KRYSSNINGEN

HEY SEXY!
 Bini u sexy m-fucker, du har så rätt ; hirschenkeller blev det igår ;D och jag kom in (^^) tycker dock att de svenska vakterna var värre och sliskgare än de utländska på viper :O men men!

lite snabb uppdatering om mina senaste dagar + kryssningen då!;
Torsdag 16.10 skulle paaaatric hämta upp mej och ems, men eftersom matolda var så seg (?!) så blev det ist 16.30! Men wtf tänkte vi när Bini säger att hon hittar till värtahamnen! Och SJÄLVKLART litar vi på henne! hahaha! vilket vi dock inte skulle ha gjort ? Bini ; Sväng höger här patric! *pekar åt vänster*  Patric du skulle ju köra upp första höger här ju! Patric ; men man får inte köra där.. Bini; nehe.. Sedan kommer vi till typ en vänd plan, Patric ; bini är du säker på att det är rätt? (det är ju uppenbart att det är fel, men hon kläcker ur sig) ; Eh, så kör du upp här, gena lite .. HAHAHAHAH!
Patric övervägde nog tungt att ta fram gprsen .. men tillslut kom vi fram!
Började dricka där i baren och vem var den ENDA som fick visa leg?! JAG. hade inget smink dock (a)

Sedan gick vi ombord och gick nästan direkt till tax free ;) och sen vet ni ju alla att vi alla var as glada!
Haha det var askuL! Vi måste dra snart igen! Ems la sig först, jag kommer ner till hytten vid 6 på morgonen, hittade inte från Binis hytt till min egen så bini följde mej så snällt, men även där hade hon fel .. Jag ; men vi ska inte upp här! Bini ; joo. du hittar inte! Sen när vi har gått runt säger hon ; Hehe oj sanera, du hade rätt!
Se
n tassar vi in och Bini frågar mej om jag klarar mig.. Jag ; åh jag måste spy... HAHAHHA! jag spydde aldrig :D jag lyfter på ems täcke och frågar ; är du ensam ? haha ..det var hon ;D  Sedan knackar det på dörren och bini skulle komma tillbaka om hon inte kom in i sin hytt så jag trodde det var hon och öpnnar i endast bh & trosor.. och där står en kille och frågar om hans "tjej" är där .. och bara traskar in .. hahaha ..

 vid 12 dagen efter började Bini , jag & matolda igen! Pilla och my hade inte sovit en blund och var fortf lagom rund om fötterna! HAHAH!  aja , det var riktigt kul!

Imorgon är det student skiva som gäller. Nu ska jag avsluta min bibel!

BYE!

Den som ler i motgångens stund har tänkt ut vem han ska skylla på. ( jag vet vem jag skyller fredagen på ..)




TAGGA TIIIIIIIIIIILLL!

yäääääääääääääääääää, fyfan nu har vi hållit igång sen 17.30 i torsdags! (nästan) ger mer detaljer en annan dag om kryssingen men säger bara såhär; FYFAN VAD KUL DET VAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

näää tagga till nu förfan, svidare ut på nya äventyr ;) viperroom nästa! med ems & bini om några timmar ! <3

ÄNTLIGEN SUCKERSSSSS

YÄÄÄÄÄÄÄ. nu sitter jag & ems och väntar på att patric, sabina & matilda ska komma och hämta oss! sen åker vi :D hiihhiihhiiiiiiiiiiiiii. måste packa klart , haha dom kommer om 25 min (a)


SANERA SIGNAR UT HÄR, MEN INGEN ANNANSTANS!

IMORGON

imorgon är dagen vi har så länge väntat på! KRYSSNINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det ska bli super kul! Detta äventyr som ska ske på svenskt-finskt vatten kommer att bestå av detta tjejgäng; Sanera (jag), Ems, Bini, Matilda, My & Pilla! Och ingen av oss är speciellt kända för att vara lugna av oss! Så hur det går får ni höra om ett tag då jag inte är bakis längre ;) imorgon kl 19.00 går båten (trot jag) och vi är hemma på fredag 18.00 - riktigt fina. Och då¨ska vi ut på krogen efter ;)

Idag var jag och ems & letade efter kläder vi kunde ha på oss imorgon och kom hem med ENDAST strumpbyxor ..
Hm, måste börja packa och göra det jag ska inför morgondagen (a) ..

