GOTT NYTT ÅR!!

Sitter hos emmi nu! & väntar på putte, bini & kitty.. killarna sjunger för fullt på singstar.. hahahaha!

och emmi aka hitler / stalin vågar man inte sätta sig emot.. haha. hon är så söt.. sa att jag skulle vara hos henne samtidigt som katti, fast hon vet att jag ändå kommer 4 timmar senare & det vet jag med. för jag kan ju ändå inte hjälpa till med maten.. HAHA. men ändå säger hon samma tid.. efter alla dessa år.. DÄRFÖR jag älskar henne hihih SÖTIIIIS!!

bell sminkade mig idag & kläderna är på & håret är lockat .. redo för maten! glömde ju frulle/lunch.. hehe.

GOTT NYTT ÅR!!!!!! ses nästa år ;) .. nu lämnar vi 2010 & glider in på 2011.. det ska bli mitt år! (hoppas jag)

emmi påstår att man inte kan dansa till ozzy's "mama im coming home" .. så det slutade i att jag får EN låt. hellre det än noll. & jag tjafsar inte idag . för då åker väl mina ögon. så jag ska välja min låt med stor omsorg. vet redan vilken. ledtråd: road. leads. to. med ozzy. mohaha. förälskad & emmi kommer skrika att hon somnar :) PERFEECT!

/ sanera signar ut, SLUT!

sammanfattning 2010

Sammanfattning år 2010


*. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
åkte utomlands utan föräldrar!! fyllde 20, gick på systemet.. övningskört med emmi.. haha. och en massa mer.


*. Höll du några av dina nyårslöften?
gav inga förra året tror jag?

*. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nja, en vän är höggravid, kan komma när som så man vet aldrig!

*. Dog någon som stod dig nära?
nää, tack GODE GUD!!!!!!

*. Vilka länder besökte du?
thailand!

*. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
"eller jo en sak saknar jag. eller det handlar mer om att en person ska våga ta det "rätta" beslutet. det hoppas jag på 2010."så skrev jag förra året, och tyvärr hoppas jag fortfarande på det... saknar ett heltids jobb! det vill jag ha 2011 & mer resor :)

*. Vilket/vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
5/3 drog till thailand, grät med mamma i dörren.. micke trodde han skulle behöva ringa hans kompis rasmus för han trodde att jag aldrig skulle våga åka.. hahahahaha. & när moster & loris kom hit! mys

*. Största misstaget?
hmm.. vet inte..


*. Har du varit sjuk eller skadat dig?
sjuk i huvudet? hehe. men det vanliga, förkyld osv.

*. Bästa köpet?
hmm.. biljetten till thailand?

*. Vad spenderade du mest pengar på?
det vanliga; kläder osv..

*. Gjorde någonting dig riktigt glad?
när mina vänner kidnappade  mig var jag väl inte riktigt glad. men några timmar senare på kryssning, då var jag riktigt glad att dom hade överaskat mig! & när min moster tog steget ! <3

- *. Var du gladare eller mer ledsen i år jämfört med tidigare år?
både och kanske.. up's and down's liksom!

*. Vad önskar du att du gjort mer?
jobbat. men för det måste man ju ha ett jobb som man kan jobba på mer. haha. rest med mina tjejer,  men det kommer nästa år?!

*. Vad önskar du att du gjort mindre?
hatat mig själv så jävla mycket!

*. Hur tillbringade du julen?
först hos farmor & sen hos mamsen :)

*. Blev du kär i år?
var redan kär när året började!

*. Hur många one night stands?
0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*. Favoritprogram på TV?
csi?

*. Bästa boken du läste i år?
"i am ozzy"

*. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
var på koh mook med mannen, först simmade vi i en grotta & sedan blev jag bjuden på middag & en massa mys!

*. Den bästa nya människa du träffade?
oj.. vet inte?

*. Någon person som längre inte ingår i ditt liv?
nää? alla ingår som ska ingå!

*. Saknar du något nu som du hade tidigare under 2010?
nä det tror jag inte.. kanske några kilon mindre på kroppen? haha

* . Vad var din största framgång 2010?
ingen? hahaha jag vet inte! att jag klarade 1 månad utan mamma & pappa & systrar & vänner? fan starkt jobbat må jag säga för att vara jag!

*. Vilken del av 2010 var bäst? Första eller andra halvan?'
den första tror jag! lite av båda kanske.. lät ju en del av slutet av 2009 in på 2010, men lämnar det här!

*. Hur tror du 2011 blir i sin helhet?
faktiskt ingen aning. varje år har jag sagt massa saker. men helt ärligt; ingen jävla aning. hoppas väl på jobb & resor. men som sagt.. INGEN ANING!

*. Hur vill du att 2011 ska bli?
resor , jobb & mycket skratt! härliga tider med vänner & familj!

* . Hur tillbringar du nyår?
hos emmis föräldrar, bara par! haha. med emmi, dan, katti, krille, jag, micke, patric & bini.

* . Vilka är dina nyårslöften för 2011?
skaffa mig ett jobb. & resa.





/ sanera

delmål

min man är en söt man. så i tisdags säger han såhär:

micke: nää.. nu gör vi såhär, vi måste ha delmål för 2011! *gör en lista* okej.. första veckan 2011: göra klart våra cv:n HELT, & söka minst 5 jobb! som man måste visa för varandra vilka man har sökt. annars 50 kr i böter.

sen fick jag skriva under kontraktet. hahaha. sötis. så nu jävlar!



/ sanera


mys

FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.

