig osv...
 
Men det gör så ont! Är så jävla arg & irriterad på allt just nu.. Och jag kommer klaga tills jag har inte har ont längre.. Så sluta läs nu om du ogillar klagande. 
 
Sammandragningarna på kvällen är inte att leka med.. Hade det nyss igen, 3e dagen på rad på kvällen .. Man känner att kroppen förbereder sig nu iallafall.. 
 
Idag städade mickey hela lägenheten min gulle! Men bara det att när han städar så görs det ordentligt! Alltid. Haha dammar, fixar,  skura toan, skura handfaten osv.. Åh vad skulle jag göra utan min älskade kille!? Bästa <3 
 
Jag & Fisi har kollat på matchen , Bajen - Örebro.. Vi vann med 2-1 :) 
 
Sen gick vi på en låång promenad efter vi ätit .. Mys <3
 
Nu kollar vi satc & jag håller på att dö, jävla ryggjävel :( 
 
 
/ sanera 

Sammandragningar

Igårkväll när jag skulle sova fick jag sammandragningar.. Som gjorde ont.. Och bm sa att då skulle jag öva andningen, hahahaha.
Smärta & jag funkar inte så bra ihop, när jag får ont spänner jag hela kroppen & så börjar jag frysa för jag slutar att andas & spänner mig.
 
EXAKT tvärtom mot vad man ska göra när man har sammandragningar eller sen på förlossningen.. 
 
Så Micke sa åt mig att andas & andades med mig.. Ville klappa till han för jag vill bara blunda & hyperventilera, men det fick man ej för han! 
 
Vilken tur att jag har han som hjälper mig.. <3 
 
Alldeles nyss hade jag riktiga sammandragningar igen! Och ondare & intensivare än igår.. Så nu satt mickey här med mig& sa åt mig att andas igen, "nä men nu slutar du ju andas..!" Haha .. 
 
Är lite rädd nu inför förlossningen.. Och det läskiga är - hur skiljer man förvärkar/ värkar / sammandragningar? Sammandragningar ska ku inte göra så ont.. Men å andra sidan är det tyvärr nog inga värkar , utan bara livmodern som verkligen tränar.. 
 
Men det känns över magen & slidan liksom, som mensvärk typ.. Eller det är olika intervaller.. Nu har dom
Börjar avta, men mensvärken sitter i.. 
 
Tyvärr mina vänner så tror jag inte att flubber kommer komma än! Bara min kropp som jävlas lite.. Jag har en känsla av att jag kommer veta när det är dags!  
 
Idag har jag Anna & mickey myst i fina vårvädret! Spanat hus & lekt :) myyyys.. 
 
Nu ska jag mickey krypa ner i sängen & kolla geordie shore ... Hahaha åh herre lilsom, men bra roligt är det! 
 
/ sanera 

20 dagar kvar <3

Magen var helt sne, Fisi försökte fånga det på bild! Haha :)

/ sanera



min älskling

suttit i över en timme och klickat en massa bebisgrejer på jollyroom.se .. skulle visa micke & jämföra lite saker när han kom hem.. och när jag väl visar han så står det att varukorgen är TOM!!!!!!!!!!!! åhHHHHH VAFAN................. hade lust att ringa upp dom & fråga om dom är helt jävla dumma i huvudet.. måste ha stått för länge eller något..
 
aja, nu börjar jag om igen.. kommer inte ens hitta hälften av sakerna.. morr.
 
kom nyss ur badet iallfall. jag kommer inte ens ihåg när jag duschade senast.. äckligt va? :) låg i alla fall & läste en bok om förlossning i ett oljebad.. så skönt. stod i boken att kunskap & trygghet ger en slags smärtlindring.
alltså det känns som att jag bara läser & läser, som en jävla svamp suger åt mig ALLT. men ändå känner jag mig inte så jäkla trygg eller påläst.. är så rädd att jag inte kommer förstå att det är värkar.. och så är jag rädd för en massa annat. känner mig helt opåläst, känns som att jag inte vet ett SKIT.
 
jag tycker inte om sjukhus så mycket.. & jag vet att det kommer bli VÄLDIGT jobbigt för mig att sova på sjukhuset mellan värkarna, tycker det är så jobbigt att sköterskorna kommer in hur som & jag vet aldrif vem som kommer in och så.. usch. så jag kommer vilja att mamma & micke klappar till mig med en stekpanna så jag kan sova ett tag.. nä, men dom måste hjälpa mig med det. och så vet jag att nör jag har ont så är det sista jag kan göra är att äta.. så jag kommer vara helt slut & vrålhungrig PLUS ha ont .. = inte en bra kombo. haha kommer nog inte vara nådig att ha göra med då..
 
men det försöker jag i detta nu faktiskt mäta upp för min älskling. han kom nyss hem från jobbet & vi skulle ta tag i lådorna som står i vardagsrummet & micke skulle dammsuga, hela lägenheten ser FÖR JÄVLIG ut. men han kände sig helt slut sa & frågade om det var ok att han dammsög imorn.. såklart sa jag .. och lådorna efter vi har ätit .. men såklart. jag gjorde till och med 2 mackor med leverpastej & honung (!?) på , även fast jag höll på att dö av lukten .. men vad är det om inte äkta kärlek? jag svalde och höll igen fast jag inombords dör att det ser ut såhär.. och försöker att inte börja städa för att då kommer han också sätta igång för han vill inte låta mig göra allt..
 
men har nu stoppat ner han under filten här brevid
 mig. han la sig till & med på MIN plats. och jag sa ingeting om det. det är inte så jobbigt att bara vara tyst ibland. även fast jag håller på att bryta benen där jag sitter.. hahahaah........ KIDDING. min lilla älskling. han verkar inte må så bra .. <3 ska laga mat åt han nu . och pussa lite på han .. min fina kille. HERREGUD  vad jag älskar dig.. jag vill bli mamma till dina barn..! OH WAIT.. det är jag snart! jihuuuu...
 
 
jag älskar dig <3
 
/ sanera

v. 38

lämnade nyss fisi vid bussen! skulle gå en promenad, men såklart börjar det regna när vi går ut ur porten.. så jag gick hem igen & skjuter upp promenaden tills Mickey kommer hem!
tänkte äta lite lunch, duscha & fixa lite här hemma osv..
 