Mina fötter känns som om att dom har somnat hela tiden :/ ngt är fel..! Kunde inte kommit mindre olägligt! men men , inget ska stoppa mig imorgon ;) och då menar jag också INGET inte ens Björn :O (?!?!??!?!) *ljuger liter kanske ? *


Sanera signar ut, so long loooooooovers!




 så nykter kommer det vara ;D

ÅH FUCK IT

tror ni att jag fick ngn jävla sömn igår eller?! NEJ! SOMNADE FAN 04.30 och upp 2 timmar senare ..! och nu sitter jag och väntar på prison break (vettefan om jag pallar se det idag .. ) ååh, håller på att bli sjuk också. aja , skitsamma får dricka mycket te så att jag slipper låta som en kärring som rökt i 30 år .. Hoppas jag somnar "snabbt" idag, vad som helst men inte 6 timmar .. Har lovat matilda att gå till skolan imorgon, trots att jag inte vill. Ta mig tillbaka till praktiken ist, inte till helvetet!

Idag har det varit fint väder! SNART TORSDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Humöret idag då? man kan ju säga att allt var frid & fröjd tills man kom hem. Om jag är världens otrevligaste människa, vadfan är du då?! ¨då finns det inte ord till vad du är och jag är nog inte den enda med den åtsikt i såna fall. sucker.




image93
matolda ihopklämd sanera & VÄRLDENS SNYGGASTE DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bsb konserten)



BLÄÄÄÄÄÄ KÄNNS SOM SANERA HAR FEBER & då beror det tyvärr icke på att jag kollar på Danny just nu ..

sanera signar jätte mycket ut - SLUT

vidare på nya äventyr , då måste man ju ha sömn & snygga nails!

vidare på nya äventyr ..

Nej, nu ska jag måla naglarna (antingen i orange eller lila , som jag båda köpte idag ) sedan ska jag soooova. ska upp tidigt imorgon , min susku tar död på mig. men det är ok, för hon är världens bästa.

nu signar sanera ut, och beklagar inlägget innan vettefan vad som hände asså.

....

vi ungdomar verkar tro att vi är odödliga.. eller iaf jag .. , ni ska höra min röst & smärtan i halsen. äh, hoppas jag är frisk tills på torsdag - kryssningen!!!!!!!!!! :D

igår var ju jag, bini & ems på krogen! haha, och vi skulle åka in vid 22.00, men det slutade att vi var i stan 01.00 ist.. men men ! när vi var på centralen så kunde jag verkligen inte hålla mig.. lite småfull och ASkissnödig så sätter sig jag & bini och kissar på centralen , bland alla människor och övervakningskameror hahaha ..
precis när vi är klara så kommer en utlänningsstädare och skriker på oss bakom ett galler: "Jewla idijuter! Stana!" sedan började han få upp gallret och grejer, så det var bara att springa snabbt som satan! haha.. det var sjukt kul igår, tack tjejer! roligare blir det dock på torsdag ;)

Idag har jag varit hos mormor och ätit frulle, hon hade dukat upp en massa gott & gjort kaffe när jag kom till henne :) hon minns nog visst hur det var att vara ung och bakis (?) .. sedan tog vi en promenad och jag gick en stund i farsta c .. sedan åt jag middag hos susku och imorgon ska jag jobba.. sedan till sjukgymnasten :)

idag skulle min älskade farfar bli 73 år .. <3 ,
Mormor blev 73 i fredags!

försökte ladda upp en bild, men varför går det inte?! :@ och nu gjorde jag ngt med texten?!


lördag (och vi alla vet vad det innebär)

TJA.

oj , det var ett tag sen jag skrev , men jag har mina anledningar! i måndags var jag & matolda iaf på BSB konserten och det var asbra! :D och vi satt på kvarnen ett tag innan och skulle ta några öl.. vilket slutade med att vi satt och delade på en flaska vin & sedan öl, haha..! aja, EMD var ju där också och fick ett kort med världens snyggaste Danny!

igår var jag och bini babe på fest hos min barndomskompis linda :) det var trevligt att träffa henne igen!

Idag ska jag och bini babe och ems ut på krogen!  :D

och nu sitter jag hos susku & käkar MASSA brieost, det skulle jag kunna leva på resten av mitt liv förfan!!!!!
nmmmmmmmmmmums.

vi hörs och syns. för strax ska jag supa skallen i små bitar.