är så jävla less... har legat sen 1 inatt & försökt sova.. men så började hostattackerna.. som igår.. fast inatt var dety ännu värre.. spydde slem, MYS! kunde inte andas och massa sånt trevligt :) vid 5 lyckas jag somna, för att sen gå upp 10 & gå ut med ozzy.. passar anna & ozzy idag.

våran kaffemaskin har kommit så håller mig vaken med god cappuccino! må vara en otrolig onödig grej, men ÄLSKAR den! .

igår var jag & micke på bio. the town, as bra! (lisen, ben är väl liiite snygg då.... ) men lite för mycket blod & såna scener för mig, hehe. innan bion åt vi thai, muums.
innan det gjorde jag & lisen våra ögonbryn & fransar , så nu är man fin :) ihih

igår var vi i farsta & gick in på carlings där dom har 50% rea, micke hittar ett par beigea chinos från disel, enda paret & han strorlek! (jag fick han att tro på tecken,. yäääj!) & så står de att de är nedsatta från 1199:- till 199:-.. haha det trodde inte mannen på så jag går & frågar i kassan.. Han ba: "ojdå.. hm.. äh jag känner mig snäll idag! ni får dom för det! ´är ni glada så är jag glad! 90% rea!"

så micke blev glad. & sen går vi in på gatt.. och då hittar han en boomerang jacka i hans strl på rea, sista kvar! as snygg, lite tunnare.. & jag är egentligen emot att han köper nya jackor då han har MASSA. men för att citera micke: men jag älskar mina jackor! & så var han så jääävla snygg i den , hihi.
haha.. men vi kom fram till att han skulle unna sig den, & så hade han hittat en as snygg jeans skjorta också boomerang & rea.. jag har letat efter en till han, så som den snälla flickvännen man är betalar jag halva! haha snällt! men när vi ska gå & betala så har vi båda glömt våra pengar hemma.. HAHA .. så vi ska dit idag!

så det blev en shopping dag för micke & inte för mig, men jag är lika glad för det! nu har han nyårsoutfiten klar! ;)

förresten, vi blir nog med en liten dator snart! hihi, micke hittade en igår men som sagt pengarna var ju hemma.. snäll man jag har :) LOVE U!

handla nyårsmiddag ikväll med emmi & katti? hur var det nudå? haha <3



/ sanera


vilken bajs dag

igår så var det en jäävla dag.. fyfaaan. började med att jag & micke bråkade typ 7 på morgonen. han sprakade sönder skåpet på jobbet, moget.. hahah.. sen gick han. & då blev jag arg, så låtsades svabba så jag kunde kolla om han var kvar, och det var han. han säger att man ALDRIG får sticka som ovänner. så han kom tillbaka. han sa att jag måste svälja min jävla stolthet som jag håller så hårt. hmm inte lätt!

vi blev vänner & så går jag in i kylen för att fronta cola.. då tappar jag en som sprytar ner HELA mig & mickes nys vita ulletröja......................... VILKEN BRA DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hela kylen är kladdig & jag med. så mannen åker hem & hämtar nya kläder.  och jag glömde nämna vilken gryyym magvärk jag hade, har så ibland på morgonen men de går över. men inte igår... fyfan.. så kom mia & så fick jag sluta tidigare. så då hade magvärken blivit liiite bättre, så jag & micke åker till stan för att byta mina tofflor.

så vi gör det. sen käkar vi lunch på ett café, äter en macka. efter de går vi till hm snabbt.. då får jag jävla hugg i magen typ.. usch det var jättehemskt & gjorde så JÄVLA ont. aldrig känt sån smärta. kan knappt gå eller prata.. på tåget börjar jag gråta för det gör så ont.. micke leder mig hem & lägger mig i sängen med värmekudden. när jag vaknar känns det bättre. äter lite middag & det gick bra ..

sen ska jag gå & möta lisen i centrum. är vid gamla apoteket & ska gå ner för trappan.. ser lisen lite längre ifrån & vinkar.. när jag går ner för trappan tänker jag: faan vad hala mina skor är.. och så ramlar jag slår i vänstra låret , höger foten & tar emot med handen.. på något sätt ramlar jag ett varv för jag slår i näsan.........

fyfan jag började as böla hahaha blev så jävla arg för lisen stod kvar.. hela jag var täckt i snö .. så går till centrum.. hahahaha gjorde så ONT! tillslut kommer lisen.. asgarvar..... hahahaha.. jäkla unge!

sen köpte vi choklad, som löser allt :) kollade på harry potter! mys

micke tyckte synd om igår för han var hos dan. så idag skulle han vara min betjänt.. HAHA.. han ska tydligen juda mig på middag & skjutsa mig vart jag vill (brukar väl vara så? haha) & så nya skor tydligen? (för att jag ramlade.. haha)

jag & micke kollade nyss "rädda willy", ÄLSKAR DOM FILMERNA! sett dom tusen ggr :D pappa kom hem & jag gör ljudet som willy.. hahaha .. pappa: haha du är ju sjuk min dotter! inte att du kollar på willy , utan att du försöker prata som dom..

haha ååååh älskar valar, mest delfiner :D vill åka på valsafari!!!!!!

nää, nu blir det väl shopping! & kanske bio? vill se "the town". kl. 17.15 ska jag,lisen & kajza göra våra ögonbryn + fransar, som jag fick av lisen i julklapp :D

idag tar jag hämnd på dagen igår,. fyfan.. öhöhöh

/ sanera

3ion

igår blev det en jäääkla massa spring.. i skärholmen, in till elgiganten.. OMG .. och massa huckletanter som trängde sig osv.. men jag överlevde.. mötte tillslut upp mamma & anna i farsta :D och micke & anna tröttnade på mig & mam när vi kollade skor, så han kidnappade henne till big burger (som mamma säger).. jag bytte iaf ett kit till en parfym, hilary duff (HAHAHA jag vet. men FAn va gott den luktar!) with love..
sen letade vi tv.. såg en på onoff i farsta .. sen åkte vi till länna för att kolla elgiganten.. FANNS EJ. så tillbaka till farsta & denna blev det;



själv fattar jag inte så mycket förumtom att den är platt.. HAHA *internskämt* micke har tvingat mig att säga att det är fantastisk bild osv.. hihioh. han påstår att jag hade en tanke bakom ps:et. att han skulle köpa ny tv till oss. hahaha.. och han tjatar som fan om det där jävla pset. räknade dagar imorse.. så jag tjatar om bebis.. så hoppade i köket nyss & tjatade så ett glas gick sönder.. HAHA fråga mig inte hur.. tror jag röck i hans hand så kniven landade på ett glas.......