imorse låg jag & fisi & kollade på satc, vi har börjat om från början igen! haha.. då känner jag att magen är jävligt hårt, så jag kollar.. HAHAH alltså den är HELT sne. det såg faktiskt lite läskigt ut .. det tyckte fisi med.. hehe vi försökte fota men det gick ej så bra!
 
igår EXAKT när jag skulle laga mat, hade precis diskat stekpannan & pratade med fisi i telen som var påväg hit.. DÅ PANG! så blir det strömavbrott.... morrrrrrrrrrr.. höll i sig i typ en timme, så jag & fisi fick äta mackor..
 
inatt sov jag sådär.. jag vaknar alltid när jag ligger på ryggen för att då trycker typ hela magen uppåt och det känns obehagligt! så tror att det är därför jag vaknar .. och nu finns det typ inga sköna "ställningar" att sova på , inte ens på sidan.. min rygg & axlar gör så jäkla ont nu.. vaknar av att magen är kall & rör sig och så.. för bara typ några veckor sedan så behövde jag bara gå upp & kissa EN gång, KANSKE TVÅ ..
men nu.. MINST TRE gånger.. & det är jäkligt jobbigt.. det börjar bli jobbigt att ta mig upp ur sängen till och med..
& sen kan jag inte somna om på en gång ..
 
har fått en massa bristningar på magen .. eller ja, micke upptäckte det & sa det på ett sånt fint sätt.. han pussar på magen & "oj du börjar brista upp på magen..!" haha tack Mickey.. men det kunde ha varit värre.. smörjt magen lääänge & tror att det hjälpte!
 
idag kommer babyn över & ska sova här! mamma tar även med sig lakan till spjälsängen som vi ska tvätta upp..
 
nu ska jag äta lite lunch!
 
Mickey tycker denna är lite "cheesey" men jag ÄLSKAR den.. hihi..
 
 
/ sanera
 

hemsk natt

ligger på soffan & läser "vänta barn".. har precis ringt & grattat min älskade mormor som fyller 78 år idag! <3 vi pratade en massa om förlossningen osv.. hon berättade en massa om sina 3 förlossningar, så otroligt att hon minns så mycket.. det var hon som sa det, inte jag! haha :) men kommer nog få en lååång förlossning om man kollar på mamma & mormor, med morbror & moster tog det över 1 dygn, men med mamma gick det väldigt snabbt!
 
vilket jäkla väder det är ute.. skulle ju ta en promenad.. men blir nog att stanna här i soffan under filten & läsa mamma böckerna.. borde städa här också, ser för jävligt ut! men jag orkar inte för jag vet inte var jag ska lägga allt .. hehe..
 
inatt har jag sovit PISSDÅLIGT!.. såhär dåligt har jag inte sovit på lääääänge. när vi la oss i sängen & skulle sova så fick flubber hicka & ligger som vanligt på den sidan jag ligger på så hela magen tyngs ner & då känner jag hickan ännu mer eftersom det "tar emot" mot sidan haha.. kunde ej byta sida för jag har så ont i min högra axel, typ en nerv i kläm.. så kunde ej somna med en mage som hoppade upp & ner.. sen ville flubber inte heller somna på en gång.. trots allt pussande & pratandes & mys & klapp från pappan.. :)
 
tillslut somnade jag och vaknade typ 1 timme efter att jag hade VÄRLDENS halsbränna, och innan jag visste ordet av så hade jag galla i munnen. FYFAN vad äckligt.. spysmak som aldrig går bort, ovasett hur mycket tandkräm eller listerine man tar..
men då gick jag upp & drack en massa vatten.. 2 timmar senare hände samma sak.. och kunde inte sova för det brände så mycket i halsen .. och låg bara & rapade.. sen när jag väl somnade så vaknade jag av att jag var tvungen att kissa & halsbrännan höll fortf i sig.. och sen började jag drömma massa mardrömmar.. och var jätteledsen & sen var jag tvungen att kissa...
 
så ja, det var inte så kul inatt! ska ta samarin idag innan jag lägger mig! mormor berättade att hon hade så med morbror & kunde knappt sova alls pga halsbrännan .. fyy..
 
jag har börjat med en olja som man ska smörja in mellangården med innan förlossningen så att man förbereder huden där så den inte spricker upp lika mycket! och eftersom jag inte når eller ser ngt dit hahaha så har jag struntat i det för att jag tyckte att det var jobbigt att be micke om det. men sen insåg jag att jag är ännu mera rädd för att spricka & vi har kommit så långt i vårt förhållande under denna graviditet så inget är längre äckligt eller konstigt haha..
 
men i alla fall.. vi fick ett skrattanfall.. micke hittade inte för jag var så svullen så han kunde kanppt se ngt hahahahaha & sen sa "men jag vet inte var mellangården ligger på tjejer! det ser inte ut som på mig! känn här! jag har hur mycket mellangård som helst!!" hahaah åh herregud vad vi skrattad
e. men det gick nog bra tillslut..
 
en av mina favoriterbilder från fotograferingen;
 
så fina mina älsklingar <3
 
 
/ sanera
 
 
 
 

Äntligen vår

Idag blev det mysamys hela dagen!

Jag & mickey gick en lång promenad i det fina vårvädret! Han tyckte jag var så duktig som orkade hålla tempot, men sen helt plötsligt så blir jag svimfärdig & måste äta NU. Har ännu inte lärt mig hur jag funkar nu i slutet, men det har mamma! Måste ha mat efter 3 timmar..

I början var det inte så svårt för att så fort jag blev hungrig eller inte åt så antingen spydde jag eller låg ner & mådde så jävla dåligt.. Så då hade jag alltid ngt i väskan eller så.. Men nu, bebis behöver få näring helt plötsligt & då blir jag hungrig som fan.. Men som tur är så gjorde mickey pannkakor åt mig & Fisi! :)

Sen åkte vi till Skogås & hämtade gravid bilderna (så fina!) & tygblöjorna..

Sen åkte vi & hämtade fina barnvagnen, den står här i vardagsrummet nu! Börjar bli mer verkligt nu när spjälsängen & vagnen är på plats.. Även fast man kan tycka att allt liv innefrån borde vara tillräckligt verkligt.. Men det går liksom inte att fatta.. Tror inte jag kommer förstå förrens jag ligger med flubber på bröstet.. Om ens då.. Känns som jag lever i en bubbla & bara väntar & väntar på att få träffa min guda gåva.. ❤❤❤

Nu kom jag av mig som vanligt!