BINI & SANERA GÖR KROGEN. igen !

ikväll  blir det krogen! hahahahha. nu ska jag sova, sen är det sanera & bini som ska göra krogen. ordentligt har jag bestämt.! och jag har lovat att inte dissa efterfest idag!

vi hörs någon annan gång.  ( mer bakis än ever då? )

/ SANERAAAAAAAAAA

image92 baby, i fucking love u!

en promenad en lördagsmorgon

 sanera & bini

med världens bästa bini. även fast hon tycker jag är lite tråkig som dissar 3 efterfester & segar tydligen (?!) jätte mycket ?
men men, såhär såg min fredagskväll ut;
* praoade till ca 21.00, allt gick bra & jag fick champange på praon :)
* åkte till bini för att göra oss i ordning.
och i ordning var det ja.. haha fyfan hon tjatde och tjatde på mig om hur seg jag var, men tillslut kunde jag betämma mig vad som skulle sittta på min kropp denna kväll (bini's second han , hahaha) sedan vid 24.00 var vi där. och träffade min kusin och några killkompisar som drog dock rätt snabbt..

och såhär såg sanera & bini's  lördagsmorgon ut;
* gick ifrån viper när det stängde, 3.00 .
* en sväng förbi mc där min stalker och hans vän joinade oss, fast han var lite för gammal (han var 82.a .. ) och lite för mycket , så tillsut lyckades vi skaka av dom , hah.
* sedan buss & och promenad hem till bini i vasastan :)
* och jag valde att tacka nej till 3 efterfester & sedan deckar jag i bini's säng , men vaknar efter ngn timme, då hon redan hunnit fotta mig dock..
 sanera icke så pigg..

Sedan vaknade vi 10.00 aspigga, med lilla kitty runt våra huvuden..  och sen träffade jag susku, jimmy & pappa i stan!

SANERA SIGNAR UT, och är helt slut.. UTGÅNG IGEN BINI BITCH?!

image89

SJÄLVKLART

 TJA!

imorgon ska jag praoa 15.00, innan dess ska jag träna med pappa. efter praon ska jag stressa hem till Bini's nya näste och göra mig iordning & sedan ska vi UT! ovanligt? stress & utgång är det enda som fyller denna blogg?..

idag har jag mått illa.. och imorgon är det exakt en vecka kvar tills jag slutar min prao, fyfan vad BORING! vill inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! älskar min praktik plats.  vad som helst men icke helvetes skolan.

hörs senare, kanske.


/ SANERA .

Boy you can put me on you, touch my body

TOUCH ME , BOOOY.

I know that you've been waiting for it
I'm waiting too
In my imagination I'd be all up on you
I know you got that fever for me
Hundred and two
And boy I know I feel the same

if you run your mouth and brag
About this secret rendezvous
I will hunt you down
this is private
Between you and I

Touch my body
Put me on the floor
Wrestle me around
Play with me some more
Touch my body
Throw me on the bed
I just wanna make you feel
Like you never did
Touch my body
All around your waist
Just a little taste
Touch my body
Know you love my curves
Come on and give me what I deserve
And touch my body

Imma treat you like a teddy bear
You won't wanna go nowhere




aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.


HELT DÖD

idag var det snö ute när pappa väckte mej. illa. varit på paron , det går bra. vill inte tillbaka till skolan.! sen mötte jag upp veronica så fikade vi på bellmans, och tanken var att vi skulle plugga. men vi fattade inte så mycket. jag är sjuuukt trött, det är så ledsamt att det tar 2 (!!!!!) timmarför mig att somna varje natt! fyfan, jag orkar inte något är fel.

ska snart bada & fixa min naglar som har börjat flisa :'( säkert för att jag inte har ätit godis på AS länge ( typ en vecka!!) jag har tappat min förmåga att alltid vara sugen (på godis :'(!!!!!!! )tyvärr kan jag inte lägga mig tidigt eftersom mitt liv/ fritid bestäms efter tvtablån och idag får jag min tid med min "man" BJÖRN G! i typ 3 min, men mycke njutning! åååh.


snart helg, det behövs. kanske hörs senare eller så har jag deckat och missar mina 3 min med min man . och det skulle vara värre än värst ( för det är icke samma sak att kolla reprisen).



Cause I got you on my radar

sa ju det spelar ingen roll hur ful du än är, jag måste ha dig ?! WHAT it don't makes sense

FUUUUCK. jag spyr på den här dagen

usch fyfan ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VILKEN JÄVLA ÄCKEL DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! älskade Tokio Hotel är helt fucking jävla inställd :'( åååååh, man måste lösa in sina biljetter senast 8.e maj för att få pengar.

en positiv sak på hela dagen är att på måndag ska jag & matilda på BSB. helt nice & vi ska dricka öl innan. jag kommer behöva massa. NICE. förresten , ska jag ut på fredag också.
glömde min kusins födelsedag imorse också när jag träffade honom.. GRATTIS äntligen 18 douglas.