idag var iaf jag, katti & emmi först hos slemmi & besämde nyårsmenyn.. YTTERST gott! brietårta till förrätt, lax & kräftstjärtar & allt va det var med varm potatissallad & WAIT FOR IT.. MOUSSERANDE mouse :) JIHUU som gjort för sanera :)

sen for vi till sickla & köpte massa skit till dukningen.. & sen till farsta för lunch/frulle (hahahah) & ännu mera pyssel/duknings grejer.. hahahahaha fan alltså den som inte säger att dukningen är fin kommer jag döda, för så som de där 2 planerar!!! köpt papper & så gulligt. själv tycker jag det är onödigt & fattar inget alls & tröttnade 3200 ggr men dom lät mig hållas. haha. dock satte jag stopp när dom ville köpa stjärnor att sätta dit på namnlapparna.. så dom får snällt rita dit ngt :)

och nu har jag ÄNTLIGEN fått tag i en affär som har mina tofflor som ska bytas till 38! HELT slut på scorett förutom i malmö.. hittade dom tillslut på nilsons, 50 kr dyrare. fan vad smarta dom är egentligen. måste ju ligga ett samarbete där.

fick förresten en ögonskugga & pensel från MUS. mår liiite illa när jag kom hem & såg att det är från ponny hår.. men micke säger att det inte är någon fara.. åååh.. får så dåligt samvete :( vet liksom inte varför.. typ för att man vet att dom kanske inte är så snälla..

idag på jobbet så kom brödkillen in & bytte brödet, & så frågar han hur jag mår osv.. så för att vara lite trevlig säger jag: hade du en bra jul då? *kommer på att han firar nog inte jul..* ehhhhh, du kanske inte firar jul?!
han: ahahha *märker att jag skäms* nää firar inte jul..
sen var det pinsamt. först antar att han firar jul & sen bara antar att han är muslim. det är inte lätt nuför tiden.

pratade nyss med kusin i telen. han tycker jag har sån livlig fantasi att jag ska göra en barnbok om hasch :) & grisblod för muslimer. hahahahaha, han tyckte vårat samtal spårade , det tyckte inte jag. huvudpersonen i boken ska heta "hasch tomten hasse" (först sa jag thomas, men ändrade mig ) ytterst trevligt hihihioh.

näää.. nu blire harry potter & fenixorden med mannen!

auf wiedersehen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/ sanera



Merry christmas

Julafton igår, den var riktigt MYYYYS! Blev väckt av pappa som kom & pussade på mig.. sen öppnade jag julklappen från mickes föräldrar & micke öppnade sin från pappa. Jag fick ett par AS mysiga tofflor från sheperd;
as mysiga, men dock måste vi byta till strl 38!! ;o

micke fick en röd liverpool tröja av pappa! den ser ut som Bajen's "never mind" hihi så det var lite kul!

sedan bar det av till farmor & där stannade micke en kort stund bara! & farmor gödde min man i köket med revenspjäll & massa gott haha.. tillslut sa han" näää, nu MÅSTE jag gå!" stackarn.. Hos farmor var det jag, pappa, lisen, lucas, peppe, farmor & janet! vädigt trevligt! älskar jullunchen hos farmor, nämligen revbenspjäll & kantarellomelett!!!! ME LIKE! hihi.
sen blev det julklappsöppning innan kalle! Fick massa fint, pengar, minneskort, smycken av lisen (änglavingar som örhängen & jätttttte fin ring) elisabeth arden kit av farbor , undrar hur han visste de ;) höhö. det roligaste är när man får något som betyder något för en, & jag fick en bild på Ozzy Osbourne av pappa som jag några veckor innan hade sagt "åååh vilken tuff" , väldigt cool bild på han som ung (älskar han & hans låtar "ung" ahahah) så då blev jag glaaaad! ryktas även att pappa & peppe ska tatuer in den! ;O sen blev det kalle & färsk fruktsallad!

Sen bar det av till mamsen! stackars babyn hade väntat heeeeeeeeela dagen på att få öppna julklapparna, äntligen var det dags! Först lite julbord (men syrran & jag var määäätttttttta). Samrtingen själv som är så hade jag ju såklart glömt lisens julklapp hos pappa.. HAHA typiskt, men jäkligt glad blev hon iaf , en plattång från obh nordica :D ..
Jag fick ett jäätefint armband av anna som hon hade gjort själv, & ett Bajenmärke som hon också hade gjort själv.. & en hello kitty mugg (hiiih) som det stod "världens bästa syrra" på. Sen fick jag av lisen att vi ska gå & göra våra ögonbryn + fransar!  sen en locktång (obh nordica, samma märke & allt som plattången jag gav till lisen, lite kul.. hihi) av mamma & pengar, kaffemaskin (YÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ)
 den kommer till oss i veckan!
& sen fick jag presentkort till övningskörskurs & mamma har beställt hem körkorttillståndet, so here we go!!!
& mamma sa ju att det blir inget hello kitty för mig men... FEL! jag fick den myyysigaste hHK morgonrocken :D ;


& en massssa mer! (man glömmer ju hälften nu när man sitter här..)

Tillslut så kommer micke hem till oss, så som vi väntat! haha mickes pappa ringde & ba om ursäkt, haha.. av mig fick dom kockboken "halvåtta hos mig" dom blev jätteglada! tydligen hade den sålt slut överallt, men jag fick tag i en!