Mamma, Fisi, Anna körde över oss & så åt vi middag här!! Myyyys

Imorn kommer Bini förbi! Fisi ska sova här imorn & på fredag sover babyn här :)
Nu ska jag lägga mig, är så trött..

Höll på sätta teet i halsen precis.. Micke säger att Chanel är ett fint namn...... Det är fint. Men inte på mitt barn. På en hund kanske.. Ojoj, hur ska detta sluta? Haha..


/ sanera


v. 37 (v.36+4) 23 dagar kvar

Igår var vi ju hos barnmorskan.. och det gick bra som vanligt! hon väckte flubber när hon kände hur flubber låg, så jag fick ligga ner på britsen på sidan & försöka få flubber att vila igen så att man kan kolla hjärtljuden, det är viktigt nu att det är vilopuls för att se att bebisen inte är stressad!
tillslut så vilade flubber igen & hjärtljuden var som vanligt väldigt bra!
 
flubber har fixerat sig igen! sist så var flubber rörlig tror jag (= när bebis fortfarande kan röra huvud .), men nu har bebis alltså fixerat sig. och bm sa att huvudet är låååångt nere! det KAN betyda att det är dags snaaart, men som sagt så är en graviditet  så individuell.. men hon sa iallafall att det är bra att bebis ligger låångt ner, man kan hoppas att det hjälper förlossningen lite mer för nu är ju en del redan gjort, att huvudet har sjunkit ner alltså!
 
mitt sfmått är på ca 34, och då blev jag rädd för att jag har läst massa på internet att man ska typ ha ett mått på samma vecka man är i.. men det är så olika också, står det ju ioförsig.. MEN, bm sa att mina mått är jättefina & att jag tillochmed ligger liiiite över kurvan nu, och det är bara bra.. man ska inte läsa så mycket om sånt, för att kurvor och värden är så individuella säger bm.. men jag oroar mig om allt och lite till, och internet hjäper inte! mamma säger att hon är så glad att internet inte fanns på samma sätt när hon väntade barn..
 
bm sa att mitt järnvärde börjar bli bättre nu, tar järntabletter *2 varannan dag.. det är för att jag inte ska få järnbrist under förlossningen & att jag ska orka med sista tiden i min graviditet. så det känns bra i alla fall.
 
sedan pratade vi en hel del om förlossningen, det börjar bli dags snart.. pratade smärtlindring & skrev mitt förlossningsbrev, att jag är öppen för förslag när det gäller smärtlindring, att dom ska säga till innan det är försent med eda/ryggmärgsbedövning.. men vill testa andra metoder innan dess.. vi pratade mycket om EDA med bm, hon sa att jag inte ska ligga & ha så ont så länge för jag verkligen inte vill ta eda, jag berättade att det är för att nästan alla jag känner som har tagit det så känner dom inte sina krystningsvärkar & vet då inte när dom ska krysta, utan bm får säga till när det är dags, & dom har tyckt att det var jobbigt & obehagligt.. och för att för några år sen så använd man det inte alls lika mycket som nu, men mycket ändras. jag vet. det finns metoder som knappt används nu för att det är så få läkare som har den kunskapen nu förtiden .. sedan skrev vi att jag kommer ha med mig pappan & min mor! att jag skulle ha med mig min mamma tyckte hon var så bra för att då kommer det inte bli lika intensivt för micke & OM han behöver kissa så kan han få göra det för då är jag inte själv i rummet. och att det är bra för att om han tycker att det är jobbigt tex att be om att få byta bm, så får min mamma be om det istället. det gillar micke, han är inte den som är otrevlig eller gärna vill säga ngt sånt. haha.
 
 
bm sa också att om jag ligger & verkligen inte vill ha eda så ligger jag istället & spänner mig för att jag har så ont & då tar förlossningen ännu längre tid pga att livmodern inte "slappnar av".. men hon sa att det är inga problem , dom vet exakt hur mkt jag sak få & att vi kommer hitta något åt mig, så skulle inte oroa mig för smärtlindringen!
hon visade mig hur man ska använda sig av andningen utan att jag får syrebrist, alltså att man hyperventilerar.. hon visade även micke hur man ska göra, för hon sa att jag kommer klappa till honom om han bara säger åt mig att andas, att det är bättre att VISA mig hur man gör för att då kommer jag tillslut göra likadant.
mer i brevet skrev vi att jag är rädd för att spricka och få bristningar och så, så dom vet det och kan ta hänsyn & prata med mig om det ..
 
bm sa även att vi ska ha två olika tecken, vilket mamma tyckte var så smart.. 1 tecken för att jag vill byta bm, 1 tecken för om jag vill ha mer smärtlindring. och det är för att det kan vara jobbigt för mamman att säga till om saker, dels för att man har så ont & för att det är jobbigt att kanske be om en annan bm.. hon sa att bara minsta grej kan störa & att det ej känns bra, tex hon har fel nagellack & då känner man inte kemin & då slutar man tillslut lyssna på barnmorskan.. så nej, om jag ej känner mig nöjd tänker jag byta! och min barnmorska sa att dom får ju inte byta patient även fast dom kanske känner att jag verkligen inte vill ha henne där, utan det måste komma från mamman. hon tycker det är superviktigt att jag känner mig nöjd & bekväm med min bm. och sen varför tecken var för att när jag väl har hittat till lustgasen så kommer jag sällan släppa den & då kan det bli svårt för micke att höra vad jag säger & då kommer jag bli galen ahha.. hon sa att han INTE får låtsas att han hörde vad jag sa haha. det kan sluta illa.
 
 
hon berättade mycket vad micke INTE ska göra.. haha han var redan rädd innan eller känner sig orolig, snacka vad han blev efter igår.. haha han lånade en bok som heter "att bli pappa - så funkar det", han sa att han önskar vid såna här tillfällen att han "kan" läsa , men att läsa en bok för han tar väldigt lång tid. men han ville göra ett försök i alla fall.
 