OCH NU FÅR JAG BILDERNA FRÅN MIN FEST AV EMS. Varför ville jag ha dom ? USCH.
detta fick mig att få känslor som blääääää. haha. och vem skyller vi på?! EMS. för att hon ska leka JÄVLA paparazzi ?!! ( så att man måste minnas,...................) det är inte 1 bild utan typ TIO. ahahahahhahahaha. jag hade lagt upp dom om det var ems & inte jag på bilderna (a) (6)

aja. måste avsluta maddis vill ju så gärna läsa. ;D

några bilder från förra lördagen;

 sanera bakade, skit goda!  fliiiiiccks.  sanera & hennes sabina
 HAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHA. ( en bild säger tydligen mer än TUSEN ord?!)

jag känner att vi tar fler en annan gång. för jag klarar inte mer just nu .. hahahah. nu har jag en annan känsla än innan och den stavas ; Å N G E S T ..

SKITSAMMA för på fredag gör jag om allt igen ! om vi känner sanera rätt! HEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


ÄCKLIGA FANSKAP

detta borde vara ett glatt inlägg, men det kommer det tyvärr icke bli., det är så mycket hat & ilska som vill ur mig nu. fast det borde vara glada känslor eftersom igår så vann vi med 5-3 , och det är så skönt att allsvenskan är igång igen. allt var frid & fröjd igår efter segern.. sen senare på efter prison break. nej FAN alltså. och för en gångs skulle är det inte ems fel.. (eller jag kan veckla in det & tillslut så har jag fått det till hennes fel, men jag har ingen ork till det!) Är det inte ems fel eller ens föräldrar så är det ju bara ett äckligt fanskap kvar (vi drar alla över samma kant just nu) och det är ; killar.  precis, man kan inte leva utan dom , men man kan fan inte leva med dom!

Åh jag är så arg att det kryper i mig, det känns som om att knivar är på väg ut ur mina handleder! det bara kokar inom mig. en kille som jag slutatde prata/träffa för ett år sen har spridit (?!) ett rykte. ett till (!!!) alltså detta är inte det första. jag visste inte att jag gick med på att ha 3 kant & bli tagen i varenda hål och skickade naken bilder & ställde alltid upp. det visste inte jag , för det var helt tvärtom . han fick inget alls & nu ljuger han tydligen .. och igår kom en killa fram till mej som jag inte känner som tydligen hört detta rykte (?!) what?

jag är så arg så jag hugger ngn. jag ska döda det fanskapet. först tänkte jag lägga upp (intima) bilder på han som han har skickat till mej men tror inte ens jag har kvar dom. åååååååh.

nu har jag tappat min lust. tack så mycket. detta bevisar ännu en gång att killar är dumma i huvudet. och jag vill bara ha svin. bara. inget annat. jo töntar men dom blir svin sen, när dom börjar tro för mycket. svin är det enda som attrarherar mig. svin svin . med en kvinnosyn som är värre än muslimers .. japp svin var det.
din sjuka jävel , att du orkar ............... Njut då, förfan för du måste ljuga för att få ngt.. önskar jag kände ngn som är villig att slå ihjäl en kille? denna kille, som förmodligen aldrig varit med i ett slagsmål. frivillig ? NÅGON?! annars gör jag det själv .........! ett år senare .. kom igen förfan.

åh

borde ha gjort allt jag skulle, men icke. har lagt in tvätten. men har varken ätit eller duschat eller läst underlaget till svenska nationella. attans. för det finns bara en tanlke i mitt huvud, så var inte förvånande.

ge mig det jag vill ha . nu. så jag kan få det ur mitt system. nu. !

sanera är slut


 

image83

är så trött att jag vilken sekund som helst deckar rakt av.! Är ledig från paron idag för att jag skulle till sjukgymnasten & till skolan idag. Så idag var jag hos sjukgymnasten 9.00!! fan helt slut, höll på att somna! träna 9 på morgonen är nog icke min grej kom jag på.. iaf så börjar min rygg bli bättre, men axlarna vill inte rikigt ge med sig .. men men. Sista gången hos min nuvarande sjukgymnasten får en ny nu .,.

Idag är det hemmapremiär - riktigt efterlängtat! Men vet dock inte hur jag ska orka bara.. Men det är en sak man bara inte får missa, går ju inte rikigt att beskriva känslan av en hemmapremiär.. menmen , nu ska jag tvätta helt duktig! fast kommer väl ringa både pappa & susku och fråga hur man gör , aja .... Ååååh så måste jag laga lunch själv , ska försöka göra rikig mat & inte bara mackor (men vet ändå att det bara slutar på 2 sätt- mackor eller inget alls..).. Återkommer senare om hur allt gick idag . åh vilket skit väder, fuck jag skjuter någon snartt allt är ju bara bajsssssssss.