Av mig får micke ett ps3 (dock kommer det inte förrens mitten av januari) så mamma kom på att ta vårt gamla (det första) & så kom pappa på att skriva : playstation 3 på & sen så skulle vi säga att jag blivit lurad från blocket haha.. under playstation stod det en lapp "det är DU som blivit LURAD!" hahaha ååh vad glad han blev! SÖTISEN! (dock inte så jättelurad.. hahahhaha) & sen fick han det där jäkla mördarspelet (mig emot) black ops eller ngt av mig också.. & av mamma fifa11.. så han var rikitgt glad (så glad att imorn åker vi & handlar en plattv till sovrummet haha). hahahhaha snyggt?! fantsain i familjen är ju rolig iaf! ;)

& så fick jag öppna hans paket..

jag fick den kära ringen jag har kollat på länge!
 
& sen fick jag skinnhandskar med foder i & ett till EA kit.. haha, men det ska vi byta!

Han berättade om kaoset i torsdags när han skulle handla ringen åt mig.. han jagade den från kl 10 till typ 17 på kvällen.. han ba "SANKE ska HA DEN!" & sen så kollade han på NK & så ba "näää om dom har den här & slår in den då kommer hon döda mig för jag var på nk........." HAHAHA STACKARN!! men av alla ställen (tydligen) hittade han den i liiiten butik i haninge! sista exet i min strl hiihhi :D

min fina man. han blev så glad för sina julklappar så han sa att jag ska få sätta sprätt på hans pengar han fick av sina föräldrar.. hahaha .. loverboy! Bini är så söööööt som ringde & frågade hur det gick, men fick vääänta länge på att micke skulle komma.. LOVE U vännen..!


Idag blev det myys på dagen & sen "harry potter & dödsrelikerna del 1" med mamma & syster! MYS.. bra var den!! MEN den slutade mitt i.. blä vill inte att nästa ska vara den sista!! ..

lååångt inlägg, men vafan... skriver ju så jag ska komma ihåg allt sen! fniss..

imorgon blir det ut & slåss på mellandagsrean för Tv:N & byta lite saker... HATE it!!!!!!!!

/ sanera



BILDER FRÅN JULAFTON
























blev jääääkligt glad för elgitarren från syrrorna (lisens gamla,.. babyn övar för fullt!)







så det var några bilder från julafton 2010 :)

/ sanera

dagen före dopparedagen

fyfaaaaaaan. tål inte denna julklapps stress inför julafton.. vet vi ens VARFÖR vi firar jul? .. idag var det jobb, åt lunch 12 & åt middag för 20 min sen... = jag var inte så jävla trevlig.. SORRY (sandra, lisen, micke & pappa) .. fyfan mår illa.. HATAR när det blir sådär ;/

kusin mötte mig i stan & handlade en julis till micke .. då såg vi robyn.. haha helt sliten & inget smink, sötis.. jag ba "micke! MICKE!" douglas: "douglas heter jag.. ?" HAHAHA illa. hihi. min kusin påstår att han & micke är mer "tjejiga" än mig & elin.. hmmmmmmmmmmm.. syftar han på igår då micke hoppade runt & sjöng att han ville vara en prinsessa? .. (bini , inte bara du som är en prinsessa tydligen.. haha)

har en känsla av att jag kommer bli världens bästa flickvän imorn... mohaha.. nää.. fyfan ÅNGEST av detta! .. igår lagade jag mat åt min man.. (JA det var gott! åt till och med det som matlåda idag!) TIPS!!!!!!!: laga inte mat ofta åt era pojkvänner, för då uppskattar dom det SOM FAN när man gör det typ 1 gång om året! shit vilka komplimanger ;p hihihi..

min pappa ba: man kan ju tro att du är 16!!
min farbror: kan hon laga mat?

sjukt att det är julafton imorn.. är så jäääääkla trött & har inte gjort NGT av det jag ska ha gjort.. somnar snart..
åker till farmor 12 imorn & mannen är med en kooort stund, sen efter eller innan kalle blir det över till mamma..anna får en elgittar+ förstärkare av lisen.. blir nog en rolig kväll.. haha.. undrar vad jag får av micke.. han kallar mig kontroll freak & tycker jag är så söt när jag FÖRSÖKER låta han komma på ngt själv.. skrev en as lång önkselista.. sen ba : "hmmm ska jag göra stjärnor brevid det jag mest vill ha?" emmi ba asgarvade åt mig :) drömmen är ju att göra som katti : en svart mellan stor läder väska .. så skulle jag aldrig våga :O MODIGT KATTI!!!!! :D (träffade krille häromdagen! ) fick se din önskelista då hihio

syster. jag älskar dig!

GOD JUL!!!!!!!!!

/ sanera

GALET

om 2 dagar är det julafton.. sjukt vad snabbt tiden har gått,....
idag blev det sista julkappsjakten.. älskar att min mamma önskar sig ej strykjärn av sina barn & så kommer hem så har hon KÖPT ett själv!!!!!!! jiiihu.. panikshopping imorn efter jobbet, suck..

i måndags färgade emmi håret på mig & så lekte hon och jag :) mitt hår e typ svart.. hihi

igår var jag hos mormor! mys, vi åt mat & spelade spel (som vanligt) & myyyyste!

Mormor kollar ut genom fönstret: aaah det är fullt måne idag!! De är därför jag är så galet idag!! Och du med sandrrra!! *med tysk brytning* hahaha..
skrattade vi länge åt! ..


nu ska jag hoppa in i duschen.. micke går runt & säger att han ger mig julefrid.. & så måste jag krama han & andas in & ut .. HAHAH.. stressad?

jobb imorgon då! snäll man jag har som erbjuder skjuts! sötiiiis. skönt att man börjar 10 iaf & inte 7 + att det är i den lugna butiken.. juhuuuu!