han har googlat mycket & han förstår i alla fall att han kommer aldrig mer få vara med om något liknade (tills nästa förlossning) & att hur mycket han än försöker förbereda sig så går det ej. det han tycker är jobbigast, som han har sagt sen dag 1 är att se mig ha så ont & inte kommer kunna göra mycket åt saken. har försökt förklara för honom att ont kommer jag att ha. och att jag förmodligen kommer skrika att det är hans fel. lite så är det ju.. haha. och sen är rädd för just det, att jag kommer skrika massa på han, och att när han kommer försöka hjälpa mig så kommer allt han gör vara fel. han syftar nog mest på massagen, han masserar mig & jag tycker ibland att han gör fel.. det känns inte så skönt.. men han får öva & lära sig att massera rätt haha.
men vi försöker prata mycket och jag försöker vara mån om han med.. jag vill att han har med sig saker som mat och så så han klarar sig. för att på förlossningen finns det ej så mkt mer än fika för pappan..
 
jag vill verkligen inte vara galen & skrika , vara ett monster. men det är svårt att föreställa sig hur man kommer vara när man har så ont, går ju inte förbereda sig på..
 
jag älskar Mickey & är glad att han vågar följa med, för jag vet att jag inte kommer vara lätt att tas med, han säger ju det själv, bara när jag är hungrig eller trött så blir jag monster. eller inte för att tala om när jag hade mensvärk.. (det saknar jag inte!!!) ..
 
men jag hoppas allt går bra. och att flubber kommer hem med två föräldrar som fortf är tillsammans .. haha. micke sa att "jag kommer snusa, ananrs kommer jag skrika tillbaka på dig & då blir ju ej bra".. det är okej såklart.. säger jag nu .................. hahahaha-..
 
ja lilla flubber. komma ut snart kanske? <3
 
/ sanera

en tisdag

vi var ju & lånade böcker på bibloteket , sen åkte vi till mamma & sa hej. <3
 
har nyss ätit middag som min älskling har lagat.. fläskfile med klyftpotatis, Mickeys paradrätt! :)
 
nu sitter jag här i soffan med min nya älskling, nya datan! En sony Vaio E1512N1E. hittills verkar den vara jävligt bra, jag är nöjd.. tangetbordet lyser så jag ser extra bra haha, kanske till och med utan glasögonen! älskar nya saker, luktar så gott.. luktar nytt & plast hehe. det är lite svårt att förstå eller lära sig allt, jag är inte så jävla teknisk av mig haha .. och det finns appar & grejer & värsta high Tech grejerna.. haha..
 
kollar på djurakuten.. tänker bara på min lilla Ozzy, hans ögon veterinär var med nu & var i samma rum som vi fick vara med Ozzy när hans öga ploppade .. FYFAN. alltså min lilla kille.. det var så hemskt att se dom där jävla stygnen.. gör ont i mitt hjärta när jag tänker på det.. som tur är han helt sig själv igen, mitt lilla blindstyre! <3
 
min älskling vill sätta ihop spjälsängen nu, haha han är så jävla rastlös nu när han är ledig.. tur det så denna horny mamma kan få sig något ;) hehe. man får passa på när han inte tycker det är så läskigt med magen (= när jag övertalar honom att det inte är någon fara..) bm tipsar ju till & med att man ska ha sex för att få igång förlossningen..
 
haha nu ska han dammsuga..  gjort middag, diskat, fixar & donar i köket.. härligt med en rastlös karl! själv gör jag inte mycket mer än flyttar mig från sängen till soffan känns det som.. promenad också, men detta väder är så jäkla tråkigt.. vi skulle ut på en "lång" promenad (så långt jag orkar) idag, men det regnade ju bara.. så vi ska göra ett nytt försök imorgon!
 
nu hämtar Mickey spjälsängen på vinden, sen blir det filmmys!
 
/ sanera
 

Sistra mi ❤

Jag & mickey ligger & myser i soffan! Vi fick precis sms av pappa att vår data, Sony vaio har kommit så vi ska gå & hämta den idag! Vi ska även åka till Älvsjös bibliotek (haha Micke undrar om jag är den enda som fortf lånar böcker på biblioteket.. Hehe) och så ska vi åka & hyra en film!

Bara mysdag alltså.. Micke vill skruva upp spjälsängen också :)

Fisi sov här inatt med! Haha vi hade sista satc maraton igår, skrattfest när Carrie ramlar på dior, tror vi spolade tillbaka 100 ggr! Älskar att vi har samma humor :) vi ska börja om från början igen! Haha.. Gravid kvinna med för mycket fritid , systern får åka med i det ;)

Men idag efter typ 2 veckor så ska hon till pappa! Men hon kommer nog tillbaka snart igen :) senast söndag!! Älskade Fisi! <3 <3 saknar dig redan haha! Mickey med!

/ sanera

ÄLSKAR DIG!!!! ❤❤❤ finaste du ❤❤❤


Tröttmössor

Glömde säga att pappa & Fisi kom hit för ett tag sen! Haha , nu ligger dom här i soffan & sover <3

Fisi mötte jag imorse när jag gick & kissade halv 5 imorse.. Hon började halv 6 idag.. Och pappa har varit hos sjukgymnasten & är helt slut.. Jag med , hehe man blir ju fan det av dethär vädret!

Vi ska äta middag om ett tag tänkte jag! Mickey är på jobbet :/ så skönt med sällskap!

Imorn är mickey ledig!! Då blir det mysamys hela dagen bestämmer jag!!! Åh vad jag har längtat.. Äntligen får jag vara med mitt hjärta hela dagen! Man vet inte när det bara blir tid för oss 2 igen, för snart blir vi två tre personer! ❤❤❤❤❤ man får ta vara & njuta av denna tid!

På onsdag ska vi hämta hem barnvagnen. :)

Och idag lyckades dom äntligen göra rätt med efternamnen på dörren! Haha dom skulle ju lägga till Öfors-steinhof , så i fredags har dom lagt till mina namn men tagit bort mickes hahaha... Men nu är det rätt!


/ sanera


Premiären

I lördags så var det ju min babyshower! Supermys & så jäkla fina presenter!! Åh blev så glad! Och tack Bini för att du gjorde så fint för lilla mig <3 bff!

När alla hade åkte så myste jag, Fisi, mamma & babyn! Tråkigt när mamma & babyn åkte hem sen.. Fisi bor på vår soffa, så skönt :) hon bjöd på middag & sen kollade vi på satc hela kvällen! Systermys! <3

Igår var det sista hemmapremiären på söderstadion.. Hade tänkt gå i marschen men det tyckte Varken mamma, pappa eller den blivande pappan eller morbrorn var en bra idé haha..
Såhär i efterhand var det en jävligt lugn marsch & inga som blev gripna , så hade väl kunnat gå! Haha men jag hade nog ändå inte orkat ..