ååååh jag vill köra över dej med din egen bil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



åh sanera är alltid sugen

på mat ..! Nej men ärligt, vafan jag vill bara slå dig i huvudet med min klacksko!!!!!!!! döda dig så jag fan får dig ur mitt system! eller nej, jag vet vad jag måste göra .. ahhahahahahahah åh fyfan.
faaaaaaaaaaaaaaan . ååååhhhhhhhhhhhh. gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

It's no surprise
I've been watching you lately
I want to make it with you

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge (?!)


image81
matilda & sanera :)

nu ska jag fan sova, eller snart. förresten snart blir jag med tatuering!!!!!!!!!!!!!!! LÄNGTAR ( inte lika mycket som jag längtar tills ...... )

BAKISSS

haha förlåt, EMMI , glömde hennes namn igår när jag skrev vilka som skulle ut ;D så det var jag, Matilda,Sabina,Elin & ems + matildas kompis som var ute igår :) återigen var vi på viperoom, helt okej ! några killar som inte ville lämna vårat bord, fick vi sällis av hela kvällen hahaha .. berättar mer sen!

Nu sitter jag & väntar på kärringjäveln som i natt fick för sig att inte sova hemma! fast det skulle vara tvärtom ;D hahah ..
fan vad hungrig jag är, vilken jävla dimma det var igår kväll! hahahha, fast ganska bra mår jag iof ;D

hörs senare, ska terra ems så jag får min jävla bakis mat någon fucking gång!!!!!!!!!!!!!!!!! (hungrig sanera = inge bra!)


image80

ÅH JAG MÅR BRA

egentligen inte, men skitsamma för ikväll är det krogen igen som gäller! Var på viperroom med Sabina igår! mina premiär ;) fyfan vad kul det var! men man mår ju som sagt som man förtjänar idag! läs sabinas fylleinlägg inatt hahaahahah ; bini.blogg.se 

stressade sönder hela dagen igår, fyfaN! men men, nu är det STRESS IGEN! som faaaan så emmi tvingade mej att skriva snabbt, för ska duscha sen över till henne & jag är så seeeg.
självklart igår så glömmer jag legghelvetet och kommer på det när jag var i centrum! aja, smidiga sanera :)

Hörs senare, förmodligen när jag är ännu mer bakis än vad jag är nu!.. ikväll ska jag,sabina, matilda & elin ut! :)


HA DEEE GÖÖTTTT, (SLIZE OF PIZZA GIOVI BITCHA ;D to ems )

18 !!!!!!!! (sen i söndags!)

yeah it's true ;) 18 nu! Hade festen i lördags och bakis på söndagen , haha.. kan berätta sen hur det var på festen :) Fick massa fina presenter!

Fyfan vad stressigt allt är! och bloggen har icke fungerat.. snabb uppdatering ;

lördag- streeeeess, sov inget natten till lördagen ! fest & kalas :D
söndag- BLEV 18!!! bakisssssssssssssss..
måndag- fortf bakis (^^) hemma från paron, mådde piss & var helt slut.. PRISON BREAK!
tisdag- ehm don't rember.. prao
onsdag- sjukgymnasten, min rygg är inte lika hård längre & vi gör framsteg! prao
torsdag (idag)- träffat elin (snabbt!) kollade på min blivnade tatuering, kollade runt i stan snabbt.. var även hos Susku & blev uppdaterad och även hon blev det!  prao

så ser det ut & ni anar inte hur stressad jag är!! Ska måla naglarna fixa massa saker & sova , det tar 2 timmar för mej att somna på nätterna!!!!!!! :/

och såhär ser helgen ut;

fredag (imorgon)- prao, sen middag hos susku & sen ut med Sabina på krogen! yeeeah vi kommer äga hihi ;D
lördag- ut på krogen med ems, sabina, elin , matilda & kanske katti !

Imorgon kommer bli en jävligt stressig dag.. menmen!

Slänger upp bilder från festen & även en liten sammanfattning av lördagen!
idag skulle jag & syster sett Tokio Hotel, men icke :( åååååh! men det kommer! Idag fyller Maddis år, grattis!
Imorse så petar jag mig i ögat ner jag går ner från tågstationen i barkarby då det kommer än gammal kärringjävel och stöter till mig :@ så jag gör illa mig i ögat, jag (som är på mitt dåliga morgon humör) blir helt galen och arbågar kärringenjäveln, hoppas hon ramlade!!!!!!!!!!
haha GODNATT

ha de gött, hej!
image78 nyktert! (Brittan,Paris & Kat von D)
image79 haha :D



RSS 2.0