/ sanera


så är de

så jag har försökt att undvika detta inlägg ett tag nu. men som ni vet så kan jag ju inte tysta min röst, utan måste göra den hörd.

i lördags så var det en man som bombade sig själv i stan & sprängde en bil. alla vet väl det nu? & detta är så jävla LÅNGt ifrån normalt i vårt land som det kan bli. faktum är att det var den första sjävlmordsbombaren i sverige. (& HOPPAS den sista) så nu kan vi väl alla lägga ihop 1+1 här? = sådana händelser gör att vi människor blir rädda , försiktigare osv. & detta är normalt hos människor, att man reagerar så när något (just det) onormalt händer.

så då tycker JAG att det är jävligt onödigt för andra människor som kan inte är rädda att bli "sura" eller ens kommentera de hos dom människorna som blir rädda. eller inte vill åka till stan. det är liksom lite onödigt med tanke på att det är ju oroligt.

jag mår så illa när jag ser min syster vara så rädd.. hon vågar inte jobba i helgen pga hon jobbar i stan. är inte det sjukt? jo, MEN med tanke på hur det är & vad vi nu har fått reda på så kommer jag inte säga "ingen fara åka du" utan jag säger" sjukskriv dig!" för att hellre så vet jag att hon är trygg än att hon står på sitt job och är skit orolig. det kanske inte händer något, MEN tän om då? FYFAn. hellre är jag förstikgt & feg än tuff & död. och nu säger väl folk att "dom vinner" när jag skriver detta, men nej återigen SUNT förnuft! just nu är det så.

jag var liksom inte så rädd innan , men nu tycker jag det är onödigt att åka till vissa ställen. så de så. & om det skulle vara största hotet mot tex. centralen så skulle aldrig man gå ur & säga det för det skapar panik & förstör bilden av sverige. utan dom skulle försöka "fixa" det utan att allmänheten fick reda på det.

så det handlar inte om man är feg eller ej. bara om vara vaksam & känna efter hur mycket man "bryr sig" & allvar man tar på det hela. vissa säger att om det händer något så ska dom minsann "peppra sönder den människan" , ledsen gumman för om du står i närheten så är du nog död. & det hanlar inte om att dom vinner eller så, för det finsn männsikor som inte vill gå ut på korgen ellerr så för att "neger" kommer förstöra den. samma sak där. som med detta. och det är inget att vara rädd för & osv..

hoppas ingen tar illa vid sig. vill bara förklara att vissa tycker detta är mer jobbigt än adnra & då kanske man kan stötta istället för att "trycka" ned. förståelse, fast du kanske tycker det är fel.

/ sanera


fniss

micke & jag pratar om att vi måste ta kort på varandra till våra CV:N..

micke: kan du sminka mig då?
jag: HAHAHAHAH men ärligt?
micke: men jag har as mycket finnar i pannan!
jag: hahahahah .....
micke: aja, får väl photoshopa..
jag: mm..
micke: NÄÄÄ, snäääällla bara lite?!

hahahahaha.. varför slutar jag liksom aldrig att förvånas?



undrar om det är såhär han menar? hahahaha... stackarn. <3

/ sanera


jag har världens bästa

igår så hade jag bokat tvättstugan för att jag pallade inte tvätta åt micke längre.. eller något. hade mycket tvätt så det var väl lika bra.
så jag sa : micke , vi har tvättstugan.
micke: okej..
jag: eller du! orkar inte tvätta dina kläder!
micke: okej .. men jag vet inte hur man gör..
jag: men jag lär dig!
micke: okej ..

sen insåg jag .. han bara gör HELA tiden, skjutsar mig till jobbet, går upp innan 7 på hans LEDIGA dag, går ut med ozzy, passar anna, diskar, hjälper mamma 24/7, handlar saker till mig så fort han får 1 krona över, hjälper HELA tiden. utan gnäll. bara gör. han har liksom inte "signat" upp för allt med min familj, utan det kom liksom med när han ville ha mig. men det är liksom lite frivilligt. men micke är som en familjemedlem i vår familj. han är så sjukt älskad. om det skulle ta slut så skulle min familj vara lika ledsen som mig. han gör så jävla mycket för alla andra. men han gillar liksom det. att vara uppskattad. det är han, sååå jävla hårt. & mormor sa i fredags "sandrrrra, vilket roligt kille du har!! haha, vi skrattar hela tiden!!" och jag mamma, lisen & anna skrattar så vi gråter hela tiden. som han dansar runt & skojar & bjuder på sig själv.
och med sina killar. dom är inte som andra kompisar. dom älskar verkligen varandra. lisen skrattade en gång när micke pratade med rasmus & avslutade med "puss & kram!!" haha. men det är liksom normalt för dom. att vara sådär "blödiga", micke säger att det inte är många killar som vågar. och det är så jääävla sant. många spelar ett spel inför sin kompisar för att vara "tuffa" , men dessa killar är bara sig själva. & jag är så glad att micke har dom. & att jag har dom! mackan & viktor & micke var med mig i fredags & letade kläder åt mig. ruttnade på micke för han tog fram SÅ FULA kläder. så mackan fick hoppa in. men när han började gnälla om att han ville ha något som motsvarade gina tricot för män så vettefan.. haha.

men vilken jävla man. shit vad jag älskar honom. ibland inser jag inte ALLT han gör för mig. skiter i att påpeka saker & ting, fast jag gör det så FORT jag får chansen. han skiter till & med ibland att säga till mig för han vill inte bråka, så pappa hoppar in & tar ner mig på jorden .. alla små saker. tack för att du älskar mig. jag tycker inte att jag förtjänar dig, men som du säger : "i am what iam." när jag påpekar det & allt annat. önskar att alla tjejer i världen hade min man. men det hade ju såklart inte passat alla. men mig gör det!
brukar aldrig liksom berömma eller säga såna här "kärleksförklarningar" för jag tycker det är så jävla lame ibland. + att det behövdes en sån när jag insåg allt han gör! när folk skriver "min pojkvän är bäst" så är han inte ens i närheten av det. men: min pojkvän ÄR bäst. tack för att du finns. lämna mig aldrig. älskar dig så jävla mycket. tack för att du står ut med mig.

så igår så tvättade vi. & han hjälpte till & lärde sig. & sen när vi är klara så säger han: det är mysigt att tvätta tycker jag!!
hahahahahaha vilket skrattanfall jag fick! ibland undrar jag om jag är en man i en kvinnas kropp & han tvärtom. det kanske är micke i sandra & sandra i micke. hahahahahah önsketänkade kanske! & sen diskade han & gick ut med ozzy medans jag låg på sängen.. drömmannen.. i know.

jaja , ett inlägg gör det ej rättvist för honom när jag försöker förklara allt han gör & den kärlek till mig. men jag försökte iaf. du är bäst! & det vet du! <3 tack för att du alltid står upp för mig & står ut med mig & mina galna påhitt osv. tack för att du påminner att alla är inte som du. du är speciell & min. & för jävla bra. LOVE U!



du är bäst! & det bästa som har hänt mig.