Jag, Fisi & mickey satt på västra.. Det var nog bäst, för jag hade nog aldrig orkat stå i 2 timmar, orkade fan knappt stå upp lite nu på västra..
11725 bajare var på plats.. Och hejade fram världens bästa lag, dessvärre var dom inte så bra.. Men det är ju kärlek i vått & torrt! Fint väder hade vi också!

Efter matchen så åkte vi & handlade på Coop forum & sen åkte jag , Fisi & mickey hem & låg på soffan hela kvällen! Skönt!

/ sanera


Babyshower!

Tack för idag & för alla fina presenter! Hade supermys! <3

/ sanera


Ljud

min blogg.se app vägrar funka.. Fast jag tog bort den & laddade ner den igen. Morr.
 
älsklings mickey & jag har ätit frukost i sängen! Längesen vi åt frukost tillsammans, mys.. 
 
Inatt sov jag & flubber helt ok, men nu börjar min rygg förstör för sömnen.. Och igår när vi la oss i sängen & skulle sova så är det ngt jävla ljud som typ slår mot vår vägg/ fönstret.. Kunde ej sova.. 
 
Så Micke gick ut & drog o slog på stupröret.. Haha hjälpte ek så mycket.. Det är tydligen droppar som ekar när det ramlar ner i röret..
 
Men jag hittade öronproppar , så det gick bra ändå att somna..
 
Snart börjar babyshowern, så ska göra mig iordning.. 
 
/ sanera

Snäll syster <3

Ligger på soffan med mickey & kollar tydligen star Wars.. Jag kollar inte så mycket dock.. 
 
Saknar Fisi! Hon har sovit här sen i söndags & idag sover hon hemma :( .. Men hon kommer imorn igen & sover här! :) för på söndag är det sista hemmapremiären på söderstadion.. 
 
idag myste vi som vanligt med satc hela dagen & sen åkte vi över till pappa & åt middag.. Mickey också :) fick 24 cola light burkar & köttbullar av världens bästa pappa också haha :) 
 
vi beställde vår data idag också! Längtar tills den kommer , en riktig & förhoppningsvis bra! ;) 
 
sov Piss dåligt inatt med.. FYFAN. Det är massa på g i min kropp.. Magen har en del sammandragningar i detta nu.. och min rygg.. Fyfan inte skönt.. 
 
fisi kom & myste ner sig i sängen imorse när Micke gick till jobbet & sen vaknade av att vi trodde att dom typ renoverade vårt badrum! Fyfan vad det lät & höll på! 
 
 
Imorn är det babyshower här! Det ska bli mysigt & kul att träffa alla, för sen kommer jag nog inte orka ta mig någonstans , så folk får komma hit om dom vill umgås! Haha , man får göra så i v37 säger min bm. Alltså min rygg är så jävla död. 
 
tack fisi för att du hänger med din tjocka syster hela dagarna så hon slipper vara själv! <3 älskar dig! 
 
Inatt hoppas jag verkligen på sömn.. Börjar bli tröttsamt dethär.. Kissa 5 ggr / natt .. För en vecka sen klarade jag mig på att som brevet på posten 02.30 gå upp & kissa & sen sova resten av natten.. Men icke..! 
 
/ sanera

Crybaby..

Ligger fortf på soffan, där Fisi lämnade mig.. Hahah.. Fyfan har gråtit nonstop i typ 40 min för jag vet inte varför .. För att jag saknar Fisi & för att jag är höggravid...?

Det började med att jag såg krämen Fisi smörjde sig med & så var gråtkalaset igång..
Blev ännu värre när jag kollade satc & det är massa roliga saker vi alltid skrattar åt.. Colan på tåget haha.. Osv.. När hon ska ligga med big.. Hahaha.

Har nog lugnat mig lite nu.. Är så jävla trött också , helt slut faktiskt..

Flubber trycker upp mot mina revben, något fruktansvärt.. Och lungorna , kan inte andas ordentligt..

Funderar på att ta en promenad & ta av mig pyjamasen .. Kändes skönt igår & gå promenad med Fisi igår, det hjälper att gå lite nu när jag vilar väldigt mycket också!

Snart kommer mickey hem & då ska jag se om vi kan gå till tippen & kasta kartongerna.. Kanske sätta ihop spjälsängen om han orkar!

Måste ringa tandläkaren också, vågar inte gå dit.. Sist jag var där precis i början av graviditeten & då blödde jag så mycket att dom knappt kunde laga mitt hål.. Och då sa dom att jag MÅSTE ta bort tandstenen & det är över 6 månader sen.. Hehe.. Måste göra det så fort vi får pengar!

Nääää kanske ska byta kläder då..

/ sanera

Saknar dig Fisi! Så fin på denna bild! :) hahahaha...


Städhjälp!

Fisi står i duschen & jag ligger på soffan (ovanligt..) Fisi har precis dammsugit hela jävla lägenheten.. Hade tänkt att göra det när hon gick till jobbet, men hon lät mig inte komma undan!

Tur var nog det, för jag är helt slut bara efter att ha flyttat lite grejer, haha..

Man får passa på att njuta av denna ompysslning! Snart kommer flubber & då kommer flubber få all uppmärksamhet & jag som stått i centrum i 9 månader hamnar på 2a plats :o haha flubber du kan stanna i magen en stund till :)

Nä men sen kommer jag behöva ännu mera hjälp, allt löser sig nog :)

Jag & Fisi ska mysa lite & kolla ännu mera satc innan hon drar till jobbet!

Kommer bli tomt här imorn när hon är inte här för 5e morgonen :( .. Buhu..

Min vilopuls är så hög nu, fan jobbigt när hjärtat dunkar så hårt.. Har som ett tryck över bröstet,. Bm sa att hon märkte nu att jag blivit tyngre för min puls var högre , men det är inget ovanligt.. När man är gravid i slutet ligger vilopulsen på typ 80-90 ..
Väger lika mycket som Micke nu , 78 kg.. Eller ja det var förra veckan! Haha :)

Hahaha nu sitter Fisi naken i soffan & smörjer in sig haha..

/ sanera


Sleepless night..

Åååh.. Alltså ska det REDAN börjas med att denna blivande mamma inte får sova något...? Dom säger ju att man ska passa på & sova nu.. Men icke.