/ sanera


crybaby

jaha, då har man blivit sjuk IGEN. glömde Gud mig när han delade ut immunförsvar eller? mamma tror att anna har smittat mig, stämmer nog. har så ont i halsen att jag gråter ibland. igår mådde jag riktigt dåligt, dagen innan hade jag bara sovit 3 timmar & sen upp & jobba 7 :/ kunde ej sova!

så vi kollade på svenska hjältar igår. & då var det en tjej som förlorat sina armar & ben av en sjukdom, som bara kom helt plötsligt! & man var tvungen att ta bort de döda .. usch var iaf as hemskt & hon ÄLSKADE att rida. när hon sen vaknade upp på sjukhuset sa hion till sin mamma att de var tvunga att sälja hästen.. & så iallfall så fick man se henne.. hon red, skrev på datan, hade flyttat hemifrån, hade körkort & heltidsjobb. FATTA grejen. VILKEN JÄVLA stark tjej. jag grät & grär & grät. tårarna sprutade. & så fick hon spela in låtar med anders bagge. micke tröstade mig & frågade mig varför jag grät & jag sa : tycker så synd om henne!!!!!!! :(
micke: varför det? hon är ju överlycklig!

så sant. usch vad hemskt , men vilken jäääkla tjej alltså. jävla kämparglöd. & jag gnäller för att jag har ont i ryggen & axlar. tänk vad hon har gått igenom, med smärta & allt. ..

i lördags var jag & natta ute! very trevlish! tills ena vakten knockade mig! inte kul .. ser bara en kille springa snabbt, rakt in i mig, 2 sek så springer vakten in i mig med armbågen (?) & det blir svart för mig.. haha så hade SÅ jävla ont i mitt ögonbryn, fick en rejäl smäll.. mådde illa. så blev vatten & sen typ vid 3-4 åkte vi hem!
i söndags var jag i kyrkan & kolla på min lilla tjej som hade luciatåg!! sötiiiis, så duktig! :)

GRATTIS TILL KUSIN! som kommit in på kth! pratde nyss med han, han var lite osäker & nervös, men det kommer han klara! min duktiga bror :) smarta killen!!!!!! vi pratade om allt som möjligt (som vanligt, terrorattacken, djur, hur man kan döda djur för att vara "fin" .. osv! ), & vi kom fram tillslut att micke & han är jääävligt lika till sättet.. haha.


love you. <3

om man kanske ska äta frukost/lunch? fan man blir ju inte frisk på tom mage :/ .. kan inte äta.. är fan sjuk på RIKTIGT!

/sanera


UTZ UTZ

sluuuuuuuuuut. jobbat idag. mådde SKIT. spydde nästan, feber & världenssss huvudvärk .. BLÄ, tillsut kom micke med ipren. då blev det bättre. jag sa lite försiktigt till natta att jag mådde skit.. fick till svar: SKA DU INTE UT?!?!???! hahahaha. hade inget val, för hon sa bara: VI SKA UT.
så hon e på jobbet & har jobbat 10 timmar igår & torsdags & jobbar till 22 idag. & hon gick ut igår. hahahahaha. crazy bitch.

just nu mår jag skit illa. går i vågor. FATTAR inte.. BLÄ. men men, bara ta sig i kragen. TAGGA! UTZ UTZ UTZ! liksom.. VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!!!!!!!!!! Höhöhöhöhöhöh.... (anna säger så hela tiden , undra vilka hon fått det ifrån :) )

igår var vi ju på idolfinalen, jag mamma & anna. MYS! vi satt väldigt nära jay, på fan läktaren, fast vi skulle sitta på minnahs fan läkatre, fast det hade blivit knas. anna var lite ledsen, men blev genast glad när hon insåg att alla idolerna gick förbi oss, höhö. SÖTISEN. min stora tjej. satt & skrek "minnaaaaaaaaaah" & MINNAAAAH DU SKA VINNA!" hahaha .. hon blev lite ledsen när hon frågade mig vem som vann, hon fattade inte att dom spelade upps jay låt. men det gick över när vi kom hem till hennes nys nitendo ds I (mycket viktigt med I:et där tydligen...) hahahahaah. ungen är 8 . när jag var 13 brevväxlade jag med min mormor .. men det var ju trots allt 7 år sen ..

                                            
i somras..


men men. nu ska man väl sätta igång med förvandlingen.. hahahaha. shit har alltid så JÄVLA mycket tid i "börjann" men i slutet blir det jääävla bråttom. men ska inte möta natta förrens 22.30, men jag hinner väl missa 3 tåg innan dess..............


/ sanera

 


killar

inne på HM igår (letar efter något att ha på mig)

micke: *håller upp en spetströja* den här då? eller du har ju en sån typ?
jag: ja , precis onödigt, behöver inte 2..
micke: VAD SA DU?!?!?!?!?!?!?!? :D
jag: eh.. behöver inte 2?
micke: ÅH SHIT!! vad stolt jag blir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag: *skäms lite , då folk runt omkring kollar på min man som är helt lyrisk* eh men det är ju onödigt ju..? eller?
micke: JA! men ditt motto är ju typ "man behöver alltid 2 av allt" ..
jag: nää ?
micke: jag trodde aldrig du skulle säga dom orden!!!!!
jag: *skakar på huvudet & en kvinna skrattar ..*

hahahah. om man blir så glad för så lite. hade redan tesat spetströjan. men det säger jag ju ej till mannen :)



jag älskar dig. stjärnstopp. ingen kan säga om.

/ sanera


GRATTIISSSS ANSKIIIIIIIIII!

jaha, då har man varit vaken sen 9.30... babyn fyller ju 8 år idag! så jag, micke , mamma , ozzy & anna har myst & ätit tårta! dock saknade vi fisiii.

ikväll blir det idol. anna är taggad.. hon ska göra ett plankat där det står "heja minnah, du ska vinna" & eftersom jag & mamma håller på jay, ska hon skriva om jay på baksidan... hahahahahaha sötaste ungen, JA! lillgammal. meningar den ungen gör ska inte en 8åring göra, hehe. men otroligt underhållande dock ;) anna fick en hello kitty badrock *avis* men mamma säger att jag är 20 så jag får inget med hello kitty i år :( & mamma tänkte köpa ett mjukis djur med leopard (hello kitty) från hm till anna, men den vill jag ha!!!!!! ..
haha ..


sötnosarna i somras! <3

hahahaha. nu har ozzy legat här & kollat på mig ett tag.. & ibland (ofta) så tänker jag: men nu har han ju inte pratat med mig på länge ....... sen kommer jag på att det är en hund & inte en lillebror.. haha. min sötiiiiiiiiiis. mamma tycker det är jobbigt att säga till honom när han skäller för hon tycker att han ska få prata .. haha, men allt mamma lär honom förstör jag på 2 sek genom att ge han massa gott (a) nää, men har slutat med det! har blivit duktig på att vara bestämd *stolt* vi har lärt han massa trick & han lär sig snabbt! :) att en hund kan bli som en männsika i familjen. vår ögonsten <3

jag & mannen ska till stan, shopping tills imorn .. fniss. igår blev det massa julklappsshopping med syster! <3

idag är det ÄNTLIGEN fredag! jobb imorgon, sen PARTY!!! äntliiiigen liksom! hihihoh.

/ sanera


forever

ingen sa att det skulle bli lätt. men jag har världens bästa vän vid min sida. med dig klarar jag allt. du är trygghet. dig älskar jag så mycket att jag själv inte förstår hur mycket.


föralltid.

/ sanera


siktar mot toppen så långt jag kan nå

TJA TJA BLOGGEN.

igår hade jag typ feber. inte konstigt med tanke på att anna är sjuk. men sjuk får jag icke bli, för då kommer natta icke vara glad på mig! vill INTE bli sjuk IGEN!

I fredags så drog iaf jag & natta till lobby, kom typ in vid halv 1 haha .. sen blev det partyyyyyy. lite för mycket party för lilla sanera (som vanligt, inget ovanligt FNISSSSSS!!) jag , natta, jessica & andreas osv ägde dansgolövet sååååååklart. haha. träffade på denize också! ville ha vatten men fick cider.. vafan, man är ju bara ung en gång i livet! vid 5 skulle jag vara i gullmars för micke skulle hämta mig (& han jobbade dagen efter kl 10) men ehehehehe det hade jag missaT! klockan 5 hade de fortfarande inte tänt.. så nico fick leda mig till garderoben & så skulle jag hämta ut min jacka + väska.. men såklart ska det krånglas.......... när vi la in våra grejer , så fick jag EN lapp av natta .. (tyckte de va konstigt , men inte fan tänkte jag på det!) så när han bara ger mig jackan så säger jag:
min väska också?
han: du har ingen väska.. du hade bara en lapp.
jag: AMEN VAFAN GE MIG MIN VÄSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nico: MEN LUGN!!
jag: JAG E LUGN!! HAN DÅÅÅ`?!`!`?!`!´

på något sätt fixar nico så jag går gå in & leta efter väskjäveln.. säger att mitt pass ligger däri .. men näää så jävla lätt ska det inte va. tillslut hittar jag den , men då ville han typ inte ge den till mig för att han hade pekat på den på 10 meters avstånd & jag hade sagt att de ej va min .. men tar den & så ska han skriva upp mitt namn + persnr. tror INTE det! rycker åt mig väskan & hoppar över bordet. hahahahahah. sen vinglar jag iväg :)
kom väl i säng vid 7. stackars micke fick sova 3 timmar den natten..

lördagen kom kusin & elin över! MYS . sen hämtade dom 2 dvärgspetsar, söta som socker. hihih.

i söndags blev det jobb. 2 zigenare lurade av mig pengar ..... LACKAR. sen blev det soool med natta! & typ gråta över att det bara var söndag & att vi ville festa. men idag är de ju lillördag , så inte långt till helgen nu!!! PARTY!!

i måndags har vi haft ozzy i exakt 1 år! (+ 1 år sen rånet!!)

 
sötnosen på 1årsdagen! <3

igår gick hela dagen åt helvete :) .. haha. ILLA.

imorn ska jag jobba. fredag fyller annabana 8 år! så vi ska på idolfinalen.. JAAAAAAAAAY! :D han håller på minnah ..



nää , nu blire nanna kudden!

/ sanera


Blev utgång med natta iaf..! efter jävla tåg osv......................... men men....  PARTYYYY!

HÖRS EN ANNAN DAG!


snyggiiiingen!!!!!!!!!!

/ sanera


"förlåt förfan!! de e okeeeeeeej"

vaknade 12 idag. klockan 13 hade jag diskat, dammsugit rummet & köket & satt på en tvättmaskin + bytt sängkläder.. hahahha fråga mig inte vad för ryck jag fick.. trots det så sitter jag fortf i pjamas.. ska väl hoppa in i duschen snart, var ute & skottade nyss! hihihihoh

igår kunde jag & syster inte sluta skratta .. hahahahah hon skrek skit högt när tåget kom så vi fick typ ett skrattanfall så vil höll på att missa det..
Lisen: ahahah vafan va det i dom där powerkingerna egentligen?!
jag: HAHAHAH jag har inte druckit miN!!!!!!!!!!!1
lisen & sandra : *asgaaaaaaarv*

osv ... det är skönt att vi har humor iaf.. lisen, "deee e okej" HAHAHAH..