Sov så jävla dåligt inatt, om jag ens sov.. Min mage var STENHÅRD, alltså skulle jag tappa ett glas på magen så skulle det gå sönder.. Och sen så vet jag inte riktigt vad flubber gör, men vrider & sparkar osv.. Typ halva natten.. Och jag vet inte varför jag inte kan sova..

Jag tror att jag är rädd att jag inte ska känna förvärkarna, alltså jag märker att något är på gång i kroppen, den förbereder sig väl för fullt & då kanske jag undermedvetet är rädd att jag Inte ska vakna av värkarna.. Men det kommer jag ju att göra men min kropp fattar inte det..
Den går liksom in i viloläge istället för sömnläge & jag är så fruktansvärt trött!! På morgonen när Micke går till jobbet, så sover jag typ djupt / på riktigt i 2-3 timmar men det är det liksom..

Åh hoppas jag får sova inatt, blir fan galen....!

Och nu är jag trött på den här "kurragömma leken", flubber koooooooooom!!!!!!! <3

Ska väcka Fisi nu så vi kan äta frukost! Sen ska hon lämna mig för att åka & jobba buhu!

/ trött blivande mamman sanera


Mys <3

Ligger i soffan med Fisi, hon stannar ännu en natt till min stora glädje! Micke tyckte synd om mig som får vara ensam om dagarna & frågade Fisi om hon kunde sova här.. Pappa tyckte också att det var lungt :)

Idag har vi haft en riktig mysig systerdag!!! <3 vi åt gick en prommis till Ica bea som tar typ 15-20 min att gå, så vi gick dit & tillbaka! Sen åt vi lunch & svullnade i munkar & kladdkaka & färgade ögonbryn & fransar & gjorde ansiktsmask! Mys :)

Sen så myste vi & kollade satc!! Sen kom Micke hem & Lagade mat, dan kommer över & sen Oskar också! Kollade fotboll osv! Mamma tyckte att det var ett jävla liv , men låter han hållas om några veckor så går det tyvärr inte att ha fotbolls & FIFA kvällar här! Så tycker han ska passa på nu för han tycker om att ha folk över :)

Flubber gör mig illa idag.. Det gör fruktansvärt ont när flubber gör något , vet ej hur jg ska förklara! Men typ drar benen eller fötter eller ngt mot mina högra sida & mina revben & lungorna... Min mage bubblar som fan också.. Fy tusan.. Jag vill att denna lilla bebis kommer nu.. Börjar bli lite löjligt med 29 dagar kvar, jag menar att nu när det är så lite kvar så orkar man Inte haha..

Upptäckte också att magen fått bristningar! En hel del.. Inte konstigt att Micke inte vill ligga med mig.. Han hävdar att han inte bryr sig om dom , att han Inge ens sett dom & han visst vill ligga med mig.. Hmmmm ..

Nu ska jag gå bädda ner Fisi & lägga mig bredvid min man! <3

/ sanera

Bristningar v 36 (35+5)
Fisi & ansiktsmask eller hudsjukdom!?


Pigg tjej

Grinig & trött idag. Knappt sovit något inatt, vaknar så fort jag måste vända mig & då vaknar flubber till & jag måste ändra läge osv.. Inatt sov jag knappt & drömde massa sjukt & vaknade av det minsta lilla..
Drömde typ att flubber låg i sängen så det var därför jag vaknade hela tiden för att kolla flubber..

9 imorse somnade jag på riktigt & sov på riktigt i 2 timmar! Hörde inte att hemtelen eller min mobil ringde.. Micke lät mig sova vidare <3

Fy har så ont i rygg & axlar också.. Vill bara kunna sova ordentligt!

Idag kommer pappa över & hjälper oss med garderoben :) men mest frågade jag för att jag saknar honom haha :) Fisi sover här inatt också för 3e natten! Mys! Man får passa på nu för pm några veckor kommer det inte bli mycket sova här inte hehe..

Igår låg mickey & lyssnade på min mage & det var visst inte så uppskattas av flubber som sparkade sin pappa! Haha men. Micke tyckte det var så jäkla häftigt för han hörde & kände ett kluckande & hörde fostervattnet när flubber vände sig.. & hjärtljuden hörde han också :) moster fick också känna sparkar :)

Myyyys <3

Ska försöka ta oss en liten prommis snart..

/ sanera


Föräldrargrupp, doktor, trött.

Jag är så jävla trött, helt slut! Och så har jag så ont i min rygg.. Ligger utslagen på soffan & dricker hallonteet!
Och flubber vill inte ligga still.. På höger sida är jag helt öm efter flubbers sparkar hela tiden ..
Fisi skriver på sitt personliga brev & mickey försöker sätta ihop garderoben hehe! Han säger att han gillar Ikea ..

Och bm som var rädd att jag skulle bli förstoppad av järntabletterna! Fyfan har diarré & det är ingen fara .. Man får ofta det i slutet av graviditeten för att kroppen förbereder sig för förlossningen & vill få ut allt.. ALLT.... Haha..

Var ju hos doktorn idag & kollade mina varicer (mina pucklar..) om jag kunde föda vaginalt trots pucklarna.. Hon kollade mina ben & dom hade klarat sig bra sa hon, hade några på låret .. Hon undrade om min mamma eller ngn i familjen hade såhär när dom var gravida, men icke vad mamma vet! Meeeen det går bra att föda vaginalt!
För dom är mjuka, Men kommer alltid få tillbaka det när jag är gravid & kan få det vid mens, kan behöva operera bort ena polypen sen om den ej försvinner.. Men det får man ta sen.. Måste bara se till att vila nu & inte stå så mycket för det är ej så bra.. Och hon sa att hon förstår att jag har fruktansvärt ont , hade pucklar upp in i slidan.. Usch alltså!
Men jag ska ändå vara förberedd på att det kan bli kejsarsnitt, det ska man ju alltid vara sa hon..

Hon kände & klämde också & det är tyvärr ingen bebis påväg än! Buhu..

Sen efter det så gick jag & Fisi & åt lunch & myste!

Sen var jag & Micke på föräldrar gruppen , det var 3 mammor med mig :) nu har jag så mycket info känner jag hela tiden , ska komma ihåg att smörja in mina bröst med bröstmjölken när jag får ont osv.. Vill bara att flubber kommer nu så att jag kan lära känna min bebis & försöka veta vad jag ska göra .. Känns som all info bara rinner av ..