Idag ska jag över till krabimamman. & stanna där i 2 veckor.. hmmmmmm hur ska detta gå ? ahhaa nää då. men det har blivit så bekvämt att vara hos papsen hela tiden. & nu ska jag vara utan han i 2 veckor ;( ..

Ikväll vill jag gå ut , men natta jobbade 17 timmar igår & jobbar till 22 idag , så vi får se .. min pojkvän försöker få mig att stanna hemma.. haha.. han vill inte hämta mig i stan kl 5 när han ska upp & jobba vid 9.. lite äventyr är väl alltid trevligt? :D hihihi.

Juste, ska även slinga krabis hår också.. hon vill se snygg ut på sin bästa väns 50 års skiva imorn.. undra om jag ska färga mitt hår på samma gång? haha.. mörkbrunt.. men brukar tvinga mig att färga EFTER jag har klippt mig, för annars klipper jag mig aldrig.. I lands problemoooo! ..


nää om man ska kasta sig i duschen..  PÅ ÅTERSENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

/ sanera


car

blev ingen frida ikväll, hon fick jobba över .. så istället drar jag & fisi & solar sen, just nu sitter vi vid våra datorer & nördar oss, haha. som ni förstår är varken micke eller pappsen hemma.

jag, lisen & micke åkte iaf till sickla .. & sen blev det thai vid globen till lunch/middag, myyys.

min kusin ska förmodligen dra på en intensiv kurs & kirra körkortet, varit lite emot det (alltså för min egen del) , men började jag tänka & så ja varför inte? så min kusin försökte komma in den 10e januari, & det kostar ca 15 tusen. & jag har ca 10 tusen som är till körkortet, men jag vet inte.. har övervägt fram & tillbaka & bestämde mig tillslut att det blir iaf inget för mig den 10e! jag vill köra innan & plugga lite innan .. så om jag tar en så blir det i vår typ.. men finns ju "intensivkurser" i farsta strand, vh & södertälje också .. men men.. så nu ska jag bara kirra papperna så ska jag & farbror ut på vägarna! enligt micke har aldrig ugly bettan gått såhär bra & koppling fungerar as bra nu!

vi bogserade den ju till fruängen igår, för att förra fredagen la den av i backen upp till pappa, så fick ringa sandra så fick jag, lisen & sandra putta upp den för HELA backen.. HAHAH FYFAN!!! GRILPOWER!!!!! så igår så ska micke & peppe åka & bogsera bilen kl. 10. & när jag kommer 11 har dom fortf inte kommit iväg, hahaha.. först så hade inte peppe någon krok som man satte linan i .. & sen så höll dom på as länge.. sen så hoppar dom in i bilarna & ska köra & då kommer peppe ut & ba mitt batteri e dött.. micke ba men mitt funkar ju iaf! hämta dina startkablar.. peppe kolla, har inga.. inte micke heller.. tillslut för dom låna några & sen åker vi & blidar vääärldens kö, hahaah.. lastbil bakom oss i rumpan typ..

sen så blev den klar samma dag! så nu är vi med bil igen :D & jag har precis köpt en massa bensin (= micke är min chafför överallt :))

imorgon är det fredag.. utgång?! & lördag barnvakt, mamma ska på 50 års fest hos en av sina bästa vänner så den snälla dottern jag är så blir jag hemma då (lika bra det ;)) & söndag jobb. & måndag jobb + adventsfika i annas skola (låtsas föräldrarna sandra & micke hoppar in!!) & tisdag jobb. & sen har typ en vecka gått igen.. myyy gooood.

/ sanera

djävuls kvinnan

sandra: och du klagar på min päls
JAG BEHÖVER DEN!
sanera: hahaha jag är enmot päls!
det skiter jag i djuren behöver sin!
 sandra: är du emot päls?
hur fan blev vi vänner?

sanera: FYFAN
du e en dålig människa

Sandra - de är vi båda
fast på olika sätt liksom :)
sanera: hahah alltså, e du djävulens dotter eller?

& sen så ger hon exempel som är slag under knäna. & då inser jag vilken jävla tur att hon är min vän. för vem hade annars sprungit efter MIN pojkvän när han grät när jag var påväg in i taxi ? inte jag iallafall.. hon har nog räddat mig & micke några gånger från några riktiga jäävla bråk. LOVE U min vän!

/ sanera

sssssssss

i fredags träffade jag mickis & sen kom även sandra & mötte upp oss.. sandra ville dricka lite vin, så vi skulle ha en liten myskväll .. slutade såklart med utgång & en väldigt full sanera ;p & sandra hade nylonstrumpyxor & skor med öppen tå i -15 GRADER!!!!!!!!!!1 ,.. hon höll på att kissa på sig från farsta strand , höll sig till gullmars då hon TVINGADE av mig.. letar toa.. hahahahahhaha så är den trasig!!!!! stackarn.. sen var det en JÄTTEsnäll man i spärren som lät oss låna hans personaltoa .. såna människor borde det finnas fler av!

sen drog vi till lobby & jag var så jäääävla lack.. haha stackars sandra.. väl där inne var jag lagom glad.. haha men sen kom natta & jessica! så hade vi väldigt trevligt & roligt. sen stackarn så stod micke ute & frös vid typ 3.30 , så då var det dags att dra!

igår var det glöggmys hos bini!! jättttttemys, tack för en väldigt trevlig kväll tjejer <3

somnade typ 4-5 imorse.. full pojkvän .. BLÄÄ , låg & väntade på han, så råkade jag somna sen kommer han inte ens hem.. men det har han lovat att kommpensera upp idag, med att åka till sickla med mig :D hihih..

ikväll ska jag träffa frida, myyyyys!

/ sanera

RSS 2.0