Micke håller på med maten nu, sötis! ❤

/ sanera


Söndag

Igår var det supermys att ha tjejerna här! :) tack för de fina presenterna!

Idag kom Emmi & dan över & så åt vi pannkakor.. Sen kom mamma & Anna med massa babykläder från när vi var små & från när babyn var liten.. Så fina kläder. :) längtar tills man får klä flubber i kläderna :)

Sen åt jag, mamma, Anna & Micke hemmalagad pizza :)

Sen kom världens bästa Bini & Patric över med garderoben som vi såg på jysk.. Åh tack snälla ni <3

Nu är Fisi här & ska sova här <3 mysis..

Imorn ska jag till doktorn på mvc & prata om min förlossningen .. Om det går att föda vaginalt eller kjesarsnitt.. Hoppas hoppas allt ser bra ut..

Har fruktansvärt ont i ryggen & lär inte få sova något inatt heller.. Baaaaajs!!

/ sanera


Hormoner ..?!

Ligger på soffan & väntar på att mototskakan ska svalna..

Jag & Micke har varit i kungens kurva & kollat garderob & så.. Vi hittade en på jysk som var billig som vi tänkte köpa så länge.. Men erbjudandet går ut imorn & vi vet ej hur vi ska få hem den.. Hemkörning kostade fan mer än hälften av garderoben.. Och vi har inte ens så mycket pengar kvar.. Haha åh jag orkar inte mer.
Ville bara ha den där garderobsjäveln så att denna jävla lägenhet blir någorlunda klar tills flubber kommer..

Micke handlade ett gosedjur idag som vi ska sova med så det är våra lukter på , som lilla flubber ska ha sen.. Ett sött lejon ville han ha till flubber :) åååh längtar..

Det känns som typ hela graviditeten slagit till på mig nu, har så fruktansvärt ont i min rygg.. Går inte att "knäcka" ut.. Som om allt jag gjort innan när det ändå gick bra, typ som att jobba på i en garderob i 8 timmar , att böja sig ner hela tiden fast jag egentligen inte orkade..! Och vilandet.. Ja nu är det som att kroppen tar ut sin rätt.. Och jag måste vila hela jävla tiden..

Sover skitdåligt också.. Och drömmer massa hemska drömmar, inatt drömde jag att kläderna inte räckte till flubber osv..

Gråter typ hela tiden ,, haha jag tänkte flytta hem ett tag sa jag till Micke för att jag är så jävla trött på ALLT, och Micke har varit otrevlig & han tyckte jag var otrevlig.. Haha så jag bröt ihop haha åh .. Stackars mickey.. Han vill inte att jag ska flytta hem.. Haha Inte jag heller eller?!

Men jag är så trött & helt slut & orkar inte mer.. Men Micke stöttar mig ändå <3 vi skulle ju handla massa bebissaker denna månad , men som sagt så finns det inga pengar kvar.. Ville ha lite hemma ifall flubber kommer tidigare, men jag har insett att allt går inte att förbereda ..
Som Micke sa att detta är ej en planerad graviditet & för bars 5 månader sen hade vi inte ens en lägenhet.. Så han tycker vi har gjort det jävligt bra ändå.. Och han sa att det inte är hela världen om förmodan flubber skulle titta ut nu & vi inte har allt hemma, då skickar vi mormor & morfar eller farmor & farfar till att köpa det mesta haha .. :)
Känner mig ändå redan som en dålig mamma så nu får jag bara ta det som det kommer.. <3

I början av graviditeten är allt så jävla långt borta.. Så då går man bars igenom alla veckor & tillslut kommer man fram till mitten & 2a trimestern .. Och då försökte jag bara hinns med allt och så sen helt plötsligt var jag i 3 trimestern & nu är det fyra veckor kvar & jag vill bara att flubber ska komma nu! Kan inte förberedda mig så mycket mer kanske.. Och igår när vi tvättade upp alla kläder.. Så kände jag bara koooooom!! Haha .. Åh är så trött & less så vet knappt vad jag svamlar nu..

Ska ha tjejmiddag här nu, så måste fixa iordning det sista... :)

/ sanera


Oh is it friday?!

Håller på att dö.. Är så jäkla hungrig & Micke står vid spisen & lagar fläskfilé & jag ligger här på soffan & funderar på att springa till mc donalds.. Haha nä. Men fyfan vi håller på i tvättatugan & mitt i maten var vi tvugna att springa ner & slänga in en ny maskin, därför denna sena middag..

Hängde lite med Fisi & antååååån & lämnade han vid tåget! & tröstade min älskade Fisi <3 på söndag ska vi mysamys eller iallafall måndag! (Hon slutar sen på kvällen på söndag , finns en risk att jag har däckat.. )
Sen åkte vi till mormor där Anna & mamma också var & satte ihop hennes köksmöbler! Ska lämna tillbaka skiten!! Fyfan köp aldrig något större på chili, bordet var så rangligt .. Och stolarna olika höjd på benen! Haha. Douglas kom förbi en snabbis också!

Min älskade man är bäst.. Jobbat sen 8 & sen hem & diska & plocka undan, sen börja tvätta & nu lagar mat.. Tack för att du gör allt <3

/ sanera

Praktiskt med en stor mage att ha som bricka!


Förberedelser!

Jag eller denhär lägenheten kanske inte är så förberedd för dig lilla flubber! Men nu gör jag allt för att förberedda min kropp för att få ut dig iallafall ..

Idag har jag så ont i ryggen.. Och typ överallt, kan knappt stå upp , korsryggen har typ gett upp !! Fyfan , alltså och foglossning .. Nu är det riktigt svårt att andas , lungorna kommer typ ut genom näsan snart känns det som.. Bm säger att jag måste ligga ner , men skönast så jag kan andas är att sitt/ligga..

Svårt och sova nu också.. Under hela min graviditet så har jg somnat på 2 röda vilket jag tyckt har varit skönt då jag innan inte somna förrens 30-40 min efter jag lagt mig.. Men nu vaknar jag hela tiden av att flubber är vaken & att jag måste vända mig & att det bars är svårt att sova..

Ska börja med teet idag också! Ätit en hela ananas också & mår illa haha ..

/ sanera


Hjärtattack

Jag kommer fan aldrig vänja mig vid posten i en lägenhet!!! Varje jävla dag får jag en hjärtattack av att någon är vid dörren.. Och det är ju någon där! Posten .. Hahahaha ...

/ sanera


Babyn tror det blir en tjej!


Onsdag 3e april

Ligger i soffan hos mamma.. Är helt jäääävla slut.. Somnar snart känns det som..

Idag var jag hos bm & när vi var påväg dit (jag, Micke & Anna) så ringde Lisen & sen fick jag prata med mamma (fattade inget alls, mamma skulle ju vara på jobbet?) då säger mamma "hej älskling. Jag har blivit rånad..."

Fyfan började gråta & stackars Anna blev rädd & fattade inget alls..

Ca 12 på dagen blev mamma rånad .. Av en pundare utan mask eller något så förhoppningsvis åker han dit snart! Men stackars min mamma.. Hon är alltid så stark & visar sig inte rädd ofta , så det är jobbigt att veta att hon var rädd & att hon nu är chockad & så .. <3 lilla mamma.. Vill bara att hon ska bort därifrån, det vill hon med..!

Fy kommer ihåg hur jobbigt det var när jag blev rånad.. Kände mig så liten & paranoid & än idag tycker jag att det är jobbigt att gå själv när det är mörkt ute .. Ska iallafall göra allt jag kan för att mamma ska må bra, det viktigaste är att inte vara själv för då tänkter man en massa & det är viktigt att prata om det .. Det är min erfarenhet iallafall ..

Iallafall hos bm gick det bra, babyn fick höra flubbers hjärtljud & sen fick vi höra både Annas & mickes :)

Måste börja med mer järntabletter för att det är fortfarande inte bra & mina värden är ej så bra! Måste börja med rena folsyra tabletter också.. Kruxet är att jag ej får chocka kroppen med järntabletterna så jag blir förstoppad för det är inte bra när man är höggravid tydligen.. Så måste börja med 1 extra var 3e dag..

Köpte även hallonbladsteet & förberedelse olja som man ska massera i mellangården så att man ska göra huden där mer elastisk, så man ej spricker lika mycket! Hoppas det hjälper!

Den 8e ska jag till läkaren & diskutera mina pucklar & förlossningen , om en vaginal förlossning är möjlig! HOPPAS.

Nu ska jag mysamys med mina älsklingar!!

/ sanera


V. 35 (34+5)

Nu står typ livmodern som högst, ända till bröstbenspetsen & trycker undan lungorna.. Det känns.. Nu har jag riktigt svårt att andas när jag ligger ner & ska sova, har gått bra innan..

Läskigt hur man på bara 1 dag märker massa skillnader..

Känner mig riktigt tung i kroppen framför allt magen såklart.. Halsbränna från helvetet..

Imorn ska vi till bm vilket är skönt för att det kom typ en liten flod eller vad man ska säga med vätska... Luktade inte kiss , men hoppas inte det var fostervatten bara.. Man kan ju läcka liiiiite i form av flytningar , men detta var mycket mer än så..

Vi får väl se vad hon säger..

Nu är jag iallafall sjukt stressad & får ångest av att jag inte packat bb väskan eller fixat nappar, men ska göra det nu.. Allt känns bara så overkligt, har nog inte riktigt förstått än .. Men kanske blir lite verkligare när vagnen kommer i veckan :)

Längtar som sjutton nu, alla har sagt att de sista veckorna är de jobbigaste & jag tänkte bara "äh jag kommer njuta.." Men faktum är att jag är visst lika otålig som alla andra & letar tecken på att min förlossning ska starta.. Hehe. Men räknar med att gå över tiden bara för att förbereda mig på om det händer..

Men fy vad jg kommer vara orolig då, minsta lilla & jag kommer tro att flubber vill ut.. Ingen tuff mamma här som kommer gå med värkar i 10 timmar innan man åker till förlossningen haha..

Men allt känns så skumt & jag har ju den där jävla orokänslan i magen.. Att någon ska hända på vägen, att vi faktiskt inte kommer bli föräldrar.. Vet ej om det beror på att jag alltid ska råka ut för saker eller om det bara är så overkligt.. Men sen när alla säger att allt alltid händer mig så blir jag ännu mer rädd .. Kommer detta gå bra? Vill verkligen bara att flubber ska må bra & komma ut ordentligt.. <3

Kan inte fatta att vi snart är 3 på heltid i lägenheten .. Känns så långt borta men ändå så nära, det enda jag kan tänka på.. Jag vet inte vad jag gör om något händer lilla flubber..

Tur att det tar 9 mån innan bebisen kommer, så man har tid på sig .. Men alltså helt seriöst , denna tid har gått för snabbt! Hänger fan inte med..

Känns som det var igår jag gick i snöstorm & krigade för en ny tid för ultraljudet så Micke skulle få vara med .. Som om att det var igår jag kände första sparken ...

& nu är det bara 36 dagar kvar till bf....

Längtar <3

/ sanera


Morrihoppi <3

I lördagsnatt bröt jag ihop på riktigt! Woho klarade nästan två veckor hemifrån innan jag bestämde mig för att det inte är ngt för mig!

Nää, men fy funderade på riktigt att flytta hem ett tag.. Men mickey stöttar <3 det är bara så jobbigt & så har man redan uppror i kroppen med alla hormoner..
Men nu är babyn här så det känns det lite bättre & Fisi kommer förbi snart också! :)


Igår kom Emmi & dan med en inflyttningspresent (dom har köpt mer saker till denna lägenhet än vad vi har haha) ett soffbord som jag & Emmi såg på Ikea som skulle passa här.. Så jäkla snälla & söta!!! Världens bästa <3

Passar superbra här :)

Jag & babyn ska snart baka muffins i min nya muffinsugn som jag fick av henne & mamma i present :) men det är lite svårt att slita henne från Disney kanalerna... Så nu sa jag att det blir ej mer tvtittande på dagen! Förstår att det är kul med dessa kanaler , finns ju inte hemma.. Men hon kan sitta i TIMMAR...

Men lyckas alltid slita Henne med att locka med bakning ;) ..

Hon räddade mina tulpaner som hade varit döda i 2 dar.. Haha jag & mamma förstår inte hur..

Flubber hade hicka imorse också, Anna tyckte det var superhäftigt.. Hela magen åkte upp & ned..

Ska sätta fart på morrhoppan så att vår andra morrhoppa kan få smaka muffins när hon kommer förbi!

/ sanera


Mysamys <3


RSS 2.0